New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Patriots kezdőcsapat a PFF szerint, Gronkowski is benne...Mennyi ennek a realitása? Csak a jobboldali guard miatt kérdezem, mert őt rendesen lehúzzák, márpedig nektek a fal volt a legerősebb egységetek (najó meg Brady😊 ). A jobber cb is érdekes......
Gogo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Az előző szezon PFF-grade-jei szerint van összerakva. Aki alig játszott, az nyilván nem kap túl magasat, Wilfork meg elég gyenge értékeket kapott eleinte, és csak a végén kezdett el jókat kapni, amúgy mint játékos, nyilván elit 😊Patriots kezdőcsapat a PFF szerint, Gronkowski is benne...Azér' érdekes, hogy az elemző szerint Wilfork nem tartozik az elitbe, Mankins sztem szintén az. Mondjuk ha a stabil kezdő 2. WR Edelman lenne, akkor tényleg nagy gáz van.Burkus
Gogo

több mint 12 éve
Többen felvetették már, de tényleg elkélne egy "Vita topic" ahova az ilyen típusú eszmecseréket egy-az-egyben át lehetne helyezni.RataxesSzerintem meg kellene egy Sobri témák topic gyűjtő, ahol lenne fogadás topic, végre lenne Tebow az Isten fia, vagy nem topic, naponta lehetne kérni bibliai idézeteket, stb... A neve mindenképpen "A Top3-as" legyen. Bocs az off-ért, de a tavaly előtti Broncos topicban történtek miatti dézsávű mondatta ezt velem, a 8000-es odds meg hát a trollkodás magasiskolája. Hihetetlen hogy ez megy a Pats topicban.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Azért az tényleg hihetetlen, hogy van egy kifejezetten szimpatikus, emberileg kiemelkedő játékos (Tebow), de a fő imádója olyan keményen "dolgozik", hogy egy egész fórum közössége számára napról-napra kevésbé kedvelhető.Vagy esetleg a birtokában van egy , és nem szeretné, ha szembe jönne vele az utcán.Ami ismerjük el, azért elég szar érzés.
Igazából Sobri gyűlöli Tebow-t, mert állítom, hogy csak miatta kevesebb mez fogy(na) Magyarországon...LordTamas
több mint 12 éve
Azért az tényleg hihetetlen, hogy van egy kifejezetten szimpatikus, emberileg kiemelkedő játékos (Tebow), de a fő imádója olyan keményen "dolgozik", hogy egy egész fórum közössége számára napról-napra kevésbé kedvelhető. Igazából Sobri gyűlöli Tebow-t, mert állítom, hogy csak miatta kevesebb mez fogy(na) Magyarországon...
több mint 12 éve
Többen felvetették már, de tényleg elkélne egy "Vita topic" ahova az ilyen típusú eszmecseréket egy-az-egyben át lehetne helyezni.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Én, mert úgy sincs 8 millióm... 😂De mi a gond Rata? Ha biztos vagy benne, hogy nem jön be a kimenetel, az csak plusz pénz neked.Most őszintén, ki a f*** fogad olyanra amin 1000 forintot nyerhet de nyolcmilliót bukhat, akármennyire is biztos a győzelmében? 😊Rataxes
Wyatt
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
De mi a gond Rata? Ha biztos vagy benne, hogy nem jön be a kimenetel, az csak plusz pénz neked.Most őszintén, ki a f*** fogad olyanra amin 1000 forintot nyerhet de nyolcmilliót bukhat, akármennyire is biztos a győzelmében? 😊
Wyatt
+ én egy szóval sem mondtam hogy biztos vagyok a kimenetelben, inkább Sobri bizonyosságát/"érvelését" tartottam némileg mókásnak.
.png)
több mint 12 éve
Akkor azt hiszem kettőnk közül te vagy az irracionálisabban hívő, ha azt hitted, hogy rosszabb boltot kötök, mint amit módomban áll. 😛Sobri JóskaMódodban áll? Ha linkelsz nekem olyan fogadási oldalt ahol lehet erre az opcióra fogadni, esküszöm adom az oddsot egy ötszázassal 😀 (szerk.: na jó azért nem esküszöm, először lássam a nyereményszorzót 😊 )
Egyébként a Patriots SB winre most 8-szoros pénzt ajánlanak a bwinen. Nos ahhoz képest ez a 8000-es ajánlat tényleg kicsit erős szerintem, azért egy AFC championship game Brady sérülés és egy Tebow általi SB-win összeszerencsétlenkedés nem drágít ennyit rajta 😊 Őszintén szólva még az 1:800 arányt is bőven túlzónak érezném.
.png)
több mint 12 éve
A felsoroltaktól függetlenül a 7000-8000-es odds akkor is irreálisan nagy. Csak nézzetek meg 1-2 fogadási oldalt, hogy mire szoktak ekkora oddsok lenni. Még a tavalyi Jax SB győzelemre is kisebb volt vagy arra, hogy Trinidad és Tobago nyeri a VB-t amikor valamikor kint voltak. Pedig ezek a lehetetlen kategóriák kb.Vagy ha aktuálisat akarunk, hogy a Jax nyeri az AFC-t a bwin-en 51-es szorzó van rá. Pedig ez is a lehetetlen kategória.
több mint 12 éve
hehhe... már csak azt kell mellé kikötni, hogy Tebow-nak kezdő QB-nak kell lennie 😛 😀 KR-ként van esélye, nem is kevés 😀 😛Azt hitted, hogy majd 1:1-ben fogadok egy eseményre, amire kapok 1:8000 pénzt is?Sobri Jóska

