New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
INT by "Revis Island", csak Brady-t sajnálom, mert a sziget elég jól működik, de legalább Brady jobban felkészülhet így a szezonra.bleacherreport.com/articles/2149343-darrelle-revis-gets-a-pick-6-vs-tom-brady-in-patriots-training-camp
több mint 11 éve
Na, elolvastam a camp reportokat. Látom Browner kiemelkedett a keménységével, és egyesek Harrison-hoz hasonlítják az edzésbeli jelenlétét. 😊Ha valaki nem olvasta volna:
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4765484/browners-physical-play-stands-out-for-pats
több mint 11 éve
És Veeren? Ő szotyizik? (Nehogymár, keeperben meg akarom tartani. 😊)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
BB nyilatkozott James Whiteról és elég nagy potenciált lát benne , mert bevethető mind a futó és passz játékoknál(three-down back) 😀 majdcsak szezon vége felé leszorítja Ridleyt, vagy még előbb 😀
több mint 11 éve
Szerintem ő sem, de az image fenntartása megköveteli tőle az olyan húzásokat, amiket senki sem ért...Valaki elmagyarázhatná nekem ezt a Gaffney move-ot? Az eseményeket értem, csak azt nem, hogy ez miért is nyereség? Ha nem kerül 53-ba, akkor ugyanúgy megy vissza waiverre, és vissza lehet claimelni. Vagy nem?Szerintem a Gaffney move-ot csak BB érti, de tőle hiába kérdezik 😀cspeti98
Más. Dobsonról olvasom, hogy nem is olyan sima az a fáradásos törés, állítólag csavarral kellett rögzíteni, és csak a hónap elején kezdhetett el futkorászni vele. Ráadásul fáradásos töréseknél ahogy olvasom, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy újra előjön, mint az ACL vagy a többi "népszerű" sérülés. Lehet tudni arról valamit, hogy mikorra van ütemezve?peterk2005
több mint 11 éve
A nukleáris hordozórakéták indítókulcsa nem kellene? 😛 Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Dobson játéka nem létszükséglet.DoMHát igazad van, Bostonban azt lehet egyszerűbb lenne megszerezni, mint egy használható injury reportot 😀
(Egyébként fantasy miatt érdekelt, de akkor felejtős.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Dobsonról olvasom, hogy nem is olyan sima az a fáradásos törés, állítólag csavarral kellett rögzíteni, és csak a hónap elején kezdhetett el futkorászni vele. Ráadásul fáradásos töréseknél ahogy olvasom, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy újra előjön, mint az ACL vagy a többi "népszerű" sérülés. Lehet tudni arról valamit, hogy mikorra van ütemezve?peterk2005A nukleáris hordozórakéták indítókulcsa nem kellene? 😛 Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Dobson játéka nem létszükséglet.
több mint 11 éve
Dobson lábába pedig azért került csavar mert valakinek a stábban van egy vas-műszaki boltja és mindenkibe műtenek egy kis fémet...(lásd Gronk keze..)😒Valaki elmagyarázhatná nekem ezt a Gaffney move-ot? Az eseményeket értem, csak azt nem, hogy ez miért is nyereség? Ha nem kerül 53-ba, akkor ugyanúgy megy vissza waiverre, és vissza lehet claimelni. Vagy nem?Szerintem a Gaffney move-ot csak BB érti, de tőle hiába kérdezik 😀cspeti98
Más. Dobsonról olvasom, hogy nem is olyan sima az a fáradásos törés, állítólag csavarral kellett rögzíteni, és csak a hónap elején kezdhetett el futkorászni vele. Ráadásul fáradásos töréseknél ahogy olvasom, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy újra előjön, mint az ACL vagy a többi "népszerű" sérülés. Lehet tudni arról valamit, hogy mikorra van ütemezve?peterk2005
több mint 11 éve
Valaki elmagyarázhatná nekem ezt a Gaffney move-ot? Az eseményeket értem, csak azt nem, hogy ez miért is nyereség? Ha nem kerül 53-ba, akkor ugyanúgy megy vissza waiverre, és vissza lehet claimelni. Vagy nem?Szerintem a Gaffney move-ot csak BB érti, de tőle hiába kérdezik 😀
több mint 11 éve
Valaki elmagyarázhatná nekem ezt a Gaffney move-ot? Az eseményeket értem, csak azt nem, hogy ez miért is nyereség? Ha nem kerül 53-ba, akkor ugyanúgy megy vissza waiverre, és vissza lehet claimelni. Vagy nem?Más. Dobsonról olvasom, hogy nem is olyan sima az a fáradásos törés, állítólag csavarral kellett rögzíteni, és csak a hónap elején kezdhetett el futkorászni vele. Ráadásul fáradásos töréseknél ahogy olvasom, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy újra előjön, mint az ACL vagy a többi "népszerű" sérülés. Lehet tudni arról valamit, hogy mikorra van ütemezve?

több mint 11 éve
vaaagyTök felesleges a megkeseredett emberekkel foglalkozni. Kíváncsi vagyok, nagyobb haszna lesz-e, mint Ballardnak. Am BB-ről ez a kép jutott eszembe:Mennyivel szebben írták ezt meg '88-ban:
Wyatt
Szépen vagyunk öltözve, csillog a hajunk
Gondolhatod, erre most is adunk
A város felett éppen Júlia lebeg
Ámuldozunk, és mint annyi mindent,ezt se értjük
Nincs semmi baj nem is kérdezősködünk
Ha lebeg, hát lebeg, nagy dolog,mi is jövünk
Hátrébb megyünk, innen neki futhatunk
Próbálkozunk, vajon éppen nekünk miért ne menne...Kollega

