New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Nagyon szomorú lennék, ha Vereennek lenne a harmadik legtöbb elkapott yardja. Bár, ha 1000 körül hoz, akkor mindegy 😛Wyatt
Nem hiszem, hogy elkapóként lesz a 3. legtöbb yardja..De idén lényegesen többet fog elkapni mint tavaly...Főleg, hogy a hírek arról szólnak, hogy kifejezetten sokat edz a WR-ekkel..Tavaly 8 elkapásból volt 149 yardja..Futással együtt simán 1000 yard felett lesz..Ő lesz nálunk a RB-WR hibrid..De nem Fafej módra, hanem Faulk módira.. Klasszikus futónak marad Ridley-Bolden-Blount-Washington..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nagyon szomorú lennék, ha Vereennek lenne a harmadik legtöbb elkapott yardja. Bár, ha 1000 körül hoz, akkor mindegy 😛

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Kyle Arrington elemzés:  www.nepatriotsdraft.com/2013/07/the-value-of-a-nickel-cornerback-kyle-arrington.html
több mint 12 éve
Szóval, ha tényleg olyan jól eloszlik majd a laszti, ahogy írod, és ahogy számba vettük, akkor is kelleni fog valaki aki csinál 1100-1200 yardot, különben Brédi pajti marad 4000-en... Na, ki lesz az 1000+ yardos ebből a gárdából?peterk2005
Mint ahogy DoM is írta csak előnye származik a csapatnak, ha a több játékos között oszlik meg a passzolt yardok mennyisége.
Amendola lesz Brady első számú célpontja. Neki simán meglehet az 1000 yard feletti év. De sokakkal ellentétben nem Wes pótlásként gondolok rá. Mindenki szerint Wes mellett (vagy után..) ő a legjobb slot WR a ligában..De a középső rövid passzos játékok mellett ő a széleken is meg tudja nyújtani a játékot. Kifejezetten gyorsabb és biztos kezűbb mint Welker volt. A másik nagyobb számos játékos Gronk lehet, ha egészséges.. Fafej munkáját át tudja venni Vereen..Neki inkább egy korábbi Faulk féle melót tudok elképzelni.. Íg yők lesznek hárman a nagyobb számokkal rendelkező játékosok..
A veteránok közül, főleg a szélső játékokon, és a RZ munkában sokat tud jelenteni Jenkins..Habár hatalmas számai nem voltak az előző évben, főleg a "gyorsasága" miatt.. Lehet, hogy a Bills-ből jövő Jones sem az a hű de nagy elkapott yardokban, de azért furcsa módon csak az ellenünk játszott meccseken összejött neki párszáz yard..Lehet, hogy eddig nem voltak nagy számaik, de furcsa módon Moss-on kívül, egyik elkapónknak sem voltak nagy számaik elkapott yardokban a korábbi csapataiknál..Lásd Welker..
Az újoncokat az első évükben be kell építeni...Dobson képes a Lloyd féle munkára..Lehet, hogy nem Megatron szint, de 6-700 yardot hozhat..Boyce-nak nincs nagy sérülése..Eltört az egyik lábujja..Edzőtáborra rendbe kell jönnie..Ő hosszában meg tudja nyújtani a pályát, elképesztően gyors, s ütközésekben is kemény WR, akár középen is..Thompkins pedig a szélső klasszikus WR játékban, magassága miatt pedig RZ opcióként jöhetne nálam szóba, Jenkins párjaként..A többi TE-ről nem is beszéltem..Ballard, Sudfeld, Hóember triónak is lehetnem meglepetés faktorai, meglepő hívások rájuk..S az egészséges Edelman-ról nem is ejtettem szót.. Habár ennyi ember nem is tud felférni a roosterre..
Nem csodálkoznék, ha a passzjátékok hívásánál egy Green-Bay szerű játékrendszer lenne..Több játékost bevonni, kiszámíthatatlanabbá tenni a játékunkat..
Így ezeket összetéve meglepődnék, ha Brady-nek nem lenne idén megint 4000 yardja.. Habár valami miatt úgy érzem, hogy idén többet fogunk futni, hogy Brady válláról kicsit levegyék a terhet..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
 www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2013/07/full_text_of_letter_aaron_hernandez_sent_new_engla.html

AH levele, melyben kifejti, hogy minden lehetőséget megad arra, hogy biztosítsa nem fog drogozni. Kraft állítólag csak erről a kockázatról tudott. Ami érdekes, mert utólag mindenki okos volt, hogy bandatagokkal mozgott Hernandez, és pont akiknek az érdeke volt hogy mindent tudjon róla nem tudta ezt?

