NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645

Ezzel a végeredménnyel is kiegyeznék. 😀

több mint 11 éve
Weskho New England Patriots 46
Biztos PC és RW van a hátterében. Követeljük, hogy Goodell azonnal indítson nyomozást... Ez már firealarmgate
több mint 11 éve
Megint megszólalt a fiúk szállásán a tűzjelző este. Eléggé nagy pofátlanság azért.

több mint 11 éve
Nekem csak az nem tetszik, hogy elemzésnél/interjúnál mondják jövőre mennyit fog kapni és nincs annyira benne a nyilatkozataiban az, hogy hajlandó elköteleződni. A legutóbbiban azt olvastam, hogy viheti bármerre is az útja. Ez nekem nem annyira szimpatikus, mert azért elég messzire eljutott velünk. Persze mi is vele. De azért értékelhetné, hogy végre egy sikeres csapat tagja és az élvonalban van. Ráadásul mi jól is használjuk őt nem úgy mint a Tampa.Demecs
Ebből is látszik szerintem, hogy mennyivel okosabb ember ma, mint pár éve. Pontosan tudja, hogy ilyesmit nem pár nappal a döntő előtt és nem a sajtón keresztül kell megüzenni. Persze, hogy viheti bármerre az útja. Mintha BB még nem adta volna ki soha senkinek az útját 2 nappal a szezonkezdet előtt.

Gondolom annak idején a Jets vezetői is azt tették, amiről azt gondolták, hogy a legjobb a szervezetnek. Ebben a játékban, ha valakit 5 dollárral olcsóbban lehet helyettesíteni, akkor annak annyi. Welkerre simán rásütötték, hogy pótolható, Talibra is. Ha Revis nem pótolható, akkor lehetnek igényei. De ezt inkább a jövő héten tárgyalják meg, most legyen inkább téma read option!Kollega
Ninko is itt maradt kevesebbért. Sokan maradnak, mert jó a csapat. Lehet menni máshová is pénzt keresni, de lehet nem leszel sikeres. Láttunk már ilyet is.

Készülünk rá. Jimmy G-vel. Ő játssza az edzéseken RW-t.

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A videó rossz ómen tavaly kihozta a Broncost és mi lett belőle...ThundersNFL
Tény, meg nálunk is volt mellé tippje (mondjuk a 2007-es szezon végén aligha lehet hibáztatni, hogy minket tett meg 😀), de azért még a tavalyi buktával is 8–3 a mérleg 😊

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Nekem csak az nem tetszik, hogy elemzésnél/interjúnál mondják jövőre mennyit fog kapni és nincs annyira benne a nyilatkozataiban az, hogy hajlandó elköteleződni. A legutóbbiban azt olvastam, hogy viheti bármerre is az útja. Ez nekem nem annyira szimpatikus, mert azért elég messzire eljutott velünk. Persze mi is vele. De azért értékelhetné, hogy végre egy sikeres csapat tagja és az élvonalban van. Ráadásul mi jól is használjuk őt nem úgy mint a Tampa.Demecs
Ebből is látszik szerintem, hogy mennyivel okosabb ember ma, mint pár éve. Pontosan tudja, hogy ilyesmit nem pár nappal a döntő előtt és nem a sajtón keresztül kell megüzenni. Persze, hogy viheti bármerre az útja. Mintha BB még nem adta volna ki soha senkinek az útját 2 nappal a szezonkezdet előtt.

Gondolom annak idején a Jets vezetői is azt tették, amiről azt gondolták, hogy a legjobb a szervezetnek. Ebben a játékban, ha valakit 5 dollárral olcsóbban lehet helyettesíteni, akkor annak annyi. Welkerre simán rásütötték, hogy pótolható, Talibra is. Ha Revis nem pótolható, akkor lehetnek igényei. De ezt inkább a jövő héten tárgyalják meg, most legyen inkább téma read option!

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve

Dallas benzinkútnál vasárnap este. 😀
Azt hittem a hawks hambi halas lesz.

több mint 11 éve
Megnéztem az elmúlt napokban néhány interjút Darelle Revisszel. Mindannyiszor visszatér a kérdés, hogy amikor frissen műtött lábbal feküdt a kórházban, el tudta volna képzelni, hogy két évvel és két csapattal később készülhet élete első Super Bowljára.