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Tök felesleges a megkeseredett emberekkel foglalkozni. Kíváncsi vagyok, nagyobb haszna lesz-e, mint Ballardnak. Am BB-ről ez a kép jutott eszembe:Mennyivel szebben írták ezt meg '88-ban:
Wyatt
Szépen vagyunk öltözve, csillog a hajunk
Gondolhatod, erre most is adunk
A város felett éppen Júlia lebeg
Ámuldozunk, és mint annyi mindent,ezt se értjük
Nincs semmi baj nem is kérdezősködünk
Ha lebeg, hát lebeg, nagy dolog,mi is jövünk
Hátrébb megyünk, innen neki futhatunk
Próbálkozunk, vajon éppen nekünk miért ne menne...
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Tök felesleges a megkeseredett emberekkel foglalkozni. Kíváncsi vagyok, nagyobb haszna lesz-e, mint Ballardnak. Am BB-ről ez a kép jutott eszembe:Csak én nem tudodm, hogy milyen Timre gondolsz?:cool:gordon
Wyatt
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Bekaphatod😛 Menj vissza inkább a JAFL-ra hőbölögni 😛Ó, ne legyünk már szőkék. Képzeld azt, hogy Tim helyett BB van odaírva, örültem, hogy telóról megtaláltam egyáltalán ezt a képet 😊WyattTök felesleges a megkeseredett emberekkel foglalkozni. Kíváncsi vagyok, nagyobb haszna lesz-e, mint Ballardnak. Am BB-ről ez a kép jutott eszembe:Csak én nem tudodm, hogy milyen Timre gondolsz?:cool:gordon
Wyatt
több mint 11 éve
Ó, ne legyünk már szőkék. Képzeld azt, hogy Tim helyett BB van odaírva, örültem, hogy telóról megtaláltam egyáltalán ezt a képet 😊Tök felesleges a megkeseredett emberekkel foglalkozni. Kíváncsi vagyok, nagyobb haszna lesz-e, mint Ballardnak. Am BB-ről ez a kép jutott eszembe:Csak én nem tudodm, hogy milyen Timre gondolsz?:cool:gordon
Wyatt

több mint 11 éve
Tök felesleges a megkeseredett emberekkel foglalkozni. Kíváncsi vagyok, nagyobb haszna lesz-e, mint Ballardnak. Am BB-ről ez a kép jutott eszembe:Csak én nem tudodm, hogy milyen Timre gondolsz?:cool:
Wyatt
több mint 11 éve
Tök felesleges a megkeseredett emberekkel foglalkozni. Kíváncsi vagyok, nagyobb haszna lesz-e, mint Ballardnak. Am BB-ről ez a kép jutott eszembe:

több mint 11 éve
Na,a Panthers rajongók szívébe is nyilván beloptuk magunkat.kolok1972Gyöngyszemek vannak a kommentek között.😛
www.facebook.com/NFL/photos/a.131239636262.116181.68680511262/10152376697451263/?type=1
több mint 11 éve
Na,a Panthers rajongók szívébe is nyilván beloptuk magunkat.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
A sziget annyira müködik, hogy ma Thompkins 7-7 ellen mintha ott se lett volna, ha besétál az öltözöbe azt se vettem volna észre 😀😀😀cspeti98Azt már tudtuk korábbi reportokból, hogy Brady nem dob a sziget felé. Ma pedig megtudtuk, hogy a labda nem elektron, hogy részecske és hullámtulandonsága is legyen. Ha nem dobják arra, akkor arra nem is érkezik meg. Úgyhogy ezek szerint BB Thompkinsnak mára átmozgató edzést írt elő. 😊

több mint 11 éve
Írtam egy cikket arról, hogy mik azok a faktorok amik miatt Amendolának igazán jó szezonja lehet idén: insidehandoff.com/2014/07/28/danny-amendola-2014-season/

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Revis két INT (mindkettő Edelmanról), két PD, működik a szigetA sziget annyira müködik, hogy ma Thompkins 7-7 ellen mintha ott se lett volna, ha besétál az öltözöbe azt se vettem volna észre 😀😀😀
Egy rakás drop, Thompkinstól kettő is
Stork jól tartotta magát a másodvonalas DT-k ellen
Gronkowski továbbra is csak egyéni gyakorlatokat végzettGogo
több mint 11 éve
Persze, csak ritkán járok oda.Revis két INT (mindkettő Edelmanról), két PD, működik a szigetEngem nem zavar, ha itt is megvannak, de már egy ideje felvetődött bennem a kérdés
Ezt az oldalt ismered? pats.hu/edzotabor-3-nap_2014Wyatt
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Revis két INT (mindkettő Edelmanról), két PD, működik a szigetEngem nem zavar, ha itt is megvannak, de már egy ideje felvetődött bennem a kérdés
Ezt az oldalt ismered? pats.hu/edzotabor-3-nap_2014

több mint 11 éve
Revis két INT (mindkettő Edelmanról), két PD, működik a szigetEgy rakás drop, Thompkinstól kettő is
Gronkowski továbbra is csak egyéni gyakorlatokat végzett
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."