New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Még annál is jobb hangulatban sikerült^^
Tebow-t nekem hozhatod, én nagyon bírom a csókát 😊

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jó, akkor nem győzött meg, szabad szemmel láttad, hogy szar, hogy ugyanolyan szar, mint előtte, szal ez van. Én meg most ezt már pont leszarom, nem foglalkozom ezzel már többet, írogassál nyugodtan, amit akarszWyatt
Mi van, nálad járt az agresszív kismalac? 😀

Pedig Tebow-t elő se hoztam. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Kevesled?

több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Akartam is kérdezni, egyetértetek Talib átlagos jelzőjével?csi77
Gondolom ez inkább az elmúlt időszaknak (eltiltás, csapatváltás, sérülés) és nem a képességeinek szól.
Megjegyzem, hogy ha Arringtonra kizárólag nickel CB szerepkörben tekintünk, akkor az ő átlagos megítélése számomra legalább annyira megmosolyogtató és egyben megdöbbentő.

Do your job
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 275 — Bears & Illinois fan
Mennyi ennek a realitása? Csak a jobboldali guard miatt kérdezem, mert őt rendesen lehúzzák, márpedig nektek a fal volt a legerősebb egységetek (najó meg Brady😊 ). A jobber cb is érdekes......csi77
)peterk2005
Nem mindenhol értek egyet
Atlantánál már tudjuk, hogy 2+2 elit illetve hq, és 7 átlag feletti van, a másik kettő később lesz
DMC kékje, ha azt vesszük, hogy mit csinált egy szezonnal korábban, akkor persze vicc. De söprögetőként (és az előző szezonban CB-ként is helyenként) nagyon jó volt, van statisztika, hogy 10.1-es QB-rate-tel dobáltak felé. Most erre nyilván nem fognak szart adni, márpedig a lényeg még mindig az előző szezon. Ha tol még pár ilyet, akkor megérdemli majd a kéket, most még nálam sem
Mankins ma már nem kék, és akkor megegyezhetünk, a sötétzöldet elvitatni tőle szerintem felesleges
A secondarynél pedig az a baj, hogy azok, akik nem követték figyelemmel a teljes szezont, nem tudnak különbséget tenni
Mert ott van, hogy mennyi nagy játékot szoptunk be, hogy gyakorlatilag mindenkiből irányítót csináltunk, és kaptunk 271.4 yardot meccsenként, 86.9-es QB-rate mellett. Ja, csak kb azt felejti el mindenki, hogy úgy indult a szezon, hogy DMC-Arrington a két szélső CB, mögöttük pedig Gregory és Chung volt a két safety
Aztán megszereztük Talibot, Arrington slotba száműztük (ahol már messze nem hulladék, hanem kifejezetten jó volt! valamint berobbant a kezdőbe Dennard is, így DMC hátramehetett, kialakítva a nem kicsit szebb Talib, DMC, Gregory, Dennard+Arrington felállást, ami persze Chunggal még jobb lett volna Gregory helyett)
Eredmény?

QB-rate: –29
Pontosság: –8,86%
Átlag: –51,21 passzolt yard, –0,97 TD, +0,57 INTWyatt
Akartam is kérdezni, egyetértetek Talib átlagos jelzőjével?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
itt jelezném külön, hogy működik újra a némítás 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jó, akkor nem győzött meg, szabad szemmel láttad, hogy szar, hogy ugyanolyan szar, mint előtte, szal ez van. Én meg most ezt már pont leszarom, nem foglalkozom ezzel már többet, írogassál nyugodtan, amit akarsz

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Túlpasszolta, cseszed, 30 ponttal vezettünk, Luck két TD-passzt adott a védőinknek, már így is gecik voltunk, hogy egyáltalán felmentünk az XP-kre...
Benne van a sok turnover ja, a szemétidős TD-k meg nem 😀 Majd lehet, hogy elolvasom teljesen is valamikor, és reagálok bővebben, de ez a kettő szemet szúrtWyatt
Na, ezt most nem fogom. Luck az első félidőben kb. pont annyit (160 yard körül, 1-2 yard ide-oda, hadd ne adogassam össze) passzolt, mint a második félidőben. A meccs elején a Colts vezetett, az első félidő úgy lett 24:17, hogy abból 2 return TD-t szerzett a Pats, és az utolsó 2 minute drill-nél megvolt az esély az egyenlítésre, majd a FG-ra, ami Vina sikeresen mellérúgott. Szóval - mint írtam is - a vége valóban blowout lett, de Luck nem garbage time-ban passzolta túl Brady-t (de nem az a lényeg, hanem az, hogy passzolta szét a védelmet), hanem még akkor amikor éles volt a meccs. A második félidőben csak hozta ugyanazt amit az elsőben is.

