New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Most jut eszembe, nem a Tampával voltatok idén közös edzésnapokon? Lehet, hogy Belickick már ott kinézte magának ezt a fiatal gyereket.peterk2005Tavaly, de akkor már ott volt 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Most jut eszembe, nem a Tampával voltatok idén közös edzésnapokon? Lehet, hogy Belickick már ott kinézte magának ezt a fiatal gyereket.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Ha egy Montana is tradelve lett, Brady miért ne lehetne? És ezekből az ügyekből kiderül, hogy BB-ben semmi szentimentalizmus nincs.BurkusAzért egy kicsi van, több nem is kell:
"Logan Mankins is everything we would ever want in a football player. It is hard to imagine a better player at his position, a tougher competitor or a person to represent our program. He is one of the all-time great Patriots and the best guard I ever coached. Logan brought a quiet but unmistakable presence and leadership that will be impossible to duplicate. Unfortunately, this is the time of year when difficult decisions have to be made -- and this is one of the most difficult we will ever make -- but like every other decision it was made for what we feel is in the best interests of the team."
Csóri Mankinst meg kicsit sajnálom. Tudom, megkapja a pénzért érte, de azért szar dolog lehet pár nappal az idény előtt cuccolni és költözni egy fél kontinensnyit egyik óráról a másikra. Nem egy vándormadárról van szó, aki szállodában lakik és eleve rövid távra számít, ő biztos berendezkedett Bostonban az évek alatt.peterk2005Aláír kevesebbért és maradhatott volna, elnézve VW átstruktúrálását nem hinném, hogy vetmint ajánlottunk neki. Nem fogadta el,tudta, hogy ez mit jelent..
több mint 11 éve
De, 3-down-t (early-down)-t akartam írni, köszi a pontosítást. A lényegi részen nem változtat.Ahogy Ridley elküldése is váratlan lenne számomra, de ezek után simán benne van bármi az öreg mágustól, a jelenlegi Rb sorban benne látom egyedül a potenciált, tehetséget, robbanékonyságot, hogy 3rd down back legyen a köv. szezonban, hiába az elejtett lasztik, ráadásul meg kell adni a lehetőséget neki a bizonyításra.Bruschi85Ridley minden, csak nem 3rd down back. Nem all-downt (vagy 3-downt) akartál írni?peterk2005

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Ha nem Revis vagy DMC hosszabbítás, akkor bús panda leszekKline tavaly meglepően jól helyettesítette Mankinst amikor kidőlt Solder. Idén az edzőtábori jelentések alapján messze ő volt a legstabilabb guard. Passprotectben biztos, hogy Mankins előtt áll, runblockban sem elveszett, az utolsó 3-4 meccs alapján..Blount számait főleg ő hozta össze..Tized annyiba kerül..Miért is ne adnák meg neki az esélyt?? Spóroltunk egy rakat pénzt, elvileg mehetnek majd a dupla TE-es játékok, lesz egy plusz pickünk jövőre..S valami miatt úgy sejtem, hogy egy nagyobb név még jönni fog a piacról. Ez miért is olyan rossz üzlet?? Mi innen a fotelból sosem fogjuk megtudni, hogy jelenleg mennyire erős az OL emberanyaga, s kiben mekkora potenciált látnak az edzők. Szerintem jobban értenek hozzá mint mi itt összesen! Gondolom nem véletlenül most hozták meg ezt a döntést! Kíváncsian várom a következő napokat. De engem ez a lépés nem sokkolt, sőt jó döntésnek tartom!kyobaluŐszintén szólva ha tavasszal/nyáron meglépi BB, akkor tök logikus lépés lett volna, ha Kline ilyen jó helyettes. De így, néhány nappal a szezon előtt azért eléggé wtf hatása van. Tipikus Belichickes move ez is. 😀peterk2005
Valószínűleg kinézett még valakit az öreg aki szerinte többet tud segíteni a csapatnak mint Mankins..Legalábbis ár-érték arányban jobb..Kellet némi capspace..Kíváncsi vagyok én is mi lesz!kyobalu

több mint 11 éve
Kline tavaly meglepően jól helyettesítette Mankinst amikor kidőlt Solder. Idén az edzőtábori jelentések alapján messze ő volt a legstabilabb guard. Passprotectben biztos, hogy Mankins előtt áll, runblockban sem elveszett, az utolsó 3-4 meccs alapján..Blount számait főleg ő hozta össze..Tized annyiba kerül..Miért is ne adnák meg neki az esélyt?? Spóroltunk egy rakat pénzt, elvileg mehetnek majd a dupla TE-es játékok, lesz egy plusz pickünk jövőre..S valami miatt úgy sejtem, hogy egy nagyobb név még jönni fog a piacról. Ez miért is olyan rossz üzlet?? Mi innen a fotelból sosem fogjuk megtudni, hogy jelenleg mennyire erős az OL emberanyaga, s kiben mekkora potenciált látnak az edzők. Szerintem jobban értenek hozzá mint mi itt összesen! Gondolom nem véletlenül most hozták meg ezt a döntést! Kíváncsian várom a következő napokat. De engem ez a lépés nem sokkolt, sőt jó döntésnek tartom!kyobaluŐszintén szólva ha tavasszal/nyáron meglépi BB, akkor tök logikus lépés lett volna, ha Kline ilyen jó helyettes. De így, néhány nappal a szezon előtt azért eléggé wtf hatása van. Tipikus Belichickes move ez is. 😀peterk2005
Valószínűleg kinézett még valakit az öreg aki szerinte többet tud segíteni a csapatnak mint Mankins..Legalábbis ár-érték arányban jobb..Kellet némi capspace..Kíváncsi vagyok én is mi lesz!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Tudom hogy csak zsoldosok, hogy itt nincs csapat- meg játékoshűség (néhány embert kivéve), meg hogy a jelszó a "Vírítsd a lóvét!" meg minden, de azért ez valahol gyomorforgató, főleg ha igaz, hogy Mankinst teljes meglepetésként érte.BurkusErről Vontae Davis Indybe tradelése jut eszembe, arról videó is készült. Behívták az öltözőbe edzés után, és közölték vele, hogy eltradelték, csomagoljon össze és holnap jelentkezzen Indy-ben. Csórikám annyit tudott összesen kinyögni, hogy "előbb felhívhatnám a nagymamámat?". 😀 Nem csoda, hogy utána annyira össze volt zavarodva, hogy még a novemberi Denver meccs előtt is Brady ellen készült. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Kline tavaly meglepően jól helyettesítette Mankinst amikor kidőlt Solder. Idén az edzőtábori jelentések alapján messze ő volt a legstabilabb guard. Passprotectben biztos, hogy Mankins előtt áll, runblockban sem elveszett, az utolsó 3-4 meccs alapján..Blount számait főleg ő hozta össze..Tized annyiba kerül..Miért is ne adnák meg neki az esélyt?? Spóroltunk egy rakat pénzt, elvileg mehetnek majd a dupla TE-es játékok, lesz egy plusz pickünk jövőre..S valami miatt úgy sejtem, hogy egy nagyobb név még jönni fog a piacról. Ez miért is olyan rossz üzlet?? Mi innen a fotelból sosem fogjuk megtudni, hogy jelenleg mennyire erős az OL emberanyaga, s kiben mekkora potenciált látnak az edzők. Szerintem jobban értenek hozzá mint mi itt összesen! Gondolom nem véletlenül most hozták meg ezt a döntést! Kíváncsian várom a következő napokat. De engem ez a lépés nem sokkolt, sőt jó döntésnek tartom!kyobaluŐszintén szólva ha tavasszal/nyáron meglépi BB, akkor tök logikus lépés lett volna, ha Kline ilyen jó helyettes. De így, néhány nappal a szezon előtt azért eléggé wtf hatása van. Tipikus Belichickes move ez is. 😀

több mint 11 éve
De, nyilván, de igazából annak meg nem ideális, mert passzjátékban nem használhatóAhogy Ridley elküldése is váratlan lenne számomra, de ezek után simán benne van bármi az öreg mágustól, a jelenlegi Rb sorban benne látom egyedül a potenciált, tehetséget, robbanékonyságot, hogy 3rd down back legyen a köv. szezonban, hiába az elejtett lasztik, ráadásul meg kell adni a lehetőséget neki a bizonyításra.Bruschi85Ridley minden, csak nem 3rd down back. Nem all-downt (vagy 3-downt) akartál írni?peterk2005

több mint 11 éve
"Logan Mankins' locker, with nameplate above, is still filled with belongings. Has the look of a player who was prepping to practice today." Gondolom, ő is nagy barátunk lesz a jövőben, mint BigSey.Johnsson fizetésével? No way.