Ő mindig nagyon korrekten nyilatkozik, nem dobál sarat a volt főnökeire. Zárójel: amíg a Jetsből ismertem, nem egy ilyen halk szavú, szimpatikus hangú ember képét láttam magam előtt, de gondolom ma már jobban értékeli az élet dolgait, mint akkor.

Valójában nekem mégis az a gondolatom, hogy belül rágja, hogy az a tulajdonos és az edző, akik annak idején eltradelték a liga leggyengébb csapatába, most, hogy bebizonyította, hogy még mindig ott van a csúcson, most udvarolnak neki, hogy szívesen látnák a Jets, vagy a Bills mezében. Minden interjúban elmondja, hogy ő most 100% Patriot, de szerintem vasárnap kicsit Woody Johnsonnak és Rex Ryannak is fog játszani.Kollega
Nekem csak az nem tetszik, hogy elemzésnél/interjúnál mondják jövőre mennyit fog kapni és nincs annyira benne a nyilatkozataiban az, hogy hajlandó elköteleződni. A legutóbbiban azt olvastam, hogy viheti bármerre is az útja. Ez nekem nem annyira szimpatikus, mert azért elég messzire eljutott velünk. Persze mi is vele. De azért értékelhetné, hogy végre egy sikeres csapat tagja és az élvonalban van. Ráadásul mi jól is használjuk őt nem úgy mint a Tampa.

több mint 11 éve
Megnéztem az elmúlt napokban néhány interjút Darelle Revisszel. Mindannyiszor visszatér a kérdés, hogy amikor frissen műtött lábbal feküdt a kórházban, el tudta volna képzelni, hogy két évvel és két csapattal később készülhet élete első Super Bowljára.

Ő mindig nagyon korrekten nyilatkozik, nem dobál sarat a volt főnökeire. Zárójel: amíg a Jetsből ismertem, nem egy ilyen halk szavú, szimpatikus hangú ember képét láttam magam előtt, de gondolom ma már jobban értékeli az élet dolgait, mint akkor.

Valójában nekem mégis az a gondolatom, hogy belül rágja, hogy az a tulajdonos és az edző, akik annak idején eltradelték a liga leggyengébb csapatába, most, hogy bebizonyította, hogy még mindig ott van a csúcson, most udvarolnak neki, hogy szívesen látnák a Jets, vagy a Bills mezében. Minden interjúban elmondja, hogy ő most 100% Patriot, de szerintem vasárnap kicsit Woody Johnsonnak és Rex Ryannak is fog játszani.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
 mmqb.si.com/2015/01/29/super-bowl-prediction-patriots-over-seahawks/

Jó cikk.

Még 4 nap.

több mint 11 éve
Mortal Kombat 😀

több mint 11 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
azért kezdtek el dinasztiáról beszélni velünk kapcsolatban, mert 3. éve SB közelben vagyunk, sőt há 2x SB is lett és hogy a core játékosok fiatalok (kivéve Lynch) és már RW-n kívül mindenki a csapathoz van kötve új szerződésekkel (de majd ő is megkapja a zsíroskenyerét)... úgy gondolják, h ez a csapat még pár évig biztosan contender lesz, ezért mennek a dinasztia szövegek. hozzáteszem, hogy mivel a védelem ilyen magas szinten játszik, így könnyebb ráhúzni a csapatra a dinasztia dolgot...

sztem nekünk fanoknak ez nem fontos, mi már nagyon boldogok vagyunk... elértük a célt, a többi csak ráadás. mondjuk nem zárkóznánk el mondjuk egy évtizedes playoffba kerüléstől 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ha jól tudom akkor lesz egy csapat dinasztia, ha 3sb-t nyer 3 v. 4 év alatt.
Nem biztos, de anno 2004-ben ez volt az egyik tét: az akkori Pats Dinasztia lesz-e? 3 v.4 dinasztia volt eddig, ha jól emlékszem.GOSB4
Nem hiszem, hogy ez kell feltétlen. Ha nyer 3sb-t egy csapat pl 10 év alatt, meg közben közel kerül hozzá minden évben, és közben van pár arc, akihez az egész köthető, akkor már lehet róla beszélni. Persze ha összejön 3 sb 4 év alatt, akkor előbb is használják már.
több mint 11 éve
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25002724/super-bowl-49-key-matchup-tom-brady-takes-on-legion-of-boom

több mint 11 éve
Jimmy G-vel szimuláljuk Wilsont. Remélem alaposan felkészülünk ellene és passzolnia kell.