De nem akarok Colts-Pats meccs vitát nyitni, mert a téma a Pats #D. A Colts példa jutott eszembe, mert az utolsó 7 meccsből természetes módon erre emlékszem leginkább. Ezen kívül csak a Niners és a Houston meccset láttam egészében - azokat is megemlítettem. De írhattam volna a Jags meccset is, amelyiken Henne 350 yardot passzolt. Nem azt említettem, mert nem láttam a meccset, de az elég nyilvánvaló, hogy abból a 350 yardból egyetlen yard se esett garbage time-ban...

Lényeg a lényeg, hogy az a QB ratinges stat engem nem győzött meg. A szememmel is mást láttam, és szerintem maga a stat sem passzol ide ellenérvként.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
A secondarynél pedig az a baj, hogy azok, akik nem követték figyelemmel a teljes szezont, nem tudnak különbséget tenni. Mert ott van, hogy mennyi nagy játékot szoptunk be, hogy gyakorlatilag mindenkiből irányítót csináltunk, és kaptunk 271.4 yardot meccsenként, 86.9-es QB-rate mellett. Ja, csak kb azt felejti el mindenki, hogy úgy indult a szezon, hogy DMC-Arrington a két szélső CB, mögöttük pedig Gregory és Chung volt a két safety Aztán megszereztük Talibot, Arrington slotba száműztük (ahol már messze nem hulladék, hanem kifejezetten jó volt! valamint berobbant a kezdőbe Dennard is, így DMC hátramehetett, kialakítva a nem kicsit szebb Talib, DMC, Gregory, Dennard+Arrington felállást, ami persze Chunggal még jobb lett volna Gregory helyett)Wyatt
A QB rating azért hamiskás, mert abban benne van az amiről beszéltem: A kiemelkedő turnover mutató. Ugyan nem láttam minden Pats meccset, de azért 10-12-t igen, és nekem nem volt olyan érzésem, mint amit a statok mutatnak. Inkább egyszerűen az volt, hogy idény elején több volt a potens, kevesebbet hibázó QB, a végén meg több volt a többet hibázó. A Colts ellen pl. Luck egy szál Wayne-el és egy halom rookie-val megtámogatva is túlpasszolta Brady-t, pedig TB is 330 yardot passzolt. A meccs persze a végére kiütés lett, de nem amiatt, mert a Pats #D kerítést húzott volna a saját térfelére, hanem a csillió turnover miatt. A 3 Luck INT, plusz 2 elvesztett labda mellett volt még vagy 2-3 elvesztett fumble is, mind olyan helyzetben amikor egyébként minden nehézség nélkül haladt előre a pályán a Colts #O.

Namost, Luck rookie idényét nyomta, sokat hibázott. A Tannehill, Henne, Sanchez triót meg inkább nem minősítem. Kapernick rendesen megszórta a védelmet, így egyedül a Schaub elleni teljesítményt lehet igazából kiemelni abból a hétből amit említettél. Már, ha ki lehet, mert a Texans akkora amikor játszottatok velük, már erőteljesen fékezés módban volt, mégpedig elsősorban a támadójátékban. Pl. a gyatra Colts #D is simán megfogta Schaubot, mindkét meccsen.

