New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Mivel ma lesz a Fantasy Draft-om meg szeretném kérdezni, hogy Gronk egészségi állapota hogy van? Köszi a segítséget előre is!Toto21
Húzd be nyugodtan! Rendben van, jól szolgál az egészsége. Akár már 1. héten is játszhat.tomi-tomi
A sérülések miatt kicsit rizikós, de úgy érzem idén újra hasítani fog és megér egy kockázatot! Köszönöm a választ 😉Toto21
Ez most nem is annyira fantasy miatt írom, csak Gronk "sérülékenységére". Mindig morgok magamban egy kisebbet, mikor azt látom, hogy Gronk sérülékeny, sőt, pár napja azt, hogy Gronk porcelán 😊 Persze, sokat volt sérült, de amennyire igénybe volt véve, ez kb borítékolható volt. Olyan dolgokból pattant fel már, amik után azt hittem meghalt minimum. Kemény srác, de sajnos egy csúnya mély szerelésről nem tehet, szerintem 10/9 emberben elszakadt volna a térdszaladja. Ő sok labdát kap, ezért sokkal nagyobb az esélye, hogy eltalálja egy rosszul sikerült szerelés. Az extra pont blokkolós törésre lehetne max ráfogni, hogy sérülékenység, de szerintem abban is jócskán benne volt a túlterheltség. Idén remélem kicsit tehermentesíti Wright, meg a jobb WR-ek. Bár a futójáték most nem fest annyira fényesen, szerintem Gronk rendben lesz.winston
Műtötték a hátát is, már gondok voltak vele az egyetemi évei alatt. A blokkolásos kéztörésre nem mondanám, hogy a terheltség miatt volt, egyszerűen egy rossz mozdulat.
több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
Akkor most a cutoknál jól nézem,hogy repült két 3.,egy 4. és egy 6. körös draftoltunk? Zsír...kolok1972
Valójában két 6. és egy 7.
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 112 — Pats fan
Akkor most a cutoknál jól nézem,hogy repült két 3.,egy 4. és egy 6. körös draftoltunk? Zsír...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Mivel ma lesz a Fantasy Draft-om meg szeretném kérdezni, hogy Gronk egészségi állapota hogy van? Köszi a segítséget előre is!Toto21
Húzd be nyugodtan! Rendben van, jól szolgál az egészsége. Akár már 1. héten is játszhat.tomi-tomi
A sérülések miatt kicsit rizikós, de úgy érzem idén újra hasítani fog és megér egy kockázatot! Köszönöm a választ 😉Toto21
Ez most nem is annyira fantasy miatt írom, csak Gronk "sérülékenységére". Mindig morgok magamban egy kisebbet, mikor azt látom, hogy Gronk sérülékeny, sőt, pár napja azt, hogy Gronk porcelán 😊 Persze, sokat volt sérült, de amennyire igénybe volt véve, ez kb borítékolható volt. Olyan dolgokból pattant fel már, amik után azt hittem meghalt minimum. Kemény srác, de sajnos egy csúnya mély szerelésről nem tehet, szerintem 10/9 emberben elszakadt volna a térdszaladja. Ő sok labdát kap, ezért sokkal nagyobb az esélye, hogy eltalálja egy rosszul sikerült szerelés. Az extra pont blokkolós törésre lehetne max ráfogni, hogy sérülékenység, de szerintem abban is jócskán benne volt a túlterheltség. Idén remélem kicsit tehermentesíti Wright, meg a jobb WR-ek. Bár a futójáték most nem fest annyira fényesen, szerintem Gronk rendben lesz.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
mondjuk a rosteren amennyi Lb sorakozik most jelen állás szerint, ha jól gondolom 3-4-es felállás nem igen lesz a védelemben mert pont ennyi LB-nk van összesen 😀manuszka86
Mondjuk pont a linebackerek viszonylag alacsony száma javíthatná ennek esélyeit, mert Ninko és Chandler Jones lenne a két szélen, és belül elég lenne a Mayo, Collins, Hightower hármas, plusz valami fiatal.
Mondjuk itt meg a DL lenne akkor kérdéses, tekintve most arra gyúrunk, hogy szezonkezdetre két DT-nk meglegyen, nemhogy három+cserék 😊

több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 604 — Patriots fan
mondjuk a rosteren amennyi Lb sorakozik most jelen állás szerint, ha jól gondolom 3-4-es felállás nem igen lesz a védelemben mert pont ennyi LB-nk van összesen 😀

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Újabb DL szerzemény: Bruce Gaston (Purdue), UDFA, a Cards tette ki. LB Chris White lett létszámon felüli.tomi-tomi
Nagyon kaparunk valaki után, látszik, hogy BB és a GM tudja, hogy ez a védőfal kevés lesz. Szeretnének belenyúlni a jóba mint tavaly Siligával.

