New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
De amúgy ennek nem az lenne az értelme, hogy vödörből öntik nyakun magukat? Minek ide tűzoltó tömlő?zsotyiAz lenne a fő, hogy felhívják a figyelmet a betegségre és pénzt adjanak, de itt is kezd szép lassan letérni eredeti útjáról a dolog, mert az ALS már teljesen másodlagos lett az ice bucket mögött és felajánlásokról se nagyon halllani... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
De amúgy ennek nem az lenne az értelme, hogy vödörből öntik nyakun magukat? Minek ide tűzoltó tömlő?zsotyiSzerintem alternatív megoldások is elfogadhatók. Lásd Meskó Zoli. Legyünk nagyvonalúak! A Jets szerintem megfelelt. 😉
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
De amúgy ennek nem az lenne az értelme, hogy vödörből öntik nyakun magukat? Minek ide tűzoltó tömlő?
több mint 12 éve
Ezek a jets.comos videók csak nekem nem indulnak el soha? Bár lehet, hogy csak önvédelmi mechanizmus 😀www.newyorkjets.com/videos/videos/Jets-Accept-ALS-IceBucketChallenge-/762d8ca0-ab4f-4811-9719-275a46e1c036Westerwww.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52and our good friends the new york jets XDWester
Na ez igen a nagyfőnök is beszállt a buliba! 😀ParadSEC
Nagy arc Kraft bácsi kíváncsi vagyok sexy Rexy mivel válaszol 😀ParadSEC

több mint 12 éve
www.newyorkjets.com/videos/videos/Jets-Accept-ALS-IceBucketChallenge-/762d8ca0-ab4f-4811-9719-275a46e1c036www.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52and our good friends the new york jets XDWester
Nagy arc Kraft bácsi kíváncsi vagyok sexy Rexy mivel válaszol 😀ParadSEC
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
www.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52and our good friends the new york jets XDWester
Nagy arc Kraft bácsi kíváncsi vagyok sexy Rexy mivel válaszol 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
www.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52and our good friends the new york jets XD
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
www.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52Na ez igen a nagyfőnök is beszállt a buliba! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Justin Greent eltoltuk Dallasba (Ben Bassért?).Szimpi gyerek volt, de nálunk idén az 53 közelébe se került volna
több mint 12 éve
Jerel Worthy érkezhet Green Bay-ből ha átmegy az orvosi vizsgálaton.7.kör ha befér az 53ba. + Ben Bass jött még DT posztra. Jones és Siliga sérülése lesz az ok sajnos 😕
A trade ellenértéke nem ismert egyelőre.Höri

több mint 12 éve
Jerel Worthy érkezhet Green Bay-ből ha átmegy az orvosi vizsgálaton.A trade ellenértéke nem ismert egyelőre.
több mint 12 éve
Jólvanmá! Senki se látta a Ford Fairlanet? 😊kurva ausztrálok...
Nem szóltam le őket, csak sokkolt.Kollega
több mint 12 éve
Jólvanmá! Senki se látta a Ford Fairlanet? 😊 Nem szóltam le őket, csak sokkolt.
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Lehet, hogy ez itt Istenkáromlás, de én nagyon bírom Peytont, óriási arc. Eli kicsit fura ebben az ökörködésben, de a bátyó nagy király.www.nfl.com/videos/denver-broncos/0ap3000000376666/Eli-and-Peyton-s-DirecTV-music-video?campaign=Facebook_videos_manningsElhatárolódom ettől a kijelentéstől. Am szerintem még vicces isWyatt
...Ott kéne atomot robbantani!Kollega
zinedine5

😛
Egyébként nincs vele baj, ellenfél, nem ellenség.🏈
több mint 12 éve
Egyetértek, szerintem ez itt sem számít semmi negatívnak 😊Lehet, hogy ez itt Istenkáromlás, de én nagyon bírom Peytont, óriási arc. Eli kicsit fura ebben az ökörködésben, de a bátyó nagy király.www.nfl.com/videos/denver-broncos/0ap3000000376666/Eli-and-Peyton-s-DirecTV-music-video?campaign=Facebook_videos_manningsElhatárolódom ettől a kijelentéstől. Am szerintem még vicces isWyatt
(legjobb: www.youtube.com/watch?v=uEEYbXVCoT0)zinedine5

több mint 12 éve
Lehet, hogy ez itt Istenkáromlás, de én nagyon bírom Peytont, óriási arc. Eli kicsit fura ebben az ökörködésben, de a bátyó nagy király.www.nfl.com/videos/denver-broncos/0ap3000000376666/Eli-and-Peyton-s-DirecTV-music-video?campaign=Facebook_videos_manningsElhatárolódom ettől a kijelentéstől. Am szerintem még vicces isWyatt
(legjobb: www.youtube.com/watch?v=uEEYbXVCoT0)
több mint 12 éve
www.nfl.com/videos/denver-broncos/0ap3000000376666/Eli-and-Peyton-s-DirecTV-music-video?campaign=Facebook_videos_manningsElhatárolódom ettől a kijelentéstől. Am szerintem még vicces is

több mint 12 éve
Mi lehet Solder-el? Botrány volt a Skins ellen, állítólag gyenge az edzéseken is, most már Cannon állt a helyén. Pedig az elmúlt két évben nagyon jó volt. Sérülés?LordTamasVárjunk még ezzel, az egész O-falat rotáljuk, Cannon pl csak C nem volt még😀
több mint 12 éve
...Ott kéne atomot robbantani!
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Mi lehet Solder-el? Botrány volt a Skins ellen, állítólag gyenge az edzéseken is, most már Cannon állt a helyén. Pedig az elmúlt két évben nagyon jó volt. Sérülés?
több mint 12 éve
Én meg Tavon Wilsont vagnam mar ki a francba,nem tudom miért cipeljük még mindig.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Both Aaron Dobson and Dominique Easley off NFI and Practicing. Biggest news of #Patriots pre-season thus far.triangle
több mint 12 éve
triangle
1 283
Both Aaron Dobson and Dominique Easley off NFI and Practicing. Biggest news of #Patriots pre-season thus far.
több mint 12 éve
Az a két TE nagyon vékonynak tűnik, egy DL vagy OL helyett jöhetne egy keretszűkítésnél kukázott TE.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."