New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
idén ez lesz:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ha valaki ennyire erősködne Giants topic-ban, hogy egy másik játékosra cseréljék le Eli-t, én egy idő után szerintem itt hagynám fórumot. AsbeeFérfias és egyben konstruktív megoldás lenne részedről. 😉
Azért remélem az életben kissé kitartóbb vagy, ha az igazadról/véleményedről/érdekérvényesítésről van szó. Vagy ott is inkább hazamész?
több mint 12 éve
Tebow mérlege a Denver kezdő irányítójaként: 9-7 (0.562) - a PO-ban 1-1 (0.500). PO veresége során 5 gamewinning drive-re volt a győzelemtől.DoMÉs mégis jobban bízok benne.
Akkor most mi legyen?
több mint 12 éve
Tebow mérlege a Denver kezdő irányítójaként: 9-7 (0.562) - a PO-ban 1-1 (0.500). PO veresége során 5 gamewinning drive-re volt a győzelemtől.
több mint 12 éve
Azt azért finoman megjegezném, hogy az elmúlt Super Bowl vereségetek ha valakin biztos nem múlott, akkor az Brady. Kegyetlen sok egymás utáni sikeres átadása volt, amivel SB rekordot döntött. Meccs végén megoldott egy 4th & long szituációt. Az, hogy Welker nem tudta elkapni azt a labdát, amivel kivégezhettetek volna minket nem Brady hibája. Mikor Manningham megcsinálta a százszor nehezebb elkapást az sem. A Blackburn picknél nem kellett volna erőltetnie a nagy játékot, de ennyi.Ha valaki ennyire erősködne Giants topic-ban, hogy egy másik játékosra cseréljék le Eli-t, én egy idő után szerintem itt hagynám fórumot. Páran itt is így fognak tenni, ha még hosszú ideig folytatódik ez, vagy már meg is tették...
több mint 12 éve
Dehogynem. Arról nem tehetek, ha nem érted, amikor nincs teljesen kifejtve.Ezzel még mindig nem magyaráztál meg semmit.Úgy súlyozod az egyenleteban az x-eket és y-okat,hogy az Tebow felé mutasson.Úgy súlyozok ahogy akarok, hisz mindenki ezt teszi.
Olyat mondani/írni pl,hogy egy preseason meccsből nem kell levonni messzemenő következtetéseket,mert itt nem kell odatennie magát egy backupbackup Qb-nak, aki a liga legrosszabb irányítóját nem volt képes kiszorítani előző idényben, eléggé hát...
Érdekelne,hogy a tud győzni cím hogyan nyilvánult meg pl a legutóbbi meccsen?
Vagy a Jetsnél?
Gondolom erre az lesz a válasz,hogy nem volt lehetőség adva neki.
Én meg erre azt mondom,hogy a lehetőséget edzésen és a preseasonban kell kiérdemelni.undisputedly
Statisztikákkal mindent lehet bizonyítani, meg az ellenkezőjüket is.
Szerinted aki szerint "Tebow szar" azt meggyőzné bármi statisztika? Dehogy győzné.
Ha nyerne egy SB-t, ahol ő a kezdő, az meggyőzne bárkit, aki szerint nem NFL-szint? Ugyan. "Szerencséje volt, jó volt a védelem, az edzők, az ellenfélnél sok volt a sérült, XY rossz napot fogott ki, stb." - ez menne.
Jól gondolod, a Jetsnél se kezdőként nem számoltak vele, se trükkös játékoknál, vagy speciális feladatokkal. (Puntprotector, ja 😊 )
Annak a Jets FO-nak Tebow odavitele csak egy volt a sok baromsága közül.
Most őszintén, van értelme komolyan foglalkozni egy FO-val, aki Sancheznek olyan szerződést adott, amilyet?
Azt viszont mondhatod, hogy a lehetőséget edzésen és preseasonban kell kiérdemelni.
Nem tudom megcáfolni, hogy ezt gondolod.
Én nem ezt gondolom, én az eredményekben hiszek.
