New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Vagy a másik mondás a hallgatás és a bölcsesség viszonyáról jutott eszembe.... 😀 Wyatt hozta Neked a misstackle statisztikát, amiből nem az derül ki, amit feltételeztél. Itt egy másik statisztika, ami tackle-ök és sackek megoszlását elemzi minden lehetséges módon. Ebből kiderül, hogy nem garbage time idején vitézkedett, ráadásul a két sacket 3rd down ellen csinálta meg. Jó bogarászást! 😊Én örülök hogy nyertünk de ezeket a számokat akkor hozta Magastorony amikor a Vikes már nem volt éppen toppon! A Miami meccsen minden volt csak jó nem szerintem. Én nagyon örültem amikor ledraftoltuk ezt az embert, de közel sem hozta azt amit elvárhatnánk tőle a drafthelyezése alapján! Kíváncsi lennék van-e olyan statisztika ki mennyi misstackliet csinál! Szerintem HT messze vezeti ezt a listát csapaton belül! Na de C.Jones így folytatja akkor érik aza mez! 😀 A secondary egyenlőre 5*-ös! Imádom nézni ahogy védekeznek, harapnak, labdára veszélyesek, végre!ParadSECMagastorony egy kutyaütö stat ide vagy oda. Csak rohan a blitzre mint egy veszett csuklòsbusz.ParadSECBakker, legalább akkor ne ekézzük már szegényt, mikor lehoz egymás után két tök jó meccset. A tegnapi eredménykövetésen is azt éreztem, hogy mi tényleg nem tudunk örülni semminek.Imitheking
espn.go.com/nfl/player/splits/_/id/14933/donta-hightower
Egyetértünk abban, hogy Hightower csak az elmúlt szezon végén kezdte hozni annak a minimumát, amit a csapat elvárt tőle és amiért draftolták, de most fontos és jó játékokat mutatott be, úgy, hogy gyak. ketten voltak Mayoval linebackerek. Fontos is lenne hogy meglegyen az önbizalma, mert nagy szerep hárul rá idén a védelemben.
több mint 11 éve
Melyik volt a másik ?xDMagastorony egy kutyaütö stat ide vagy oda. Csak rohan a blitzre mint egy veszett csuklòsbusz.ParadSECBakker, legalább akkor ne ekézzük már szegényt, mikor lehoz egymás után két tök jó meccset. A tegnapi eredménykövetésen is azt éreztem, hogy mi tényleg nem tudunk örülni semminek.Imitheking
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Statisztika mindig mindenre van 😀Én örülök hogy nyertünk de ezeket a számokat akkor hozta Magastorony amikor a Vikes már nem volt éppen toppon! A Miami meccsen minden volt csak jó nem szerintem. Én nagyon örültem amikor ledraftoltuk ezt az embert, de közel sem hozta azt amit elvárhatnánk tőle a drafthelyezése alapján! Kíváncsi lennék van-e olyan statisztika ki mennyi misstackliet csinál! Szerintem HT messze vezeti ezt a listát csapaton belül! Na de C.Jones így folytatja akkor érik aza mez! 😀 A secondary egyenlőre 5*-ös! Imádom nézni ahogy védekeznek, harapnak, labdára veszélyesek, végre!ParadSECMagastorony egy kutyaütö stat ide vagy oda. Csak rohan a blitzre mint egy veszett csuklòsbusz.ParadSECBakker, legalább akkor ne ekézzük már szegényt, mikor lehoz egymás után két tök jó meccset. A tegnapi eredménykövetésen is azt éreztem, hogy mi tényleg nem tudunk örülni semminek.Imitheking
