New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
INT by "Revis Island", csak Brady-t sajnálom, mert a sziget elég jól működik, de legalább Brady jobban felkészülhet így a szezonra.
 bleacherreport.com/articles/2149343-darrelle-revis-gets-a-pick-6-vs-tom-brady-in-patriots-training-camp

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 917 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Na, elolvastam a camp reportokat. Látom Browner kiemelkedett a keménységével, és egyesek Harrison-hoz hasonlítják az edzésbeli jelenlétét. 😊

Ha valaki nem olvasta volna:
 espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4765484/browners-physical-play-stands-out-for-pats
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
És Veeren? Ő szotyizik?

(Nehogymár, keeperben meg akarom tartani. 😊)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
BB nyilatkozott James Whiteról és elég nagy potenciált lát benne , mert bevethető mind a futó és passz játékoknál(three-down back) 😀 majdcsak szezon vége felé leszorítja Ridleyt, vagy még előbb 😀

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Valaki elmagyarázhatná nekem ezt a Gaffney move-ot? Az eseményeket értem, csak azt nem, hogy ez miért is nyereség? Ha nem kerül 53-ba, akkor ugyanúgy megy vissza waiverre, és vissza lehet claimelni. Vagy nem?

Más. Dobsonról olvasom, hogy nem is olyan sima az a fáradásos törés, állítólag csavarral kellett rögzíteni, és csak a hónap elején kezdhetett el futkorászni vele. Ráadásul fáradásos töréseknél ahogy olvasom, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy újra előjön, mint az ACL vagy a többi "népszerű" sérülés. Lehet tudni arról valamit, hogy mikorra van ütemezve?peterk2005
Szerintem a Gaffney move-ot csak BB érti, de tőle hiába kérdezik 😀cspeti98
Szerintem ő sem, de az image fenntartása megköveteli tőle az olyan húzásokat, amiket senki sem ért...
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
A nukleáris hordozórakéták indítókulcsa nem kellene? 😛 Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Dobson játéka nem létszükséglet.DoM
Hát igazad van, Bostonban azt lehet egyszerűbb lenne megszerezni, mint egy használható injury reportot 😀

(Egyébként fantasy miatt érdekelt, de akkor felejtős.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Dobsonról olvasom, hogy nem is olyan sima az a fáradásos törés, állítólag csavarral kellett rögzíteni, és csak a hónap elején kezdhetett el futkorászni vele. Ráadásul fáradásos töréseknél ahogy olvasom, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy újra előjön, mint az ACL vagy a többi "népszerű" sérülés. Lehet tudni arról valamit, hogy mikorra van ütemezve?peterk2005
A nukleáris hordozórakéták indítókulcsa nem kellene? 😛 Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Dobson játéka nem létszükséglet.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Valaki elmagyarázhatná nekem ezt a Gaffney move-ot? Az eseményeket értem, csak azt nem, hogy ez miért is nyereség? Ha nem kerül 53-ba, akkor ugyanúgy megy vissza waiverre, és vissza lehet claimelni. Vagy nem?

Más. Dobsonról olvasom, hogy nem is olyan sima az a fáradásos törés, állítólag csavarral kellett rögzíteni, és csak a hónap elején kezdhetett el futkorászni vele. Ráadásul fáradásos töréseknél ahogy olvasom, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy újra előjön, mint az ACL vagy a többi "népszerű" sérülés. Lehet tudni arról valamit, hogy mikorra van ütemezve?peterk2005
Szerintem a Gaffney move-ot csak BB érti, de tőle hiába kérdezik 😀cspeti98
Dobson lábába pedig azért került csavar mert valakinek a stábban van egy vas-műszaki boltja és mindenkibe műtenek egy kis fémet...(lásd Gronk keze..)😒
több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466

Szerintem a Gaffney move-ot csak BB érti, de tőle hiába kérdezik 😀

több mint 11 éve

Más. Dobsonról olvasom, hogy nem is olyan sima az a fáradásos törés, állítólag csavarral kellett rögzíteni, és csak a hónap elején kezdhetett el futkorászni vele. Ráadásul fáradásos töréseknél ahogy olvasom, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy újra előjön, mint az ACL vagy a többi "népszerű" sérülés. Lehet tudni arról valamit, hogy mikorra van ütemezve?