Ha már statisztika, akkor szerintem pl. a RZ teljesítmény többet mondana arról, hogy mennyit lépett előre, illetve, hogy előre lépett-e a #D az idény második felében. Nem néztem utána, nem ismerem a számokat, úgyhogy nem tudom, csak azért írtam, mert az valamivel többet mondana, mint a QB rating. Bár az ellenfél offense-ek minőségét az se veszi figyelembe...peterk2005
Túlpasszolta, cseszed, 30 ponttal vezettünk, Luck két TD-passzt adott a védőinknek, már így is gecik voltunk, hogy egyáltalán felmentünk az XP-kre...
Benne van a sok turnover ja, a szemétidős TD-k meg nem 😀
Majd lehet, hogy elolvasom teljesen is valamikor, és reagálok bővebben, de ez a kettő szemet szúrt

több mint 12 éve
A secondarynél pedig az a baj, hogy azok, akik nem követték figyelemmel a teljes szezont, nem tudnak különbséget tenni. Mert ott van, hogy mennyi nagy játékot szoptunk be, hogy gyakorlatilag mindenkiből irányítót csináltunk, és kaptunk 271.4 yardot meccsenként, 86.9-es QB-rate mellett. Ja, csak kb azt felejti el mindenki, hogy úgy indult a szezon, hogy DMC-Arrington a két szélső CB, mögöttük pedig Gregory és Chung volt a két safety Aztán megszereztük Talibot, Arrington slotba száműztük (ahol már messze nem hulladék, hanem kifejezetten jó volt! valamint berobbant a kezdőbe Dennard is, így DMC hátramehetett, kialakítva a nem kicsit szebb Talib, DMC, Gregory, Dennard+Arrington felállást, ami persze Chunggal még jobb lett volna Gregory helyett)Wyatt
A QB rating azért hamiskás, mert abban benne van az amiről beszéltem: A kiemelkedő turnover mutató. Ugyan nem láttam minden Pats meccset, de azért 10-12-t igen, és nekem nem volt olyan érzésem, mint amit a statok mutatnak. Inkább egyszerűen az volt, hogy idény elején több volt a potens, kevesebbet hibázó QB, a végén meg több volt a többet hibázó. A Colts ellen pl. Luck egy szál Wayne-el és egy halom rookie-val megtámogatva is túlpasszolta Brady-t, pedig TB is 330 yardot passzolt. A meccs persze a végére kiütés lett, de nem amiatt, mert a Pats #D kerítést húzott volna a saját térfelére, hanem a csillió turnover miatt. A 3 Luck INT, plusz 2 elvesztett labda mellett volt még vagy 2-3 elvesztett fumble is, mind olyan helyzetben amikor egyébként minden nehézség nélkül haladt előre a pályán a Colts #O.

Namost, Luck rookie idényét nyomta, sokat hibázott. A Tannehill, Henne, Sanchez triót meg inkább nem minősítem. Kapernick rendesen megszórta a védelmet, így egyedül a Schaub elleni teljesítményt lehet igazából kiemelni abból a hétből amit említettél. Már, ha ki lehet, mert a Texans akkora amikor játszottatok velük, már erőteljesen fékezés módban volt, mégpedig elsősorban a támadójátékban. Pl. a gyatra Colts #D is simán megfogta Schaubot, mindkét meccsen.

Ha már statisztika, akkor szerintem pl. a RZ teljesítmény többet mondana arról, hogy mennyit lépett előre, illetve, hogy előre lépett-e a #D az idény második felében. Nem néztem utána, nem ismerem a számokat, úgyhogy nem tudom, csak azért írtam, mert az valamivel többet mondana, mint a QB rating. Bár az ellenfél offense-ek minőségét az se veszi figyelembe...

több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
 nesn.com/2013/07/ras-i-dowling-logan-ryan-provide-quality-depth-for-patriots-at-cornerback-if-alfonzo-dennard-misses-time/
Érdekes meglátások és találgatások vannak benne! Dennard egy idióta ha beigazolodik a piálás...!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ja értem, gondoltam rá, hogy az kavarhatott bele, de aztán úgy voltam vele, hogy lehet, hogy arra gondolsz, hogy nem ezekhez a meccsekhez képest kell javulni, vagy valami hasonló, azért sem tértem ki rá.
Remélem egy év múlva arról lesz majd vita, hogy átlagosnál erősebb, vagy elit szintű a védelem, nem arról, hogy közepesen gyenge vagy átlagos-e 😊

több mint 12 éve
Milyen szétszopatásról beszélsz?
A Frisco kollektív buktára, ahol egyszer 5 (int után) yardról támadott az ellenfél, egyszer pedig a végén azért kaptunk TD-t, mert Arrington kikeveredett a szélre? Az mondjuk egy jó meccs volt, ott minden szar összejött, a Jax ellenit végignézni is fájdalmas volt, de az inkább a támadók miatt. Ettől függetlenül szerintem látványosan jobb lett a hátsó egység ezt követően, a szétszopatást véletlenül sem mondanámWyatt
Jó, igazad van én csak az általad berakott táblázat adatait néztem, arra már nem figyeltem, hogy az a Talib előtti mérkőzésekre vonatkozik.

