New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Gronk ügye, aztán az Armstead-ügy, most Dobson sérülésének kezelése... Nem vagyok orvos, nem tudom megítélni, hogy mi történik meg messze is vagyok tőle, de néha úgy tűnik, hogy a Patriots egyébként olajozottan működő gépezetében az orvosi tevékenység a gyenge fogaskerék. 😕BurkusÁhh, szerintem minden csapat szurkolója ugyanezt érzi. Mindenütt van olyan játékos jópár aki vagy folyton lesérül, vagy nem épül fel időben, nem épül fel rendesen, stb.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Gronk ügye, aztán az Armstead-ügy, most Dobson sérülésének kezelése... Nem vagyok orvos, nem tudom megítélni, hogy mi történik meg messze is vagyok tőle, de néha úgy tűnik, hogy a Patriots egyébként olajozottan működő gépezetében az orvosi tevékenység a gyenge fogaskerék. 😕
több mint 11 éve
Frissített PFF depth chart:
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
patriots.hu/armstead-kontra-uscAjha, ez meglepő. Nem bírta a szervezete? Vagy valami más ok van a háttérben?peterk2005még egyetemen szétbaszta a szívét asszem Taradollal (fájcsillapító). Aztán kanada, újabb műtét, ketyegője rossz szóval abbahagyja.
Ha jól tudom perben áll a gyógyszergyártóval, kis szerencsével legalább nem fog éheznibriareos
több mint 11 éve
Ajha, ez meglepő. Nem bírta a szervezete? Vagy valami más ok van a háttérben?peterk2005még egyetemen szétbaszta a szívét asszem Taradollal (fájcsillapító). Aztán kanada, újabb műtét, ketyegője rossz szóval abbahagyja.
Ha jól tudom perben áll a gyógyszergyártóval, kis szerencsével legalább nem fog éhezni
több mint 11 éve
Ajha, ez meglepő. Nem bírta a szervezete? Vagy valami más ok van a háttérben?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Armstead 😕Én nagyon sajnálom, hogy végül így alakult, titkon reménykedtem, hogy nálunk majd megmutathatja.
Hát, minden jót neki mindenesetre...
bit.ly/ArmsteadRetires
több mint 11 éve
kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/07/texts-between-aaron-hernandez-and-bill-belichick-revealed.htmlmit tudtak ezek 33 oldalt smsezni?briareosEl tudod képzelni, hogy BB és a sittes arról SMS-ezgetnek, hogy kibe eresztett golyót éppen idegességében?120Yard: "Az Aaron Hernandez gyilkosságait vizsgáló ügyészek a New England Patriots háza táján is szimatoltak, és a Deadspin információi szerint a vizsgálati dokumentumok közt van Hernandez és Bill Bellichick februártól májusig tartó összes SMS-váltása, ami kinyomtatva 33 oldalt tesz ki."DeXNa az szép lenne a BB-t is elmeszelnék.... reméljük semmi durva nem lesz...ThundersNFL
Nyilván azért nézegették, hogy azt felderítsék, hogy a sittes mikor merre járhatott, mire lehet alibije és mire nem. Valószínűleg nem csak BB, hanem minden vele kapcsolatban levő ember kommunikációját alaposan végignézték, csak a többieké nem hír.peterk2005
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
pléjbúk😀mit tudtak ezek 33 oldalt smsezni?briareosEl tudod képzelni, hogy BB és a sittes arról SMS-ezgetnek, hogy kibe eresztett golyót éppen idegességében?120Yard: "Az Aaron Hernandez gyilkosságait vizsgáló ügyészek a New England Patriots háza táján is szimatoltak, és a Deadspin információi szerint a vizsgálati dokumentumok közt van Hernandez és Bill Bellichick februártól májusig tartó összes SMS-váltása, ami kinyomtatva 33 oldalt tesz ki."DeXNa az szép lenne a BB-t is elmeszelnék.... reméljük semmi durva nem lesz...ThundersNFL
Nyilván azért nézegették, hogy azt felderítsék, hogy a sittes mikor merre járhatott, mire lehet alibije és mire nem. Valószínűleg nem csak BB, hanem minden vele kapcsolatban levő ember kommunikációját alaposan végignézték, csak a többieké nem hír.peterk2005
több mint 11 éve
Eltudom képzelni:mit tudtak ezek 33 oldalt smsezni?briareosEl tudod képzelni, hogy BB és a sittes arról SMS-ezgetnek, hogy kibe eresztett golyót éppen idegességében?120Yard: "Az Aaron Hernandez gyilkosságait vizsgáló ügyészek a New England Patriots háza táján is szimatoltak, és a Deadspin információi szerint a vizsgálati dokumentumok közt van Hernandez és Bill Bellichick februártól májusig tartó összes SMS-váltása, ami kinyomtatva 33 oldalt tesz ki."DeXNa az szép lenne a BB-t is elmeszelnék.... reméljük semmi durva nem lesz...ThundersNFL
- Edző, nem tudom mit tegyek..."Először az ember megérti, hogy szenvedései jórészét maga okozza szükségtelenül. Másodszor ennek az okait keresi saját életében. Keresni annyi, mint bízni önmagunkban, hogy képesek vagyunk véget vetni a szenvedésnek. Végül felébred a vágy, hogy utat találjunk a békéhez, mert minden, ami él, boldogságra vágyik. Mind szeretné megnyerni saját legtisztább lényét."
-Jó. 4kor edzés. Bill...
több mint 11 éve
mit tudtak ezek 33 oldalt smsezni?El tudod képzelni, hogy BB és a sittes arról SMS-ezgetnek, hogy kibe eresztett golyót éppen idegességében?120Yard: "Az Aaron Hernandez gyilkosságait vizsgáló ügyészek a New England Patriots háza táján is szimatoltak, és a Deadspin információi szerint a vizsgálati dokumentumok közt van Hernandez és Bill Bellichick februártól májusig tartó összes SMS-váltása, ami kinyomtatva 33 oldalt tesz ki."DeXNa az szép lenne a BB-t is elmeszelnék.... reméljük semmi durva nem lesz...ThundersNFL
több mint 11 éve
El tudod képzelni, hogy BB és a sittes arról SMS-ezgetnek, hogy kibe eresztett golyót éppen idegességében?120Yard: "Az Aaron Hernandez gyilkosságait vizsgáló ügyészek a New England Patriots háza táján is szimatoltak, és a Deadspin információi szerint a vizsgálati dokumentumok közt van Hernandez és Bill Bellichick februártól májusig tartó összes SMS-váltása, ami kinyomtatva 33 oldalt tesz ki."DeXNa az szép lenne a BB-t is elmeszelnék.... reméljük semmi durva nem lesz...ThundersNFL
Nyilván azért nézegették, hogy azt felderítsék, hogy a sittes mikor merre járhatott, mire lehet alibije és mire nem. Valószínűleg nem csak BB, hanem minden vele kapcsolatban levő ember kommunikációját alaposan végignézték, csak a többieké nem hír.

