New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
a második félidőtől a védelmünk kb a minősíthetetlen kategóriát hoztaa támadósorunk viszont nagy tetszett, még Gerappa-val is
a flag-ek viszont borzalmasak voltak, basszus az ember már nem mert örülni egy playnek, mert már vártam, hogy kinek jön a flag, lesz itt (és másik topikokban) még anyázás bőven...
több mint 11 éve
Felkelek reggel, ránézek a netre, pats pulpit meccselemzésének első sora:
:#
több mint 11 éve
Na lényegen túl vagyunk (1. negyed).Brady tolt két drive-ot, mert az elsőben volt egy fasza miscom, amiből kaptunk egy 77 yardos int ret TD-t a kedvencünktől (C. Williams), mondjuk csóri bele is sérült...
Amúgy támadásban szépen mentünk, Develin elkapóként szép dolgokat mutatott, White viszont még elég nyers, nagyon nagy a különbség Ridley javára, bár neki mintha a lyukak is kisebbek lettek volna. Thompkinsnak is voltak szép megmozdulásai meg Gerappának is. Nekem Ridley is határozottan tetszett amúgy, keményen futott, és biztosnak is tűnt. Na, mire leírtam, egyből elejti, hihetetlen, de mondjuk simán maradt nálunk. Akkor is...
A védelemről sokat nem tudtunk meg, első játékból toltunk egy fumble-t, amit meg is szereztünk, volt egy 12:43–0:08-as labdabirtoklási időkülönbség is kb.
A második Eagles-drive során volt egy Momah-elkapás, és annyi. McCoy futott előre négyet, majd vissza kettőt, és egy sack. Utóbbi kettő Ninko érdeme, a másodiknál nagyon megverte a majdani csere RT-t, de a felállás alapján egyértelmű volt, hogy itt kell verni ezt a falat, a többi része nagyon egyben van.
Azóta valami 19 perc vs 2 az arány, szal Gerappával is megyünk azért szépen
Ja, és Beau Allen! 😀 Meg mocsok sok a zászló, tördeli sajnos a játékot, mint a szemét
Na, akkor még a félidőből három masszív negatívum:
Egyszer akadt meg a támadás, erre blokkolt punt
TE elleni védekezés gyenge
Cannon botrány. Három egymást követő megmozdulásából kaptunk volna 20 yard büntit (20-asról jöttünk, csak felezgettek), meg úgy nyomta el Curry double-ben is, mintha egy kislány állt volna ott

több mint 11 éve
mallett 😊))Micsodi kiràly hogy Oszveiler megelőzi Hasszit, mi munka van ebben a sorrendben, phfű apàm...
www.nfl.com/news/story/0ap3000000377086/article/ranking-all-32-backup-quarterbackswinston

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
mallett 😊))www.nfl.com/news/story/0ap3000000377086/article/ranking-all-32-backup-quarterbacks
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000377548/article/tom-brady-ive-got-hands-on-centers-butts-more-than-wives?campaign=Facebook_atl_coppingerBrady: My hands are on centers' butts more than wives 😀
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=i3FscP7aNFo
több mint 11 éve
Várom már, hogy Magyarországra is megérkezzen ez a próba. Majd öntögetjük a jeges vízzel teli vödröket. 😀zsotyimár itthon is van:

