New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Csak kiváncsiak milyen a hangulat a Jet(as)s házatáján. 😊
több mint 12 éve
Végre jön is valaki tőlünk hozzátok. Laurent Robinson érkezik workoutra ma(tegnap volt a Jetsnél, de nem kapott ott szerződést).
több mint 12 éve
Azt mondod, tavaly nekünk kellett volna nyerni?Egyébként azokban az időkben, amikor még tudtunk SB-t nyerni, a következők jellemezték a Pats-t: megbízható, erős D, új, cool irányító, stabil futójáték, clutch playerek (Brady, Vinatieri, Brown, Bruschi). Mondjuk 10 SB-győztes csapatból 8-at ez jellemez...Sobri JóskaMindhárom 3SB győztes évben kevesebbet futott a csapat meccsenként, mint tavaly. Yardban és Y/C-ben és attemptben is. Az első kettőbnél többet futottak ellenetek mint fordítva. A #D erőssége minden évben a passz elleni védekezés és a nagyon erősen pozitív TO mutató volt. A TO mutató ezzel együtt sem volt egyik évben sem olyan jó, mint tavaly. Idén se lesz, de nem számít, hiszen itt van Isten Fia. 😀peterk2005
De mégse nyertünk.
Nem isten fia, csak követője.
több mint 12 éve
Egyébként azokban az időkben, amikor még tudtunk SB-t nyerni, a következők jellemezték a Pats-t: megbízható, erős D, új, cool irányító, stabil futójáték, clutch playerek (Brady, Vinatieri, Brown, Bruschi). Mondjuk 10 SB-győztes csapatból 8-at ez jellemez...Sobri JóskaMindhárom 3SB győztes évben kevesebbet futott a csapat meccsenként, mint tavaly. Yardban és Y/C-ben és attemptben is. Az első kettőbnél többet futottak ellenetek mint fordítva. A #D erőssége minden évben a passz elleni védekezés és a nagyon erősen pozitív TO mutató volt. A TO mutató ezzel együtt sem volt egyik évben sem olyan jó, mint tavaly. Idén se lesz, de nem számít, hiszen itt van Isten Fia. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
John Drew DT jött ( 6’2″, 335, North Carolina Central), nagylábujj-sérülésből épült föl. (Musketfire)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Továbbra is várja szerető gazdáját. Érdeklődni PM-ben. (L-es)
több mint 12 éve
Nem kell annyi Wr úgyis futni fogunk! Futni és futni és futni.... 😀ParadSECEbben a passzorientált ligában a futás a rákenroll.
Pláne ha olyan irányítód van, mint Tebow.
Egyébként azokban az időkben, amikor még tudtunk SB-t nyerni, a következők jellemezték a Pats-t: megbízható, erős D, új, cool irányító, stabil futójáték, clutch playerek (Brady, Vinatieri, Brown, Bruschi).
Mondjuk 10 SB-győztes csapatból 8-at ez jellemez...
több mint 12 éve
Nem kell annyi Wr úgyis futni fogunk! Futni és futni és futni.... 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Deion SandersCB (Champ Bailey) játszott WR-t.!!!Játszott már WR-ek nélkül egy csapat?
the #Patriots waiving WR Donald Jones. Signed 3-yr, $3.41M contract on 3/15. $0 guaranteed. $200k reporting bonus, though.Höri
Mert olyat tudok, hogy WR állt be CBnek.
Fordítvavolt már?Bazzani
De inkább mókából, mintsem szükségből.Sobri Jóska
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
van WR egy szakajtónyi, az hogy Jonest elengedte talán kettő dolog folyolmánya, egyrészt a Hernyák-zsét bekell hozni, másrészt az elméletileg Jones mögé soroltakból valaki előrelép, mánpedig TC nélkül ez nagy valószínűséggel ez Edelman orvosi jelentése lesz. Logikailag.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
CB (Champ Bailey) játszott WR-t.!!!Játszott már WR-ek nélkül egy csapat?
the #Patriots waiving WR Donald Jones. Signed 3-yr, $3.41M contract on 3/15. $0 guaranteed. $200k reporting bonus, though.Höri
Fordítvavolt már?Bazzani
De inkább mókából, mintsem szükségből.
több mint 12 éve
!!!Játszott már WR-ek nélkül egy csapat?
