New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Akárhogy is, ezt a meccset hozni kell.Nem baj, amíg nyerünk 😊Ismét szembe a trendekkel? Csináld az ellenkezőjét, mint a többi csapat?Kollega
Annak ellenére, hogy az RB poszt csillaga szerintem hanyatlóban van, az eddigi 2 forduló alapján én látok fantáziát idén a földharcokban.Minitron
több mint 11 éve
Már egy ideje hanyatlik. A liga olyannyira a passz-heavy personnel felé tolódik,hogy mindenki felszerelkezik lassan edge rusherekkel és cover LB-ekkel, majd amikor annyira "light" csomagok lesznek fent, az ellenfél kitalálja,hogy akkor hozzuk a 220 fontos futót aki seggre fejeli a könnyebb LB sort, és negyed annyit sem keres , mint a 4. számú WR 😊Nem baj, amíg nyerünk 😊Ismét szembe a trendekkel? Csináld az ellenkezőjét, mint a többi csapat?Kollega
Annak ellenére, hogy az RB poszt csillaga szerintem hanyatlóban van, az eddigi 2 forduló alapján én látok fantáziát idén a földharcokban.Minitron
több mint 11 éve
Nem baj, amíg nyerünk 😊Ismét szembe a trendekkel? Csináld az ellenkezőjét, mint a többi csapat?
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Nem baj, amíg nyerünk 😊Na a TD magazin is kihozta jól Chandler Jonest. Az AFC védője lett a 2. héten.Én erre tettem tippet szerdán 😊
BTW, Oakland stats eddig:
TEAM RANKING OVERALL, RUSHING, PASSING
Offense 30th, 63.0 (29th), 198.0 (23rd)
Defense 22nd, 200.0 (31st), 164.5 (2nd)
Hmmm...megint futunk?Minitron
(Brady 250 yard alatt marad)Wyatt
Annak ellenére, hogy az RB poszt csillaga szerintem hanyatlóban van, az eddigi 2 forduló alapján én látok fantáziát idén a földharcokban.
több mint 11 éve
Na a TD magazin is kihozta jól Chandler Jonest. Az AFC védője lett a 2. héten.Én erre tettem tippet szerdán 😊
BTW, Oakland stats eddig:
Hmmm...megint futunk?Minitron
(Brady 250 yard alatt marad)

több mint 11 éve
Na a TD magazin is kihozta jól Chandler Jonest. Az AFC védője lett a 2. héten.BTW, Oakland stats eddig:
Hmmm...megint futunk?
több mint 11 éve
Vagy azt jelenti, hogy Edelmanon kívül a többiek nem nagyon tudnak elszakadni az örzőjüktől és ha senki sem szabad, akkor a legjobb elkapódnak próbálod dobni.És mi a találati arány?Korábbi Brady támához: első két meccs alapján (nyilván szűk a minta) ,10 yard felett 6/28,amivel 11-20 yard között 29 % és ezzel a 33., 20 yard felett 9,1 % és 32. a 35-bőlHa már korábbi TB téma és az, hogy nem dobál másnak, csak Edelmannak és Gronknak:
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4768392/patriots-raiders-through-a-stats-based-lenskolok1972
Tavaly a top 2 targetje Edelman volt a targetek 24%-val, második pedig Amendola 13%-kal. Ez összesen 38% a top 2 targetnek. Liga szinten ez átlag alatti. Csak 6 csapatnál volt alacsonyabb ez az arány.
Idén (igaz csak 2 meccs) még "jobb" a helyzet. Igaz, hogy Edelman (19%) ls Gronk (22%) összesen magasabb arányt mutat (41%), mint 2013-ban a top 2, de ennél csak a Miami (40,7%), az Oakland (40,5%) és a Minnesota (40%) alacsonyabb.
Érdekességek, más csapatoktó (idei):
Denver - Sanders & Thomas: 58%
Green Bay - Nelson & Cobb: 62,5%
Saints - Graham & Cooks: 45,7%Spigo
Brees 68,3 %
Graham 18/23 200 yard
Cooks10/14 94 yard
Manning 69,4 %
Sanders 14/18 185
J Thomas 11/13 143
Itt érdemes megjegyezni, hogy nem tudom melyik Thomasról van szó a Denvernél, mert D Thomas 9/18 110 yard, úgyhogy ott látszik, hogy legalább három konzisztens célpont van. (Emellett Ballnak is van legalább 5 elkapása.)
