New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Az espn bostonon pont erről van egy cikk..Valószínűleg az alapfelállás a Solder-Kline-Wendel-Conolly-Vollmer ötös lesz, amennyiben Wendell és Conolly is marad.. De nem hiszem, hogy Mankins után hozzányúlnak már ehhez a két emberhez..Főleg, hogy a centernek hozott Stork nem nyomta végig az edzőtábort egészségesen.. Csere T-nek ott van Cannon, és Fleming..Cannon tud LT-t és RT-t is játszani.. Csere guardnak ott van Devey és Barker, akit az előszezon meccseken mindkét oldalon használtak eleget..Csere center pedig lehet Conolly és Stork is.. Ahogy számolom ez tíz ember..Ennél többet az 53-as rosteren nem hiszem, hogy fogunk látni..Halapio ha marad, akkor megy a gyakorló csapatba,hogy backup backup G lehessen..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Devey nem véletlenül játszotta végig eddig az előszezont kb minden poszton, ő egy jó kis univerzális G/T csere lehet.

több mint 11 éve
a Depth-re volt a kérdés, mesterEgyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de van még ideje. Hoztunk 3 OL-t a drafton, van egy csomó fiatal, ha Connolly és Wendell is marad (most már kockázatos lenne kivágni, hacsak nem szerzünk valami veteránt), akkor azért annyira gányul nem fogunk állni remélhetőlegWyattHalapijo, több oldalon is bevethető ha van valami klónkütyüdsutianapNem hinném, hogy BB már előre elköltötte volna a felszabaduló pénzt, ő csak egyszerűen megakart szabadulni egy rossz ár/érték aránnyal rendelkező G-től.Mondjuk, ha ebből a feltételezésedből indulunk ki, hogy ti. Wendell és Conolly is cut és ők is távoznak mint Mankins, akkor én ebből a 15 millából megpróbálnám valahogy az interior O-line-t megerősíteni, mert azzal nagy zűrök lehetnek.
Az O falba szerintem nem jön már senki, max egy használható DE jön a rotációba (remélhetőleg) és kész.
Jelenleg van kb 12M cap space, DMCvel kell hosszabbítani ami az idei capet nem érinti majd. Idén 5Met kap nem hinném, hogy egy orrnehéz szerződéssel adnánk neki 2014ben 8-9millát és később esne ez vissza avr 6M-ra.
Revis ráér januárban, először mutasson valamit.
Solderre lehívtuk az opciót, jövőre 7M-ot kap majd, vele ráérünk majd akkor tárgyalni.
Ha jön még egy-két meglepő cut(Ridley, Browner, Wendell, Connoly) akkor ez a 12Milla felkúszhat akár 15re is.
Kérdés: Ha van egy SB contender csapatod és még 15milliód a sapi alatt, te mit tennél?
Én hoznék egy fasza 3-4DE-t és néznék egy SS-t.
Közben a tehenészek elvitték Jamea Thomas-t.gordon
A SS nagyon kéne, de az valahogy sosem sikerül. Wardot kellett volna elhozni, de hát Broncos ügyesebb volt.
Kline mögött ki lesz a depth?Burkus

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de van még ideje. Hoztunk 3 OL-t a drafton, van egy csomó fiatal, ha Connolly és Wendell is marad (most már kockázatos lenne kivágni, hacsak nem szerzünk valami veteránt), akkor azért annyira gányul nem fogunk állni remélhetőlegHalapijo, több oldalon is bevethető ha van valami klónkütyüdsutianapNem hinném, hogy BB már előre elköltötte volna a felszabaduló pénzt, ő csak egyszerűen megakart szabadulni egy rossz ár/érték aránnyal rendelkező G-től.Mondjuk, ha ebből a feltételezésedből indulunk ki, hogy ti. Wendell és Conolly is cut és ők is távoznak mint Mankins, akkor én ebből a 15 millából megpróbálnám valahogy az interior O-line-t megerősíteni, mert azzal nagy zűrök lehetnek.
Az O falba szerintem nem jön már senki, max egy használható DE jön a rotációba (remélhetőleg) és kész.
Jelenleg van kb 12M cap space, DMCvel kell hosszabbítani ami az idei capet nem érinti majd. Idén 5Met kap nem hinném, hogy egy orrnehéz szerződéssel adnánk neki 2014ben 8-9millát és később esne ez vissza avr 6M-ra.
