New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A kis surranópályás
 dailysnark.com/brandon-lafell-hauls-amazing-catch-redskins-patriots-joint-practice/

több mint 11 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175

😀

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
 www.facebook.com/photo.php?v=754275191280168&set=vb.128950643812629&type=2&theater
Edelman nem szarral gurigázik! 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
 www.csnne.com/blog/patriots-talk/patriots-release-unofficial-depth-chart
Ha még valaki nem látta volna.zsotyi
És ebből adódik valamilyen következtetés?Burkus
Hát mivel én egy kicsit James White párti vagyok, főleg azért, mert szerintem jó futó, és könnyen produkálhatna olyat, mint Blount. BB is elmondta már, hogy lát benne fantáziát, meg hogy szezon végére könnyen kezdő futó lehet, erre itt, elég hátul van. Másik, hogy LaFell lehet, hogy nem a legjobb WR, de én akkor is Thompkis elé raknám.zsotyi
Ebből a dc-ből ne vonj le messzemenő következtetéseket, írta DoM, hogy a médiakapcsolatokért felelős osztály állította össze a patsnél 😛
Thompkins pedig jó kis fantasy sleeper lesz idén😉
több mint 11 éve
És ebből adódik valamilyen következtetés?Burkus
Hát mivel én egy kicsit James White párti vagyok, főleg azért, mert szerintem jó futó, és könnyen produkálhatna olyat, mint Blount. BB is elmondta már, hogy lát benne fantáziát, meg hogy szezon végére könnyen kezdő futó lehet, erre itt, elég hátul van. Másik, hogy LaFell lehet, hogy nem a legjobb WR, de én akkor is Thompkis elé raknám.

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
És ebből adódik valamilyen következtetés?
több mint 11 éve
Ha még valaki nem látta volna.

több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Legyen meg a 4., aztán majd utána meglátjuk, mi lesz. Csak legyen már meg... 😊Wyatt
Aztan legyen meg az otodik is, hogy ne csk beallitsa Montana rekordjat, hanem meg is dontse. Utana talan visszavonulhat. 😊

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
Legyen meg a 4., aztán majd utána meglátjuk, mi lesz. Csak legyen már meg... 😊

több mint 11 éve
Tudtuk, hogy majd jössz😉 Még 1 gyűrű és visszavonul, szóval valószinű, hogy idén látjuk utoljára😛
több mint 11 éve
Senki? Na akkor majd én 😊
37 éves lett a legnagyobb, remélem, marad még egy három évet, hogy tényleg játsszon 40 évesen is
Wyatt
hát jó is lenne, csak vigyázzon az olyan nyilatkozatokkal mint ami breesnek volt, mert viszik is drog tesztre 😀

több mint 11 éve
Senki? Na akkor majd én 😊
37 éves lett a legnagyobb, remélem, marad még egy három évet, hogy tényleg játsszon 40 évesen is

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hú, már megijedtem, hogy idén nem lesz ilyen faszság, de szerencsére Cary Williams még időben lépett
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000372794/article/eagles-cary-williams-patriots-are-cheatersWyatt

(A melegítő felsőre külön felhívnám a figyelmet. 😀)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 063 — situational football
Hú, már megijedtem, hogy idén nem lesz ilyen faszság, de szerencsére Cary Williams még időben lépett
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000372794/article/eagles-cary-williams-patriots-are-cheatersWyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000372794/article/eagles-cary-williams-patriots-are-cheaters

több mint 11 éve
INT by "Revis Island", csak Brady-t sajnálom, mert a sziget elég jól működik, de legalább Brady jobban felkészülhet így a szezonra.
 bleacherreport.com/articles/2149343-darrelle-revis-gets-a-pick-6-vs-tom-brady-in-patriots-training-camp

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Na, elolvastam a camp reportokat. Látom Browner kiemelkedett a keménységével, és egyesek Harrison-hoz hasonlítják az edzésbeli jelenlétét. 😊

Ha valaki nem olvasta volna:
 espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4765484/browners-physical-play-stands-out-for-pats
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
És Veeren? Ő szotyizik?

