New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Állítólag az NFL nagyokosai tényleg tervezgetnek a játékosok körében tetoválás elemzést.Az NFL is egyfajta vállalat.
Csak azt nem értem, hogy mire akarják felhasználni?
Gang tattoo = kirúgás?Milyen alapon?
Ismerve némelyik playa tintaimádatát,/ha igaz a hír/ a leendő ellenőrök nem fognak unatkozni.laccoo74
És minden munkáltató felállíthat szempontrendszert a jelentkezők elbírálásakor.
Én is megkérdezhetem, aki jelentkezik a cégemhez, hogy mondjuk van e tetkója, és ha igen, akkor mutassa.
Nem kötelező persze, de ilyen esetben jöhet a "nem Önre gondoltunk".
Nem mondom, hogy ez egy releváns szempont, akár nálam, akár az NFL-ben, de lehetőség van, rá, az kap szerződést, akit a válogatók arra érdemesnek találnak.
Sőt, tovább megyek, mintha némi büszkeséget is felfedeztem volna rajta.Pedig szépen hosszan leírtam: egy bandatag ezt nem így fogja fel.
Megtettem, hű maradtam a ganghez!
Csak éppen mindent elveszíthet miatta.
Ma elég sok bandaháborús videót néztem /Ross Kamp stb./, lehet, hogy ezt egy bandatag nem így fogja fel.laccoo74
Ő akkor veszíthet el mindent ha becsicskul, ha kifordul, neki a fogyasztói javak nem képviselnek olyan prioritást, mint az önérzet, büszkeség, fanatizmus, stb.
több mint 12 éve
Állítólag az NFL nagyokosai tényleg tervezgetnek a játékosok körében tetoválás elemzést.A tetkók nem garantálnak semmit. Van, aki divatból varrat jelképeket magára aminek a jelentéséről gőze sincs, van, aki meg lekapartatta magáról a régit (vagy sérülés miatt kellett eltávolítani), de attól még bandatag maradt. Nagyon amatőr húzás lenne - szerintem - egy profi ligától.
Ismerve némelyik playa tintaimádatát,/ha igaz a hír/ a leendő ellenőrök nem fognak unatkozni.laccoo74
több mint 12 éve
kíváncsi vagyok hogy mi lesz a ligában játszó többi egyéb bandataggal.Nem igazán tudom. Ha igaz a szóbeszéd és a kemény környékeken tényleg csak bandákban lehet túlélni a felnőtté válást, akkor - gyakorlatilag - minden csóró, nyomornegyedekből származó játékos potenciális jelölt a kirúgásra.
mert hát nyilvánvalóan akad még szép számmal ilyesmi figura!
Goodel vagy a tulajdonosok kezében lehet-e valami eszköz egyáltalán amivel kiszűrhetik, ezeket az embereket (megóvva a ligát a teljes erkölcsi amortizációtól) és mondjuk elköszönnek egymástól vagy ez nem megoldható csak konkrét esetben mint ez és csak hatóságilag?yooker
Eszköz az mindig van. Az NFL csapatok biztonsági szolgálatainál van ám kapcsolat + a pénz. Így megfelelő szándék esetén minden nyilvántartás és feljegyzés nyitott könyv lehet, amit csak egyeztetni köll a rosterekkel.
több mint 12 éve
444.hu/2013/06/29/a-tight-end-aki-sajat-kezzel-ol/Amadeus91az ügy tárgyalása még javában tart, de igazából le is lehetne zárni, a 444.hu leírta mi történt, döntő bizonyíték

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ja. vagy csak akkor bandatag vki, ha konnycsepp van a pofajara tetovalva ? mellesleg nemigen szoktak ezeket a tetkokat fedni, tekintve h pont nem ez a funkciojuk.Állítólag az NFL nagyokosai tényleg tervezgetnek a játékosok körében tetoválás elemzést.És ezt hogyan? Ami fedetlen felületen van azt értem, de ami (általában véve) ruha alatt, azzal mi van, mindenkinek kötelező lesz teljesen levetkőzni, hátha van a bal golyójára tetoválva egy ms13?
És a személyiségi jogok?Jan
alairatnak szepen veluk egy papirt h vagy erre hajlandok, h nfl jatekosok lehessenek v kalap.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Állítólag az NFL nagyokosai tényleg tervezgetnek a játékosok körében tetoválás elemzést.És ezt hogyan? Ami fedetlen felületen van azt értem, de ami (általában véve) ruha alatt, azzal mi van, mindenkinek kötelező lesz teljesen levetkőzni, hátha van a bal golyójára tetoválva egy ms13?
