New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
Lehet rosszul tudom, de ahhoz, hogy a két DT a Pats PSbe kerüljön előbb ki kell őket raknia a Patsnek, nem? Rosszul tudom?Spigo
Már tegnap kiraktuk Őket. Közben Aiken-t visszahoztuk.April Wine
Végig kell hogy menjenek a wiaveren, és ha nem claimeli őket senki, akkor magyar idő szerint este 6 után lehet PSbe tenni őket szerintemSpigo
Így van.
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 217 — Patriots GM
Lehet rosszul tudom, de ahhoz, hogy a két DT a Pats PSbe kerüljön előbb ki kell őket raknia a Patsnek, nem? Rosszul tudom?Spigo
Már tegnap kiraktuk Őket. Közben Aiken-t visszahoztuk.April Wine
Végig kell hogy menjenek a wiaveren, és ha nem claimeli őket senki, akkor magyar idő szerint este 6 után lehet PSbe tenni őket szerintem
több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
Már tegnap kiraktuk Őket. Közben Aiken-t visszahoztuk.
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 217 — Patriots GM
Lehet rosszul tudom, de ahhoz, hogy a két DT a Pats PSbe kerüljön előbb ki kell őket raknia a Patsnek, nem? Rosszul tudom?
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Jó, én nem mondtam, hogy egyetértek, csak fel akartam hívni a figyelmet, hogy tök félreértettétek a dolgot. Szerintem ebben a ligában egyetlen HC-t, GM-et nem érdekel, hogy mi lesz azokkal, akik nem férnek be a csapatukba.

Speciel ebben az esetben, ha Coughlin több potenciált lát Quarlesban, mint abban a DT-ben, aki a PS-ben van, a lelkiismeret furdalás legkisebb jele nélkül ki fogja tenni onnan és berakja helyette a másikat. Az ember megkapja ami a szerződésében és majd hívogatja az ügynökét, hogy szerezzen neki csapatot. Ha nem sikerül, elmegy dolgozni a Seven Elevenbe és várja a következő offseasont, hátha sikerül. Ez a liga így működik.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Ballard és Gaffney is 6 napot voltak nálunk??? S ezekre tényleg reagálni kellene?
A játékost, ha annyira tehetségesnek találja a Giants,akkor berakja az 53-ba..Állítólag Quarles sokkal meggyőzőbben nyomta az edzőtáborokban és pre meccseken mint az általuk választott két magasabb körös draftpick DT..De inkább azokat tartották meg a csapatban..Reménykedtek, hogy Quarlest nem viszi el senki tőlük, s maradhat majd 1 nap múlva a PS-ben..De nem így történt mert az utálatos, nem úriemberi Pecc felszedte a waiver-ről..Kipróbálta, de pár nap múlva kitette, mert valószínűleg nem kész még az 53-as keretbe..Enji.. Bárki claimelheti..Ha szeretnék visszakerülhet New Yorkba is...Mit kell itt sírni emiatt? A játékos pedig nagyon jól tudta mi vár rá..Ha befér a Pecc 53-as keretébe, akkor lényegesen jobban jár, mint New Yorkban..(S most nem elfogult vagyok, de a Pecc jelenleg nem egy kávéház az Óriásokkal.) A fiú nem tudta ezt meglépni..Most megy majd valahova PS-be, mint ahogy alapon is ment volna.. Sírás, rívás a köbön..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Jól van. Értsétek már mit ír. Nem a Giantsszel lett kitolva, hanem a játékossal. Ő elüldögélhetett volna egy évet a PS-ban, fejlődhetett volna. Így meg könnyen kimaradhat a körforgásból. Ha valakinek megtetszik a játéka és szeretnéd később a csapatodban látni, akkor ez így érthető.