"The only thing I ever heard on Aaron Hernandez was he was very young, immature and potentially had problems presented in this letter," Kraft said. "Never saw signs of anything else."

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Azt hiszem én bojkottálom ennek a fórumnak az olvasását/az írást.
Nincs kedvem arra, h ilyen ....-kat olvasva felhúzzam az agyam... nagyon durva, hogy pár szezonnal ezelőtt mennyivel magasabb volt itt a hozzászólások színvonala.Gyulus
Én a magyar szurkolói oldallal vagyok így sajnos. Bár ez se volt piskóta az elmúlt két hétben.

Do your job
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nincs kedvem arra, h ilyen ....-kat olvasva felhúzzam az agyam... nagyon durva, hogy pár szezonnal ezelőtt mennyivel magasabb volt itt a hozzászólások színvonala.Gyulus
Ne kapd fel olyan hamar a vizet, ez a téma se rosszabb, mint AH maffia-előéletén csámcsogni hónapokig. 😀

Egyébként is, "szakmázgatva", TT-nek van annyi esélye snapet kapni a ebben a csapatban, mint a rookie elkapóknak 1000+ yardos szezont csinálni, szóval nem is tértünk annyira el a tárgytól. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
van összesen 3-4 aktív szerkesztő, úgy nehézjjncaa
az ignore megoldja. jó ötlet, hogy dolgoztok rajta és elől van fejlesztések között. remélem jól működik majd.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
van összesen 3-4 aktív szerkesztő, úgy nehéz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
hamarosan újra működni fog a némítás, bár ezt a funkciót a visszajelzésekből leszűrve sokan nem hiányolták 😊jjncaa
az eredménykövetőben nagyon hasznos (lenne), csak ott meg ugye nem is működött... a fórum többi részén egyszerűen átugrom, csak meccsek közben nehéz kiszűrni a sok egybites mocskolódás közül a pár tényleg normális hozzászólást. ezt az ignore tök jól megoldotta amikor éppen üzemképes volt, mert moderációra hiába is vár(t) az ember.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
hamarosan újra működni fog a némítás, bár ezt a funkciót a visszajelzésekből leszűrve sokan nem hiányolták 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Biztos vagyok benne, hogy JMD megmutatja, hogy mire képes TT akár a snapek 30%-val operálva is.
De az is elég, ha minden PO meccsen csak a GW driveot vezeti Tebow...Sobri Jóska
Nagyon meglepődnék, ha egyáltalán lenne olyan meccs, amikor aktív keretbe kerül (ha Mallett marad a csapatnál) a Patsben. Ősszel kiderül, ki érezte jobban.
több mint 12 éve
Gyulus
Nagy kár. Pont azért lenne szükség a hozzád hasonló hozzászólásokra is, hogy újra régi fényében tündököljön a fórum.
több mint 12 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Biztos vagyok benne, hogy JMD megmutatja, hogy mire képes TT akár a snapek 30%-val operálva is.
De az is elég, ha minden PO meccsen csak a GW driveot vezeti Tebow...Sobri Jóska
Asszem most belenyúltál a tutiba...😊 Részvétem.
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Nincs kedvem arra, h ilyen ....-kat olvasva felhúzzam az agyam... nagyon durva, hogy pár szezonnal ezelőtt mennyivel magasabb volt itt a hozzászólások színvonala.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
Jók ezek az okfejtések, csak figyelmen kívül hagyják az offseason legfontosabb igazolását, Tebow-t.
Ha meg tudja tanulni amit BB kiszab rá (és miért ne tudná), akkor nem azért jött, hogy a mezeladást növelje.
(Bár az tény, hogy valahol olvastam egy számítást, hogy már eddig mennyi Tebow mezt adtak el, és már most visszajött a befektetett pénz. De nem találom, hogy linkelhessem.)
Itt ő komoly fegyver lesz, rövidpasszok, erőfutások, elkapásai is lesznek tuti, plusz Brady játéka, ... lesz gondja az ellennek igencsak.
De az is elég, ha minden PO meccsen csak a GW driveot vezeti Tebow...

több mint 12 éve
Tavaly összesen 3 játékosunk végzett 500 elkapott yard felett. A kérdés az, hogy Dobson mennyire képes Lloyd szerepét/helyét átvenni, illetve hogy Amendola mit alkot majd Wes helyén.Boston
Csak előnye származik belőle a csapatnak, ha több játékos között oszlik meg a passzolt yard. Egy 2010-es eloszlással ki lehetne egyezni:

(top6) 848, 706, 563, 546, 379, 432.