Solderre lehívtuk az opciót, jövőre 7M-ot kap majd, vele ráérünk majd akkor tárgyalni.
Ha jön még egy-két meglepő cut(Ridley, Browner, Wendell, Connoly) akkor ez a 12Milla felkúszhat akár 15re is.
Kérdés: Ha van egy SB contender csapatod és még 15milliód a sapi alatt, te mit tennél?
A SS nagyon kéne, de az valahogy sosem sikerül. Wardot kellett volna elhozni, de hát Broncos ügyesebb volt.

több mint 11 éve
Halapijo, több oldalon is bevethető ha van valami klónkütyüdNem hinném, hogy BB már előre elköltötte volna a felszabaduló pénzt, ő csak egyszerűen megakart szabadulni egy rossz ár/érték aránnyal rendelkező G-től.Mondjuk, ha ebből a feltételezésedből indulunk ki, hogy ti. Wendell és Conolly is cut és ők is távoznak mint Mankins, akkor én ebből a 15 millából megpróbálnám valahogy az interior O-line-t megerősíteni, mert azzal nagy zűrök lehetnek.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nem hinném, hogy BB már előre elköltötte volna a felszabaduló pénzt, ő csak egyszerűen megakart szabadulni egy rossz ár/érték aránnyal rendelkező G-től.Mondjuk, ha ebből a feltételezésedből indulunk ki, hogy ti. Wendell és Conolly is cut és ők is távoznak mint Mankins, akkor én ebből a 15 millából megpróbálnám valahogy az interior O-line-t megerősíteni, mert azzal nagy zűrök lehetnek.
Kline mögött ki lesz a depth?
több mint 11 éve
Nem hinném, hogy BB már előre elköltötte volna a felszabaduló pénzt, ő csak egyszerűen megakart szabadulni egy rossz ár/érték aránnyal rendelkező G-től.Az O falba szerintem nem jön már senki, max egy használható DE jön a rotációba (remélhetőleg) és kész.
Közben a tehenészek elvitték Jamea Thomas-t.
több mint 11 éve
A Mankins trade cap oldalát valaki magyarázza már el nekem. Miért is jó, hogy most eltrédeltük Mankinst?Eddig se volt jellemző Kraft-ra, hogy a játékosok fizetésén spórolt volna (mindig kihasználtuk a cap 95+%-át). Az új CBA még kevésbé teszi ezt lehetővé - valóban volt/van egy-két tulaj, akik hajlamosak ilyen lépésre.
OK, hogy lett ezáltal cap hely, de ezt mindenképpen kihasználjuk vagy Kraft papa simán örül, hogy spórolt egy kicsit?Witchdoctor
Nem kell mindenképpen idén felhasználni a felszabadult pénzt, át lehet görgetni a jövő évre, annyival többet lehet felhasználni jövőre. (Én nem is várom, hogy idén szerződtetnek valakit még nagyobb összegért.) Becslésem szerint, Revis 20 millióját kivéve,de az újoncok fizetését bekalkulálva 2015-ben nagyjából 25 milliós hellyel indulunk. Ebből lehet/kell DMC, Revis, Vereen és/vagy Ridley szerződését és Solder szerződés kiterjesztését megoldani. (Ez utóbbi nem létszükséglet, elmehet 2015 az opciós 7 millióval.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Mankins jövő évi pénze szerintem a mindenképpen DMC és Revis, Solder megtartására is kell..Mindenképpen kell tartalékolnunk is..De szerintem az idén maradt 6,5 misire még fog valaki érkezni valamelyik falba..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Véleményem alapján BB nem látott annyi teljesítményt Mankins munkája mögött, mint amennyit a fizetése mutatott..Át szerették volna strukturálni a pénzét, de ezt Mankins határozottan elutasította..Azt pedig tudjuk, hogy ez nálunk mire szokott vezetni.. A Tampa állítólag aktívan érdeklődött mindenkinél egy használható, minőségi guard miatt..Ezért vizitált náluk Incognito is..Tőlünk állítólag Kline-t nézték ki maguknak, őt akarták megszerezni. Mivel Mankins nem ment bele a paycut-ba, ezért őt ajánlotta fel BB egy jó csere fejében..Kaptunk egy jövő évi 4. körös picket és tavaly viszonylag jól muzsikáló, elkapó TE-t + maradt idén is és jövőre is meglehetősen szép pénz a kalapban.. A sok előzetes Wright kritikát annyira nem értem..Azért annyira rossz képességekkel nem rendelkezhet ez a gyerek, ha Heath Miller és Vernon Davis közé beszorult a 12. helyre a teljes NFL listán,a TE-ke között.. Hörni is ilyen számokat hozott az első évében, mint ő..Adjunk neki egy esélyt..Hátha lehet még látványos 2 TE-s támadójáték még a repertoárunkon..Mankins állítólag a visszavonulást is felvetette a paycut tárgyalás során. (Reiss információja.)
