New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Valahol le lehet tölteni a meccset? Megnézném Malett tragédiát, Garop galoppját! 😀ParadSEC
Ncore-n már megtalálható.ervinator
Köszi már töltöm is le! Reggel korán néztem akkor még nem volt fenn. De akkor végre felrakták 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 945
Valahol le lehet tölteni a meccset? Megnézném Malett tragédiát, Garop galoppját! 😀ParadSEC
Ncore-n már megtalálható.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Valahol le lehet tölteni a meccset? Megnézném Malett tragédiát, Garop galoppját! 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Na megnéztem az első félidőt, sokat nem szabad belelátni, de a falak tragikusak voltak, főleg offense oldalon. Solder mint egy UDFA...

A védelem meg elfelejtette, hogy nem flag foci van, volt egy-két hatalmat mistackle.
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
"I have some of the little pygmies out there like Julian (5-10, 200) and Danny (5-11, 195), and it's nice to have a little bigger guy out there from time to time who has a big catch radius," Brady cracked. "Hopefully Danny and Julian don't get mad at me for saying that. They won't. They know I'm joking."

Rohadt jó, fehér pigmeusok... szerintem rajtuk ragad ez a név 😀
Welkert anno egy labradorhoz hasonlította...Gyulus
Edelman humorát dicséri (asszem), hogy Tom nyilatkozata után nem sokkal ezt a képet posztolta az FB oldalán.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, vágottban megnéztem egy negyedet, hát parádés, talán este folytatom 😀

több mint 11 éve
topin New England Patriots 2 268
Azt gondolom Garoppolo megmutatta h nincs vakon..magabiztosan, jól tette a dolgát..Mallettben soha nem volt ennyi potenciál, mint ebben a srácban van..
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Preseasonbeli első benyomás Malletről... atyaúristen, ugye ezért nem gondoljuk hogy kapunk picket?😀Gyulus
Katasztrofális😥
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Preseasonbeli első benyomás Malletről... atyaúristen, ugye ezért nem gondoljuk hogy kapunk picket?😀
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 426 — Ajmo Vatreni
Ráfekszünk a Mallett-trade-re? Brady helyett ő kezd, hátha tudunk érte kapni valami finomatWyatt
én egyelőre őszintén meg lennék lepve, JG annyira vakon van még, hogy elég nagy bátorságra vallna BB-éktől Mallett eltrédelésetriangle
Hát, legfeljebb reménykedünk benne, hogy nem kell pályára lépnie 😀
Egy év van a szerződéséből, ha nem égető, nem hinném, hogy bárki draft picket adna érteGogo
Mindig vannak kétségbeesett csapatok, akik képesek túlfizetni olyan játékosokat, mint Flynn, Kolb és társaik, sohasem lehet tudni 😀Wyatt
Ha Mallett-et (valami csoda folytán) valaki elvinné, akkor jönne egy QB veterán minimumért. (Talán Brady Quinn is ilyen megfontolásból volt Bostonban.)zinedine5
Az nem baj, de a plusz pick mindig elférWyatt
Leginkább Garoppolo szezonbeli játékidejétől való félelem miatt írtam ezt. Én is örülnék a picknek, csak kétlem, hogy lesz.
több mint 11 éve
Ráfekszünk a Mallett-trade-re? Brady helyett ő kezd, hátha tudunk érte kapni valami finomatWyatt
én egyelőre őszintén meg lennék lepve, JG annyira vakon van még, hogy elég nagy bátorságra vallna BB-éktől Mallett eltrédelésetriangle
Egy év van a szerződéséből, ha nem égető, nem hinném, hogy bárki draft picket adna érteGogo
Mindig vannak kétségbeesett csapatok, akik képesek túlfizetni olyan játékosokat, mint Flynn, Kolb és társaik, sohasem lehet tudni 😀Wyatt
Ha Mallett-et (valami csoda folytán) valaki elvinné, akkor jönne egy QB veterán minimumért. (Talán Brady Quinn is ilyen megfontolásból volt Bostonban.)zinedine5
Az nem baj, de a plusz pick mindig elfér

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 426 — Ajmo Vatreni
Ha Mallett-et (valami csoda folytán) valaki elvinné, akkor jönne egy QB veterán minimumért. (Talán Brady Quinn is ilyen megfontolásból volt Bostonban.)
több mint 11 éve
Mindig vannak kétségbeesett csapatok, akik képesek túlfizetni olyan játékosokat, mint Flynn, Kolb és társaik, sohasem lehet tudni 😀

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Egy év van a szerződéséből, ha nem égető, nem hinném, hogy bárki draft picket adna érte

