New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
A védelem nem volt meggyőző, remélem ezt a 3-4et nem gondolják komolyan.Gyulus
A 34-es alapfelállásnak csak akkor lehet értelme, ha Chandler Jones a RDE, de ahogy látjuk, és olvassuk a edzésriportokat inkább 34 OLB.

DL: Akári-Wilfork-Kelly
LB: Jones-Collins-Mayo-Ninko

Ninkovich kivételével mindenki jobb 43-ban. Mayo és különösen Collins is szabadabban játszhat a 4tagú védőfal mögött, arról nem is beszélve, hogy Mayo-t ezzel TED szerepbe limitálnák. Kelly sem tündököl 2gap szerepben LDE-ként. RDE posztra meg bárkit küld fel a csapat, az egész felállás gyenge pontja lesz. Ha Easley-vel számolnak még idén: neki sincs helye 34-ben.

Érthetetlen a váltás.DoM
Ninko helyére Hightowert képzeltem, úgy tudtam abban reménykednek, hogy ezen a poszton magára találna végre. Ugyanakkor mivel Ninko a kedvenc játékosom, nem szívesen látnám kevesebbet. 3 fős D falba ő meg gondolom kevés.
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A védelem nem volt meggyőző, remélem ezt a 3-4et nem gondolják komolyan.Gyulus
A 34-es alapfelállásnak csak akkor lehet értelme, ha Chandler Jones a RDE, de ahogy látjuk, és olvassuk a edzésriportokat inkább 34 OLB.

DL: Akári-Wilfork-Kelly
LB: Jones-Collins-Mayo-Ninko

Ninkovich kivételével mindenki jobb 43-ban. Mayo és különösen Collins is szabadabban játszhat a 4tagú védőfal mögött, arról nem is beszélve, hogy Mayo-t ezzel TED szerepbe limitálnák. Kelly sem tündököl 2gap szerepben LDE-ként. RDE posztra meg bárkit küld fel a csapat, az egész felállás gyenge pontja lesz. Ha Easley-vel számolnak még idén: neki sincs helye 34-ben.

Érthetetlen a váltás.
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Hát, átszenvedtem a meccset... totál flagfeszt😊
Pár észrevétel

A közvetítés során agyba-főbe fényeztékJames White-ot, pedig rohadtul nem volt produktív és a lyukakat sem nagyon találta. Ezt - többek közt - azzal magyarázták, hogy a Wisconsin-nál alapvetően power blocking fal mögött nyomult, itt azonban inkább alap zone-futásokat kapott, kevés pullinggal, lead blockerrel és még szokatlan neki a terep. Meglátjuk... a drafthelye, RB depth ismeretében meglepően nagy körülötte a hype.
Ridley ott folytatta, ahol abbahagyta. Bolden a külső futásánál meglepett a robbanékonyságával, ilyeneket régebben is produkált?

Tyms remélem valahogyan megragad a csapatban, ez azonban Boyce végzetét jelentené. Egyébként a felépítése, játéka sokban hasonlít volt kedvencemre, Gaffney-ra.. csak épp gyorsabb, nyersebb.

Tudom, hogy még csak 2 preaseason meccs ment le, de Gerappa inkább system-fitnek tűnik, mint Mallett valaha is. A LaFell TD kifejezetten tetszetős volt (feltéve, hogy nem a TE-nek akarta dobni a labdát😀).

A védelem nem volt meggyőző, remélem ezt a 3-4et nem gondolják komolyan. Főleg nem ezzel a felállással. Nálam Malcolm Butler tuti keeper.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Na nézzük:
 noonkick.com/2014-nfl-preseason-philadelphia-eagles-at-new-england-patriots/
több mint 11 éve
triangle 1 283
no big news, idén is PO-ban leszünk (ha nem sérül le egyszerre mindenki), utána meg a szokásos 3 kérdőjel:
- kulcsemberek egészsége
- támadófal belseje
- pass rush (nekem most ez tűnik a legaggasztóbbnak)
ez a 3-4 nem nagyon tetszett, Vellanoval (😒) mint kezdő RDE, Ch. Jones mint OLB, Collins mint ILB, bár ha az volt a cél, hogy mindenkinek elrejtsük az erősségét, akkor sikerrel jártunk. Mayonak állítólag nincs komoly baja, reméljük tényleg így van, kell ő ide nagyon. meg ennek az Arrington a másik kezdő S dolognak sem vagyok nagy híve...
Tyms eltiltásával mi a helyzet? mert mindenhol azt írják/mondják, hogy jó esélye van rosteren ragadni, mert ugye az első 4 meccsről el van tiltva. de ha ugyanúgy nem számít bele az 53-ba, mint Browner, akkor mi okunk lenne elküldeni?
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ninko, hogy lett ilyen jó játékos?zinedine5
Hirtelen. 😀

