New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Gostnak megint volt egy kihagyott FG-je, de ez most elég parádésra sikeredett 😀 Volt egy Vereen-drop, 35 yardról benyomta, de holdingoltunk. 45-ről jöhetett az ismétlés, időkérés, majd false start, máris 50-ről jöhetett, ami kb 50 százalékra csökkentette az esélyeket, de legalább szépen telibe rúgta a kapufát 😀

Meskó nagy előnybe került a puntoknál, Ryan pick6, Fletcher megint jó volt, Collins pedig elképesztő. Volt persze megint csúnya benézése sima sack-szituációban, de amikor a slot WR-t leszedte, az elég komoly volt, meg egyébként is, ott volt mindenhol, nagyon jó lesz ő még itt.

A kickoff returnök viszont nem tetszettek, már megint volt hosszú visszahordás az ellennél, nálunk meg kevésbé voltak sikeresek, Edelman is inkább hátrafelé futott, meg volt, amikor kicsit dadogott, de legalább el nem ejtette.Wyatt
Gost 3 misiért egyértelműen sok, érdekes, hogy Meskónak van a keretben konkurenciája, neki meg nincs. Tizedennyiért Plókai beveri 60-ról is.

Az ST-nkre a legpozítívabb jelző a súlytalan. ennyi ST játékost tartani ezért totál felesleges.

A 1st D után (kivéve egy két arcot) iszonyú nagy szakadék van. Főleg DT-ben lesz ez nagyon kevés.

Tebow meg...atyaég, ötletem sincs mit keres a keretben, az idei class szinte bármelyik UDFA QB-ja többre képes ennél.

A 1st O és a 1st D tetszett, jó lesz ez.zinedine5
Forstonban van kraft szerintem, de én mondjuk Armsteadben reménykedem, valszeg feleslegesen. Talán Francis még lehet ott tényező, DE-ben Bequette-nek voltak fellángolásai, de ott van még potenciál Hasselhoffban is, Scott és lehet ott még Collins is, aki az LB-sorba is lehet, ott Fletcher is szépen tolja azért, eggyel hátrébb Ryanben látok fantáziát, meg van pár fiatal S is, szal egyelőre nem parázom a cserék miatt

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha most sem lesz Tebow cut akkor nem tudom mikor -1 yard több mint botrány!ParadSEC
Nem azért tartjuk Tebowt, hogy jól játsszon a preseason-ben, hanem azért, hogy SB-t nyerjen nekünk...Imitheking

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Ha most sem lesz Tebow cut akkor nem tudom mikor -1 yard több mint botrány!ParadSEC
Nem azért tartjuk Tebowt, hogy jól játsszon a preseason-ben, hanem azért, hogy SB-t nyerjen nekünk...Imitheking
Örülök, hogy nem nekem kellett beírni.
Tebow mindig éles helyzetben volt jó, nem ilyen nyilvános edzéseken.
Minusz 1 yard több, mint elég volt a győzelemhez, most mit eröltetni a 0 yardot, vagy a hatot egy edzésen?Sobri Jóska
Kivéve,amikor az alapszakaszban,meg a PO-ban is simán agyonvertük...Meg mi köze az éles helyzet vs. premeccsnek ahhoz ,hogy olyan IC-t dob,hogy 1,5 méterrel magasabban es kb 1 méterrel Thompkins háta mögé megy a passz,vagy az első passzkíserleténél esküszöm az egész tv képernyőn nem láttam kékmezest,hogy azt kinek dobta.Onnantól h behoztak,gyak. élvezhetetlen lett a meccs. Tudod az a baj,h ha így játszik,akkor nem lesz mar éles helyzet,ahol olyan nagy király lehetne.Talan bevillanhatna neki egy bizonyos Russel Wilson neve,aki ezeken az általad edzesnek nevezett lehetőségeken szorította ki a csillió dollárért szerződtetett Flynnt....
Az utolsó mondatod meg megalol,mintha bmi köze lett volna a győzelemhez ....

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Gost 3 misiért egyértelműen sok, érdekes, hogy Meskónak van a keretben konkurenciája, neki meg nincs. Tizedennyiért Plókai beveri 60-ról is.

Az ST-nkre a legpozítívabb jelző a súlytalan. ennyi ST játékost tartani ezért totál felesleges.

A 1st D után (kivéve egy két arcot) iszonyú nagy szakadék van. Főleg DT-ben lesz ez nagyon kevés.

Tebow meg...atyaég, ötletem sincs mit keres a keretben, az idei class szinte bármelyik UDFA QB-ja többre képes ennél.

A 1st O és a 1st D tetszett, jó lesz ez.zinedine5
Az OL is vékony, kábé 2 sérüléstől van egy lyuktól, ehhez képest értékelendő, hogy Connoly vállát műtötték az offseasonban és Cannon sem teljesen egészséges.
Bízom benne, hogy még hoznak valami használható backup-ot, ha már Waters szintű szerzeményre idén nincs kilátás.

