New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Hát szerintem meg a premeccsek nem azt mutatták ,hogy pl Vellano akár csak ugyanazt a szintet tudná hozni,mint Kelly,márpedig az egész teóriának csak ebben az egy esetben van értelme. A masszívabb O lineok ellen tavaly értékelhetetlen volt,futás ellen nagyon ergya volt és én a premeccseken sem láttam semmi fejlődést a játékában. Siliga a TC második felét es vsz az összes premeccset kihagyja, Jones is megsérült,Easleyt nem hinném hogy azonnal ennyi edzéssel a háta mögött beküldik a darálóba...kolok1972Nem, akkor van értelme, ha Kellyvel nem kezdőként számolunk. Most, hogy Vellano pályát lát-e, az ebből a szempontból lényegtelen. Ha Kelly nem lenne kezdő, akkor máris olcsóbb, ha egy fiatalabb játékos van helyette a cseresorban. Persze annyira nem állunk azért szarul sztem anyagilag, Vellano meg kaka, Kelly meg tavaly simán jó volt a sérüléséig. De ezek szerint nem számoltak vele kezdőként

több mint 11 éve
Hát szerintem meg a premeccsek nem azt mutatták ,hogy pl Vellano akár csak ugyanazt a szintet tudná hozni,mint Kelly,márpedig az egész teóriának csak ebben az egy esetben van értelme. A masszívabb O lineok ellen tavaly értékelhetetlen volt,futás ellen nagyon ergya volt és én a premeccseken sem láttam semmi fejlődést a játékában. Siliga a TC második felét es vsz az összes premeccset kihagyja, Jones is megsérült,Easleyt nem hinném hogy azonnal ennyi edzéssel a háta mögött beküldik a darálóba...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Igen én is erre gondoltam..A másodéves DL sor van annyira "jó" mint egy sérüléséből nem 100 %osan felépült veterán..Siliga és Chris Jones pedig szerintem jobb mint Kelly...Easley nagy reménység, s nem véletlenül jött Worthy gyerek se..Osztottak szoroztak..Ez jött ki..Az OL-ban pedig hasonló lesz.. Kline már tavaly is simán helyettesítette Mankins guardként..Az edzőtáborban és premeccseken pedig bizonyította, hogy RG-nak is megbízható..Devey is többet játszott ott, mint Conolly, gondolom nem véletlenül..Igazából a tényleges kérdés a center posztja volt..Wendell és Conolly közül választanak, mert Stork szerepében megvan a mélység..Itt is, ha egy másodéves újonc legalább úgy játszik, mint ahogy te, akkor téged nagy pénzért nem tartanak meg..Főleg, ha az újonc DT az első edzésnapokon úgy nyom le ahogy akar..Itt Solder-Mankins-Wendell-Kline-Vollmer lesz a base..Csere center Stork, csere G Devey, Barker (vagy Cave?), csere T Cannon, Fleming.. De ezt csak BB tudja..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Nézhetjük fordítva is ezeket a dolgokat. Lehet, hogy a stáb úgy ítélte meg, hogy Kelly nem tud többet, mint a többi DT, etc. Márpedig egy 6-8-10 éve a ligában játszó veterán, ha nem tud többet, mint egy újonc/másodéves, akkor már csak a fizetésükbeli különbség, illetve a pozitívabb jövőkép (pl még tud játszani egy évnél többet...) mindenképp a fiatalok javára kell, hogy billentse a mérleg nyelvét.Nagyon mély a támadófal és a védőfal is nevekben..Mindenképpen innen fognak menni emberek..43-as védőfelállással 7-9 embert megtartani DT-nek luxus..Szerintem Wilfork és Siliga lesz a két stabil kezdő, akit tehermentesíthet Chris Jones, Worthy, Vellano és Easley..A többiek leves..És mi olyat tud mondjuk Vellano,amit Kelly nem? Barker marad,Conolly megy...??Wendell csak centert tud játszani( amikor tud),Conolly RG-t is. Nála paycut kell sztem,nem cut. Legfeljebb ha abba nem megy bele,akkor lehet elgondolkodni,hogy megér-e ennyit a csapatnak. A Kelly move-ot továbbra sem értem innen kívűlről.kolok1972
A támadófalban is posztonként max 2 embert lehet megtartani a végső keret miatt..Szerintem a Wendell, Mankins, Solder, Kline, Vollmer ötössel megyünk neki..Backupnak jó lesz Cannon, Barker , Davey, Flaming és Stork.. Itt szerintem Conolly cut (márcsak a pénze miatt is), mint ahogy Halapio és Cave is megy a levesbe..
Azért a jelenlegi keretből 12 nevet (most már csak 9..) simán ki lehet választani, az előszezon teljesítménye alapján, aki látszik, hogy nem fejlődőképes, s inkább többen vagyunk vele, minthogy nagyban segítene minket..kyobalu
Am szerintem Anderson is nagyon hasznos lett volna nickelben, mert coverben elég jól tolta, de ezek szerint nekünk elég biztosíték Mayo és Collins, valamint Beau eleget mutatott ahhoz, hogy vészhelyzet esetére ő legyen a beugró. Ha így van, akkor nem bánkódom

