New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Most a részletekben felesleges elveszni, egy biztos:Megengedték, hogy hozzányúljon a tízéves évforduló ünnepségén? 😊
2014. februárSobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Hallod Sobri, TT nem válogat az eszközökben...😕 De ez a szemét orvostudomány még keresztbe tehet neki. ^ ^kolok1972És elvileg így is lesz... csak húzódása van 😀
több mint 12 éve
Brady térd Malett agyrázkódás akkor Tebowval tuti az 1/1 végül is nem lenne rossz a jövőre nézve nem?:p
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Hallod Sobri, TT nem válogat az eszközökben...😕 De ez a szemét orvostudomány még keresztbe tehet neki. ^ ^
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Most a részletekben felesleges elveszni, egy biztos:2014. február
több mint 12 éve
Megvolt az MRI, negatív lett. Day to day állapotban van. Huhh...
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
szép szülinapi ajándékot kapott fentrőlA mi Istenünknek remélhetőleg nincs baja... 😀nDRoA Sig-edre mondom: Ha isten velünk(TT), ki ellenünk?😊PariTom Brady leaves practice with apparent knee injuryNincs Brady => nincs SB.nDRo
www.nfl.com/news/story/0ap1000000229900/article/tom-brady-leaves-practice-with-apparent-knee-injury
a vegen meg tenyleg Tebow vezeti SB-be a csapatot...Pari

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azért a kedves videózó is maga alá csináltLentmaradt egy 11-on-11 drillnél, a bal térdét fogta, aztán nyújtás után visszaállt még egy playre, abban dobott egy incomplete-et és a saját lábán (bicegve) jött le a pályáról.videó: telly.com/13APF8Vwinston
Ha nagy baj lett volna, nem is áll vissza (szerintem).Gogo
több mint 12 éve
Lentmaradt egy 11-on-11 drillnél, a bal térdét fogta, aztán nyújtás után visszaállt még egy playre, abban dobott egy incomplete-et és a saját lábán (bicegve) jött le a pályáról.videó: telly.com/13APF8V
Ha nagy baj lett volna, nem is áll vissza (szerintem).Gogo
több mint 12 éve
A mi Istenünknek remélhetőleg nincs baja... 😀A Sig-edre mondom: Ha isten velünk(TT), ki ellenünk?😊PariTom Brady leaves practice with apparent knee injuryNincs Brady => nincs SB.nDRo
www.nfl.com/news/story/0ap1000000229900/article/tom-brady-leaves-practice-with-apparent-knee-injury
több mint 12 éve
holnap reggelre okosak lesztek, addig felesleges rémképeket festeni.
több mint 12 éve
Lentmaradt egy 11-on-11 drillnél, a bal térdét fogta, aztán nyújtás után visszaállt, befejezte a drillt és a saját lábán (bicegve) jött le a pályáról. Ha nagy baj lett volna, nem is áll vissza (szerintem).
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
A Sig-edre mondom: Ha isten velünk(TT), ki ellenünk?😊Tom Brady leaves practice with apparent knee injuryNincs Brady => nincs SB.nDRo
több mint 12 éve
Tom Brady leaves practice with apparent knee injuryMa van Tebow szulinapja, biztos ez volt az ajandek...
több mint 12 éve
Tom Brady leaves practice with apparent knee injuryNincs Brady => nincs SB.
több mint 12 éve
Tom Brady leaves practice with apparent knee injurya vegen meg tenyleg Tebow vezeti SB-be a csapatot...
több mint 12 éve
Kelly megsérült egy field goal-kísérlet blokkolása közben, jobb kar/váll. Remélhetőleg nem súlyos, az edzést nem folytatta az eset után.Két Price-tweet Kelly-ről:
"Tommy Kelly has NEVER been on a team that has finished with a record better than .500."
"Brady has less losses in 13 years than [Kelly] has wins in 9 years"
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Már csak az kell, hogy ne verjen rendőrt vagy asszonyt. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nagyon örülök, hogy csupa jót lehet olvasni Buchananról. Már a draft után írtam valahol az egyik kedvenc pickem volt. Ha hinni lehet Reisnek, akkor egyáltalán nem tűnik esélytelennek Bequettékkel szemben a roster helyért folytatott küzdelemben. Imádnám, ha két ekkora wingspan hadonászna a fal két oldalán. Brutális fizikai adottságai vannak és egész ügyes tecnikai dolgokat mutatott az első felvezető meccsen is. Csak így tovább 😊BostonA látottak/hallottak alapján szvsz már jóval több, mint "nem esélytelen". Francis DT-vé avánzsálása óta Buchanan gyakorlatilag 3. számú DE... Bequette (és Wilson) perpill csak a tavalyi magas draftpick miatt esélyes az 53-ra.
