New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Az eddigi felsorolt hibák mellé tenném, hogy Malcolm Butler nagyon gyenge volt, folyamat lefordultak róla ugyan úgy.

+1 szerk: szerintem feleslegesen sokszor kereste Gronkot Brady, durva duple coveragekben is. Az már másik tészta, hogy a Gronk TD előtt előre mondtam a barátnőmnek, hogy Gronk befut slant-ben középre és ő kapja a labdát.. legalábbis TV szemszögből tök egyértelmű volt, mi jön 😊 De innen persze könnyű okoskodni, meg hát be is jött, jó volt látni.

Brady-t még mindig rossz frusztráltnak látni.
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 110 — Pats fan
Néhány észrevétel :
Először is gratula a 'Phinsnek,teljesen megérdemelték!
Másodszor ,első meccs,nyilván rengeteg van még hátra DE:
RunD mint olyan nincs,márpedig nyilvánvalóan mindenki inkább futni fog ellenünk ,mint passzolni. És azért ezt a Fins olinet azért nem mondanám atom erősnek (Satele centerben...)
Az olineunk mögött futni egyáltalán nem fogunk,de legalább passprotban is következetesen szarok.
PR nagyon gyenge volt,még akkor is ha a Jones zászlók nevetségesek voltak.
Ez a Wright gyerek jó lenne,de ha TB a hatan fekszik,akkor ugye baszhatjuk h tehetséges + a Mankins trade kb a futojatekot is kinyírta,nem mondanám egy jó huzasnak a tradet.
A dline közepe is nagyon gyenge,Wilfork egyedül ide kevés nagyon.
Összeségében ez nagyon gyenge volt

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Öröm látni, hogy a csapat játékának gyenge pontjai közül ahelyett, hogy párat orvosolt volna a stáb az offseasonban, még újakat is sikerült kreálni. Csőd.
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 217 — Patriots GM
Valaki magyarázza már el, hogy ezzel az állománnyal miért játszunk 3-4-et? Bill?
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 602 — Patriots fan
hát ez elkeserítő volt amit műveltünk......LOS-on minden csatát elbuktunk, és még annyira hatalmas pass rush se érkezett....
1. Devey "jobb" mint Mankins, hát melyik hülye edző gondolta ezt így? Az O-fal nulla volt, futni nem tudtunk, pass prot is hulladék volt
2.JMD takarodj, 2.5 negyeden keresztül mi a rákot csináltál? Jah és menő hogy Brady-vel dobáltat 55 alkalommal és még ráadásul a hosszú passzokat amivel eléggé pontatlan.
3. hát ez milyen pats D volt? közel 200 yardot futottak ellenünk hát nagyon nagy vicc, pass rush nem volt semmi, ezt a Vellanot is vasvillával kergetném el.....
4.jah és a bírók is elmehetnek a susnyásba, ennyi zászlót dobálni....

több mint 11 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Fájdalmas volt nézni a második félidőt. Mondjuk nem tudom, h BBék hogy várnak stabilitást egy olyan faltól, aminek a közepét összevissza variálják. Ezt a Devey gyereket most pár meccsig jegelni kellene, mert katasztrófa volt. Legdurvább az volt, hogy huszonötször megették a középső futást shotgunból.

Ilyen falakkal kurva nehéz lesz a továbbiakban.
több mint 11 éve
Sztyopa 315
Grat a stábnak az O-fal kialakításáért, a bíróknak meg a jó édes a@@kat!

Why so serious?
több mint 11 éve
dd New England Patriots 52
1. Ofal rakás .... Se passz blokk se futás mögötte
2. Dline rakás .....
3. SPIKES HIÁNYZIK
4. Chandler Jonesra dobott 3 flag vicc
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 924 — Patriots fan
"Fantasztikus" teljesítményt nyújtott a két fal.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Hát erről a meccsről ennyit...
A D csapnivaló, folyamatos misstackleök futás ellen, pedig abban bíztam, hogy jó lesz...
"szokásos" második félidei impotencia az O-tól... Plusz még egy TO is... JMD takarodj...
ST pedig nem éppen csillogott...
Megérdemeltük, tanuljunk belőle...
Még a végén utolsóként zárjuk a fordulót a csoportban... Fogalmam sincs mikor volt ilyen utoljára...

