New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Árnyalnék egy kicsit a "bandatag" képen.Vagyis nem csak Hernandezről, hanem úgy általában.
Nekünk, normális fogyasztóknak valamiképp a társadalmi lét netovábbja egy állás, ahol legálisan milliomossá válhatunk, pláne ha még élvezzük is, főlegpláne, ha még társadalmi megbecsülés is övezi. Focirajongókként pedig egy focista szinte a csúcs ezen területen, hisz focista! Ráadásul milliomos, élvezetes a melója, szeretik a csajok, fogyasztói társadalmunk megbecsült tagja.
De ez a mi nézőpontunk.
Egy ilyen utcai bandában felnövő, abban szocializálódó fiatal technikailag nem a mi fogyasztói társadalmunkban él.
Ő mondjuk egy erőszakuralta utca/börtön faszméregetősdiben, egy állandó háborúban él, amelynek nem célja a focistalét, csak egy lehetőség a sok közül a túlélésre, az elismertségre.
De torzult világképe, és a szociális adoptálódás hiánya miatt nem képes értékelni a mi fogyasztói társadalmunkban kivívott sikert. Ez számára egyfajta álca.
Az igazi lénye a bandatag, a fanatikus, akinek egy kiafaszagyerek-énvagyokaz gyilkosság magasabb prioritás, mint az anyagiak. Mert ő nem fordult ki, nem csicskult be senkinek, ő tette, amit tennie kellett. Aki lehet boldogabban él királyként a sitten, megbecsüléstől övezve, mint önérzetében sértetten vagy a maga szabályai szerint sértetten milliárdos focistaként.
Számára más az igazán fontos, mint számunkra.
Tudom, ezt így nehéz megérteni, hasonlatként talán egy elvakultan vallásos embert mondanék, aki ha milliomossá is válik, az igazi célja, hogy a paradicsomba jusson, a boldog és dicső öröklétbe, és ha ehhez egy öngyilkos merénylet szükségeltetik, hát az többet ér, mint 10 millió a bankszámlán.
Vagyis egyszerűen az ilyen fanatikusok viselkedését nem mérhetjük a mi koordinátarendszerünkben, mert nincsenek is benne.
Ennyit árnyaltam volna.
több mint 12 éve
Nem vették észre, persze rohadt okos vagyok, meg mindenki így felvértezve ... nézegetheti a fotókat a tetkóiról pölö mik azok az átszúrt tenyerek a felkar belső részén. Persze keresd a jeleket, de ki a pixa gondol rá egy piros kesztyűnél. Asszem minden könyvből törlik, a Gatorsnál is kezdhetnek dolgozni. Ezt a pofára esést, minden együttérzésem a Pats öltözőé, borzalmas lehet. Hát a szkútok munkája azt hiszem ettől a ponttól kiterjedtebb lesz.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Parents encouraged to exchange #81 Hernandez jerseys purchased from the Patriots ProShop and PatriotsProShop.com for any other Patriots player’s jersey in store.A Patriots relikviaboltjában ingyen becserélik a Hernandez mezeket... Ősszel az új, szigorított biztonsági előaírások közepette már a beléptető kapun sem juthat senki túl a mezében.
több mint 12 éve
BedeMárton bemutassa, a CRACK:"Ahogy arra már mindenki rájött, aki a Magyaroszágon kereskedelmi forgalomban kapható kábítószereket kipróbálta, a drogok fogyasztójukon kívül az ég világon senkinek nem ártanak, a bedrogozott emberek többnyire kedves, vagy ha nem is kedves, legalább szórakoztató figurák. Még a heroinistákat is el lehet viselni, kivéve, amikor nincsenek beállva. A magyar crack-használók azonban nem olyanok lesznek, mint a hétvégénként spanglizó gimnazisták, a bekokszozott art directorok, sõt, még nem is olyanok mint a nevelõintézet felé az esti buszon hazazötykölõdõ szipusok. Veszélyes állatok lesznek, akiknek köszönhetõen Budapest belvárosa és Miskolc elérhetetlenné válnak majd az olyan gyalogosok számára, akik nem szeretnék, hogy egy fél másodperc késéssel átadott pénztárca miatt pillangókéssel vágják fel a nyakukat. Sõt, igazából csak akkor lenne ilyen idilli, ha ez Nyugat-Európa lenne. Ismerve azonban a magyar kábítószer-fogyasztási szokásokat, meg úgy általában a magyar társadalom tehetetlenségét az ég világon mindennel szemben, ennél garantáltan sokkal-sokkal keményebb lesz."

több mint 12 éve
Aszittem rájöttél.... Yawohl, the glove is.....

több mint 12 éve
ez erősen hiányos, kb a legalapabb jel (kinyújtott középső ujj) hiányzik róla... 😊az MS egy metálvillát mutat, amit mutat az blood szerintem de ímeAzért a fehér zokni, szandi kombó a niggán odabasz! 😀laccoo74
sutianap
több mint 12 éve
Azt még nem értem, hogy tudta magára erőltetni a KÉK gátőr mega KÉK peccmezt, ez lehetett a baj.sutianapaha, mondta volna Belichick képébe a telefonba, hogy úccse fog hozzájuk szerződni, hanem lesznek szívesek elcserélni őt a Chiefs-szel, a 4+6+7 körös választásért 😊
több mint 12 éve
Azt még nem értem, hogy tudta magára erőltetni a KÉK gátőr mega KÉK peccmezt, ez lehetett a baj.

több mint 12 éve
A Pats fanok megeszik őket reggelire 😀
több mint 12 éve
Bloods are the largest and fastest growing gang in Connecticut in both the prison system and in the cities. Most Blood sets have ties to UBN New York style Blood gangs. According to the U.S. Attorney’s Office, Bloods are responsible for second highest number of drug seizures in the state and most of the gang-related violence in the state. Most Blood sets are poorly organized without defined hierarchy/structure and are based on neighborhood ties. Usually wear red and may also wear a color associated with their neighborhood set. Traditional enemies- Crips, Folk Nation Gangs, Hispanic gangs that identify with Southern California “13” gangs (MS 13, Sur 13). Maintain alliances with People Nation gangs including a longstanding alliance with the Latin Kings in Connecticut. Different Bloods set will fight with each other to try to prove which set is the toughest “real” Bloods set.-----------------------------------------------------
Izé... ők a Bloods. Nekem nem tűnik kispályának....
több mint 12 éve
Hátha floridáig elmentek érte akkor egy kiskunmajsa-debrecen távolsàg megse kottyan nekik.A rosskamp la-s részét nézzétek meg, a gang az gang keményen, nem a sündörgő zenekar baráti köre. Ha valakinek még van kedve előásni az örökbecsű Matula magazinnak volt egy cikke a crackről, mint szociológiai veszélyről. Azt összevetitek gyorsan a rosskemp gang L.A. tetszőlegesen kiválasztott riportalanyával, azt tuggyátok miről van szó, teljesen szénnévanszaggatvaazagyuk. Szarkupacból kigyúródott supermenek.

több mint 12 éve
Nem tudom, de nem véletlen, hogy már főiskolán a csapattársai megmondták, hogy Hernandez bűnözőkkel haverkodik és velük nyomul állandóan, viszont a draft utántól állítólag próbálta kerülni a bandázást és ezeket a társaságokat. Hát, ennyire sikerült ezekszerint. Főleg, ha mondjuk tényleg köze volt a 2012-es ügyhöz is akár.Mert aztán az ilyen embereket általában kurvára érdekli, hogy mit dobnak el maguktól. Úgy általánosságban, bűnöző a nagy részük. Ne legyél már szentfazék, az ott Amerika, nem dojcsland. Ott nem falat firkálnak és azzal nyerik a területet.StezGondolom azért arrafelé sem csak és kizárólag orosz maffia szintű kegyetlen gyilkológépek csoportjait jelentik a gangek, hanem van mindenféle. Az egyszerű "városi vagányságtól" terjed a legdurvább bűnöző bandákig. Szóval, nekem az ügyészségi hivatalos bejelentésekkel szemben pont ezekkel a média által tárgyalt "kapcsolatokkal" vannak fenntartásaim, mert itt aztán végképp nem tudja az ember, hogy mi van mögötte. Lehet, egyszerű, ártalmatlan "bandázgatás" is, ami kimerül egy kis magamutogatásban, meg némi fociszurkolókhoz hasonló rivalizálásban, de lehet akár komoly, szervezett bűnbanda is. Az előbbi esetben azért az ilyen gyilkosság az extremitások közé tartozik, ugyanúgy, mint az iskolai lövöldözők esetei. Az utóbbi esetben viszont - ha olyan gang-ről van szó, amikről itt írtok - akkor tényleg érdekes, hogy el tudott jutni a profi karrierig...peterk2005
több mint 12 éve
Mert aztán az ilyen embereket általában kurvára érdekli, hogy mit dobnak el maguktól. Úgy általánosságban, bűnöző a nagy részük. Ne legyél már szentfazék, az ott Amerika, nem dojcsland. Ott nem falat firkálnak és azzal nyerik a területet.StezGondolom azért arrafelé sem csak és kizárólag orosz maffia szintű kegyetlen gyilkológépek csoportjait jelentik a gangek, hanem van mindenféle. Az egyszerű "városi vagányságtól" terjed a legdurvább bűnöző bandákig. Szóval, nekem az ügyészségi hivatalos bejelentésekkel szemben pont ezekkel a média által tárgyalt "kapcsolatokkal" vannak fenntartásaim, mert itt aztán végképp nem tudja az ember, hogy mi van mögötte. Lehet, egyszerű, ártalmatlan "bandázgatás" is, ami kimerül egy kis magamutogatásban, meg némi fociszurkolókhoz hasonló rivalizálásban, de lehet akár komoly, szervezett bűnbanda is. Az előbbi esetben azért az ilyen gyilkosság az extremitások közé tartozik, ugyanúgy, mint az iskolai lövöldözők esetei. Az utóbbi esetben viszont - ha olyan gang-ről van szó, amikről itt írtok - akkor tényleg érdekes, hogy el tudott jutni a profi karrierig...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Medve anyám, azt hiszem leköttetem az ujjaimat, ha egyszer LA környékére megyek túristáskodni. 😀az MS egy metálvillát mutat, amit mutat az blood szerintem de íme
sutianap