több mint 11 éve
GOSB-4 New England Patriots 31
Itt nincs polip foka krokodil ami josol?Demecs
Lesz 😀
Ill van ilyen is
Dinasztiák csatája: lesz-e seattle-i vagy a Patriotsé folytatódik?Wyatt
Dinasztia?
Szerintem a hawks messze van ettol meg. Nalunk is a harmadiknal mondtak.
Hol a polip?Demecs
Ha megnyerik, akkor szerintem már simán rámondják. Ha nem, akkor még van esélyük életben tartani 😊
Polip nem tudom, konkrétan lesz-e, de majd valami állatos jóslásos elvileg lesz valamelyik napWyatt
Ha jól tudom akkor lesz egy csapat dinasztia, ha 3sb-t nyer 3 v. 4 év alatt.
Nem biztos, de anno 2004-ben ez volt az egyik tét: az akkori Pats Dinasztia lesz-e? 3 v.4 dinasztia volt eddig, ha jól emlékszem.

GOSB6
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 879 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
A videó rossz ómen tavaly kihozta a Broncost és mi lett belőle...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Tom megfázott.
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000464572/article/tom-brady-battling-cold-eating-garlic-watching-film?campaign=Facebook_atn_rosenthalKollega
Pálinka és fokhagyma. 😀

több mint 11 éve
Hajrá Madden 😊
 www.usatoday.com/story/tech/gaming/2015/01/26/madden-patriots-seahawks-super-bowl/22343401/
Hú, megnéztem a vidit is, hát asszem beszarnék egy ilyen meccsen 😀
Wyatt
Remélem így lesz és a próféta szól belőlük. Azért pick6et ne kapjunk. Az nagyon csúnya.

több mint 11 éve
Tom megfázott.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/gtoj0eb4df60rpbayfdq
Tom Brady battling cold, eating garlic, watching film
In addition to preparing for a Super Bowl battle with the Seahawks on Sunday, Tom Brady admitted Wednesday that he's fighting a cold that traveled with him to Phoenix.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Hajrá Madden 😊
 www.usatoday.com/story/tech/gaming/2015/01/26/madden-patriots-seahawks-super-bowl/22343401/
Hú, megnéztem a vidit is, hát asszem beszarnék egy ilyen meccsen 😀

több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 609 — Patriots fan
Nem tudom, ti hogy vagytok vele. De egy harmadik SB vereséget nagyon nehezen viselnék el.
Úgyhogy én nagyon parázok az egész meccstől. Nagyon nagyon meg kell nyerni. 😊polonic
nyugalom Brady sokat videózott,reméljük nem potyába oszt dübörög majd az offense 😛

több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Nem tudom, ti hogy vagytok vele. De egy harmadik SB vereséget nagyon nehezen viselnék el.
Úgyhogy én nagyon parázok az egész meccstől. Nagyon nagyon meg kell nyerni. 😊

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
Lesz 😀
Ill van ilyen is
Dinasztia?
Hol a polip?Demecs
Ha megnyerik, akkor szerintem már simán rámondják. Ha nem, akkor még van esélyük életben tartani 😊
Polip nem tudom, konkrétan lesz-e, de majd valami állatos jóslásos elvileg lesz valamelyik napWyatt
Remelem rank mondjak majd ujra.
Csodas. Lenyuljak a foci vb-t. 😊
Amugy josolhatnak barmit barmibol csak nyerjuk meg.

Penteken meg kell venni a nemzeti sportot. 4 oldalas sb kulonszam lesz benne.

több mint 11 éve
Lesz 😀
Ill van ilyen is
Dinasztia?
Hol a polip?Demecs
Polip nem tudom, konkrétan lesz-e, de majd valami állatos jóslásos elvileg lesz valamelyik nap