Gerappa egész jó! Hogy ez segít-e valamit az nálam még mindig ködös, de legalább nézhető a preseason meccseitek második fele. 😊 És ő legalább eltrédelve majd visszahozza a draft pickje árát. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 494 — Ajmo Vatreni
Ninko, hogy lett ilyen jó játékos?
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
elvileg csak a preseasonban dobálják ennyire érzékenyen, direkt. legalábbis a kommentátor ezt mondta, meg, hogy az edzők örülnek neki, mert így rá tudnak szólni a játékosokra, hogy mit nem kéne. ha mégis ilyen lenne a regular seasonben is, az nagyon rossz lenne.winston
Igen én is valami ilyesmit hallottam félálomban.
A második félidős D miatt meg nem bánkódom, már az első végén is szinte csak a cserék játszottak, onnantól az annyira már nem érdekelt. A kezdők hasítsanak, kezdjünk valamit a TE-kel, aztán onnantól no para

több mint 11 éve
elvileg csak a preseasonban dobálják ennyire érzékenyen, direkt. legalábbis a kommentátor ezt mondta, meg, hogy az edzők örülnek neki, mert így rá tudnak szólni a játékosokra, hogy mit nem kéne. ha mégis ilyen lenne a regular seasonben is, az nagyon rossz lenne.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 475 — nabege2@yahoo.com
a második félidőtől a védelmünk kb a minősíthetetlen kategóriát hozta
a támadósorunk viszont nagy tetszett, még Gerappa-val is

a flag-ek viszont borzalmasak voltak, basszus az ember már nem mert örülni egy playnek, mert már vártam, hogy kinek jön a flag, lesz itt (és másik topikokban) még anyázás bőven...
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Felkelek reggel, ránézek a netre, pats pulpit meccselemzésének első sora:

:#
több mint 11 éve
Na lényegen túl vagyunk (1. negyed).
Brady tolt két drive-ot, mert az elsőben volt egy fasza miscom, amiből kaptunk egy 77 yardos int ret TD-t a kedvencünktől (C. Williams), mondjuk csóri bele is sérült...

Amúgy támadásban szépen mentünk, Develin elkapóként szép dolgokat mutatott, White viszont még elég nyers, nagyon nagy a különbség Ridley javára, bár neki mintha a lyukak is kisebbek lettek volna. Thompkinsnak is voltak szép megmozdulásai meg Gerappának is. Nekem Ridley is határozottan tetszett amúgy, keményen futott, és biztosnak is tűnt. Na, mire leírtam, egyből elejti, hihetetlen, de mondjuk simán maradt nálunk. Akkor is...

A védelemről sokat nem tudtunk meg, első játékból toltunk egy fumble-t, amit meg is szereztünk, volt egy 12:43–0:08-as labdabirtoklási időkülönbség is kb.

A második Eagles-drive során volt egy Momah-elkapás, és annyi. McCoy futott előre négyet, majd vissza kettőt, és egy sack. Utóbbi kettő Ninko érdeme, a másodiknál nagyon megverte a majdani csere RT-t, de a felállás alapján egyértelmű volt, hogy itt kell verni ezt a falat, a többi része nagyon egyben van.

