New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
A Chargers ellen azért elég jól szokott menni, de a Jets otthonában mindig benne van valahogy a zacsi 😀 Pedig erősséget tekintve azért nálam az SD jobb mint a New York-i csapat. A Denver ellenit otthon kellene hozni, sokat érhet, de nem tartom kizártnak, hogy nem ez lesz a két csapat fontosabb meccse egymás ellen a szezonban...Mike Reiss megosztotta a blogján a tippjeit. nem tudom ki hogy van vele, de szerintem teljesen reális forgatókönyvet vázolt fel. Egy 12-4-et mellesleg én simán aláírnék. Egyébként meg elég ha a rájátszásban megnyerjük azt a három (rossz esetben négy) mérkőzést...Lehet, az eredmény nagyjából reális is, de azért a @Kansas, Denver duótól én félek. Ugyanakkor az (@GB) @Indy, @SD, @Jets hárnasból (négyesből) akár kettő is megcsíphető lehet.zinedine5
Rule

több mint 11 éve
Mike Reiss megosztotta a blogján a tippjeit. nem tudom ki hogy van vele, de szerintem teljesen reális forgatókönyvet vázolt fel. Egy 12-4-et mellesleg én simán aláírnék. Egyébként meg elég ha a rájátszásban megnyerjük azt a három (rossz esetben négy) mérkőzést...Lehet, az eredmény nagyjából reális is, de azért a @Kansas, Denver duótól én félek. Ugyanakkor az (@GB) @Indy, @SD, @Jets hárnasból (négyesből) akár kettő is megcsíphető lehet.
Rule
több mint 11 éve
...és ha most a 26 féle tűzfallal védett op.rendszerem hagyná h megformázzam az előző a hsz-t, akkor meg is tenném😕 Informatika. No comment.
több mint 11 éve
Mike Reiss megosztotta a blogján a tippjeit. nem tudom ki hogy van vele, de szerintem teljesen reális forgatókönyvet vázolt fel. Egy 12-4-et mellesleg én simán aláírnék. Egyébként meg elég ha a rájátszásban megnyerjük azt a három (rossz esetben négy) mérkőzést...Week 1: at Miami Dolphins
The Patriots' ability to handle the heat and humidity will be critical, and conditioning has been a big part of training camp. The Dolphins have a new offensive coordinator in Bill Lazor, so there will be a bit of a new twist to preparations of a familiar foe. Prediction: Win
--------------------------------------------------------------------------------
Week 2: at Minnesota Vikings
Tom Brady vs. Matt Cassel. A fun one from a Patriots quarterback perspective, as Cassel was the backup in New England from 2005-08. Prediction: Win
--------------------------------------------------------------------------------
Week 3: Oakland Raiders
Don't see the Raiders being able to come into Gillette Stadium and beat the Patriots, even though I think Derek Carr is the better option at quarterback over Matt Schaub. That's a tough spot for the Raiders, who travel to London the next week. Prediction: Win
Week 4: at Kansas City Chiefs
Arrowhead Stadium is a tough place to win. When the schedule was initially released, I figured the Chiefs would get this one, but I'm reversing course now. Prediction: Win
Week 5: Cincinnati Bengals
The Bengals got the Patriots last year in Cincinnati. I don't think they pull it off again, even though this is a good spot for them coming off the bye and with the Patriots on a short week. Prediction: Win
Week 6: at Buffalo Bills
Looks like the Bills still have big questions at quarterback. In that case, it's hard to invest in them in this game. Prediction: Win
Week 7: New York Jets
The Jets' defense could play New England tough, but I'm not betting against Darrelle Revis in this one. Prediction: Win
