New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 855 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Brady-hosszabbítás, Putyin–Kraft, Tebow, Hernandez, Dennard*2, Gronko*5, még valami, ami miatt csak rólunk lesz szó mostanában?Wyatt
Még nem tudjátok, de Tebow anya lesz! 😀Medvepapa
Bradytől?mascherano
Mallettől. Az ellentétek vonzzák egymást ugyebár. 😀
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 855 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ittasan vezetett Dennard 😮  sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/patriots-cb-alfonzo-dennard-arrested-suspicion-dui-120813122.htmlHöri
Remélem kivágjuk a francba.Boston
Helyes úgyis kéne egy jó corner (is) nálunk. 😀iktriad
No jó, nektek mi nem kéne 😛 )Boston
punter, kicker.Dexxter Tailor
Ezek + WR, OT

LT, de látod, hogy ez sem zavarta őket a drafton 😊Wyatt
Végre lesz egy komolyan vehető OT párosunk.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
LT, de látod, hogy ez sem zavarta őket a drafton 😊

több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 557 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ittasan vezetett Dennard 😮  sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/patriots-cb-alfonzo-dennard-arrested-suspicion-dui-120813122.htmlHöri
No jó, nektek mi nem kéne 😛 )Boston
punter, kicker.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
No jó, nektek mi nem kéne 😛 )

Do your job
több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Brady-hosszabbítás, Putyin–Kraft, Tebow, Hernandez, Dennard*2, Gronko*5, még valami, ami miatt csak rólunk lesz szó mostanában?Wyatt
Még nem tudjátok, de Tebow anya lesz! 😀Medvepapa
Bradytől?

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 427
Még nem tudjátok, de Tebow anya lesz! 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Brady-hosszabbítás, Putyin–Kraft, Tebow, Hernandez, Dennard*2, Gronko*5, még valami, ami miatt csak rólunk lesz szó mostanában?

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Akkor így gondolom életbe lép a felfüggesztettje. Pedig olyan jól nézett ki ez a CB sor. 😕

több mint 12 éve
Helyes úgyis kéne egy jó corner (is) nálunk. 😀
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
az új Bengals formálódik

JT Daniels fan
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Mezbecserélési akció?
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Remélem kivágjuk a francba.

Do your job
több mint 12 éve
őt is kivághatják? (és itt az előzményekre gondolok, nem a DUI-ra).

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ittasan vezetett Dennard 😮  sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/patriots-cb-alfonzo-dennard-arrested-suspicion-dui-120813122.html

több mint 12 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Könyörgöm nyisson valaki egy Tebow-topciot, ne reszeljük itt a fingot. Sobri él-hal Tebow-ért, végre ott kiélheti magát, minket pedig nem zavar. Rajta kívül mindenkinek töke tele van a témával...
több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Sobri! Azt, hogy a vallási fanatizmusodat is itt éled ki, na az már tényleg sok.
Végeztem. Sziasztok

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Ez igaz, bár én most vitatkozok először... Naívan arra gondoltam hogy esetleg lehet rá hatniRataxes
ez mingyá mehet a goldenglob-topicba

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 224 — Eagles fan
Ez igaz, bár én most vitatkozok először... Naívan arra gondoltam hogy esetleg lehet rá hatni, és egy szakmai fórumon mellőzni fogja a senkit sem érdeklő vallásos érveléseit.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Szerintem a toleranciagombot keressétek.
Magatokban.
Írhatnék naponta is az adott helyzetről elemzéseket, új megközelítésekben, meglátásokkal, stb., ez a heti 1-2 rövid reagálás jellegű beírás igazán bele kell hogy férjen az ingerküszöbbe.
Ha nem, akkor az élet tartogat még nagy döbbeneteket számotokra.
Sobri Jóska
Ha minden nap újdonságot írnál semmi gond nem lenne, de ez hogy ugyanazt a baromságot szajkózod hetente kétszer elég idegesítő. Szerintem inkább Neked kéne tolerálni hogy a többség számára ez zavaró.Rataxes
Egy megjegyzéssel élve: az se sokkal jobb, hogy leálltok Sobrival vitázni több, mint hetente kétszer...ez ugyanaz a baromság bárki szájából... 😀

