New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Engedelmeddel, én máshogyan közelíteném meg a kérdést. Mi a kiindulási állapot? Mert ha a tavaly év eleji roster, akkor az egy dolog, de szerintem inkább a szezon végit kéne figyelembe venniWyatt
Ez egy határozottan optimista megközelítés. Idény elejét - amikor még egy éles snap se történt - hasonlítani az idény végére, amikor 18 meccsen van túl a csapat, mi más is lehetne? 😊

Amúgy a Ridley ügyet mint már írtam is, nem értem. Azon kívül, hogy egysíkú, elkapóként egyáltalán nem használható, szerintem egy nagyon jó kis RB. Csak BB mániákusan irtózik a fumbletől. Ha azt veszem, hogy van mondjuk 5 fumbleje, amiből statisztikailag elveszíti a csapat a felét (a másik felét visszaszerzi), akkor az egy év alatt 2.5 labdavesztés. Ezért lemondani egy potenciálisan 1200+ yard, 10TD-s futóról, amikor nincs a rosteren még csak hasonló sem? Egy olyan futó amelyik 4.5 yardos átlaggal tudja a fenti számokat hozni, meccsenként megment 1-2 drive-ot. Hol van ehhez az az évi 2.5 labdavesztés? (A playoff más sztori, ott veszélyes szituban esetleg lehetne más opciót választani. De amúgy....)

A roster vékonysága meg nem újdonság. A kezdő remek, aztán gond van, ez volt tavaly sok poszton: WR, TE, OL, DL, LB, secondary. Namost, ebből a secondary abszolút rendbe lett téve, a TE az új srác érkezésével megoldódhat (még akkor is, ha Gronk esetleg nem játszik - még ha nem is olyan szinte. Nekem nagyon tetszik ez a gyerek). A WR egy évvel tapasztaltabb (darabra vannak elegen). Egy év alatt ennyit lehetett tenni- Tavaly ilyenkor idény elején teljesen nem értettem mit csinált BB (vitáztunk is erről akkor eleget), de idén szerintem nagyon korrekt offseasont dobott össze. Szinte csak jó move-ot tudok felsorolni, pedig a sapka miatt voltak kényszerek is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ez a Brady gyerek annyira biztatóan mozgott holderként, hogy előrébb léphet, ő lesz a LS. A backup meg Ninko, ő csinált már ilyet, de TB elé nem kerülhet senki a depth chart-on!tomi-tomi
Azért du-i "Mike Loyko ‏@NEPD_Loyko 8 p
Source: Tom Brady makes the #Patriots 53 man roster." beírás azonnal értelmet nyert Aiken kirakásával😊NB2
Loyko ezzel vált igazi insider-ré!😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
szóval az alábbi tranzakciókkal jutottunk el 53-ig:
- cut: DB Gary, OG Halapio, WR Boyce, DB Swanson, DE Bequette, LB Beauharnais, RB Gray, LB/FB McCuller, TE Maneri, DL Worthy, WR Gallon, RB Finch, DB Kanorris Davis, LB Ja'Gared Davis, DT Tuipulotu, OL Cave, DT Manumaleuna, OT Martin, LS Aiken
- IR: LB Morris
- Tyms-szel közölték, hogy marad a csapatnál az eltiltása alatttriangle
Aiken? Akkor ki a LS?Burkus
ha Brady a holder, akkor kizárásos alapon Gronk lesz azZERO_L
A fenét. Edelman. Lassan ez az egyetlen pozíció, amit nem játszott 😊
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 183 — nabege2@yahoo.com
Ez a Brady gyerek annyira biztatóan mozgott holderként, hogy előrébb léphet, ő lesz a LS. A backup meg Ninko, ő csinált már ilyet, de TB elé nem kerülhet senki a depth chart-on!tomi-tomi
Azért du-i "Mike Loyko ‏@NEPD_Loyko 8 p
Source: Tom Brady makes the #Patriots 53 man roster." beírás azonnal értelmet nyert Aiken kirakásával😊
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Wyatt, teljesen osztom, amit mondasz. Tavaly hasítottunk a D-ben, ameddig le nem sérült Mayo, Wilfork, Kelly, utána Gronk rövid ideig tartó visszatérése alatt az O miatt mondta mindenki, hogy SB contender a csapat. Ha a tavalyi csapat nem válik kórházválogatottá, meg lehetett volna fogni másodszor is a Denvert.(A SB-t illetően nem mernék feltételezgetni, mert a Seahawks szerintem más kávéház volt tavaly.) De:

A 2007-es nagy szezont kivéve nem emlékszem sajna olyan évre, amikor ne sérült volna meg fontos játékos,sőt néha az a benyomásom - erről cseréltünk már eszmét ezen a topicon - hogy a Pats orvosi team sem állt az elmúlt években a helyzet magaslatán. Az, hogy nem fog bekövetkezni sérülés, szinte kizárt, különösen azzal, hogy minőségi csere a CB-ket kivéve szinte sehol sincs, eszméletlen magas snapszámot fognak kapni a kulcsjátékosok. Ha pedig sérülések lesznek, ugyanaz lesz a helyzet mint tavaly: nincsenek minőségi cserék.

Az O-line-t illetően nem osztom az optimizmusod, azt gondolom, ott súlyos gondok vannak és a futás szinte ki fog esni a fegyvertárból, a tavalyi, Mankins vezette fal sem volt képes semmire a Denver ellen, a mostani pedig sokkal rosszabb. Nagyon aggódok Brady miatt, a passblockban semmi előrelépés és nem hiszem, hogy a porcelán Gronktól várhatjuk a megoldást. Én sem gondolom, hogy Blount jobb mint Ridley, de jobb mint White és volt erőfutónk. Ugyanakkor Ridleytől sokkal többet vártam anno és mára egyértelmű, hogy nem kiemelkedő képességű futó, ahogy sztem Fafej is jobb mint Vereen. Pass heavy offense-re meg emlékszem pld. 2009-ből meg arra, hogy a futás hiányában hogyan fogták le a védők az elkapókat addig, míg Bradyhez odaért a D-line. Boone-t jó lenne megszerezni (hadd' álmodozzak egy kicsit. 😊 )

Mindegy, meglátjuk jövő vasárnap, bár még az is a kezünkre játszik, hogy az AFC East lett a Patset kivéve a liga leggyengébb csoportja szerintem, tehát lehet szinte az elejétől a rájátszásra koncentrálni.
több mint 11 éve
- cut: DB Gary, OG Halapio, WR Boyce, DB Swanson, DE Bequette, LB Beauharnais, RB Gray, LB/FB McCuller, TE Maneri, DL Worthy, WR Gallon, RB Finch, DB Kanorris Davis, LB Ja'Gared Davis, DT Tuipulotu, OL Cave, DT Manumaleuna, OT Martin, LS Aiken
ha Brady a holder, akkor kizárásos alapon Gronk lesz azZERO_L
Ez a Brady gyerek annyira biztatóan mozgott holderként, hogy előrébb léphet, ő lesz a LS. A backup meg Ninko, ő csinált már ilyet, de TB elé nem kerülhet senki a depth chart-on!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 063 — situational football
ha Brady a holder, akkor kizárásos alapon Gronk lesz az

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
triangle 1 283
lesz még sok tranzakció a következő napokban. lehet, hogy őt hozzuk vissza, lehet, hogy más LS jön. ez még messze nem a végleges 53.
több mint 11 éve
Aiken? Akkor ki a LS?
több mint 11 éve
triangle 1 283
- Tyms-szel közölték, hogy marad a csapatnál az eltiltása alatt
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha jól számolom, akkor tavalyhoz képest:

lett egy Garoppolo, remélem, nem látom idén játszani (csak valami agyonnyert szituban) - a jövőre nézve nagy +
Blount helyett van egy White (előrelépés?)
Mulligan helyett van egy inkább WR TE Wright
Boyce helyett LaFell (nem tudom eldönteni, mit jelent, mert Boyce nem mutatott eddig semmit, de jobbnak láttam )
O-Line - minusz Mankins és itt már tavaly is gond volt
D-Line minusz Kelly + egy két térdszalagszakadt első körös pick
DE - Moore +
LB - Spikes utódlását nem sikerült megoldani
CB - na itt minden OK, kivéve, hogy Arringtonnál nem kellene ekkora szerződés
S - nem sikerült SS-t szerezni.
ST - nincs változás

