New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Dögöljek meg ha értem egyébként,hogy TB mitől felejtett el hosszúkat dobni,de az tény hogy évek óta nem megy neki. Ezt nem hinném hogy technikailag el lehet felejteni,a tapasztalata és rutinja is nyilván megvan hozzá és nem megy egyszerűen,rendszeresen túl vagy alul dobja. Én igazából attól félek ,hogy BB-ben van egy olyan fajta "deviancia",hogy ha vmi láthatóan nem működik,vagy nincs meg hozzá a megfelelő játékosanyag,Ő akkor is meg akarja mutatni,hogy márpedig ha Ő akarja ,akkor működni fog,mindig külön utakon akar járni,még akkor is ha az nem igazán látszik célravezetőnek vagy jónak .kolok1972
Talán a sérülése óta lehet ez. Van is egy olyan videó, hogy amikor visszatér és az első meccset játszák, akkor Bill odamegy hozzá, majd mondja neki: Tom, step into the throw.
Lehet, hogy azóta sem áll bele a dobásba normálisan. Fasz tudja. Vagy csak túlkomplikálom. Hirtelen most ez jutott eszembe.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ha a futás elleni védelem feljavulna oda, ahová gondoltam, hogy képes lehet elérni, akkor az sem lenne para, mert a védelem képes lenne meccsben tartani minket, a támadósorban meg látok annyit, hogy beinduljon. De ha 6-7 perces, simán átfutnak rajtunk drive-ok jönnek, és a támadóknak egyből virítani kell, és mennek is le megint 6-7 percre, na akkor baj vanWyatt
Ennyit számított Spikes tavaly?
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Fura, de annyira megviselt a vasárnapi lélektelen játék, hogy nincs bennem az a feszült várakozás a most vasárnapi meccs előtt, ami szokott lenni, csak valami tompa feszültség.Burkus
fura, de én talán még jobban várom a meccset, mert nagyon kíváncsi vagyok. az utóbbi éveben is eléggé hullamzó volt a csapat hétről hétre, de most tényleg azt érzem, hogy bármi megtörténhet.
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
Dögöljek meg ha értem egyébként,hogy TB mitől felejtett el hosszúkat dobni,de az tény hogy évek óta nem megy neki. Ezt nem hinném hogy technikailag el lehet felejteni,a tapasztalata és rutinja is nyilván megvan hozzá és nem megy egyszerűen,rendszeresen túl vagy alul dobja. Én igazából attól félek ,hogy BB-ben van egy olyan fajta "deviancia",hogy ha vmi láthatóan nem működik,vagy nincs meg hozzá a megfelelő játékosanyag,Ő akkor is meg akarja mutatni,hogy márpedig ha Ő akarja ,akkor működni fog,mindig külön utakon akar járni,még akkor is ha az nem igazán látszik célravezetőnek vagy jónak .

