New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ha már statisztikák...

Tebow nélkül az elmúlt 8 év Playoffjai:

2005 szívás a Broncos ellen
2006 szívás a Colts ellen
2007 szívás a SB-on a Giants ellen
2008 nincs PO
2009 szívás a Ravens ellen
2010 szívás a Jets ellen
2011 szívás a SB-on a Giants ellen
2012 szívás a Ravens ellen

0 SB győzelem

De az tény, hogy kurva sok pontos átadásunk, és passzolt yardunk volt, nem is beszélve a sok rekordról és egyéb rendkívül lényeges adatról...Sobri Jóska
sajnos ki kell ábrándítsalak, ugyan ezt a statisztikát kaptam Mark Sanchez nélkül is, megpróbáltam aztán behelyettesíteni jegesmedvével, rubikkockával és devizahitellel, de mindig ugyanezt dobja, tehát bármi lehet az x faktor, 😉sutianap
De a lényeg, amire te is rájöttél: a meglévő irányító helyett kell egy új, mert vele ugye nem megy.
Ha valaki kiégett, és vele no sansz a SB-győzelem, akkor még a rubikkocka is előrelépés.Sobri Jóska
legutóbb -1 yard, 0 pont. ha ő van bent végig, lehet rosszabb, még szerez pár minuszt, meg mondjuk benyel egy safetyt is.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
Lucknak mondjuk volt, bár W nem, ha ott is arra gondolsz, de a szövegből nem az jön leWyatt
Mondjuk az tény, hogy ha egymás mellé tesszük Luck és Tebow egyetemi statisztikáit nehéz kiválasztani, hogy melyikük nyert már PO-meccsen kezdőként, melyikük nem, annyira hasonlóak.
Persze a papírforma az papírforma.

több mint 12 éve
De a lényeg, amire te is rájöttél: a meglévő irányító helyett kell egy új, mert vele ugye nem megy.Ha valaki kiégett, és vele no sansz a SB-győzelem, akkor még a rubikkocka is előrelépés.Sobri Jóska
És ki lenne az az irányító? Mallett? Vagy Tebow?

Először ki kéne próbálni, hogy mondjuk a következő meccsen Tebow kezd a kezdők ellen, aztán meglátjuk, hogy utána elég lesz-e Brady-nek a második félidőben -1 yardot passzolni a győzelem megtartásához. 😊peterk2005
Bárki lehet, én Tebow-ra gondolok, de ha Mallett lenne akivel SB-t nyerünk, nem sírdogálnék.
A preseason technikailag egy nyilvános edzés.
Ha azt hiszed, hogy ami ott történik az a mérvadó, az fog alapszakaszban, majd playoffban is történni, akkor csalódni fogok.
Ha viszont éles meccsről van szó, Tebow tud nyerni 2 sikeres átadással is per meccs, ha nincs szüksége többre. (pl 2011-ben a Kansas ellen, 2/8, 69 y, 1 TD)
Vagy szerinted ha nyer egy csapat, még eröltetnie kéne a sikeres passzokat szükségtelenül?
Elfogadom ha igent mondasz, de nem mindenki látja eképp.

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lucknak mondjuk volt, bár W nem, ha ott is arra gondolsz, de a szövegből nem az jön le

több mint 12 éve
Mindenben hátráltatja a csapatot, csak vele nem vesztünk. Hülye egy skill, tudom, dehát ízlések és pofonok...Valaki a rekorddöntögető vesztes csapatot szereti egy chocker primadonnával, valaki egy győztes csapatot akar, küzdő, harcos, győznitudó irányítóval.Sobri Jóska
Mark Sancheznek 2 teljes szezonja volt, amikor a statokban és a regular season-ban nem volt jó, de egy csomó meccset nyert a jets. Még 2 főcsoport döntőt is játszottak, és volt jópár meccs amit "ő nyert meg" a csapatnak. Csak aztán pechje volt, mert szerződést kapott, és hosszabb távon is bizonyítani kellett volna. Na, az már nem ment, kiderült, hogy a győztes típus mégsem győztes típus.

Tebow-nak egyelőre egy fél jó szezonja van. Szerencséjére...peterk2005
Tom Bradynek 3 szezonja volt, amikor a statokban és a regular season-ban nem volt jó, de mégis SB-t nyert a csapat.
Aztán meg 8 (sérülés nélkül 7), amikor nem.
Gondolom Belichickék úgy gondolták, szép-szép a múlt, de a jelenben is jó lenne még 1-2 gyűrű, és hozták Tebow-t.
Tebownak egyelőre kezdőként, hozzátéve, hogy nem hozzá passzoló playbokkal, nem rá optimalizált csapattal, "beugróként", egy 1-5-ös csapatot átvéve, egy fél jó szezonnal van egy PO-ja, egy győzelem. (Oké, egy komikus Steelers ellen, de attól még győzelem.)
Pl. P.Manningnek, Lucknak az első teljes évében, a csapatot átvéve, köré építgetve nem volt PO-ja. Cam Newtonnak, A. Smithnek vagy Ryannak szintén első évében amikor kezdő volt, velük készültek a csapatok a TC-k alatt végig, nem volt PO-győzelmük.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
De a lényeg, amire te is rájöttél: a meglévő irányító helyett kell egy új, mert vele ugye nem megy.Ha valaki kiégett, és vele no sansz a SB-győzelem, akkor még a rubikkocka is előrelépés.Sobri Jóska
És ki lenne az az irányító? Mallett? Vagy Tebow?