És a személyiségi jogok?
több mint 12 éve
Sőt, tovább megyek, mintha némi büszkeséget is felfedeztem volna rajta.Szerintem DoM csak ironozált. Én olyat nem olvastam, hogy nem engedik be. Csupán arról van szó, hogy ki lehet cserélni.Grafi ne légy már ennyire naiv. Láttad te hogy állt a bíróságon? lerítt róla hogy telibeszarja az egészet. Emlékszem még te voltál az is aki azt mondta nem lesz ebből semmi, aztán azóta gyilkossággal vádolják.EasyGhost
Ez a bandatagos vonal, meg hogy büszke a tettére meg merő hülyeség. A média most összeszed minden fellelhető félinfót, amiből csinál egy-egy hírt.
Lehet hogy régen benne volt ezekben a körökben, amiből próbált kiszakadni. Most, hogy ismert lett és tele volt zsével, betalálták a régi haverok, És elkezdték zsarolgatni esetleges régi dolgokkal, vagy valami....GRAFI
Megtettem, hű maradtam a ganghez!
Csak éppen mindent elveszíthet miatta.
Ma elég sok bandaháborús videót néztem /Ross Kamp stb./, lehet, hogy ezt egy bandatag nem így fogja fel.
több mint 12 éve
Szerintem DoM csak ironozált. Én olyat nem olvastam, hogy nem engedik be. Csupán arról van szó, hogy ki lehet cserélni.Grafi ne légy már ennyire naiv. Láttad te hogy állt a bíróságon? lerítt róla hogy telibeszarja az egészet. Emlékszem még te voltál az is aki azt mondta nem lesz ebből semmi, aztán azóta gyilkossággal vádolják.
Ez a bandatagos vonal, meg hogy büszke a tettére meg merő hülyeség. A média most összeszed minden fellelhető félinfót, amiből csinál egy-egy hírt.
Lehet hogy régen benne volt ezekben a körökben, amiből próbált kiszakadni. Most, hogy ismert lett és tele volt zsével, betalálták a régi haverok, És elkezdték zsarolgatni esetleges régi dolgokkal, vagy valami....GRAFI
több mint 12 éve
puerto ricoban v hondurasban mar van ilyen torveny evek ota. aki tetovalt, azt viszik a boribe. mondjuk ott a tetko az tenyleg egyenlo a bandatagsaggal.szerk.: el salvador, honduras es bizonyos mertekben guatemala erintett ebben
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Állítólag az NFL nagyokosai tényleg tervezgetnek a játékosok körében tetoválás elemzést.Csak azt nem értem, hogy mire akarják felhasználni?
Ismerve némelyik playa tintaimádatát,/ha igaz a hír/ a leendő ellenőrök nem fognak unatkozni.
több mint 12 éve
És akkor ottvan az 1%, Hells Angels, Outlaws, Mongols meg a többi jóarcú motoros tesó, akiknél szintén nem jellemző (egy csapaton belül) a bőrszínek változatossága, se a tisztes adófizető magatartás.Plusz ugyen egyáltalán nem polcorrect, merthogy csupa barna kéz, amivel azt sugallják hogy a bűnöző bandatagok mind négerek. És a személyiségi jogok, antirasszizmus, fékek, ellensúlyok?JanA fehér utcai bandákról nem illik beszélni.
Ha beszélnek róluk, akkor is futólag, vagy "már egy leáldozóban lévő kor" gyengus csökevényeiként emlegetik, akiknek a napjai meg vannak számlálva. Mint nálunk. Magyar bűnbandáról kevésbé esik szó, vagy csak futólag; pedig kötve hiszem, hogy kevésbé lennének kegyetlenek mint a cigók, a szerbek vagy az ukránok.