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Na ebben nem értek egyet, de itt egy újabb érv, miért kell belemenned a fogadásba Rata 😊

több mint 12 éve
De mi a gond Rata? Ha biztos vagy benne, hogy nem jön be a kimenetel, az csak plusz pénz neked.szvsz, még a csoport 3.helynek 8-8-cal is nagyobb esélye van, mint a SB győzelemnek, főleg Tebow-val....... 😊
1. A Patriots most messze nem a legerősebb csapat, elkapóhelyzet, TE-k, etc, etc –> aligha nyer idén Super Bowlt
2. Ha egyáltalán eljutunk mondjuk főcsoportdöntőig, akkor az kb annak lesz köszönhető, hogy van nálunk egy Brady, aligha lesz Tebow kezdőként a pályán a Super Bowlban (ha egyáltalán eljutunk addig)
3. Jelenleg még Mallett is előtte van, tehát egy szerencsétlen eset (nem írjuk le), következtében másnak kéne irányítania, akkor sem Tebow lenne az, szóval, ha már ő neki is pályára kell lépnie kezdőként, addigra elment a szezon, nemhogy Super Bowl (győzelem), még rájátszás sem igen lesz
4. Ha még valahogy kezdőbe is verekszi magát Tebow, és el is jut a rájátszásba, még mindig ott a főcsoportdöntő, meg a Super Bowl, ami még Bradyvel sem tuti, nemhogy Tebow-val
Persze ez csak akkor igaz, ha QB-kérdésről van szó, ha pl úgy vesszük, hogy a special teamünk kezd (már pedig az biztos), és abban benne lesz Tebow (amire van esély), és megnyerjük a Super Bowlt (ebbe most ne menjünk bele), akkor az más helyzet (vagy előtte nap megsérül Brady és Mallett, és neki kell irányítania, de valahogy mégis megnyerjük – de hát valahogy Sobrinak is kell esély)
Ha szerinted nem nyer SB-t a Pats, akkor nyugodtan ajánlhatsz egy 10 000-es fogadást Sobrinak, lesz 10 papírod ingyen, de mint látod, elég sok esélyed van arra, hogy így vagy úgy, de nyerj. Sobrinak csak egy kimenetel jó, ha bejutunk a rájátszásba, ha megnyerjük az AFC-döntőt, és megnyerjük a Super Bowlt, úgy, hogy a jelenlegi 3. számú irányító vezet minket kezdőként győzelemre.
Ez még Bradyvel sem lenne 1:1 fogadás, pláne a mostani helyzetben, így pedig azért illik valami komolyabb oddsot adni ráWyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
De mi a gond Rata? Ha biztos vagy benne, hogy nem jön be a kimenetel, az csak plusz pénz neked.1. A Patriots most messze nem a legerősebb csapat, elkapóhelyzet, TE-k, etc, etc –> aligha nyer idén Super Bowlt
2. Ha egyáltalán eljutunk mondjuk főcsoportdöntőig, akkor az kb annak lesz köszönhető, hogy van nálunk egy Brady, aligha lesz Tebow kezdőként a pályán a Super Bowlban (ha egyáltalán eljutunk addig)
3. Jelenleg még Mallett is előtte van, tehát egy szerencsétlen eset (nem írjuk le), következtében másnak kéne irányítania, akkor sem Tebow lenne az, szóval, ha már ő neki is pályára kell lépnie kezdőként, addigra elment a szezon, nemhogy Super Bowl (győzelem), még rájátszás sem igen lesz
4. Ha még valahogy kezdőbe is verekszi magát Tebow, és el is jut a rájátszásba, még mindig ott a főcsoportdöntő, meg a Super Bowl, ami még Bradyvel sem tuti, nemhogy Tebow-val
Persze ez csak akkor igaz, ha QB-kérdésről van szó, ha pl úgy vesszük, hogy a special teamünk kezd (már pedig az biztos), és abban benne lesz Tebow (amire van esély), és megnyerjük a Super Bowlt (ebbe most ne menjünk bele), akkor az más helyzet (vagy előtte nap megsérül Brady és Mallett, és neki kell irányítania, de valahogy mégis megnyerjük – de hát valahogy Sobrinak is kell esély)
Ha szerinted nem nyer SB-t a Pats, akkor nyugodtan ajánlhatsz egy 10 000-es fogadást Sobrinak, lesz 10 papírod ingyen, de mint látod, elég sok esélyed van arra, hogy így vagy úgy, de nyerj. Sobrinak csak egy kimenetel jó, ha bejutunk a rájátszásba, ha megnyerjük az AFC-döntőt, és megnyerjük a Super Bowlt, úgy, hogy a jelenlegi 3. számú irányító vezet minket kezdőként győzelemre.
Ez még Bradyvel sem lenne 1:1 fogadás, pláne a mostani helyzetben, így pedig azért illik valami komolyabb oddsot adni rá