Plusz, ha nem minden meccsen eszetlen no huddle lesz, akkor kb. 200 támadó playjel is kevesebb lehet.
több mint 12 éve
Tavaly összesen 3 játékosunk végzett 500 elkapott yard felett. A kérdés az, hogy Dobson mennyire képes Lloyd szerepét/helyét átvenni, illetve hogy Amendola mit alkot majd Wes helyén.

Do your job
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Valami miatt biztos vagyok benne, hogy idén a passzjátékok sokkal kiszámíthatatlanabbak lesznek..Sok a WR, s sokkal több fajta play lehet..A hagyományos 2 TE-es tengely már ismert, unásig játsszák már mások is, akik másolni akarnak..Tom mester akkor húz nagyot idén, ha Amendolán és a "középszerű" veteránok mellett, a kifejezetten tehetséges Dobson-Boyce-Thompkins triót is erősen bevonja a játékba..Szerintem idén több 3 WR-es felállás lesz..Erősen bízom benne, hogy idén lényegesen több embernek fog passzolni, mint az elmúlt években..Nekem bőven jó lenne, ha a 6-7 játékosnak lenne 600-700 yardja, mint 2-nek 2500.kyobalu
Pontosítsunk 😊 Nem 6-7-nek kéne 6-700, hanem vagy legalább 7-nek 650-700, vagy ennél többnek 600, vagy ha nincs 7, akkor kell 1000 yardos elkapó is, különben nincs meg a 4500yard körüli éves adag. Ha meg nincs meg, akkor minek brédi?

Szóval ki az a 7+ játékos, akinek meg lehet a 650-700 yard? Amendola, Gronk az 2. Jenkins jó esetben egy korrekt #2 WR, tőle talán még összejöhet ennyi, bár ennyit még sose csinált. De mondjuk Brédivel fog. Ez eddig 3. Ki van még? A rookie-k? A WR az nem RB, hogy daftolják aztán az első meccstől NFL tempóban tolja. Egy rookie WR-nek minimum 1 év kell, hogy beleszokjon az NFL-be, és ez igaz még egy Brady mellett is. Az adott évi rookie class legjobbjai szoktak 600-800 yardokat produkálni, ennél többet csak egy Megatron, A.J Green hoz össze. Ja, és persze csak akkor, ha 16 meccses kezdő. Szóval Dobson + Boyce közül, akkor is ha annyra beválnak, hogy a classuk elitjébe jutnak, akkor is max. az egyik fog 700 körüli yardig jutni. Ha a másik is játszik, akkor oszlanak a yardok. Szóval, optimistán, itt lesz még egy negyedik 700+ yardos emberke. Ez eddig 2800. Na jó, legyen 3000. És ki fogja elkapni a maradék 1500 yardot? Ha Veereen beválik mint elkapó, akkor fog hozni 400-500 körül. Marad még 1000 yard, és a #2 TE poszt. Kizárt...

Szóval, ha tényleg olyan jól eloszlik majd a laszti, ahogy írod, és ahogy számba vettük, akkor is kelleni fog valaki aki csinál 1100-1200 yardot, különben Brédi pajti marad 4000-en... Na, ki lesz az 1000+ yardos ebből a gárdából?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Aztán jöhetne a meglepetés, noname emberek a surranópályán: először Kamar Aiken, másodszor Kenbrell Thompkins végül Hawkins és Harrison.

Ebből mi lesz? 😊DoM
Ezek közül a nevek közül én tuti Lavelle Hawkinsra tenném a zsetonomat ( amit aztán szépen el is buknék gondolom 😛 ). + ki tudja, lehet, hogy Slater titokban ligaelit elkapóvá nőtte ki magát. Na jó, nem lehet.Boston
én az összes zsetont Moera nyomtam volna, ment is volna az árváknak

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Aztán jöhetne a meglepetés, noname emberek a surranópályán: először Kamar Aiken, másodszor Kenbrell Thompkins végül Hawkins és Harrison.

Ebből mi lesz? 😊DoM
Ezek közül a nevek közül én tuti Lavelle Hawkinsra tenném a zsetonomat ( amit aztán szépen el is buknék gondolom 😛 ). + ki tudja, lehet, hogy Slater titokban ligaelit elkapóvá nőtte ki magát. Na jó, nem lehet.

