Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 8 éve
Bárki megy tovább neki fogok drukkolni az AFC-ben. De reménykedek egy Chefs PO győzelemben végre.Nem volt messze a csoportgyőzelem, de végül marad az idegenbeli meccs Houstonba.Hozható
alatriste
Amadeus91
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 901
Nem volt messze a csoportgyőzelem, de végül marad az idegenbeli meccs Houstonba.Hozható
alatriste
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Nem volt messze a csoportgyőzelem, de végül marad az idegenbeli meccs Houstonba.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Amennyiben jol mondom, a Texans lesz az ellenfel POban. Kiveve asszem, ha a Bolts veri a Broncost, mi pedig a Raiderst. Akkor johetne a Steelers, az sem gond mondjuk, de nem hiszem, hogy a Denver leadja, csak hogy ok menjenek a Houston ellen, inkabb ha mar a Pats vesztett, akarjak az elso kiemelest.Így van, a Cinci elkerülve, vagy otthon a vasasok, vagy idegenbe Hou és utóbbinak nagyobb a valószínűsége. Előzetesen ennek a párosításnak drukkoltam, a Steelerstől tartok kicsit, szerintem lehetnek az idei meglepetés PO menetelő csapat. Alexijevics viszont készülhet, ha tényleg Watt jön majd szembe.
ulpianus
(Ha jól tudom Brown viszont kidőlt a mai meccsen (HOU LT), Houston és Hali remélhetőleg bevethetőek lesznek majd).
Liverpool Fc
több mint 8 éve
A lényeg, hogy a Bengals első körben elkerülve. Akkor most már Go Chiefs, mutasd meg Reid van még benned szufla 😉
több mint 8 éve
Amennyiben jol mondom, a Texans lesz az ellenfel POban. Kiveve asszem, ha a Bolts veri a Broncost, mi pedig a Raiderst. Akkor johetne a Steelers, az sem gond mondjuk, de nem hiszem, hogy a Denver leadja, csak hogy ok menjenek a Houston ellen, inkabb ha mar a Pats vesztett, akarjak az elso kiemelest.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Szorítsatok egy kis helyet azon a bandwagonon, mert én is nektek szorítok majd az AFC rájátszásban 😊Ennek örömére egy kis mini sztori:
Pár hónapja volt Budapesten egy nagyobb konferencia, ahol több Egyesült Államokbeli iroda is képviseltette magát, és a záró fogadáson beszélgettem egy idősebb párral akik valahol a környéken laknak és "bérletesek", meg voltak döbbenve, hogy Európában, főleg annak keletebbre lévő felén ismerik az emberek a KC-t. Kb 1 órát sztorizgattunk az NFL-ről, -idő közben többen is csatlakoztak, pl egy Atlantában élő Panthers drukker-majd megígértették velem,ha arra járok akkor felhívom őket, és ha meccs lesz, akkor megmutatják, hogy feléjük hogyan zajlik egy tailgating 😀
több mint 8 éve
Husi Abdullah visszatert az edzesbe. Nem gondolnam, hogy ez a meccs lesz,amin sokat eroltetik, de azert jo hogy jatekkepes.Klubbhovatartozás miatt is nyilván, de óriási kedvencem volt/van. Az utolsó hazai NFL meccsen egy trükkös játék során megpróbáltak TDt futtatni vele, az eredmény -3yard lett ha jól emlékszem. Bár szorítok a Chiefstnek, ha most is fenn lesz O oldalon drukkolni fogok neki, hogy összejöjjön a búcsú TD.
A Raiders altal draftolt, majd Green Bayben nagy karriert befuto, vegul visszatero Charles Woodson CB-S utolso meccset jatssza ellenunk. A Chiefs jatekosok tiszteletuket fejeztek ki a kiemelkedo defensive back fele. Mar csak miatta is erdemes lesz nezni a meccset.
www.nfl.com/videos/man-of-the-year/0ap3000000613334/2015-Man-of-the-Year-Award-Eric-Berry
ulpianus
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Husi Abdullah visszatert az edzesbe. Nem gondolnam, hogy ez a meccs lesz,amin sokat eroltetik, de azert jo hogy jatekkepes.A Raiders altal draftolt, majd Green Bayben nagy karriert befuto, vegul visszatero Charles Woodson CB-S utolso meccset jatssza ellenunk. A Chiefs jatekosok tiszteletuket fejeztek ki a kiemelkedo defensive back fele. Mar csak miatta is erdemes lesz nezni a meccset.
www.nfl.com/videos/man-of-the-year/0ap3000000613334/2015-Man-of-the-Year-Award-Eric-Berry
több mint 8 éve
Más az ilyet élőben átélni, hidd el nekem!😊Én Minnesota - Kansas City SB-t várok.😊Volt mar olyan, akkor lett a Chiefs bajnok.
Go Vikings!
ulpianus
(Akkor még meg se születtünk...)
több mint 8 éve
Én Minnesota - Kansas City SB-t várok.😊Volt mar olyan, akkor lett a Chiefs bajnok.