több mint 12 éve
Tegnap még bizonyossággal állítottad hogy Tebow-val megy a Pats a playoffba, így gondoltam a "boltinál" jobb árat mondasz majd... Az NBA topicot nem olvasom 😊Azt hitted, hogy majd 1:1-ben fogadok egy eseményre, amire kapok 1:8000 pénzt is?
Elnézést a többi topiclakótól, részemről az offolás befejezve.Rataxes
Akkor azt hiszem kettőnk közül te vagy az irracionálisabban hívő, ha azt hitted, hogy rosszabb boltot kötök, mint amit módomban áll. 😛
több mint 12 éve
Tegnap még bizonyossággal állítottad hogy Tebow-val megy a Pats a playoffba, így gondoltam a "boltinál" jobb árat mondasz majd... Az NBA topicot nem olvasom 😊 Elnézést a többi topiclakótól, részemről az offolás befejezve.
.png)
több mint 12 éve
Már az NBA topicban is megírtam:Fogadhatunk.Ilyet se láttam még! Hiszel valakiben mindenek felett, de csak 1 a 8000hez. 😊ulpianus
Igor azt mondta, annak az esélye, hogy Tebow lesz a kezdő a SB-on, és nyer a Pats, kb. 1 a 8-10ezerhez. Én neki elhiszem.
Ha adod ezt az oddsot vagy jobbat, fogadok szívesen.Sobri Jóska
attól, hogy bízom egy végkimenetelben, nem fogok rosszabb oddssal fogadni, mint amit másutt kapok.
Azért madár nem vagyok.
Hát asszem ebből így nem lesz biznisz 😊RataxesMi a gond? 1:8000 a reális odds arra, hogy Tebow vezetésével SB-t nyer a Pats.
De adom a 1:7500-t. Így se?
több mint 12 éve
Hát asszem ebből így nem lesz biznisz 😊
.png)
több mint 12 éve
Fogadhatunk.Ilyet se láttam még! Hiszel valakiben mindenek felett, de csak 1 a 8000hez. 😊
Igor azt mondta, annak az esélye, hogy Tebow lesz a kezdő a SB-on, és nyer a Pats, kb. 1 a 8-10ezerhez. Én neki elhiszem.
Ha adod ezt az oddsot vagy jobbat, fogadok szívesen.Sobri Jóska

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ezt a homo-dolgot kicsit gondold át. 😉Én kiimádkoztam, hogy Tebow kerüljön a Pats-be, vagyis a dolog működik.Én nem szeretem a kötekedő szerepét betölteni, de nem hiszed, hogy több ezer ember imádkozott/imádkozik másért? Akkor most az "Úr" mi alapján dönt, téged jobban bír? Én tényleg nem akarok belemenni ilyesmi vitákba, mert ez az nem a hely, de azért kapjunk már észbe kicsit. És ez nem személyes dolog ellened (bár az ellen sem lehetne igazán kifogásod, tekintve a primkó homofób aláírásod) csak max én is beállok, az "ez engem itt zavar" táborba.
Ha az Úrban bízva SB-győzelmet vélelmezek általa, az pont annyira releváns, mintha valaki a yard/catch vagy qb-rating, vagy offense yard alapján vélelmezné a jövőt.Sobri Jóska
Ugyanakkor még mindig nehezem hiszem el, hogy ez nem egy poén reg.winston
Ha meg igazán érdekel, hogy az Úr mi alapján dönt, kérdezd őt magát. Nálánál jobban senki se tudja.
Asszem én meg nekiállok imádkozni Allahhoz, Buddhához, meg Captain Planethez Tebow csapatba kerülése ellen, aztán meglátjuk hogy melyik istenség az erősebb 😀 Tényleg Sobri, fogadni nem akarsz? Ha már ennyire biztos vagy az Istenedben biztos meg tudunk állapodni valami jó kis oddsban 😀RataxesFogadhatunk.
Ha adod ezt az oddsot vagy jobbat, fogadok szívesen.
több mint 12 éve
Inkább a Másszákvá félékre, de ha akarod lehet a Jax is. A csak jófiúk minden áron sem megoldásWyattMoMass most nálunk van. És őt már az új rezsim igazolta. 😀
Gogo