New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Kezd lassan letisztázódni, hogy a FO célja nem a gyűrű, hanem az, hogy évről-évre PO-ban legyünk.
több mint 11 éve
Ha tényleg kivágjuk a Ridley, Mallett, Bowner hármast akkor lesz vagy 15M caphit (így Mankins cserével)Idén akkor nem futunk?LordTamasfőleg ha Ridley is cut lesz, ahogy egyesek pletykáljákvpi
több mint 11 éve
elvileg 4. körös cetlit adtak Wright mellé. :-/winston"I'm going to make him an offer he can't refuse."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Idén akkor nem futunk?LordTamasDe haza...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Idén akkor nem futunk?LordTamasfőleg ha Ridley is cut lesz, ahogy egyesek pletykálják
több mint 11 éve
Idén akkor nem futunk?...Év elején reméltem, hogy végre "win-now" módba kapcsolunk. Ehhez képest megint építjük a jövőt, meg a Brady után korszakot. Fasza lesz, 8-10 win-es szezonok akkor is, igaz lehet egy-két SB-t elfecséreltünk már, illetve addig.
több mint 11 éve
elvileg 4. körös cetlit adtak Wright mellé. :-/
több mint 11 éve
asszem Doug Martin még kelendőbb lesz a fantasy piacon😛
több mint 11 éve
Pénzügyileg magyarázható...Pedig...11 miska cap hitje van jövőre és nem az a fajta aki lejebb adna jófejségbőlEz túl egyszerü magyarázat lennevpikell a pénz revisreSpigoaztakurva!!!WTF?
Patriots have agreed to parameters of a trade to send Pro Bowl guard Logan Mankins to the Bucs for a pick & TE Tim WrightSpigo
Adtak az interior OL-nek még egy pofontGogo
és túl van már a zenitjén, most még lehetett érte jó értéket kapni (kiváncsi vagyok milyen draft pick lesz)
Kicsit Seymour-os trade ezSpigo
"Mankins had a 10.5 million dollar cap hit this year and 11 next year. Second highest on the team.
Even if the #Patriots cut Mankins after this year, he'd be on the books for 4 million next year. Would have been impossible to resturct."
(Loyko, twitter)
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Most ettől a hírtől lefossam a bokámat vagy sem😘)?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
wikipedia oldala: "Mankins was traded to the Tampa Bay Bucs August 26th 2014 for nothing."haha
több mint 11 éve
Pedig...11 miska cap hitje van jövőre és nem az a fajta aki lejebb adna jófejségbőlEz túl egyszerü magyarázat lennevpikell a pénz revisreSpigoaztakurva!!!WTF?
Patriots have agreed to parameters of a trade to send Pro Bowl guard Logan Mankins to the Bucs for a pick & TE Tim WrightSpigo
és túl van már a zenitjén, most még lehetett érte jó értéket kapni (kiváncsi vagyok milyen draft pick lesz)
Kicsit Seymour-os trade ez
több mint 11 éve
Kline jól játszott a helyén Solder kiesésekor. Tim pedig egy gyenge Hörni utánzat, blokkolni nem tud..ez így 8.5M dead és 2.5M space. ?.kör?aztakurva!!!WTF?
több mint 11 éve
Ez túl egyszerü magyarázat lennekell a pénz revisreSpigoaztakurva!!!WTF?
több mint 11 éve
kell a pénz revisreaztakurva!!!WTF?
több mint 11 éve
aztakurva!!!WTF?
Adtak az interior OL-nek még egy pofont
több mint 11 éve
aztakurva!!!Patriots have agreed to parameters of a trade to send Pro Bowl guard Logan Mankins to the Bucs for a pick & TE Tim Wright
több mint 11 éve
"#Patriots are releasing WR Wilson Van Hooser according to @BoMarchionte absolutely no surprise there." (Loyko, twitter)Garoppolónak lehetnek gondjai a Giants ellen:
"Giants plan to play starters vs. Patriots in preseason finale. While Bill Belichick said Monday that some of the Patriots' lesser-experienced players figure to receive more playing time in the preseason finale, with quarterback Jimmy Garoppolo starting, the Giants plan to play their starters for 15-18 snaps. " (ESPN Boston)
több mint 11 éve
Whorty misfit 3-4be ezért jött el a packerstől, Kellyt elküldtük mert őt sem tudtuk alkalmazni ebben a sémában, erre ma arizonába megy ahol szintén 3-4et tolnak. Érdekes dolgok ezek..😊
több mint 11 éve
Amennyiben tényleg 34 lesz, akkor egy Worthy-Siliga-Wilfork tengelyt stabilabbnak látnék én is elöl, Chris Jones, Vellano, és Esley pedig lehet a backup..Hát ez borzalmasan hangzik. Sorolom a problémáim:Chandler Jones szerintem jobb endként, mint lb-ként, szóval maradt két ember, de Wilfork és Ninko közül előbbinél azért olyan nagy különbségről nem lehet beszélni. A hatása mindkét variációban kb. egyforma. Az igazi nyertes Ninkovich lehet.
