New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 422 — Ajmo Vatreni
Mielőtt még elkezdenénk örülni... a második félidei O-teljesítmény MEGINt gyalázatos volt, Edelman 0 elkapott yard, Ridleyen kívül semmi sem működött. S azok a büntetések...Gyulus
Nagyjából az első félidei is.
Azt mondjuk jó látni, hogy egy középszerű, game manager QB-val is fogunk meccseket nyerni a Tom utáni érában.

A meccsről egy pár gondolat:
- Azt a negyedik és egy játékot én is megállítottam volna a haverokkal. ilyen lassan kivitelezni egy játékot borzasztó, mintha most csinálták volna először. (Tom sneakje is bohózat volt. Lassú, körülményes.)
- Nem szeretném Boldent sokkal többször látni. Aranyos gyerek meg minden, de gyakorlatilag semmire nem jó. Ha White (akiben én egyelőre semmi különöset nem látok) a keretben van, akkor inkább ő próbálkozzon, mert talán benne van potenciál.
- Nem tudom, mi lett volna DMC intje nélkül, mert addig egy fos volt az egész.
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
érdekes újra látni, hogy egy vereség után mindig mennyivel több hozzászólás van 😀tamasboldizsar
Jogos. Mi olyan sírva vigadó nép vagyunk. 😊 Egyébként a tegnapi meccset nehéz is értékelni azon túl, hogy mind a D, mind a ST nagyon odatette magát és megérdemlik a dicséretet. Az O pedig harmatgyenge, Brady 149 passzolt yardja és 15 sikeres kísérlete mindent elmond a passprotectionnel kapcsolatos edzői várakozásokról. Meg nekem sajnos az is lejött az eddigi meccsek alapján, hogy már nem az emelkedő ágában van a karrierje, hogy udvariasan fejezzem ki magam. (Félreértés ne essék, top5 QB, nem a "kiégett" és hasonló, Sobri-féle marhaságokra gondolok, de ennyire eddig nem éreztem a különbséget PM és közte mint idén.) 2009 óta látszik, hogy az új játszótársakkal nagyon nehezen találja meg az összhangot és gyorsan veszti el a bizalmat, ha valami nem sikerül: tegnap megint Edelman és Gronk kapott passzt, más szinte senki és az egyetlen valamirevaló O drive 3 Edelman elkapáson alapult, közte azon a 3&6-on ami nagyon rossz passz volt, hogy Minitron hogy gyűjtötte be, most sem tudom.

Két második félidő alatt 6 (!) pontot csinált az O. Ezzel nincs mit keresni jobb csapatok ellen. Tudom, hogy Wyatt szerint nem is kellett TD, de jobb a 7 pont, mint a 3.

A tegnapi győzelmet azért sem tudom igazán hol kezelni, mert a Vikings pedig mindent megtett a zavarmentes győzelmünk érdekében. Amikor 4/4 és 75 yard teljesítménnyel Cassell hozta az első drive-ot, ráadásul a végén egy 24 és egy 25 yardos passzal, akkor azt hittem, nagy baj lesz. De Cassell ezek után értékelhetetlent nyújtott, egy elit secondayvel szemben elfogadhatatlan hívásokkal. Az pedig, hogy a liga legjobb futóját kivették az offense-ből két nappal a meccs előtt, nyilván alapjaiban döntötte össze a playbookot. (Emellett a legjobb játékosuk így is az AP helyére lépő RB lett.)
több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
érdekes újra látni, hogy egy vereség után mindig mennyivel több hozzászólás van 😀
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
Szeretném itt (is) megélni Dont'a Hightower apoteózisát. Vezette a csapatot - 8 tackle, 2 TFL, 2 sack, 1 labdaelütés és 2 QB hit - pazar teljesítmény. Mindenki csak ekézi, most megérdemli a dicséretet.Burkus
DoM már az elején mondta hogy PO formát mutat 😉 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Szeretném itt (is) megélni Dont'a Hightower apoteózisát. Vezette a csapatot - 8 tackle, 2 TFL, 2 sack, 1 labdaelütés és 2 QB hit - pazar teljesítmény. Mindenki csak ekézi, most megérdemli a dicséretet.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bőven elég volt minden támadásban az FG, nem kellett még csak megszakadni sem az előny növeléséért, szóval a 2. félidei O értékelhetetlen volt kb

több mint 11 éve
Mielőtt még elkezdenénk örülni... a második félidei O-teljesítmény MEGINt gyalázatos volt, Edelman 0 elkapott yard, Ridleyen kívül semmi sem működött. S azok a büntetések...Gyulus
A W az W. Legalább hoztuk. A D mutatott pofás dolgokat. Az O botrányos, Brady vagy magában nem bízik vagy benne nem bíznak, de valami nagyon nem klappol nála.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 178 — nabege2@yahoo.com
Nézzük úgy, hogy ennyi elég volt az O-tól. Én is ekéztem őket a másik topikban, mert ennél jobban kellett volna kihasználni a hibákat, de egyenlőre ez is elég volt.
A D és az ST nagyon pofás volt, de nem tudom mennyire volt gyenge a Vikings. De tényleg szépen fogtuk őket, nem egyszer.

