New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Kik azok a TE-k?
több mint 11 éve
Hát az elküldött 2 TE helyett mindenképp kellett hozni újakat, mert kb ők ketten voltak egészségesek teljesen. DT-t majd szűkítések után 😊
több mint 11 éve
Közben már Revis szerződéshosszabbításáról cikkeznek, amit nehéz látni, miből született. Mindenesetre ha már egy évre win now módba lépett vele a Pats, talán a draft első két körét is lehetett volna ebben a szellemben kezelni a luxuspickek helyett.DoMRevis kapott egy 1 éves garantált 12 millás szerződést. Nem érzem benne a win-now módot. A hosszabbítás még korai lenne szerintem is én inkább DMC-vel egyeznék meg egy hosszútávúban.
Asa Watson, Justin Jones és Houston elküdve, viszont nem hoztunk DT-t helyettük, csak TE-ket. Remélhetőleg azt jelenti, hogy C. Jones, Saliga és talán Easley is rendben lesznek rövidtávon is.SpigoAz augusztus közepén hozott TE-k beszoktak válni..(N)
több mint 11 éve
...Asszem akkor asszem jön a gyerek? Vagy mifenétől lett ekkora a szerelem?
Közben már Revis szerződéshosszabbításáról cikkeznek, amit nehéz látni, miből született. Mindenesetre ha már egy évre win now módba lépett vele a Pats, talán a draft első két körét is lehetett volna ebben a szellemben kezelni a luxuspickek helyett.DoM
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Asa Watson, Justin Jones és Houston elküdve, viszont nem hoztunk DT-t helyettük, csak TE-ket. Remélhetőleg azt jelenti, hogy C. Jones, Saliga és talán Easley is rendben lesznek rövidtávon is.
több mint 11 éve
Ha már luxuspickek lettek, akkor legalább ne siessék el a pályára küldést... legyen a kisebbik rossz.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Reiss írja: ha Dobson és Easley nem kerül le egy héten belül a PUP ill. NFI listáról, akkor reálisan már lehet a játékukkal számolni az első héten. Már pedig ha most olyan prognózis születik, hogy nem lesznek egészségesek addigra, akkor borítékolható a PUP.Ha van is olyan a Patsnel, hogy win now mod, az ugyis a rajatszassal kezdodik. Addig meg...
Tavasszal még tartotta magát Dobson esetében az orvosok biztos jobban tudják álláspont, a draft után már Easley is 90%-os állapotban volt... nehéz optimistának maradni velük kapcsolatban.
Közben már Revis szerződéshosszabbításáról cikkeznek, amit nehéz látni, miből született. Mindenesetre ha már egy évre win now módba lépett vele a Pats, talán a draft első két körét is lehetett volna ebben a szellemben kezelni a luxuspickek helyett.DoM
több mint 11 éve
Reiss írja: ha Dobson és Easley nem kerül le egy héten belül a PUP ill. NFI listáról, akkor reálisan már lehet a játékukkal számolni az első héten. Már pedig ha most olyan prognózis születik, hogy nem lesznek egészségesek addigra, akkor borítékolható a PUP.Tavasszal még tartotta magát Dobson esetében az orvosok biztos jobban tudják álláspont, a draft után már Easley is 90%-os állapotban volt... nehéz optimistának maradni velük kapcsolatban.
Közben már Revis szerződéshosszabbításáról cikkeznek, amit nehéz látni, miből született. Mindenesetre ha már egy évre win now módba lépett vele a Pats, talán a draft első két körét is lehetett volna ebben a szellemben kezelni a luxuspickek helyett.
több mint 11 éve
Azt írja, szeretne edző lenni, amit simán el is tudok képzelni róla, mert fejben nagyon jó volt.www.nfl.com/news/story/0ap3000000376210/article/veteran-safety-steve-gregory-retires?campaign=Facebook_atl_patraDeXNekem Gregory örökre a kedvenceim között lesz, már csak ezért is:
youtu.be/rAp57G1hLn0cspeti98
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000376210/article/veteran-safety-steve-gregory-retires?campaign=Facebook_atl_patraDeXNekem Gregory örökre a kedvenceim között lesz, már csak ezért is:
youtu.be/rAp57G1hLn0
több mint 11 éve
Az első két pre meccsnek az a célja, hogy az a 8-10 játékos megmutathassa, hogy ráfér a keretre.Az offense falnak meg kell a terhelés, hogy összeálljanak. De szerintem Tommal ők is jobban fognak teljesíteni.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
triangle
1 283
röviden: imádkozzunk, hogy a komolyabb sérülések elkerüljék a csapatot, mert depth az nincs (főleg védelemben).hosszabban:
ezeket a futókat meg ne lássam keretszűkítés után, potyogtatják a labdát, fosnak bemenni a darálóba, szörnyű impotens banda. kíváncsi leszek a szezonban a pass rushra, mert itt Ch. Jones-on kívül nem fogja senki simogatni a kúbékat. persze biztos megint lesz egy rakat coverage sack, meg egy csomó jelölt a Derrick Burgess Memorial Garbage Sack Awardra... (nagyon remélem, Easley legalább év közepére használható lesz). a front 7-nek kinéz egy 85-90% körüli snapcount...
