New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Tök felesleges a megkeseredett emberekkel foglalkozni. Kíváncsi vagyok, nagyobb haszna lesz-e, mint Ballardnak. Am BB-ről ez a kép jutott eszembe:
Wyatt
Mennyivel szebben írták ezt meg '88-ban:

Szépen vagyunk öltözve, csillog a hajunk
Gondolhatod, erre most is adunk
A város felett éppen Júlia lebeg
Ámuldozunk, és mint annyi mindent,ezt se értjük
Nincs semmi baj nem is kérdezősködünk
Ha lebeg, hát lebeg, nagy dolog,mi is jövünk
Hátrébb megyünk, innen neki futhatunk
Próbálkozunk, vajon éppen nekünk miért ne menne...Kollega
vaaagy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Tök felesleges a megkeseredett emberekkel foglalkozni. Kíváncsi vagyok, nagyobb haszna lesz-e, mint Ballardnak. Am BB-ről ez a kép jutott eszembe:
Wyatt
Mennyivel szebben írták ezt meg '88-ban:

Szépen vagyunk öltözve, csillog a hajunk
Gondolhatod, erre most is adunk
A város felett éppen Júlia lebeg
Ámuldozunk, és mint annyi mindent,ezt se értjük
Nincs semmi baj nem is kérdezősködünk
Ha lebeg, hát lebeg, nagy dolog,mi is jövünk
Hátrébb megyünk, innen neki futhatunk
Próbálkozunk, vajon éppen nekünk miért ne menne...

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 036 — Jó ötletnek tűnt!
Wyatt
Csak én nem tudodm, hogy milyen Timre gondolsz?:cool:gordon

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Wyatt
Ó, ne legyünk már szőkék. Képzeld azt, hogy Tim helyett BB van odaírva, örültem, hogy telóról megtaláltam egyáltalán ezt a képet 😊Wyatt
Bekaphatod😛 Menj vissza inkább a JAFL-ra hőbölögni 😛
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt
Ó, ne legyünk már szőkék. Képzeld azt, hogy Tim helyett BB van odaírva, örültem, hogy telóról megtaláltam egyáltalán ezt a képet 😊

több mint 11 éve
Wyatt
Csak én nem tudodm, hogy milyen Timre gondolsz?:cool:
több mint 11 éve

több mint 11 éve
Na,a Panthers rajongók szívébe is nyilván beloptuk magunkat.kolok1972
Gyöngyszemek vannak a kommentek között.😛
 www.facebook.com/NFL/photos/a.131239636262.116181.68680511262/10152376697451263/?type=1
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 112 — Pats fan
Na,a Panthers rajongók szívébe is nyilván beloptuk magunkat.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
A sziget annyira müködik, hogy ma Thompkins 7-7 ellen mintha ott se lett volna, ha besétál az öltözöbe azt se vettem volna észre 😀😀😀cspeti98
Azt már tudtuk korábbi reportokból, hogy Brady nem dob a sziget felé. Ma pedig megtudtuk, hogy a labda nem elektron, hogy részecske és hullámtulandonsága is legyen. Ha nem dobják arra, akkor arra nem is érkezik meg. Úgyhogy ezek szerint BB Thompkinsnak mára átmozgató edzést írt elő. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Írtam egy cikket arról, hogy mik azok a faktorok amik miatt Amendolának igazán jó szezonja lehet idén:  insidehandoff.com/2014/07/28/danny-amendola-2014-season/

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Revis két INT (mindkettő Edelmanról), két PD, működik a sziget

Egy rakás drop, Thompkinstól kettő is

Stork jól tartotta magát a másodvonalas DT-k ellen

Gronkowski továbbra is csak egyéni gyakorlatokat végzettGogo
A sziget annyira müködik, hogy ma Thompkins 7-7 ellen mintha ott se lett volna, ha besétál az öltözöbe azt se vettem volna észre 😀😀😀

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

Engem nem zavar, ha itt is megvannak, de már egy ideje felvetődött bennem a kérdés
Ezt az oldalt ismered?  pats.hu/edzotabor-3-nap_2014Wyatt
Persze, csak ritkán járok oda.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve

Engem nem zavar, ha itt is megvannak, de már egy ideje felvetődött bennem a kérdés
Ezt az oldalt ismered?  pats.hu/edzotabor-3-nap_2014

több mint 11 éve

Gronkowski továbbra is csak egyéni gyakorlatokat végzett

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Thompkins jól teljesített, de nem értékelném túl, tavaly is jól kezdett TC-ben (a Sudfeld-szindrómáról nem is beszélve).Gogo
Azért Thompkins tavaly az alapszakaszban már megmutatta, milyen hasznos fegyver lehet, ha konzisztensebb lesz a játéka. Az első hetek botladozásait meg az UDFA-láz számlájára is lehet írni. Aztán megsérült. Rosterre kerülési esélyeit növeli Dobson sérülése és hogy az általa betöltött szerepre (kvázi Brandon Lloyd) rajta kívül nincs alkalmas elkapó a keretben a sok slot elkapó között.DoM
Szerintem elég nagy meglepetés lenne, ha a rostert sem érné meg, a többit meg majd meglátjuk.