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 224 — Eagles fan
Magatokban.
Írhatnék naponta is az adott helyzetről elemzéseket, új megközelítésekben, meglátásokkal, stb., ez a heti 1-2 rövid reagálás jellegű beírás igazán bele kell hogy férjen az ingerküszöbbe.
Sobri Jóska
Ha minden nap újdonságot írnál semmi gond nem lenne, de ez hogy ugyanazt a baromságot szajkózod hetente kétszer elég idegesítő. Szerintem inkább Neked kéne tolerálni hogy a többség számára ez zavaró.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
DE mit írtam én? 😊
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 202 — nabege2@yahoo.com
Az én egeremen van egy görgő, gondolom a tiéteken is, lehet használni!
több mint 12 éve
Sztyopa 315
..holott ímé, a te szemedben gerenda van!! [/i]
Máté 7,4Sobri Jóska
Meg máshol is...

Why so serious?
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
Mert tutira pályára fog kerülni így vagy úgy. Én legyintettem, de puff, mindjárt jött is a Hernandez ügy. Megátjátok Mallettel is lesz valami preseasonben.Robilluma
Ebben nem értünk egyet. (Mondjuk a többiben többé-kevésbé igen.)zinedine5
És Bradyvel is.
A PO-ba Tebow-al megyünk.
Mókás nézni, ahogy földi halandók az Úrral próbálnak vitába szállni.
Nem egy súlycsoport.
Tebow bajnok lesz az NFL-ben, ez az ő rendelt sorsa.
Az útja meg ezek szerint az, hogy pont a Pats-el.
Cseppet se bánom.Sobri Jóska
OMG... Hol van már az az ignore gomb...?kolok1972
Lassan már én is tiltanálak Sobri, pedig más topicokban vannak számomra érdekes hozzászólásaid, de amit itt leművelsz az kiakaszt.Rataxes
Magatokban.

Mert tutira pályára fog kerülni így vagy úgy. Én legyintettem, de puff, mindjárt jött is a Hernandez ügy. Megátjátok Mallettel is lesz valami preseasonben.Robilluma
Ebben nem értünk egyet. (Mondjuk a többiben többé-kevésbé igen.)zinedine5
És Bradyvel is.
A PO-ba Tebow-al megyünk.
Mókás nézni, ahogy földi halandók az Úrral próbálnak vitába szállni.
Nem egy súlycsoport.
Tebow bajnok lesz az NFL-ben, ez az ő rendelt sorsa.
Az útja meg ezek szerint az, hogy pont a Pats-el.
Cseppet se bánom.Sobri Jóska
Gratulálok! Azt hiszem ezzel csak mégjobban bebizonyítottad, amit GRAFI írt.polonic
Sose kívántam cáfolni.

Valamint engem se érdekelnek azok a fotelelemzések egy adott témáról, melyek a valós infók 5-10%-nak ismeretében jutnak mindenféle zseniális következtetésre, de eszembe nem jutna azon siránkozni, ha valaki mondjuk kifejtené, hogy Tebow söprögető lesz, mert ő ezt így látja.
Ez egy szabad fórum, szíve joga.
Ha már az Úr úgy intézte, hogy Tebow a Pats játékosa (ha némi késedelemmel is), akkor ez a topic hivatott a vele kapcsolatos polémiák megjelenítésére.
Én ezt teszem kulturált hangnemben, normális terjedelemben, és sűrűséggel, és a legtöbbször válaszként, amikor felmerül az ő neve, nem pedig ok nélkül minden nap előcitálva.

Akinek ez szúrja a szemét, annak ennyit tudok mondani Máté szavaival élve:
Avagy mi módon mondhatod a te atyádfiának: Hadd vessem ki a szálkát a te szemedből; holott ímé, a te szemedben gerenda van?
Máté 7,4