A net tele van a találgatással, hogy ezért a 4. körért hozzuk-e Andre Johnsont a Texanstól.Burkus

több mint 11 éve
Kline tavaly meglepően jól helyettesítette Mankinst amikor kidőlt Solder. Idén az edzőtábori jelentések alapján messze ő volt a legstabilabb guard. Passprotectben biztos, hogy Mankins előtt áll, runblockban sem elveszett, az utolsó 3-4 meccs alapján..Blount számait főleg ő hozta össze..Tized annyiba kerül..Miért is ne adnák meg neki az esélyt?? Spóroltunk egy rakat pénzt, elvileg mehetnek majd a dupla TE-es játékok, lesz egy plusz pickünk jövőre..S valami miatt úgy sejtem, hogy egy nagyobb név még jönni fog a piacról. Ez miért is olyan rossz üzlet?? Mi innen a fotelból sosem fogjuk megtudni, hogy jelenleg mennyire erős az OL emberanyaga, s kiben mekkora potenciált látnak az edzők. Szerintem jobban értenek hozzá mint mi itt összesen! Gondolom nem véletlenül most hozták meg ezt a döntést! Kíváncsian várom a következő napokat. De engem ez a lépés nem sokkolt, sőt jó döntésnek tartom!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Ahogy Ridley elküldése is váratlan lenne számomra, de ezek után simán benne van bármi az öreg mágustól, a jelenlegi Rb sorban benne látom egyedül a potenciált, tehetséget, robbanékonyságot, hogy 3rd down back legyen a köv. szezonban, hiába az elejtett lasztik, ráadásul meg kell adni a lehetőséget neki a bizonyításra.Bruschi85Ridley minden, csak nem 3rd down back. Nem all-downt (vagy 3-downt) akartál írni?
Amúgy ezt a fumble irtózást nem teljesen értem. Jobban mondva persze, értem, de nem mindegy milyen áron. Volt neki 2 éve és tavaly is 4-4 fumblija, ami ugyan sok, node azért annyira nem szörnyű. Egy 120-130 carrys futótól ez rengeteg, de 200 körül (sőt két éve majdnem 300 carryje volt) már becsúszik ennyi. AP-vel talán elsőre durva az összehasonlítás, de neki az első két-három évében 7, 9, 5 fumblijai voltak, de még nanapság is van évente 4-5. Ennyi carry-nél nála is benne van, McCoynak kimondottan biztos kezű, de neki is volt ilyen éve. Jamaal Charlesnak meg lényegében minden évben van ennyi, stb. (Azért nem gondolom, hogy az összehasonlítás durva lenne, mert amikor egész idényt kapott, akkor Ridley 1300yard 12TD körül termelt, 4.5-ös átlaggal, amik elit számok.) Úgyhogy ha kiraknátok, és Indy-ben kötne ki, én nem bánnám egyáltalán. 😊
Csóri Mankinst meg kicsit sajnálom. Tudom, megkapja a pénzért érte, de azért szar dolog lehet pár nappal az idény előtt cuccolni és költözni egy fél kontinensnyit egyik óráról a másikra. Nem egy vándormadárról van szó, aki szállodában lakik és eleve rövid távra számít, ő biztos berendezkedett Bostonban az évek alatt. Persze arrafelé nem csak a futballban mennek az emberek fél kontinensnyit egy jó munkáért, úgyhogy lehet, hogy csak az európai röghözkötött génjeim érzik szarnak, ő le se tojja. 😊

több mint 11 éve
Kivève a gyevii bírót!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ha egy Montana is tradelve lett, Brady miért ne lehetne? És ezekből az ügyekből kiderül, hogy BB-ben semmi szentimentalizmus nincs.
több mint 11 éve
Van benne logika. Kicsit bizonyít Jimmy, 1-2 meccsen mint Kline, aztán már mehet is Tom bátyó a levesbe. A Bucs talán 2. körös picket és egy UDFA Rutgerses longsnappert is adna érte 😊 Ahogy elnézem a falat és azt a tényt, hogy tavaly óta csak visszalépés történt - Scar távozása, Mankins - félek, hogy Garoppolonak lesz módja bizonyítani a talentumát. 😕Már ott van a rosteren Brady utódja Jimmy G személyében, szóval miért ne lehetne meglépni? 😀iktriadKomolyan nem fogok meglepődni, ha majd Belichick elcseréli Bradyt egy Rutgerses szituációs pass rusherre és egy 3. körös pickre.iktriadAham, ez tényleg ugyanaz a kategória 😀
Wyatt
több mint 11 éve
"Mike Reiss @MikeReiss · Just last night at Patriots annual premiere event, Mankins shared stage with Brady, Wilfork & Mayo for roundtable. Adds to shock of move." Tudom hogy csak zsoldosok, hogy itt nincs csapat- meg játékoshűség (néhány embert kivéve), meg hogy a jelszó a "Vírítsd a lóvét!" meg minden, de azért ez valahol gyomorforgató, főleg ha igaz, hogy Mankinst teljes meglepetésként érte.Az mondjuk érdekes pletyka, hogy a trade-t nagy tárgyalás előzte meg egy paycutról és Mankins felvetette, hogy akkor inkább visszavonul...