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
...A mi támadójátékunkhoz legjobban illő passzjátékhoz, és a becsapós oldalra történő futásokhoz megbízhatóan blokkoltak..Brady a félidőben 7 embernek passzolt, mentek a rövid, 5-15 yardos passzok, Ridley, Vereen és JE11 pedig meglepte az ellent a futásaikkal..Látszott, hogy ez működött..Ezt kellett volna tartani, ehhez kellett volna ragaszkodni meccs végéig.....kyobalu
A világ fassága, hogy Brady-vel, aki már rég nem olyan jó hosszú passzokban és ilyen fal mögött dobáltatunk 18-szor 15 yardnál hosszabbat és 10-szer 20 yardnál hosszabbat. Ezekből 2 sikeres passz a 15 fölé és 1 a 20 fölé. Ráadásul a második félidőben 2szer annyi ilyen próbálkozás volt mint az elsőbenSpigo
Hát erre utaltam én is..A gyors, rövid passzos játékok működnek 5-15 yardokra..Fölötte Brady több, mint bizonytalan..A vasárnapi meccsen 51%-os pontossággal dobált, ami 2003 óta a legrosszabb mutatója volt..Köszönhető ez a sok második félidős hosszú passzoknak..Nem tudom, hogy ez a sérülésének tudható be, vagy a romló dobó mozdulatának, vállának, de neki ezek nem működnek..Kapkod, pontatlan. A rövid, gyors, pontos passzok mennek, ezt kellene erőltetni no-huddle-ban..Eddig a PO-ban mindig azzal fogtak meg bennünket, hogy a pálya közepét levédekezték, lefogták Welkert, a Gronkandez duót, s meg is halt a passzorientált Pecc passzgépezet..De idén a széleket is lehetne használni..Van egy Dobson, KT, Lafell, Wright, és Dola, Vereen pakkunk is, akik a vonal mellett is több mint szépen tudnak játszani..Ki kellene használnunk.. Véleményem alapján JMD nem tud alkalmazkodni a változókhoz..Brady pedig veszett fejsze helyzetekben a megszokott, stabil embereit keresi csak, akár dupla emberfogás közepette is..Mindkettő baj..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 251 — Patriots GM
...A mi támadójátékunkhoz legjobban illő passzjátékhoz, és a becsapós oldalra történő futásokhoz megbízhatóan blokkoltak..Brady a félidőben 7 embernek passzolt, mentek a rövid, 5-15 yardos passzok, Ridley, Vereen és JE11 pedig meglepte az ellent a futásaikkal..Látszott, hogy ez működött..Ezt kellett volna tartani, ehhez kellett volna ragaszkodni meccs végéig.....kyobalu
A világ fassága, hogy Brady-vel, aki már rég nem olyan jó hosszú passzokban és ilyen fal mögött dobáltatunk 18-szor 15 yardnál hosszabbat és 10-szer 20 yardnál hosszabbat. Ezekből 2 sikeres passz a 15 fölé és 1 a 20 fölé. Ráadásul a második félidőben 2szer annyi ilyen próbálkozás volt mint az elsőben
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 270 — Axel Foley
Érdekes meccs lesz, mert a vikingek elméletileg pont ott erösek ahol Ti gyengének tűntetek vasárnap.
Remek futójáték és erős DL.
Kár, hogy velünk egyidőben lesz a derby mert belenéztem volna.

több mint 11 éve
Nem vagyok optimista, inkább realista..
Véleményem alapján a fal inkonzisztens játéka nem Mankins távozásának tudható be, hanem annak, hogy nem alakult ki egy stabil kezdő sor. Állandó rotáció, a két OT kivételével mindenki mozgott elöl G, és C poszton..Solder is ezt engedte sugallni a héten..Az első félidőben a Solder-Cannon-Conolly-Devey-Vollmer ötös nem tűnt annyira elveszettnek..A mi támadójátékunkhoz legjobban illő passzjátékhoz, és a becsapós oldalra történő futásokhoz megbízhatóan blokkoltak..Brady a félidőben 7 embernek passzolt, mentek a rövid, 5-15 yardos passzok, Ridley, Vereen és JE11 pedig meglepte az ellent a futásaikkal..Látszott, hogy ez működött..Ezt kellett volna tartani, ehhez kellett volna ragaszkodni meccs végéig..Persze a falemberek a 2. félidőre már fáradtak voltak és a tehermentesítésükre beküldött Hóman mikor játsza élete legrosszabb meccsét blokkolások terén, ha nem most.. Véleményem alapján amennyiben Kline játszik LG-t Mankins helyén, akkor stabilizálódhat a bal oldal..Szerintem tavaly amikor helyettesítette, akkor meggyőző volt, s most előszezon meccseken is hasított..Vasárnap biztos, hogy jobb teljesítményt nyújtanak támadásban a fiúk..
A D# fallal kapcsolatban viszont nem vagyok ennyire derűlátó..Nekem első meccsen úgy tűnt, hogy Wilfork messze nem százas..Nem olyan robbanékony, nincs már akkora tömege és ereje mint korábban..Örül, ha egy támadófalemberrel el tud bánni..Nem tudom, hogy ez a tavalyi sérülése miatt van, vagy csak egyszerűen megöregedett..Nem tudja már azt a szintet hozni, mint korábban..S mellette így még vékonyabbnak tűnnek a többiek..Remélem visszaállunk 43-ra, hogy a D-line közepén legalább ne tudjanak terrorizálni Peterson-ék..De a véleményem szerint is ez lesz a meccs kulcsa..Ha tudjuk limitálni a futást, akkor a secondary, Collins-al kiegészülve megoldja a passz elleni védekezést... Nem tetszett nekem sem amit láttam vasárnap, de szerintem stabilizálható, megoldhatóak a felmerült problémák.. Sok játékos úgy nyilatkozott, hogy technikai hibákat vétettek, s nem taktikait..Gyakorlással ez orvosolható, javítható...Habár Brady úgy nyilatkozott a héten, hogy messze vannak még attól a csapattól akik lenni szeretnének.. Vasárnap meglátjuk..Szerintem jobbak leszünk, mint Miami ellen..Szenvedni fogunk egy kicsit, de nehezen behúzzuk a meccset..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha a futás elleni védelem feljavulna oda, ahová gondoltam, hogy képes lehet elérni, akkor az sem lenne para, mert a védelem képes lenne meccsben tartani minket, a támadósorban meg látok annyit, hogy beinduljon. De ha 6-7 perces, simán átfutnak rajtunk drive-ok jönnek, és a támadóknak egyből virítani kell, és mennek is le megint 6-7 percre, na akkor baj van