Amerikában ott van pl. az Aryan Brotherhood vagy akár az ír vagy az orosz gang-ek északon. Hülyén hangzik, de ezek az utcai bandák többnyire "szatellit bandák" akikből pl. a Hoods-nál 1000szer diszkrétebben dolgozó európai/ fehér maffiák táplálkoznak. Bár... annyira ellentmondásosak a biztosnak mondott infók és statok a tevékenységükről, hogy nem is érdemes belemenni. Ezeknek a bandáknak a jelkép- rendszere többnyire ezer szállal kötődik a "klasszikusnak mondott" rasszizmushoz (akár más rasszú bandáknál, csak ott meg erről derogáló beszélni 😊 fasiszta néger? fasiszta zsidó? ugyan már! :-P); így exrán kínos a fehér utcai bandák jelenléte. Mert a modern-toleráns-bűnbánó társadalomból sugárzó megbocsátó anyai szeretet idilli képébe végképp nem illenek bele.toxique
Csak ennek rittyentenek egy kis romantikus felhangot a motor miatt "born free" meg minden, de valójában ugyanolyan bűnözők, mint akik kocsival járnak.
több mint 12 éve
De torzult világképe, és a szociális adoptálódás hiánya miatt nem képes értékelni a mi fogyasztói társadalmunkban kivívott sikert. Ez számára egyfajta álca.A lényeg, hogy tudnia kellett, hogy ez nem működhet így hosszú távon. Vagyis jól kib@szott a csapattal.
Az igazi lénye a bandatag, a fanatikus, akinek egy kiafaszagyerek-énvagyokaz gyilkosság magasabb prioritás, mint az anyagiak. Sobri Jóska
De még mindig jobb, hogy nem az edzésen, egy rossz Brady->Hernandez passz után mondta, hogy "You can't trust anyone anymore" 😊.
Asszem minden könyvből törlik, a Gatorsnál is kezdhetnek dolgozni.sutianapA Gators-nál már dolgoznak egy ideje a PR-on. Urban Meyer edzősködése (2005-2010) alatt rekordszámú letartóztatás volt a csapatnál (az utolsó szezonjából nincs is benne, csak a szeptember), ami érdekes, hogy Hernandez nem volt köztük, ő csak a házi füves teszten bukott meg 😊 . Egyébként süti, na ki az első a listán 😊 ? Cunningham is rajta van, de csak mert papírpoharakat hajigált egy eladóra egy kajáldában😊.
Hát a szkútok munkája azt hiszem ettől a ponttól kiterjedtebb lesz.sutianapEz biztos. A prospectek közösségi oldalait szinte kötelező lesz átkutatni bandázásra utaló kézjelek/öltözet/társaság után (hmmm, Rontez Miles-nál is találnának ezt-azt).
kíváncsi vagyok hogy mi lesz a ligában játszó többi egyéb bandataggal.Igazán forradalmi az lenne, ha mindegyik scout kapna egy 3D-s scannert, a megfigyelt college játékosok felsőtestét mondjuk a meccs után az öltözőben lecsekkolnák és máris össze lehet vetni az ismert bandatetkókkal a varrásokat. A combine interjúkra is félmeztelenül kelljen megjelenni. A jogaikkal nem kell törődni 😊.
mert hát nyilvánvalóan akad még szép számmal ilyesmi figura!
Goodel vagy a tulajdonosok kezében lehet-e valami eszköz egyáltalán amivel kiszűrhetik, ezeket az embereket (megóvva a ligát a teljes erkölcsi amortizációtól) és mondjuk elköszönnek egymástól vagy ez nem megoldható csak konkrét esetben mint ez és csak hatóságilag?yooker
Lehet, hogy már Hernandeznél is kiderült volna, hogy a sok tetkó csak kamu, valójában egy Michael Scofield-féle bátyómentő akcióra készül a sitten és tulajdonképpen ő a jófiú.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
nem tudtad, hogy erről beszélni hazaárulás?Plusz ugyen egyáltalán nem polcorrect, merthogy csupa barna kéz, amivel azt sugallják hogy a bűnöző bandatagok mind négerek. És a személyiségi jogok, antirasszizmus, fékek, ellensúlyok?JanA fehér utcai bandákról nem illik beszélni.
Ha beszélnek róluk, akkor is futólag, vagy "már egy leáldozóban lévő kor" gyengus csökevényeiként emlegetik, akiknek a napjai meg vannak számlálva. Mint nálunk. Magyar bűnbandáról kevésbé esik szó, vagy csak futólag; pedig kötve hiszem, hogy kevésbé lennének kegyetlenek mint a cigók, a szerbek vagy az ukránok.
toxique
több mint 12 éve
Angolul értést feltételezve nem látom, hogyan lehet félreérteni a hozzászólást. Van egy hír, és ahhoz egy komment csatolva.akkor a topicot olvasó fűzővel kifeléseknek nem jött át az [irony][/irony], mert ők egy az egyben átvették a hírt facebook oldalukra 😂jjncaaSzerintem DoM csak ironozált. Én olyat nem olvastam, hogy nem engedik be. Csupán arról van szó, hogy ki lehet cserélni.Parents encouraged to exchange #81 Hernandez jerseys purchased from the Patriots ProShop and PatriotsProShop.com for any other Patriots player’s jersey in store.Azért, ez már kezd egy kicsit a boszorkányüldözésre hasonlítani.
