New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
márpedig a példa azt mutatja, hogy ez édes kevés (és a mérce most ne a csoport riválisok legyenek)27-0 után jött az első kreatív playhívás, aszem ez mindent elmond JMD-rőlNa ha valami akkor ez biztosan nem igazzolika26
be lettünk árazva, ebben a szezonban max egy PO első kör van, de teljesen feleslegesnek érzem
egyszerűen se taktikailag se fejben se keret erősségben nem érdemlünk PO-tZERO_L
az agyon ajnározott DB sor kész vicc volt ma is, pedig nem egy Packers-Lions-Bears esetleg Denver támadó sorral kellett volna felvenni a versenyt
de nem lehet 3 LB-vel 2 DE-vel elindulni a szezonnak, ezt már tavaly is láttuk h esélytelen
O#-re ki sem térek, tavalyhoz képest OL és WR poszton is sikerült alulmúlni önmagunkat, ez azért már komoly teljesítmény
fejből tudom az összes válaszát, értelmetlenek ezek a meccs utáni bohóckodások (úgy általánosságban is)megkérdezném BB-t is, hogyan képzelte el ezt az évet ezzel a Ofal-lal... akkor mégis mi a halálnak fizetünk ki egy rahedli pénzt Revisnek, ha ennyire sz*runk bele ebbe az évbeZERO_LMost épp az OLről nyilatkozik
www.stream2u.me/watch/41851/1/NFL-New-England-Patriots-vs-Kansas-City-Chiefs.htmlulpianus

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
megkérdezném BB-t is, hogyan képzelte el ezt az évet ezzel a Ofal-lal... akkor mégis mi a halálnak fizetünk ki egy rahedli pénzt Revisnek, ha ennyire sz*runk bele ebbe az évbeZERO_LMost épp az OLről nyilatkozik
www.stream2u.me/watch/41851/1/NFL-New-England-Patriots-vs-Kansas-City-Chiefs.html

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
27-0 után jött az első kreatív playhívás, aszem ez mindent elmond JMD-rőlNa ha valami akkor ez biztosan nem igaz
be lettünk árazva, ebben a szezonban max egy PO első kör van, de teljesen feleslegesnek érzem
egyszerűen se taktikailag se fejben se keret erősségben nem érdemlünk PO-tZERO_L

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Meglátások az első félidőből: insidehandoff.com/2014/09/30/new-england-patriots-kansas-city-chiefs-first-half-notes/Gondolataim a második félidőről: insidehandoff.com/2014/09/30/new-england-patriots-kansas-city-chiefs-second-half-patriots-notes/
3 jobb és 3 gyengébb teljesítmény: insidehandoff.com/2014/09/30/new-england-patriots-kansas-city-chiefs-3-up-3-down/

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
megkérdezném BB-t is, hogyan képzelte el ezt az évet ezzel a Ofal-lal... akkor mégis mi a halálnak fizetünk ki egy rahedli pénzt Revisnek, ha ennyire sz*runk bele ebbe az évbe

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
akkor most jön a FA12WELL turné?
több mint 11 éve
Erről a meccsről most nem fogok oldalakat írni (egyelőre 😊 ), de tavaly azt imádtam a csapatban, hogy volt tartása a csapatnak, és sosem lehetett megalázni. Ez ma nagyon gyenge volt sajnaWyattÉn mióta a Patsnek szurkolok, ezt szerettem bennük. A Wildcates Phins, meg még 1-2 meccset kivéve nem kaptak nagy verést.
több mint 11 éve
27-0 után jött az első kreatív playhívás, aszem ez mindent elmond JMD-rőlbe lettünk árazva, ebben a szezonban max egy PO első kör van, de teljesen feleslegesnek érzem
egyszerűen se taktikailag se fejben se keret erősségben nem érdemlünk PO-t

több mint 11 éve
Erről a meccsről most nem fogok oldalakat írni (egyelőre 😊 ), de tavaly azt imádtam a csapatban, hogy volt tartása a csapatnak, és sosem lehetett megalázni. Ez ma nagyon gyenge volt sajna

több mint 11 éve
Mondjuk ettől nem kell még ezer yardot engedniWyattNem de én belekezdek a CW come back kampányba és természetesen kell hozzá egy kis JMD takarodj. Rakás fos.
több mint 11 éve
Ugyan ebben a maiban a D is vastagon benne volt, de én ezután a 4 hét után páros lábbal basznám ki JMD-t. Sorozatban 4. meccsen kezdünk 3 & outtal, tavalyhoz képest is alulmúlja magát az O, már nem félidőkre, hanem meccsekre sikerül eltűnniük. Ragaszkodik a hülyeségeihez, erőltetjük shotgunból a futásokat két yardért, és ma még Ridley egész szépen hozott is belőlük, de csak azért, mert a contact után ment 4 yardot. Semmi, de semmi előrelépés nincsen. Ja és eddig kb. az összes D, ami ellen játszottunk, sok hiányzóval lépett pályára (Dolphinsnak az egész LB sora kidőlt, Chiefsnek nincsenek ILB-i, stb.), de egyiket sem sikerült még csak zavarba sem hozni. Én voltam a leghangosabb az előző fordulókban, h legyünk türelemmel, de ez már sok.
több mint 11 éve
amondó vagyok tankoljunk 1/5-re, hogy aztán le tudjunk tradelni vele a második körbe xD