DT poszton meg szerintem arra számolnak, hogy Wilfork és Kelly is elég terhelhető, strapabíró, nem égető szükség a cseréjük beszerzése. Mondjuk a védelemben csak DE és LB poszton van épkézláb tartalék.

A meccsen ez volt a 2. számú védelem:
Justin Francis - Marcus Forston - Joe Vellano - Marcus Benard
Jamie Collins - Steve Beauharnais - Dane Fletcher
Logan Ryan - Tavon Wilson - Duron Harmon - Justin Green
(Túloztam, Forston és Ryan is belefér az épkézláb tartalék kategóriába.)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 436 — Ajmo Vatreni
Gostnak megint volt egy kihagyott FG-je, de ez most elég parádésra sikeredett 😀 Volt egy Vereen-drop, 35 yardról benyomta, de holdingoltunk. 45-ről jöhetett az ismétlés, időkérés, majd false start, máris 50-ről jöhetett, ami kb 50 százalékra csökkentette az esélyeket, de legalább szépen telibe rúgta a kapufát 😀

Meskó nagy előnybe került a puntoknál, Ryan pick6, Fletcher megint jó volt, Collins pedig elképesztő. Volt persze megint csúnya benézése sima sack-szituációban, de amikor a slot WR-t leszedte, az elég komoly volt, meg egyébként is, ott volt mindenhol, nagyon jó lesz ő még itt.

A kickoff returnök viszont nem tetszettek, már megint volt hosszú visszahordás az ellennél, nálunk meg kevésbé voltak sikeresek, Edelman is inkább hátrafelé futott, meg volt, amikor kicsit dadogott, de legalább el nem ejtette.Wyatt

A 1st O és a 1st D tetszett, jó lesz ez.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
Örülök, hogy nem nekem kellett beírni.
Tebow mindig éles helyzetben volt jó, nem ilyen nyilvános edzéseken.
Minusz 1 yard több, mint elég volt a győzelemhez, most mit eröltetni a 0 yardot, vagy a hatot egy edzésen?

több mint 12 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
nah, ez nagyon tetszett 😀 széles mosollyal néztem végig az összefoglalót...sudfeld istenkirály lesz 😀

több mint 12 éve
Doug Martin cut blockjánál már láttam lelki szemeim előtt Chandler Jones szétzúzott térdét. Nagyon meleg volt szerintem...Boston
És egy playjel később tán egyből sackelt 😊 Meg volt egy igencsak pazar TFL-je is
De Brady is elég jól elvolt a sérült térdével (azért a 11/11+sikeres kétpontos passz kezdés nem rossz 😊 ), Amendonlának voltak parádés elkapásai, Mallett végre irányítónak nézett ki, Tebow sajna nagyon nem. Amíg a 2. csapat volt fent, tehát az első félidőben, 47 támadó playünk volt, 18 first down, asszem 319 yard (a kedvencem a –1 vs. 182 volt), a futás ugyan annyira nem ment, viszont jó volt a nyomás az irányítón, hamar összeszedtünk négy sacket is, Spikes nagyszerűen robbant be a lyukakba, de Jones és Ninko is jó volt. Dobsonnak megint voltak szép jelenetei, Sudfeld TD-je egészen parádés volt, bár ott megijedtem, hogy megsérül. Vereen kezei még mindig jók, bár volt asszem egy csúnya dropja is. Edelman elpusztíthatatlan, Thompkins is jó lesz.

A kickoff returnök viszont nem tetszettek, már megint volt hosszú visszahordás az ellennél, nálunk meg kevésbé voltak sikeresek, Edelman is inkább hátrafelé futott, meg volt, amikor kicsit dadogott, de legalább el nem ejtette.

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Jó lesz ez a csapat. a támadók élesek, a védelem is ígéretes. Érdekes, hogy Develin kezdő volt.

Jövő héten az OL közepe vizsgázik a Lions ellen (Megatronnal úgysem fog tudni mit kezdeni senki). Mankins keménykedhet.Gogo
Már ha játszik.
Rakoncátlankodik a térde, a Brown elleni meccset is kihagyta.

több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Doug Martin cut blockjánál már láttam lelki szemeim előtt Chandler Jones szétzúzott térdét. Nagyon meleg volt szerintem...

Do your job
több mint 12 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Nem azért tartjuk Tebowt, hogy jól játsszon a preseason-ben, hanem azért, hogy SB-t nyerjen nekünk...
több mint 12 éve
Jó lesz ez a csapat. a támadók élesek, a védelem is ígéretes.

Érdekes, hogy Develin kezdő volt.
Belichick megindokolta, miért kapott 10 snap-et az első számú támadósorban:
He didn’t play last week [and] he’s done a good job for us in camp,” coach Bill Belichick said. “We wanted to get a look at him and we didn’t really get a chance to do that last week.” (ESPN Boston)

Jövő héten az OL közepe vizsgázik a Lions ellen (Megatronnal úgysem fog tudni mit kezdeni senki). Mankins keménykedhet.