pár pozitívum nálam:
- Malcolm Butler remélem hasznosítható ST-ben, mert ezután PS-be már nem fogjuk tudni becsempészni. ilyen játékosok kellenének ideális esetben speciális egységbe, hogy ha netán pályára kell kerülnie sem fogjuk a fejünket (azért a CB-rotációba még mindig nem férne be sérülések nélkül)
- Tyms hozzánk valószínűleg nem, de egy WR-gyenge csapatba be fog férni
- Jimmy Gameday: a 3rd string was D ellen többnyire meg tudta dobni a first read-et, de ezen túl is határozott volt, sokkal jobban illik ebbe az O-ba, mint Mallett (és ellát 20y fölé is). egyelőre nem látni nála a ghost pressure hatást.
az első körös keretszűkítésnél nem fogunk nagyon siratni senkit. (valószínűleg az átlagosnál több új arc lesz az 53-ban is, aki most még nincs a csapatnál - TE? RB? DL?)
kíváncsian várom a köv 3 pre-meccset is.
több mint 11 éve
Jaja, tavaly olyan jók voltunk, hogy még Tebow ellenére is nyertünk preseasonmeccseket 😀Minden évben megy a gyász a szar preseason miatt, aztán a szezon meg teljesen máshogy alakul. Ugyanez lesz idén is...Imithekingnana, tavaly ilyenkor még bőven ment a Tebow-mániabaggio
Egyre kevésbé érzek késztetést megnézni a mai meccset, majd a 3. érdekes lesz

több mint 11 éve
Minden évben megy a gyász a szar preseason miatt, aztán a szezon meg teljesen máshogy alakul. Ugyanez lesz idén is...Imithekingnana, tavaly ilyenkor még bőven ment a Tebow-mánia

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Minden évben megy a gyász a szar preseason miatt, aztán a szezon meg teljesen máshogy alakul. Ugyanez lesz idén is...
több mint 11 éve
Mallett helyett inkább Tyms-et vigyük az 53-ba, Garoppolo pedig megmutatta hogy miért húztuk ki ott ahol, nagyon tetszett a játéka.
több mint 11 éve
A legdurvább jelenet talán Chris Jones sérülése volt. Hogy a bánatban lehet egy 300 fontos embert olyan egyszerűen feldönteni, ahogy Forstonnal tette a Redskins falembere. Minél előbb megszabadul tőle a csapat Vellanóval együtt, annál korábban kaphatna olyan esélyt, aki még talán hasznos lehet a depth-ben. Siligához hasonlóan talán majd az 53-as keretszűkítés során sikerül kukázni más csapattól.
több mint 11 éve
GyulusFantasy foci bajnoksággal kapcsolatban küldtem pm-et.
több mint 11 éve
Garoppolo - Tyms kettős bíztató volt 😊 Remélem Tyms marad a rosteren. A csere D-ben mintha nem nagyon tudnák, hogy kell megcsinálni egy tackle-t. Rengeteg olyan szitu volt, ahol vége lehetett volna a playnek, de még két védő kellett, hogy megállítság a Skins O-t.
több mint 11 éve
Ez borzalmas volt.Tökéletesen összefoglaltad. Pozitívum még talán Butler es Gerappa játéka,óriási negatívum viszont h azok a játékosok akik sok poszton a depthet adnák nagyon ergyák voltak a Washington cseréi ellen
Azt mondjuk nem pontosan értem, hogy D-ben gyakorlatilag a second unittal mentünk fel a kezdő Redskins O ellen. Persze, hogy mészárlás lett.
Akik fontosabb emberek és játszottak:
Solder, de az egész fal egy vicc volt (Mallet játékában ez is benne volt)
Mallet-ért ahogy Gyulus írta kutya sem fog adni semmit. Ez egy balfasz. Cousins sokkal jobb játékos. És ehhez a produkcióhoz idegesítő a flegmasága.
D-n nincs mit értékelni, ezek majd mind cserék voltak, bár a Was cserék ellen is fogalmatlanok voltak.
Ryan, atyaég miket művelt.
A két tavalyi B-betűs sem ér semmit.
Nem is tudom volt e pozitívum. Talán Tyms.zinedine5
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Nem maradtam fenn, jobban jártam 😕 Ez fal K.O és Mankins kivételével minden kezdő játszott. Scarnecchiát ezek szerint nem sikerült pótolni.Mallett nekem is nagy csalódás, sokkal többet vártam tőle, Garoppolo viszont cool volt, ahogy a TD passzt nyomta.
több mint 11 éve
Hát igen, Tyms elég jól játszott, és ha nem veszik el tőle, az én megitélésem szerint szabályos TD-t, akkor 2 TD, 6 elkapás és 157 yard.
több mint 11 éve
Ez borzalmas volt. Azt mondjuk nem pontosan értem, hogy D-ben gyakorlatilag a second unittal mentünk fel a kezdő Redskins O ellen. Persze, hogy mészárlás lett.
Akik fontosabb emberek és játszottak:
Solder, de az egész fal egy vicc volt (Mallet játékában ez is benne volt)
Mallet-ért ahogy Gyulus írta kutya sem fog adni semmit. Ez egy balfasz. Cousins sokkal jobb játékos. És ehhez a produkcióhoz idegesítő a flegmasága.
D-n nincs mit értékelni, ezek majd mind cserék voltak, bár a Was cserék ellen is fogalmatlanok voltak.
Ryan, atyaég miket művelt.
A két tavalyi B-betűs sem ér semmit.
Nem is tudom volt e pozitívum. Talán Tyms.
több mint 11 éve
Messzemenő következtetéseket nem vonnék le a mérkőzésről csak két dolgot emelnék ki. Inkább +1WR vagy DL az 53ban, mint Mallett.Browner ellen befújt szabálytalanság kb vicc kategória volt. Ha ilyen flagfoci lesz azt sok monitorom fogja bánni...(N)