(Melóban se megyek sokra egy műsorvezetővel, aki gyakorláskor szépen olvas fel súgógépről, kerek, egész mondatokban mond konfokat, tesz fel kérdéseket, aztán ha beindul a kamera meg leblokkol, és olyan lesz mint Galla a "Jajj, kamera!, Jajj, mikrofon!" - jelenetben.)
Én azt gondolom, hogy amikor Tebow tétmeccsen játszott, és volt esélye győzni, nyert is. NCAA, NFL egyaránt. Amikor a társak felnőttek hozzá, még az NFL PO-ban is győzött.Sobri Jóska
Tebow nem tudta kiszorítani Sanchezt a kezdőből, azt a Sanchezt aki a legrosszabb kezdő Qb a ligában.
Azt sem tudtad megmagyarázni,hogy miként illik a gondolatmenetedbe a tény,hogy szerinted Tom kiégett, Tebow pedig harcos, aki nem csinál mást csak győz.
Nos ha Tom kiégett, akkor hogyan magyarázod,hogy az eddigi preseason meccseken kifogás náélkül,elit szinten játszott, odatette magát, míg Tebow -1 yardos meccsel vétette észre magát.
Hogy lehet,hogy "Tebowt nem motiválta egy edzés", amikor Tebow harcos, aki vezér a pályán, és nem tud dobni,de legalább győz,miközben Brady már rég kiégett, de egy általád edzésnek titulált preseason meccsen szétszedi az ellen védelmét?undisputedly
De ha akarod szívesen kifejtem:
Brady nagyszerű irányító, nagy kedvencem, de valami megtört benne, elmúlt a cool-sága, sorsdöntő PO-meccseken omlik össze, nem tudja vinni a csapatot, és ami ennek az eredménye: 8 év alatt 0 SB-győzelem.
(Persze lehet másban is mérni a sikert, mint SB-győzelemben, de egy 3 gyűrűs kezdőirányítónál ez a legegzaktabb mérőszám - számomra.)
Nem csak a preseason meccseken játszik ő kifogás nélkül, hanem évek óta az alapszakaszban is.
Nagyszerűek a statjai, rengeteg a győzelem, vann egy rakás rekord, stb.
Képességek, szaktudás tekintetében Brady top3 irányító jelenleg, és az alltime top5 is kinéz neki, majd az idők távlatából.
De sajnos mióta eltört benne valami (mondjuk a sérülése óta, az egyszerűség kedvéért), azóta nincs SB-győzelem, pedig volt SB, nem is egy.
Hiányzik az a plusz, az x-faktor, a coolság, nevezzük aminek akarod.
Ha megnézed a PO meccseit láthatod miről beszélek. Elég lenne az eredményeket, de úgy a korrekt ha azt mondom a mutatott teljesítményt is nézd.
Általában magam maradok a véleménnyel (és mivel vélemény, nem egzaktum, ezért ezzel semmi baj sincs), de Brady kiégett, chocker lett, nem cizellálom, értheted.
Eközben ha valóban követed Tebow sportéletét, nem csak trollkodsz, akkor tudod mit művelt NCAA-ben, majd minden Denver meccsen, amikor lehetőséget kapott kezdőként - hozzátéve, hogy az nem egy ráoptimalizált csapat volt, nem gyakorolt elötte a kezdőkkel, balkezesként állt be egy jobbkezes QB után, a playbookot menet közben gányolták hozzá, amiben mindig erős volt, a TE-k megjátszása, szinte nem is szereplhetett a repertoárjában, stb.
Mindezt úgy, hogy eközben edzéseken, mondjuk úgy, nem ő volt a király.
Ő éles helyzetekben, sorsdöntő szituációkban tudja hozni a maximumot - hidd el, van ilyen a sportban.
Pl. Brady Quinn, vagy T-Jack pont az ellentéte. Edzéseken, TC-ken istenkirályok, aztán jön a nyomás, vagy az éles helyzet, és egyből összeomlanak, bármilyen tehetségesnek is tűntek tét nélkül.