Ha az első sorból sérül szinte bárki, ott járunk mint tavaly.Burkus
Engedelmeddel, én máshogyan közelíteném meg a kérdést.
Mi a kiindulási állapot? Mert ha a tavaly év eleji roster, akkor az egy dolog, de szerintem inkább a szezon végit kéne figyelembe venni

Ez alapján

Passzjáték javulni fog.
Egyrészt lényegesen romlani ugye nem tud, de a fiatal elkapóknak a plusz egy évvel javult a kémiája Bradyvel, már csak az kellene, hogy ne mindig ugyanahhoz meneküljön, hanem szórja szét a passzokat, úgy, ahogyan azt anno tette.

Edelman maradt, javulni szerintem számottevően ő nem tud, neki nincs akkora upside-ja, mint egy Dobsonnak pl, sosem lesz egy igazi #1 WR, akire két védőt ki kell rakni a szélre. Viszont óraműpontossággal tudja, amit kell, jól futja meg az utakat, oda és akkor érkezik, ahová és amikor Brady várja (talán ennél fontosabb a mi támadósorunkban nincsen), kulcsfontosságú játékoknál nyugodtan lehet rá számítani, nem fog betojni a téttől (ezzel most nem a SB-dropra gondolok, csak úgy általában), és nagyon jó kezei vannak. Amendola szerintem óriásit fog javulni, igaz, ez nem lesz nehéz. De javulni fog már csak azért is, mert remélhetőleg most nem ágyéksérüléssel tolja végig a szezont, akkor pedig (lásd 1. hét) nagyon szép dolgokra képes. Thomkins remélhetőleg folytatja a fejlődést, és LaFellnek is voltak biztató megmozdulásai. Dobson sérülése sajnálatos, de talán most már rendben lesz, a 4. meccsen pedig nagyon reménykeltő volt a játéka, ha nem is az első pár meccsen, de utána simán benne van, hogy brutálisan elkapja a fonalat. A célpontok száma miatt nem könnyű besaccolni, hogy ki mennyi labdát kap majd, de remélhetőleg nem kell negyedeket várni majd arra, hogy elkapja a fonalat a támadósor, és szépen fogunk tudni haladni. Ha pedig így lesz, megelőlegezek Dobsonnak egy 1000+os szezont. Igazából nem könnyű, mert jelenleg Edelman, Amendola és talán még LaFell és Thompkins is előtte van. De valahogy most ezt érzem. Viszont, jön vissza Gronko, ez pedig önmagában olyan a támadósorunknak, mint amikor Lucy megkapja a masszív adat CPH4-et. Továbbá, nekem nagyon jó érzéseim vannak Tim Wrighttal kapcsolatban is. Remélhetőleg a liga legjobb TE-je végre végigtol egy teljes szezont egészségesen, és az ő számait ki tudja egészíteni Wright mondjuk egy 5-600 yarddal és vagy 6 TD-vel. Edelmannek lehet, hogy most nem lesz meg az 1000, de ha Amendolával közösen összehoznak egy 1500 yardot, akkor a TE-kkel kiegészülve, Thompkinsszal, LaFell-lel, Dobsonnal és Vereennel... Tavaly az alapszakaszban 4343 yardot passzolt Brady. Ha picit szerencsésebbek vagyunk a sérülésekkel, akkor szerintem meglesz az 5000 (bár ha erre nem lesz szükség, mert megy a futójáték, én csak annál jobban örülök majd!)

Nem árt persze, ha Bradynek van ideje elszámolni kettőig, mire passzolni tud, jöhet a felvetés, és sajnos igaz is. De valahogy abban reménykedem, hogy a javuló célpontokkal kevesebb idő kell majd, mire szabad(abb) célpontot talál, és fel tudja javítani a középszerű belső OL-t, ahogy PM teszi a saját támadófalával. Meg igazából a gyors rövid passzok amúgy is fekszenek, nem kell szőnyegbombázni (amúgy sem menne). A futásnál majd kitérek rá, hogy én Ridleyvel számolok kezdőként. PB-ben szerintem be tud segíteni annyira, amennyire egy RB-nek kell, az OL pedig erősödött itt (PB-ben).

