New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem McDanielst is érdemes belevenni a Tebow-képletbe.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Ridley csak nekem tűnt kevésbé gyorsnak mint tavaly?Nincs semmi baj a sebességével szerintem. Egy kis plusz izon meg sosem árt.
Mert az tény, hogy sikerült felrántani még egy kis izmot az off-season-ben...Sinisa
Tebow-val kapcsolatban most már biztos vagyok benne, hogy BB azért hozta ide, hogy a read optiont gyakoroltassa a védelemmel. Hogy ez roster spotot is fog-e érni (azaz év közben is akarja-e gyakoroltatni) azt nem tudom. Elképzelhető.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Mivel nem igazán játszottak sem Edelmannre sem Amendolára, nehéz lett volna nagyott villaniuk. Amit kellett, azt megcsinálták. Nem tudom mi egyebet vártál.
több mint 12 éve
Ridley csak nekem tűnt kevésbé gyorsnak mint tavaly?Mert az tény, hogy sikerült felrántani még egy kis izmot az off-season-ben...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Blount akkorát futott Q2-ben, hogy még mindig vigyorgok. 😊 Juhhééé!Egyelőre se Edelman, se Amendola nem mutatott semmit, de az újoncok között van egy-két tehetéges WR. Tebow-t egy az egyben nem értem (a kommentátorok is filóztak a read-option focit játszó QB "létjogosultságán" egy passz-orientált csapatban... stb.), de azt már megtanultam, hogy BB ritkán téved. Ha Ő hozatta ide Tebow-t, akkor annak oka volt (majd meglátjuk). Jó meccs volt.
Azt gondolom, hogy futni fog ez a szekér a szezonyitóra... 4. gyűrű? 😊
több mint 12 éve
Éb Gost cap számát, fizetését illetve teljesítményét látva grimaszolok.zinedine5Vihetitek Vinatieri-t, ha kell. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Éb Gost cap számát, fizetését illetve teljesítményét látva grimaszolok.
több mint 12 éve
Ma reggel nézve a meccset meg olvasva a statisztikát és a meccs utáni elemzéseket, szerintem Tebownak annyi... Kelly, Logan Ryan, Thompkins, Blount viszont nagyot játszott.A puntokat elnézve Meskó Zoli helyében elkezdeni aggódni a Pats-os állásom miatt.
több mint 12 éve
A veszély az ilyen beszólásokban, hogy Sobrihoz túlságosan közel kerül 😛 😉 amúgy ha ma jól megy neki ellenünk és valóban oktat, és így kerül játék közelbe az idényre, senki le nem mossa rólunk, hogy rejtetten mi vagyunk a liga QB rehabilitációs részelege 😀
több mint 12 éve
Bria már-már Vadon Janis magasságokba tör nálam. Ritkán szól, de akkor karcol. 😀
több mint 12 éve
nem követem a dolgokat felétek, de ma Tebow fog játszani?Amadeus91oktatni fog, nem játszani
több mint 12 éve
nem követem a dolgokat felétek, de ma Tebow fog játszani?
több mint 12 éve
Érdekes, csak 7 olinemannel mennétek neki a szezonnak? Igaz, ha Edelman rosteren lesz, akkor az Belichicknél már 8. 😀Gronkal kapcsolatban az a rossz érzésem hogy sietettni fogják a pályára kerülését!
Egyébként hogy álltok? Gronkot látom aktív keretbe írták. Van esetleg maródi aki PUP esélyes, vagy mindenki aktívon fog kezdeni? (A jelenlegi állás szerint?)peterk2005
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Érdekes, csak 7 olinemannel mennétek neki a szezonnak? Igaz, ha Edelman rosteren lesz, akkor az Belichicknél már 8. 😀Szerintem kevés lenne a 7 OL. Valakit még be fognak nyomni oda (de kit?).
Egyébként hogy álltok? Gronkot látom aktív keretbe írták. Van esetleg maródi aki PUP esélyes, vagy mindenki aktívon fog kezdeni? (A jelenlegi állás szerint?)peterk2005
Nem játszanak ma:
WR: Michael Jenkins, Mark Harrison
TE: Rob Gronkowski, Brandon Ford
OL: Dan Connolly, Marcus Cannon, Markus Zusevics, Tyronne Green, Kevin Haslam
DT: Armond Armstead
DE: Jermaine Cunningham
CB: Ras-I Dowling, Alfonzo Dennard
S: Nate Ebner, Devin McCourty(?)
McCourty kérdőjeles a non-contact edzései miatt (szerintem nem fog játszani, úgyis locked helyen van).
Szerk:
Most látom, hogy ezt a kérdést elnéztem, már a ma esti meccsben gondolkoztam...