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
triangle 1 283
én egyelőre őszintén meg lennék lepve, JG annyira vakon van még, hogy elég nagy bátorságra vallna BB-éktől Mallett eltrédelése
több mint 11 éve
Ráfekszünk a Mallett-trade-re? Brady helyett ő kezd, hátha tudunk érte kapni valami finomat

több mint 11 éve
Siliga megsérült

"Third-year Patriots DT Sealver Siliga has returned to Boston for tests on his injured left hand, which reflects initial concerns on severity
(...) will almost certainly miss time in coming weeks
"
(Reiss, twitter)Gogo
Nya kezdődik...ThundersNFL
Ha csak a cserék közül esnek ki emberek úgy, hogy azért olyan sokat nem hagynak ki, akkor no para. Ennyi mindig vanWyatt
Ez igaz, de Siliga fontos játékos, különösen úgy, hogy Kelly és Wilfork snapszámát limitálni kellene. Az ő kiesése nem az mintha a 6. corner esett volna ki.Burkus
Az előszezonban szerintem azt a kb két drive-ot, amíg fent lesz a két öreg, pont fogják azért bírni 😊
Annyira sokat pedig nem kell Siligának kihagynia. Meg annyira sokat pályán sem lennie, hogy tűélesen kelljen visszatérnie. Pihentetésre pedig Chris Jones is jó lesz majd. Meg, ha esetleg pályára tud lépni, akkor Easley is. Egyelőre nem aggódom

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Siliga megsérült

"Third-year Patriots DT Sealver Siliga has returned to Boston for tests on his injured left hand, which reflects initial concerns on severity
"
(Reiss, twitter)Gogo
Ha csak a cserék közül esnek ki emberek úgy, hogy azért olyan sokat nem hagynak ki, akkor no para. Ennyi mindig vanWyatt
Ez igaz, de Siliga fontos játékos, különösen úgy, hogy Kelly és Wilfork snapszámát limitálni kellene. Az ő kiesése nem az mintha a 6. corner esett volna ki.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
"I have some of the little pygmies out there like Julian (5-10, 200) and Danny (5-11, 195), and it's nice to have a little bigger guy out there from time to time who has a big catch radius," Brady cracked. "Hopefully Danny and Julian don't get mad at me for saying that. They won't. They know I'm joking."

Welkert anno egy labradorhoz hasonlította...

Más: Stork kiesése után Connolly ment át C-be, Kline RG... Wendell szvsz rohadt nagy veszélyben van, ha még ilyenkor sem kapja meg a C-szereplések nagyobbik részét. Halapio szvsz cut és talán ps... valami katasztrofális a srác, az egyetemi videóit nézve még most sem érte, mi keresnivalója van az NFL-ben.

Remélem, nem súlyos Siliga sérülése. Fontos rotációs ember, #2 NT... és Vince sérülésből tér vissza.Gyulus
Szerintem Connolly van veszélyben, Kline mellett Cannon is megfordult a jobb guard poziban (egyetemen is itt játszott) az edzéseken. Wendell kivágásával 800K-t, Connolly elküldésével 3M-t spórolnánk. Örök kérdés, hogy tavaly melyikük gyenge teljesítménye miatt omlott össze a fal belseje.
Szerintem a Solder-Mankins-Wendell-Kline-Vollmer kezdővel ugrunk neki az idénynek.
több mint 11 éve
És még bővebben:  pats.hu/edzotabor-10-nap_2014 😊

több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

Welkert anno egy labradorhoz hasonlította...

Más: Stork kiesése után Connolly ment át C-be, Kline RG... Wendell szvsz rohadt nagy veszélyben van, ha még ilyenkor sem kapja meg a C-szereplések nagyobbik részét. Halapio szvsz cut és talán ps... valami katasztrofális a srác, az egyetemi videóit nézve még most sem érte, mi keresnivalója van az NFL-ben.

Remélem, nem súlyos Siliga sérülése. Fontos rotációs ember, #2 NT... és Vince sérülésből tér vissza.
több mint 11 éve
Siliga megsérült

"
(Reiss, twitter)Gogo
Ha csak a cserék közül esnek ki emberek úgy, hogy azért olyan sokat nem hagynak ki, akkor no para. Ennyi mindig van

több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Siliga megsérült

"
(Reiss, twitter)Gogo
Nya kezdődik...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Siliga megsérült

"
(Reiss, twitter)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
A kis surranópályás
 dailysnark.com/brandon-lafell-hauls-amazing-catch-redskins-patriots-joint-practice/Wyatt
Most néztem, egy kis statot róla, utolsó 3 szezon 600 yard-os szezon (ez lesz az 5. szezonja, rookieként 468 yardot kapott el). És az átlag: 2010 - 12,3 yard; 2011 - 17,0 yard; 2012 - 15,4 yard; 2013 - 12,8 yard. Elkapások: 38 db; 36 db; 44 db; 49 db. Szerintem Edelman-Amendola-Dobson trió mögé kiváló, ha meg javulna a formája, annak mi, Pats drukkerek örülnénk a legjobban 😀