Hogy mivan?! Jöhet a felvetés. De szerintem erősödött (na jó, menjünk a minimumra, nem gyengült), abból indulok ki, hogy Vollmer beljebb megy. Nézzük csak. Ott van Solder, aki az első meccsen nekem nagyon nem tetszett, de ettől még szerintem jó LT lesz. Mankins óriási érvágás, ez vitán felül áll szerintem, de most a passzjátékkal kapcsolatban írok. Kline-ban reménykedem én, hogy tudja hozni a szintet, ha pedig Vollmer tényleg beljebb megy OG-be, akkor Connollyval kiegészülve OG szinten nem állunk rosszul, Cannon pedig RT-ként biztató volt. Ha egy Solder, Kline/Vollmer, Wendell/Connolly, Vollmer/Connolly, Cannon OL-lel állnánk fel, akkor szerintem a két OT teljesen rendben lenne, Kline PB-ben kezdő szintet tud nyújtani, Vollmer RT-ként elit volt, szerintem ez RG-ként sem változna, meg LG-ként sem. Persze, DoM. Kurva nagy kérdés, hogy egészséges tud-e maradni... És ez az egész csapatra igaz, hogy a kezdőknek nem kellene szétsérülniük. De megpróbálok egy tavalyinál ideálisabb állapotot elképzelni, ahol nem hal le a fél keret, remélem így is lesz. Wendell játéka szerintem a körülötte játszóktól függ. Ez persze nem feltétlenül pozitív. De ha mellette lenne egy Vollmer meg Kline vagy Connolly, nem lenne annyira vészes PB-ben. Lehet, hogy de, elfogadom, ha valaki szerint ez inkább valószínű. Viszont két szezonnal ezelőtt az egyik legjobb futásblokkoló C volt az egész mezőnyben, bízom benne, hogy visszatalál ehhez az állapothoz. A két széltől annyira szerintem nem kell félni, a gond eddig is azzal volt, ha középről átfutottak a DT-k. Szerintem ez jobb lesz tavalyhoz képest, és akkor már előrébb leszünk. Igazából az egész egység Vollmer visszatérésével erősödött annyit, hogy Mankins távozásával se legyen gyengébb, PB-ben pedig ha Kline hozza azt a szintet, amit várok, akkor már az RG upgrade-del emelődik az egész egység. Cannonnak is be tud segíteni Vollmer, Connollynak/Wendellnek is, Solder mellett talán Kline meg tudja oldani az LG-t. Nem azt mondom, hogy fúdejó, de passzoknál jobb lehet, mint tavaly a szezon során jópár alkalommal. Futásnál kérdéses. Mankins itt lehet, hogy pótolhatatlan veszteség, bár ha Vollmer OG lesz, akkor egy kiemelkedő játékosunk ezen a téren így is maradna, Wendell pedig ha a 2012-es játékát hozná... Solder és Connolly is hozzátehetné a magáét. Bánat tudja, itt azért gyengültünk.

Futók. Lehet, hogy sokan nem fognak egyetérteni, de nálam Ridley>Blount. Csak azok a kurva elejtett labdák ne lennének... Mindegy, futóteljesítményben szerintem ez a helyzet. Vereen, ha bírja, akkor már csak az elkapásokkal rengeteget tehet hozzá. A White>Blount kérdést nem így látom. Jelenleg engem nagyon nem győzött meg White, de úgyis én leszek az első számú fanja, ha beindul, szóval le nem írom 😊 Viszont szerintem még nagyon nem az a szint, amelyre a kezdő RB-t tenném. Inkább csak 3. számú lenne nálam ebben az O-ban. A futást az OL talán gyengébben tudja Mankins nélkül támogatni (Vollmer visszatérése a talán, amúgy egyértelmű), VISZONT. Gronko ebben is brutális támogatást adhat. Megborít egy 340 fontos DL-emberkét?! Nagyon remélem, hogy menni fog a futójáték, mert rohadtul kelleni fog, de ez jelenleg sajnos tényleg csak remény... Egyelőre

Na de tovább

Védelem
DL. Igen, távozott Kelly. Viszont visszajött Wilfork, aki azért szerintem minőségi upgrade azért a Siliga (pedig jó volt!), Chris Jones, Vellano, etc sorhoz képest, Easley majd lesz, ha lesz, addig a fiatalok remélem jól kiegészítik majd... Zach Moore-ban látok fantáziát az eddigi munkája alapján, remélem legalább arra a szintre eljut, hogy be merjük küldeni, amikor pihentetni akarjuk Ninkóékat.

Én remélem, a kiindulási állapot a 4 emberes DL lesz, ebben most többet látok, már csak azért is, mert egy 4 emberes fal mögött Mayo és Collins is pusztíthatna, előbbi szerintem a nagy játékok hiánya ellenére (ebben látok fejlődést azért nála) kiemelkedő LB, utóbbi pedig ha a szezon végéhez képest tud fejlődni (szerintem tud... brutális képességei vannak a srácnak), akkor már most a legjobb LB-ként nézhetünk rá, az első szezonjában valami hihetetlen ugrást mutatott be. Nem beszélve arról, hogy ez a kettős azért sebességet is adhat az, lássuk be..., eddig nagyon lassú LB-sorba. Tudom, egyedül vagyok vele (na jó, kisebbségben), de én Hightowerben is látom a fejlődést, de nála akár még azt is el tudom képzelni, hogy Ninkót lehet pihentetni alkalomadtán, illetve azt, hogy az első két down során Spikes szerepét átvegye a run D-ben, harmadikban, meg pass rusherként NÉHA pályára kerüljön. Nem ezt reméltem tőle, de szerintem Spikes félelmetes futás elleni teljesítménye és OL-en átrongyoló mivolta ellenére sem gyengültünk itt az előző év végéhez képest. Mert visszatért Mayo. Ő pedig jobb azért nála, és Collins meg Hightower egy Ninko, Wilfork, passz (majd remélhetőleg Easley, addig Siliga, Jones, Vellano rotációval), Chandler Jones remélhetőleg ELIT DL mögött bőőven parádés front 7-t jelenthet. Igazából az egyetlen, amit fosok, hogy a TE ellen x éve brutálisan gyengék vagyunk. Van egy olyan gondolatom, hogy talán Collins ebben segíthet, bár egy fasza SS nem ártana persze.

Futás elleni D szerintem rendben lehet, ha 3–4-re váltunk, akkor is, bár annak nem örülnék. Passz elleniben Revistől nagyon, nagyon sokat várok. Szerintem ő már egymaga feljavíthatja ezt az egész védelmet. CB-poszton szerintem végre az elmúlt x év után igazán jól állunk. Mind Browner, mind Dennard bőven ideális #2 CB, Ryannél fosok a másodéves égéstől (a jövő ettől még csillogó lehet!), valamint a két feladat közötti szétforgácsolódástól. De ne a legrosszabb forgatókönyvvel számoljunk. Belül szerintem Arrington vállalható, NCB-nek bőven megfelelő. Ez a Butler gyerek is lehet jó. Passz elleni védekezésben nagyon sok olyan sacket várok, amikor a védőfal (vagy akár LB, tényleg, itt megnézném jópárszor Collinst, de akár Hightowert, esetleg DB, Chungban látok itt rációt, meg Ryanben nem is keveset) azért tudja majd levinni az irányítót, mert minden elkapót levédekeztek a srácok. Persze, a 3. és hosszúkat tök poén lenne nem benyalni innentől... 😊 FS-ben úgy tűnik (1.5 év után több, mint bizalom talán), hogy óriásit fogtunk DMC-vel, SS-ben van talány igazából...

Én egy sokkal kevesebb sérüléssel járó szezont várok, és kiemelkedő D-t. Márpedig azzal az O helyzete is könnyebb lehet. De a lényeg, hogy ez a kettő együtt, egymást segítve jó legyen. Erre én most nagy sanszot látok. És ha olyan meccs van, amelyen az O nagyon pörög, és szerez mondjuk 30 pontot, nem fog zavarni, ha a D a végén enged egy könnyű TD-t a végén, és emiatt pontokat tekintve nem lesz top 10-es egység (ami szerintem bőven benne van, tavaly pl 10. volt), és fordítva, hogy ha az O akad, de a D hozzá tud majd annyit tenni, hogy egy alacsonyabb pontszámos meccset is hozzon a csapat.

