New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ez gyönyörű lett. 😛
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 224 — Eagles fan
Nem tudom ezt ki hagyta jóvá, de szépérzéke nem igen volt... A régi sokkal jobb.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/epxtfxt2jljk99ub5bov
New England Patriots debut new, bolder logo
It's out with the old and in with the new as the New England Patriots' announced a new team logo on Wednesday. Give it a gander and tell us what you think.
több mint 12 éve
Aic 6
Most értettem meg igazán, hogy hova tűnnek az emberek a holtszezonban az oldalról... 😂jjncaa
Read üzemmódra tértünk át 😉Egon
Itt vagyunk csak inkább más topicokat olvasunk...Boston
sajnos én látom az oldalletöltési adatokat is... 😕 😊jjncaa
hát nekem jobban bejött volna ha az elmúlt hetekben egy hozzászólás sincs a topichoz....
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
Most értettem meg igazán, hogy hova tűnnek az emberek a holtszezonban az oldalról... 😂jjncaa
Read üzemmódra tértünk át 😉Egon
sajnos én látom az oldalletöltési adatokat is... 😕 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
Mindenhol ott vagyunk...

több mint 12 éve
Egon bá New England Patriots 1 219 — Saints GM
Read üzemmódra tértünk át 😉

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Itt vagyunk csak inkább más topicokat olvasunk...

Do your job
több mint 12 éve
Most értettem meg igazán, hogy hova tűnnek az emberek a holtszezonban az oldalról... 😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Na, kicsit utána mentem a sztorinak, hogy a betyár lelke ne háborogjon.
Tehát, a cselekmény The Swamp nevű vendéglátóipari egységben történt, ahol A. H., és T. T. békésen töltötte az idejét.
Egészen addig, amíg egy félreértés miatt /ajándék pia-nem ajándék pia/, ki nem alakult némi hirig A.H. és Michael Taphorn biztonsági őr között.
A vita hevében utóbbi kicsit elragadtatta magát, melynek következtében a dobhártyája beszakadt egy jól irányzott parasztlengő következtében.
A. H. ezek után elhagyta a helyszínt, míg T.T. megvárta a kiérkező rendőröket.
T.T. elmondta a szerveknek, hogy mi történt, nem hagyta ki azt sem, hogy ő próbálta megoldani a vitát békés eszközökkel.
Két órával az eset után a rendőrök megtalálták A. H.-t is, aki színjózannak bizonyult.
Jegyzőkönyv, meg minden ami ilyenkor lenni szokott, és pont.

laccoo74
Tim T. 22 éves floridai lakos?
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Na, kicsit utána mentem a sztorinak, hogy a betyár lelke ne háborogjon.
Tehát, a cselekmény The Swamp nevű vendéglátóipari egységben történt, ahol A. H., és T. T. békésen töltötte az idejét.
Egészen addig, amíg egy félreértés miatt /ajándék pia-nem ajándék pia/, ki nem alakult némi hirig A.H. és Michael Taphorn biztonsági őr között.
A vita hevében utóbbi kicsit elragadtatta magát, melynek következtében a dobhártyája beszakadt egy jól irányzott parasztlengő következtében.
A. H. ezek után elhagyta a helyszínt, míg T.T. megvárta a kiérkező rendőröket.
T.T. elmondta a szerveknek, hogy mi történt, nem hagyta ki azt sem, hogy ő próbálta megoldani a vitát békés eszközökkel.
Két órával az eset után a rendőrök megtalálták A. H.-t is, aki színjózannak bizonyult.
Jegyzőkönyv, meg minden ami ilyenkor lenni szokott, és pont.

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
2007-ben ok nélkül beléjük kötöttek, olvass jobban utána, ne állítólag-ozz.
Belegondolni is rossz, hogy ha Timmyt már a drafton behúzzuk, és azóta Patrióta, akkor ez az egész most meg se történik, Hernandez megtér, és a kövtkező SB-t együtt nyernék egykori irányítójával.

Ne ítéljetek a látszat után, hanem igaz ítélettel ítéljetek!
János 7,24

Sobri Jóska
én még vártam volna huszonhatodikáig 😀 , csak akkor proklamálta Oráliai Vilmos az Utrechti Úniót
| 15-81 😉 |

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 224 — Eagles fan
...Sobri Jóska

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
2007-ben ok nélkül beléjük kötöttek, olvass jobban utána, ne állítólag-ozz.
Belegondolni is rossz, hogy ha Timmyt már a drafton behúzzuk, és azóta Patrióta, akkor ez az egész most meg se történik, Hernandez megtér, és a kövtkező SB-t együtt nyernék egykori irányítójával.