Remélem minden kérdésedre választ kaptál, ha nem, részemről szívesen folytatom.
több mint 12 éve
Ez a sztori külömbese Tibóról szól, emlékszem Höri bevágott egy mokkot s azon az egyébként jó meglátáson, hogy Belicsek egy hiú dög, behúza Tibót. Erre replikázva vetettem egy mokkot 😀 😉 hogyha ezen a vezérfonalon megyünk, akkor a Tanítvány túlnövi mesterét és JMD fogja behúzni, mer ű még annális faxább. No és begyöt, bár ha Wájettnél lett vón fogó egyenként szedi le a körmeim 😉 És ugye tuggyuk, hogy a tékozló tanítvány visszadörzsölőzött, hozta az aduját is. Mindez azt jelenti nyúlinglendiül, hogy ez az éve van, azt vagy szevasz. TomBredi megkérdőjelezhetetlen a Kraft-Belicsek univerzumban, ezt kéne emésztgetni...azóta se írtam mokkot, még egy ijen ügy kipattan, azt vége a renomémnek 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ezzel még mindig nem magyaráztál meg semmit.Úgy súlyozod az egyenleteban az x-eket és y-okat,hogy az Tebow felé mutasson.Úgy súlyozok ahogy akarok, hisz mindenki ezt teszi.
Olyat mondani/írni pl,hogy egy preseason meccsből nem kell levonni messzemenő következtetéseket,mert itt nem kell odatennie magát egy backupbackup Qb-nak, aki a liga legrosszabb irányítóját nem volt képes kiszorítani előző idényben, eléggé hát...
Vagy a Jetsnél?
Én meg erre azt mondom,hogy a lehetőséget edzésen és a preseasonban kell kiérdemelni.undisputedly
Szerinted aki szerint "Tebow szar" azt meggyőzné bármi statisztika? Dehogy győzné.
Ha nyerne egy SB-t, ahol ő a kezdő, az meggyőzne bárkit, aki szerint nem NFL-szint? Ugyan. "Szerencséje volt, jó volt a védelem, az edzők, az ellenfélnél sok volt a sérült, XY rossz napot fogott ki, stb." - ez menne.
Jól gondolod, a Jetsnél se kezdőként nem számoltak vele, se trükkös játékoknál, vagy speciális feladatokkal. (Puntprotector, ja 😊 )
Most őszintén, van értelme komolyan foglalkozni egy FO-val, aki Sancheznek olyan szerződést adott, amilyet?
Azt viszont mondhatod, hogy a lehetőséget edzésen és preseasonban kell kiérdemelni.
(Melóban se megyek sokra egy műsorvezetővel, aki gyakorláskor szépen olvas fel súgógépről, kerek, egész mondatokban mond konfokat, tesz fel kérdéseket, aztán ha beindul a kamera meg leblokkol, és olyan lesz mint Galla a "Jajj, kamera!, Jajj, mikrofon!" - jelenetben.)
Én azt gondolom, hogy amikor Tebow tétmeccsen játszott, és volt esélye győzni, nyert is. NCAA, NFL egyaránt. Amikor a társak felnőttek hozzá, még az NFL PO-ban is győzött.Sobri Jóska
Tebow nem tudta kiszorítani Sanchezt a kezdőből, azt a Sanchezt aki a legrosszabb kezdő Qb a ligában.
Azt sem tudtad megmagyarázni,hogy miként illik a gondolatmenetedbe a tény,hogy szerinted Tom kiégett, Tebow pedig harcos, aki nem csinál mást csak győz.
Nos ha Tom kiégett, akkor hogyan magyarázod,hogy az eddigi preseason meccseken kifogás náélkül,elit szinten játszott, odatette magát, míg Tebow -1 yardos meccsel vétette észre magát.
