Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát, azok után, hogy Denverből mekkora közutálattal üldözték el, nem vagyok boldog, hogy ő lesz az OC. Mert lehet akármilyen jó szakember, ha nem képes viselkedni, idegbeteg és bomlasztja a csapatot, akkor nincs helye a Rams-ben, sem más NFL csapatban...Lehet tényleg visszasírjuk Shurmurt, pláne ha kiderül nem ő volt a ludas az impotens offense dolgában! :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bradford trade lesz jövőre mert kell LuckSJ rasta néger. Trade for 5.kör
Ment volna a picsába mondjuk Seattle-be hogy csapattal együtt utálhassam ezt a kis pöcst
több mint 13 éve
ez kb a legjobb dolog, ami Bradforddal történhetett 😉 jó kis O lesz itt 😊mondjuk egy dolog videozáson nem hiszem h valaha előkerül: a 2007-es SB 😂
több mint 13 éve
Most már csak el kell üldöznie Bradfordot (mondjuk Philly-ig 😛 ) s jöhet Orton. Na jó ezt nem kívánom nektek 😊
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
szerintem kurva jól jártatok vele, remélem, hogy rendesen kihasználjátok jövőre DX-t majd 😊itt szerintem mondjuk több futás lesz, mint volt nálunk, meg denverben
több mint 13 éve
erre tessék, az nfl.com-on:Rams hire Josh McDaniels as offensive coordinator
The former Broncos coach now will oversee QB Sam Bradford's development, Michael Lombardi reports.
szerk.:
már TST-n is megjelent: http://www.turfshowtimes.com/2011/1/18/1942896/rams-josh-mcdaniels-talks-picking-up-steam-again
szerk.: 5 éves deal
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
állítólag JMD több pénzt kért, mint amennyit Spags kap. PC viszont sokkal többet kap, mint Spags, ott nem okozna bérfeszültséget JMD bérigénye.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Én azon filózok, hogy egyáltalán Spags belemenne-e abba, hogy egy volt HC-val kelljen együtt dolgoznia... Mondjuk Chillyvel régi jó barátok, viszont JMD szerintem simán kitudná csinálni föggetlenül a tehetségétől.Én továbbra is azt szeretném, hogy több éves OC tapasztalattal rendelkező ember jöjjön a posztra, ne pedig valami fiatal QB edző.
Bradford pedig nemrég nyilatkozta, hogy rengeteget segített Shurmur abba, hogy felvegye az NFL ritmusát, sokat fejlődött, jóba voltak stbstb... Hjaj de kiváncsi vagyok már mire viszi HC-ként. Remélem, hogy nem marad el a szezon. 😀
több mint 13 éve
szaba
10 542
a legújabb hírek szerint félbeszakadtak a tárgyalások JMD-vel és új jelölteket interjúvolunk meg. Childress-ről nincs hír.Igazából bárki is jön (kivéve talán pont Chilly-t), az már upgrade lesz, mert Shurmur nagyon vak volt.
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/01/18/josh-mcdaniels-may-not-head-to-st-louis-after-all/DiamondsHead44
több mint 13 éve
a legújabb hírek szerint félbeszakadtak a tárgyalások JMD-vel és új jelölteket interjúvolunk meg. Childress-ről nincs hír.http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/01/18/josh-mcdaniels-may-not-head-to-st-louis-after-all/
STL Curtain
több mint 13 éve
Ebből azt akarod kihozni, hogy BB>mindenki? 😀Egyébként komolyra fordítva a szót köszi ezt a statisztikai adatot, most már nem vagyok benne annyira biztos, hogy rossz lenne Bradfordnak JMD. Kösz DoM!
több mint 13 éve
Érdekes.. Remélem JMD nem bassza itt el a future HoFer Bradford karrierjét. Nem is értem miért van ilyen nagy érdeklődés utána, miután Denverben bemutatta, mekkora egy barom.tenorxCsak a móka kedvéért az idén top12 passer ratinggel (pontosság, TD-k és INT-k aránya a kísérletekhez, és a yard átlag kísérletenként) rendelkező irányító milyen teljesítményt nyújtott első teljes évben (min. 11 alapszakasz meccs start), amikor kezdő QB-ként játszott az NFL-ben:
Tom Brady - 86.5
Philip Rivers - 92.0
Aaron Rodgers - 93.8
Michael Vick - 81.6
Ben Roethlisberger - 98.1
Josh Freeman - 95.9
Joe Flacco - 80.3
Matt Cassel - 89.4
Peyton Manning - 71.2
Matt Schaub - 87.2
Matt Ryan - 87.7
Drew Brees - 76.9
Sam Bradford idén - 76.5
Josh McDaniels irányítói (kvázi) OC-ként való ténykedése alatt:
Tom Brady 2005-2007 - 92.3 87.9 117.2
Matt Cassel 2008 - 89.4
Kyle Orton 2009-2010 - 86.8 87.5
több mint 13 éve
mondd ezt Ortonnak, Casselnek vagy épp Lloyd-nakBradyvel, Mossal meg Welkerrel nem olyan nehéz jó OCnak lenni. De azért a Pats offense ugyanolyan jól, ha nem jobban működik, mint vele. Ettől függetlenül én nem örülnék neki egyáltalán.tenorxÉrdekes.. Remélem JMD nem bassza itt el a future HoFer Bradford karrierjét. Nem is értem miért van ilyen nagy érdeklődés utána, miután Denverben bemutatta, mekkora egy barom.tenorxazt gondolom - és ezzel nem vagyok egyedül - a HC feladata teljesen más kategória, mint egy "mezei" OC vagy DC feladat. JMD OC-ként jó volt, HC-ként megbukott.