Go Vikings!
több mint 8 éve
Én Minnesota - Kansas City SB-t várok.😊
több mint 8 éve
Van egy olyan sejtésem, hogy a Chiefs több po meccset nyer majd mint a GB.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
En azt mondom, iden ennyi jo volt szep volt. Majd jovore. Ugy ertem harmadikatol minden meccset nyerjunk meg, azzal beerem.Hat...lenduletben vagyunk, nekunk oktobertol kb. minden. meccs PO meccs😊
ulpianus
több mint 8 éve
En azt mondom, iden ennyi jo volt szep volt. Majd jovore. Ugy ertem harmadikatol minden meccset nyerjunk meg, azzal beerem.
több mint 8 éve
Nekem csak az a lényeg hogy ha lehet legalább a WC körben nea Bengals ellen legyen a meccs. Azért a KCnak drukkolnék de kijárna már nekik is egy legalább egy körös győzelem.Vegulis mindegy, szep dolog gyozni a wc korben es vicces dolog 21 eve nem nyerni a PO-ban, de sokat nem er ha kiesel a kovetkezo korben😊 ugy vagyok vele, hogy mindegy a texans\bengals, azt kell megverni aki jon es egyeb kozhelyek. Nem pihentetnek senkit most, kiveve akinek ez kell(houston\hali tandem), aztan a tobbit meglatjuk. Azert a bengals meccs sem volt egyertelmu meccs, annyi hogy 7 fg helyett talan kicsivel tobb td-t is vihettunk volna😊
dande
több mint 8 éve
Nekem csak az a lényeg hogy ha lehet legalább a WC körben nea Bengals ellen legyen a meccs. Azért a KCnak drukkolnék de kijárna már nekik is egy legalább egy körös győzelem.
több mint 8 éve
hazai pálya?Ez teny. En nem erre gondoltam onmagaban. Ugy velem, ha kiallunk, a Raiders eleg jo, hogy csak ugy verjuk meg oket, ha egesz meccsen jol jatszunk. Ehhez a legjobb jatekosok kellenek vegig. Hali es Houston (Charles) nelkul. De mi van, ha a Broncos leveri a Chargerst? Amir van esely. Akkor semmit nem nyerunk vele. Ellenben megseerulhet barki, ami a rajatszasban sokkal nagyobb veszteseg, mint amit nyerunk a csoportelsoseggel. Elsonek lenni jo, tuti PO. De a PO mar garantalt. A hazai palya nem eri meg onmagaban. Presztizsgyozelem ez, az sem eri meg. Jatszanak a cserek tobbet, meglatjuk ki mire jut egy valoban eles meccsen egy jo Raiders ellen. Mert ok nyerni akarnak, tiszta sor. Azzal az infoval erunk talan valamit. PO szempontjabol es foleg hosszutavon. Meglatjuk, hogy Reidek mennyirre tartjak fontosnak, hogy formaban tartsak a sracokat. Vagy megszerezzek a hazai palyat. Lehet, amig jol all a meccs nekimennek teljes erobol. Annak is van ertelme.
Black_Adder
több mint 8 éve
A csoportelsoseg meglehet meg elvben. Bar el nem tudom kepzelni, hogy mi ertelme van?hazai pálya?
ulpianus
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
A csoportelsoseg meglehet meg elvben. Bar el nem tudom kepzelni, hogy mi ertelme van? Azonfelul, hogy onmagaban az is egy statisztika. Sztem szokas szerint kikuldjuk a cserecsapatot a Raiders ellen. Aztan szolnak nekik, hogy lehetoleg ne seruljenek meg, nyerjen a Raiders ha annyira akar, szamunkra nulla jelentosege van. Az nekik is jo, nekunk is jo, oszt` kezdodjon a rajatszas.
Lehet par playt kapnak a kezdok, bar multkor a Chargers ellen vegig Chase Daniel volt, meg a harmadik soros ST toltelekek. Akkor is bementek paran, formaba lendultek kicsit, es lejottek. Lehet eldontheti mindenki, mennyit akar jatszani elvezetbol tet nelkul, ilyesmit el tudok kepzelni. Mikor aRaiders ellen is hasonloan tet nelkuli volt az uccso meccs, akkor tobben is jatszottak egy felidot peldaul (nem ugy a Bolts ellenin, ott alig-alig alltak be).
Szerkesztette: ulpianus
több mint 8 éve
| Egy FGra volt a csoportelsőség lehetősége.....mondjuk még mindig jobb mintha a PO múlt volna rajta |
több mint 8 éve
twitter.com/PFF/status/681465897010106369Ezt meg csak úgy Peters DROY díja elé. Remélem megkapja a srác!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Egy Chiefs - Texans meccs kifejezetten élvezetes lenne a PO-ban. Low score meccs, két a szezon második felébredő csapat akik a papíron egyértelmű esélyes csapataik előtt/mellett jutnának be. De azért hajnalba nagyon drukkolok majd a Bengalsnak. Ha a maradék két meccséből 1 L-t hoz a Broncos és Alexijevicsék behúznák a 10.-et is zsinórban a Radiers ellen akkor ugye 3.seed és hazai pálya...
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Amikor ugye legutóbb PO volt nem épp a tamdósor miatt esett ki a csapat 😀Akkor Gyurcsany volt a hibas, es van ami sosem valtozik.
dande