Hogy lehet,hogy "Tebowt nem motiválta egy edzés", amikor Tebow harcos, aki vezér a pályán, és nem tud dobni,de legalább győz,miközben Brady már rég kiégett, de egy általád edzésnek titulált preseason meccsen szétszedi az ellen védelmét?
több mint 12 éve
Tim Tebow drága kincs, jó ha van de jobb ha nincs
több mint 12 éve
Hogy a csapatvezetők is látják, hogy valami nem kóser, és Brady már egyedül nem képes átlökni a csapatot a vesztesből a győztesbe.Sobri JóskaA Brady majd megoldja elhibázott koncepció volt. A Super Bowlokat sem ezen az úton nyerték. Tebow sem egymaga nyerte a meccseket a Denvernek volt olyan szerencséje, hogy a hosszúpasszaihoz volt olyan elkapó a csapatban, akit hatékonyan fel is lehetett használni (D. Thomas). A post Randy Moss korszakban például a fut-fut-fut passzol egy nagyot játék egyszerűen nem működhetett volna, mert nem volt hozzá elkapó (vagy egészséges Gronk). Amikor Welker ilyen szerepbe lett kényszerítve, csak a hibák és elejtett/eladott labdák jöttek.
Szerinted Tebow nem kerülhetett volna jobb helyre mint a Pats. Szerintem a Pats az egyik legrosszabb hely, ahova jöhetett mert a csapat egyféleképpen tud meccset nyerni (a pálya harmadát uralni képes 5-10 yardos passzjáték minimális hibaszázalékkal), bár ebből mintha kezdene kilábalni a csapat apró lépésekkel, de sok bizonyítékot a pályán még nem láttuk rá. Tebow-t ebbe a csapatba nem tudott beilleszteni, hogy számottevően növeld az SB esélyeit. A sok futáshoz és nagy rizikó faktorral rendelkező "mindent vagy semmit hosszú passzokhoz" stabil, minden területen átlag feletti védelem és átlag feletti/elit special teams játékra van szükség - intelligens HC és koordinátorok mellett.
több mint 12 éve
Nekem Tim Tebowal az ég egy adta világon semmi problémám nincs, de az ámokfutás miatt amit itt a fórumon az Ő védelmében művelsz komolyan szorítok, hogy kivágják lehetőleg már az első keretszűkítés során és ne kelljen senkinek szegény srác. Pedig hidd el egy NE TT vezetésével minden AFC-s csapat és szurkolói álmainak netovábbja lenne.BlaiseMondhatni főnyeremény.
Pl Gyurcsányról is ezt mondta a Fidesz 2004-ben, hogy micsoda főnyeremény lesz nekik 2006-ra Gyurcsány, mint miniszterelnökjelölt.
Be is jött, mi?
több mint 12 éve
Nekem Tim Tebowal az ég egy adta világon semmi problémám nincs, de az ámokfutás miatt amit itt a fórumon az Ő védelmében művelsz komolyan szorítok, hogy kivágják lehetőleg már az első keretszűkítés során és ne kelljen senkinek szegény srác. Pedig hidd el egy NE TT vezetésével minden AFC-s csapat és szurkolói álmainak netovábbja lenne.
több mint 12 éve
Úgy súlyozod az egyenleteban az x-eket és y-okat,hogy az Tebow felé mutasson.Úgy súlyozok ahogy akarok, hisz mindenki ezt teszi.
Vagy a Jetsnél?
Én azt gondolom, hogy amikor Tebow tétmeccsen játszott, és volt esélye győzni, nyert is. NCAA, NFL egyaránt. Amikor a társak felnőttek hozzá, még az NFL PO-ban is győzött.
több mint 12 éve
Amikor volt egy csapat ahova nem bedobták rendszeridegenül, hanem kapott bizalmat, playbookot, stb., bajnok volt, kiemelkedő győzelmi mutatókat hozott.De tud győzni.nem akartam beleszállni a dologba, de Ő mit nyert az nfl-ben, hogy mindig ezt a tud győzni dolgot hozod fel nála?
Sobri Jóska
és Brady nevét meg a chocker szót teljesen átgondoltan raktad egy mondatba?
nyilvános edzés ide vagy oda, -1 yard a backupok backupjainak backupjai ellen.
én is nagyon bírtam Tebowt, de neki nincs semmi keresnivalója az nfl-ben (pedig hidd el én is nagyon szerettem volna, ha legalább csak megközelíti a college sikereit)Habi
Számodra lehet van jelentősége, hogy NFL vagy NCAA, nekem sok nincs.