Magánvéleményem szerint, persze lehetett volna kissé visszafogottabb stílusban is közölni ezt.Kollega
Végre. Igen, lehet kicsit erőteljesen fogalmaztam. Azzal semmi bajom nem volt, hogy hozzátok került. New Yorkba nem fért be, gondoltam akkor megkapja az esélyt mástól, viszont ez így elég gyomorforgatóra sikeredett (és nem ez volt az első ilyen). Ha mondjuk a Packers, a Colts, vagy akárki csinálta volna meg, akkor is ugyanúgy megemlítettem volna. A játékos járt rosszul elsősorban, nem a Giants. Ha tényleg aktív keretbe került volna nálatok és be is válik, akkor nem a New Englandet hibáztattam volna, hanem Reese-t és Coughlint amiért elengedték.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Jól van. Értsétek már mit ír. Nem a Giantsszel lett kitolva, hanem a játékossal. Ő elüldögélhetett volna egy évet a PS-ban, fejlődhetett volna. Így meg könnyen kimaradhat a körforgásból. Ha valakinek megtetszik a játéka és szeretnéd később a csapatodban látni, akkor ez így érthető.

Magánvéleményem szerint, persze lehetett volna kissé visszafogottabb stílusban is közölni ezt.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Anélkül hogy tovább szeretném generálni a vitát,a Giants nem claimelheti Quarlest? Mert ha igen,nem nagyon értem a problémát. Egyébként vhol olvastam,hogy már a draft előtt is a látóterünkben volt,ami erősen gyengíti azt a konteó elméletet,hogy csak azért húztuk be ,hogy a Giantsel kibasszunk. Kipróbáltuk,nem tetszett,kivágtuk. Ennyikolok1972
Anno ugyanezt megcsináltátok Ballarddal😊 Ott van pl. Gaffney is, nem feltétlenül van értelme egy megsérült játékos claimelni csak azért "mert megtehetem". De persze minden csapat ugyanezt csinálja és csak én vagyok a hülye...😀 Elég értelmetlen és bicskanyitogató húzások. Claimelni akkor lehet, ha az aktív keretbe szeretnék betenni a játékost. Ha Coughlinék az aktív keretben szerették volna látni Quarles-t, akkor berakják oda pár napja. Szvsz megy vissza hozzátok Quarles practice squadba. Részemről ennyi...Asbee
Ezt nem értem. Miután a Pats elküldte, A Giants, ha akarja, visszaszerezheti. Mi a probléma? Ha nem fér már be a gyakorlócsapatba, akkor aki a helyén van, nyilván fontosabb.
több mint 11 éve
Anélkül hogy tovább szeretném generálni a vitát,a Giants nem claimelheti Quarlest? Mert ha igen,nem nagyon értem a problémát. Egyébként vhol olvastam,hogy már a draft előtt is a látóterünkben volt,ami erősen gyengíti azt a konteó elméletet,hogy csak azért húztuk be ,hogy a Giantsel kibasszunk. Kipróbáltuk,nem tetszett,kivágtuk. Ennyikolok1972
Anno ugyanezt megcsináltátok Ballarddal😊 Ott van pl. Gaffney is, nem feltétlenül van értelme egy megsérült játékos claimelni csak azért "mert megtehetem". De persze minden csapat ugyanezt csinálja és csak én vagyok a hülye...😀 Elég értelmetlen és bicskanyitogató húzások. Claimelni akkor lehet, ha az aktív keretbe szeretnék betenni a játékost. Ha Coughlinék az aktív keretben szerették volna látni Quarles-t, akkor berakják oda pár napja. Szvsz megy vissza hozzátok Quarles practice squadba. Részemről ennyi...

több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 110 — Pats fan
Anélkül hogy tovább szeretném generálni a vitát,a Giants nem claimelheti Quarlest? Mert ha igen,nem nagyon értem a problémát. Egyébként vhol olvastam,hogy már a draft előtt is a látóterünkben volt,ami erősen gyengíti azt a konteó elméletet,hogy csak azért húztuk be ,hogy a Giantsel kibasszunk. Kipróbáltuk,nem tetszett,kivágtuk. Ennyi