Azóta valami 19 perc vs 2 az arány, szal Gerappával is megyünk azért szépen

Ja, és Beau Allen! 😀 Meg mocsok sok a zászló, tördeli sajnos a játékot, mint a szemét

Na, akkor még a félidőből három masszív negatívum:
Egyszer akadt meg a támadás, erre blokkolt punt
TE elleni védekezés gyenge
Cannon botrány. Három egymást követő megmozdulásából kaptunk volna 20 yard büntit (20-asról jöttünk, csak felezgettek), meg úgy nyomta el Curry double-ben is, mintha egy kislány állt volna ott

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 807 — capitaine du château de Vienne 1487
mallett 😊))

www.nfl.com/news/story/0ap3000000377086/article/ranking-all-32-backup-quarterbackswinston
Micsodi kiràly hogy Oszveiler megelőzi Hasszit, mi munka van ebben a sorrendben, phfű apàm...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
mallett 😊))

www.nfl.com/news/story/0ap3000000377086/article/ranking-all-32-backup-quarterbacks
több mint 11 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000377548/article/tom-brady-ive-got-hands-on-centers-butts-more-than-wives?campaign=Facebook_atl_coppinger

Brady: My hands are on centers' butts more than wives 😀

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 890 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.youtube.com/watch?v=i3FscP7aNFo
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 185 — situational football
Várom már, hogy Magyarországra is megérkezzen ez a próba. Majd öntögetjük a jeges vízzel teli vödröket. 😀zsotyi
már itthon is van:

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
De amúgy ennek nem az lenne az értelme, hogy vödörből öntik nyakun magukat? Minek ide tűzoltó tömlő?zsotyi
Az lenne a fő, hogy felhívják a figyelmet a betegségre és pénzt adjanak, de itt is kezd szép lassan letérni eredeti útjáról a dolog, mert az ALS már teljesen másodlagos lett az ice bucket mögött és felajánlásokról se nagyon halllani... 😊baggio
Nem nagyon tudtam, hogy mi is pontosan ennek a próbanak a háttértörténete.
Köszönöm az információt!zsotyi
Na épp erről beszéltem 😊 de hogy korrekt legyek illik megemlíteni, hogy már bőven 1 millió dollár felett van az elmúlt hetekben befolyt adományok összege, szóval azért közel sem eredménytelen a kampány, csak egyre inkább a magamutogatásról kezd szólni, mintsem az eredeti céljáról, brutális betegség ez a Lou Gehrig-kórbaggio
Olvastam róla, hogy képben legyek, elernyednek az izmok, nehézkes lesz a mozgás, ezután/ezzel egyidőben nehézkes lesz a nyelés és a levegővétel is, és a beszéd. Ez később csak rosszabbodik, a beteg pedig képtelen lesz önállóan táplálkozni.

több mint 11 éve
De amúgy ennek nem az lenne az értelme, hogy vödörből öntik nyakun magukat? Minek ide tűzoltó tömlő?zsotyi
Az lenne a fő, hogy felhívják a figyelmet a betegségre és pénzt adjanak, de itt is kezd szép lassan letérni eredeti útjáról a dolog, mert az ALS már teljesen másodlagos lett az ice bucket mögött és felajánlásokról se nagyon halllani... 😊baggio
Köszönöm az információt!zsotyi
Na épp erről beszéltem 😊 de hogy korrekt legyek illik megemlíteni, hogy már bőven 1 millió dollár felett van az elmúlt hetekben befolyt adományok összege, szóval azért közel sem eredménytelen a kampány, csak egyre inkább a magamutogatásról kezd szólni, mintsem az eredeti céljáról, brutális betegség ez a Lou Gehrig-kór

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Köszönöm az információt!

több mint 11 éve
DoM aggodalmának adott hangot Bass esetében a gyenge MEI miatt, Worthytől én pedig az alacsony agility értéke miatt ódzkodtam anno, de tény, hogy azért egy második körös tehetség, ha egészséges tud lenni, óriási hasznot jelenthet nekünk, szóval én emiatt a trade miatt borzasztóan örülök. Reméljük tud is majd játszani, ha nem, akkor meg nem veszítettünk semmit, szóval ezen csak nyerhetünk, határozottan jó üzlet nekünk

több mint 11 éve
Várom már, hogy Magyarországra is megérkezzen ez a próba. Majd öntögetjük a jeges vízzel teli vödröket. 😀

több mint 11 éve
Az lenne a fő, hogy felhívják a figyelmet a betegségre és pénzt adjanak, de itt is kezd szép lassan letérni eredeti útjáról a dolog, mert az ALS már teljesen másodlagos lett az ice bucket mögött és felajánlásokról se nagyon halllani... 😊

---
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Szerintem alternatív megoldások is elfogadhatók. Lásd Meskó Zoli. Legyünk nagyvonalúak! A Jets szerintem megfelelt. 😉

We are all PATRIOTS!