Week 8: Chicago Bears
With a long week to prepare, it's hard to pick against the Patriots. The Bears could be a tough matchup with two top-flight receivers, but the Patriots are always tough to beat at home. Prediction: Win
Week 9: Denver Broncos
Next year's game will be in Denver if the teams both finish in the same spot in the standings. Peyton Manning versus Tom Brady -- it never gets old. Prediction: Win (in overtime)
Week 11: at Indianapolis Colts
This is the iron part of the schedule. I think Andrew Luck finally breaks through against the Patriots, in part because the game is at Lucas Oil Stadium. Prediction: Loss
Week 12: Detroit Lions
Tough spot for the Lions, following up a road trip to Arizona and then playing the following Thursday on Thanksgiving. Prediction: Win
Week 13: at Green Bay Packers
Not easy to win at Lambeau Field. This could be one of the most entertaining games of the season. Prediction: Loss
Week 14: at San Diego Chargers
Asking a lot of the players in this tough, back-to-back road stretch. The Chargers are one of the more underrated teams in the NFL. Prediction: Loss
Week 15: Miami Dolphins
The Patriots always seem to fair well against the warm-weather Dolphins at home in December. Prediction: Win
Week 16: at New York Jets
There's always one game that surprises us and we never saw coming. Could this be the one? Prediction: Loss
Week 17: Buffalo Bills
Another season finale against the Bills, just like last year. Should be the same result. Prediction: Win
Predicted Record: 12-4
több mint 11 éve
Miamiból elküldött S Don Jones jött az 53-ba, OL Chris Barker ment.Jones főként special teamer, gunner volt legtöbbet.
Nekem nem szimpatikus a Michael Sam-es tweetjei miatt, de ha valamire jó lenne, nekem tökmindegy.
több mint 11 éve
gondolom azért Hughlett lett a LS hogy a Mallett mezeket újra lehessen hasznosítani és csak a betűk felét keljen lekapargatni.
több mint 11 éve
A PS igazolásokkal kapcsolatban egyedül Beauharnais le nem igazolása lep meg.CsabiiiMost már kettőn áll a vásár, lehet, hogy ő nem akart ide aláírni a PS-ba. Remélheti (az ügynöke), hogy valahol 53-at fog.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
A PS igazolásokkal kapcsolatban egyedül Beauharnais le nem igazolása lep meg. Ahhoz képest, hogy pár hete még 4. számú LB-nek hittük...
több mint 11 éve
Most hogy így elolvastam a javadalmazásokat, nem szóltam semmit, viszont megpályáznék egy ilyen állást...Hát azért évi pár százezer dollárért (lásd az alább linkelt egyéb kereseti lehetőségeket), csak elmolyolgatnék így is nagy duzzogva, ha már más posztra nincs sanszom 😀WyattMondjuk képernyőre is csak akkor kerülsz ha elcseszel valamit, az nfl adatbázisban is csak common képpel szerepelsz😀gordonDe egészen biztosan sokkal jövedelmezőbb, és mégiscsak buli, hogy az NFL-ben játszhatsz. Annyira túl gyakran nem sérülsz, 35-40 éves korodig is eltolhatod gond nélkül, és ráérsz utána dolgozni, illetve hát ugye kis ésszel már lehet, hogy annyira sokat nem is kell majdWyattAzon azért most is elhezitáltam, hogy hogyan választja ki valaki magának azt a "foglalkozást", hogy az "NFL-ben longsnapper leszek." Uncsibb lehet mint a Fradiban zöld sasnak lenni.BurkusÖsszeállt a PS. (szinte biztos lesz változás még, mert csak itt van LS.)Akartam is felvetni már, hogy PS-ben LS totál értelmezhetetlen, szóval valaki az 53-ból menni fog (talán csak PS-ig), hogy legyen helye ennek a zseninekWyatt