A PFF szerint ezeknek a játékosoknak van elrontott szerelési kísérletük a Patriotsban:
DB Alfonzo Dennard 3
LB Jamie Collins 2
DB Patrick Chung 2
DL Vince Wilfork 1
DL Sealver Siliga 1
DL Chandler Jones 1
LB Dont'a Hightower 1
LB Dont'a Hightower 145 62 31 52 3.2 0.6 1.9 2.3 -1.6 3-0
Továbbá egyedül a büntik miatt kapott náluk eddig negatívat (–1.6 a 3 büntire), futás (0.6), passzsiettetés (1.9) és cover(!) (2.3) egyaránt nagyon pluszos ott

több mint 11 éve
Én örülök hogy nyertünk de ezeket a számokat akkor hozta Magastorony amikor a Vikes már nem volt éppen toppon! A Miami meccsen minden volt csak jó nem szerintem. Én nagyon örültem amikor ledraftoltuk ezt az embert, de közel sem hozta azt amit elvárhatnánk tőle a drafthelyezése alapján! Kíváncsi lennék van-e olyan statisztika ki mennyi misstackliet csinál! Szerintem HT messze vezeti ezt a listát csapaton belül! Na de C.Jones így folytatja akkor érik aza mez! 😀 A secondary egyenlőre 5*-ös! Imádom nézni ahogy védekeznek, harapnak, labdára veszélyesek, végre!Magastorony egy kutyaütö stat ide vagy oda. Csak rohan a blitzre mint egy veszett csuklòsbusz.ParadSECBakker, legalább akkor ne ekézzük már szegényt, mikor lehoz egymás után két tök jó meccset. A tegnapi eredménykövetésen is azt éreztem, hogy mi tényleg nem tudunk örülni semminek.Imitheking
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Teljesen egyetértek. A tavalyi szezon befejezése is azon ment el a Patsnek, hogy az első sor jelentős része már IR-en volt vagy depth hiányában olyan snapszámot játszott, hogy elfogyott a szezon végére. (A Denver ellen Ninko vagy Ch. Jones a közelébe sem tudott Manningnek kerülni.) A mostani védelem mindenképpen átlag feletti, jelentős részében kifejezetten elit (Ch. Jones, Ninko, Mayo, Collins, Revis, DMC), de mögöttük semmi depth. Előbb-utóbb nálunk is jönni fog a sérülés, ezen a meccsen Collins helyére egy PS játékost tudtunk állítani. Depth hiányában pedig a védelem megint el fog fogyni, fáradni. A támadóalakzatban pedig Brady, Edelman és Gronk kivételével már nincs elit játékos, Brady is Gronk esetében is inkább a hírnevük és az elvárások indokolják ezt a kategóriát, mint a mostani teljesítményük, de az évek óta talán leggyengébb offense első sora mögött sincsenek megfelelő tartalékok.Azért ezzel kicsit vitatkoznék. Egy ennyire kiélezett ligában abból a 12 millióból amit évente spórolsz a rookie Qb fizetésén (pl RW vagy Capy fiú), abból vehetsz 2 jó passrushert a piacon.Mindemellett akkor nyertünk vele három gyűrűt, amikor Brady game manager QB-t játszott a rookie contractja alatt, ami lehetővé tette, hogy a nagy pénzt olyan játékosok kapják a D-ben, akik miatt a csapat nem kapott egy meccsen 10-20 pontnál többet, meg volt egy Dillon. Így elég volt az 24-30 pont, amit az O hozott.Amit leírsz az nem game manager QB-ra igaz, hanem a rookie fizetésű QB-ra (volt igaz még Brady fiatalkora idején). Egy game manager QB is 13-15 miller évente, nem azon az 5-6 millión fog múlni egy csapat sikeressége.