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Érdekes, csak 7 olinemannel mennétek neki a szezonnak? Igaz, ha Edelman rosteren lesz, akkor az Belichicknél már 8. 😀 Egyébként hogy álltok? Gronkot látom aktív keretbe írták. Van esetleg maródi aki PUP esélyes, vagy mindenki aktívon fog kezdeni? (A jelenlegi állás szerint?)

több mint 12 éve
Itt a Reiss-Yates roster projection második változata.- Reiss meggondolta magát, most már szerinte is benn lesz az 53 főben Tebow is
- a TE pozíciónál Reissnél az elsőből csak Ballard maradt, plusz mellé Gronk és Sudfeld; Yates csak Fellst vágná ki az első tippjéhez képest
- Egyikük sem nevezett meg senkit McDonald helyére (Reiss szerint esetleg Zusevics jöhet), pedig a 7 fő vékony lehet OL-nek
- Yates-nél még benn van Armstead is
- Reiss szerint Cunningham röpül, helyette Benard-ra tippel
- Beuharnais Reissnél benn van az 53-ban
- Dennard mindkét változatban bent, Reiss cserélte Ras-I Dowlingot Marquice Cole-ra, Yates csak simán hozzácsapta az első eresztéséhez Cole-t
- egyelőre mindketten maradtak Meskónál punter poszton
(Ha valaki hasonlítgatni akar, itt az első verzió is.)
több mint 12 éve
Az minden esetre tisztán látszik, hogy kit viselt meg/foglalkoztat még mindig jobban az elválás. Aztán, hogy ki profitál belőle többet, az hamarosan elválik.Jó játékosnak tartom Welkert szó se róla, azt is értem hogy a Patsnél aprópénzért melózott-de ha kevés a mani arréb kell állni mint ahogy rengeteg játékosnál láttuk-látjuk mégsem kellene szerintem piszkálodni mert az tény hogy a Patsnél lett az aki ezt azért nem kellene elfelejtenie!( Bill bá meg mindenki tudja milyen ő a sötét úr és kész 😀 )ParadSECAz események tükrében a végén szerintem már nem a pénzről szólt a dolog. Arról szólt két éve, de mostanra elmérgesedhetett annyira a helyzet, hogy nem csak azon múlt.
A "Patsnél lett az aki", meg egyrészt természetesen igaz, de erről az érvről mindig az jut eszembe, amikor még 2001 táján bementem a tulajdonos/cégvezető főkökömhöz, hogy kéthavonta szerzem meg neki a 200 milliós szerződéseket, és az mégsem járja, hogy 150 ezerrel kiszúrja a szemem. Erre azt a választ kaptam, hogy örüljek neki, mert mások annyit se keresnek, és különben is, nála tanultam meg mindent a szakmáról. Annyira örültem a válaszának, hogy 2002 elején megalapítottam a saját cégemet, és egyúttal azt is megfogadtam, hogy ezt az érvet tőlem soha, egyetlen alkalmazottam nem fogja hallani. 😀 Eddig betartottam. 😉peterk2005
Welkernél talán a tavalyi franchise tag tehette be a kulcsot (az FO-nál pedig az, hogy nem írta alá a full garantált 2 éves szerződését állítólag). Nem hiszem, hogy van oka bárkinek is haragudnia a másikra...
Do your job
több mint 12 éve
A Philly secondaryból állítólag hülyét csinált két napon keresztül, a fiatal elkapókkal is. Bíztató kezdet, de ilyenkor minden csapatnál mindenki TC warrior, úgyhogy az igazság pillanatára még egy hónapot várni kell. Mondjuk Brady-vel kapcsolatban nincs kétség, ő megpasszolja majd az adagját, inkább az a kérdés, hogy a vételi oldalon milyen a jelszint. 😊 Azért megvan az esélye, hogy eleinte akadozik majd a vétel, ami kicsit meglökheti az INT-ek, ill. a 3&out-ok számát. De, ha annyit tud a Miami, amit eddig mutatott, akkor januárig úgyis tök mindegy.peterk2005Na igen ez igaz, de nem is csoda, nagyon nincs meg az emberanyag. Viszont fordítva is így volt azaz a Pats secondary is rommá lett szívatva ami azért nem lehet vmi megnyugtató érzés. Persze a mai meccs után már kicsit okosabb lesz mindkét alakulat...arról már nem is beszélve, hogy szezonkezdetig van még 1 hónap ami sok mindenre lehet elég.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Lehet én vagyok elfogult, de az interjút elolvasva semmi durvát nem mondott Welker, sőt. Inkább viccelődött egy kicsit a saját stílusában. Tipikusan blikk-féle felfújása a dolgoknak az amcsi sajtó részéről.LordTamasNem hát, én is mint hangulatteremtőt linkeltem, szvsz ártatlan sztori az egész. 😉
Más: Brady papát eléggé dícséri a szaksajtó az edzéseken, remélem ez jó jel...LordTamasA Philly secondaryból állítólag hülyét csinált két napon keresztül, a fiatal elkapókkal is. Bíztató kezdet, de ilyenkor minden csapatnál mindenki TC warrior, úgyhogy az igazság pillanatára még egy hónapot várni kell. Mondjuk Brady-vel kapcsolatban nincs kétség, ő megpasszolja majd az adagját, inkább az a kérdés, hogy a vételi oldalon milyen a jelszint. 😊 Azért megvan az esélye, hogy eleinte akadozik majd a vétel, ami kicsit meglökheti az INT-ek, ill. a 3&out-ok számát. De, ha annyit tud a Miami, amit eddig mutatott, akkor januárig úgyis tök mindegy.