LB Davis
RB Gray
QB McLeod Bethel-Thompson
WR Boyce
DB Swanson
LS Hughlett
S Davis
DE Bequette
LB Skinner
OL Martintomi-tomi
több mint 11 éve
Hát azért évi pár százezer dollárért (lásd az alább linkelt egyéb kereseti lehetőségeket), csak elmolyolgatnék így is nagy duzzogva, ha már más posztra nincs sanszom 😀Mondjuk képernyőre is csak akkor kerülsz ha elcseszel valamit, az nfl adatbázisban is csak common képpel szerepelsz😀gordonDe egészen biztosan sokkal jövedelmezőbb, és mégiscsak buli, hogy az NFL-ben játszhatsz. Annyira túl gyakran nem sérülsz, 35-40 éves korodig is eltolhatod gond nélkül, és ráérsz utána dolgozni, illetve hát ugye kis ésszel már lehet, hogy annyira sokat nem is kell majdWyattAzon azért most is elhezitáltam, hogy hogyan választja ki valaki magának azt a "foglalkozást", hogy az "NFL-ben longsnapper leszek." Uncsibb lehet mint a Fradiban zöld sasnak lenni.BurkusÖsszeállt a PS. (szinte biztos lesz változás még, mert csak itt van LS.)Akartam is felvetni már, hogy PS-ben LS totál értelmezhetetlen, szóval valaki az 53-ból menni fog (talán csak PS-ig), hogy legyen helye ennek a zseninekWyatt
LB Davis
RB Gray
WR Boyce
DB Swanson
LS Hughlett
S Davis
DE Bequette
LB Skinner
OL Martintomi-tomi

több mint 11 éve
Mondjuk képernyőre is csak akkor kerülsz ha elcseszel valamit, az nfl adatbázisban is csak common képpel szerepelsz😀De egészen biztosan sokkal jövedelmezőbb, és mégiscsak buli, hogy az NFL-ben játszhatsz. Annyira túl gyakran nem sérülsz, 35-40 éves korodig is eltolhatod gond nélkül, és ráérsz utána dolgozni, illetve hát ugye kis ésszel már lehet, hogy annyira sokat nem is kell majdWyattAzon azért most is elhezitáltam, hogy hogyan választja ki valaki magának azt a "foglalkozást", hogy az "NFL-ben longsnapper leszek." Uncsibb lehet mint a Fradiban zöld sasnak lenni.BurkusÖsszeállt a PS. (szinte biztos lesz változás még, mert csak itt van LS.)Akartam is felvetni már, hogy PS-ben LS totál értelmezhetetlen, szóval valaki az 53-ból menni fog (talán csak PS-ig), hogy legyen helye ennek a zseninekWyatt
LB Davis
RB Gray
WR Boyce
DB Swanson
LS Hughlett
S Davis
DE Bequette
LB Skinner
OL Martintomi-tomi
több mint 11 éve
Teljesen ésszerűen hangzik, remélhetőleg sikerül is majd. Tényleg, Gaffney hová tűnt? Úgy IR-re raktuk, fel sem tűnt 😀Szerintem valamelyik OL-t rejtegetjük hétvégéig, akkor már könnyebben becsusszanhat PS-ba.tomi-tomiÖsszeállt a PS. (szinte biztos lesz változás még, mert csak itt van LS.)Akartam is felvetni már, hogy PS-ben LS totál értelmezhetetlen, szóval valaki az 53-ból menni fog (talán csak PS-ig), hogy legyen helye ennek a zseninekWyatt
LB Davis
RB Gray
WR Boyce
DB Swanson
LS Hughlett
S Davis
DE Bequette
LB Skinner
OL Martintomi-tomi

több mint 11 éve
nfl szinten nem nagy fizetések, de azért hasonlítsd össze:Azon azért most is elhezitáltam, hogy hogyan választja ki valaki magának azt a "foglalkozást", hogy az "NFL-ben longsnapper leszek." Uncsibb lehet mint a Fradiban zöld sasnak lenni.BurkusDe egészen biztosan sokkal jövedelmezőbb, és mégiscsak buli, hogy az NFL-ben játszhatsz. Annyira túl gyakran nem sérülsz, 35-40 éves korodig is eltolhatod gond nélkül, és ráérsz utána dolgozni, illetve hát ugye kis ésszel már lehet, hogy annyira sokat nem is kell majdWyatt
www.spotrac.com/rankings/nfl/long-snapper/
ezzel:
en.wikipedia.org/wiki/Personal_income_in_the_United_States
én vállalnám 😊 plusz ja, nfl mindenképpen jó légkör lehet.