Először ki kéne próbálni, hogy mondjuk a következő meccsen Tebow kezd a kezdők ellen, aztán meglátjuk, hogy utána elég lesz-e Brady-nek a második félidőben -1 yardot passzolni a győzelem megtartásához. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ha már statisztikák...

2008 nincs PO
2010 szívás a Jets ellen

0 SB győzelem

De az tény, hogy kurva sok pontos átadásunk, és passzolt yardunk volt, nem is beszélve a sok rekordról és egyéb rendkívül lényeges adatról...Sobri Jóska
sajnos ki kell ábrándítsalak, ugyan ezt a statisztikát kaptam Mark Sanchez nélkül is, megpróbáltam aztán behelyettesíteni jegesmedvével, rubikkockával és devizahitellel, de mindig ugyanezt dobja, tehát bármi lehet az x faktor, 😉sutianap
De a lényeg, amire te is rájöttél: a meglévő irányító helyett kell egy új, mert vele ugye nem megy.
Ha valaki kiégett, és vele no sansz a SB-győzelem, akkor még a rubikkocka is előrelépés.

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha már statisztikák...

2008 nincs PO
2010 szívás a Jets ellen

0 SB győzelem

sajnos ki kell ábrándítsalak, ugyan ezt a statisztikát kaptam Mark Sanchez nélkül is, megpróbáltam aztán behelyettesíteni jegesmedvével, rubikkockával és devizahitellel, de mindig ugyanezt dobja, tehát bármi lehet az x faktor, 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mindenben hátráltatja a csapatot, csak vele nem vesztünk. Hülye egy skill, tudom, dehát ízlések és pofonok...Valaki a rekorddöntögető vesztes csapatot szereti egy chocker primadonnával, valaki egy győztes csapatot akar, küzdő, harcos, győznitudó irányítóval.Sobri Jóska
Mark Sancheznek 2 teljes szezonja volt, amikor a statokban és a regular season-ban nem volt jó, de egy csomó meccset nyert a jets. Még 2 főcsoport döntőt is játszottak, és volt jópár meccs amit "ő nyert meg" a csapatnak. Csak aztán pechje volt, mert szerződést kapott, és hosszabb távon is bizonyítani kellett volna. Na, az már nem ment, kiderült, hogy a győztes típus mégsem győztes típus.

Tebow-nak egyelőre egy fél jó szezonja van. Szerencséjére...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Eddig a preseasonban:
Futás: 10 att, 61 yard, 6,1 y/aGogo
Tebow futásai nélkül a Pats futójátéka: 48 att, 326 yard, 6,79 y/aDoM
Pedig kimondottan azért írtam oda, hogy ne hallgassam el a pozitívumot (de ezek szerint ebben is hátráltatja a csapatot 😀)Gogo
Mindenben hátráltatja a csapatot, csak vele nem vesztünk.
Hülye egy skill, tudom, dehát ízlések és pofonok...
Valaki a rekorddöntögető vesztes csapatot szereti egy chocker primadonnával, valaki egy győztes csapatot akar, küzdő, harcos, győznitudó irányítóval.

több mint 12 éve
Ha már statisztikák...

2008 nincs PO
2010 szívás a Jets ellen

0 SB győzelem

De az tény, hogy kurva sok pontos átadásunk, és passzolt yardunk volt, nem is beszélve a sok rekordról és egyéb rendkívül lényeges adatról...

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Eddig a preseasonban:
Tebow futásai nélkül a Pats futójátéka: 48 att, 326 yard, 6,79 y/aDoM
Pedig kimondottan azért írtam oda, hogy ne hallgassam el a pozitívumot (de ezek szerint ebben is hátráltatja a csapatot 😀)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Eddig a preseasonban:
Tebow futásai nélkül a Pats futójátéka: 48 att, 326 yard, 6,79 y/a
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 436 — Ajmo Vatreni
Forstonban van kraft szerintem, de én mondjuk Armsteadben reménykedem, valszeg feleslegesen. Talán Francis még lehet ott tényező, DE-ben Bequette-nek voltak fellángolásai, de ott van még potenciál Hasselhoffban is, Scott és lehet ott még Collins is, aki az LB-sorba is lehet, ott Fletcher is szépen tolja azért, eggyel hátrébb Ryanben látok fantáziát, meg van pár fiatal S is, szal egyelőre nem parázom a cserék miattWyatt
A nevek egy cseresorba megvannak, csak a játék képe volt, finoma szólva, kevés. Nálam Bequette az 53-at sem éri meg.

