New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
GhostLead New England Patriots 295
Kik azok a TE-k?
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Hát az elküldött 2 TE helyett mindenképp kellett hozni újakat, mert kb ők ketten voltak egészségesek teljesen. DT-t majd szűkítések után 😊
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Közben már Revis szerződéshosszabbításáról cikkeznek, amit nehéz látni, miből született. Mindenesetre ha már egy évre win now módba lépett vele a Pats, talán a draft első két körét is lehetett volna ebben a szellemben kezelni a luxuspickek helyett.DoM
Revis kapott egy 1 éves garantált 12 millás szerződést. Nem érzem benne a win-now módot. A hosszabbítás még korai lenne szerintem is én inkább DMC-vel egyeznék meg egy hosszútávúban.

Asa Watson, Justin Jones és Houston elküdve, viszont nem hoztunk DT-t helyettük, csak TE-ket. Remélhetőleg azt jelenti, hogy C. Jones, Saliga és talán Easley is rendben lesznek rövidtávon is.Spigo
Az augusztus közepén hozott TE-k beszoktak válni..(N)
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
...
Közben már Revis szerződéshosszabbításáról cikkeznek, amit nehéz látni, miből született. Mindenesetre ha már egy évre win now módba lépett vele a Pats, talán a draft első két körét is lehetett volna ebben a szellemben kezelni a luxuspickek helyett.DoM
Asszem akkor asszem jön a gyerek? Vagy mifenétől lett ekkora a szerelem?

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Asa Watson, Justin Jones és Houston elküdve, viszont nem hoztunk DT-t helyettük, csak TE-ket. Remélhetőleg azt jelenti, hogy C. Jones, Saliga és talán Easley is rendben lesznek rövidtávon is.
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ha már luxuspickek lettek, akkor legalább ne siessék el a pályára küldést... legyen a kisebbik rossz.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Reiss írja: ha Dobson és Easley nem kerül le egy héten belül a PUP ill. NFI listáról, akkor reálisan már lehet a játékukkal számolni az első héten. Már pedig ha most olyan prognózis születik, hogy nem lesznek egészségesek addigra, akkor borítékolható a PUP.

Tavasszal még tartotta magát Dobson esetében az orvosok biztos jobban tudják álláspont, a draft után már Easley is 90%-os állapotban volt... nehéz optimistának maradni velük kapcsolatban.

Ha van is olyan a Patsnel, hogy win now mod, az ugyis a rajatszassal kezdodik. Addig meg...
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Reiss írja: ha Dobson és Easley nem kerül le egy héten belül a PUP ill. NFI listáról, akkor reálisan már lehet a játékukkal számolni az első héten. Már pedig ha most olyan prognózis születik, hogy nem lesznek egészségesek addigra, akkor borítékolható a PUP.

Tavasszal még tartotta magát Dobson esetében az orvosok biztos jobban tudják álláspont, a draft után már Easley is 90%-os állapotban volt... nehéz optimistának maradni velük kapcsolatban.

Közben már Revis szerződéshosszabbításáról cikkeznek, amit nehéz látni, miből született. Mindenesetre ha már egy évre win now módba lépett vele a Pats, talán a draft első két körét is lehetett volna ebben a szellemben kezelni a luxuspickek helyett.
több mint 11 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000376210/article/veteran-safety-steve-gregory-retires?campaign=Facebook_atl_patraDeX
Nekem Gregory örökre a kedvenceim között lesz, már csak ezért is:
 youtu.be/rAp57G1hLn0cspeti98
Azt írja, szeretne edző lenni, amit simán el is tudok képzelni róla, mert fejben nagyon jó volt.
több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000376210/article/veteran-safety-steve-gregory-retires?campaign=Facebook_atl_patraDeX
Nekem Gregory örökre a kedvenceim között lesz, már csak ezért is:
 youtu.be/rAp57G1hLn0

több mint 11 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000376210/article/veteran-safety-steve-gregory-retires?campaign=Facebook_atl_patra

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Az első két pre meccsnek az a célja, hogy az a 8-10 játékos megmutathassa, hogy ráfér a keretre.
Az offense falnak meg kell a terhelés, hogy összeálljanak. De szerintem Tommal ők is jobban fognak teljesíteni.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
triangle 1 283
röviden: imádkozzunk, hogy a komolyabb sérülések elkerüljék a csapatot, mert depth az nincs (főleg védelemben).
hosszabban:
ezeket a futókat meg ne lássam keretszűkítés után, potyogtatják a labdát, fosnak bemenni a darálóba, szörnyű impotens banda. kíváncsi leszek a szezonban a pass rushra, mert itt Ch. Jones-on kívül nem fogja senki simogatni a kúbékat. persze biztos megint lesz egy rakat coverage sack, meg egy csomó jelölt a Derrick Burgess Memorial Garbage Sack Awardra... (nagyon remélem, Easley legalább év közepére használható lesz). a front 7-nek kinéz egy 85-90% körüli snapcount...
pár pozitívum nálam:
- Malcolm Butler remélem hasznosítható ST-ben, mert ezután PS-be már nem fogjuk tudni becsempészni. ilyen játékosok kellenének ideális esetben speciális egységbe, hogy ha netán pályára kell kerülnie sem fogjuk a fejünket (azért a CB-rotációba még mindig nem férne be sérülések nélkül)
- Tyms hozzánk valószínűleg nem, de egy WR-gyenge csapatba be fog férni
- Jimmy Gameday: a 3rd string was D ellen többnyire meg tudta dobni a first read-et, de ezen túl is határozott volt, sokkal jobban illik ebbe az O-ba, mint Mallett (és ellát 20y fölé is). egyelőre nem látni nála a ghost pressure hatást.