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Na, kibírtam hazáig, hogy ne írjak erről a meccsről 😀
Vasárnap ami szar lehetett, az el is szaródott, miért pont a Pats-meccs lett volna más. Igazából sok gond nem volt, csak három dolog volt szar. Az O, a D, meg az ST. Az meg úgy mondjuk már elég malac
Én is a front7 miatt voltam mérhetetlenül csalódott, úgy voltam vele, hogy a gyakorlatilag totál kicserélt Miami OL meg a közepeske futóknál azért lesz bőven nehezebb dolgunk ebben a szezonban. De aztán rájöttem, hogy BB-nél Moreno van keeperben 😀
Ha javul a run D, akkor lehet itt még jó szezon, ha nem akkor nem.
Miamiban amúgy sem szokott azért annyira menni, benne volt, hogy elhasalunk, tettük már csúnyábban is. Hosszú idő óta vereséggel kezdtünk, jöhet az SB-win, és akkor mindenki happy lehet 😊Wyatt
Optimista vagy. Hiába javul run D, ha az O-line nem mutat szignifikáns javulást, pontosabban nem következik be a játékukban alapvető változás. Ezzel a fallal Brady nem fog jobban passzolni, előbb-utóbb le is sérül és a futás mint olyan megszűnt fegyvernek lenni. Kíváncsi vagyok, Kline hozzá tud-e tenni valamit, de úgy érzem, hogy Mankins és Scar távozása morálisan még jobban meggyengítette az O-line corpsot, mint fizikaliag/játéktudásban.

Nincs a megszokott zokogás sem itthon, sem a külföldi fórumokon, mindenki mintha kicsit apatikus lett volna a pofontól. Nekem is akkora pofonnak tűnt, amin már kár siránkozni. Vagy valami gyökeres változás következik be és akkor érdemes foglalkozni a szezonnal vagy - ha így marad - Revissel, Bradyvel, Gronkkal együtt elmegy a levesbe.

Azt írtad, a vasárnap már amúgy is minden rosszul sikerült. Nekem is rossz érzéseim voltak a meccs előtt, amikor nem jönnek be a sporttal kapcsolatos reményeim, akkor általában több nem jön be egyszerre/több csalódás ér. Szombaton Federer kikapott Cilictől a US Open elődöntőjében, de olyan különbség volt a két játékos között, hogy reménytelen volt Federer helyzete az első perctől kezdve. Ekkora vereséget nem kapott még, amióta nézem a játékát, pedig az 13 éve tart! Vasárnap jött az északírek elleni égés, azzal ültem le a Pats meccs elé, hogy ezen a hétvégén eddig nagy csalódások voltak, valszeg most is az jön. Aztán be is jött. A második félidei játék kilátástalan volt a liga leggyengébbnek tartott csoportjában egy középcsapat ellen. Szóval nekem is bejött a "halmozás".