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Olvastam róla, hogy képben legyek, elernyednek az izmok, nehézkes lesz a mozgás, ezután/ezzel egyidőben nehézkes lesz a nyelés és a levegővétel is, és a beszéd. Ez később csak rosszabbodik, a beteg pedig képtelen lesz önállóan táplálkozni.Na épp erről beszéltem 😊 de hogy korrekt legyek illik megemlíteni, hogy már bőven 1 millió dollár felett van az elmúlt hetekben befolyt adományok összege, szóval azért közel sem eredménytelen a kampány, csak egyre inkább a magamutogatásról kezd szólni, mintsem az eredeti céljáról, brutális betegség ez a Lou Gehrig-kórbaggioNem nagyon tudtam, hogy mi is pontosan ennek a próbanak a háttértörténete.De amúgy ennek nem az lenne az értelme, hogy vödörből öntik nyakun magukat? Minek ide tűzoltó tömlő?zsotyiAz lenne a fő, hogy felhívják a figyelmet a betegségre és pénzt adjanak, de itt is kezd szép lassan letérni eredeti útjáról a dolog, mert az ALS már teljesen másodlagos lett az ice bucket mögött és felajánlásokról se nagyon halllani... 😊baggio
Köszönöm az információt!zsotyi
több mint 11 éve
Na épp erről beszéltem 😊 de hogy korrekt legyek illik megemlíteni, hogy már bőven 1 millió dollár felett van az elmúlt hetekben befolyt adományok összege, szóval azért közel sem eredménytelen a kampány, csak egyre inkább a magamutogatásról kezd szólni, mintsem az eredeti céljáról, brutális betegség ez a Lou Gehrig-kórNem nagyon tudtam, hogy mi is pontosan ennek a próbanak a háttértörténete.De amúgy ennek nem az lenne az értelme, hogy vödörből öntik nyakun magukat? Minek ide tűzoltó tömlő?zsotyiAz lenne a fő, hogy felhívják a figyelmet a betegségre és pénzt adjanak, de itt is kezd szép lassan letérni eredeti útjáról a dolog, mert az ALS már teljesen másodlagos lett az ice bucket mögött és felajánlásokról se nagyon halllani... 😊baggio
Köszönöm az információt!zsotyi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nem nagyon tudtam, hogy mi is pontosan ennek a próbanak a háttértörténete.De amúgy ennek nem az lenne az értelme, hogy vödörből öntik nyakun magukat? Minek ide tűzoltó tömlő?zsotyiAz lenne a fő, hogy felhívják a figyelmet a betegségre és pénzt adjanak, de itt is kezd szép lassan letérni eredeti útjáról a dolog, mert az ALS már teljesen másodlagos lett az ice bucket mögött és felajánlásokról se nagyon halllani... 😊baggio
Köszönöm az információt!
több mint 11 éve
DoM aggodalmának adott hangot Bass esetében a gyenge MEI miatt, Worthytől én pedig az alacsony agility értéke miatt ódzkodtam anno, de tény, hogy azért egy második körös tehetség, ha egészséges tud lenni, óriási hasznot jelenthet nekünk, szóval én emiatt a trade miatt borzasztóan örülök. Reméljük tud is majd játszani, ha nem, akkor meg nem veszítettünk semmit, szóval ezen csak nyerhetünk, határozottan jó üzlet nekünk

több mint 11 éve
Várom már, hogy Magyarországra is megérkezzen ez a próba. Majd öntögetjük a jeges vízzel teli vödröket. 😀
több mint 11 éve
De amúgy ennek nem az lenne az értelme, hogy vödörből öntik nyakun magukat? Minek ide tűzoltó tömlő?zsotyiAz lenne a fő, hogy felhívják a figyelmet a betegségre és pénzt adjanak, de itt is kezd szép lassan letérni eredeti útjáról a dolog, mert az ALS már teljesen másodlagos lett az ice bucket mögött és felajánlásokról se nagyon halllani... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
De amúgy ennek nem az lenne az értelme, hogy vödörből öntik nyakun magukat? Minek ide tűzoltó tömlő?zsotyiSzerintem alternatív megoldások is elfogadhatók. Lásd Meskó Zoli. Legyünk nagyvonalúak! A Jets szerintem megfelelt. 😉
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
De amúgy ennek nem az lenne az értelme, hogy vödörből öntik nyakun magukat? Minek ide tűzoltó tömlő?
több mint 11 éve
Ezek a jets.comos videók csak nekem nem indulnak el soha? Bár lehet, hogy csak önvédelmi mechanizmus 😀www.newyorkjets.com/videos/videos/Jets-Accept-ALS-IceBucketChallenge-/762d8ca0-ab4f-4811-9719-275a46e1c036Westerwww.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52and our good friends the new york jets XDWester
Na ez igen a nagyfőnök is beszállt a buliba! 😀ParadSEC
Nagy arc Kraft bácsi kíváncsi vagyok sexy Rexy mivel válaszol 😀ParadSEC

több mint 11 éve
www.newyorkjets.com/videos/videos/Jets-Accept-ALS-IceBucketChallenge-/762d8ca0-ab4f-4811-9719-275a46e1c036www.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52and our good friends the new york jets XDWester
Nagy arc Kraft bácsi kíváncsi vagyok sexy Rexy mivel válaszol 😀ParadSEC
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
www.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52and our good friends the new york jets XDWester
Nagy arc Kraft bácsi kíváncsi vagyok sexy Rexy mivel válaszol 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
www.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52and our good friends the new york jets XD
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
www.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52Na ez igen a nagyfőnök is beszállt a buliba! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Justin Greent eltoltuk Dallasba (Ben Bassért?).Szimpi gyerek volt, de nálunk idén az 53 közelébe se került volna
több mint 11 éve
Jerel Worthy érkezhet Green Bay-ből ha átmegy az orvosi vizsgálaton.7.kör ha befér az 53ba. + Ben Bass jött még DT posztra. Jones és Siliga sérülése lesz az ok sajnos 😕
A trade ellenértéke nem ismert egyelőre.Höri

több mint 11 éve
Jerel Worthy érkezhet Green Bay-ből ha átmegy az orvosi vizsgálaton.A trade ellenértéke nem ismert egyelőre.
több mint 11 éve
Jólvanmá! Senki se látta a Ford Fairlanet? 😊kurva ausztrálok...
Nem szóltam le őket, csak sokkolt.Kollega