több mint 11 éve
Nagyon mély a támadófal és a védőfal is nevekben..Mindenképpen innen fognak menni emberek..43-as védőfelállással 7-9 embert megtartani DT-nek luxus..Szerintem Wilfork és Siliga lesz a két stabil kezdő, akit tehermentesíthet Chris Jones, Worthy, Vellano és Easley..A többiek leves..És mi olyat tud mondjuk Vellano,amit Kelly nem? Barker marad,Conolly megy...??Wendell csak centert tud játszani( amikor tud),Conolly RG-t is. Nála paycut kell sztem,nem cut. Legfeljebb ha abba nem megy bele,akkor lehet elgondolkodni,hogy megér-e ennyit a csapatnak. A Kelly move-ot továbbra sem értem innen kívűlről.
A támadófalban is posztonként max 2 embert lehet megtartani a végső keret miatt..Szerintem a Wendell, Mankins, Solder, Kline, Vollmer ötössel megyünk neki..Backupnak jó lesz Cannon, Barker , Davey, Flaming és Stork.. Itt szerintem Conolly cut (márcsak a pénze miatt is), mint ahogy Halapio és Cave is megy a levesbe..
Azért a jelenlegi keretből 12 nevet (most már csak 9..) simán ki lehet választani, az előszezon teljesítménye alapján, aki látszik, hogy nem fejlődőképes, s inkább többen vagyunk vele, minthogy nagyban segítene minket..kyobalu
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Nagyon mély a támadófal és a védőfal is nevekben..Mindenképpen innen fognak menni emberek..43-as védőfelállással 7-9 embert megtartani DT-nek luxus..Szerintem Wilfork és Siliga lesz a két stabil kezdő, akit tehermentesíthet Chris Jones, Worthy, Vellano és Easley..A többiek leves..A támadófalban is posztonként max 2 embert lehet megtartani a végső keret miatt..Szerintem a Wendell, Mankins, Solder, Kline, Vollmer ötössel megyünk neki..Backupnak jó lesz Cannon, Barker , Davey, Flaming és Stork.. Itt szerintem Conolly cut (márcsak a pénze miatt is), mint ahogy Halapio és Cave is megy a levesbe..
Azért a jelenlegi keretből 12 nevet (most már csak 9..) simán ki lehet választani, az előszezon teljesítménye alapján, aki látszik, hogy nem fejlődőképes, s inkább többen vagyunk vele, minthogy nagyban segítene minket..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Márciusban ment bele egy paycut-ba, ezért is olyan meglepő a kirakása..Én nagyon sajnálom, max arra tudok gondolni, hogy nem épült fel teljesen a sérüléséből...#Patriots cut Tommie Kelly, James Anderson, and Will Smithtriangleolyat is hallani, hogy BB lehet visszahozza majd Kellyt, ha már nem lesz a szerződésének garantált része...sajnálom őt, de hozzánk még visszajöhet😊Pari
több mint 11 éve
#Patriots cut Tommie Kelly, James Anderson, and Will Smithtriangleolyat is hallani, hogy BB lehet visszahozza majd Kellyt, ha már nem lesz a szerződésének garantált része...sajnálom őt, de hozzánk még visszajöhet😊
több mint 11 éve
ebből a háromból egyedül Kelly-t sajnálom, nem volt ő olyan rossz azért, és azért nem biztos arra kellene alapozni hogy jól halad a sérülteknél a rehab stb....ez így necces is lehet akár.
több mint 11 éve
Nyilván ha cuttolva lett akkor ő se lehetett jó. Legalábbis gondolom, mert sajnos a pre seasont nem követtem. Meg az is lehet, hogy Easley és Siliga felépülése jól halad. Akkor meg már egy Wilfork, Siliga, Jones, Worthy, Vellano, Easleynek elég kellene, hogy legyen.
több mint 11 éve
Mintha olyan fasza lenne DT depth :#
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Ez azért meglepő, Siliga sem egészséges, Easley sem, Chris Jones, Vellano. Hááát#Patriots cut Tommie Kelly, James Anderson, and Will SmithtriangleEz a BB-féle jófejkedés a veteránokkal, hogy valamivel több idejük legyen új csapatot keríteni.
Kelly részemről meglepetés, nem állunk olyan fényesen DT-poszton... vagy Worthy ennyire tuti csapattag.Gyulus
Worthy annyira azért még csak nem tuti, hogy kezdőként számoljunk vele, Kelly meg ott azért elég jól tolta