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Ha most sem lesz Tebow cut akkor nem tudom mikor -1 yard több mint botrány!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Greennek (41) valaki amúgy elmagyarázhatná, hogy ha már az elkapó simán elkapja mellette a labdát, legalább érjen már hozzá, csak hogy megálljon a játék 😀
Első meccsen is volt egy, most is

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Pedig Mallett miatt most érdemes parázni, mert számára és vele kapcsolatban a Pats számára is ez az év legfontosabb időszaka. Most dől el, hogy sikerül-e eltradelni valami pickért ha lejár a rookie contractja. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Na, kissé megkésve, de csak sikerült meglesnem az első meccsünket

Thompkins, Fletcher nagyon tetszetős volt, utóbbinak remélem, lesz most már egy teljes szezonja

Edelman sokkal labdabiztosabb kell, hogy legyen (bár ettől még mindig egy állat, az a hátranyúlós elkapás... 😊 )
Blount TD-jénél felröhögtem konkrétan 😀
De volt biztató mozzanata Dobsonnak is, Mallett viszont továbbra sem győz meg sajna (mondjuk én még így is biztos vagyok benne, hogy marha jó lesz, szal nem para 😀)
Collins kurva jó lehet, csak sokat kell még tanulnia, Ryan sem kezdett túl erősen, de volt azért pozitívum nála is

Tebow meg csak egy van, mondjuk jó lenne, ha néha eltalálna egy elkapót, de vele eddig veretlenek vagyunk, szal a többi nem lényeges 😊 😊

Gost helyére viszont lassan tényleg nézni kell valakit, mert amit az elmúlt időszakban művelt, az kritikán aluli (illetve pontosítok, 40 alatt nem vészes, meg kick offban kifejezetten jó, csak 40+nál inkább menjünk neki már...)

Ja meg Vereennek is örülök, jó lesz, Talibot remélem élesben nem etetik meg mindjárt a meccs elején, meg a 3. és 20-akat is örülnék, ha nem oldaná meg az ellen persze

A meccs vége viszont totál nézhetetlenné vált (leszámítva a tetszetős időkérést 😊 ), remélem, ezúttal nem ilyen lesz

több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Kíváncsi vagyok hogy melyik Qb dobja az első TD-t Malett vagy Tebow!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Néhány észrevétel tegnapról (boston.com):

Cunningham továbbra sem áll jól:
"Can’t get back on the field, and might not be long for the Patriots with DE Marcus Benard having a solid camp."

Mallett sem villogott:
"Mallett wasn’t particularly sharp, and had a few awful-looking throws to WR Aaron Dobson during team drills. He was also intercepted by LB Mason Foster."

Sudfeld viszont továbbra is az első sorban:
"Not only does Sudfeld continue to take a ton of reps with the first-team offense, he was also split out wide at wide receiver for a handful of snaps."

És Thompkins megint jó volt:
"Continues to make tough catches over the middle, and makes it look easy."

több mint 12 éve
TC hírek alapján Dobson, Thompkins és Boyce is jó lesz (de tudjuk, ilyenkor ez még nem nagy szám),

Más: OL.
Tyronne Green IR-re ment. Kevin Haslam OT kivágva.
Reiss szerint 6 ember fix: Solder - Mankins - Wendell - Connoly - Vollmer + Cannon és mögöttük még esetleg Svitek. Keveslem.

több mint 12 éve
Jenkins-t kivágtuk! A sok év balszerencsés WR draftja után most úgy néz ki végre jól sül el (Thompkins-t is ide veszem).Proxi
Ezek szerint tényleg annyira jó TC-t csinál az az UDFA kölök, a neve nem jut eszembe. Bátor dolog, mert Jenkins azért egy elfogadható #2 WR. Igaz, ez mit sem számít, ha Brady-vel nincs meg az összhang.

több mint 12 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Jenkins-t kivágtuk! A sok év balszerencsés WR draftja után most úgy néz ki végre jól sül el (Thompkins-t is ide veszem).

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Top 25 contract yearben lévő játékos

Meglepetés, hogy Brandon Spikes nem szerepel a listán.
több mint 12 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Mallet nem rosszabb mint Cassel volt...S vele sem volt rossz az a szezon..De nem kell itt ördögöt a falra festeni..Tom apónak kell egy hét pihi, visszafogottabb mozgás, s megy minden tovább rendben... és TB megmutatja megint a világnak, hogy egy teljesen új elkapó gárdával hogy lehet megint főcsoportdöntőt játszani.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Szerintem pont most gondoltak meg magukata abban,hogy kirakjak...ha Brady megserul akkor Mallet egymaga nem fogja tudni a csapatot vinni
több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Most a részletekben felesleges elveszni, egy biztos:

2014. februárSobri Jóska
Főleg akkor lesz biztos, ha kibasszák a csapatból, aztán senkinek sem kell. 😀😀

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one