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Mert aztán az ilyen embereket általában kurvára érdekli, hogy mit dobnak el maguktól. Úgy általánosságban, bűnöző a nagy részük.Szerintem a legtöbb bandánál így megy ez, ha árulás történik. Kegyelem nincs. És büszkék rá.kurva sok értelme volt ám, hogy most aztán Stockholmtól Fokvárosig mindenki "rettegjen", ő meg eldobott magától mindent. Örülhet, ha már a kölke diplomaosztóján ott lehet majd.Amadeus91
Főleg Hörnire, mivel így az egész világ láthatta, tudhatta az esetet és retteghetnek, hogy ez náluk ilyen.Stez
Ne legyél már szentfazék, az ott Amerika, nem dojcsland.
Ott nem falat firkálnak és azzal nyerik a területet.
több mint 12 éve
ha még a tavalyi kettős gyilkossághoz is oda tudják kötni, akkor sanszos, hogy a diplomaosztó idején még a feltételest sem kérvényezheti majd (ha egyáltalán).Szerintem a legtöbb bandánál így megy ez, ha árulás történik. Kegyelem nincs. És büszkék rá.kurva sok értelme volt ám, hogy most aztán Stockholmtól Fokvárosig mindenki "rettegjen", ő meg eldobott magától mindent. Örülhet, ha már a kölke diplomaosztóján ott lehet majd.Amadeus91
Főleg Hörnire, mivel így az egész világ láthatta, tudhatta az esetet és retteghetnek, hogy ez náluk ilyen.Stez
több mint 12 éve
Bloodsfansided.com/2013/06/27/aaron-hernandez-gang-bristol-bloods/
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
az MS egy metálvillát mutat, amit mutat az blood szerintem de ímeAzért a fehér zokni, szandi kombó a niggán odabasz! 😀
sutianap
több mint 12 éve
az MS egy metálvillát mutat, amit mutat az blood szerintem de íme

több mint 12 éve
Nekem az rémlik, hogy a fényképen a kézjel, amit mutat, az az MS13-é.De a kézfején meg van egy Bloods tetkó, bár szimplán lehet olyan hülye is, hogy csak feltetováltatta a "vér" szót. 😀
Szerk.: Sőt, a kézfején igazából csak Blood van.
több mint 12 éve
Csak a tisztánlátás végett, most melyik "banda" tagja Hernandez? Nem igazán vagyok képben ilyen téren, és ahogyan olvastam , a Bloods és az Ms amit emlegetnek, illetve itt is ez merült fel, de ha jól tudom a kettő nem ugyanaz, és még csak nem is baráti a viszonyuk.
több mint 12 éve
Nem azt írtam, hogy ő ölt. Hanem, hogy magára az esetre büszkék amiatt, mert Hörni miatt mindenki tudni fog róla. 😉 Nem tudom, ő ölt-e, én nem vagyok benne biztos továbbra sem, viszont pár héten belül úgy is terítékre kerülnek azok a bizonyítékok is, amiket még nem fedtek fel, mert biztosan vannak ilyenek. Ha ő volt, akkor ő volt, ez van, akkor tévedtem. Na puff, túlélem. 😊Szerintem a legtöbb bandánál így megy ez, ha árulás történik. Kegyelem nincs. És büszkék rá. Főleg Hörnire, mivel így az egész világ láthatta, tudhatta az esetet és retteghetnek, hogy ez náluk ilyen.StezÉppen válaszolni akartam arra a postodra amelyikben írod, hogy neked még továbbra is sanszos, hogy csak bemárthatták az egészbe. De látom aztóta bandatag lett, sőt, demonstratíve gyilkolt és még büszke is rá. 😊peterk2005
Azt meg sehol sem írtam, hogy szerintem nem is volt bandatag sosem és hasonlók. Sajnos nyilvánvalóan az volt.
több mint 12 éve
Szerintem a legtöbb bandánál így megy ez, ha árulás történik. Kegyelem nincs. És büszkék rá. Főleg Hörnire, mivel így az egész világ láthatta, tudhatta az esetet és retteghetnek, hogy ez náluk ilyen.StezÉppen válaszolni akartam arra a postodra amelyikben írod, hogy neked még továbbra is sanszos, hogy csak bemárthatták az egészbe. De látom aztóta bandatag lett, sőt, demonstratíve gyilkolt és még büszke is rá. 😊

több mint 12 éve
Szerintem a legtöbb bandánál így megy ez, ha árulás történik. Kegyelem nincs. És büszkék rá.kurva sok értelme volt ám, hogy most aztán Stockholmtól Fokvárosig mindenki "rettegjen", ő meg eldobott magától mindent. Örülhet, ha már a kölke diplomaosztóján ott lehet majd.