Do your job
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Edelweiss előrelép az tutter, de még a fránya sérülés, így tulajdonképp T.J.Moe basztadugába ezt a sort.
Viszont Honnavalóivagynak igen jó a Avg-je 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nem vitázni akarok...
Nem tudni mekkora szerep jut, vagy juthat neki..Vagy egyáltalán bennmarad az 53-as keretben..
A tavalyi munkája alapján jómunkásember..Tette a dolgát..Jól blokkol, kifejezetten besegít a futásblokkolásban, ha neki van elkapása, akkor megfutja a routjait, jól játsza szabaddá magát, s elkapja a labdát..Ritkán droppol..1st downokat hoz..Én jobban bevonnám a támadásokba, többet használnám.. Szerintem több van benne, mint ami látszik..kyobalu
WR: Amendola, Edelman (sérült), Boyce (még nem edzett, sérült), Dobson (minicampeken már nem láttuk), Jenkins (eddig csak droppolt edzéseken), Donald Jones (eddig meg se említették, hogy létezne egyáltalán).

TE: Gronk (sérült), Ballard (még nem egészséges a mozgása), Fells (ki tudja mi van vele), Hoo-man, Sudfeld (Terrence Nunn növendék + sérülékeny).

RB: Vereen

Ez a jelenlegi passzjáték. Ha tippelni kellene ki profitálhat ebből az ismert játékosok közül akkor egészségi állapot (és tehetség) tükrében Vereen és Hoo-man (teljesen vállalható, átlagos elkapni és blokkolni is tudó tight end az NFL-ben) a nyilvánvaló válasz. Én tényleg csak abból indulok ki nála, hogy azért tavaly lett volna szükség valami pluszra akár a Baltimore ellen a PO-ban és még csak az irányába se dobott Brady.

Ebből mi lesz? 😊
több mint 12 éve
Tehát magam szerint én biztos nem avval készülnék, hogy hogy lesz pótolva H. mer tök más lesz. Már mikor indulunk az offszezonnak neki és a Valkűr elmegy, no dehát, érted, ha H. egy láncszem, akkor WW a fogaskerék, és még az se számít, csakis a pedál. S szerintem Belicsek is ezt élvezi a kiszámíthatatlanságot, megadja a targetlistát, Tommyboy meg keze-füle, szépen tarol. Ehhez a két TE bebetonozása pont nem passzolt (lehet BB dobta fel H-t).
sutianap
Valami miatt biztos vagyok benne, hogy idén a passzjátékok sokkal kiszámíthatatlanabbak lesznek..Sok a WR, s sokkal több fajta play lehet..A hagyományos 2 TE-es tengely már ismert, unásig játsszák már mások is, akik másolni akarnak..Tom mester akkor húz nagyot idén, ha Amendolán és a "középszerű" veteránok mellett, a kifejezetten tehetséges Dobson-Boyce-Thompkins triót is erősen bevonja a játékba..Szerintem idén több 3 WR-es felállás lesz..Erősen bízom benne, hogy idén lényegesen több embernek fog passzolni, mint az elmúlt években..Nekem bőven jó lenne, ha a 6-7 játékosnak lenne 600-700 yardja, mint 2-nek 2500..Valami hasonlóra várok, mint 2006-ban, amikor "noname" elkapókkal nagyot játszottunk..
Az edzésriportok szerint Brady nem öregedett, kifejezetten jól passzol..S több szakíró szerint a mély labdái is nagyon ülnek, sokat foglalkozik a dobómozdulataival...Brady pedig csak "szerényen" megjegyezte, hogy sosem érezte ennyire jónak magát, mint most..Szerinte nagyon sokat fejlődött a passzok kivitelezésében, pontosságában... Hát, ha Ő mondja, akkor mi mit is fűzhetnénk hozzá? Eddig is isten volt.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
"What will Patriots do with all the exchanged Aaron Hernandez jerseys? Patriots will destroy them in an eco-friendly way."Amadeus91
Cseriti keretében odaadják valamelyik bostoni 1 dolláros bolthálózatnak, ahonnan felvásárolja a bloods, és mostantól ez lesz a hivatalos zászlójuk.peterk2005
jobb lenne, ha a használtruhamaffia (nem vicc) tenné rá a kezét, 2 hét múlva ezekben járna Magyarország.