New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Újabban előfordul, hogy marha vicces akarok lenni, és ennyi jön össze. A végén oda jutok, hogy csak én röhögök a vicceimen. Ilyesztő, meg is nézem, rendben van-e a nyugdíjbiztosításom. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tudja ő, csak vicceskedni próbált
Így is 1.5 évvel fiatalabb, mint a denveri musztángok bajnokcsapatának üdvöskéje 😀

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
kapcsold be az oldalsávot és nézz rá a twittercsatornánkra 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amúgy, nem mellesleg, boldogat a legnagyobbnak 😊
Wyatt
Gratula neki. Hanyadik? Negyvenedik? 😀

Amúgy semmit nem öregszik a pali, az arca legalábbis olyan, mint tíz éve. Úgy látszik Giselle nem csak saját magán veti be a csodakrémjeit. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Amúgy, nem mellesleg, boldogat a legnagyobbnak 😊

több mint 12 éve
Na, miért törölted ki a képet?
Mondjuk Cooper kicsit sincs felfújva, ááá 😀

több mint 12 éve
Egy csomó TC report megemlíti, hogy egyre többet álltok fel Tebow-val pistolból, és nyomtok read option-t. Persze Tebow miatt rögtön sokan messze menő következtetéseket vonnak le ebből. Érzésem szerint inkább arról van szó, hogy a defense-t gyakoroltatják pistol és a read option ellen, mint, hogy az offense-ben terveznétek bevetni.

Egyébként bennem már az is megfordult, hogy szó nincs arról, hogy Tebow-val komoly szándékai lennének BB-nek, egyszerűen camp bodynak hozta, hogy legyen kit használni a védelem tréningeztetéséhez. BB-től simán kitelik az ilyen. 😊peterk2005
 pats.hu/edzotabor-6-nap_2013
Jaja, itt is felvetődött, hogy a védelemnek hozták, nem a támadók miatt 😊

több mint 12 éve
Egy csomó TC report megemlíti, hogy egyre többet álltok fel Tebow-val pistolból, és nyomtok read option-t. Persze Tebow miatt rögtön sokan messze menő következtetéseket vonnak le ebből. Érzésem szerint inkább arról van szó, hogy a defense-t gyakoroltatják pistol és a read option ellen, mint, hogy az offense-ben terveznétek bevetni.

Egyébként bennem már az is megfordult, hogy szó nincs arról, hogy Tebow-val komoly szándékai lennének BB-nek, egyszerűen azért hozta, hogy legyen valaki akivel komolyan lehet a read option elleni védekezést gyakorolni. TB sebessége eleve max. egy reumás csigához mérten király, úgyhogy csak az idejét pazarolnátok, ha neki kéne tréningeztetni a #D-t. BB-től simán kitelik az ilyen.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546

hivatalos naptár
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
A szerdai cut (Hawkins) és 2 waive (McDonald és Ashford) után hoztunk is valakit a csapathoz Scott Vallone (DL) személyében. Lehet tippelni, hogy hova járt suliba xD

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Igen LB/DE hibridként tudnám őt legjobban elképzelni..Azért mert az alapfelállásunk 43, azért sokszor állunk fel, főleg nickelben 34-ként is..Szélső pusztítónak nagyon el tudom őt képzelni..S szerintem passzok ellen sem annyira homály mint Spikes..kyobalu
És ha eredményes volt Spikes "all-down linebacker leszek" magán-edzőtábora? 😊Gogo
Hát annak örülnék a legjobban..De Spikes sajna nem lesz nagy a passzok leütésében..Ő hasonlít nekem Arrington-ra picit..Egyfajta munkában nagyon jó..De nem lesz all-down LB...

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Akkor jövőre sokat kaszál majd a szabadügynökpiacon 😊
Kíváncsi vagyok, de szerintem nem fogunk két ilyen magas fizetésű LB-t a keretben tartani, inkább beügyeskedjük Collinst, és variálgatunk majd

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Igen LB/DE hibridként tudnám őt legjobban elképzelni..Azért mert az alapfelállásunk 43, azért sokszor állunk fel, főleg nickelben 34-ként is..Szélső pusztítónak nagyon el tudom őt képzelni..S szerintem passzok ellen sem annyira homály mint Spikes..kyobalu
És ha eredményes volt Spikes "all-down linebacker leszek" magán-edzőtábora? 😊