ST-re mindig nagy figyelmet szánunk, visszahordásban nem baj, ha nem törjük össze a kezdőket, de Edelman értéke PR-képessége miatt akkora, amekkora. Mert abban viszont elit, vitán felül. Gostot annyit fikáztam, amennyit lehetett, de ha csak azt hozza, amit tavaly, meg idén eddig, akkor egy büdös szavam nem lehet rá. Ryan ideális punter, gunnerek faszák, itt szerintem nem veszítünk meccseket, talán még nyerhetünk is ezzel ellentétben.

Jó hosszú lett, de szerintem mind O, mind D tekintetében erősödtünk az előző szezon végéhez képest (lehet nem egyetérteni), amikor ennek ellenére elverekedtük magunkat a konferencia döntőjéig. Ha az az összetartás/egymásért küzdés/kémia/nekem tök mindegy, minek hívjuk/ megmarad, akkor a javuló játékosállománnyal (már csak a sérülésekből visszatérők miatt is), és az általam nagyon várt WR javulás miatt is nagyon szép jövőképünk van. És nem csak csak ebben az idényben, aminek én felettébb örülök. Nagyon hosszú távon rendkívül biztató Gerappa, az elkapósor tele van fiatal reménységekkel, ahogy igazából a futósor is, a TE-k is fiatalok (Gronko 25, és 5. évét kezdi meg...), OL-ben annyira nem számít a kor, de ott is van még azért bőven év.
DL-ben a Chandler Jones és Easley/Siliga/Chris Jones mag sokáig megmaradhat, Collins és Mayo pedig az LB-k között, DB-knél is van jövőkép. Nekem ez tetszik.

10 emberből 9 előrébb várja valószínűleg a Broncost (mást talán most annyira nem az AFC-ből). De ha összejön az, amit várok, akkor egy kis szerencsével kedvezőbb helyzetből várhatjuk a PO-t, ott pedig, (pláne, ha otthon játszhatnánk) bármi lehet. Én most merek nagyot álmodni, és bizakodni.

több mint 11 éve
Ha jól számolom, akkor tavalyhoz képest:

lett egy Garoppolo, remélem, nem látom idén játszani (csak valami agyonnyert szituban) - a jövőre nézve nagy +
Blount helyett van egy White (előrelépés?)
Mulligan helyett van egy inkább WR TE Wright
Boyce helyett LaFell (nem tudom eldönteni, mit jelent, mert Boyce nem mutatott eddig semmit, de jobbnak láttam )
O-Line - minusz Mankins és itt már tavaly is gond volt
D-Line minusz Kelly + egy két térdszalagszakadt első körös pick
DE - Moore +
LB - Spikes utódlását nem sikerült megoldani
CB - na itt minden OK, kivéve, hogy Arringtonnál nem kellene ekkora szerződés
S - nem sikerült SS-t szerezni.
ST - nincs változás

Ha az első sorból sérül szinte bárki, ott járunk mint tavaly.
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
jó jó, csak olyan cseréink vannak egyes posztokon hogy ott foghatjuk a fejünket, és imádkozunk ezerrel hogy ne kelljen pályára lépniük 😊manuszka86
ismerős 😀
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 604 — Patriots fan
jó jó, csak olyan cseréink vannak egyes posztokon hogy ott foghatjuk a fejünket, és imádkozunk ezerrel hogy ne kelljen pályára lépniük 😊
DT/DE/LB depth...az első kettőnél meg olyan jól gyógyulnak az emberek hogy oda BB nem is akar embert? 😀

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Hát ez a DE állomány karcsucskának tünik, nem beszélve az lb corpsról! Saftykről nem is beszélve.... Pofásnak néz ki a kezdő sor de ami utánuk van ajajj. Remélem elkerülik a sérülések a csapatot mert akkor baj nem lehet

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Vagy LB Morris térdsérülése nem komoly (őt nagyon dicsérte az edzői stáb),tomi-tomi
Komoly, mert IR-re ment

Ha jól számolok, akkor most állnak 54 főnél.