Az érdekes, hogy OL-ba senki sem jön és közben Boone is megegyezett a Friscoval, úgyhogy a titkos tippem sem jött be.

Ja és nem tudom, hogy a LB depth meddig karcsúsítható még. De úgy tűnik az egészből, hogy a csapatvezetés sem értékeli minden vonatkozásban sikeresnek a szezonra való felkészülést. Ahogy DoM írta nemrég: ez jóindulattal is szinten tartás a CB szekciót kivéve.Burkus
Mondjuk ez a megközelítés nem számol azzal, hogy esetleg a keretben lévő játékosok fejlődni is tudnak. Mert pl oké, hogy nevekben nem változott nagyon a WR sor, de szerintem ott nem szinten tartásról beszélhetünk, hanem erősítésről, és úgy kompletten a passzjátékban is.
A Hightower, Mayo, Collins hármas szerintem jobb lehet már az első meccsen, mint a Hightower, Spikes, Mayo hármas, már csak sebességben is, pláne a Mayo kiesését követő állapotokhoz képest lehet javulás LB-sorban.
Emellett javulhat a komplett DB-sor is a CB-kkel, a DL meg Wilfork visszatérésével, ahol én látom a top5-ös egység esélyét (bár ehhez az kell, hogy az egyik DT marhagyorsan robbantson).Wyatt
Úgy legyen, bár ezekből az elkapókból egyik sem lesz Calvin Johnson. Thompkins tavaly nagyon jól indult (a Saints elleni elkapását havonta min. 1x megnéztem a holtszezonban), de aztán visszaesett/kiesett a pixisből, az idei preseasonja ígéretes. Dola lehet sokkal jobb, ha nincs sérülés és Dobson, illetv Tyms sokat tehet hozzá. Az X-faktor a mostani Pats offense-ben akkor is Gronk maradt, vele a tavalyi halvány offense ellen sem volt orvosság, nélküle meg nem voltunk sehol és ebben szvsz. idén sincs változás. Ha Gronk nem lesz végig harcképes, akkor ezt az offense-t egy jobb védelem megfogja. (Pláne azzal, hogy a futástól idén nem várok sokat.)

A Hightower, Spikes, Mayo hármas mögött ott volt Fletcher, Collins és Beauharnais, most meg gyak. nincs mögöttük senki. Ha az egyik lesérül a három közül, ki áll a helyére? (Már minőségi csereként.)
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Újabb DL szerzemény: Bruce Gaston (Purdue), UDFA, a Cards tette ki. LB Chris White lett létszámon felüli.tomi-tomi
Nagyon kaparunk valaki után, látszik, hogy BB és a GM tudja, hogy ez a védőfal kevés lesz. Szeretnének belenyúlni a jóba mint tavaly Siligával.

Az érdekes, hogy OL-ba senki sem jön és közben Boone is megegyezett a Friscoval, úgyhogy a titkos tippem sem jött be.

Ja és nem tudom, hogy a LB depth meddig karcsúsítható még. De úgy tűnik az egészből, hogy a csapatvezetés sem értékeli minden vonatkozásban sikeresnek a szezonra való felkészülést. Ahogy DoM írta nemrég: ez jóindulattal is szinten tartás a CB szekciót kivéve.Burkus
Miért lenne ez nagy kaparás? Te tudsz kettőnél több teljesen egészséges DT-ről a keretben? Az lenne a nagy baj, ha nyugodtan ülnének a seggükön, s a Dolphins ellen a Wilfork-Vellano kettőssel/rotációval állnánk fel.

OL-ba várható szerintem a legkevésbé új ember.

LB posztnak idén nem lesz jelentősége az NFL-ben.😊 Minden évben minden csapat ezt csinálja keretszűkítéskor. Korábban kinézett vagy nagyot fejlődött embereket szerződtetnek - lehet, hogy csak egy-két hétre. Majd (esetleg) visszahoznak most kitett játékosokat. Most van piac - most kell/lehet vásárolni, cserélgetni. Btw a roster hátsó ötödéről van szó, ha meg is ragadnak ezek a játékosok, mérkőzésnapi aktív keretbe egy-két kivételtől eltekintve - remélhetőleg - nem nagyon fognak bekerülni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve

Mondjuk ez a megközelítés nem számol azzal, hogy esetleg a keretben lévő játékosok fejlődni is tudnak. Mert pl oké, hogy nevekben nem változott nagyon a WR sor, de szerintem ott nem szinten tartásról beszélhetünk, hanem erősítésről, és úgy kompletten a passzjátékban is.
A Hightower, Mayo, Collins hármas szerintem jobb lehet már az első meccsen, mint a Hightower, Spikes, Mayo hármas, már csak sebességben is, pláne a Mayo kiesését követő állapotokhoz képest lehet javulás LB-sorban.
Emellett javulhat a komplett DB-sor is a CB-kkel, a DL meg Wilfork visszatérésével, ahol én látom a top5-ös egység esélyét (bár ehhez az kell, hogy az egyik DT marhagyorsan robbantson).

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Ja és nem tudom, hogy a LB depth meddig karcsúsítható még. De úgy tűnik az egészből, hogy a csapatvezetés sem értékeli minden vonatkozásban sikeresnek a szezonra való felkészülést. Ahogy DoM írta nemrég: ez jóindulattal is szinten tartás a CB szekciót kivéve.
több mint 11 éve
Újabb DL szerzemény: Bruce Gaston (Purdue), UDFA, a Cards tette ki. LB Chris White lett létszámon felüli.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Nomac New England Patriots 4 276 — balazs.t85@gmail.com
Futás ellen nem alkotott nagyot, de kétségtelen, hogy van benne potenciál.
több mint 11 éve
6. kört kaptunk érte, legalább valamiWyatt
Alapból hetedik körös a legfrisseb infók szerint.

"An update on the Ryan Mallett draft pick compensation. It’s a 2016 Conditional 7th Round pick. Essentially Ryan Mallett was given away to the Texans. This basically shows that Mallett would have been cut if they couldn’t trade him. Update: Paul Perillo adds that the pick could be a 6th Rounder if Mallett plays 40% of the snaps. "
(nepatriotsdraft.com)Gogo
Na, akkor az első hírek picit túloztak. Így azért nem annyira pozitív, de mindegy, Jimmyben a jövő

több mint 11 éve
Szinte semmit sem kaptunk érte, de szerintem ha ez nincs, akkor cutolták volna.
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Alapból hetedik körös a legfrissebb infók szerint.

"An update on the Ryan Mallett draft pick compensation. It’s a 2016 Conditional 7th Round pick. Essentially Ryan Mallett was given away to the Texans. This basically shows that Mallett would have been cut if they couldn’t trade him. Update: Paul Perillo adds that the pick could be a 6th Rounder if Mallett plays 40% of the snaps. "
(nepatriotsdraft.com)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 8 022
A sérülések miatt kicsit rizikós, de úgy érzem idén újra hasítani fog és megér egy kockázatot! Köszönöm a választ 😉
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 604 — Patriots fan
Jött egy DT, Kelcy Quarles.Gogo
3-4. körre várták, tehetség alapján lehet plusz. Indy ellen volt 3 büntije, amiatt szépen lehúztákWyatt
Vajon a jelenlegi 5 DT közül szorít ki valakit, vagy marad a Mallett-trade miatt megüresedett helyen?
Gogo
szerintem egyelőre a megüresedett helyre, bár Vellano helyett lehet szívesebben elnézegetnénk 😀
youtube videó alapján tetszetős, mondjuk bárkiről lehet olyan videót összevágni hogy ő a poszt legkirályabb játékosa... 😊

több mint 11 éve
3-4. körre várták, tehetség alapján lehet plusz. Indy ellen volt 3 büntije, amiatt szépen lehúztákWyatt
Vajon a jelenlegi 5 DT közül szorít ki valakit, vagy marad a Mallett-trade miatt megüresedett helyen?

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Húzd be nyugodtan! Rendben van, jól szolgál az egészsége. Akár már 1. héten is játszhat.

több mint 11 éve
3-4. körre várták, tehetség alapján lehet plusz. Indy ellen volt 3 büntije, amiatt szépen lehúzták

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 812 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lehet vele draftolni a követező Tom Bradyt jövőre(már ha Garropoloból nem lesz az). 😀
több mint 11 éve
Jött egy DT, Kelcy Quarles.

több mint 11 éve
Csak 6. körös picket kaptatok érte? :SKmetyG
Waive lett volna. Sajna nem mutatott annyit, hogy komoly ajánlatot kapjunk érte, engem már ez is meglep. Én mondjuk 6/4-ért adtam el GM-ben, látszik BB figyel 😀

több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Csak 6. körös picket kaptatok érte? :S
több mint 11 éve
6. kört kaptunk érte, legalább valami