Kraft és BB szerintem meg nem spórolni akart, hanem akar még egy viszonylag nagy nevet idén..Vagy a védő, vagy a támadófalba..kyobalu
Nem lehet, hogy ez a pénz a DMC szerződéshosszabbításra és/vagy Revis megtartására lesz felhasználva?
több mint 11 éve
Véleményem alapján BB nem látott annyi teljesítményt Mankins munkája mögött, mint amennyit a fizetése mutatott..Át szerették volna strukturálni a pénzét, de ezt Mankins határozottan elutasította..Azt pedig tudjuk, hogy ez nálunk mire szokott vezetni.. A Tampa állítólag aktívan érdeklődött mindenkinél egy használható, minőségi guard miatt..Ezért vizitált náluk Incognito is..Tőlünk állítólag Kline-t nézték ki maguknak, őt akarták megszerezni. Mivel Mankins nem ment bele a paycut-ba, ezért őt ajánlotta fel BB egy jó csere fejében..Kaptunk egy jövő évi 4. körös picket és tavaly viszonylag jól muzsikáló, elkapó TE-t + maradt idén is és jövőre is meglehetősen szép pénz a kalapban.. A sok előzetes Wright kritikát annyira nem értem..Azért annyira rossz képességekkel nem rendelkezhet ez a gyerek, ha Heath Miller és Vernon Davis közé beszorult a 12. helyre a teljes NFL listán,a TE-ke között.. Hörni is ilyen számokat hozott az első évében, mint ő..Adjunk neki egy esélyt..Hátha lehet még látványos 2 TE-s támadójáték még a repertoárunkon..Kraft és BB szerintem meg nem spórolni akart, hanem akar még egy viszonylag nagy nevet idén..Vagy a védő, vagy a támadófalba..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
A Mankins trade cap oldalát valaki magyarázza már el nekem. Miért is jó, hogy most eltrédeltük Mankinst?Szerintem így spórolni nem szokás, legalábbis nekem az az érzésem, hogy a fizetési sapka összege egy csapatnak szvsz nem olyan nagy kiadás.
OK, hogy lett ezáltal cap hely, de ezt mindenképpen kihasználjuk vagy Kraft papa simán örül, hogy spórolt egy kicsit? Tehát:
A) Kellett a cap hely az FO-nak, hogy hozzunk valakit vagy hosszabbítsunk? Másik kérdés, hogy Pl. egy szezon közben hosszabbítot játékos fizuja hova esik? Szezonra számít az aláírási pénz akár ha a 17. héten restruktúráljuk egy játékos szerződését akár most? Vagy pedig arányosítanak játékhetenként?
B) Simán spúrok voltunk, és BB úgy érezte Mankins túl sokat keres a teljesítményéhez képest?
KösziWitchdoctor
Az lehet, hogy már nem ért megy annyit, vagy, hogy nagyon tetszett BB-nek Wright. Vagy jövőre csinálnak helyet. Vagy ez mind, és még valami amit nem tudunk 😊
Az aláírási pénz ha jól tudom csak évre van leosztva, nem hetekre, mert nem fizetés, hanem külön juttatás, és kreatívan, évekre leosztva el tudják könyvelni, hiába egy összegben fizeti ki.
több mint 11 éve
A cap egy része átvihető a következő évre ha jól rémlik. Így ha idén nem is használjuk ezt fel akkor felbírjuk jövőre.
több mint 11 éve
A Mankins trade cap oldalát valaki magyarázza már el nekem. Miért is jó, hogy most eltrédeltük Mankinst?OK, hogy lett ezáltal cap hely, de ezt mindenképpen kihasználjuk vagy Kraft papa simán örül, hogy spórolt egy kicsit? Tehát:
A) Kellett a cap hely az FO-nak, hogy hozzunk valakit vagy hosszabbítsunk? Másik kérdés, hogy Pl. egy szezon közben hosszabbítot játékos fizuja hova esik? Szezonra számít az aláírási pénz akár ha a 17. héten restruktúráljuk egy játékos szerződését akár most? Vagy pedig arányosítanak játékhetenként?