Fura, de annyira megviselt a vasárnapi lélektelen játék, hogy nincs bennem az a feszült várakozás a most vasárnapi meccs előtt, ami szokott lenni, csak valami tompa feszültség.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, kibírtam hazáig, hogy ne írjak erről a meccsről 😀
Vasárnap ami szar lehetett, az el is szaródott, miért pont a Pats-meccs lett volna más. Igazából sok gond nem volt, csak három dolog volt szar. Az O, a D, meg az ST. Az meg úgy mondjuk már elég malac
Én is a front7 miatt voltam mérhetetlenül csalódott, úgy voltam vele, hogy a gyakorlatilag totál kicserélt Miami OL meg a közepeske futóknál azért lesz bőven nehezebb dolgunk ebben a szezonban. De aztán rájöttem, hogy BB-nél Moreno van keeperben 😀
Ha javul a run D, akkor lehet itt még jó szezon, ha nem akkor nem.
Miamiban amúgy sem szokott azért annyira menni, benne volt, hogy elhasalunk, tettük már csúnyábban is. Hosszú idő óta vereséggel kezdtünk, jöhet az SB-win, és akkor mindenki happy lehet 😊

több mint 11 éve
HanSolo New England Patriots 652
Egyébként Venturának a kedvenc második számú csapata a Pats.
több mint 11 éve
Majd 5-6 meccs után meglátjuk, hogy egyáltalán mit csinálunk januárban.. De a kép jó..Ez történt..Nincs mit szépíteni rajta.. Reméljük nem ez lesz minden héten.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
bejövök a tűzfészekbe:

Ventura
most gyorsan trollkodj, aztán nézz vissza januárban 😊winston
Nem, majd januárban mi átnézünk a Phins topicba, átbeszélni a rájátszásbeli esélyeket 😊
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 938 — Patriots fan
bejövök a tűzfészekbe:

Ventura
most gyorsan trollkodj, aztán nézz vissza januárban 😊winston
A január szó ismeretlen a Dolphins szurkolóknak xD

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
bejövök a tűzfészekbe:

Ventura
most gyorsan trollkodj, aztán nézz vissza januárban 😊
több mint 11 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
bejövök a tűzfészekbe:

Ventura
Kick,ban,mute

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 706 — 🏈🐬🐂🤘🏽
bejövök a tűzfészekbe:

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 29 519 — nabege2@yahoo.com
80-0 😊
Emlékeim szerint előszezonban jobban ment a futás elleni védekezés. Vagy az óriások ilyen ergyák?😊

Az éjjeli meccsen sem volt sok idejük nem egyszer a qb-nek, csak egy fokkal mobilisabbak sajna TB-nél...
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Itt egyetlen dolog számít a végén és az a W 😊manuszka86
Öt idényben volt Pats OC. Három 12-4, egy 16-0 és egy 11-5 (Cassel). Összesen 63-17, 78,75%. Négy AFC döntő, kettő SB részvétel.