több mint 11 éve
Segíthetek: egyet? Ha jól emlékszem, ilyenkorra - második idénye után - Brady már túl volt egy gyűrűn... 😀BurkusNa jó, feladtam a magas labdát, le is ütöttétek, ahogy kell. De ennyi legyen elég. 😀 Különben is, gyerekkori emlékekből nem lehet megélni. 😉
Most Wilson szurkolóinak van itt az ideje, de remélem fogtok még engem nagyon utálni. 😀

több mint 11 éve
120Yard: "Az Aaron Hernandez gyilkosságait vizsgáló ügyészek a New England Patriots háza táján is szimatoltak, és a Deadspin információi szerint a vizsgálati dokumentumok közt van Hernandez és Bill Bellichick februártól májusig tartó összes SMS-váltása, ami kinyomtatva 33 oldalt tesz ki."DeXNa az szép lenne a BB-t is elmeszelnék.... reméljük semmi durva nem lesz...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
120Yard: "Az Aaron Hernandez gyilkosságait vizsgáló ügyészek a New England Patriots háza táján is szimatoltak, és a Deadspin információi szerint a vizsgálati dokumentumok közt van Hernandez és Bill Bellichick februártól májusig tartó összes SMS-váltása, ami kinyomtatva 33 oldalt tesz ki."
több mint 11 éve
Ja, LeBron is ott van. Mondanám, hogy az összes vesztes, de inkább nem, mert Luck nagyon szereti a gömbölű focit, félek, hogy esetleg ő is ott lebzsel valahol. 😀Hát igen, ketten összesen 5 bajnoki címet nyertek, míg PM és Luck őőő 😀Wyatt
A VB döntőn Brady is ott feszít majd Gizi mellett a VIP páholyban.peterk2005
iktriad
Segíthetek: egyet? Ha jól emlékszem, ilyenkorra - második idénye után - Brady már túl volt egy gyűrűn... 😀
több mint 11 éve
Ja, LeBron is ott van. Mondanám, hogy az összes vesztes, de inkább nem, mert Luck nagyon szereti a gömbölű focit, félek, hogy esetleg ő is ott lebzsel valahol. 😀Hát igen, ketten összesen 5 bajnoki címet nyertek, míg PM és Luck őőő 😀
A VB döntőn Brady is ott feszít majd Gizi mellett a VIP páholyban.peterk2005
iktriad