több mint 11 éve
obraz
170
Nem erről volt szó.Döglött lóban nagyobb élet van mint ebben a patriotsban.
több mint 11 éve
Soldernek jót fog tenni, hogy nem kell majd Cannon lassúságát kompenzálnia. jó felmérő lesz ez a kc deftriangleazért egy az egyben Mack rendesen beárazta a "nagy franchise" LT-nket... béna társak ide vagy oda, rossz volt nézni, mit szerencsétlenkedett egy rookie ellen
meccsel kapcsolatosan az az érzésem, hogy amelyik csapat védőfala dominál az fogja megnyerni a meccset (már ha nem lesz hatalmas extra ST teljesítmény)

több mint 11 éve
Kline ennyire nem tényező idén? Most vagy az eltelt idő megszépíti az emlékeimet, de amikor beugró volt Mankins helyén nem volt olyan rossz vagy tévedek? Conolly mint LG az érdekes lesz.manuszka86Én inkább Aggódok a C-RG-LT-RT posztok miatt, a LG a támadófal legkönnyebb posztja, már ha szabad ezt mondani. Egy RG gyakrabban marad 1 vs. 1-ben DT-vel, mint egy LG.. Conolly szerintem elszotyizgatna LG poszton, Stork pedig nyugodtan kezdhetne, az előző hetek teljesítményétől rosszabbat nem hinném, hogy látni fogunk. Kíváncsi lennék mit kezd Poe-val 😊
szerk.: JH TH párostól fosok leginkább, Solderék sem állnak a helyzet magaslatán, és akkor még finoman fogalmaztam.
több mint 11 éve
triangle
1 283
Flemingnek szinte semmi tapasztalata nincs G poszton, bár állítólag egész héten ott gyakorolt. meglátjuk.Stork amit eddig mutatott az tetszett, de az arrowheadben Poe ellen lehet, hogy párszor rosszul fog kinézni.
Soldernek jót fog tenni, hogy nem kell majd Cannon lassúságát kompenzálnia. jó felmérő lesz ez a kc def
több mint 11 éve
Nem baj, Brady úgyis szereti, ha középről abuzálják. Ja nem 😊@shalisemyoung: expect changes at all 3 interior OL spots tonight - Connolly at LG, Stork getting 1st career start at C Fleming at RGstork poe-val szemben kezdve legalább belerázódhat gyorsan az éles meccsekbe😊ehh
az érdekes lenne...triangle

több mint 11 éve
Jelenleg a Connolly->LG váltástól tartanék legkevésbé, ha tényleg így alakulna, sőt, pozitívan is elsülhetne

több mint 11 éve
@shalisemyoung: expect changes at all 3 interior OL spots tonight - Connolly at LG, Stork getting 1st career start at C Fleming at RGstork poe-val szemben kezdve legalább belerázódhat gyorsan az éles meccsekbe😊
több mint 11 éve
Kline ennyire nem tényező idén? Most vagy az eltelt idő megszépíti az emlékeimet, de amikor beugró volt Mankins helyén nem volt olyan rossz vagy tévedek? Conolly mint LG az érdekes lesz.
több mint 11 éve
@shalisemyoung: expect changes at all 3 interior OL spots tonight - Connolly at LG, Stork getting 1st career start at C Fleming at RGCannon nincs köztük, már pozitív?!
Fleming helyett még RG-ben kicserélném és lehet összeállt, na majd kiderül..
több mint 11 éve
Azért az valahol elég (tragi)komikus,hogy a 4. héten próbálgatjuk még ,hogy melyik összetételben lehetne egyáltalán elfogadható (!) teljesítményű az O-fal.... Mindezt úgy.hogy nem sérülés miatt borult az egész...@shalisemyoung: expect changes at all 3 interior OL spots tonight - Connolly at LG, Stork getting 1st career start at C Fleming at RGAz komoly 😀 Bár sokkal rosszabb csak nem lenne, és lehet, hogy Connolly LG-ben jobb lehetne, mint C-ben vagy RG-ben. Valahogy állna már össze végreWyatt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
@shalisemyoung: expect changes at all 3 interior OL spots tonight - Connolly at LG, Stork getting 1st career start at C Fleming at RGAz komoly 😀 Bár sokkal rosszabb csak nem lenne, és lehet, hogy Connolly LG-ben jobb lehetne, mint C-ben vagy RG-ben. Valahogy állna már össze végre

több mint 11 éve
triangle
1 283
@shalisemyoung: expect changes at all 3 interior OL spots tonight - Connolly at LG, Stork getting 1st career start at C Fleming at RGaz érdekes lenne...