több mint 12 éve
Jó játékosnak tartom Welkert szó se róla, azt is értem hogy a Patsnél aprópénzért melózott-de ha kevés a mani arréb kell állni mint ahogy rengeteg játékosnál láttuk-látjuk mégsem kellene szerintem piszkálodni mert az tény hogy a Patsnél lett az aki ezt azért nem kellene elfelejtenie!( Bill bá meg mindenki tudja milyen ő a sötét úr és kész 😀 )ParadSECAz események tükrében a végén szerintem már nem a pénzről szólt a dolog. Arról szólt két éve, de mostanra elmérgesedhetett annyira a helyzet, hogy nem csak azon múlt.
A "Patsnél lett az aki", meg egyrészt természetesen igaz, de erről az érvről mindig az jut eszembe, amikor még 2001 táján bementem a tulajdonos/cégvezető főkökömhöz, hogy kéthavonta szerzem meg neki a 200 milliós szerződéseket, és az mégsem járja, hogy 150 ezerrel kiszúrja a szemem. Erre azt a választ kaptam, hogy örüljek neki, mert mások annyit se keresnek, és különben is, nála tanultam meg mindent a szakmáról. Annyira örültem a válaszának, hogy 2002 elején megalapítottam a saját cégemet, és egyúttal azt is megfogadtam, hogy ezt az érvet tőlem soha, egyetlen alkalmazottam nem fogja hallani. 😀 Eddig betartottam. 😉

több mint 12 éve
Jó játékosnak tartom Welkert szó se róla, azt is értem hogy a Patsnél aprópénzért melózott-de ha kevés a mani arréb kell állni mint ahogy rengeteg játékosnál láttuk-látjuk mégsem kellene szerintem piszkálodni mert az tény hogy a Patsnél lett az aki ezt azért nem kellene elfelejtenie!( Bill bá meg mindenki tudja milyen ő a sötét úr és kész 😀 )ParadSECLehet én vagyok elfogult, de az interjút elolvasva semmi durvát nem mondott Welker, sőt. Inkább viccelődött egy kicsit a saját stílusában. Tipikusan blikk-féle felfújása a dolgoknak az amcsi sajtó részéről.
Más: Brady papát eléggé dícséri a szaksajtó az edzéseken, remélem ez jó jel...
több mint 12 éve
Jó játékosnak tartom Welkert szó se róla, azt is értem hogy a Patsnél aprópénzért melózott-de ha kevés a mani arréb kell állni mint ahogy rengeteg játékosnál láttuk-látjuk mégsem kellene szerintem piszkálodni mert az tény hogy a Patsnél lett az aki ezt azért nem kellene elfelejtenie!( Bill bá meg mindenki tudja milyen ő a sötét úr és kész 😀 )Csak azt nem értem mi a baja! Nem Bill ejtette el azt a lasztit a SB-ben :-/ Ha elkapja akkor meglett volna a szerződése!Jó játékos de a kulcs pillanatokban igen remegett az a kéz.. Kíváncsi vagyok az idei teljesítményére Maninggel jön-e neki droop a kényes szitukban avagy sem!ParadSECHát.... szerintem tuti, hogy nem amiatt a drop miatt romlott meg köztük a viszony.