Spags DC-ként jó volt, HC-ként - maradjunk annyiban - még nem annyira jó.DiamondsHead44
a liga egyik legjobb OC-ja, Arians mellette elmehet kapálni.. más kérdés hogy HC-ként nagyon rondát bukott
több mint 13 éve
Bradyvel, Mossal meg Welkerrel nem olyan nehéz jó OCnak lenni. De azért a Pats offense ugyanolyan jól, ha nem jobban működik, mint vele. Ettől függetlenül én nem örülnék neki egyáltalán.Érdekes.. Remélem JMD nem bassza itt el a future HoFer Bradford karrierjét. Nem is értem miért van ilyen nagy érdeklődés utána, miután Denverben bemutatta, mekkora egy barom.tenorxazt gondolom - és ezzel nem vagyok egyedül - a HC feladata teljesen más kategória, mint egy "mezei" OC vagy DC feladat. JMD OC-ként jó volt, HC-ként megbukott.
Spags DC-ként jó volt, HC-ként - maradjunk annyiban - még nem annyira jó.DiamondsHead44
több mint 13 éve
Érdekes.. Remélem JMD nem bassza itt el a future HoFer Bradford karrierjét. Nem is értem miért van ilyen nagy érdeklődés utána, miután Denverben bemutatta, mekkora egy barom.tenorxazt gondolom - és ezzel nem vagyok egyedül - a HC feladata teljesen más kategória, mint egy "mezei" OC vagy DC feladat. JMD OC-ként jó volt, HC-ként megbukott.
Spags DC-ként jó volt, HC-ként - maradjunk annyiban - még nem annyira jó.
STL Curtain
több mint 13 éve
Érdekes.. Remélem JMD nem bassza itt el a future HoFer Bradford karrierjét. Nem is értem miért van ilyen nagy érdeklődés utána, miután Denverben bemutatta, mekkora egy barom.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Visszasírják itt majd Shurmurt mint MO-n gyúrcsányt ha jmd lesz az OCTavaly az újonc irányító passzolt meccsenként 37-szer nevetséges 6 yardos átlaggal. Ennél jobban még JMD se tudja eltolni az egyensúlyt. 😛DoMNana. Nem HC lesz 😛szabaszerinted ez megakadályozza az állhatatlan kis gecit hogy keresztül vigye az akaratát?
ha nem az lesz amit ő akar akkor elvonul sírni a sarokba és hív egymás után három futást a blokkolatlan DT-k kezeibeharomt
több mint 13 éve
Tavaly az újonc irányító passzolt meccsenként 37-szer nevetséges 6 yardos átlaggal. Ennél jobban még JMD se tudja eltolni az egyensúlyt. 😛szerinted ez megakadályozza az állhatatlan kis gecit hogy keresztül vigye az akaratát?faszé jön egy olyan csapatba amit bírok...Nana. Nem HC lesz 😛szaba
Szegény Bradford...
SJ-től már most búcsúzhattok. Elcserélteti egy zsák labdáraharomt
ha nem az lesz amit ő akar akkor elvonul sírni a sarokba és hív egymás után három futást a blokkolatlan DT-k kezeibeharomt
több mint 13 éve
szaba
10 542
NE-be is ez volt? Vagy Spags nem tudja kordában tartani?szerinted ez megakadályozza az állhatatlan kis gecit hogy keresztül vigye az akaratát?faszé jön egy olyan csapatba amit bírok...Nana. Nem HC lesz 😛szaba
Szegény Bradford...
több mint 13 éve
ma érkezett Szentlajosba JMD interjúra. Childress hétfőn vagy kedden jön interjúzni.
STL Curtain
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerinted ez megakadályozza az állhatatlan kis gecit hogy keresztül vigye az akaratát?faszé jön egy olyan csapatba amit bírok...Nana. Nem HC lesz 😛szaba
Szegény Bradford...
ha nem az lesz amit ő akar akkor elvonul sírni a sarokba és hív egymás után három futást a blokkolatlan DT-k kezeibe
több mint 13 éve
szaba
10 542
faszé jön egy olyan csapatba amit bírok...Nana. Nem HC lesz 😛
Szegény Bradford...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
faszé jön egy olyan csapatba amit bírok...Szegény Bradford...
SJ-től már most búcsúzhattok. Elcserélteti egy zsák labdára
több mint 13 éve
vicces lenne őt és Spanglit egy csapatnál látni 😊FucuXLII SB reload
STL Curtain
több mint 13 éve
bárhova kattintottam ma a kinti honlapokon, mindenhol McDaniels-t várják OC-nekDiamondsHead44tegnap érkezett St. Louisba, nem lepődnék meg ha maradna
kint azt fejtegetik, hogy Bradfordnak jobban feküdne JMD támadó sémája
vicces lenne őt és Spanglit egy csapatnál látni 😊