A tegnapi O viszont gyak. összesen 16 pontot tett fel a pályára, (3 FG és egy 1 TD), ami viszont kevés, különösen egy topfizetésű QB-tól. Elfogadom, sőt jó koncepciónak tartanám, ha visszatérnénk a game manager QB játékhoz, nem is várok már Bradytől 2007-es tért ölelő nagy passzokat (nem megy az már neki), de akkor ehhez kellene rendelni a csapatszerkezetet/fizetéseket is.Burkus
A zárójeles részt azért írtam, mert igazából az új CBA óta már ez is valószínűleg a múlté. Akkor számított ez rengeteget, amikor egy 1/1-nek 70 millás szerződéseket kellett az orra alá tolni anélkül, hogy egy NFL snapet is játszott volna. Akkor, egy amúgy éppen összeálló, kerekké váló csapatban főnyeremény tudott lenni egy hatodik körös pár száz ezerért kiváló game manager játékra képes fiatal. Manapság ennek már kevesebb a jelentősége, mert még egy 1/1 is max 6-7 millióba kerül, nincs benne nagyobb (anyagi, fizetési sapkát érintő) kockázat, mint egy top FA leiigazolása, vagy egy saját játékosnak a rookie évei után megadni a veterán contractot.peterk2005
Csak,hogy életszagú példánál maradjak, tavaly offseasonban mindenki azt szajkózta,hogy Clem kiesésével nem maradt passrusher, elvéreztünk az Atlanta ellen a rájátszásban, bezzeg ha lenne 1 vagy 2 átlag feletti falember, az máris más dimenzió lenne. Elhoztuk Avrilt és Bennettet kb pont abból a pénzből amit spóroltunk RW-n, és máris teljesen új dimenzió, és más változtatásokkal együtt bajnoki gyűrű. Egy olyan ligában ahol azon múlik a szezon,hogy elég mély-e a roster, ott 2 átlag feletti, 1 elit, vagy 3-4 átlagos játékos a "poor" piros szín helyett azt jelenti,hogy a kritikus drájvban rotálhatod a védőfalad, vagy az O# fal sérülése esetén van normális csere LT. És ugyan a Seahawks vagy a 9ers rostere nem azért olyan mély, mert a Qb miatt sikerült megtölteni, de azért lehet a 9ersnél egy Boldin még ott pluszban, vagy Stevie Johnson, nálunk pedig egy Avril vagy egy Bennett, mert spórolunk a Qb-n x milliót.undisputedly
Chandler Jones, Mayo, Hightower, Ninko tegnap 100 %-ot játszott, 68/68. Meddig lehet ezt a teljesítményt elvárni/nyújtani?
több mint 11 éve
Btw a védelem most egész jól fogta a futást,Jones nagyon nagyot játszott,egyedül Rudolphfal nem tudtunk az elején mit kezdeni,Skinner látszott hogy nem alkalmas erre.kolok1972Anderson megért volna egy próbát Skinner helyett.
Ninkovich és Chandler Jones az összes D snapben pályán volt, jobban is festett a védelem, de a terhelésük így megint el fogja érni a tavalyi szintet.
Érdekes, hogy a cornerbackek közül egyedül Ryan játszott végig.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Hogyne tudnánk. Chandler Jones TD-jét pl. szénné néztem, de még mindig nem tudok betelni vele 😉Magastorony egy kutyaütö stat ide vagy oda. Csak rohan a blitzre mint egy veszett csuklòsbusz.ParadSECBakker, legalább akkor ne ekézzük már szegényt, mikor lehoz egymás után két tök jó meccset. A tegnapi eredménykövetésen is azt éreztem, hogy mi tényleg nem tudunk örülni semminek.Imitheking
több mint 11 éve
Magastorony egy kutyaütö stat ide vagy oda. Csak rohan a blitzre mint egy veszett csuklòsbusz.ParadSECBakker, legalább akkor ne ekézzük már szegényt, mikor lehoz egymás után két tök jó meccset. A tegnapi eredménykövetésen is azt éreztem, hogy mi tényleg nem tudunk örülni semminek.
több mint 11 éve
Azért az tényleg elképesztő, hogy Russell Wilson viszi haza a legkevesebb fizut jelenleg a Seahawks QB arzenáljából.
több mint 11 éve
Azért ezzel kicsit vitatkoznék. Egy ennyire kiélezett ligában abból a 12 millióból amit évente spórolsz a rookie Qb fizetésén (pl RW vagy Capy fiú), abból vehetsz 2 jó passrushert a piacon.Mindemellett akkor nyertünk vele három gyűrűt, amikor Brady game manager QB-t játszott a rookie contractja alatt, ami lehetővé tette, hogy a nagy pénzt olyan játékosok kapják a D-ben, akik miatt a csapat nem kapott egy meccsen 10-20 pontnál többet, meg volt egy Dillon. Így elég volt az 24-30 pont, amit az O hozott.Amit leírsz az nem game manager QB-ra igaz, hanem a rookie fizetésű QB-ra (volt igaz még Brady fiatalkora idején). Egy game manager QB is 13-15 miller évente, nem azon az 5-6 millión fog múlni egy csapat sikeressége.