Tétmeccs, tétmeccs, győzni kell, győzni kell.
Ezen lehet vitázni, szerintem nem érdemes.
Bradyról és a megváltozott "képességeiről" sokat írtam már, csak magamat tudom ismételni, hogy kiégett, elobbant a tűz, stb.
Ezzel nem akarok senkit se feleslegesen hergelni, de persze ha igény van rá kifejtem ismét, de csak külön kérésre.
- 1 yard pont azt tükrözi, hogy olyan dolgokat próbálgattak vele, amiről vélhető volt, hogy nem lesz kóser, de egy tétnélküli edzésen belefér.
Ha mondjuk 7 kisérletből lett volna 140 yardja, akkor azt hinné bárki is, hogy hirtelen "megtanult dobni", és emiatt veszélyben van Brady kezdőpozíciója? Ugyanmár. Ugyanúgy nem lenne semmi jelentősége.
Éles meccsen nem a - 1 yard a jellemző rá, de ha igen, akkor is itt van, és remélem SB-t fog nyerni.
Persze ezt 31 másik csapatnál remélik, fél év és kiderül kinek a reményei válnak valóra, türelem.
több mint 12 éve
És már megint leálltok vele vitatkozni. Tényleg nem értem az embereket.SchleckSegítek.
Az emberek szeretnek beszélgetni, vitatkozni, érveket ütköztetni.
Pláne egy fórumon, hisz ez egy fórum célja, ezért jönnek ide, hogy elmondhassák, hogy máshogy gondolják, mint X vagy Y.
Valamint az emberek bizakodnak abban, hogy nem csak elmondják a véleményüket, meglátásaikat, de aki máshogy véli, azt meg is győzhetik.
Mint pl. te is.
Neked az a véleményed, hogy van akivel, van amiről nem érdemes beszélni.
Te erről akarod meggyőzni a többi embert.
De a többi ember nem így gondolja.
Pedig pont azt teszed, amit állítólag "nem értesz".
Győzködnél másokat, hogy ne azt tegyék, amit akarnak tenni, miközben a sikerre az esély eléggé kevés.
Plasztikusan mondva: ugyanúgy leállsz széllel szemben hugyozni, mint mondjuk én, vagy vitapartnereim.
több mint 12 éve
De tud győzni.nem akartam beleszállni a dologba, de Ő mit nyert az nfl-ben, hogy mindig ezt a tud győzni dolgot hozod fel nála?
Sobri Jóska
és Brady nevét meg a chocker szót teljesen átgondoltan raktad egy mondatba?
nyilvános edzés ide vagy oda, -1 yard a backupok backupjainak backupjai ellen.
én is nagyon bírtam Tebowt, de neki nincs semmi keresnivalója az nfl-ben (pedig hidd el én is nagyon szerettem volna, ha legalább csak megközelíti a college sikereit)

JT Daniels fan
több mint 12 éve
szerk: Továbbá azt sem lehet értelmezni a te értékrendszeredben, hogy:Tom:kiégett
Tebow: Harcos, aki tud győzni
Tom+preseason: Magabiztos,kiemelkedően jó teljesítmény, remekül mozgatva az O#-t.
Tebow+preseason: Nem tette oda magát,mert csak edzőmeccs....
több mint 12 éve
Úgy súlyozod az egyenleteban az x-eket és y-okat,hogy az Tebow felé mutasson.(Egy nyilvános edzésből azért ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.Sobri, szerinted mire fogható az,hogy konkrétan BB több yardot passzolt a legutóbbi meccsen-sőt még Kraftman is-,mint Tebow?Lucknak mondjuk volt, bár W nem, ha ott is arra gondolsz, de a szövegből nem az jön leWyattMondjuk az tény, hogy ha egymás mellé tesszük Luck és Tebow egyetemi statisztikáit nehéz kiválasztani, hogy melyikük nyert már PO-meccsen kezdőként, melyikük nem, annyira hasonlóak.
Persze a papírforma az papírforma.
Sobri Jóska
Teljesen felesleges az egyetemi statisztikákkal előhozakodni. Senki sem vitatja,hogy méltán volt college szinten sikeres.