Ne ítéljetek a látszat után, hanem igaz ítélettel ítéljetek!
János 7,24

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Azt tudtátok, hogy Hernandeznek, és Tebownak 2007-ben közös kocsmai balhéja volt?
Aaron lenyomott egy biztonsági embert, akinek a bántalmazás következtében beszakadt a dobhártyája.
Tim pedig megpróbálta szavakkal rendezni a konfliktust.
Az egész állítólag úgy kezdődött, hogy Hernandez nem akarta kifizetni a megrendelt ALKOHOLMENTES italokat.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Beszte

több mint 12 éve
Baylesst linkelni a trollkodás csimborasszója

---
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Ugyanakkor az ily módon pórul járt csapatok számára a következő drafton adnék egy kompenzációs picket, mert úgy vélem ennyi járna nekik a szokásosnál nagyobb kockázatvállalásért.Red Star
Önkéntes kockázatvállalás, sérülékeny játékost draftolni is az még sem jár comp. pick-el. Nem csak lustaságból lehet egy játékos bust, ez ilyen biznisz.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
megvan ketteske, meg a Zabriskie Point is?
 sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130701/aaron-hernandez-murder-case-suspect-florida.ap/?xid=si_nfl
 www.bostonglobe.com/metro/2013/07/01/ernest-wallace-returning-massachusetts-face-accessory-charge-patriots-aaron-hernandez-murder-case/ACizCttHARkEElRdBLIG1L/story.html

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sokkal értelmesebb lenne például az érintett játékosok szerződésébe belevenni, hogy semmiféle kapcsolatot nem tarthat egyetlen utcai bandával sem. A szerződés ezen pontjának megsértése járjon automatikusan a szerződés azonnali felbontásával méghozzá olyan formában, hogy ebben az esetben a játékos a még hátralévő garantált összegektől is essen el.Red Star
A szerződésekben feltételezem, hogy most is vannak ilyen záradékok. A Pats legalábbis már nyilvánosságra hozta, hogy nem fizeti ki Hörni hátralevő garantáltjait, pedig ezeknek a tételeknek a zöméért elvileg már "megdolgozott" (roster bónusz, aláírási bónusz, ha rosteren van adott időpillanatban, stb.).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
A UCLA szagértőasszony nem mondott sem át sem bét a tetkókra, viszont annyit mondott hogy poteciális célpontot sikerült csinálni H.ből. akit mán érdemes levadászni a Cripsnek, akár Bloodos, akárnem. No tessék, ezért kockás a vetés.

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Kicsit túl van ez lihegve sztem. Ha olyan bűntényt követtél el ami nem fér bele a csapatod elveibe bűnhődjél és kész. Bűnhődik hörni is és aki ilyet csinál bűnhődni is fog. A magán életébwn meg mindenki csináljon amit akar, csak nyìlvánosan ne felejtse el h a csapatát képviseli. A volt cards lb aki kinyìrta a nőjét majd magát mivel jobb? Sztem nem sokkal. Az ilyen tipusú játékosok szerződésének megreformálását viszont szorgalmaznám én is...peach
chiefs

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Na bazd, amikor azt a kérdést megláttam, hogy lehet-e egy zsidó antiszemita, akkor felröhögtem. Én értékelem, hogyha pörög a topic, de azért ez már egy picit off 😀Wyatt
Pedig a bandaháborúk, meg a különféle izmusok kifejtésétől ez már igazán kis lépés volt. 😀Jan
Az a jó ezen a fórumon, hogy néha már csak a sör/bor (+ kinek mi a mérge) hiányzik a "virtuális asztalokról". Bármely topik képes egészen átszellemülni "kultúrkocsma" érzésbe... ez - szerintem - mindenképpen erény. 😊
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Kicsit túl van ez lihegve sztem. Ha olyan bűntényt követtél el ami nem fér bele a csapatod elveibe bűnhődjél és kész. Bűnhődik hörni is és aki ilyet csinál bűnhődni is fog. A magán életébwn meg mindenki csináljon amit akar, csak nyìlvánosan ne felejtse el h a csapatát képviseli. A volt cards lb aki kinyìrta a nőjét majd magát mivel jobb? Sztem nem sokkal. Az ilyen tipusú játékosok szerződésének megreformálását viszont szorgalmaznám én is...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...