Viszont a sok flagtól idegbajt kaptam. Nem egy volt olyan, ahol jó játékot vett vissza, annulált a sárga.
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Mielőtt még elkezdenénk örülni... a második félidei O-teljesítmény MEGINt gyalázatos volt, Edelman 0 elkapott yard, Ridleyen kívül semmi sem működött. S azok a büntetések...
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 602 — Patriots fan
nagyon sok büntetés volt ez valódi flag foci volt 😀

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
Cassel megkönnyítette a helyzetünket, jár neki a láda sör

most is voltak hibák rendesen, de nem várhatunk csodát 1 hét alatt, minden W számít, tovább kell javulni, legalább most pofásan nézett ki a D#, annak ellenére, hogy az első driveban nagyon homály volt ez a csapatrész is

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Gondolataim az első félidőről:http://insidehandoff.com/2014/09/14/new-england-patriots-minnesota-vikings-first-half-patriots-notes/

A második félidőről:  insidehandoff.com/2014/09/14/new-england-patriots-minnesota-vikings-second-half-patriots-notes/

A jól és kevésbé jól telesítő játékosok a meglátásom szerint:  insidehandoff.com/2014/09/14/new-england-patriots-minnesota-vikings-up-down/

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 422 — Ajmo Vatreni
Dennard miért inaktív,sérült?kolok1972
bal váll
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 110 — Pats fan
Dennard miért inaktív,sérült?

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Thompkins Dobson miatt inaktív ugye?peterk2005
10-szer vette célba Brady, csinált belőle 37 yardot. Nem érezték meggyőzőnek.

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Thompkins Dobson miatt inaktív ugye?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
legrosszabbakat várom ettől a meccstől...

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Inaktív lista:
Collins
Dennard
Moore
Buchanan
Thompkins
White
WendellGogo
El tudnék képzelni kevésbé rossz listát is...

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Inaktív lista:
Collins
Dennard
Moore
Buchanan
Thompkins
White
Wendell

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
kiderülzinedine5
Ez a lényeg.

Nem hiszem, hogy AP-t látjuk többet az NFL-ben.gordon
Szerintem pedig de.Stez
Szerintem pedig nem😛
Ja, és szavazhatnál már te is, kíváncsi vagyok a véleményedre😉gordon
Petersonra szavazok. 😊Stez
Nem itt TE....😀
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
kiderülzinedine5
Ez a lényeg.
Szerintem pedig de.Stez
Még az is lehet, hogy pár hét múlva. A Vikes ugyan inaktiválta a hétre, de szerintem leginkább azért, mert úgyse tudott készülni, le volt tartóztatva, médiacirkusz, stb., nem lett volna teljes játékos. De általában az eltiltással meg szokták várni a bírósági eljárást. A Ninersben is játszott McDonald, aki a terhes asszonyát verte meg 1-2 hete.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 657 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Collins out....

Felkészül Bőrharisnya??? Ja ős is nuku...

LB mélység nuku,
Asiata átfutu
W remélem nem nuku

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 677 — Whoops, looks like something went wrong.
kiderülzinedine5
Ez a lényeg.

Szerintem pedig de.Stez
Szerintem pedig nem😛
Ja, és szavazhatnál már te is, kíváncsi vagyok a véleményedre😉gordon
Petersonra szavazok. 😊

több mint 11 éve
kiderülzinedine5
Ez a lényeg.

Szerintem pedig de.Stez
Szerintem pedig nem😛
Ja, és szavazhatnál már te is, kíváncsi vagyok a véleményedre😉
több mint 11 éve
Collins nem játszik, még jó hogy van LB mélység...cspeti98
2 ILB elég, OLB-t majd játszik Jones és Ninkovich. Előre a 3-4 front seven útján!

Wendell is out, csak hogy stabil legyen az OL.Gogo
Miért vele az volt?😛
Sérülés mindenhol van, itt a lehetőség, hogy valaki felhívhassa magára a figyelmet.