New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
És ez szted normális dolog? Talán nem az első tétmeccsen kellene kipróbálni először az olinet igy,hanem a TC-ben összecsiszolni ....Nem volt valami szép a második fél idő... ettől függetlenül nem kell kongatni a vészharangot.Szerintem sem kellene a szokásos vereség utáni "pats depresszióba" beleesni...
Talán még jó is, hogy így az elején jött a pofon, ahelyett h ment volna a hype...
Van pár stratégiai döntés (3-4, mélységi passzok) és személyi kérdés (Vellano, Devey... de úgy a falak úgy általában) amin elgondolkodhatnak most BB-ék.
Jövő héten a Vikings ellen, szintúgy idegenben ez igencsak gáz lehet.Gyulus
Volt egy szar meccsünk... Ennyi, kijavítják és jövő héten nyerünk...
Ez az O-line most volt először élesben kipróbálva ebben a formában, szerintem egész héten olyan büntiköröket futnak majd, hogy öröm lesz nézni...
D kicsit összeszedi magát, Bill bácsi összevariálja kicsit az embereket, és remélhetőleg kijön belőle valami...
Ha meg nem... Hát akkor is Pats szurkolók maradunk... 😊Witchdoctor
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Magához képest (!) Revis is szar volt, Wallace jó néhányszor megetette es a kilépett TD sem rajta múlt
több mint 11 éve
Volt egy szar meccsünk... Ennyi, kijavítják és jövő héten nyerünk... WitchdoctorVikings futójáték ellen nagyon össze kell kapni a D-t..
Ha meg nem... Hát akkor is Pats szurkolók maradunk... WitchdoctorEz alap 😊
több mint 11 éve
Nem volt valami szép a második fél idő... ettől függetlenül nem kell kongatni a vészharangot.Szerintem sem kellene a szokásos vereség utáni "pats depresszióba" beleesni...
Talán még jó is, hogy így az elején jött a pofon, ahelyett h ment volna a hype...
Van pár stratégiai döntés (3-4, mélységi passzok) és személyi kérdés (Vellano, Devey... de úgy a falak úgy általában) amin elgondolkodhatnak most BB-ék.
Jövő héten a Vikings ellen, szintúgy idegenben ez igencsak gáz lehet.Gyulus
Volt egy szar meccsünk... Ennyi, kijavítják és jövő héten nyerünk...
Ez az O-line most volt először élesben kipróbálva ebben a formában, szerintem egész héten olyan büntiköröket futnak majd, hogy öröm lesz nézni...
D kicsit összeszedi magát, Bill bácsi összevariálja kicsit az embereket, és remélhetőleg kijön belőle valami...
Ha meg nem... Hát akkor is Pats szurkolók maradunk... 😊

több mint 11 éve
amúgy Kline miért volt inaktív a meccsen? tavaly amikor beugró volt egész jól nyomta, nehogy már ez a Devey gyereket jobbnak ítélték meg....
több mint 11 éve
Na, ilyen szarul nem kezdett a csapat 2003-óta. Jól sikerült az off-season, nincs fal, nincs mélység...
több mint 11 éve
Botràny harmat meccs. Vollmer nem az élete meccsét jàtszotta az tuti! Szàmolni nem tudom mennyit hibàzott. Viszont Collins jàtéka egyre jobban tetszik. A meccsnézést ott hagytam abba amikor Vince papa lesiklott Morenoròl, az több volt a soknàl. Mcdöniz a playhivàsok..... Az O faledzö Jetses volt?- ezek utàn màr csak a seggfumblie hiànyzik..
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Nem volt valami szép a második fél idő... ettől függetlenül nem kell kongatni a vészharangot.Talán még jó is, hogy így az elején jött a pofon, ahelyett h ment volna a hype...
Jövő héten a Vikings ellen, szintúgy idegenben ez igencsak gáz lehet.
több mint 11 éve
kritikán aluli volt ez a második félidő, ebből csak tanulni lehet, de nem hiszem hogy ehhez elég lenne 1 hétkomoly változtatások kellenek mert így bajban leszünk