több mint 11 éve
Ja, LeBron is ott van. Mondanám, hogy az összes vesztes, de inkább nem, mert Luck nagyon szereti a gömbölű focit, félek, hogy esetleg ő is ott lebzsel valahol. 😀A VB döntőn Brady is ott feszít majd Gizi mellett a VIP páholyban.
iktriad

több mint 11 éve
februári izgalmak? 😀Bízok én a srácokban bőszen félreértés ne essék. Személyes kedvencem 11, imádom a srácot, meg ezt a szisztémát is én "látványosabbnak" tartom, mint a szokványos "b*szzuk fel, oszt majd leszedi a cula" játékot. Bár Thompkins TDjénél mai napig kiráz a hideg...Boyceban nagyon bízom énis hogy robbantani fog. Ha tudnak fejlődni a rookiek, megkockáztatom, hogy top 5 WR egység is lehet újra nálunk.DeXTop 5 legyen a támadósor, nekem az bőven elég. Aztán ha tényleg olyan lesz a védelem, amit remélek...Wyatt
több mint 11 éve
Bízok én a srácokban bőszen félreértés ne essék. Személyes kedvencem 11, imádom a srácot, meg ezt a szisztémát is én "látványosabbnak" tartom, mint a szokványos "b*szzuk fel, oszt majd leszedi a cula" játékot. Bár Thompkins TDjénél mai napig kiráz a hideg...Boyceban nagyon bízom énis hogy robbantani fog. Ha tudnak fejlődni a rookiek, megkockáztatom, hogy top 5 WR egység is lehet újra nálunk.DeXTop 5 legyen a támadósor, nekem az bőven elég. Aztán ha tényleg olyan lesz a védelem, amit remélek...

több mint 11 éve
Bízok én a srácokban bőszen félreértés ne essék. Személyes kedvencem 11, imádom a srácot, meg ezt a szisztémát is én "látványosabbnak" tartom, mint a szokványos "b*szzuk fel, oszt majd leszedi a cula" játékot. Bár Thompkins TDjénél mai napig kiráz a hideg...Boyceban nagyon bízom énis hogy robbantani fog. Ha tudnak fejlődni a rookiek, megkockáztatom, hogy top 5 WR egység is lehet újra nálunk.
több mint 11 éve
Gyors vagy 😛Agyaltam rajta (lehet valahol olvastam is) hogy ugyan régóta keresik a szurkolót azt a cula RZ célpontot, Moss pótló csodagyereket, aki megmentené TB apót, de mégis évről évre nem hoz a vezetőség ilyen kaliberű embert. Legutóbb talán nyócöt volt ilyen, de na...nem lehet hogy más pass sémára áltunk át, amibe nincs helye magas WReknek? Hanem pont a Dola, Edelman, Welker tagot ficánkolhatnak benne?DeXA magas célpont nélküli játék azért nálunk nem egy újdonság 😀 Ocho azért nem volt olyan böszme nagy RZ-target, jött tavaly Dobson (6'3"), idén LaFell (6'2"), ott van Gronk (6'6"), ez azért elég lehet a vörös zónában is, bár tavaly a Broncos Welkerrel is megoldotta szépen ezeket a helyzeteket, persze ott volt rajta kívül is kismillió opció. De alapesetben a mozgékonyabb játékosok is meg tudnának ott élni, gyors irányváltások, aztán féllépés előny. Az a baj, hogy valahogy ez annyira nem akar összeállni. De reménykedem, ha Ridleyt sikerül megnevelni, akkor jó lehet ő is ott, szerintem jó lesz a támadósor.Wyatt