A pro style viszont más. Néz meg Capy-fiút a 9erstől, RGIII-t, vagy Russell-t tőlünk, Cam-et a panthersből.
Ők amellett,hogy remekül futnak, még passzolni is tudnak. Nem is akárhogyan.
A ligában nincs esélyed olyan option játékkal,ahol az irányítód nem tud dobni.
Megpróbálták sokan megtanítani, egyszerűen nem tud, sosem tudott, és esélyes,hogy sosem fog tudni úgy doni,ahogyan ezen a szinten kell.
Egyetemen elég lehetett,hogy az elkapó 2x2-es zónájába dobta a labdát, mert úgy sincs rajta cover,de itt nem.undisputedly
Lehet hozni a statokat ahol az ilyen edzéseken 4-0-t "elérő" csapat még a PO-ba se jutott be, vagy a fordítottjáról, negatív preseason után SB.
Teljesen lényegtelen.)
Sose vontam kétségbe, hogy szerintetek nem tud dobni.
Nem is érveltem ezen a vonalon.
De tud győzni.
Itt a Patsnél olyan irányító volt az elmúlt években, aki tud dobni, de nem tudni győzni.
Nem akarom újra előhozni, de egy egykoron cool fiúból egy igazi chocker férfi lett.
Sajnálatos. Mind reméltük, hogy ez visszaváltozik, de nem változott.
Talán előrelépés lenne/lesz egy olyan QB, aki "nem tud dobni", de tud győzni.
Én ebben bízom.
Gondolom BB se azért hozta, mert dobatni akar vele.
Annyira nem hülye az öreg, hogy ne ismerné Tebow képességeit.
Ezért felesleges ezen lovagolni örökké.
Pláne egy nyilvános edzésen dobált labdáinak pontosságából következtetni valakinek az élesben meglévő győzelmi képességeire.
De ha már valaki megteszi, úgy gondolom érdemes rávilágítanom arra, hogy téved.
De persze szíve joga.Sobri Jóska
Vagy a Jetsnél?
Én meg erre azt mondom,hogy a lehetőséget edzésen és a preseasonban kell kiérdemelni.
több mint 12 éve
Ez is egy nézőpont, sosem vitattam.Tom Bradynek 3 szezonja volt, amikor a statokban és a regular season-ban nem volt jó, de mégis SB-t nyert a csapat.Azóta vajon Brady felejtett el irányítani, vagy a csapat és edzőstáb tűnt el körülötte? Super Bowlt kiegyensúlyozott csapat (és a jobb edzőgárda) tud csak nyerni. Kérdezd meg Peyton Manninget, Aaron Rodgerst. Az elmúlt évek Patriotsca nem ilyen volt. 2006-2007 ill. 2010-2011 csapatai próbáltak közelíteni, de az sem volt elég.DoM
Sobri Jóska
Sőt, pont ez az, ami miatt szükség van valaminő változtatásra.
Tán ennek az előszele JMD visszatérte, a futójáték felerősítése, a passrush visszacsempészése a védelembe, és most Tebow érkezése.
Hogy a csapatvezetők is látják, hogy valami nem kóser, és Brady már egyedül nem képes átlökni a csapatot a vesztesből a győztesbe.
Ez az a pont, ahol nem mondunk mást.
De úgy állni Tebow-hoz, ahogy itt sokan teszik eléggé szánalmas.
Egy noname ötödik TE vagy DE is megkapja az esélyt, hogy hátha bevállik, nézzük mit alkot majd élesben, de egy kiemelkedően tiszteletreméltó sportember, elég jó győzelmi mutatóval, elismerten pár apró hibával meg egyből közellenség?
Persze mindenki úgy lát bárkit ahogy akar. Mindenki, én is.
több mint 12 éve
(Egy nyilvános edzésből azért ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.Sobri, szerinted mire fogható az,hogy konkrétan BB több yardot passzolt a legutóbbi meccsen-sőt még Kraftman is-,mint Tebow?Lucknak mondjuk volt, bár W nem, ha ott is arra gondolsz, de a szövegből nem az jön leWyattMondjuk az tény, hogy ha egymás mellé tesszük Luck és Tebow egyetemi statisztikáit nehéz kiválasztani, hogy melyikük nyert már PO-meccsen kezdőként, melyikük nem, annyira hasonlóak.