A tegnapi O viszont gyak. összesen 16 pontot tett fel a pályára, (3 FG és egy 1 TD), ami viszont kevés, különösen egy topfizetésű QB-tól. Elfogadom, sőt jó koncepciónak tartanám, ha visszatérnénk a game manager QB játékhoz, nem is várok már Bradytől 2007-es tért ölelő nagy passzokat (nem megy az már neki), de akkor ehhez kellene rendelni a csapatszerkezetet/fizetéseket is.Burkus
A zárójeles részt azért írtam, mert igazából az új CBA óta már ez is valószínűleg a múlté. Akkor számított ez rengeteget, amikor egy 1/1-nek 70 millás szerződéseket kellett az orra alá tolni anélkül, hogy egy NFL snapet is játszott volna. Akkor, egy amúgy éppen összeálló, kerekké váló csapatban főnyeremény tudott lenni egy hatodik körös pár száz ezerért kiváló game manager játékra képes fiatal. Manapság ennek már kevesebb a jelentősége, mert még egy 1/1 is max 6-7 millióba kerül, nincs benne nagyobb (anyagi, fizetési sapkát érintő) kockázat, mint egy top FA leiigazolása, vagy egy saját játékosnak a rookie évei után megadni a veterán contractot.peterk2005
Csak,hogy életszagú példánál maradjak, tavaly offseasonban mindenki azt szajkózta,hogy Clem kiesésével nem maradt passrusher, elvéreztünk az Atlanta ellen a rájátszásban, bezzeg ha lenne 1 vagy 2 átlag feletti falember, az máris más dimenzió lenne. Elhoztuk Avrilt és Bennettet kb pont abból a pénzből amit spóroltunk RW-n, és máris teljesen új dimenzió, és más változtatásokkal együtt bajnoki gyűrű. Egy olyan ligában ahol azon múlik a szezon,hogy elég mély-e a roster, ott 2 átlag feletti, 1 elit, vagy 3-4 átlagos játékos a "poor" piros szín helyett azt jelenti,hogy a kritikus drájvban rotálhatod a védőfalad, vagy az O# fal sérülése esetén van normális csere LT. És ugyan a Seahawks vagy a 9ers rostere nem azért olyan mély, mert a Qb miatt sikerült megtölteni, de azért lehet a 9ersnél egy Boldin még ott pluszban, vagy Stevie Johnson, nálunk pedig egy Avril vagy egy Bennett, mert spórolunk a Qb-n x milliót.
több mint 11 éve
Számomra is Brady az Isten és ez akkor is így maradna, ha ebben a szezonban INT király lenne. Brady teljes mértékben csapatjátékos, ha a csapat érdekei azt szolgálja, hogy háttrében maradjon és visszaminősüljön game manager QB-vá, akkor ő megteszi, mert ezt kívánja a csapatérdek. Azért a tavalyi szezon is megmutatta, hogy, ha kell akkor Brady még mindig a legjobb irányító (számomra legalábbis mindenképp)És a tavalyi szezon szerintem azt is bizonyítja, hogy "In Bill We Trust".
Super Bowl győzelmek idején sem azért nyertünk, mert Brady űrszámokat hozott (volt ilyen időszak (Moss éra) ), de azóta sok minden változott.
Szóval szerintem bízzunk Bradyben, mást egyébként sem tudunk tenni.ervinator
több mint 11 éve
Mindemellett akkor nyertünk vele három gyűrűt, amikor Brady game manager QB-t játszott a rookie contractja alatt, ami lehetővé tette, hogy a nagy pénzt olyan játékosok kapják a D-ben, akik miatt a csapat nem kapott egy meccsen 10-20 pontnál többet, meg volt egy Dillon. Így elég volt az 24-30 pont, amit az O hozott.Amit leírsz az nem game manager QB-ra igaz, hanem a rookie fizetésű QB-ra (volt igaz még Brady fiatalkora idején). Egy game manager QB is 13-15 miller évente, nem azon az 5-6 millión fog múlni egy csapat sikeressége.