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
james whiteból szezon végére vajon lehet 1. számú futó?zsotyi
Ridley szerepe majd eldönti.
több mint 11 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
james whiteból szezon végére vajon lehet 1. számú futó?

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Thompkins jól teljesített, de nem értékelném túl, tavaly is jól kezdett TC-ben (a Sudfeld-szindrómáról nem is beszélve).Gogo
Azért Thompkins tavaly az alapszakaszban már megmutatta, milyen hasznos fegyver lehet, ha konzisztensebb lesz a játéka. Az első hetek botladozásait meg az UDFA-láz számlájára is lehet írni. Aztán megsérült. Rosterre kerülési esélyeit növeli Dobson sérülése és hogy az általa betöltött szerepre (kvázi Brandon Lloyd) rajta kívül nincs alkalmas elkapó a keretben a sok slot elkapó között.
több mint 11 éve

Úgy tűnik, nem akarják elsietni Gronkowski visszaillesztését:
"Gronkowski participated in individual drills, but not in any of the 7-on-7 or 11-on-11 drills. Gronkowski had a brace over the knee, and is still wearing a protective cover over his previously injured left forearm. He didn't seem reluctant running, cutting and planting, and at the end of practice spent some extra time on the field catching passes from quarterback Tom Brady. At the same time, it's clear that this is going to be a gradual process in bringing Gronkowski along." (ESPN)

A Revis-island edzésen működik:
"There was Brady taking the snap near the end of practice Thursday in an 11-on-11 drill and looking to his right and seeing Revis in tight coverage on Julian Edelman and then throwing the other way, much like he did in the six years Revis played for the Jets. It’s fun to watch the chess match, even if it’s only practice and Brady didn’t go Revis’ way during team drills." (ESPN)

Remélem, Storkot komolyabb munkában is kipróbálják majd:
"Rookie center Bryan Stork snapped to Brady after practice in the time Brady was working with Gronkowski." (ESPN)

Thompkins jól teljesített, de nem értékelném túl, tavaly is jól kezdett TC-ben (a Sudfeld-szindrómáról nem is beszélve).

több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
A mester bejelentette, hogy 87 teljesen felepult.polonic
Pár pillanattal később voltak már vicces emberek 😀
THIS JUST IN: Gronk breaks his elbow practicing
De rengetegen máris bajnoki címet predesztinálnak. Csak bírja ki egészségesen, és tegyen hozzá sokat a futójátékhoz, mert nagy szükségünk lesz rá a szezonban... 😊Wyatt
Legalabb egyszer legyen mar szerencsenk, hogy nem leszunk korhazcsapat a szezon vegere. Egyelore en csak ezt kivanom. Majd kesobb amtobbit 😊

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
De rengetegen máris bajnoki címet predesztinálnak. Csak bírja ki egészségesen, és tegyen hozzá sokat a futójátékhoz, mert nagy szükségünk lesz rá a szezonban... 😊Wyatt
Hol van az még, először ki kell menni a pályára és meg kell csinálni a játékokat😛
több mint 11 éve
De rengetegen máris bajnoki címet predesztinálnak. Csak bírja ki egészségesen, és tegyen hozzá sokat a futójátékhoz, mert nagy szükségünk lesz rá a szezonban... 😊

több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
A mester bejelentette, hogy 87 teljesen felepult.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gronk ügye, aztán az Armstead-ügy, most Dobson sérülésének kezelése... Nem vagyok orvos, nem tudom megítélni, hogy mi történik meg messze is vagyok tőle, de néha úgy tűnik, hogy a Patriots egyébként olajozottan működő gépezetében az orvosi tevékenység a gyenge fogaskerék. 😕Burkus
Áhh, szerintem minden csapat szurkolója ugyanezt érzi. Mindenütt van olyan játékos jópár aki vagy folyton lesérül, vagy nem épül fel időben, nem épül fel rendesen, stb.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)