több mint 11 éve
jól van láma vagyok azt nem vettem észre a cikkben 😛

több mint 11 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
nem tudja esetleg valaki, hogy a C8-on az esti meccs utol fogja érni az élő közvetítést v. végig csusziban lesz? 😊manuszka86
Kihagyják a játékmegszakításokat, különben belecsúsznának a Sport1 közvetítésbe.April Wine
Igen, már 22:30 vége is lesz.

több mint 11 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
nem tudja esetleg valaki, hogy a C8-on az esti meccs utol fogja érni az élő közvetítést v. végig csusziban lesz? 😊manuszka86
ki van írva a bowl.hu-s cikkben, hogy csúsztatva majd ÉLŐ, szóval elméletben utol éri 😀

több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
Kihagyják a játékmegszakításokat, különben belecsúsznának a Sport1 közvetítésbe.
több mint 11 éve
nem tudja esetleg valaki, hogy a C8-on az esti meccs utol fogja érni az élő közvetítést v. végig csusziban lesz? 😊

több mint 11 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
 www.facebook.com/newenglandpatriots/photos/a.389482927371.168583.42693447371/10152697450877372/?type=1

ez nagyon menő 😀

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Imádom BB nyilatkozatait. Igazán csinálhatnának belőle havi, heti highlightsokat 😊Gyulus
Ő az etalon arra, hogy hogyan kell a média rendelkezésre állási kötelezettségnek úgy eleget tenni, hogy ne álljon rendelkezésre és a médiának az élettől is elmenjen a kedve. De szerintem vannak jó páran, akik már kifejezetten élvezik és azt várják, hogy a legközelebbi alkalommal hogyan tér ki minden kérdés elől.
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Imádom BB nyilatkozatait. Igazán csinálhatnának belőle havi, heti highlightsokat 😊
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
Classic Belichick 😀😀

Here is some of Belichick's back and forth with reporters:

How it’s different without Tom at practice?

"Jimmy [Garoppolo] steps in and does it. No different than any other position."

Is the calf injury chronic or a quick fix?

"We’ve listed it on the report like we are required to do."

Any doubts on him starting Sunday against the Dolphins?

"We’ll list it the way it is today."

Expect him to practice today?

"We’ll list what happens."

How did he injure the calf?

"We have done what we are required to do. We have listed the injury. We will continue to list it. We’ll list his status based on what the requirements of the league are."

Bill Belichick's answers when asked about Tom Brady's calf injury strong resemble the answers my son gives me when I ask how his day at school was.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Brady újra edz. Gondolom mindenki megnyugodott a hihetetlen izgalmak közepette! 😀
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Kíváncsi vagyok mennyire fogunk tudni középen nyomást gyakorloni a Delfinek ellen! Remélem megússzuk sérülés nélkül a meccset! Bradyt féltem egy kicsit, ez az Ofal nem tűnik pengének...

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 567 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sőt, ha egyáltalán nem akarsz nagyokat csalódni, akkor legjobban teszed, ha nem szurkolsz senkinek. 😉peterk2005
Ne sarkíts😊 De tényleg, ez az NFL. Itt mindenkit a pénz motivál...NB2
Persze, igazad van. De az ember a lelkét nem tudja lecserélni. Van aki úgy szurkoló hogy csak a csapat és kész, van aki játékosokba szeret bele, stb. A játék megy a flagfoci, vagy ha úgy tetszik a puha pöcsök ligájának irányába. De azért fura lenne mondjuk Soldinak azt mondani, hogy jobban teszi, ha a kemény védelem helyett elkezdi megszeretni a passzjátékot. 😊

Más: Nézzétek a Trashtalkot, most megy! Éppen jön a fantasy mock draft. 😊 (Köszi Höri, ha jól tudom a te ötleted volt.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 179 — nabege2@yahoo.com
Sőt, ha egyáltalán nem akarsz nagyokat csalódni, akkor legjobban teszed, ha nem szurkolsz senkinek. 😉peterk2005
Ne sarkíts😊 De tényleg, ez az NFL. Itt mindenkit a pénz motivál...
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 567 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sőt, ha egyáltalán nem akarsz nagyokat csalódni, akkor legjobban teszed, ha nem szurkolsz senkinek. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 179 — nabege2@yahoo.com
Asbee!

Egy jótanács😊 Ha nem akarsz nagyokat csalódni játékost nem igazán kedvelsz meg illetve nem igazán foglalkozol velük, csak a csapattal! Én legalábbis már 2-3 éve így viszonyulok a Patshez.