New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Jó látni, hogy a tavalyelőtti 3. körös pickünk (Beq) és a tavalyi 4. körös (Boyce) nem kellett senkinek.
Beszédes.
több mint 11 éve
topin New England Patriots 2 268
fogalmunk nincs róla, hogy mit miért csinálnak😀 és olyan jó lenne tudni, hogy mi miért van így ahogy..
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Összeállt a PS. (szinte biztos lesz változás még, mert csak itt van LS.)

LB Davis
RB Gray
QB McLeod Bethel-Thompson
WR Boyce
DB Swanson
LS Hughlett
S Davis
DE Bequette
LB Skinner
OL Martintomi-tomi
Akartam is felvetni már, hogy PS-ben LS totál értelmezhetetlen, szóval valaki az 53-ból menni fog (talán csak PS-ig), hogy legyen helye ennek a zseninek

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Összeállt a PS. (szinte biztos lesz változás még, mert csak itt van LS.)

LB Davis
RB Gray
QB McLeod Bethel-Thompson
WR Boyce
DB Swanson
LS Hughlett
S Davis
DE Bequette
LB Skinner
OL Martin

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Bennfentes infó:

Sebastian Vollmer mum on reports he's moving from right tackle to left guard to replace Logan Mankins.April Wine
több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
Bennfentes infó:

Sebastian Vollmer mum on reports he's moving from right tackle to left guard to replace Logan Mankins.
több mint 11 éve
Doug Kyed ‏@DougKyedNESN 45s
Sealver Siliga says he's ready to play Sunday.Spigo
Jó, jó, egynek nem rossz, de hogyhogy nem azzal kezded, hogy Charley Hughlett érkezett! #csempiönsip!!Wyatt
Ráadásul DB Swanson aláírt a PS-ba! Dinasztia!tomi-tomi
Pláne. Láttál már valakit rajta kívül így sisakkal védekezni? Mondjuk a fumble-je nem volt rossz 😊Wyatt
😀
Tudom, tudom nem olyan súlyú, de Gronk is játszik vasárnapSpigo
Na, a végén még Brady is?Wyatt
Végül is a rostert már megcsípte 😊kolok1972
Holderünk már van akkor...Spigo
Már csak LS kellene😛gordon
Nem figyelsz! 😀

több mint 11 éve
Jó, jó, egynek nem rossz, de hogyhogy nem azzal kezded, hogy Charley Hughlett érkezett! #csempiönsip!!Wyatt
Pláne. Láttál már valakit rajta kívül így sisakkal védekezni? Mondjuk a fumble-je nem volt rossz 😊Wyatt
😀
Holderünk már van akkor...Spigo
Már csak LS kellene😛
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 217 — Patriots GM
😀
Holderünk már van akkor...
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 112 — Pats fan
😀
Végül is a rostert már megcsípte 😊

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
😀
Na, a végén még Brady is?

több mint 11 éve
Ryan próbálkozott előtte hasonlóval, de nyomába se ért Swanson-nak.😀 (Érdekesen fújtak a bírók egyébként is. Szerintem Dobson megadott TD-je nem volt az, a meg nem adott meg igen.)
A fumble viszont igazi mestermunka volt. Akkor már be is tettem PS-ba, BB-nél a TO rengeteget számít.

Siliga hasonló bejelentése után ennek nincs akkora jelentősége.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
De már tavaly is minden elkapása után félve néztem, hogy feláll-e.Burkus
Pats life 😀
több mint 11 éve
😀
Tudom, tudom nem olyan súlyú, de Gronk is játszik vasárnap
több mint 11 éve
Pláne. Láttál már valakit rajta kívül így sisakkal védekezni? Mondjuk a fumble-je nem volt rossz 😊

több mint 11 éve
Ráadásul DB Swanson aláírt a PS-ba! Dinasztia!

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Mivel ma lesz a Fantasy Draft-om meg szeretném kérdezni, hogy Gronk egészségi állapota hogy van? Köszi a segítséget előre is!Toto21
Húzd be nyugodtan! Rendben van, jól szolgál az egészsége. Akár már 1. héten is játszhat.tomi-tomi
A sérülések miatt kicsit rizikós, de úgy érzem idén újra hasítani fog és megér egy kockázatot! Köszönöm a választ 😉Toto21
Ez most nem is annyira fantasy miatt írom, csak Gronk "sérülékenységére". Mindig morgok magamban egy kisebbet, mikor azt látom, hogy Gronk sérülékeny, sőt, pár napja azt, hogy Gronk porcelán 😊 Persze, sokat volt sérült, de amennyire igénybe volt véve, ez kb borítékolható volt. Olyan dolgokból pattant fel már, amik után azt hittem meghalt minimum. Kemény srác, de sajnos egy csúnya mély szerelésről nem tehet, szerintem 10/9 emberben elszakadt volna a térdszaladja. Ő sok labdát kap, ezért sokkal nagyobb az esélye, hogy eltalálja egy rosszul sikerült szerelés. Az extra pont blokkolós törésre lehetne max ráfogni, hogy sérülékenység, de szerintem abban is jócskán benne volt a túlterheltség. Idén remélem kicsit tehermentesíti Wright, meg a jobb WR-ek. Bár a futójáték most nem fest annyira fényesen, szerintem Gronk rendben lesz.winston
Műtötték a hátát is, már gondok voltak vele az egyetemi évei alatt. A blokkolásos kéztörésre nem mondanám, hogy a terheltség miatt volt, egyszerűen egy rossz mozdulat.gordon
Nem kéne ebbe belemenni, de 2008 óta csak 2010-ben tudott épen egy szezont befejezni. A sérült háta olyan nagy kockázat, hogy emiatt került hátra a drafton. Szerencsére egyenlőre nem volt ezzel probléma, de ettől még létező kérdés, ha úgy tetszik időzített bomba. Operálták a bokáját, kétszer a törött kezét és ACL/MCL szakadása volt. Ez lehet balszerencse, de sérülékenység is, másrészt az elszenvedett sérülések is nyilván nyomot hagynak, illetve kockázatot jelentenek. A nyakra érkezéssel bemutatott elkapásával pedig szerintem elhasznált egy plusz életet 😊

