New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Újabban előfordul, hogy marha vicces akarok lenni, és ennyi jön össze. A végén oda jutok, hogy csak én röhögök a vicceimen. Ilyesztő, meg is nézem, rendben van-e a nyugdíjbiztosításom. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Tudja ő, csak vicceskedni próbáltÍgy is 1.5 évvel fiatalabb, mint a denveri musztángok

több mint 12 éve
kapcsold be az oldalsávot és nézz rá a twittercsatornánkra 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Amúgy, nem mellesleg, boldogat a legnagyobbnak 😊Gratula neki. Hanyadik? Negyvenedik? 😀
Wyatt
Amúgy semmit nem öregszik a pali, az arca legalábbis olyan, mint tíz éve. Úgy látszik Giselle nem csak saját magán veti be a csodakrémjeit. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Na, miért törölted ki a képet?Mondjuk Cooper kicsit sincs felfújva, ááá 😀

több mint 12 éve
Egy csomó TC report megemlíti, hogy egyre többet álltok fel Tebow-val pistolból, és nyomtok read option-t. Persze Tebow miatt rögtön sokan messze menő következtetéseket vonnak le ebből. Érzésem szerint inkább arról van szó, hogy a defense-t gyakoroltatják pistol és a read option ellen, mint, hogy az offense-ben terveznétek bevetni.pats.hu/edzotabor-6-nap_2013
Egyébként bennem már az is megfordult, hogy szó nincs arról, hogy Tebow-val komoly szándékai lennének BB-nek, egyszerűen camp bodynak hozta, hogy legyen kit használni a védelem tréningeztetéséhez. BB-től simán kitelik az ilyen. 😊peterk2005
Jaja, itt is felvetődött, hogy a védelemnek hozták, nem a támadók miatt 😊

több mint 12 éve
Egy csomó TC report megemlíti, hogy egyre többet álltok fel Tebow-val pistolból, és nyomtok read option-t. Persze Tebow miatt rögtön sokan messze menő következtetéseket vonnak le ebből. Érzésem szerint inkább arról van szó, hogy a defense-t gyakoroltatják pistol és a read option ellen, mint, hogy az offense-ben terveznétek bevetni.Egyébként bennem már az is megfordult, hogy szó nincs arról, hogy Tebow-val komoly szándékai lennének BB-nek, egyszerűen azért hozta, hogy legyen valaki akivel komolyan lehet a read option elleni védekezést gyakorolni. TB sebessége eleve max. egy reumás csigához mérten király, úgyhogy csak az idejét pazarolnátok, ha neki kéne tréningeztetni a #D-t. BB-től simán kitelik az ilyen.

több mint 12 éve
A szerdai cut (Hawkins) és 2 waive (McDonald és Ashford) után hoztunk is valakit a csapathoz Scott Vallone (DL) személyében. Lehet tippelni, hogy hova járt suliba xD
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Hát annak örülnék a legjobban..De Spikes sajna nem lesz nagy a passzok leütésében..Ő hasonlít nekem Arrington-ra picit..Egyfajta munkában nagyon jó..De nem lesz all-down LB...Igen LB/DE hibridként tudnám őt legjobban elképzelni..Azért mert az alapfelállásunk 43, azért sokszor állunk fel, főleg nickelben 34-ként is..Szélső pusztítónak nagyon el tudom őt képzelni..S szerintem passzok ellen sem annyira homály mint Spikes..kyobaluÉs ha eredményes volt Spikes "all-down linebacker leszek" magán-edzőtábora? 😊Gogo
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Akkor jövőre sokat kaszál majd a szabadügynökpiacon 😊Kíváncsi vagyok, de szerintem nem fogunk két ilyen magas fizetésű LB-t a keretben tartani, inkább beügyeskedjük Collinst, és variálgatunk majd

több mint 12 éve
Igen LB/DE hibridként tudnám őt legjobban elképzelni..Azért mert az alapfelállásunk 43, azért sokszor állunk fel, főleg nickelben 34-ként is..Szélső pusztítónak nagyon el tudom őt képzelni..S szerintem passzok ellen sem annyira homály mint Spikes..kyobaluÉs ha eredményes volt Spikes "all-down linebacker leszek" magán-edzőtábora? 😊
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Igen LB/DE hibridként tudnám őt legjobban elképzelni..Azért mert az alapfelállásunk 43, azért sokszor állunk fel, főleg nickelben 34-ként is..Szélső pusztítónak nagyon el tudom őt képzelni..S szerintem passzok ellen sem annyira homály mint Spikes..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Hát ő izéDe amúgy 4–3-ban eddig is a szélen volt, azért nem értettem a felvetést 😀
Az más, ha arra gondolsz, hogy DL-be menjen fel RE-ként, az már érdekesebb lehet, bár inkább Ninko mellett SLB-ként számoltak vele, esetleg, hogy az ő helyét veszi át egy sorral feljebb. RE-nek pihentetésre van egy pár fiatalunk, akit ki lehetne próbálni, ott őt nem erőltetném
Ja, hogy közben beleszerkesztetted a DE/LB-hibrid kitételt, az más 😀