A Patriots relikviaboltjában ingyen becserélik a Hernandez mezeket... Ősszel az új, szigorított biztonsági előaírások közepette már a beléptető kapun sem juthat senki túl a mezében.DoM
Miért nem mehet valaki olyan feliratú mezben kedvenc csapatának a meccsére, amilyenben szeretne?
laccoo74
több mint 12 éve
akkor a topicot olvasó fűzővel kifeléseknek nem jött át az [irony][/irony], mert ők egy az egyben átvették a hírt facebook oldalukra 😂Szerintem DoM csak ironozált. Én olyat nem olvastam, hogy nem engedik be. Csupán arról van szó, hogy ki lehet cserélni.Parents encouraged to exchange #81 Hernandez jerseys purchased from the Patriots ProShop and PatriotsProShop.com for any other Patriots player’s jersey in store.Azért, ez már kezd egy kicsit a boszorkányüldözésre hasonlítani.
A Patriots relikviaboltjában ingyen becserélik a Hernandez mezeket... Ősszel az új, szigorított biztonsági előaírások közepette már a beléptető kapun sem juthat senki túl a mezében.DoM
Miért nem mehet valaki olyan feliratú mezben kedvenc csapatának a meccsére, amilyenben szeretne?
laccoo74

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szerintem DoM csak ironozált. Én olyat nem olvastam, hogy nem engedik be. Csupán arról van szó, hogy ki lehet cserélni.Parents encouraged to exchange #81 Hernandez jerseys purchased from the Patriots ProShop and PatriotsProShop.com for any other Patriots player’s jersey in store.Azért, ez már kezd egy kicsit a boszorkányüldözésre hasonlítani.
laccoo74
Lehet hogy régen benne volt ezekben a körökben, amiből próbált kiszakadni. Most, hogy ismert lett és tele volt zsével, betalálták a régi haverok, És elkezdték zsarolgatni esetleges régi dolgokkal, vagy valami....
több mint 12 éve
na még egy komment kinti fórumról, ezen talán kevésbé sértődnek be a Pats szurkolók 😊 tényleg ironikusAnd people were worried that the Tim Tebow media circus was going to be the big problem for the Patriots

---
több mint 12 éve
kíváncsi vagyok hogy mi lesz a ligában játszó többi egyéb bandataggal.mert hát nyilvánvalóan akad még szép számmal ilyesmi figura!
Goodel vagy a tulajdonosok kezében lehet-e valami eszköz egyáltalán amivel kiszűrhetik, ezeket az embereket (megóvva a ligát a teljes erkölcsi amortizációtól) és mondjuk elköszönnek egymástól vagy ez nem megoldható csak konkrét esetben mint ez és csak hatóságilag?
több mint 12 éve
Parents encouraged to exchange #81 Hernandez jerseys purchased from the Patriots ProShop and PatriotsProShop.com for any other Patriots player’s jersey in store.Azért, ez már kezd egy kicsit a boszorkányüldözésre hasonlítani.
Egy újkori Guns n' Roses koncerten Axl Rose megtiltotta, hogy a rajongók Slash pólóban menjenek a bulira.
A birkák respektálták a parancsot, de volt egy lány, aki nem.
Nem mehetett be a koncertre. Szépen pert indított, amit meg is nyert, és egy szép húsos összeggel vastagodott a bankszámlája.
Extrém esetben van egy Hernandez nevű Pats szurkoló, aki történetesen 1981-ben született.
Csináltat egy saját neves, saját számos mezt, természetesen nem kis összegért/ nézegettem a proshopban bőven 200+os a dolog dollárban/, őt sem fogják beengedni?
Ember, már a bejárathoz az ügyvédjével fog megérkezni!
több mint 12 éve
Plusz ugyen egyáltalán nem polcorrect, merthogy csupa barna kéz, amivel azt sugallják hogy a bűnöző bandatagok mind négerek. És a személyiségi jogok, antirasszizmus, fékek, ellensúlyok?JanA fehér utcai bandákról nem illik beszélni.