Az előszezonban foguk látni Mayo (w) Spikes (m) Collins (s) linebacker sort? Nagyon kíváncsi lennék rá. Hihetetlen, hogy Spikes-nak micsoda jelenléte van a pályán. 😮 Kb. Seymour-trade szintű baklövés lenne, ha nem kapna új szerződést.

Mallett trade legalább 2. körért lázálom.
DoM
Azt nem vágom, hogy Mallett-nak miért van mindig ilyen piszok jó kedve a pályán? Állandóan vigyorog.

Spikes az a védőnk akitől félnek, aki felé a futó nem szívesen megy. Egy ilyen típusú safety kéne még a csapatba. (Tavon Wilson mekkora bust lesz, te jó ég.)
több mint 12 éve
Étettem főni

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Talib leveszi a pályáról majd, csak figyelj 😀Wyatt
Ja igen.
Te meg amúgy is Taylor szakértőnek leszel kijelölve. 😉

több mint 12 éve
Talib leveszi a pályáról majd, csak figyelj 😀

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
OFF
DoM!
Lions-Patset nézed majd?
Ha igen akkor kicsit figyelj majd ránk is, kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy mennyiben egyezik az enyémmel.
ON
Megatron játszik ellenetek, tesztelve lesznek a CB-k. 😉

több mint 12 éve
Best of Tebow:

Eddig a preseasonban:
Passz: 5/19, 54 yard, 2,8 y/a, 0 TD, 1 INT
(csak Kafka és Gabbert hozott eddig rosszabb passer ratinget)
Futás: 10 att, 61 yard, 6,1 y/a

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Jelenleg Kelly és Wilfork mellett még el is férne harmadikként a falban... 😛
(Kelly-ről kevés szó esik, de nálam egyértelműen az idei offseason igazolása eddig... Ahogy én látom, az ő jelenléte/hatékonysága miatt tűnik úgy hogy brutál jó kis front 7-ünk van... Hiányzó láncszem?) 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Oszt Jones szotyizzon közben? 😊Wyatt
Linebacker túltengés van, na.
(Elfelejtettem.)
(Vagy ki is gyúrhatja magát 3-4 DE-nek 😉 )

több mint 12 éve
Oszt Jones szotyizzon közben? 😊

több mint 12 éve
Az előszezonban foguk látni Mayo (w) Spikes (m) Collins (s) linebacker sort? Nagyon kíváncsi lennék rá. DoM
Én egy Hightower - Mayo - Spikes - Collins négyest néznék meg base 3-4-ben, csak DL nincs hozzá.

Vagy mégis (csak nem úgy, ahogy én szeretném látni):
"There's been a lot of talk about whether the Patriots will be a 3-4- or 4-3-based team this season, but the truth probably lies somewhere in between. Starter Rob Ninkovich is the pivot player, as he will be used from either a stand-up or hand-in-the-dirt alignment (Belichick has previously called Ninkovich an end-of-the-line player).
What the variety of fronts means is that players who are used to working as edge rushers, such as Chandler Jones and Jake Bequette, are going to have to play in a reduced front on certain calls (a 5-technique on the tackle's outside shoulder).
"
(Yates, ESPN Boston)

több mint 12 éve
Az előszezonban foguk látni Mayo (w) Spikes (m) Collins (s) linebacker sort? Nagyon kíváncsi lennék rá. Hihetetlen, hogy Spikes-nak micsoda jelenléte van a pályán. 😮 Kb. Seymour-trade szintű baklövés lenne, ha nem kapna új szerződést.

Amendola-Brady kapcsolat miatt nem nagyon kell aggódni.
McCourty mellett nincs safety a csapatban.
Ninko, Kelly, Wilfork, Jones védőfal remélhetőleg minél előbb kiérdemelheti az "elit" jelzőt. Depth sajnos nincs. Benard nagyon nem működik DT-ként még passing downon sem.
Nagyon örülnék ha maradna a fullback játék.
Sudfeld a passzjátékban pótolhatja Gronk hiányát, mert Ballard úgy tűnik csak blokkoló feladatra alkalmas.
Thompkins Dobson előtt a depthen?

Ennyi volt a 2. premeccs.DoM
Nem mindenben értek egyet, de reménykedek benne, hogy nekem lesz igazam 😊

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Amendola-Brady kapcsolat miatt nem nagyon kell aggódni.
McCourty mellett nincs safety a csapatban.
Ninko, Kelly, Wilfork, Jones védőfal remélhetőleg minél előbb kiérdemelheti az "elit" jelzőt. Depth sajnos nincs. Benard nagyon nem működik DT-ként még passing downon sem.
Nagyon örülnék ha maradna a fullback játék.
Sudfeld a passzjátékban pótolhatja Gronk hiányát, mert Ballard úgy tűnik csak blokkoló feladatra alkalmas.
Thompkins Dobson előtt a depthen?

Ennyi volt a 2. premeccs.