Sobri Jóska
Teljesen felesleges az egyetemi statisztikákkal előhozakodni. Senki sem vitatja,hogy méltán volt college szinten sikeres.
A pro style viszont más. Néz meg Capy-fiút a 9erstől, RGIII-t, vagy Russell-t tőlünk, Cam-et a panthersből.
Megpróbálták sokan megtanítani, egyszerűen nem tud, sosem tudott, és esélyes,hogy sosem fog tudni úgy doni,ahogyan ezen a szinten kell.
Egyetemen elég lehetett,hogy az elkapó 2x2-es zónájába dobta a labdát, mert úgy sincs rajta cover,de itt nem.undisputedly
Lehet hozni a statokat ahol az ilyen edzéseken 4-0-t "elérő" csapat még a PO-ba se jutott be, vagy a fordítottjáról, negatív preseason után SB.
Teljesen lényegtelen.)
Sose vontam kétségbe, hogy szerintetek nem tud dobni.
Nem is érveltem ezen a vonalon.
De tud győzni.
Itt a Patsnél olyan irányító volt az elmúlt években, aki tud dobni, de nem tudni győzni.
Nem akarom újra előhozni, de egy egykoron cool fiúból egy igazi chocker férfi lett.
Sajnálatos. Mind reméltük, hogy ez visszaváltozik, de nem változott.
Talán előrelépés lenne/lesz egy olyan QB, aki "nem tud dobni", de tud győzni.
Én ebben bízom.
Gondolom BB se azért hozta, mert dobatni akar vele.
Annyira nem hülye az öreg, hogy ne ismerné Tebow képességeit.
Ezért felesleges ezen lovagolni örökké.
Pláne egy nyilvános edzésen dobált labdáinak pontosságából következtetni valakinek az élesben meglévő győzelmi képességeire.
De ha már valaki megteszi, úgy gondolom érdemes rávilágítanom arra, hogy téved.
De persze szíve joga.
több mint 12 éve
Tom Bradynek 3 szezonja volt, amikor a statokban és a regular season-ban nem volt jó, de mégis SB-t nyert a csapat.Azóta vajon Brady felejtett el irányítani, vagy a csapat és edzőstáb tűnt el körülötte? Super Bowlt kiegyensúlyozott csapat (és a jobb edzőgárda) tud csak nyerni. Kérdezd meg Peyton Manninget, Aaron Rodgerst. Az elmúlt évek Patriotsca nem ilyen volt. 2006-2007 ill. 2010-2011 csapatai próbáltak közelíteni, de az sem volt elég.
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Ha már a QB kérdésnél tartunk Brady vmi extrém jól játszott ezen a meccsen és látszott rajta, h nagyon motivált (biztos mert érzi, h Tebow miatt veszélyben a kezdő pozíciója😊
több mint 12 éve
És már megint leálltok vele vitatkozni. Tényleg nem értem az embereket.
több mint 12 éve
Sobri, szerinted mire fogható az,hogy konkrétan BB több yardot passzolt a legutóbbi meccsen-sőt még Kraftman is-,mint Tebow?Lucknak mondjuk volt, bár W nem, ha ott is arra gondolsz, de a szövegből nem az jön leWyattMondjuk az tény, hogy ha egymás mellé tesszük Luck és Tebow egyetemi statisztikáit nehéz kiválasztani, hogy melyikük nyert már PO-meccsen kezdőként, melyikük nem, annyira hasonlóak.
Sobri Jóska
Egyetemen elég lehetett,hogy az elkapó 2x2-es zónájába dobta a labdát, mert úgy sincs rajta cover,de itt nem.
több mint 12 éve
Ezért lett Tebow Heismann győztes, Luck pedig nem. De most az NFL-ben vannak, ami más játszótér.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)

Sobri Jóska