Ha már előjött ez a drop dolog. Az, hogy a fanbase 2 éve cseszteti Welkert amiatt a drop miatt, azt csak részben értem. Azt a részét értem, hogy fáj, de azt nem tudom elképzelni, hogy aki nézett pár idény focit, az komolyan gondolná, hogy ettől Welker rosszabb játékos lenne. Megatron drop rate-je is elég magas, és az is marad addíg, amíg ha gond van, akkor végső megoldásként mindig felé repül a labda. Welker drop rate-je is azzal párhuzamosan nőtt meg, ahogy elfogytak azok az elkapók, akikben Brady bízna, így egyre több olyan labda ment felé, ami ugyan "within reach", de nem könnyű elkapni. Ha dobnak feléd 100 labdát, mindet ideális szögben, ideális pozícióban, abból elkapsz 99-et. Ha a 100 labdából 20 feléd megy ugyan, de meg kell tornáznod értük, akkor kevesebbet fogsz elkapni. Az meg, hogy pont az SB-ben nem kapott el egy elkapható, de nem triviális labdát, az simán pech kategória is lehet. No, és hát a postseason. Rosszabb időjárási körülmények, és a legjobb csapatok ellen kell játszani. Brady mutatói is jelentősen rosszabbak a postseasonban, mint az alapszakaszban, 2007 óta a TD/INT aránya 16:10, ha pedig leveszem az egy Denver meccset, amikor jól megszórta magát, akkor 10:9. Ahhoz képest, hogy alapszakaszban 40TD körül szórogat, miközben 10INT-et se dob átlagban, elég durva, hogy a fontosabb meccseken lényegében annyi TD-t dob, mint INT-et. Cseszegeti bárki emiatt? Ez a természete a postseasonnak, nagyobb a hibaszázalék, még a legnagyobbaknál is. Kivéve, ha minden összejön. Ami vagy megtörténik, vagy nem.
(Sobri, mielőtt ráugranál, szólok, hogy 2004 kivételével korábban is hasonlóan visszaestek a mutatói, nem csak 2007 óta van így. 😊 )peterk2005
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Csak azt nem értem mi a baja! Nem Bill ejtette el azt a lasztit a SB-ben :-/ Ha elkapja akkor meglett volna a szerződése!Jó játékos de a kulcs pillanatokban igen remegett az a kéz.. Kíváncsi vagyok az idei teljesítményére Maninggel jön-e neki droop a kényes szitukban avagy sem!ParadSECHát.... szerintem tuti, hogy nem amiatt a drop miatt romlott meg köztük a viszony.
Ha már előjött ez a drop dolog. Az, hogy a fanbase 2 éve cseszteti Welkert amiatt a drop miatt, azt csak részben értem. Azt a részét értem, hogy fáj, de azt nem tudom elképzelni, hogy aki nézett pár idény focit, az komolyan gondolná, hogy ettől Welker rosszabb játékos lenne. Megatron drop rate-je is elég magas, és az is marad addíg, amíg ha gond van, akkor végső megoldásként mindig felé repül a labda. Welker drop rate-je is azzal párhuzamosan nőtt meg, ahogy elfogytak azok az elkapók, akikben Brady bízna, így egyre több olyan labda ment felé, ami ugyan "within reach", de nem könnyű elkapni. Ha dobnak feléd 100 labdát, mindet ideális szögben, ideális pozícióban, abból elkapsz 99-et. Ha a 100 labdából 20 feléd megy ugyan, de meg kell tornáznod értük, akkor kevesebbet fogsz elkapni. Az meg, hogy pont az SB-ben nem kapott el egy elkapható, de nem triviális labdát, az simán pech kategória is lehet. No, és hát a postseason. Rosszabb időjárási körülmények, és a legjobb csapatok ellen kell játszani. Brady mutatói is jelentősen rosszabbak a postseasonban, mint az alapszakaszban, 2007 óta a TD/INT aránya 16:10, ha pedig leveszem az egy Denver meccset, amikor jól megszórta magát, akkor 10:9. Ahhoz képest, hogy alapszakaszban 40TD körül szórogat, miközben 10INT-et se dob átlagban, elég durva, hogy a fontosabb meccseken lényegében annyi TD-t dob, mint INT-et. Cseszegeti bárki emiatt? Ez a természete a postseasonnak, nagyobb a hibaszázalék, még a legnagyobbaknál is. Kivéve, ha minden összejön. Ami vagy megtörténik, vagy nem.
(Sobri, mielőtt ráugranál, szólok, hogy 2004 kivételével korábban is hasonlóan visszaestek a mutatói, nem csak 2007 óta van így. 😊 )

több mint 12 éve
Nocsak, Welker ismét kicsit odamondott Belickhicknek. A kinti Pats fórum izzik mint a frissen öntött acél. 8-)Csak azt nem értem mi a baja! Nem Bill ejtette el azt a lasztit a SB-ben :-/ Ha elkapja akkor meglett volna a szerződése!Jó játékos de a kulcs pillanatokban igen remegett az a kéz.. Kíváncsi vagyok az idei teljesítményére Maninggel jön-e neki droop a kényes szitukban avagy sem!
Nem baj, meccsnap van, kell valami ami felpumpálja a hangulatot. 😀peterk2005
több mint 12 éve
Nocsak, Welker ismét kicsit odamondott Belickhicknek. A kinti Pats fórum izzik mint a frissen öntött acél. 8-) Nem baj, meccsnap van, kell valami ami felpumpálja a hangulatot. 😀