több mint 11 éve
Már ott van a rosteren Brady utódja Jimmy G személyében, szóval miért ne lehetne meglépni? 😀Komolyan nem fogok meglepődni, ha majd Belichick elcseréli Bradyt egy Rutgerses szituációs pass rusherre és egy 3. körös pickre.iktriadAham, ez tényleg ugyanaz a kategória 😀
Wyatt
több mint 11 éve
Komolyan nem fogok meglepődni, ha majd Belichick elcseréli Bradyt egy Rutgerses szituációs pass rusherre és egy 3. körös pickre.iktriadAham, ez tényleg ugyanaz a kategória 😀
Te mindig optimista vagy. Tavaly is az voltál. Aztán jön az égés a Jets/Ravens/Broncos ellen. Amik nem szoros vereségek, hanem ronda nagy zakók voltak.BurkusLehet. Mondjuk a Broncos elleni cserecsapatot nem okolom a zacsiért, a Ravens ellen csúnyább volt, hogy Talib kiválása után összeomlottunk favoritként.
"Logan Mankins' locker, with nameplate above, is still filled with belongings. Has the look of a player who was prepping to practice today." Gondolom, ő is nagy barátunk lesz a jövőben, mint BigSey.Az érdekes lenne 😀
A net tele van a találgatással, hogy ezért a 4. körért hozzuk-e Andre Johnsont a Texanstól.Burkus

több mint 11 éve
"Logan Mankins' locker, with nameplate above, is still filled with belongings. Has the look of a player who was prepping to practice today." Gondolom, ő is nagy barátunk lesz a jövőben, mint BigSey.Inkább Dolát meg némi aprót adnánk érte már ha komolyan gondolnánk, de inkább Fitz-et kellett volna anno, de ő érkezésével a jelenlegi 2. éves Wr sor fejlődéséről mondanánk le, rá nincs szükség, főleg, ha tudatosan folyatjuk a jövőbeli építkezést.
Loganre visszatérve, hát igen a megfelelő kommunikáció meg az értékel kezelése, mintha Baby Vincenél már ez az öltözőszekrényes sztori ott lett volna.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
"Logan Mankins' locker, with nameplate above, is still filled with belongings. Has the look of a player who was prepping to practice today." Gondolom, ő is nagy barátunk lesz a jövőben, mint BigSey.remélem nem..
több mint 11 éve
"Logan Mankins' locker, with nameplate above, is still filled with belongings. Has the look of a player who was prepping to practice today." Gondolom, ő is nagy barátunk lesz a jövőben, mint BigSey.A net tele van a találgatással, hogy ezért a 4. körért hozzuk-e Andre Johnsont a Texanstól.
több mint 11 éve
Te mindig optimista vagy. Tavaly is az voltál. Aztán jön az égés a Jets/Ravens/Broncos ellen. Amik nem szoros vereségek, hanem ronda nagy zakók voltak.Nem kell a Góré. Nem mintha nem lenne jó, de már öreg, egy éve még talán lenne, sokat keres.Lawyer Milloy elküldéséhez hasonlítja a Mankins-cserét Paul Perillo a PFW munkatársa, miszerint a játékos nem volt hajlandó beleegyezni fizetéscsökkentésbe (szerződés átalakításába). Ez mindjárt más fénybe helyezi a történteket.Tavaly a ravens elleni meccsen volt kezdő LG Kline (Solder agyrázkódása miatt Mankins LT volt) és a játékát látva már akkor megfordult sokunk fejében, hogy idővel átveheti ezt a posztot. Nem hinném, hogy hozunk helyette valakit, én egy minőségi DE-t hoznék a rotációba inkább.
tomi-tominak abban igaza van, hogy passz blokkban, amit nyújtott Mankins, azt valószínűleg Kline vagy Connolly is tudja LG-ben, tized annyi dollárért. 2015-ben és később teljesen világos az érték (persze a felszabaduló cap space-t jól is kell elkölteni), de 2014-re tekintettel kissé jobban is elő lehetett volna készíteni. Tegyük azt, egy Donald Thomas újraigazolással 2013-ban, Mankins meg mehetett volna világgá (még nem is kellett egy nagyon valóságtól elrugaszkodott scenariót mondani).