Do your job
több mint 12 éve
Árnyalhatjuk persze még tovább a képet, ahhoz olyanokat is meg kell nézni, hogy általában a szarrá nyert meccsek végén simán beszoptunk még 100 yardokat, ami az eredményt nem veszélyeztette, de jó sok plusz yardot és adott esetben rate-et (könnyű TD-ket engedtünk nagy előnynél a végén, mert már mindegy alapon). Nagyon mélyen bele kéne menni ezekbe, egyesével megnézegetni, ezt pedig nem teszem most meg. A Houston elleni rájátszásmeccsen óriási előnynél jött fel a Texans a végére kicsit, a Ravens pedig a szünetben vette észre, hogy kiesett Talib, és elkezdett passzolni végre, de az már nem ugyanaz a védelem volt
Ja igen, ha a secondary a következő idényben „csak” 4.2-vel lenne jobb a ligaátlagnál, már eléggé örülne sok Pats-fan az elmúlt éveket követően, viszont én csak az ergya, bottom 5-ös dolgokra mondtam ellent. Mondjuk, ha Dennardnak lesz egy kis esze, és tud fejlődni, valamint Wilson csak annyival többet hozzátesz a játékhoz, hogy megcsinálja a szereléseket (Gregory...), akkor már nagyot nyerhetünk. Nem elit egységről beszélek, még egyszer mondom.

több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Igaza van Bostonnak, lehet azért árnyalni ezt a képet.
Az utolsó 7 meccsen az ellenfelek: 2x MIA, JAC, NYJ, SF, HOU, IND.
Az ellenetek utolsó 7 meccsen kezdő QB-k tavalyi átlagos ratingjei és az ellenetek nyújtott teljesítménye az espn statjai alapján:

Valószínűleg azért lett 69,3 helyett 75,32, mert a Schaubot a meccs végén váltó 58-as ratingű Yates-t nem tettem be.
Így már csak 4,22-vel jobb a ligaátlagnál a Pats D.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Milyen szétszopatásról beszélsz?
A Frisco kollektív buktára, ahol egyszer 5 (int után) yardról támadott az ellenfél, egyszer pedig a végén azért kaptunk TD-t, mert Arrington kikeveredett a szélre? Az mondjuk egy jó meccs volt, ott minden szar összejött, a Jax ellenit végignézni is fájdalmas volt, de az inkább a támadók miatt. Ettől függetlenül szerintem látványosan jobb lett a hátsó egység ezt követően, a szétszopatást véletlenül sem mondanám

több mint 12 éve
Aztán megszereztük Talibot, Arrington slotba száműztük (ahol már messze nem hulladék, hanem kifejezetten jó volt! valamint berobbant a kezdőbe Dennard is, így DMC hátramehetett, kialakítva a nem kicsit szebb Talib, DMC, Gregory, Dennard+Arrington felállást, ami persze Chunggal még jobb lett volna Gregory helyett)
Eredmény?

Átlag: –51,21 passzolt yard, –0,97 TD, +0,57 INTWyatt
Az eredmény az lett, hogy továbbra is szétszopattak minket azok a csapatok, ahol van épkézláb irányító.
Minden tiszteletem mellett sem hiszem, hogy a Buffalo, a Jets , vagy éppen az Arizona passzjátéka elleni tvalyi szereplés lett volna egy secondary teljesítményének a fokmérője.

Do your job
több mint 12 éve
Mennyi ennek a realitása? Csak a jobboldali guard miatt kérdezem, mert őt rendesen lehúzzák, márpedig nektek a fal volt a legerősebb egységetek (najó meg Brady😊 ). A jobber cb is érdekes......csi77
PFF, úgyhogy felteszem vegyesen a statok és az "expertjeik" értékelése alapján adogatták a színeket. Egyébként átlagban egy szavatok sem lehet az értékelésekre. A 22 kezdőből 15-öt átlag felettinek, elitnek ill blue chipnek hoztak ki, és mindössze 4 átlag alatti. Ilyen értékelése állítom még a Frisco-nak, Atlanta-nak, Seattle-nek sem lesz, úgyhogy ez alapján tulajdonképpen meglepetés lenne ha nem hoznátok el év végén a Lombardi-t. 😀