Fordítvavolt már?
több mint 12 éve
!!!Helyes, Caldwell már ma le is nyilatkozta, hogy lehetnek TCig roster moveok nálunk. 😀
több mint 12 éve
Szóval Jones nem fog 700 yardot elkapni idén. Edelman lehet, hogy jól alszik ma? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Edelweiss möggyógyult?!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
!!!the #Patriots waiving WR Donald Jones. Signed 3-yr, $3.41M contract on 3/15. $0 guaranteed. $200k reporting bonus, though.
több mint 12 éve
írtam PM-t, hogy ne offoljunk többet 😀bocsi a kis offért: van egy ilyen eladó pólóm. brüsszelben vettem a foot lockerben, 20 euróért, hirtelen felindulásból. azért eladó, mert rájöttem, hogy "ez nem az én stílusom bébi". szóval nem szoktam ennyire színes cuccokat hordani, bár amúgy nem rossz, de úgysem hordanám. persze nem kérem el érte a teljes árat, de mondjuk 3000Ft-ért viheti bárki. Átvehető pesten a hétvégéken, de augusztustól hétköznapokon is. Vidékre is postázom, ha szükséges.Szia, engem érdekelne, de sajnos csak következő hó 10-e környékén, póstázva!DeX
kepfeltoltes.hu/130718/IMG_20130718_173047_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/130718/IMG_20130718_173100_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/130718/IMG_20130718_173111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kicsi gyűrött igen, egyszer hordtam itthon a lakásban, szóval teljesen új. egy vasalás megoldja ezt a problémát. 😀winston
több mint 12 éve
bocsi a kis offért: van egy ilyen eladó pólóm. brüsszelben vettem a foot lockerben, 20 euróért, hirtelen felindulásból. azért eladó, mert rájöttem, hogy "ez nem az én stílusom bébi". szóval nem szoktam ennyire színes cuccokat hordani, bár amúgy nem rossz, de úgysem hordanám. persze nem kérem el érte a teljes árat, de mondjuk 3000Ft-ért viheti bárki. Átvehető pesten a hétvégéken, de augusztustól hétköznapokon is. Vidékre is postázom, ha szükséges.Szia, engem érdekelne, de sajnos csak következő hó 10-e környékén, póstázva!
kepfeltoltes.hu/130718/IMG_20130718_173047_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kicsi gyűrött igen, egyszer hordtam itthon a lakásban, szóval teljesen új. egy vasalás megoldja ezt a problémát. 😀winston
több mint 12 éve
bocsi a kis offért: van egy ilyen eladó pólóm. brüsszelben vettem a foot lockerben, 20 euróért, hirtelen felindulásból. azért eladó, mert rájöttem, hogy "ez nem az én stílusom bébi". szóval nem szoktam ennyire színes cuccokat hordani, bár amúgy nem rossz, de úgysem hordanám. persze nem kérem el érte a teljes árat, de mondjuk 3000Ft-ért viheti bárki. Átvehető pesten a hétvégéken, de augusztustól hétköznapokon is. Vidékre is postázom, ha szükséges.kepfeltoltes.hu/130718/IMG_20130718_173047_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kicsi gyűrött igen, egyszer hordtam itthon a lakásban, szóval teljesen új. egy vasalás megoldja ezt a problémát. 😀
több mint 12 éve
Secondary Analysis a tavalyi évről (alapszakasz és PO együtt). Lehet mazsolázni a számok között:davebreaksdownfilm.blogspot.hu/2013/01/secondary-analysis-final-numbers.html
A linebackerekre már talán hónapokkal ezelőtt is utaltam, hogy Hightower számai meglepően jók, Mayónál viszont a szemteszt alapján sokkal többet vártam volna. Arrington DPR-ét az interceptionök hiánya dobja meg látványosan, különben azt hozta mint Talib.
Talib teljesítményénél viszont ki kell emelni, hogy a kilenc meccsből csak ötöt tudott végig játszani és sérülés miatt hármat teljesen ki kellett hagynia, vagy szinte azonnal el kellett azt hagynia.
több mint 12 éve
Ja, én konkrétan Arringtonra kérdeztem ezzel vissza 😊Talib már azért jó volt, mert az első számú WR-re nyugodtan rá lehetett tenni, túl fényes számokat nem hozott, de talán ezt követően kevesebbet dobáltak az első célpontra (ezt nem tudom megerősíteni most, utána kell nézni), míg Dennard lehetett második számú a #2 WR-rel, Arrington meg slotba, így pedig összességében jócskán javult a helyzet. Szal bár nála az érték nem túl magas (DMC-t amúgy CB-ként is magas értéket kapott), de mint játékos, átlagosnál azért jobbat adnék neki én is. Mondjuk ha úgy nézzük, hogy #1 CB-k közül ki az elit, ki az átlag feletti, akkor átlag felettinél jobbat én sem adnék neki semmiképpen, aztán ha tol egy jobb szezont, akkor azt megkapja úgyis 😊

több mint 12 éve
Kevesled?WyattHa azt nézem, hogy beállításával javult a D-tek, akkor igen. Vagy a többi is gyenge? Akkor őket miért nem rosszabbnak jelölték?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Na igen, lehet, hogy pont ez az átlag a probléma 😀Kevesled?WyattHa slot CB-ként nézem akkor nagyon keveslem, ha szélsőként akkor sokallom 😊Boston
Nickelként szerintem is jobb ennél, ott valszeg nem szedték szét

több mint 12 éve
Kevesled?WyattHa slot CB-ként nézem akkor nagyon keveslem, ha szélsőként akkor sokallom 😊
Do your job
több mint 12 éve
itt jelezném külön, hogy működik újra a némítás 😊jjncaaHalleluja...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.