az első körös keretszűkítésnél nem fogunk nagyon siratni senkit. (valószínűleg az átlagosnál több új arc lesz az 53-ban is, aki most még nincs a csapatnál - TE? RB? DL?)
kíváncsian várom a köv 3 pre-meccset is.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Minden évben megy a gyász a szar preseason miatt, aztán a szezon meg teljesen máshogy alakul. Ugyanez lesz idén is...Imitheking
nana, tavaly ilyenkor még bőven ment a Tebow-mániabaggio
Jaja, tavaly olyan jók voltunk, hogy még Tebow ellenére is nyertünk preseasonmeccseket 😀
Egyre kevésbé érzek késztetést megnézni a mai meccset, majd a 3. érdekes lesz

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 860 — no es importante
Minden évben megy a gyász a szar preseason miatt, aztán a szezon meg teljesen máshogy alakul. Ugyanez lesz idén is...Imitheking
nana, tavaly ilyenkor még bőven ment a Tebow-mánia

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Minden évben megy a gyász a szar preseason miatt, aztán a szezon meg teljesen máshogy alakul. Ugyanez lesz idén is...
több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Mallett helyett inkább Tyms-et vigyük az 53-ba, Garoppolo pedig megmutatta hogy miért húztuk ki ott ahol, nagyon tetszett a játéka.

több mint 11 éve
A legdurvább jelenet talán Chris Jones sérülése volt. Hogy a bánatban lehet egy 300 fontos embert olyan egyszerűen feldönteni, ahogy Forstonnal tette a Redskins falembere. Minél előbb megszabadul tőle a csapat Vellanóval együtt, annál korábban kaphatna olyan esélyt, aki még talán hasznos lehet a depth-ben. Siligához hasonlóan talán majd az 53-as keretszűkítés során sikerül kukázni más csapattól.
több mint 11 éve
Gyulus
Fantasy foci bajnoksággal kapcsolatban küldtem pm-et.
több mint 11 éve
Garoppolo - Tyms kettős bíztató volt 😊 Remélem Tyms marad a rosteren.

A csere D-ben mintha nem nagyon tudnák, hogy kell megcsinálni egy tackle-t. Rengeteg olyan szitu volt, ahol vége lehetett volna a playnek, de még két védő kellett, hogy megállítság a Skins O-t.
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 112 — Pats fan
Ez borzalmas volt.
Azt mondjuk nem pontosan értem, hogy D-ben gyakorlatilag a second unittal mentünk fel a kezdő Redskins O ellen. Persze, hogy mészárlás lett.
Akik fontosabb emberek és játszottak:
Solder, de az egész fal egy vicc volt (Mallet játékában ez is benne volt)
Mallet-ért ahogy Gyulus írta kutya sem fog adni semmit. Ez egy balfasz. Cousins sokkal jobb játékos. És ehhez a produkcióhoz idegesítő a flegmasága.
D-n nincs mit értékelni, ezek majd mind cserék voltak, bár a Was cserék ellen is fogalmatlanok voltak.
Ryan, atyaég miket művelt.
A két tavalyi B-betűs sem ér semmit.

Nem is tudom volt e pozitívum. Talán Tyms.zinedine5
Tökéletesen összefoglaltad. Pozitívum még talán Butler es Gerappa játéka,óriási negatívum viszont h azok a játékosok akik sok poszton a depthet adnák nagyon ergyák voltak a Washington cseréi ellen

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nem maradtam fenn, jobban jártam 😕 Ez fal K.O és Mankins kivételével minden kezdő játszott. Scarnecchiát ezek szerint nem sikerült pótolni.

Mallett nekem is nagy csalódás, sokkal többet vártam tőle, Garoppolo viszont cool volt, ahogy a TD passzt nyomta.
több mint 11 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
Hát igen, Tyms elég jól játszott, és ha nem veszik el tőle, az én megitélésem szerint szabályos TD-t, akkor 2 TD, 6 elkapás és 157 yard.

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 426 — Ajmo Vatreni
Ez borzalmas volt.
Azt mondjuk nem pontosan értem, hogy D-ben gyakorlatilag a second unittal mentünk fel a kezdő Redskins O ellen. Persze, hogy mészárlás lett.
Akik fontosabb emberek és játszottak:
Solder, de az egész fal egy vicc volt (Mallet játékában ez is benne volt)
Mallet-ért ahogy Gyulus írta kutya sem fog adni semmit. Ez egy balfasz. Cousins sokkal jobb játékos. És ehhez a produkcióhoz idegesítő a flegmasága.
D-n nincs mit értékelni, ezek majd mind cserék voltak, bár a Was cserék ellen is fogalmatlanok voltak.
Ryan, atyaég miket művelt.
A két tavalyi B-betűs sem ér semmit.

Nem is tudom volt e pozitívum. Talán Tyms.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Messzemenő következtetéseket nem vonnék le a mérkőzésről csak két dolgot emelnék ki. Inkább +1WR vagy DL az 53ban, mint Mallett.
Browner ellen befújt szabálytalanság kb vicc kategória volt. Ha ilyen flagfoci lesz azt sok monitorom fogja bánni...(N)