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Igen LB/DE hibridként tudnám őt legjobban elképzelni..Azért mert az alapfelállásunk 43, azért sokszor állunk fel, főleg nickelben 34-ként is..Szélső pusztítónak nagyon el tudom őt képzelni..S szerintem passzok ellen sem annyira homály mint Spikes..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Hát ő izé
De amúgy 4–3-ban eddig is a szélen volt, azért nem értettem a felvetést 😀
Az más, ha arra gondolsz, hogy DL-be menjen fel RE-ként, az már érdekesebb lehet, bár inkább Ninko mellett SLB-ként számoltak vele, esetleg, hogy az ő helyét veszi át egy sorral feljebb. RE-nek pihentetésre van egy pár fiatalunk, akit ki lehetne próbálni, ott őt nem erőltetném
Ja, hogy közben beleszerkesztetted a DE/LB-hibrid kitételt, az más 😀

több mint 12 éve
Jobb szélen..Már tavaly is azt vártam, hogy picit tehermentesítik néha vele Jones-t, s besegít a passrushba keményebben..Fletcher szerintem a legjobb passzvédekezésben a LB sorból..De hát törik keze, lába..Jó lenne, ha idén végre egészséges tudna maradni.. De jó minőségű LB van most elég a csapatban..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Melyik szélen gondolod? 😊
Fletcher jó csóka, de szerencsétlen állandóan sérült

több mint 12 éve
Hát azt tudjuk, hogy Mayo és Spikes jó futás ellen..Remélem Hightower előrébb lép egy kicsit, s talán szélen játszatják LB/DE hibridként..Collins szerintem jó lesz..Kifejezetten robbanékony, akár középen is..Mind a négyen erősebbek lehetnek blitzben, passrushban is..De igazából annak örülnék, ha már passzok ellen is lényegesen jobban működne ez a corp..Fletcher tavaly jó volt ebben az edzőtáborban.. Mayo szervezze a játékot,a többiek meg pusztítsanak.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Szerintem tavaly sem volt gáz, miután rendeződött a secondary, és még tovább javulhat majd

több mint 12 éve
Hát jah..Adalius Thomas, Vrabel, Seau, Bruschi, Colvin..
Régi szép idők..
De meg merem kockáztatni, hogy idén kifejezetten erős LB sorunk lesz..Sőt a védelmünk sokkal jobb lesz mint tavaly volt.. De kell is majd idén Brady-nek segíteni szerintem.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
zinedine5
Na, ezzel valami gebasz van, nagyításnál a képernyő bal szélére kerül, a fele nem látszik

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 436 — Ajmo Vatreni
több mint 12 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
...
De 2007-nél szerintem 99%-ban csak az offense-re emlékszünk és arra nem, h a DEF mit tett hozzá. Mert általában nem is kellett sok mindent hozzá tennie. De én úgy emlékszem, h akkor több, tőlem lényegesen rutinosabb, hozzáértőbb drukker azt kifogásta a bowl.hu előd - fórumán, h a DEF nem igazán mutat semmit és ki tudja, h mi lesz ebből éles helyzetben.
...Rule
Most arról a védelemről beszélünk, amelyiknek a LB sora a Sports Illustrated címlapján vigyorgott? Arra én emlékezni fogok, amíg élek! 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
HA jól látom még nem volt a Pats közleménye Armstead állapotáról:
"Armond Armstead had surgery to treat an infection. Armond is in good condition and is expected to make a full recovery. A timetable has not been set for his return to football.”
:-/

Do your job
több mint 12 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
A napokban pont néztem a 2007-es statokat, de azt meg nem mondtam volna, hogy a Giants 53 sackje mögött mi értük el a legtöbbet 47-tel 😊Wyatt
A 3SB győzelem idején is marha jól nyomta a csapat mind turnoverben, mind sackben.

Ritkán fordul elő az, hogy offense dominanciával végig lehet nyomni győztesen egy szezont. Utoljára talán a 2009 volt ilyen, a Saint vs Colts SB idején, de akkor ugye mindkettő HFA-val, végig dome-ban nyomta le a PO-t, az SB meg Miami-ban volt...

Nincs mese, a k*va időjárás, a hideg, a sár, a hó betesz a prolific offense-nek, ilyenkor kell a védelem is nagyon.peterk2005
A 3 SB győzelemre, akik nem emlékeznek rá - pl. én is csak a 3 gyűrűt éltem meg Pats - drukkerként -, mind úgy tekintenek vissza, h elit D, közepes O + Tom Brady.

De 2007-nél szerintem 99%-ban csak az offense-re emlékszünk és arra nem, h a DEF mit tett hozzá. Mert általában nem is kellett sok mindent hozzá tennie. De én úgy emlékszem, h akkor több, tőlem lényegesen rutinosabb, hozzáértőbb drukker azt kifogásta a bowl.hu előd - fórumán, h a DEF nem igazán mutat semmit és ki tudja, h mi lesz ebből éles helyzetben.

Gondolom Wyatt is erre utalt, h ennek tükrében meglepően érdekes ez a stat.
A sack-ek másrészt szerintem azzal függhetnek össze, h ellenünk - mivel rendre hátrányban voltak az ellenfelek - rendre sokat passzoltak, így pedig sokkal több kísérlet nyílt arra, h pass rusher-t küldjön a csapat. Nyilván a sack-eket meg is kell csinálni, tehát ez ettől függetlenül ez a védelmet dícséri.

Az viszont nyilván nem, h egy sacket nem sikerült végrehajtani, ami sokunknak a legfájóbb: amikor Eli a döntőn üldözőitől elszakadva, futtában - ha jól emlékszem 4. kisérletre - megcsinálta a 1st down. Abból a drive-ból jött a győztes TD:S