New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Én inkább a front seven teljesítményére leszek kíváncsi hogy végre tudjunk számottevő nyomást kifejteni a Qbékra 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Szerencsére az eddigiek alapján az elkapókkal nem lesz gond, és remélhetőleg bővül a playbook is az új fegyverekhez igazítva.GRAFI
Azért a hírek szerint Boyce-nak van még bőven hova fejlődnie labdabiztonság terén.Boston
Igen neki vannak ezen a téren gondjai, de azért többnyire pozitív amiket olvasni lehet.GRAFI
Például a mai is pozitív:
"Josh Boyce made several nice possession catches for first downs" (Boston.com)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Szerencsére az eddigiek alapján az elkapókkal nem lesz gond, és remélhetőleg bővül a playbook is az új fegyverekhez igazítva.GRAFI
Azért a hírek szerint Boyce-nak van még bőven hova fejlődnie labdabiztonság terén.Boston
Igen neki vannak ezen a téren gondjai, de azért többnyire pozitív amiket olvasni lehet.
több mint 12 éve
Na bakker majdnem fent maradtam meccset nézni mert elnéztem a dátumot ez a rohadt meleg na meg a meccshiány hrrr o_oParadSEC
Már épp akartam írni, hogy mindenképpen feküdj még le, addig ne húzd ki ébren 😀Wyatt
ezelőtt 7-8 évvel simán megcsináltam(kellő pia és társasággal) volna de a kor nem hazudik|8

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na bakker majdnem fent maradtam meccset nézni mert elnéztem a dátumot ez a rohadt meleg na meg a meccshiány hrrr o_oParadSEC
Már épp akartam írni, hogy mindenképpen feküdj még le, addig ne húzd ki ébren 😀

több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Azért a hírek szerint Boyce-nak van még bőven hova fejlődnie labdabiztonság terén.

Do your job
több mint 12 éve
Na bakker majdnem fent maradtam meccset nézni mert elnéztem a dátumot ez a rohadt meleg na meg a meccshiány hrrr o_o

több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Szerencsére az eddigiek alapján az elkapókkal nem lesz gond, és remélhetőleg bővül a playbook is az új fegyverekhez igazítva. Perszevha nem megy nekik, Tebow megoldja lábon. 😀
több mint 12 éve
Közös edzések Eagles vs. Patriots. Bővebb infók itt:  philly.blog.hu/2013/08/06/kulonleges_edzesekShawn84
Marcus Cole elég jól mozgott a video alapján de lesz bajunk a firgi-fürge elkapókkal az tuti! @)

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Közös edzések Eagles vs. Patriots. Bővebb infók itt:  philly.blog.hu/2013/08/06/kulonleges_edzesek
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ide most egy "ámen" illetne válaszul, de azért ezt már ne várd el tőlem. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Váljon 😊

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
A szülinap tiszteletére - így "negyvenévesen" 😉 - érdemes szummázni, hogy hol tart Tom bátyó a karrierjében a fontosabb egyéni statisztikákat illetően, és mi várhat még rá. Összeszedtem, hogy 2013-ban milyen mérföldköveket léphet át:

- Még 7 mérkőzésen kell legalább 1 TD-t dobnia, hogy befogja Brees 54 meccses rekordját. Tekintve, hogy Brees közben kiszállt a rekord további növeléséből, elég jók az esélyei Tomnak.
- Ha 2013-ban a legtöbb TD-t passzolná, akkor azzal beérné Brees-t, Favre-t, Unitas-t és Young-ot, akik 4 idényben voltak képesek erre.
- Még 9TD passzra van szüksége, hogy lehagyja Fran Tarkenton-t, és az all time TD listán előre lépjen a 4. helyre, és már csak Elway, Manning és Favre maradjon előtte. Ezt a rekordot minden bizonnyal megdönti, már az idény első felében.
- Ha 4,520 vagy több yardot passzolna az idényben, akkor az all time passing yard listán feljöhetne a 6. helyre, megelőzve Testaverde-t, Tankerton-t, és Warren Moon-t. Az ötödik sem elképzelhetetlen, de ahhoz Brees-t bő 1000 yarddal túl kéne passzolnia idén, ami, ha csak Brees le nem sérül, azért nem valószínű.
- Ha idén is 4000 yard felett fog passzolni, akkor Favre, Marino, Brees és Manning után az ötödik olyan QB-ja lenne a történelemnek, aki legalább 6 évadban képes volt erre.

És említsünk meg egy nem kimondottan egyéninek számító rekordot is, mert nem mindennapi: Ha sikerülne SB-be jutni, akkor akár győzne a Pats, akár veszítene, Brady mindenképpen történelmet írna. Hat superbowl részvétele ugyanis még nem volt senkinek a történelemben, Ha pedig nyerne is a csapat, akkor minden idők legeredményesebb játékosává válna.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
Ez biztosan nem mostani fotó. .DoM
4 évvel ezelőtti

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Boldogat!laccoo74
Ez biztosan nem mostani fotó. Jó pár évvel ezelőttinek tűnik. Volt erről a tortáról akkoriban videó a Patriots Today műsorban, Gost miatt emlékszem rá. Plusz a mostani 97-es, Armstead NFI listán van, tehát nem lehetett ott a pályán sisakban, felszerelésben.
több mint 12 éve
Viccelődtek is picit vele:

Do your job
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Sudfeld egész jól szerepelt a mai edzésen Reiss szerint.

It’s still very obvious Sudfeld is the most athletic tight end on the field. It’s not even very close. (yardbarker)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Boldogat! Ennek a pályafutásnak kijárna még egy gyűrű... már csak Manning-ék miatt is :-P
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
A hivatalos TB facebook oldalon tették közzé néhány perce.
több mint 12 éve
Állat 😀

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Boldogat!
több mint 12 éve
Amúgy, nem mellesleg, boldogat a legnagyobbnak 😊Wyatt
+ ezen a napon született James Hetfield is. Szeretem ezt a napot 😊

Do your job
több mint 12 éve
Újabban előfordul, hogy marha vicces akarok lenni, és ennyi jön össze. A végén oda jutok, hogy csak én röhögök a vicceimen. Ilyesztő, meg is nézem, rendben van-e a nyugdíjbiztosításom. 😊peterk2005
Az tuti 😀
De nyugi, én értettem ezt is, meg a Putyinost is odaát 😀Wyatt
Megnyugtat. 😊

u.i.: Az ilyesztőt, az egyenlőre-t, és a muszály-t pedig tessék békén hagyni, direkt írom így, nálam ez a formálya a polgári engedetlenségnek. 😀

több mint 12 éve
Újabban előfordul, hogy marha vicces akarok lenni, és ennyi jön össze. A végén oda jutok, hogy csak én röhögök a vicceimen. Ilyesztő, meg is nézem, rendben van-e a nyugdíjbiztosításom. 😊peterk2005
Az tuti 😀
De nyugi, én értettem ezt is, meg a Putyinost is odaát 😀

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
levágtam én, de minden lehetőséget meg kell ragadni az újdonságok reklámozására 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal