Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 289 — Axel Foley
31 topikban meg rettegnek...

több mint 13 éve
Stylee New York Jets 480
Valószínű, hogy Tebow nfl karrierje itt véget ér.
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 272 — no es importante
Nah, végre! Akkor még egy utolsó flame roham következik gondolom és utána remélhetőleg értelmes témák lesznek a topikban a szezon közben csak. 😊Schleck
mikor egy magazin még 2013-ban is rá építi szezonbeharangozóját, akkor gondolhatod, hogy vannak máshol is gondok...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na Tebow 😕
Gronko 53-ban

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nah, végre! Akkor még egy utolsó flame roham következik gondolom és utána remélhetőleg értelmes témák lesznek a topikban a szezon közben csak. 😊

több mint 13 éve
Szerintem a 2.5 sackes bohóckodás el is döntötte ezt már 😊

Chan Brady 😀
| (ne geciskedjen senki olyannal, hogy még mindig jobb dobómozdulat, mint Tebow-é) |

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Cunningham a következő "áldozat". Jól van, jól van. Buchanan számára érik az a roster hely 😊
Jaj a forrás lemaradt:

Do your job
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
én nem tudom pontosan punterben mi számít nagyon jónak ( a triviális dolgokat kiéve ), de nincs kismillió, de legalább pár szabadügynök punter, akit bármikor leigazolhat a csapat, ha nem Meskóé lenne a jövő? Vagy majd undrafted játékosok fillérekért jövőre? vagy ennyire jó Allen?

szerk: mármint annyira jónak, hogy akár rosteren is tartsák.winston
Ha rosteren is tartják, csak azért, hogy a 2-3. hét magasságában talán kisebb eséllyel viszik el a waiverről, mint most a final cuts során, és talán nagyobb eséllyel lehet PS-be visszahozni. Bárcsak annyira egészséges maradna a keret, hogy teljes idényben elférne a két punter az 53-ban.
több mint 13 éve
Rosteren nem hiszem, hogy lesz, valszeg a megpróbáljuk PS-re tenni jön majd be, de ő is fillérekért jött, és jövőre már lesz egy teljes éve a csapatnál, ami nagy előny lehet

több mint 13 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
én nem tudom pontosan punterben mi számít nagyon jónak ( a triviális dolgokat kiéve ), de nincs kismillió, de legalább pár szabadügynök punter, akit bármikor leigazolhat a csapat, ha nem Meskóé lenne a jövő? Vagy majd undrafted játékosok fillérekért jövőre? vagy ennyire jó Allen?

szerk: mármint annyira jónak, hogy akár rosteren is tartsák.
több mint 13 éve
Szerintem ez nyílt titok a szerződés óta

több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
De kell két punter? Vagy idén még jobbnak látjuk Meskót, ezért megtartjuk, de nem hosszabbítunk vele, és Allené a jövő?Wyatt
Vinatieri vs. Gould párhuzamot hozott fel Reiss példának, hogy egy évvel később draftolni kellett Gostot. Igen, az az elmélet, hogy Allent megtartani valamilyen módon jövőre és akkor okosabb is lesz egy évvel a csapat, hogy mit tud még Meskó ill. Allen (edzések) is.

Még egyszer: ez a meglepő tipp. Mást nem lehetett írni.DoM
Lehet, hogy tradelni akarják majd? Ahogy elnézem a keretet, nagy luxusnak tűnik két punter és TT 53-as rosteren tartása.
több mint 13 éve
Örülnék, ha máshol beválna

több mint 13 éve
 twitter.com/NEPD_Loyko/status/373536175212228608

While his bad throws get alot of attention. The word around the league is Ryan Mallett has improved his stock with his preseason performance
 twitter.com/NEPD_Loyko/status/373535909603704832

Ryan Mallett's performance last night is drawing rave reviews around the NFL. "Poised in his progressions" and manipulated the safety on Boyce TD.
több mint 13 éve
kíváncsi leszek ki lesz a meglepő bennmaradó (Tebowt nem éri válaszolni)zinedine5
Stankiewitch elküldésével szinte biztos, hogy csak 7 OL lesz a keretben. Ha meglepő "nem cut", már Reiss is tippelte, hogy marad mindkét punter. Első hetekben talán egyszerűbben PS-be juttatható Allen. Mást én nem nagyon látok (Tebow mellett),DoM
Jogos, ezek többé-kevésbé várhatóak, de én valami brutál hülyeségnek tűnőt várok. (Tebow továbbra is tabu). Mondjuk Justin Green.zinedine5
Na az vicces lesz 😀
Csórikám két legjellemzőbb mozzanata az volt, amikor a sima elkapás után bosszankodott egy kicsit, aztán a többieknek kellett odaszaladni hozzáérni az elkapóhoz, hogy megálljon a játék

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 565 — Ajmo Vatreni
kíváncsi leszek ki lesz a meglepő bennmaradó (Tebowt nem éri válaszolni)zinedine5
Stankiewitch elküldésével szinte biztos, hogy csak 7 OL lesz a keretben. Ha meglepő "nem cut", már Reiss is tippelte, hogy marad mindkét punter. Első hetekben talán egyszerűbben PS-be juttatható Allen. Mást én nem nagyon látok (Tebow mellett),DoM
Jogos, ezek többé-kevésbé várhatóak, de én valami brutál hülyeségnek tűnőt várok. (Tebow továbbra is tabu). Mondjuk Justin Green.
több mint 13 éve
De kell két punter? Vagy idén még jobbnak látjuk Meskót, ezért megtartjuk, de nem hosszabbítunk vele, és Allené a jövő?Wyatt
Vinatieri vs. Gould párhuzamot hozott fel Reiss példának, hogy egy évvel később draftolni kellett Gostot. Igen, az az elmélet, hogy Allent megtartani valamilyen módon jövőre és akkor okosabb is lesz egy évvel a csapat, hogy mit tud még Meskó ill. Allen (edzések) is.

Még egyszer: ez a meglepő tipp. Mást nem lehetett írni.
több mint 13 éve
De kell két punter? Vagy idén még jobbnak látjuk Meskót, ezért megtartjuk, de nem hosszabbítunk vele, és Allené a jövő?

több mint 13 éve
Stankiewitch elküldésével szinte biztos, hogy csak 7 OL lesz a keretben. Ha meglepő "nem cut", már Reiss is tippelte, hogy marad mindkét punter. Első hetekben talán egyszerűbben PS-be juttatható Allen. Mást én nem nagyon látok (Tebow mellett),
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 565 — Ajmo Vatreni
kíváncsi leszek ki lesz a meglepő bennmaradó (Tebowt nem éri válaszolni)
több mint 13 éve
Na ő mondjuk annyira nem lep meg. Nem azért mert olyan szar lenne, de voltak előtte rengetegen

több mint 13 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 222 — Jó ötletnek tűnt!
Ballard out? Gronko játszik?Wyatt
Fells-t is elküldték. Nekem ebből úgy tűnik, hogy Gronkowski a rosteren kezdi az évet, remélhetőleg nem sietik el a pályára küldését.Gogo
Sudfeld ma nagy bulit fog tartani 😀

Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 755 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Marcus Benard.is el lett küldve.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ballard out? Gronko játszik?Wyatt
Fells-t is elküldték. Nekem ebből úgy tűnik, hogy Gronkowski a rosteren kezdi az évet, remélhetőleg nem sietik el a pályára küldését.

Szerk.:
"The release of Ballard is a mild surprise, although he did play deep into Thursday night's preseason finale. At the time, it was unclear if that was related to him gaining more comfort with his knee in game action, or if his spot was in jeopardy.
Now we have the answer.
With both Ballard and Daniel Fells told of their release today, the Patriots now have Rob Gronkowski, Zach Sudfeld and Michael Hoomanawanui on the roster at tight end. This could be a sign that Gronkowski has a good chance to open the season on the team's 53-man roster. (
" ESPN Boston)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Ballard out? Gronko játszik?