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
most azért ilyenkor kérdezném meg Kelly-t is pl mi a bánatért kellett elküldeni? azért a Ninko-VW-Kelly-Jones négyes sokkal jobban hasított volna....
több mint 11 éve
Az eddigi felsorolt hibák mellé tenném, hogy Malcolm Butler nagyon gyenge volt, folyamat lefordultak róla ugyan úgy.+1 szerk: szerintem feleslegesen sokszor kereste Gronkot Brady, durva duple coveragekben is. Az már másik tészta, hogy a Gronk TD előtt előre mondtam a barátnőmnek, hogy Gronk befut slant-ben középre és ő kapja a labdát.. legalábbis TV szemszögből tök egyértelmű volt, mi jön 😊 De innen persze könnyű okoskodni, meg hát be is jött, jó volt látni.
Brady-t még mindig rossz frusztráltnak látni.
több mint 11 éve
Néhány észrevétel :Először is gratula a 'Phinsnek,teljesen megérdemelték!
Másodszor ,első meccs,nyilván rengeteg van még hátra DE:
RunD mint olyan nincs,márpedig nyilvánvalóan mindenki inkább futni fog ellenünk ,mint passzolni. És azért ezt a Fins olinet azért nem mondanám atom erősnek (Satele centerben...)
Az olineunk mögött futni egyáltalán nem fogunk,de legalább passprotban is következetesen szarok.
PR nagyon gyenge volt,még akkor is ha a Jones zászlók nevetségesek voltak.
Ez a Wright gyerek jó lenne,de ha TB a hatan fekszik,akkor ugye baszhatjuk h tehetséges + a Mankins trade kb a futojatekot is kinyírta,nem mondanám egy jó huzasnak a tradet.
A dline közepe is nagyon gyenge,Wilfork egyedül ide kevés nagyon.
Összeségében ez nagyon gyenge volt
több mint 11 éve
Öröm látni, hogy a csapat játékának gyenge pontjai közül ahelyett, hogy párat orvosolt volna a stáb az offseasonban, még újakat is sikerült kreálni. Csőd.
több mint 11 éve
Valaki magyarázza már el, hogy ezzel az állománnyal miért játszunk 3-4-et? Bill?
több mint 11 éve
hát ez elkeserítő volt amit műveltünk......LOS-on minden csatát elbuktunk, és még annyira hatalmas pass rush se érkezett....1. Devey "jobb" mint Mankins, hát melyik hülye edző gondolta ezt így? Az O-fal nulla volt, futni nem tudtunk, pass prot is hulladék volt
2.JMD takarodj, 2.5 negyeden keresztül mi a rákot csináltál? Jah és menő hogy Brady-vel dobáltat 55 alkalommal és még ráadásul a hosszú passzokat amivel eléggé pontatlan.
3. hát ez milyen pats D volt? közel 200 yardot futottak ellenünk hát nagyon nagy vicc, pass rush nem volt semmi, ezt a Vellanot is vasvillával kergetném el.....
4.jah és a bírók is elmehetnek a susnyásba, ennyi zászlót dobálni....
több mint 11 éve
Fájdalmas volt nézni a második félidőt. Mondjuk nem tudom, h BBék hogy várnak stabilitást egy olyan faltól, aminek a közepét összevissza variálják. Ezt a Devey gyereket most pár meccsig jegelni kellene, mert katasztrófa volt. Legdurvább az volt, hogy huszonötször megették a középső futást shotgunból. Ilyen falakkal kurva nehéz lesz a továbbiakban.
több mint 11 éve
Sztyopa
315
Grat a stábnak az O-fal kialakításáért, a bíróknak meg a jó édes a@@kat!
Why so serious?
több mint 11 éve
1. Ofal rakás .... Se passz blokk se futás mögötte2. Dline rakás .....
3. SPIKES HIÁNYZIK
4. Chandler Jonesra dobott 3 flag vicc
több mint 11 éve
"Fantasztikus" teljesítményt nyújtott a két fal.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Hát erről a meccsről ennyit... A D csapnivaló, folyamatos misstackleök futás ellen, pedig abban bíztam, hogy jó lesz...
"szokásos" második félidei impotencia az O-tól... Plusz még egy TO is... JMD takarodj...
ST pedig nem éppen csillogott...
Megérdemeltük, tanuljunk belőle...
Még a végén utolsóként zárjuk a fordulót a csoportban... Fogalmam sincs mikor volt ilyen utoljára...

több mint 11 éve
jól van láma vagyok azt nem vettem észre a cikkben 😛
több mint 11 éve
Igen, már 22:30 vége is lesz.nem tudja esetleg valaki, hogy a C8-on az esti meccs utol fogja érni az élő közvetítést v. végig csusziban lesz? 😊manuszka86Kihagyják a játékmegszakításokat, különben belecsúsznának a Sport1 közvetítésbe.April Wine
több mint 11 éve
nem tudja esetleg valaki, hogy a C8-on az esti meccs utol fogja érni az élő közvetítést v. végig csusziban lesz? 😊manuszka86ki van írva a bowl.hu-s cikkben, hogy csúsztatva majd ÉLŐ, szóval elméletben utol éri 😀
több mint 11 éve
nem tudja esetleg valaki, hogy a C8-on az esti meccs utol fogja érni az élő közvetítést v. végig csusziban lesz? 😊manuszka86Kihagyják a játékmegszakításokat, különben belecsúsznának a Sport1 közvetítésbe.
több mint 11 éve
nem tudja esetleg valaki, hogy a C8-on az esti meccs utol fogja érni az élő közvetítést v. végig csusziban lesz? 😊