több mint 12 éve
Nagyon örülök, hogy csupa jót lehet olvasni Buchananról. Már a draft után írtam valahol az egyik kedvenc pickem volt. Ha hinni lehet Reisnek, akkor egyáltalán nem tűnik esélytelennek Bequettékkel szemben a roster helyért folytatott küzdelemben. Imádnám, ha két ekkora wingspan hadonászna a fal két oldalán. Brutális fizikai adottságai vannak és egész ügyes tecnikai dolgokat mutatott az első felvezető meccsen is. Csak így tovább 😊
Do your job
több mint 12 éve
read option gyakorlás céljából célszerűbb lett volna valami futott még idei ncaa arc akit lehet parkoltatni practice squadban, szóval szerintem ennél azért nagyobb szerepet szántok TTnekbriareosDe mit? Nyáron eleinte én is így gondoltam, már csak JMD miatt it, hiszen ő draftolta. De a legutóbbi meccs óta számomra nem maradt kétség. El nem tudom képzelni, hogy mi lehet az a taktikai elem, ahol a Pats előnyt tudna kovácsolni abból, ha Brady leül. Open field-en a Pats elsősorban rövid és középtávoli, cross route-okra ill. a TE mismatchra épülő, tight coverage-be adott gyors, pontos passzokkal operál, A roster is így lett felépítve. Tebow mit tudna itt hozzáadni a játékhoz? Tudom, "majd a RZ"-ban. Node Tebow a RZ-ban akkor volt jó, amikor kezdő volt, és ő volt pályán, így nem kellett fél csapatot cserélni. De így hogy fog működni? Brady és még 2-3 ember lekocog és felkocog TT, a "neki való" emberekkel? Erre a védelmek simán rá tudnak készülni, hiszen ha a támadók cserélnek, kötelező megvárni a védelem cseréjét is. Ha összevetem ennek a siker esélyét azzal, hogy Brady-vel beérnek a RZ-ba, majd rögtön hurryup, no-huddle-ból nyomják tovább, Gronkkal, Amendola-va, és ezekkel a futókkal, akkor nem kétséges, hogy melyikben van több esély.
Tebow esélye az lenne ami Denverben is volt. Rá építeni egy csapatot, mondjuk egy olyant, ahol amúgy is ergya a QB, de van normális roster. A Jets ebből a szempontból jobb választás volt. De hát Sexy Rexy előtte contractolta Szancsópanzát csilliárdokért, úgy meg semmi értelme nem volt. A Jets is és Tebow is ott voltak ahol a part szakad. .

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Boyce milyen volt?JanekLhetett volna egy TD-je, de Mallett elmérte a passzt. Nagyjából ennyire emlékszem tőle.
több mint 12 éve
Hát remélem hogy nem... Tebow nem máshova való mint motivációs trénernek a vetítések ill. az edzések alatt! Mindenit oktathatna az alázatra a lelkesedésre a csapatszellemre, csak ne foglaljon roster helyet! Amikor felment a pályára elöször csak mosolyogtam , de aztán úgy is maradt az arcom de komolyan ki mire gondolt amikor leigazoltuk játékosnak?-nem értemread option gyakorlás céljából célszerűbb lett volna valami futott még idei ncaa arc akit lehet parkoltatni practice squadban, szóval szerintem ennél azért nagyobb szerepet szántok TTnekbriareosRidley csak nekem tűnt kevésbé gyorsnak mint tavaly?Nincs semmi baj a sebességével szerintem. Egy kis plusz izon meg sosem árt.
Mert az tény, hogy sikerült felrántani még egy kis izmot az off-season-ben...Sinisa
Tebow-val kapcsolatban most már biztos vagyok benne, hogy BB azért hozta ide, hogy a read optiont gyakoroltassa a védelemmel. Hogy ez roster spotot is fog-e érni (azaz év közben is akarja-e gyakoroltatni) azt nem tudom. Elképzelhető.peterk2005
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
read option gyakorlás céljából célszerűbb lett volna valami futott még idei ncaa arc akit lehet parkoltatni practice squadban, szóval szerintem ennél azért nagyobb szerepet szántok TTnekRidley csak nekem tűnt kevésbé gyorsnak mint tavaly?Nincs semmi baj a sebességével szerintem. Egy kis plusz izon meg sosem árt.
Mert az tény, hogy sikerült felrántani még egy kis izmot az off-season-ben...Sinisa
Tebow-val kapcsolatban most már biztos vagyok benne, hogy BB azért hozta ide, hogy a read optiont gyakoroltassa a védelemmel. Hogy ez roster spotot is fog-e érni (azaz év közben is akarja-e gyakoroltatni) azt nem tudom. Elképzelhető.peterk2005