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 808 — capitaine du château de Vienne 1487
Tök felesleges a megkeseredett emberekkel foglalkozni. Kíváncsi vagyok, nagyobb haszna lesz-e, mint Ballardnak. Am BB-ről ez a kép jutott eszembe:
Wyatt
Mennyivel szebben írták ezt meg '88-ban:

Szépen vagyunk öltözve, csillog a hajunk
Gondolhatod, erre most is adunk
A város felett éppen Júlia lebeg
Ámuldozunk, és mint annyi mindent,ezt se értjük
Nincs semmi baj nem is kérdezősködünk
Ha lebeg, hát lebeg, nagy dolog,mi is jövünk
Hátrébb megyünk, innen neki futhatunk
Próbálkozunk, vajon éppen nekünk miért ne menne...Kollega
vaaagy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Tök felesleges a megkeseredett emberekkel foglalkozni. Kíváncsi vagyok, nagyobb haszna lesz-e, mint Ballardnak. Am BB-ről ez a kép jutott eszembe:
Wyatt
Mennyivel szebben írták ezt meg '88-ban:

Szépen vagyunk öltözve, csillog a hajunk
Gondolhatod, erre most is adunk
A város felett éppen Júlia lebeg
Ámuldozunk, és mint annyi mindent,ezt se értjük
Nincs semmi baj nem is kérdezősködünk
Ha lebeg, hát lebeg, nagy dolog,mi is jövünk
Hátrébb megyünk, innen neki futhatunk
Próbálkozunk, vajon éppen nekünk miért ne menne...

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 177 — Jó ötletnek tűnt!
Wyatt
Csak én nem tudodm, hogy milyen Timre gondolsz?:cool:gordon

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Wyatt
Ó, ne legyünk már szőkék. Képzeld azt, hogy Tim helyett BB van odaírva, örültem, hogy telóról megtaláltam egyáltalán ezt a képet 😊Wyatt
Bekaphatod😛 Menj vissza inkább a JAFL-ra hőbölögni 😛
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt
Ó, ne legyünk már szőkék. Képzeld azt, hogy Tim helyett BB van odaírva, örültem, hogy telóról megtaláltam egyáltalán ezt a képet 😊

több mint 11 éve
Wyatt
Csak én nem tudodm, hogy milyen Timre gondolsz?:cool:
több mint 11 éve

több mint 11 éve
Na,a Panthers rajongók szívébe is nyilván beloptuk magunkat.kolok1972
Gyöngyszemek vannak a kommentek között.😛
 www.facebook.com/NFL/photos/a.131239636262.116181.68680511262/10152376697451263/?type=1
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 121 — Pats fan
Na,a Panthers rajongók szívébe is nyilván beloptuk magunkat.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
A sziget annyira müködik, hogy ma Thompkins 7-7 ellen mintha ott se lett volna, ha besétál az öltözöbe azt se vettem volna észre 😀😀😀cspeti98
Azt már tudtuk korábbi reportokból, hogy Brady nem dob a sziget felé. Ma pedig megtudtuk, hogy a labda nem elektron, hogy részecske és hullámtulandonsága is legyen. Ha nem dobják arra, akkor arra nem is érkezik meg. Úgyhogy ezek szerint BB Thompkinsnak mára átmozgató edzést írt elő. 😊

több mint 11 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Írtam egy cikket arról, hogy mik azok a faktorok amik miatt Amendolának igazán jó szezonja lehet idén:  insidehandoff.com/2014/07/28/danny-amendola-2014-season/

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Revis két INT (mindkettő Edelmanról), két PD, működik a sziget

Egy rakás drop, Thompkinstól kettő is

Stork jól tartotta magát a másodvonalas DT-k ellen

Gronkowski továbbra is csak egyéni gyakorlatokat végzettGogo
A sziget annyira müködik, hogy ma Thompkins 7-7 ellen mintha ott se lett volna, ha besétál az öltözöbe azt se vettem volna észre 😀😀😀

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

Engem nem zavar, ha itt is megvannak, de már egy ideje felvetődött bennem a kérdés
Ezt az oldalt ismered?  pats.hu/edzotabor-3-nap_2014Wyatt
Persze, csak ritkán járok oda.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve

Engem nem zavar, ha itt is megvannak, de már egy ideje felvetődött bennem a kérdés
Ezt az oldalt ismered?  pats.hu/edzotabor-3-nap_2014

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

Gronkowski továbbra is csak egyéni gyakorlatokat végzett

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."