Az is lehet a háttérben, hogy Scarnecchia idejében ez még csak diszkurzus szintjén sem merülhetett fel, mert a támadófal annyira az ő hatásköre volt.DoM
Viszont azon sem lepődnék meg ha megpróbálnánk elcserélni Ridley-t és hoznánk a helyére egy futót akár trade árán is.
Ismerek is egy olyan csapatot ahol sír a guard egy top5ös lóvéért, kell egy új szerződés a wr1nek, a 2.körben hoztak egy futót és van egy korosodó elit futójuk akinek jövőre lejár a szerződése de idén egy cserével 6M +pénzhez jutnának😛
Túlkombinálom vazze😀gordon
Nincs win-now mód. Nem is volt valószínűleg soha. Egy kulcssérülés, és a nagy win-now mód parádés eredményt tud hozni amúgy.
Sokaknak nem tetszik, hogy nem mindent arra fektetünk, hogy legyen most egy elit kezdőnk, és mindent felrakunk a győzelemért. Btw, ha ezt tennénk, és nem jönne össze a SB, akkor mondjuk mi van?
Hoztunk három OL-embert a drafton, amelyből kettő képes játszani OG-t. Jövőre Mankins lehet, hogy így is ment volna, így mindkét évben felszabadul 7 milla hely kb a sapi alatt.
Kline jó megoldás lehet LG-ben (nem éppen ugyanannyiért...), lehet, hogy nagy visszaesés nem lesz itt, legalábbis ezt reméljük. Connollynak mondjuk jobban örültem volna, de így több a pénz, meg az ellenérték.
Jött egy fasza nagy WR, akarom mondani kis TE, igazából láttuk, hogy az ilyen játékos meg tud élni Gronko mellett is, szal simán mehetnek a két TE-s játékok, mintha Herni még itt lenne. Akkor pedig elég vadmalac volt az O. Szélső elkapók is vannak, bent használhatók is. Célpontokkal szerintem most elég jól állunk.
Meg jött még egy 4. kör, ott is lehet akár még jó játékost találni, nem olyan rossz pick az. Max 3. kört kaphattunk volna szerintem Mankinsért (kizártnak tartom, hogy meg akartuk tartani innentől, az OL-draftokkal együtt), így meg legalább lehet, hogy megvan a megfelelő 2. TE-nk, aki elkapásokban hozzá tud tenni a játékhoz.
OL kérdéses, az tény, Vollmerben nagyon reménykedem, de Cannon sem volt tavaly elveszve (jó, a Philly ellen nem tetszett...), a közepe az talány, de remélhetőleg a stábnál megfelelőnek látták a Kline, Wendell, Connolly hármast, Storkkal és a többiekkel.
Én lehet, hogy túl optimistán tekintek az idei ténykedéseinkre, de nekem tetszik, amit látok. Hoztunk egy elit CB-t, akinél látok egy hangyafasznyinál nagyobb esélyt rá, hogy meg is akarjuk tartani. Én a mögötte lévő Browner, Dennard, Ryan, Arrington szekcióban is félelmetes lehetőségeket látok. DMC mellett ez parádés opciókat nyújt, kár, hogy SS-ben nincs megfelelő választásunk, és a TE elleni védekezés nem igen megy a csapatnak. De a front seven is biztató, remélem Moore képes lesz besegíteni Ninkóéknak. Nagyon jó lehet ez a D
És a cut helyett kaptunk egy 4. kört meg egy TE-t. A Tampa meg egy fasza run blocker OG-t, megfizethető (kb 7 millás fizuval). Nekünk 10+, 11+ért azért nem ugyanaz a kategória fizetésügyileg. Simán lehet ez win-win trade.
Amúgy meg
Talib, Blount, Revis. Nekem tetszenek az ex-buccaneerses ügyleteink eddigWyatt
több mint 11 éve
Komolyan nem fogok meglepődni, ha majd Belichick elcseréli Bradyt egy Rutgerses szituációs pass rusherre és egy 3. körös pickre.iktriadszerintem sobri is😀
több mint 11 éve
Komolyan nem fogok meglepődni, ha majd Belichick elcseréli Bradyt egy Rutgerses szituációs pass rusherre és egy 3. körös pickre.