Rodgers 64,0 %
Nelson 18/30 292
Cobb 11/15 97
Brady 55,8 % (!!!)
Edelman 12/15 176
Gronk 8/17 72
Gronk kevesebb mint a felét kapta el, emlékezetem szerint inkább rossz dobások miatt, Edelmané ligaelit teljesítmény már megint. Brady %-a viszont azt igazolja, hogy rosszul választja meg a célpontokat/rosszul hajtja végre a dobásokat. (Edelman 0 drop, Gronk 1, de Thompkins 5/10-el 1 drop, Vereen 5/9-el 0 drop.)Burkus
Persze ehhez játékonként végig kéne nézni.
szerk: Doug Kyed teganapelőtt összeszedett pár játékot a MIN ellen, ha van twittered: twitter.com/DougKyedNESN
több mint 11 éve
És mi a találati arány?Korábbi Brady támához: első két meccs alapján (nyilván szűk a minta) ,10 yard felett 6/28,amivel 11-20 yard között 29 % és ezzel a 33., 20 yard felett 9,1 % és 32. a 35-bőlHa már korábbi TB téma és az, hogy nem dobál másnak, csak Edelmannak és Gronknak:
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4768392/patriots-raiders-through-a-stats-based-lenskolok1972
Tavaly a top 2 targetje Edelman volt a targetek 24%-val, második pedig Amendola 13%-kal. Ez összesen 38% a top 2 targetnek. Liga szinten ez átlag alatti. Csak 6 csapatnál volt alacsonyabb ez az arány.
Idén (igaz csak 2 meccs) még "jobb" a helyzet. Igaz, hogy Edelman (19%) ls Gronk (22%) összesen magasabb arányt mutat (41%), mint 2013-ban a top 2, de ennél csak a Miami (40,7%), az Oakland (40,5%) és a Minnesota (40%) alacsonyabb.
Saints - Graham & Cooks: 45,7%Spigo
Brees 68,3 %
Graham 18/23 200 yard
Cooks10/14 94 yard
Manning 69,4 %
Sanders 14/18 185
J Thomas 11/13 143
Itt érdemes megjegyezni, hogy nem tudom melyik Thomasról van szó a Denvernél, mert D Thomas 9/18 110 yard, úgyhogy ott látszik, hogy legalább három konzisztens célpont van. (Emellett Ballnak is van legalább 5 elkapása.)
Rodgers 64,0 %
Nelson 18/30 292
Cobb 11/15 97
Brady 55,8 % (!!!)
Edelman 12/15 176
Gronk 8/17 72
Gronk kevesebb mint a felét kapta el, emlékezetem szerint inkább rossz dobások miatt, Edelmané ligaelit teljesítmény már megint. Brady %-a viszont azt igazolja, hogy rosszul választja meg a célpontokat/rosszul hajtja végre a dobásokat. (Edelman 0 drop, Gronk 1, de Thompkins 5/10-el 1 drop, Vereen 5/9-el 0 drop.)
több mint 11 éve
Korábbi Brady támához: első két meccs alapján (nyilván szűk a minta) ,10 yard felett 6/28,amivel 11-20 yard között 29 % és ezzel a 33., 20 yard felett 9,1 % és 32. a 35-bőlHa már korábbi TB téma és az, hogy nem dobál másnak, csak Edelmannak és Gronknak:
Saints - Graham & Cooks: 45,7%
több mint 11 éve
Mai napi hasznos stuff:
TB rezüméje 1999-ből. A facéjén osztotta meg.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Ridley révén vagyunk érdekeltek.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Korábbi Brady támához: első két meccs alapján (nyilván szűk a minta) ,10 yard felett 6/28,amivel 11-20 yard között 29 % és ezzel a 33., 20 yard felett 9,1 % és 32. a 35-bőlDe 5-10 yard között az ötödik.. 😀 Mondjuk két meccsből sok következtetést nem szabad levonni!