több mint 12 éve
Jobb szélen..Már tavaly is azt vártam, hogy picit tehermentesítik néha vele Jones-t, s besegít a passrushba keményebben..Fletcher szerintem a legjobb passzvédekezésben a LB sorból..De hát törik keze, lába..Jó lenne, ha idén végre egészséges tudna maradni.. De jó minőségű LB van most elég a csapatban..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Melyik szélen gondolod? 😊Fletcher jó csóka, de szerencsétlen állandóan sérült

több mint 12 éve
Hát azt tudjuk, hogy Mayo és Spikes jó futás ellen..Remélem Hightower előrébb lép egy kicsit, s talán szélen játszatják LB/DE hibridként..Collins szerintem jó lesz..Kifejezetten robbanékony, akár középen is..Mind a négyen erősebbek lehetnek blitzben, passrushban is..De igazából annak örülnék, ha már passzok ellen is lényegesen jobban működne ez a corp..Fletcher tavaly jó volt ebben az edzőtáborban.. Mayo szervezze a játékot,a többiek meg pusztítsanak.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Szerintem tavaly sem volt gáz, miután rendeződött a secondary, és még tovább javulhat majd

több mint 12 éve
Hát jah..Adalius Thomas, Vrabel, Seau, Bruschi, Colvin..Régi szép idők..
De meg merem kockáztatni, hogy idén kifejezetten erős LB sorunk lesz..Sőt a védelmünk sokkal jobb lesz mint tavaly volt.. De kell is majd idén Brady-nek segíteni szerintem.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Na, ezzel valami gebasz van, nagyításnál a képernyő bal szélére kerül, a fele nem látszikzinedine5

több mint 12 éve
...Most arról a védelemről beszélünk, amelyiknek a LB sora a Sports Illustrated címlapján vigyorgott? Arra én emlékezni fogok, amíg élek! 😀
De 2007-nél szerintem 99%-ban csak az offense-re emlékszünk és arra nem, h a DEF mit tett hozzá. Mert általában nem is kellett sok mindent hozzá tennie. De én úgy emlékszem, h akkor több, tőlem lényegesen rutinosabb, hozzáértőbb drukker azt kifogásta a bowl.hu előd - fórumán, h a DEF nem igazán mutat semmit és ki tudja, h mi lesz ebből éles helyzetben.
...Rule
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
HA jól látom még nem volt a Pats közleménye Armstead állapotáról:"Armond Armstead had surgery to treat an infection. Armond is in good condition and is expected to make a full recovery. A timetable has not been set for his return to football.”
:-/
Do your job
több mint 12 éve
A 3 SB győzelemre, akik nem emlékeznek rá - pl. én is csak a 3 gyűrűt éltem meg Pats - drukkerként -, mind úgy tekintenek vissza, h elit D, közepes O + Tom Brady.A napokban pont néztem a 2007-es statokat, de azt meg nem mondtam volna, hogy a Giants 53 sackje mögött mi értük el a legtöbbet 47-tel 😊WyattA 3SB győzelem idején is marha jól nyomta a csapat mind turnoverben, mind sackben.
Ritkán fordul elő az, hogy offense dominanciával végig lehet nyomni győztesen egy szezont. Utoljára talán a 2009 volt ilyen, a Saint vs Colts SB idején, de akkor ugye mindkettő HFA-val, végig dome-ban nyomta le a PO-t, az SB meg Miami-ban volt...
Nincs mese, a k*va időjárás, a hideg, a sár, a hó betesz a prolific offense-nek, ilyenkor kell a védelem is nagyon.peterk2005
De 2007-nél szerintem 99%-ban csak az offense-re emlékszünk és arra nem, h a DEF mit tett hozzá. Mert általában nem is kellett sok mindent hozzá tennie. De én úgy emlékszem, h akkor több, tőlem lényegesen rutinosabb, hozzáértőbb drukker azt kifogásta a bowl.hu előd - fórumán, h a DEF nem igazán mutat semmit és ki tudja, h mi lesz ebből éles helyzetben.
Gondolom Wyatt is erre utalt, h ennek tükrében meglepően érdekes ez a stat.
A sack-ek másrészt szerintem azzal függhetnek össze, h ellenünk - mivel rendre hátrányban voltak az ellenfelek - rendre sokat passzoltak, így pedig sokkal több kísérlet nyílt arra, h pass rusher-t küldjön a csapat. Nyilván a sack-eket meg is kell csinálni, tehát ez ettől függetlenül ez a védelmet dícséri.
Az viszont nyilván nem, h egy sacket nem sikerült végrehajtani, ami sokunknak a legfájóbb: amikor Eli a döntőn üldözőitől elszakadva, futtában - ha jól emlékszem 4. kisérletre - megcsinálta a 1st down. Abból a drive-ból jött a győztes TD:S
Wyatt

zinedine5