New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Jólvanmá! Senki se látta a Ford Fairlanet? 😊
Nem szóltam le őket, csak sokkolt.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
 www.nfl.com/videos/denver-broncos/0ap3000000376666/Eli-and-Peyton-s-DirecTV-music-video?campaign=Facebook_videos_mannings

...Ott kéne atomot robbantani!Kollega
Elhatárolódom ettől a kijelentéstől. Am szerintem még vicces isWyatt
Lehet, hogy ez itt Istenkáromlás, de én nagyon bírom Peytont, óriási arc. Eli kicsit fura ebben az ökörködésben, de a bátyó nagy király.
zinedine5

😛

Egyébként nincs vele baj, ellenfél, nem ellenség.🏈
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 www.nfl.com/videos/denver-broncos/0ap3000000376666/Eli-and-Peyton-s-DirecTV-music-video?campaign=Facebook_videos_mannings

Lehet, hogy ez itt Istenkáromlás, de én nagyon bírom Peytont, óriási arc. Eli kicsit fura ebben az ökörködésben, de a bátyó nagy király.

(legjobb:  www.youtube.com/watch?v=uEEYbXVCoT0)zinedine5
Egyetértek, szerintem ez itt sem számít semmi negatívnak 😊

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 426 — Ajmo Vatreni

(legjobb:  www.youtube.com/watch?v=uEEYbXVCoT0)
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Elhatárolódom ettől a kijelentéstől. Am szerintem még vicces is

több mint 11 éve
Mi lehet Solder-el? Botrány volt a Skins ellen, állítólag gyenge az edzéseken is, most már Cannon állt a helyén. Pedig az elmúlt két évben nagyon jó volt. Sérülés?LordTamas
Várjunk még ezzel, az egész O-falat rotáljuk, Cannon pl csak C nem volt még😀
több mint 11 éve

...Ott kéne atomot robbantani!

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Mi lehet Solder-el? Botrány volt a Skins ellen, állítólag gyenge az edzéseken is, most már Cannon állt a helyén. Pedig az elmúlt két évben nagyon jó volt. Sérülés?
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
 www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=FAY4V_dzfas 😊))
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 112 — Pats fan
Én meg Tavon Wilsont vagnam mar ki a francba,nem tudom miért cipeljük még mindig.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Both Aaron Dobson and Dominique Easley off NFI and Practicing. Biggest news of #Patriots pre-season thus far.triangle
több mint 11 éve
triangle 1 283
Both Aaron Dobson and Dominique Easley off NFI and Practicing. Biggest news of #Patriots pre-season thus far.
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Az a két TE nagyon vékonynak tűnik, egy DL vagy OL helyett jöhetne egy keretszűkítésnél kukázott TE.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Vélemények?  espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4765794/new-england-patriots-projected-roster-4

ilyenkor azért látszik, hogy milyen szűk az az 53. Mallet-et megtartani jó nagy luxus, de valószinüleg számolni kell vele.winston
Amíg PUP-ról lekerülő ember miatt nem kell hely addig szerintem maradni fog (mert úgy tűnik lesz aki PUP listán kezd). De ha addig nem tudjuk elsózni, akkor megy a kukába. Biztosan nem tartunk az 53-ban két olyan csere QB-t aki közül gyakorlatilag egyik se kész játékra.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Vélemények?  espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4765794/new-england-patriots-projected-roster-4