több mint 11 éve
Szerintem valamelyik OL-t rejtegetjük hétvégéig, akkor már könnyebben becsusszanhat PS-ba.Összeállt a PS. (szinte biztos lesz változás még, mert csak itt van LS.)Akartam is felvetni már, hogy PS-ben LS totál értelmezhetetlen, szóval valaki az 53-ból menni fog (talán csak PS-ig), hogy legyen helye ennek a zseninekWyatt
LB Davis
RB Gray
WR Boyce
DB Swanson
LS Hughlett
S Davis
DE Bequette
LB Skinner
OL Martintomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
De egészen biztosan sokkal jövedelmezőbb, és mégiscsak buli, hogy az NFL-ben játszhatsz. Annyira túl gyakran nem sérülsz, 35-40 éves korodig is eltolhatod gond nélkül, és ráérsz utána dolgozni, illetve hát ugye kis ésszel már lehet, hogy annyira sokat nem is kell majdAzon azért most is elhezitáltam, hogy hogyan választja ki valaki magának azt a "foglalkozást", hogy az "NFL-ben longsnapper leszek." Uncsibb lehet mint a Fradiban zöld sasnak lenni.BurkusÖsszeállt a PS. (szinte biztos lesz változás még, mert csak itt van LS.)Akartam is felvetni már, hogy PS-ben LS totál értelmezhetetlen, szóval valaki az 53-ból menni fog (talán csak PS-ig), hogy legyen helye ennek a zseninekWyatt
LB Davis
RB Gray
WR Boyce
DB Swanson
LS Hughlett
S Davis
DE Bequette
LB Skinner
OL Martintomi-tomi

több mint 11 éve
Azon azért most is elhezitáltam, hogy hogyan választja ki valaki magának azt a "foglalkozást", hogy az "NFL-ben longsnapper leszek." Uncsibb lehet mint a Fradiban zöld sasnak lenni.Összeállt a PS. (szinte biztos lesz változás még, mert csak itt van LS.)Akartam is felvetni már, hogy PS-ben LS totál értelmezhetetlen, szóval valaki az 53-ból menni fog (talán csak PS-ig), hogy legyen helye ennek a zseninekWyatt
LB Davis
RB Gray
WR Boyce
DB Swanson
LS Hughlett
S Davis
DE Bequette
LB Skinner
OL Martintomi-tomi
több mint 11 éve
Én inkább azt tippelnék, hogy a birtokában van egy pár éves BB - Caserio duó által produkált sex tapenek és ezzel zsarolja őket. Más kérdés, hogy már ez is kevés volt az 53-as kerethez 😊
több mint 11 éve
Most, hogy mondod. Kiköpött Bobby Boucher. Bár a pályán is olyan lenne 😀Öööö, vizesfiú?😛gordonAttól még az edzéseken nyújthat olyat, ami segíti a támadók felkészülését. Biztos csak lámpalázas meccseken 😊)WyattValamit biztos nagyon tud, amiben nagyon sokat segít nekünk..igaz ez nem a pályán valósul meg, mert egyetlen statisztikai rovatba való megmozdulást nem bírt végrehajtani 2év alatt..kb a pályára kerülést is beleértve😀MuckPS-be jobb képességű játékost nem biztos, hogy találnánk, így meg segíthet a felkészülésbe. Nem mintha nem lenne amúgy tök mindegy, hogy ki a 10. játékos a PS-ben. Sajnos ő sem futotta be azt, amire képes lehetneWyattJó látni, hogy a tavalyelőtti 3. körös pickünk (Beq) és a tavalyi 4. körös (Boyce) nem kellett senkinek.Én azt nem értem h Bequette miért kell nekünk még mindig? Akkor sem, ha csak a PS keretébe..Muck
Beszédes.Gyulus

több mint 11 éve
Attól még az edzéseken nyújthat olyat, ami segíti a támadók felkészülését. Biztos csak lámpalázas meccseken 😊)WyattIgaz..pl fizikailag ott van és könnyen megfogják, lesz sikerélményük ellene a falembereknek, nem sérül le senki miatta..még lehet szertárosként is használjuk😀