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
A két DT waivelve lett,milyen poén lenne ,ha a Giants meg a Cards claimelné őket 😊kolok1972
Igazi úriember csapatotok van...Giants PS-ben nyugodtan meglett volna Quarles és jövőre simán rosterre kerülhetett volna. Ehhez képest claimeltétek, hogy aktív keretbe kerül nálatok, majd kibasztátok. Közben PS keretek feltöltődtek (megjegyzem Giants-be érkezett is egy DT) Quarles pedig csapat nélkül maradt. Nyilván az NFL nem egy szeretetszolgálat de azért minden hülyét nem kell claimelni csak azért mert megteheti az ember.Asbee
Gondolom BB nagyobb fantáziát látott a két DT-ben az előszezon produkciók alapján, mint amit ténylegesen is tudnának nyújtani a kezdő csapatban.. Az edzéseken mutatottak alapján meggondolhatta magát.. Ha kitettük őket, akkor bárki claimel-heti őket..Akár ti is. Így visszakerülhet hozzátok.. Azért ilyenkor napi rendszerességgel változnak a PS-ek mindenhol, nemcsak nálunk..Mindenki a csapatnak legjobban megfelelő backupokat akarja, ezért van a rengeteg workout mindenhol a héten. Bostonban és New Yorkban is.. Ha neked ez nem úriemberi, akkor írd le a Giants topicban..De nagy hülyeség amit írsz.. Bocs.. 😉kyobalu
Mivel nem a Giants-ről volt szó, ezért ide írom. Nem vagy te sem admin sem senki, hogy megmondd nekem hova írjak. De meghagyom ezt a topicot a nagytudású Pats szurkolóknak ne aggódj...😊Asbee
Nem szeretnék személyeskedni, mert szerintem ez nem ide való..Lehet benned személyes sértettség, mert az egyik, nagyreménységű volt Giants prospectet felcsípte az általatok utált Pecc, majd pár nap múlva kitette..De szerintem nem hőzöngnél más topicban, csak nálunk emiatt.. Mert a mi csapatunk egyedül aki nem úriemberi.. 😕 Elárulom az NFL-ben mind a 32 csapat így csinálja..Még a Giants is.. 😀 Az 53-as keretszűkítések után sok helyről kiesnek reménykeltő, jó képességű játékosok.. Minden csapat ezekből az emberekből próbál minél jobbakat szerezni magának..Ez régóta így van, s így is lesz.. Pont. Jöhetsz bármikor ide, írhatsz is.. De szerintem, ha hülyeségeket írok a Giants topicba, kötekedő jelleggel, akkor ott is megmondanák nekem, hogy merre van az arra.. Peace..Meditálj inkább! 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
A két DT waivelve lett,milyen poén lenne ,ha a Giants meg a Cards claimelné őket 😊kolok1972
Igazi úriember csapatotok van...Giants PS-ben nyugodtan meglett volna Quarles és jövőre simán rosterre kerülhetett volna. Ehhez képest claimeltétek, hogy aktív keretbe kerül nálatok, majd kibasztátok. Közben PS keretek feltöltődtek (megjegyzem Giants-be érkezett is egy DT) Quarles pedig csapat nélkül maradt. Nyilván az NFL nem egy szeretetszolgálat de azért minden hülyét nem kell claimelni csak azért mert megteheti az ember.Asbee
Gondolom BB nagyobb fantáziát látott a két DT-ben az előszezon produkciók alapján, mint amit ténylegesen is tudnának nyújtani a kezdő csapatban.. Az edzéseken mutatottak alapján meggondolhatta magát.. Ha kitettük őket, akkor bárki claimel-heti őket..Akár ti is. Így visszakerülhet hozzátok.. Azért ilyenkor napi rendszerességgel változnak a PS-ek mindenhol, nemcsak nálunk..Mindenki a csapatnak legjobban megfelelő backupokat akarja, ezért van a rengeteg workout mindenhol a héten. Bostonban és New Yorkban is.. Ha neked ez nem úriemberi, akkor írd le a Giants topicban..De nagy hülyeség amit írsz.. Bocs.. 😉kyobalu
Mivel nem a Giants-ről volt szó, ezért ide írom. Nem vagy te sem admin sem senki, hogy megmondd nekem hova írjak. De meghagyom ezt a topicot a nagytudású Pats szurkolóknak ne aggódj...😊