Legyen nektek igazatok és hasítson egész évben. Ő lefoghatatlan TE archetípusa. De már tavaly is minden elkapása után félve néztem, hogy feláll-e.
több mint 11 éve
Jó, jó, egynek nem rossz, de hogyhogy nem azzal kezded, hogy Charley Hughlett érkezett! #csempiönsip!!

több mint 11 éve
Sealver Siliga says he's ready to play Sunday.
több mint 11 éve
Mivel ma lesz a Fantasy Draft-om meg szeretném kérdezni, hogy Gronk egészségi állapota hogy van? Köszi a segítséget előre is!Toto21
Húzd be nyugodtan! Rendben van, jól szolgál az egészsége. Akár már 1. héten is játszhat.tomi-tomi
A sérülések miatt kicsit rizikós, de úgy érzem idén újra hasítani fog és megér egy kockázatot! Köszönöm a választ 😉Toto21
Ez most nem is annyira fantasy miatt írom, csak Gronk "sérülékenységére". Mindig morgok magamban egy kisebbet, mikor azt látom, hogy Gronk sérülékeny, sőt, pár napja azt, hogy Gronk porcelán 😊 Persze, sokat volt sérült, de amennyire igénybe volt véve, ez kb borítékolható volt. Olyan dolgokból pattant fel már, amik után azt hittem meghalt minimum. Kemény srác, de sajnos egy csúnya mély szerelésről nem tehet, szerintem 10/9 emberben elszakadt volna a térdszaladja. Ő sok labdát kap, ezért sokkal nagyobb az esélye, hogy eltalálja egy rosszul sikerült szerelés. Az extra pont blokkolós törésre lehetne max ráfogni, hogy sérülékenység, de szerintem abban is jócskán benne volt a túlterheltség. Idén remélem kicsit tehermentesíti Wright, meg a jobb WR-ek. Bár a futójáték most nem fest annyira fényesen, szerintem Gronk rendben lesz.winston
Műtötték a hátát is, már gondok voltak vele az egyetemi évei alatt. A blokkolásos kéztörésre nem mondanám, hogy a terheltség miatt volt, egyszerűen egy rossz mozdulat.
több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
Akkor most a cutoknál jól nézem,hogy repült két 3.,egy 4. és egy 6. körös draftoltunk? Zsír...kolok1972
Valójában két 6. és egy 7.
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 112 — Pats fan
Akkor most a cutoknál jól nézem,hogy repült két 3.,egy 4. és egy 6. körös draftoltunk? Zsír...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ez most nem is annyira fantasy miatt írom, csak Gronk "sérülékenységére". Mindig morgok magamban egy kisebbet, mikor azt látom, hogy Gronk sérülékeny, sőt, pár napja azt, hogy Gronk porcelán 😊 Persze, sokat volt sérült, de amennyire igénybe volt véve, ez kb borítékolható volt. Olyan dolgokból pattant fel már, amik után azt hittem meghalt minimum. Kemény srác, de sajnos egy csúnya mély szerelésről nem tehet, szerintem 10/9 emberben elszakadt volna a térdszaladja. Ő sok labdát kap, ezért sokkal nagyobb az esélye, hogy eltalálja egy rosszul sikerült szerelés. Az extra pont blokkolós törésre lehetne max ráfogni, hogy sérülékenység, de szerintem abban is jócskán benne volt a túlterheltség. Idén remélem kicsit tehermentesíti Wright, meg a jobb WR-ek. Bár a futójáték most nem fest annyira fényesen, szerintem Gronk rendben lesz.
több mint 11 éve
mondjuk a rosteren amennyi Lb sorakozik most jelen állás szerint, ha jól gondolom 3-4-es felállás nem igen lesz a védelemben mert pont ennyi LB-nk van összesen 😀manuszka86
Mondjuk pont a linebackerek viszonylag alacsony száma javíthatná ennek esélyeit, mert Ninko és Chandler Jones lenne a két szélen, és belül elég lenne a Mayo, Collins, Hightower hármas, plusz valami fiatal.
Mondjuk itt meg a DL lenne akkor kérdéses, tekintve most arra gyúrunk, hogy szezonkezdetre két DT-nk meglegyen, nemhogy három+cserék 😊

több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 602 — Patriots fan
mondjuk a rosteren amennyi Lb sorakozik most jelen állás szerint, ha jól gondolom 3-4-es felállás nem igen lesz a védelemben mert pont ennyi LB-nk van összesen 😀