több mint 11 éve
Öööö, vizesfiú?😛Attól még az edzéseken nyújthat olyat, ami segíti a támadók felkészülését. Biztos csak lámpalázas meccseken 😊)WyattValamit biztos nagyon tud, amiben nagyon sokat segít nekünk..igaz ez nem a pályán valósul meg, mert egyetlen statisztikai rovatba való megmozdulást nem bírt végrehajtani 2év alatt..kb a pályára kerülést is beleértve😀MuckPS-be jobb képességű játékost nem biztos, hogy találnánk, így meg segíthet a felkészülésbe. Nem mintha nem lenne amúgy tök mindegy, hogy ki a 10. játékos a PS-ben. Sajnos ő sem futotta be azt, amire képes lehetneWyattJó látni, hogy a tavalyelőtti 3. körös pickünk (Beq) és a tavalyi 4. körös (Boyce) nem kellett senkinek.Én azt nem értem h Bequette miért kell nekünk még mindig? Akkor sem, ha csak a PS keretébe..Muck
Beszédes.Gyulus
több mint 11 éve
Attól még az edzéseken nyújthat olyat, ami segíti a támadók felkészülését. Biztos csak lámpalázas meccseken 😊)Valamit biztos nagyon tud, amiben nagyon sokat segít nekünk..igaz ez nem a pályán valósul meg, mert egyetlen statisztikai rovatba való megmozdulást nem bírt végrehajtani 2év alatt..kb a pályára kerülést is beleértve😀MuckPS-be jobb képességű játékost nem biztos, hogy találnánk, így meg segíthet a felkészülésbe. Nem mintha nem lenne amúgy tök mindegy, hogy ki a 10. játékos a PS-ben. Sajnos ő sem futotta be azt, amire képes lehetneWyattJó látni, hogy a tavalyelőtti 3. körös pickünk (Beq) és a tavalyi 4. körös (Boyce) nem kellett senkinek.Én azt nem értem h Bequette miért kell nekünk még mindig? Akkor sem, ha csak a PS keretébe..Muck
Beszédes.Gyulus

több mint 11 éve
Mikor ilyen vékony a depht a Ninko-Jones tengely mögött sajnos nem adatik meg nekünk a válogatás luxusa... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 11 éve
Valamit biztos nagyon tud, amiben nagyon sokat segít nekünk..igaz ez nem a pályán valósul meg, mert egyetlen statisztikai rovatba való megmozdulást nem bírt végrehajtani 2év alatt..kb a pályára kerülést is beleértve😀PS-be jobb képességű játékost nem biztos, hogy találnánk, így meg segíthet a felkészülésbe. Nem mintha nem lenne amúgy tök mindegy, hogy ki a 10. játékos a PS-ben. Sajnos ő sem futotta be azt, amire képes lehetneWyattJó látni, hogy a tavalyelőtti 3. körös pickünk (Beq) és a tavalyi 4. körös (Boyce) nem kellett senkinek.Én azt nem értem h Bequette miért kell nekünk még mindig? Akkor sem, ha csak a PS keretébe..Muck
Beszédes.Gyulus
több mint 11 éve
PS-be jobb képességű játékost nem biztos, hogy találnánk, így meg segíthet a felkészülésbe. Nem mintha nem lenne amúgy tök mindegy, hogy ki a 10. játékos a PS-ben. Sajnos ő sem futotta be azt, amire képes lehetneJó látni, hogy a tavalyelőtti 3. körös pickünk (Beq) és a tavalyi 4. körös (Boyce) nem kellett senkinek.Én azt nem értem h Bequette miért kell nekünk még mindig? Akkor sem, ha csak a PS keretébe..Muck
Beszédes.Gyulus

több mint 11 éve
Jó látni, hogy a tavalyelőtti 3. körös pickünk (Beq) és a tavalyi 4. körös (Boyce) nem kellett senkinek.Én azt nem értem h Bequette miért kell nekünk még mindig? Akkor sem, ha csak a PS keretébe..
Beszédes.Gyulus