New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
De amúgy ennek nem az lenne az értelme, hogy vödörből öntik nyakun magukat? Minek ide tűzoltó tömlő?
több mint 11 éve
Ezek a jets.comos videók csak nekem nem indulnak el soha? Bár lehet, hogy csak önvédelmi mechanizmus 😀www.newyorkjets.com/videos/videos/Jets-Accept-ALS-IceBucketChallenge-/762d8ca0-ab4f-4811-9719-275a46e1c036Westerwww.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52and our good friends the new york jets XDWester
Na ez igen a nagyfőnök is beszállt a buliba! 😀ParadSEC
Nagy arc Kraft bácsi kíváncsi vagyok sexy Rexy mivel válaszol 😀ParadSEC

több mint 11 éve
www.newyorkjets.com/videos/videos/Jets-Accept-ALS-IceBucketChallenge-/762d8ca0-ab4f-4811-9719-275a46e1c036www.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52and our good friends the new york jets XDWester
Nagy arc Kraft bácsi kíváncsi vagyok sexy Rexy mivel válaszol 😀ParadSEC
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
www.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52and our good friends the new york jets XDWester
Nagy arc Kraft bácsi kíváncsi vagyok sexy Rexy mivel válaszol 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
www.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52and our good friends the new york jets XD
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
www.patriots.com/media-center/videos/Robert-Kraft-Patriots-take-Ice-Bucket-Challenge/47cb97f4-8d58-45a1-96a0-3655cf90cb52Na ez igen a nagyfőnök is beszállt a buliba! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Justin Greent eltoltuk Dallasba (Ben Bassért?).Szimpi gyerek volt, de nálunk idén az 53 közelébe se került volna
több mint 11 éve
Jerel Worthy érkezhet Green Bay-ből ha átmegy az orvosi vizsgálaton.7.kör ha befér az 53ba. + Ben Bass jött még DT posztra. Jones és Siliga sérülése lesz az ok sajnos 😕
A trade ellenértéke nem ismert egyelőre.Höri

több mint 11 éve
Jerel Worthy érkezhet Green Bay-ből ha átmegy az orvosi vizsgálaton.A trade ellenértéke nem ismert egyelőre.
több mint 11 éve
Jólvanmá! Senki se látta a Ford Fairlanet? 😊kurva ausztrálok...
Nem szóltam le őket, csak sokkolt.Kollega
több mint 11 éve
Jólvanmá! Senki se látta a Ford Fairlanet? 😊 Nem szóltam le őket, csak sokkolt.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Lehet, hogy ez itt Istenkáromlás, de én nagyon bírom Peytont, óriási arc. Eli kicsit fura ebben az ökörködésben, de a bátyó nagy király.www.nfl.com/videos/denver-broncos/0ap3000000376666/Eli-and-Peyton-s-DirecTV-music-video?campaign=Facebook_videos_manningsElhatárolódom ettől a kijelentéstől. Am szerintem még vicces isWyatt
...Ott kéne atomot robbantani!Kollega
zinedine5

😛
Egyébként nincs vele baj, ellenfél, nem ellenség.🏈
több mint 11 éve
Egyetértek, szerintem ez itt sem számít semmi negatívnak 😊Lehet, hogy ez itt Istenkáromlás, de én nagyon bírom Peytont, óriási arc. Eli kicsit fura ebben az ökörködésben, de a bátyó nagy király.www.nfl.com/videos/denver-broncos/0ap3000000376666/Eli-and-Peyton-s-DirecTV-music-video?campaign=Facebook_videos_manningsElhatárolódom ettől a kijelentéstől. Am szerintem még vicces isWyatt
(legjobb: www.youtube.com/watch?v=uEEYbXVCoT0)zinedine5

több mint 11 éve
Lehet, hogy ez itt Istenkáromlás, de én nagyon bírom Peytont, óriási arc. Eli kicsit fura ebben az ökörködésben, de a bátyó nagy király.www.nfl.com/videos/denver-broncos/0ap3000000376666/Eli-and-Peyton-s-DirecTV-music-video?campaign=Facebook_videos_manningsElhatárolódom ettől a kijelentéstől. Am szerintem még vicces isWyatt
(legjobb: www.youtube.com/watch?v=uEEYbXVCoT0)
több mint 11 éve
www.nfl.com/videos/denver-broncos/0ap3000000376666/Eli-and-Peyton-s-DirecTV-music-video?campaign=Facebook_videos_manningsElhatárolódom ettől a kijelentéstől. Am szerintem még vicces is

több mint 11 éve
Mi lehet Solder-el? Botrány volt a Skins ellen, állítólag gyenge az edzéseken is, most már Cannon állt a helyén. Pedig az elmúlt két évben nagyon jó volt. Sérülés?LordTamasVárjunk még ezzel, az egész O-falat rotáljuk, Cannon pl csak C nem volt még😀
több mint 11 éve
www.nfl.com/videos/denver-broncos/0ap3000000376666/Eli-and-Peyton-s-DirecTV-music-video?campaign=Facebook_videos_mannings...Ott kéne atomot robbantani!
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Mi lehet Solder-el? Botrány volt a Skins ellen, állítólag gyenge az edzéseken is, most már Cannon állt a helyén. Pedig az elmúlt két évben nagyon jó volt. Sérülés?
több mint 11 éve
Én meg Tavon Wilsont vagnam mar ki a francba,nem tudom miért cipeljük még mindig.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Both Aaron Dobson and Dominique Easley off NFI and Practicing. Biggest news of #Patriots pre-season thus far.triangle
több mint 11 éve
triangle
1 283
Both Aaron Dobson and Dominique Easley off NFI and Practicing. Biggest news of #Patriots pre-season thus far.
több mint 11 éve
Az a két TE nagyon vékonynak tűnik, egy DL vagy OL helyett jöhetne egy keretszűkítésnél kukázott TE.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Vélemények? espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4765794/new-england-patriots-projected-roster-4Amíg PUP-ról lekerülő ember miatt nem kell hely addig szerintem maradni fog (mert úgy tűnik lesz aki PUP listán kezd). De ha addig nem tudjuk elsózni, akkor megy a kukába. Biztosan nem tartunk az 53-ban két olyan csere QB-t aki közül gyakorlatilag egyik se kész játékra.
ilyenkor azért látszik, hogy milyen szűk az az 53. Mallet-et megtartani jó nagy luxus, de valószinüleg számolni kell vele.winston
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Vélemények? espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4765794/new-england-patriots-projected-roster-4- Mallett kuka
ilyenkor azért látszik, hogy milyen szűk az az 53. Mallet-et megtartani jó nagy luxus, de valószinüleg számolni kell vele.winston
- +1 TE
- Ebner helyett Chung.