több mint 11 éve
#Patriots cut Tommie Kelly, James Anderson, and Will SmithtriangleEz a BB-féle jófejkedés a veteránokkal, hogy valamivel több idejük legyen új csapatot keríteni.
Kelly részemről meglepetés, nem állunk olyan fényesen DT-poszton... vagy Worthy ennyire tuti csapattag.
több mint 11 éve
triangle
1 283
#Patriots cut Tommie Kelly, James Anderson, and Will Smith
több mint 11 éve
Szerintem Wendell marad a C.GogoRG poszton múlik. Ha ott nincs szükség Connollyra a kezdőben, akkor szerintem ő lesz a center.
több mint 11 éve
Jó lett volna, ha ún. jelmezes főpróbára már összeáll a kezdő támadófal és már nem ott tartanak, hogy folyamatos a cserélgetés most éppen center poszton. DoMA ködösítés még mindig jól megy:
Q: "Yesterday you were asked about the offensive line shuffling. Specifically at the center and right guard spots, have you seen any separation there or do you need to see more to determine the top guy at those two spots?"
BB: "I think we'll keep grinding away here in training camp. Once we, if we decide on something, we'll decide on it. But I don't have anything to announce on anybody, so no. "
Itt elérhető a meccs utáni Belichick-sajtótájékoztató átirata.
Szerintem Wendell marad a C.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
a meccs utolsó 2 percét csak most néztem meg. elég sokat mutatták Mallett fanyar képét...winstonAhhoz képest, hogy bedobták egy drive-ra hirtelen, utána még a végén sem kapott szerepet. Ez engem nagyon meglepett
Pedig én nagyon örültem neki, hogy draftoltuk, de csórikámnak ez nagyon nem akar összejönni

több mint 11 éve
a meccs utolsó 2 percét csak most néztem meg. elég sokat mutatták Mallett fanyar képét...
több mint 11 éve
Jó lett volna, ha ún. jelmezes főpróbára már összeáll a kezdő támadófal és már nem ott tartanak, hogy folyamatos a cserélgetés most éppen center poszton. Vollmert meg sajnos azt hiszem ideje leírni veszteségként. Hiába klasszis, mert ha nem egészséges, nincs hasznára a csapatnak.Nem értem, miért vagy ennyire negatív Vollmert illetően. 2011-ben voltak hátproblémái, mielőtt tavaly eltört a lába. Ebből miért ne lehetne kijönni, miért kellene leírni? Ha Gronk vonatkozásában gondolod így, megértem, de Vollmer? Vagy a lábtörésének olyan következményei lettek?
Az elkapósor átalakítása, nullázása jó döntés volt tavaly. Remélhetőleg egy év tanulópénz megfizetése után mélyebb és sokoldalúbb lesz a WR állomány, mint amihez az utóbbi években hozzá kellett szokni.DoM
több mint 11 éve
Jó lett volna, ha ún. jelmezes főpróbára már összeáll a kezdő támadófal és már nem ott tartanak, hogy folyamatos a cserélgetés most éppen center poszton. Vollmert meg sajnos azt hiszem ideje leírni veszteségként. Hiába klasszis, mert ha nem egészséges, nincs hasznára a csapatnak.Az elkapósor átalakítása, nullázása jó döntés volt tavaly. Remélhetőleg egy év tanulópénz megfizetése után mélyebb és sokoldalúbb lesz a WR állomány, mint amihez az utóbbi években hozzá kellett szokni.
több mint 11 éve
PFF-nél Mankins kapta a legjobb osztályzatot (4.5), de nem sokkal maradt le Chandler Jones (3.8), aki a game ballt kapta, Beau (3.3), Solder (2.8) és Ja'Gared Davis (2.7) sem. Elérte még a 2.0 (nagyon jó) értéket még Tavon Wilson (2.1) és Jamie Collins (2.0) is, további öt játékos (Cannon (1.8), McCuller (1.8), Brady (1.7), Vereen (1.5) és Buchanan (1.5)) ért el legalább 1.5-öt, és Edelman (1.4+0.8 ST-ben) és Zach Moore (1.2) is 1-es felett zárt. ST-ben Gost (3.3) kapott kiváló értéket, de ez érthető is a pazar teljesítménye (60, 47, 21, három xp és TB-k sora) utánwww.profootballfocus.com/blog/2014/08/23/refo-panthers-patriots-preseason-week-3/