A zárójeles részt azért írtam, mert igazából az új CBA óta már ez is valószínűleg a múlté. Akkor számított ez rengeteget, amikor egy 1/1-nek 70 millás szerződéseket kellett az orra alá tolni anélkül, hogy egy NFL snapet is játszott volna. Akkor, egy amúgy éppen összeálló, kerekké váló csapatban főnyeremény tudott lenni egy hatodik körös pár száz ezerért kiváló game manager játékra képes fiatal. Manapság ennek már kevesebb a jelentősége, mert még egy 1/1 is max 6-7 millióba kerül, nincs benne nagyobb (anyagi, fizetési sapkát érintő) kockázat, mint egy top FA leiigazolása, vagy egy saját játékosnak a rookie évei után megadni a veterán contractot.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
cdn0.vox-cdn.com/assets/5016330/W2ChandlerTFL_medium.gif8.4-et kapott a PFF-től, kicsit brutális 😀
csóringer tight end 😊Spigo

több mint 11 éve
Gondolod, hogy az előtte levők nagy része - hacsak valamilyen sérülés nem jön közbe - nem fogja a teljes összeg nagy részét felvenni? Nagyobb részük ki fogja tölteni a szerződését, és több pénzt fog zsebre rakni - miközben nem fognak 3 gyűrűt nyerni. Ne csináljunk már úgy, mintha Brady gigantikus szerződése akadályozná az eredményeket.April WineEgyfelől ez is igaz. Másfelől olyan szép lézereket dobott az első félidőben, hogy csak lestem. Szerintem nem kell a Kapitány miatt aggódni. Ha kell, a hátára fogja venni a csapatot.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Gondolod, hogy az előtte levők nagy része - hacsak valamilyen sérülés nem jön közbe - nem fogja a teljes összeg nagy részét felvenni? Nagyobb részük ki fogja tölteni a szerződését, és több pénzt fog zsebre rakni - miközben nem fognak 3 gyűrűt nyerni. Ne csináljunk már úgy, mintha Brady gigantikus szerződése akadályozná az eredményeket.
több mint 11 éve
Ezt nem mondod komolyan.... Bradyé a második legmagasabb garantált Brees után.April WineA tegnapi O viszont gyak. összesen 16 pontot tett fel a pályára, (3 FG és egy 1 TD), ami viszont kevés, különösen egy topfizetésű QB-tól. Elfogadom, sőt jó koncepciónak tartanám, ha visszatérnénk a game manager QB játékhoz, nem is várok már Bradytől 2007-es tért ölelő nagy passzokat (nem megy az már neki), de akkor ehhez kellene rendelni a csapatszerkezetet/fizetéseket is.ervinatorBrady fizetése a QB-k közt a középmezőnyben van, Dalton vagy Cutler is sokkal drágábban hajigálja a labdát.
Burkus
több mint 11 éve
A tegnapi O viszont gyak. összesen 16 pontot tett fel a pályára, (3 FG és egy 1 TD), ami viszont kevés, különösen egy topfizetésű QB-tól. Elfogadom, sőt jó koncepciónak tartanám, ha visszatérnénk a game manager QB játékhoz, nem is várok már Bradytől 2007-es tért ölelő nagy passzokat (nem megy az már neki), de akkor ehhez kellene rendelni a csapatszerkezetet/fizetéseket is.ervinatorBrady fizetése a QB-k közt a középmezőnyben van, Dalton vagy Cutler is sokkal drágábban hajigálja a labdát.