Offense (26):

3 QB:
Brady
Garoppolo
Mallett

4 RB:
Bolden
Ridley
Vereen
James White

1 FB:
Develin

5 WR:
Amendola
Dobson
Edelman
LaFell
Thompkins

3 TE:

Gronkowski
Hoomanawanui
Wright

10 OL:
Barker
Cannon
Connoly
Devey
Fleming
Kline
Solder
Stork
Vollmer
Wendell

Defense (24):

5 DT:
Easley
Chris Jones
Siliga
Vellano
Wilfork

4 DE:
Buchanan
Chandler Jones
Moore
Ninkovich

5 LB:
Collins
Fleming
Hightower
Mayo
Chris White

5 CB:
Arrington
Butler
Dennard
Revis
Ryan

5 S:
Chung
Ebner
Harmon
McCourty
Wilson

Special team (4):

4 ST:
Aiken
Allen
Gostkowski
Slater

Eltiltva:
Browner
Tyms

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Vickerson kivágta a Denver.Elférne.
több mint 11 éve
Steve Beauharnais is úton a PS felé.
Kevés volt az összes defensive snap a negyedik meccsen.Gogo
ezt majd valaki magyarázza elzinedine5
Vagy LB Morris térdsérülése nem komoly (őt nagyon dicsérte az edzői stáb), vagy öt safety lesz a rosteren (Wilson lesz a dime LB/S hibrid).

Jól számolom, hogy már csak négy név hiányzik?

több mint 11 éve
Meg Kanorris Davis és Ja’Gared Davis is.
És az OL? Ha jól számolom, még mindig 12 fő van a rosteren.

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
WR Gallon és RB Finch cut
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 426 — Ajmo Vatreni
Kevés volt az összes defensive snap a negyedik meccsen.Gogo
ezt majd valaki magyarázza el
több mint 11 éve
Kevés volt az összes defensive snap a negyedik meccsen.

több mint 11 éve
Közben megy a kavarás az OL körül is, belső információra hivatkozva a LT - Solder, LG - Vollmer X X RT - Cannon felállást is lebegtetik Kline bevetése helyett.Gogo
Három lehetséges forgatókönyv a Cannon-Vollmer hírre azzal, hogy nem tudom mekkora esélye van, hogy az év második felében Stork bekerüljön kezdő centernek - ha nincs sérülés.

a) Solder, Vollmer, Wendell, Connolly, Cannon.
b) Solder, Kline/Devey, Connolly, Vollmer, Cannon.
c) Solder, Vollmer, Connolly/Wendell, Devey/Kline, Cannon.

Nekem a b) változat lenne leginkább szimpatikus, és ezt tartom a leginkább valószínűnek is.DoM
Puszta ötletelés, de Stork elvileg tud guardot is játszani, ha nem akarják a minimálisnál jobban felforgatni szezon közben az OL-t.
Akár oda is bevethető lenne, hogy éles mérkőzésrutinnal vegye át jövőre a kezdő center posztot.

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Közben megy a kavarás az OL körül is, belső információra hivatkozva a LT - Solder, LG - Vollmer X X RT - Cannon felállást is lebegtetik Kline bevetése helyett.Gogo
Három lehetséges forgatókönyv a Cannon-Vollmer hírre azzal, hogy nem tudom mekkora esélye van, hogy az év második felében Stork bekerüljön kezdő centernek - ha nincs sérülés.

a) Solder, Vollmer, Wendell, Connolly, Cannon.
b) Solder, Kline/Devey, Connolly, Vollmer, Cannon.
c) Solder, Vollmer, Connolly/Wendell, Devey/Kline, Cannon.

Nekem a b) változat lenne leginkább szimpatikus, és ezt tartom a leginkább valószínűnek is.
több mint 11 éve
Közben megy a kavarás az OL körül is, belső információra hivatkozva a LT - Solder, LG - Vollmer X X RT - Cannon felállást is lebegtetik Kline bevetése helyett.

"I'm told the #Patriots had a meeting with the veteran offensive linemen yesterday and told Vollmer about moving to guard, Cannon to tackle" (ESPN Boston)