B) Simán spúrok voltunk, és BB úgy érezte Mankins túl sokat keres a teljesítményéhez képest?
Köszi

több mint 11 éve
Rosszul tudod, a tavalyi szezon végéig azt nyomták, most tértek át a WC O-ra, Gilbride távoztával. Coughlin BB-hez hasonlóan régi Big Tuna "katona" 😊
Amin még meg szoktak bukni a Pats-nél a skill player-ek, az az Erhardt-Perkins rendszer megértése és a terminológiájának az elsajátítása. Ez még komoly akadály lehet a srácnak, ui. ha jól tudom, akkor a Giants nem EP rendszert futtat.
tomi-tomi
több mint 11 éve
Hát, Kellyt sem hozzuk már vissza új szerződéssel.😕 Dislike
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
A felvetés mindössze arra utalt, hogy a pats.hu-n DoM tollából megjelent cikk szerint "A bajnokság második felében egyre jobban teljesített Mike Sullivan támadó koordinátor kezei alatt, aki a Giants sémáját vitte magával Floridába [a New York Giants passzjátéka is több opciós útvonalat tartalmaz, amikor a védők helyezkedésétől, reakciójától függően folytatja útját az elkapó –a szerk.]. Ugyanakkor Jeff Tedford passzjátékával már szenvedett az idei felkészülés során [már egyetemen is azt tartották, hogy támadórendszere jóval komplexebb a legtöbb NFL támadójátéktól -a szerk.]. A Patriots támadójátéka lesz a harmadik, amit rövid NFL pályafutása meg kell tanulnia. " A Pats séma pedig közismerten bonyolult.BurkusBonyolultnak bonyolult, csak éppen a bonyolultságát az (is) adja, hogy tele van opciós route futásokkal.😊
Amin még meg szoktak bukni a Pats-nél a skill player-ek, az az Erhardt-Perkins rendszer megértése és a terminológiájának az elsajátítása. Ez még komoly akadály lehet a srácnak, ui. ha jól tudom, akkor a Giants nem EP rendszert futtat.
Bízzunk már benne egy kicsit egy ideig! Legalább annyira, mint tavaly Sudfeld-ben, akinek volt tucatnyi jó elkapása az edzőtáborban és mindjárt Hernandez utódját láttuk benne.😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Óóó, hát akkor Wake ide ne jöjjön DE-nek, mert egy UDFA DE nem lesz megoldás a rotációra 😀😀Amen. Legyen úgy, hogy a srác az új Edelman/Welker, hogy más, BB által felfedezett csiszolatlan gyémántot most ne emlegessek. Két-három nappal ezelőtt pont ezen a fórumon vetettem fel, hogy a TE kérdés sem megoldott a csapatnál. Arra azért nem gondoltam, hogy a megoldás egy UDFA TE lesz a liga 6x Pro-Bowler falemberéért cserébe. 😊BurkusHiába károgsz..ez a srác jó lesz nálunk😀 Újonc szezonjában 500+ yard egy impotens Offenseben, egy árva drop..a mi rendszerünkben pedig ficánkolhat kedvére..MuckA hírek szerint már a Tampában is bajai voltak a támadó szisztémával. Lehet, hogy mégis egy Ocho.Burkusbennem csak az a kérdés merült fel, hogy ezt a cserét miért pont most kellett nyélbe ütni amikor már 1 hét van csak a szezon rajtig?Hátha nem egy Ochocinco és menni fog neki 😀cspeti98
Playbookot is be kellene a srácnak nyalnia stb...manuszka86
Wright egy első évében 571 yardot és 5 TD-t szerző TE volt. Most, hogy UDFA volt előtte, na az pont annyira nem számít, minthogy Worthy pl 2. körös volt anno. Ja, csak azóta azért küzd, hogy a ligában maradjon, néhány UDFA meg azért elég szépen felküzdötte már magát. Ha nálunk tol egy kb 600 yardot meg 6 TD-t, én totál elégedett leszek vele (persze, ha Gronko végig egészséges mellette!), akkor azért tud annyit hozzátenni passzjátékban, hogy ezekkel a WR-ekkel ismét nagyon malac támadósorunk legyen. Én bizakodom