Amerikában ott van pl. az Aryan Brotherhood vagy akár az ír vagy az orosz gang-ek északon. Hülyén hangzik, de ezek az utcai bandák többnyire "szatellit bandák" akikből pl. a Hoods-nál 1000szer diszkrétebben dolgozó európai/ fehér maffiák táplálkoznak. Bár... annyira ellentmondásosak a biztosnak mondott infók és statok a tevékenységükről, hogy nem is érdemes belemenni. Ezeknek a bandáknak a jelkép- rendszere többnyire ezer szállal kötődik a "klasszikusnak mondott" rasszizmushoz (akár más rasszú bandáknál, csak ott meg erről derogáló beszélni 😊 fasiszta néger? fasiszta zsidó? ugyan már! :-P); így exrán kínos a fehér utcai bandák jelenléte. Mert a modern-toleráns-bűnbánó társadalomból sugárzó megbocsátó anyai szeretet idilli képébe végképp nem illenek bele.
több mint 12 éve
Az igazi lénye a bandatag, a fanatikus, akinek egy kiafaszagyerek-énvagyokaz gyilkosság magasabb prioritás, mint az anyagiak. Mert ő nem fordult ki, nem csicskult be senkinek, ő tette, amit tennie kellett. Aki lehet boldogabban él királyként a sitten, megbecsüléstől övezve, mint önérzetében sértetten vagy a maga szabályai szerint sértetten milliárdos focistaként. Számára más az igazán fontos, mint számunkra. Tudom, ezt így nehéz megérteni, hasonlatként talán egy elvakultan vallásos embert mondanék...Értem én az árnyalásod, csak azért az ember ilyesmit nem csak ámerikában tapasztalhat, hanem mifelénk is, csak mifelénk nyóckernek, meg putrivilágnak híjják. És, hát ezeknél az embereknél a nyóckerben is meg a bloods gangben is, ha már így szocializálódtak, akkor az rá van vésve az egyéniségükre, üvölt róluk. Ahogy az elvakult vallásos se csak uborkaszezonban vakul meg, hanem vak az szerencsétlen 24 órában. Hörni esete azért furcsa nekem, mert ha valóban egy ilyen keményvágású gangben, ilyen életszemlélettel nő fel, akkor ott nincs 5-6 év pauza barátnővel, gyerekkel, cseritivel, hogy aztán kiegészítse itt-ott egy kis lövöldözéssel. Ha Hörninél az van amit a média összekaparászni láccik, akkor annak ordítania kellett a gyerekről korábban is, és marhára nem értem, hogy a *csába nem vették észre, hogy lehetett belőle pro játékos? Hiszen egy ilyennel nem egy DUI-t, vagy barátnő verést kockáztat a Pats, hanem a kőkemény crime beengedését az ajtón. Egy ilyen simán pofán lőheti akár az edzőjét is, ha nem tetszik neki valami. Ez valahogy nekem hihetetlennek tűnik, ezt a vakságot nem tudom feltételezni egy profi franchise-ról. Persze, a nagy számok törvénye alapján lehet, hogy éppen a szabályt erősítő kivétellel állunk szemben.
Ennyit árnyaltam volna.Sobri Jóska
Vagy nem, és mégiscsak a média túloz. Ez is benne van a pakliban. Ma hallottam az NFL networkön, amint éppen egy pszichiáter nyilatkozott, hogy ahogy Hörni a bíróság előtt állt, és a szokásos percenkénti 6-10 pislogás helyett csak 2-3-at pislogott, az az érzelemmentesség, rejtett agresszió és düh jele, mindenféle megbánás nélkül. Na, ez az a pont ahol én be szeretem húzni a féket, mert ez nekem már sok ezekben a médiacirkusszal körbesz*rt ügyekben...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Azt ellensúlyozza a fehér zokni. 😀
több mint 12 éve
Plusz ugyen egyáltalán nem polcorrect, merthogy csupa barna kéz, amivel azt sugallják hogy a bűnöző bandatagok mind négerek. És a személyiségi jogok, antirasszizmus, fékek, ellensúlyok?ez erősen hiányos, kb a legalapabb jel (kinyújtott középső ujj) hiányzik róla... 😊slowmotionaz MS egy metálvillát mutat, amit mutat az blood szerintem de ímeAzért a fehér zokni, szandi kombó a niggán odabasz! 😀laccoo74
sutianap
sutianap