Mi lenne, ha nem lenne ekkora balfasz.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 017 — The only discipline that lasts, is self discipline
azért szerintem abban igen is vastagon benne van a keze hogy olyan szinten hullámzó teljesítményt nyújt az offense hogy csuda, amikor felrak a csapat mondjuk 20-30 pontot kb 2 negyed alatt, és a félidő után meg tudunk haladni 60 yardot, vagy éppen fordítva első 2 negyed totál kuka és utána indul el valami és az vagy elég vagy nem.....manuszka86
A trendeket nem nézném, de kontrétan ezen a meccsen szerintem számokban élesebb a különbség, mint valójában volt - a turnoverek időbeli eloszlása miatt. Az első félidőben se volt azért fel-le masírozás, hanem volt 2 Miami turnover, és Bradyt nem fektették meg minden második playben, így el tudott jutni a játék egyáltalán a passzig. 😊 Így jött össze 1 szép folyamatos, hosszú drive, és egy akadozóbb, amiben egy 50 yardos Edelman passzal sikerült a pályán lényegében átjutni. Ezen kívül volt még egy hektikus, kettőt előre egyet hátra drive, aminél ide-oda mentek a zászlók, és kb. 40 yardot sikerült belőle végül haladni. És volt 2db 3&out és egy 6 yardos (kvázi 3&out), amiből FG lett, mert a Miami a saját 30-asán veszített labdát. Ez lényegében 3db 3&out, és - kis jóindulattal - 3db (de igazából 2 plusz fél) sikeres drive. Ez is persze több, mint a második félidőben. De azért több, mert akkor 1db 3&out volt ami sikertelen playek (futások, passzok) miatt nem jött össze, a többi mind már ott elment, hogy el se indulhatott, mert Bradyt szétsackelték. Kettőből még labdavesztés is lett. Olyan sokat a coordinator nem tehet, ha el se jut a playig a játék, mert Brady folyton a hátán fekszik, amikor meg netán nem, akkor ketten vannak az arcában. (Jó, volt közben néhány rosszabb passz is, és 1-2 kevésbé sikeres futás, de alapvetően az határozta meg a félidőt, hogy a miami passrush gyökerestül tépett ki minden esélyt.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 621 — Patriots fan
Évek óta nem nagyon értem ezt a nagy JMD utálatot...
Első regnálása alatt és most is Top10 offense-t hoz össze mindig, O'Brien is hasonló statokat hozott a csapattal a köztes időben...
Nem lehet hogy csak simán "ennyi van a csapatban"? 😉
Szerintem hiába tűnik úgy hogy szabad kezet kapott (akárcsak Patricia a másik oldalon) BB hatása túl nagy erre a csapatra, a személyi döntéseket (draft, szerrződések, stb.) ő hozza, akárcsak a koncepciót...
Nekik csak annyi a dolguk hogy a hozott anyagból kihozzák a lehető legtöbbet, teszik ezt hol több hol kevesebb sikerrel...
Castleai01
azért szerintem abban igen is vastagon benne van a keze hogy olyan szinten hullámzó teljesítményt nyújt az offense hogy csuda, amikor felrak a csapat mondjuk 20-30 pontot kb 2 negyed alatt, és a félidő után meg tudunk haladni 60 yardot, vagy éppen fordítva első 2 negyed totál kuka és utána indul el valami és az vagy elég vagy nem.....visszatérő probléma ez, sőt mondhatni azt is hogy az elemzések során (meccs alatt,félidőben), az ellenfél DC-je JMD-vel törli fel a padlót, és ő meg semmit nem tud változtatni és "lefagy" az offense, az elmúlt években rengeteg példát tudunk erre mondani. Stat javító számokat garbage timeban is lehet felpakolni hogy jól mutasson a szezon végén pl tavalyi AFC döntő. Itt egyetlen dolog számít a végén és az a W 😊

több mint 11 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Évek óta nem nagyon értem ezt a nagy JMD utálatot...
Első regnálása alatt és most is Top10 offense-t hoz össze mindig, O'Brien is hasonló statokat hozott a csapattal a köztes időben...
Nem lehet hogy csak simán "ennyi van a csapatban"? 😉
Szerintem hiába tűnik úgy hogy szabad kezet kapott (akárcsak Patricia a másik oldalon) BB hatása túl nagy erre a csapatra, a személyi döntéseket (draft, szerrződések, stb.) ő hozza, akárcsak a koncepciót...
Nekik csak annyi a dolguk hogy a hozott anyagból kihozzák a lehető legtöbbet, teszik ezt hol több hol kevesebb sikerrel...
(Azért többnyire egész jól teszik ezt, lásd. az elmúlt bő évtized eredményeit...) 😛
Annyi a gond hogy kicsit hozzászoktunk a jóhoz és nehéz elfogadni hogy bizony a másik 31 csapat is nyerni megy ki a pályára hétről-hétre és hát bizony néha-néha jobban felkészülnek belőlünk mint mi belőlük, jobban ki tudják használni a saját erősségeiket vagy a mi gyengeségeinket mint fordítva... 😉
Félreértés ne essék, én is látom/látni vélem a hibákat de mint ahogy a győzelmek sem csak 1-2 ember érdemei úgy a vereségek esetén sem szeretem csak és kizárólag pl. a koordinátorok/főedző nyakába varrni az összes felelősséget...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 251 — Patriots GM
 nesn.com/2014/09/patriots-charting-stats-jamie-collins-donta-hightower-shine-vs-pass/

Igazából védelmi oldalon minden fasza, csak a futást kéne megállítani 😀
több mint 11 éve
Egon bá New England Patriots 1 245 — Saints GM
Sajnos JMD megalomániája visszatérő hiba (szerintem ezért is vesztettük el az első SB-t a Giants ellen). Ha ekkor a nyomás, akkor nem tudom miért nem állunk vissza a rövid, gyors passzokra... 😮

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!