ilyenkor azért látszik, hogy milyen szűk az az 53. Mallet-et megtartani jó nagy luxus, de valószinüleg számolni kell vele.winston
- Mallett kuka
- +1 TE
- Ebner helyett Chung.
több mint 11 éve
Közben már Revis szerződéshosszabbításáról cikkeznek, amit nehéz látni, miből született. Mindenesetre ha már egy évre win now módba lépett vele a Pats, talán a draft első két körét is lehetett volna ebben a szellemben kezelni a luxuspickek helyett.DoM
Revis kapott egy 1 éves garantált 12 millás szerződést. Nem érzem benne a win-now módot. A hosszabbítás még korai lenne szerintem is én inkább DMC-vel egyeznék meg egy hosszútávúban.gordon
Szerintem is win-now szaga van Revis szerződésének. Revis normál ára minimum akörül a 12/év körül van, amit adtatok neki. Amit úgy tudtatok kifizetni egy évre, hogy abból 5 millát áttoltatok jövőre. Namost, egy esetleges hosszabbítás esetén ki kéne fizetni az évi átlag 12+ millát, plusz az idénről átcsúsztatott 5 millát is. Nézve az overthecapet, nemigen látom, hogy ez hogy lenne lehetséges. Egy 4 éves hosszabbítás a plusz 5 milla miatt még 1+ millával meg is növelné az éves átlagát. Még ha lenne is rá pénz, Belichicket nem úgy ismerem, mint aki osztogatná a 13.5 millás contractokat. Arról nem is beszélve, hogy nézve az overthecapet, nem is tűnik úgy, hogy be tudna férni a cap alá a következő 2 évben. Akkor pedig egy 1 éves szerződésről van szó, amit, mivel idén nem tudtatok kifizetni, ezért áttoltatok belőle 5-öt jövőre, amikor az 5 milla lesz, Revis meg valószínűleg nem. Ez eléggé win-now szagú szerintem is. (Nem is értettem a FA idején a fanyalgást, hogy miért nem win-now módban nyomja BB. Szerintem abban nyomta, legalábbis amennyire ésszerűen lehetett. Hogy aztán a drafton ezek után miért nem, az valóban egy érdekes kérdés.)peterk2005
LOL én kapásból kb 30millát látok amit erősítésekre használhatnánk jövőre, úgy, hogy csak DMC re mondanám, hogy mindenáron meg kell tartani. Korai még erről beszélni de a futóink sem érnek évi 2.5 max 3 millánál többet.Revis győzni akar és megállapodni. Jelenleg (és elnézve a szerződéseket) jövőre sincs olyan SB contender csapat ahol CB hiány és/vagy cap space lenne szóval megfog állapodni BB vel egy 3 éves avr 9-10 millás szerződésben ha mutat is valami 😀 Szerelmes lett BB-be , ez van😛
Ez csak az én véleményem, mint írtam nagyon korai még erről érdemben vitatkozni, először jöjjön a gyűrű.(Y)
több mint 11 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Szivesebben látnám azt a plussz embert a DE rotációban...