De mindenki látja és érzékeli, hogy a 20 yard fölötti passzai már messze nem működnek úgy, mint régen..S most finom voltam..Brady az 5-15 yard közötti sávban él igazán, az az ő területe, abban a legjobbak között van. A gyors, rövid passzos játékokat kell erőltetnie, remélhetőleg több elkapónak is a csapatban. Nagyon fogadkozott a héten, hogy a jövőben nem csak kettőig tud majd számolni a pályán éles helyzetekben..Reméljük így is lesz..Azért nem kell temetni, mert a Miami ellen az első félidőben ezt meg is mutatta. Remélem JE11 háta nem vészes, s nem fog a legmegbízhatóbb elkapónk is kidőlni..Limitáltan edzett ő is..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Korábbi Brady támához: első két meccs alapján (nyilván szűk a minta) ,10 yard felett 6/28,amivel 11-20 yard között 29 % és ezzel a 33., 20 yard felett 9,1 % és 32. a 35-bőlespn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4768392/patriots-raiders-through-a-stats-based-lens
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
RB témához:"Vereen (shoulder) was listed as a limited practice participant Wednesday, ESPN's Mike Reiss reports."
több mint 11 éve
Ha már futó bekkeknél vagyunk, szerintem ennyire sokat még sosem kellett várniuk, hogy csapathoz kerülhessenek, mint a legutóbbi FA-piac körben. Mintha az egész RB poszt fontossága alapjaiban rendült volna meg.ui.
bocs, ha vannak helyesírási hibák, de ma melóból arra kellett hazaérnem este, hogy az asztali PC-m valszeg levágta a tápot, meg se nyikkan szinte az inditó gombra, csak felvillannak a ledek plusz a proci ventilátora akarna megindulni, de nem tud...az asszony németbillentyüs körömgépén meg nem egyszerü pötyögni...
több mint 11 éve
Jó azért idén ne 6 carry után mondjuk már rá, hogy szar. Még egy Lynchnél is lehet 6 olyan egymás utáni carry ahol szar átlag jön ki. Én nem mondom, hogy jó, de várjunk még pár meccsig és ezt utána jelentsük csak ki, ha akkor is ilyen gyenge átlaga lesz.tamasboldizsar
Nem hat carry, hanem két meccs után mondom, hogy idén nem jó a srác (egyenlőre). Minden elképzelést nélkülöztek a megmozdulásai.
A térdszalagos futóra vonatkozó beszólás - merthogy ilyen még nincs - nagyon jó volt, nagyot röhögtem. Ridley szerintem a kutyának sem fog kelleni, semmi olyan extrát nem tud, ami miatt valaki túlfizetné. Hacsak nem veti rá a szemét Jerry Jones. 😊
több mint 11 éve
Ha tol egy 1200 yardot, remélem, megtartjuk. De nem véletlenül jött White sem, szerintem jövőre is jön valaki a draftról, és lehet, hogy egyik futó sem marad. Mert lesz olcsóbb megoldás náluk, akikben látnak annyit. Ha sok a fumble idén is, akkor tuti nem kap nagy pénzt. Ha normális áron meg lehet tartani, akkor nem lenne rossz (pláne, ha White ilyen ütemben fejlődik)

több mint 11 éve
De legalább a yardok száma határozottan!Hát akkor a fumble-k száma nem fog csökkeni 😀zsotyiT-Rich jön majd trade által valaki fontosért, plusz visszahozzuk BJGE-t. 😊winstonHa már témánál vagytok, Ridley-vel akkor lesz hosszabbítás?HöriNem.
Felszedünk FA-ról egy térdszalag szakadásos RB-t mert az még nincs...😒gordon

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Hát akkor a fumble-k száma nem fog csökkeni 😀T-Rich jön majd trade által valaki fontosért, plusz visszahozzuk BJGE-t. 😊winstonHa már témánál vagytok, Ridley-vel akkor lesz hosszabbítás?HöriNem.
több mint 11 éve
T-Rich jön majd trade által valaki fontosért, plusz visszahozzuk BJGE-t. 😊Ha már témánál vagytok, Ridley-vel akkor lesz hosszabbítás?HöriNem.
több mint 11 éve
Ha már témánál vagytok, Ridley-vel akkor lesz hosszabbítás?HöriNem.
Felszedünk FA-ról egy térdszalag szakadásos RB-t mert az még nincs...😒
több mint 11 éve
triangle
1 283
Ha már témánál vagytok, Ridley-vel akkor lesz hosszabbítás?Höriha béna lesz ez az éve, akkor azért nem, ha jó lesz, akkor valaki túlfizeti és azért nem.
több mint 11 éve
Jó azért idén ne 6 carry után mondjuk már rá, hogy szar. Még egy Lynchnél is lehet 6 olyan egymás utáni carry ahol szar átlag jön ki. Én nem mondom, hogy jó, de várjunk még pár meccsig és ezt utána jelentsük csak ki, ha akkor is ilyen gyenge átlaga lesz.