Burkus
több mint 11 éve
Azt én még most sem értem, hogy Cassell 20 mp-el a vége előtt 30:7-nél minek tépte magát és kockáztatta a WR-e testi épségét. Az a két DPI garbage time-ban volt, amikor érződött a csapaton, hogy nem értik a Vikings feszülését. Ryan nagyon jól játszott, Dennard hiánya egyáltalán nem tűnt fel tegnap. Butler volt nem túl összeszedett abban a néhány drive-ban, amit játszott.Logan Ryan nagyon tetszett tegnap. Még amikor engedett is elkapást Pattersonnak, keményen meggyötörte és földhöz vágta, 1 centi YAC-et sem engedve, öröm volt nézni. Meg annál szorosabban már nem tudott volna védekezni rajta.Patterson be is szólt neki valamit, láthatóan frusztrálta a dolog. Plusz ha jól emlékszem ez 1 és 10-re volt, majd a másik kettő downban is ő védekezett eredményesen. még nem néztem újra, szóval részletekkel kapcsolatban csak halvány emlékeim vannak, de az megmaradt, hogy elégedetten csettintettetm Ryan láttán. Chandler Jones meg hát egy állat. Nagyon örülök, hogy nem vitte el a Jets a drafton.winstonMi is pont lestük, hogy már ott is rajta volt, aztán majdnem inti, és stop. Az interceptionje is szép volt, a végén a két DPI azért rontott az összképen
Sztem, ha úgy alakul a meccs, akkor 53 yardról is elrúgtuk volna, ami meglepőbb volt, az a végén a 4. és 8-nál nekimenés. Ha van még hat pont, akkor sem brillírozik a támadósor, de már 36 pontunk van. Nem kellett túlvállalni már magunkat a D-nek meg az ST-nek köszönhetően, de én leszek a legboldogabb, ha az O-nak csak annyi lesz a dolga, hogy ne veszítsen labdát, csinaljon két TD-t meccsenként, a többit meg megoldják a többiek. De szerintem lesz ez jobb az O részéről is a szezon soránWyatt
több mint 11 éve
Számomra is Brady az Isten és ez akkor is így maradna, ha ebben a szezonban INT király lenne. Brady teljes mértékben csapatjátékos, ha a csapat érdekei azt szolgálja, hogy háttrében maradjon és visszaminősüljön game manager QB-vá, akkor ő megteszi, mert ezt kívánja a csapatérdek. Azért a tavalyi szezon is megmutatta, hogy, ha kell akkor Brady még mindig a legjobb irányító (számomra legalábbis mindenképp)Itt sokan kifejtették, hogy mi a gondjuk Bradyvel, nem kell ismételgetni. Én is nehéz szívvel nézem a játékát, vele kezdődött az NFL-szenvedélyem, biztos, hogy ő marad nekem is az idol, még ha vissza is vonult már. Mindemellett akkor nyertünk vele három gyűrűt, amikor Brady game manager QB-t játszott a rookie contractja alatt, ami lehetővé tette, hogy a nagy pénzt olyan játékosok kapják a D-ben, akik miatt a csapat nem kapott egy meccsen 10-20 pontnál többet, meg volt egy Dillon. Így elég volt az 24-30 pont, amit az O hozott.
Super Bowl győzelmek idején sem azért nyertünk, mert Brady űrszámokat hozott (volt ilyen időszak (Moss éra) ), de azóta sok minden változott.
Szóval szerintem bízzunk Bradyben, mást egyébként sem tudunk tenni.ervinator
A tegnapi O viszont gyak. összesen 16 pontot tett fel a pályára, (3 FG és egy 1 TD), ami viszont kevés, különösen egy topfizetésű QB-tól. Elfogadom, sőt jó koncepciónak tartanám, ha visszatérnénk a game manager QB játékhoz, nem is várok már Bradytől 2007-es tért ölelő nagy passzokat (nem megy az már neki), de akkor ehhez kellene rendelni a csapatszerkezetet/fizetéseket is.