Btw, nem tudom ki nézegette, de mocsok jól néznek ki az nfl.comon az újoncok „képei”, gyakorlatilag nincsenek, hanem ilyen formák, a csapat rucijában

Mondjuk ez Herninél nekem nagyon áthallásos így 😀

több mint 11 éve
Amen. Legyen úgy, hogy a srác az új Edelman/Welker, hogy más, BB által felfedezett csiszolatlan gyémántot most ne emlegessek. Két-három nappal ezelőtt pont ezen a fórumon vetettem fel, hogy a TE kérdés sem megoldott a csapatnál. Arra azért nem gondoltam, hogy a megoldás egy UDFA TE lesz a liga 6x Pro-Bowler falemberéért cserébe. 😊Hiába károgsz..ez a srác jó lesz nálunk😀 Újonc szezonjában 500+ yard egy impotens Offenseben, egy árva drop..a mi rendszerünkben pedig ficánkolhat kedvére..MuckA hírek szerint már a Tampában is bajai voltak a támadó szisztémával. Lehet, hogy mégis egy Ocho.Burkusbennem csak az a kérdés merült fel, hogy ezt a cserét miért pont most kellett nyélbe ütni amikor már 1 hét van csak a szezon rajtig?Hátha nem egy Ochocinco és menni fog neki 😀cspeti98
A felvetés mindössze arra utalt, hogy a pats.hu-n DoM tollából megjelent cikk szerint "A bajnokság második felében egyre jobban teljesített Mike Sullivan támadó koordinátor kezei alatt, aki a Giants sémáját vitte magával Floridába [a New York Giants passzjátéka is több opciós útvonalat tartalmaz, amikor a védők helyezkedésétől, reakciójától függően folytatja útját az elkapó –a szerk.]. Ugyanakkor Jeff Tedford passzjátékával már szenvedett az idei felkészülés során [már egyetemen is azt tartották, hogy támadórendszere jóval komplexebb a legtöbb NFL támadójátéktól -a szerk.]. A Patriots támadójátéka lesz a harmadik, amit rövid NFL pályafutása meg kell tanulnia. " A Pats séma pedig közismerten bonyolult.
több mint 11 éve
Hiába károgsz..ez a srác jó lesz nálunk😀 Újonc szezonjában 500+ yard egy impotens Offenseben, egy árva drop..a mi rendszerünkben pedig ficánkolhat kedvére..A hírek szerint már a Tampában is bajai voltak a támadó szisztémával. Lehet, hogy mégis egy Ocho.Burkusbennem csak az a kérdés merült fel, hogy ezt a cserét miért pont most kellett nyélbe ütni amikor már 1 hét van csak a szezon rajtig?Hátha nem egy Ochocinco és menni fog neki 😀cspeti98
több mint 11 éve
A hírek szerint már a Tampában is bajai voltak a támadó szisztémával. Lehet, hogy mégis egy Ocho.bennem csak az a kérdés merült fel, hogy ezt a cserét miért pont most kellett nyélbe ütni amikor már 1 hét van csak a szezon rajtig?Hátha nem egy Ochocinco és menni fog neki 😀cspeti98
több mint 11 éve
bennem csak az a kérdés merült fel, hogy ezt a cserét miért pont most kellett nyélbe ütni amikor már 1 hét van csak a szezon rajtig?Hátha nem egy Ochocinco és menni fog neki 😀
több mint 11 éve
bennem csak az a kérdés merült fel, hogy ezt a cserét miért pont most kellett nyélbe ütni amikor már 1 hét van csak a szezon rajtig?Playbookot is be kellene a srácnak nyalnia stb...
több mint 11 éve
Tim "Who" rookie szezonjának statisztikája:
54 elkapott passz mellett egy drop o_o Ha itt is nyom egy ilyen szezont Minitron és Gronk mellett asszem tervezhetik a következő szobrot az Öregnek.
Do your job