Chris Jones kezdő. Vellano kezdő. Mayo és Collins számára is szarabb már szerintem a 3–4-es ILB poszt. De szerencsére Wilfork és Ninko fasza lesz, meg valszeg Chandler Jones is, szal azért 3 poszt a hétből egész jól meg lesz oldva.Wyatt
A védőfalban a nagy emberek sorában szerintem Siliga kezdésére több az esély, akár olyan felállásban is, hogy ő az NT és Wilfork megint endet játszik, mint hogy Vellano és Chris Jones egyszerre legyen pályán.DoM
Chandler Jones a gyorsasága miatt szerintem jó ROLB-nek is..A hétvégi meccsen elég meggyőzőnek tűnt nekem LB-nek is..De igaz, hogy Ninko húzná ebből a legtöbb előnyt...Meglátjuk..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Hát ez borzalmasan hangzik. Sorolom a problémáim:Chandler Jones szerintem jobb endként, mint lb-ként, szóval maradt két ember, de Wilfork és Ninko közül előbbinél azért olyan nagy különbségről nem lehet beszélni. A hatása mindkét variációban kb. egyforma. Az igazi nyertes Ninkovich lehet.
Chris Jones kezdő. Vellano kezdő. Mayo és Collins számára is szarabb már szerintem a 3–4-es ILB poszt. De szerencsére Wilfork és Ninko fasza lesz, meg valszeg Chandler Jones is, szal azért 3 poszt a hétből egész jól meg lesz oldva.Wyatt
A védőfalban a nagy emberek sorában szerintem Siliga kezdésére több az esély, akár olyan felállásban is, hogy ő az NT és Wilfork megint endet játszik, mint hogy Vellano és Chris Jones egyszerre legyen pályán.
több mint 11 éve
valahol összesítve van, hogy ki hány snap-et játszott a pre-season-ben?DL Zach Moore 98
(leginkább Mayo számai érdekelnének)ZERO_L
DL Joe Vellano 88
DL Will Smith 72
DL Marcus Forston 69
DL L.T. Tuipulotu 53
DL Tommy Kelly 50
DL Vince Wilfork 50
DL Eathyn Manumaleuna 35
DL Chris Jones 26
DL Jerel Worthy 25
DL Ben Bass 1
LB Darius Fleming 115
LB Michael Buchanan 95
LB Steve Beauharnais 95
LB Chris A. White 61
LB James Anderson 56
LB James Morris 51
LB Chandler Jones 47
LB Jake Bequette 46
LB Jamie Collins 44
LB Rob Ninkovich 39
LB Ja'Gared Davis 23
LB Deontae Skinner 20
LB Dont'a Hightower 18
LB Taylor McCuller 3
DB Malcolm Butler 151
DB Logan Ryan 81
DB Patrick Chung 74
DB Brandon Browner 59
DB Travis Hawkins 56
DB Nate Ebner 56
DB Duron Harmon 56
DB Tavon Wilson 44
DB Devin McCourty 43
DB Darrelle Revis 42
DB Jemea Thomas 35
DB Dax Swanson 34
DB Alfonzo Dennard 31
DB Kyle Arrington 29
DB Shamiel Gary 28
DB Justin Green 16

több mint 11 éve
Agyal kint is mindenki..A következő két hétben ez lesz szinte minden nap.. Az O# szerintem így pöpec is lenne..Boyce nagyon gyors, de nem tud elkapni..Én is lecserélném inkább Tyms-re, aki meg tudja nyújtani a széleken a pályát,s akár jó RZ target is lehet, a nagy TE hiányban.. Mallet draftjának örültem, de nem fejlődőképes szegény..Gerappa lejátszotta mindhárom meccsen..Szerintem Brady és Gerappa elég lenne irányítónak..De a D#-ben nekem is súlytalannak tűnik Wilfork mellett mindenki endnek.. Worthy aki tömegesebb közülük..Ninko és Jones még pozitívan is kijöhetne a váltásból, de Mayo-t félteném a zúzástól..Habár szerintem Collinsnak ez is feküdne..Ki tudja mi lesz? Klasszikus 34 és 43 már úgysincs.. Meglátjuk..
Ward egy paraszt.. 😉