Amúgy nyilván egyénekre lebontva lehet vitatkozni egyes színeken. Engem is meglepett pár karika. Conolly-t én is besárgáztam volna, ugyanakkor pl. McCourty kékjét erősnek érzem, vagy pl. szerintem ma már Mankins nem sötétzöld. De teljes csapatrészekre lebontva is van azért néhol kicsi túlértékelés benne. De, hát végül is egy főcsoportdöntőt játszó csapatról van szó, úgyhogy érthető, és belefér. Mindenesetre azért az látszik, hogy van talent ebben a rosterben, a fura nyár után/ellenére is. És akkor Tebow-t még meg sem említettük. 😊

Arra egyébként - a passzjáték mellett - kíváncsi leszek, hogy a védelem hozza-e idén a relative jó színeihez mért teljesítményt. A tavalyi év kétarcú volt, mert egyrészt a secondary lényegében konstans csődöt mondott a vertikális passzjáték ellen, időnként meg mindenféle passzjáték ellen is, cserébe viszont olyan turnover mutatót lapátolt össze, amire a megsüvegelendő jelző is majdhogynem dehonesztáló. Namost, a turnover mutató hagyományosan egy olyan stat, ami fontos, de sok benne a statisztikai/szerencse faktor, ezért lényegében lehetetlen konstansan hozni. A korábbi évek vezető turnover defense-ei (2009 Saints, Bears, 49ers, etc.) egyike sem tudta megközelíteni sem az előző évbeli teljesítményét a következő években. A valószínűségek alapján a Pats #D sem fogja. Úgyhogy meg is van a homework a TC-re: a megerősített védelmet olyan szintre kell felhozni, hogy extra turnover mutató nélkül is hozza magát, hogy ne csak TB bátyóék teljesítményén múljon a kulcsmeccseken a meccs kimenetele. Ilyen tekintetben nem is árt, ha minél "zöldebb" az a védelem. 😊peterk2005
Nem mindenhol értek egyet
Atlantánál már tudjuk, hogy 2+2 elit illetve hq, és 7 átlag feletti van, a másik kettő később lesz
DMC kékje, ha azt vesszük, hogy mit csinált egy szezonnal korábban, akkor persze vicc. De söprögetőként (és az előző szezonban CB-ként is helyenként) nagyon jó volt, van statisztika, hogy 10.1-es QB-rate-tel dobáltak felé. Most erre nyilván nem fognak szart adni, márpedig a lényeg még mindig az előző szezon. Ha tol még pár ilyet, akkor megérdemli majd a kéket, most még nálam sem
Mankins ma már nem kék, és akkor megegyezhetünk, a sötétzöldet elvitatni tőle szerintem felesleges
A secondarynél pedig az a baj, hogy azok, akik nem követték figyelemmel a teljes szezont, nem tudnak különbséget tenni
Mert ott van, hogy mennyi nagy játékot szoptunk be, hogy gyakorlatilag mindenkiből irányítót csináltunk, és kaptunk 271.4 yardot meccsenként, 86.9-es QB-rate mellett. Ja, csak kb azt felejti el mindenki, hogy úgy indult a szezon, hogy DMC-Arrington a két szélső CB, mögöttük pedig Gregory és Chung volt a két safety
Eredmény?

Átlag: –51,21 passzolt yard, –0,97 TD, +0,57 INT

több mint 12 éve
Egon bá New England Patriots 1 219 — Saints GM
Biztos vagyok benne, hogy JMD megmutatja, hogy mire képes TT akár a snapek 30%-val operálva is.
De az is elég, ha minden PO meccsen csak a GW driveot vezeti Tebow...Sobri Jóska
Azt hiszem én bojkottálom ennek a fórumnak az olvasását/az írást.
Nincs kedvem arra, h ilyen ....-kat olvasva felhúzzam az agyam... nagyon durva, hogy pár szezonnal ezelőtt mennyivel magasabb volt itt a hozzászólások színvonala.Gyulus
Remélem ezt csak hirtelen felindulásból írtad.. DoM mellett a te hozzászólásaid/érékeléseid szeretem a legjobban olvasgatni ebben a topicban, úgyh ne hisztizzé😊Szesze
+1

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
PFF, úgyhogy felteszem vegyesen a statok és az "expertjeik" értékelése alapján adogatták a színeket. Egyébként átlagban egy szavatok sem lehet az értékelésekre. A 22 kezdőből 15-öt átlag felettinek, elitnek ill blue chipnek hoztak ki, és mindössze 4 átlag alatti. Ilyen értékelése állítom még a Frisco-nak, Atlanta-nak, Seattle-nek sem lesz, úgyhogy ez alapján tulajdonképpen meglepetés lenne ha nem hoznátok el év végén a Lombardi-t. 😀

Amúgy nyilván egyénekre lebontva lehet vitatkozni egyes színeken. Engem is meglepett pár karika. Conolly-t én is besárgáztam volna, ugyanakkor pl. McCourty kékjét erősnek érzem, vagy pl. szerintem ma már Mankins nem sötétzöld. De teljes csapatrészekre lebontva is van azért néhol kicsi túlértékelés benne. De, hát végül is egy főcsoportdöntőt játszó csapatról van szó, úgyhogy érthető, és belefér. Mindenesetre azért az látszik, hogy van talent ebben a rosterben, a fura nyár után/ellenére is. És akkor Tebow-t még meg sem említettük. 😊

Arra egyébként - a passzjáték mellett - kíváncsi leszek, hogy a védelem hozza-e idén a relative jó színeihez mért teljesítményt. A tavalyi év kétarcú volt, mert egyrészt a secondary lényegében konstans csődöt mondott a vertikális passzjáték ellen, időnként meg mindenféle passzjáték ellen is, cserébe viszont olyan turnover mutatót lapátolt össze, amire a megsüvegelendő jelző is majdhogynem dehonesztáló. Namost, a turnover mutató hagyományosan egy olyan stat, ami fontos, de sok benne a statisztikai/szerencse faktor, ezért lényegében lehetetlen konstansan hozni. A korábbi évek vezető turnover defense-ei (2009 Saints, Bears, 49ers, etc.) egyike sem tudta megközelíteni sem az előző évbeli teljesítményét a következő években. A valószínűségek alapján a Pats #D sem fogja. Úgyhogy meg is van a homework a TC-re: a megerősített védelmet olyan szintre kell felhozni, hogy extra turnover mutató nélkül is hozza magát, hogy ne csak TB bátyóék teljesítményén múljon a kulcsmeccseken a meccs kimenetele. Ilyen tekintetben nem is árt, ha minél "zöldebb" az a védelem. 😊

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Biztos vagyok benne, hogy JMD megmutatja, hogy mire képes TT akár a snapek 30%-val operálva is.
De az is elég, ha minden PO meccsen csak a GW driveot vezeti Tebow...Sobri Jóska
Azt hiszem én bojkottálom ennek a fórumnak az olvasását/az írást.
Nincs kedvem arra, h ilyen ....-kat olvasva felhúzzam az agyam... nagyon durva, hogy pár szezonnal ezelőtt mennyivel magasabb volt itt a hozzászólások színvonala.Gyulus
Remélem ezt csak hirtelen felindulásból írtad.. DoM mellett a te hozzászólásaid/érékeléseid szeretem a legjobban olvasgatni ebben a topicban, úgyh ne hisztizzé😊
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
Nekem az 1 a 8-10ezerhez oddsot tegnap Igor mondta, és neki elhiszem.
Mivel nekem se volt fogalmam arról, mi a korrekt odds arra, ha a Pats úgy nyer SB-t ha Tebow a kezdő QB, megkérdeztem tőle, és ő efféle matematikai dolgokban számomra megbízható forrás.
Hogy miért pont ennyi, tőle kérdezd.

több mint 12 éve
Ja igen, Ras-I pl nagyon jó, 83 snapet bírt egészségesen (–1.8), Dennardot kéne odarakni, ő jó is volt (751 snap, +3.9), de nála kérdés, hogy az újabb hülyesége miatt mi lesz vele

több mint 12 éve
Itt már nincs benne Donald Thomas (aki a Coltshoz szerződött), ő pl elég fasza értéket kapott. De szerintem Connollyt alulértékelik (mondjuk így is 0 körüli rate-je van 1200 snapből)