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 11 éve

ilyenkor azért látszik, hogy milyen szűk az az 53. Mallet-et megtartani jó nagy luxus, de valószinüleg számolni kell vele.
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Közben már Revis szerződéshosszabbításáról cikkeznek, amit nehéz látni, miből született. Mindenesetre ha már egy évre win now módba lépett vele a Pats, talán a draft első két körét is lehetett volna ebben a szellemben kezelni a luxuspickek helyett.DoM
Revis kapott egy 1 éves garantált 12 millás szerződést. Nem érzem benne a win-now módot. A hosszabbítás még korai lenne szerintem is én inkább DMC-vel egyeznék meg egy hosszútávúban.gordon
Szerintem is win-now szaga van Revis szerződésének. Revis normál ára minimum akörül a 12/év körül van, amit adtatok neki. Amit úgy tudtatok kifizetni egy évre, hogy abból 5 millát áttoltatok jövőre. Namost, egy esetleges hosszabbítás esetén ki kéne fizetni az évi átlag 12+ millát, plusz az idénről átcsúsztatott 5 millát is. Nézve az overthecapet, nemigen látom, hogy ez hogy lenne lehetséges. Egy 4 éves hosszabbítás a plusz 5 milla miatt még 1+ millával meg is növelné az éves átlagát. Még ha lenne is rá pénz, Belichicket nem úgy ismerem, mint aki osztogatná a 13.5 millás contractokat. Arról nem is beszélve, hogy nézve az overthecapet, nem is tűnik úgy, hogy be tudna férni a cap alá a következő 2 évben. Akkor pedig egy 1 éves szerződésről van szó, amit, mivel idén nem tudtatok kifizetni, ezért áttoltatok belőle 5-öt jövőre, amikor az 5 milla lesz, Revis meg valószínűleg nem. Ez eléggé win-now szagú szerintem is. (Nem is értettem a FA idején a fanyalgást, hogy miért nem win-now módban nyomja BB. Szerintem abban nyomta, legalábbis amennyire ésszerűen lehetett. Hogy aztán a drafton ezek után miért nem, az valóban egy érdekes kérdés.)peterk2005
Revis hosszabbitasos temahoz:  mobile.patsfans.com/m/articles/mobi.php?id=5785#.U-h0iFxBvMI
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 426 — Ajmo Vatreni
Reiss írja: ha Dobson és Easley nem kerül le egy héten belül a PUP ill. NFI listáról, akkor reálisan már nem lehet a játékukkal számolni az első héten. Már pedig ha most olyan prognózis születik, hogy nem lesznek egészségesek addigra, akkor borítékolható a PUP.
DoM
Ezt nem nagyon értem, miért lehetne számolni velük az első héten, ha még most sem szedik le őket a PUP listáról, vagy csak véletlenül elírtad?ZERO_L
Kimaradt egy nem az első mondatból...DoM
Én még így sem értem. 😊 Már nem a te mondatodat, hanem Reiss-t. Én úgy tudom, hogy a preseason pup listről egészen a reg season elejéig bármikor le lehet venni a játékost és aktiválni. A reg seasonnál van olyan, hogy ha a reg seasont valaki PUP-on kezdu, akkor 6 hétig nem kerülhet le onnan. Változott volna a szabály?peterk2005
Szabály nincs csak:"reálisan már nem lehet a játékukkal számolni az első héten"
Nem szabály, hanem az idő hiánya miatt nulláról nem lesznek felkészülve.
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Reiss írja: ha Dobson és Easley nem kerül le egy héten belül a PUP ill. NFI listáról, akkor reálisan már nem lehet a játékukkal számolni az első héten. Már pedig ha most olyan prognózis születik, hogy nem lesznek egészségesek addigra, akkor borítékolható a PUP.
DoM
Ezt nem nagyon értem, miért lehetne számolni velük az első héten, ha még most sem szedik le őket a PUP listáról, vagy csak véletlenül elírtad?ZERO_L
Kimaradt egy nem az első mondatból...DoM
Én még így sem értem. 😊 Már nem a te mondatodat, hanem Reiss-t. Én úgy tudom, hogy a preseason pup listről egészen a reg season elejéig bármikor le lehet venni a játékost és aktiválni. A reg seasonnál van olyan, hogy ha a reg seasont valaki PUP-on kezdu, akkor 6 hétig nem kerülhet le onnan. Változott volna a szabály?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem is win-now szaga van Revis szerződésének. Revis normál ára minimum akörül a 12/év körül van, amit adtatok neki. Amit úgy tudtatok kifizetni egy évre, hogy abból 5 millát áttoltatok jövőre. Namost, egy esetleges hosszabbítás esetén ki kéne fizetni az évi átlag 12+ millát, plusz az idénről átcsúsztatott 5 millát is. Nézve az overthecapet, nemigen látom, hogy ez hogy lenne lehetséges. Egy 4 éves hosszabbítás a plusz 5 milla miatt még 1+ millával meg is növelné az éves átlagát. Még ha lenne is rá pénz, Belichicket nem úgy ismerem, mint aki osztogatná a 13.5 millás contractokat. Arról nem is beszélve, hogy nézve az overthecapet, nem is tűnik úgy, hogy be tudna férni a cap alá a következő 2 évben. Akkor pedig egy 1 éves szerződésről van szó, amit, mivel idén nem tudtatok kifizetni, ezért áttoltatok belőle 5-öt jövőre, amikor az 5 milla lesz, Revis meg valószínűleg nem. Ez eléggé win-now szagú szerintem is. (Nem is értettem a FA idején a fanyalgást, hogy miért nem win-now módban nyomja BB. Szerintem abban nyomta, legalábbis amennyire ésszerűen lehetett. Hogy aztán a drafton ezek után miért nem, az valóban egy érdekes kérdés.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
DoM
Kimaradt egy nem az első mondatból...
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 063 — situational football
Reiss írja: ha Dobson és Easley nem kerül le egy héten belül a PUP ill. NFI listáról, akkor reálisan már lehet a játékukkal számolni az első héten. Már pedig ha most olyan prognózis születik, hogy nem lesznek egészségesek addigra, akkor borítékolható a PUP.
DoM
Ezt nem nagyon értem, miért lehetne számolni velük az első héten, ha még most sem szedik le őket a PUP listáról, vagy csak véletlenül elírtad?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Kik azok a TE-k?GhostLead
The New England Patriots have waived undrafted rookie tight ends Asa Watson and Justin Jones and running back Stephen Houston, according to a league source. In corresponding moves, the team has signed a trio of tight ends: veterans Ben Hartsock and Steve Maneri and 2014 undrafted free agent Terrence Miller.

espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4765981/source-patriots-waive-three-sign-three

Justin Jones-t kicsit sajnálom, jó nagy darab csávó volt, bár ezek szerint nem tudta eléggé kihasználni. Az első meccset sajnos még csak félszemmel tudtam végignézni, de ott rémlik egy csúnya drop tőle.