több mint 11 éve
Logan Ryan nagyon tetszett tegnap. Még amikor engedett is elkapást Pattersonnak, keményen meggyötörte és földhöz vágta, 1 centi YAC-et sem engedve, öröm volt nézni. Meg annál szorosabban már nem tudott volna védekezni rajta.Patterson be is szólt neki valamit, láthatóan frusztrálta a dolog. Plusz ha jól emlékszem ez 1 és 10-re volt, majd a másik kettő downban is ő védekezett eredményesen. még nem néztem újra, szóval részletekkel kapcsolatban csak halvány emlékeim vannak, de az megmaradt, hogy elégedetten csettintettetm Ryan láttán. Chandler Jones meg hát egy állat. Nagyon örülök, hogy nem vitte el a Jets a drafton.winstonMi is pont lestük, hogy már ott is rajta volt, aztán majdnem inti, és stop. Az interceptionje is szép volt, a végén a két DPI azért rontott az összképen
Sztem, ha úgy alakul a meccs, akkor 53 yardról is elrúgtuk volna, ami meglepőbb volt, az a végén a 4. és 8-nál nekimenés. Ha van még hat pont, akkor sem brillírozik a támadósor, de már 36 pontunk van. Nem kellett túlvállalni már magunkat a D-nek meg az ST-nek köszönhetően, de én leszek a legboldogabb, ha az O-nak csak annyi lesz a dolga, hogy ne veszítsen labdát, csinaljon két TD-t meccsenként, a többit meg megoldják a többiek. De szerintem lesz ez jobb az O részéről is a szezon során

több mint 11 éve
Logan Ryan nagyon tetszett tegnap. Még amikor engedett is elkapást Pattersonnak, keményen meggyötörte és földhöz vágta, 1 centi YAC-et sem engedve, öröm volt nézni. Meg annál szorosabban már nem tudott volna védekezni rajta.Patterson be is szólt neki valamit, láthatóan frusztrálta a dolog. Plusz ha jól emlékszem ez 1 és 10-re volt, majd a másik kettő downban is ő védekezett eredményesen. még nem néztem újra, szóval részletekkel kapcsolatban csak halvány emlékeim vannak, de az megmaradt, hogy elégedetten csettintettetm Ryan láttán. Chandler Jones meg hát egy állat. Nagyon örülök, hogy nem vitte el a Jets a drafton.
több mint 11 éve
Számomra is Brady az Isten és ez akkor is így maradna, ha ebben a szezonban INT király lenne. Brady teljes mértékben csapatjátékos, ha a csapat érdekei azt szolgálja, hogy háttrében maradjon és visszaminősüljön game manager QB-vá, akkor ő megteszi, mert ezt kívánja a csapatérdek. Azért a tavalyi szezon is megmutatta, hogy, ha kell akkor Brady még mindig a legjobb irányító (számomra legalábbis mindenképp)Super Bowl győzelmek idején sem azért nyertünk, mert Brady űrszámokat hozott (volt ilyen időszak (Moss éra) ), de azóta sok minden változott.
Szóval szerintem bízzunk Bradyben, mást egyébként sem tudunk tenni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Ezt most tényleg nem értem. KollegaDe olyan jó, ha az ember mástól vár el maximumot és nem magától😊
Mikor végiggondoltam a meccset, én is úgy voltam vele, hogy lehet azt mondani igazándiból ennyi épp elég volt. Ha a védelem megoldja az O-tól és TB-től elég. Nekem a Baltimore jutott róla eszembe, ők toltak ennyit mindig. Semmi extra, semmi 500 yard a levegőben, nincs 8 TD, csak annyi amennyivel levered az ellent. De azért a végén igenis ott motoszkált bennem, hogy szegény JE elfut a 44-ig, utána meg az ellenfél 30-asáig, hát ebből tényleg nem lett volna nagy gond egy TD+FG kombót összehozni.
több mint 11 éve
azért ezzel a Ofallal PM sem fickándozna... tegnap néztem a meccsüket amikor volt egy komolyabb nyomás rajta egymás után 3&outtal kullogtak le a pályáról
Miami ellen tönkreverték az irányítónkat, nem csoda h nincs meg benne a magabiztosság és csak biztonságit játszik
Én nem látom, hogy ez az Ofal tudna idén annyit javulni, hogy egy komoly D# ellen, meg tudná védeni TB-t, ez pedig kulcsfontosságú lesz a PO-ban (már ha bejutunk)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/

Burkus