több mint 11 éve
Gondolom BB nagyobb fantáziát látott a két DT-ben az előszezon produkciók alapján, mint amit ténylegesen is tudnának nyújtani a kezdő csapatban.. Az edzéseken mutatottak alapján meggondolhatta magát.. Ha kitettük őket, akkor bárki claimel-heti őket..Akár ti is. Így visszakerülhet hozzátok.. Azért ilyenkor napi rendszerességgel változnak a PS-ek mindenhol, nemcsak nálunk..Mindenki a csapatnak legjobban megfelelő backupokat akarja, ezért van a rengeteg workout mindenhol a héten. Bostonban és New Yorkban is.. Ha neked ez nem úriemberi, akkor írd le a Giants topicban..De nagy hülyeség amit írsz.. Bocs.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ekkora baromságot régen olvastam...
több mint 11 éve
Igazi úriember csapatotok van...Giants PS-ben nyugodtan meglett volna Quarles és jövőre simán rosterre kerülhetett volna. Ehhez képest claimeltétek, hogy aktív keretbe kerül nálatok, majd kibasztátok. Közben PS keretek feltöltődtek (megjegyzem Giants-be érkezett is egy DT) Quarles pedig csapat nélkül maradt. Nyilván az NFL nem egy szeretetszolgálat de azért minden hülyét nem kell claimelni csak azért mert megteheti az ember.

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Furcsa nekem, hogy ennyi TE-t próbálunk ki, ha már elvileg teljes a csapat..Remélem csak vésztartaléknak, ha tényleg beütne a crach..De szerintem Hóember és Gronk sincs abban a formában, mint amit a sajtónak nyomnak.. De ne legyen igazam..kyobalu
Az még furcsább, hogy ennyi DT-t próbálgat a csapat, bár azt tudjuk, hogy ott nem teljes a csapat. A LB sorról nem is beszélve...
több mint 11 éve
Furcsa nekem, hogy ennyi TE-t próbálunk ki, ha már elvileg teljes a csapat..Remélem csak vésztartaléknak, ha tényleg beütne a crach..De szerintem Hóember és Gronk sincs abban a formában, mint amit a sajtónak nyomnak.. De ne legyen igazam..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 110 — Pats fan
A két DT waivelve lett,milyen poén lenne ,ha a Giants meg a Cards claimelné őket 😊

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
A kiváló előszezont összehozó TE, Allen Reisner a tartalékcsapatotokba szerződött.KmetyG
Az sose baj nálunk úgyis fogyó eszköz a TE pozíció!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
A kiváló előszezont összehozó TE, Allen Reisner a tartalékcsapatotokba szerződött.
több mint 11 éve
...
Igen, Garoppolo gyorsan szabadul a labdától. S igen, az egyetemen ilyen sémában játszott.

A gyors labda eldobásnak két tényezője van. Mennyire gyors a döntéshozatal? Ebben még bőven fejlődnie kell, pre meccseken a védelmek alapfelállásokat játszanak. A Giants kezdő csak egy kicsit bonyolított, máris voltak gondjai.
Mennyire gyorsan képes eldobni a labdát a döntés után? Na, ebben kiemelkedő! S mivel ez alig-alig fejleszthető/változtatható, ebben mindig jó lesz. (Ellenkező példa Cassel. Ő egyszerűen túl lassan dob.)