(Nehogymár, keeperben meg akarom tartani. 😊)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
BB nyilatkozott James Whiteról és elég nagy potenciált lát benne , mert bevethető mind a futó és passz játékoknál(three-down back) 😀 majdcsak szezon vége felé leszorítja Ridleyt, vagy még előbb 😀

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Valaki elmagyarázhatná nekem ezt a Gaffney move-ot? Az eseményeket értem, csak azt nem, hogy ez miért is nyereség? Ha nem kerül 53-ba, akkor ugyanúgy megy vissza waiverre, és vissza lehet claimelni. Vagy nem?

Más. Dobsonról olvasom, hogy nem is olyan sima az a fáradásos törés, állítólag csavarral kellett rögzíteni, és csak a hónap elején kezdhetett el futkorászni vele. Ráadásul fáradásos töréseknél ahogy olvasom, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy újra előjön, mint az ACL vagy a többi "népszerű" sérülés. Lehet tudni arról valamit, hogy mikorra van ütemezve?peterk2005
Szerintem a Gaffney move-ot csak BB érti, de tőle hiába kérdezik 😀cspeti98
Szerintem ő sem, de az image fenntartása megköveteli tőle az olyan húzásokat, amiket senki sem ért...
több mint 11 éve
A nukleáris hordozórakéták indítókulcsa nem kellene? 😛 Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Dobson játéka nem létszükséglet.DoM
Hát igazad van, Bostonban azt lehet egyszerűbb lenne megszerezni, mint egy használható injury reportot 😀

(Egyébként fantasy miatt érdekelt, de akkor felejtős.)

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Dobsonról olvasom, hogy nem is olyan sima az a fáradásos törés, állítólag csavarral kellett rögzíteni, és csak a hónap elején kezdhetett el futkorászni vele. Ráadásul fáradásos töréseknél ahogy olvasom, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy újra előjön, mint az ACL vagy a többi "népszerű" sérülés. Lehet tudni arról valamit, hogy mikorra van ütemezve?peterk2005
A nukleáris hordozórakéták indítókulcsa nem kellene? 😛 Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Dobson játéka nem létszükséglet.
több mint 11 éve
Valaki elmagyarázhatná nekem ezt a Gaffney move-ot? Az eseményeket értem, csak azt nem, hogy ez miért is nyereség? Ha nem kerül 53-ba, akkor ugyanúgy megy vissza waiverre, és vissza lehet claimelni. Vagy nem?

Más. Dobsonról olvasom, hogy nem is olyan sima az a fáradásos törés, állítólag csavarral kellett rögzíteni, és csak a hónap elején kezdhetett el futkorászni vele. Ráadásul fáradásos töréseknél ahogy olvasom, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy újra előjön, mint az ACL vagy a többi "népszerű" sérülés. Lehet tudni arról valamit, hogy mikorra van ütemezve?peterk2005
Szerintem a Gaffney move-ot csak BB érti, de tőle hiába kérdezik 😀cspeti98
Dobson lábába pedig azért került csavar mert valakinek a stábban van egy vas-műszaki boltja és mindenkibe műtenek egy kis fémet...(lásd Gronk keze..)😒
több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466

Szerintem a Gaffney move-ot csak BB érti, de tőle hiába kérdezik 😀

több mint 11 éve

Más. Dobsonról olvasom, hogy nem is olyan sima az a fáradásos törés, állítólag csavarral kellett rögzíteni, és csak a hónap elején kezdhetett el futkorászni vele. Ráadásul fáradásos töréseknél ahogy olvasom, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy újra előjön, mint az ACL vagy a többi "népszerű" sérülés. Lehet tudni arról valamit, hogy mikorra van ütemezve?