több mint 11 éve
Hát elnézve a Billst nem ők fognak minket megszorítani idén... 😊

több mint 11 éve
Nekem a CB-kről Ryan gyenge játéka és Browner szerepe érdekes. Ryant lehet, hogy szétszedi ez a CB-S kérdés. Browner viszont nagyon későn játszott. Most vagy az eltíltása miatt játszatjuk ott, vagy azért mert ez a bírói felfogás nem fekszik neki, vagy ez a helye DC-n. (1,250,000 a dead money utána, ha jól látom.)Szerintem csak az eltiltása miatt nem volt korábban fent, mert úgysem játszhat az első négy fordulóban, szal belefér. Az első két meccsen aránylag szép snapszámot kapott, szal annyira csak nem lesz formán kívül, gondolom meg akarták nézni, hogy nélküle hogyan szerepel az egység. Ryan sajna nekem is elég negatív meccsek óta, még ha ma volt is szép dolog is azért tőle... DB-knél gyakori a másodéves égés, DMC pl katasztrófa volt, aztán FS-ben a liga legjobbja lett azóta. Remélhetőleg Ryannek azért már ez az éve sem lesz gány
Butler? Kezdő lesz, hogy ennyit játszik a 1st-tel?zinedine5
A 3. negyedtől kezdve már sajna nem nagyon volt időm, szal majd talán next time 😕Na visszanéztem a meccsünketKöszi, legközelebb kicsit részletesebben ha kérhetném😛 gordon
Wyatt
Köszi. Úgy voltam vele, hogy ez a legfontosabb meccs, mégiscsak itt játszanak a legtöbbet a kezdők, ebből lehet még úgy ahogy valamit levonniLáthattuk az egyetlen normális futást, 9.5 yard Ridleytől, más kérdés, hogy 3.-ra így is Bradynek kellett „kígyóznia”, aminél azért PS-ben felszisszentem egy kicsit. De végül is, 193 kg, 102 cm, azért annyira nem törékeny nádszál, mint amennyire szoktak félni a sérülésektől...WyattHát ja. Ezzel az alkattal már a móriai törpöknél is elvinné minimum kapitányi posztig. 😀
(Amúgy minden tiszteletem, hogy egy ps meccset ilyen részletesen kijegyzeteltél és egy ekkora posztot rittyentettél belőle. 😉)peterk2005

több mint 11 éve
Láthattuk az egyetlen normális futást, 9.5 yard Ridleytől, más kérdés, hogy 3.-ra így is Bradynek kellett „kígyóznia”, aminél azért PS-ben felszisszentem egy kicsit. De végül is, 193 kg, 102 cm, azért annyira nem törékeny nádszál, mint amennyire szoktak félni a sérülésektől...WyattHát ja. Ezzel az alkattal már a móriai törpöknél is elvinné minimum kapitányi posztig. 😀
(Amúgy minden tiszteletem, hogy egy ps meccset ilyen részletesen kijegyzeteltél és egy ekkora posztot rittyentettél belőle. 😉)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Mallett felesleges 53-ba..Jimmy sokadjára bizonyítja hogy van már most azon a szinten mint málé.., kell másik posztokra az a hely..totál felesleges 3 QB-t vinni sztem..Butler talán azért játszik ennyit a 1st D-vel, mert akarják látni hogy 1st O ellen mit tud, azt már látták h a cserék ellen okés, de ha 53-ba akar kerülni, akkor a kezdők ellen is elégnek kell lennie..legalábbis remélem ez van a háttérben és nem az h Browner cut..persze ha Browner nem elég jó, akkor menjen..de azért kaphatna bizonyítási lehetőséget élesben is, mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy ennyire megelőzte volna mki..
Chung szintű játékosnál jobb S kellene, nem lehetünk vele nyugodtak sajnos..
Máshol már írtam, hogy Storkban bízom nagyon..sajnos rosszkor sérült meg, vele jobb,stabilabb lehetne a fal..RG poszt, akkor sem lenne megoldva, de legalább Wendell mehetne tutira..
Tymsnek örülnék ha kapna lehetőséget Bradyvel a kezdő cornerek ellen, a cserék ellen nagyon biztatóan mocorog..
A Defense oldalán a front7 összetétele teljes rébusz mkinek, ahogy látom..a meccs elején a kezdők bemutatásánál pl Vellano mint DE szerepelt 4-3ban, néztem is hogy hova lett Jones..de aztán LB sorban már ott vigyorgott a következő snittben..nagy kotyvasztásban van az öreg hókuszpók, reméljük nem úgy jár mint a mesében😀