Egy előszezon alatt ugrott két lépcsőfokot, ennyi elég is egyelőre.tomi-tomi
Azt hiszem így már világos 😊
Abba csőbe nem is akartam belemenni, hogy akkor most tradeljük el Bradyt, mert kész az utódja (bár láttam olyan cikkeket, amelyek TB helyzetét boncolgatták). Emlékszem, anno Bradyvel is a lehető legegyszerűbb játékot játszatták, 10yard jobbra, 15 balra, screen passz.

Sokat kell még Garoppolonak tanulnia. Ami érdekes lenne, talán egyszer kiderül, hogy megvan-e benne az a vér, ami Tomban volt az elején. Megüzente-e már Kraft úrnak, tradelje el Bradyt, mert ő lesz a bajnoka a csapatnak? 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Amiben Garoppolot jobbnak látom, hogy _szinte_ egy kész NFL QB sebességével tud szabadulni a labdától és nagy többségében megfelelő opciót választott. Inkább arra volnék kíváncsi, hogy ennek lehet-e köze ahhoz, hogy korábban milyen szisztémában játszott, vagy egyszerűen őt "kevésbé zavarta meg a fény", ahogy mondani szokták?Kollega
Igen, Garoppolo gyorsan szabadul a labdától. S igen, az egyetemen ilyen sémában játszott.

A gyors labda eldobásnak két tényezője van. Mennyire gyors a döntéshozatal? Ebben még bőven fejlődnie kell, pre meccseken a védelmek alapfelállásokat játszanak. A Giants kezdő csak egy kicsit bonyolított, máris voltak gondjai.
Mennyire gyorsan képes eldobni a labdát a döntés után? Na, ebben kiemelkedő! S mivel ez alig-alig fejleszthető/változtatható, ebben mindig jó lesz. (Ellenkező példa Cassel. Ő egyszerűen túl lassan dob.)

Egy előszezon alatt ugrott két lépcsőfokot, ennyi elég is egyelőre.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 567 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk2005: Azért elég ritka, hogy egy hozzászólásod ennyire mellé menjen és tele legyen ekkora tévedésekkel. Ha nem is értek sokszor egyet az írásaiddal legalább látom benne a logikát és tárgyi tévedések nem szoktak lenni benne vagy nem nagyok. Nem keverted össze Mallettet valakivel, mert ugye Marinot is szoktad keverni ha jól rémlik? 😀tamasboldizsar
Nem olyan ritka az, amennyire mondod. 😀 NCAA-ben meg aztán végképp idegen vagyok - így a prospectekre is kb. úgy emlékszem ahogy a kedvesem szokott emlékezni, hogy hova tette a slusszkulcsot 😊. Úgyhogy belefér. A mondandóm lényege úgy sem ez lett volna, vágd ki gondolatban ezt a részt, és hagyd meg a többit. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Hmmm... Kicsit világosabb. Azért kérdeztem rá, mert én leginkább nem a technikában látom a két QB közötti különbséget. Sokkal inkább abban, hogy mennyire gyorsan képesek eligazodni a védelem mozgásán, illetve milyen gyorsan hoznak döntést. Nyilván egy pre meccs tempója nem felel meg egy élesnek.
Annak idején asszem Cassel is talán a harmadik szezonjában került bevetésre, mégis kellett jópár meccs, amíg kicsiszolódott az összhang a fallal és a playbookot is erősen limitálták neki.

Amiben Garoppolot jobbnak látom, hogy _szinte_ egy kész NFL QB sebességével tud szabadulni a labdától és nagy többségében megfelelő opciót választott. Inkább arra volnék kíváncsi, hogy ennek lehet-e köze ahhoz, hogy korábban milyen szisztémában játszott, vagy egyszerűen őt "kevésbé zavarta meg a fény", ahogy mondani szokták?

A draft előtti értékelést pedig elég komolyan befolyásolja, hogy valaki az Arkansasból, vagy az Eastern Illinoisból jön.

We are all PATRIOTS!