New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem a legtöbb bandánál így megy ez, ha árulás történik. Kegyelem nincs. És büszkék rá.
Főleg Hörnire, mivel így az egész világ láthatta, tudhatta az esetet és retteghetnek, hogy ez náluk ilyen.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Az Ms13 inkább LA meg Frisco-ból híres hispanic gang (Oooooakland 😊 ) de ezen a listán is rajta van.toxique
Mégis igazad lesz, Bloods, az 13as, mindig van rajta vörös, feketearany meg sose, de ezek a keresztes tetkók bezavartak meg az ÖT lövés.sutianap
Azoknál a gyilkolás az ügymenet része; amolyan "matter of pride". Ha igazak a videókban az Ms13-ról elbeszéltek, akkor csodálkoznék bármilyen valós bűnbánaton. Lloyd valószínűleg áruló lehetett, mivel Hernandez szemmel láthatóan büszke a tettére + az Ms13-ban ez komoly elismerést von maga után, úgyhogy a börtönben sem senkiként fog kezdeni... (ha le tudják sittelni).
több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
találtam egy ide illő zenét... 😀
 www.youtube.com/watch?v=G9B3USSX32I

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

A Livestrong karkötőt kiszúrtátok?
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Olyan scouting reporttal mondjuk én még nem találkoztam, mely az adott játékos negatívumai között az "emberölésre való hajlam"-ot emlegeti

Szerk.: sőt, mintha a gyilkos ösztönt eddig pozitívumnak tartottuk volnajjncaa
Gondolom jópár egyetemi játékos riportjában szerepelhet hasonló kitétel.
Valószínűleg több "bandázós" játékos van az NFL-ben, mégis szerencsére ritka az ilyen eset.

Előre nem lehetett ezt látni.
Ezért azt sem nagyon hiszem, hogy Hörni csak a Pats board-ján szerepelt volna...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Közben a Puma is szerződést bontott.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487

Itt tizenhét

Ez meg a kézfeje

És a kánekti kati lista
 www.ctgia.org/gangsaz.html

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Az Ms13 inkább LA meg Frisco-ból híres hispanic gang (Oooooakland 😊 ) de ezen a listán is rajta van.toxique
Mégis igazad lesz, Bloods, az 13as, mindig van rajta vörös, feketearany meg sose, de ezek a keresztes tetkók bezavartak meg az ÖT lövés.

több mint 12 éve
Arrol mar volt szo, hogy a csapatok tudtak Hernandez egyetemi balheirol, es arrol is, hogy bandazik es bunozokkel log. Ma olvastam, hogy csak a Pats boardjan szerepelt allitolag ezek miatt. Bar nyilvan ez sem igaz azert. De nala boven tudni lehetett, hogy 'veszelyeztetett' ilyen szempontbol.

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 224 — Eagles fan
En inkább értenék bele ittas vezetést, egy-két spanglitSinisa
Volt szerintem az is, mintha az lett volna a percről-percre leírásban hogy "rolling papert" vett a benzinkúton az eset előtt 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
Olyan scouting reporttal mondjuk én még nem találkoztam, mely az adott játékos negatívumai között az "emberölésre való hajlam"-ot emlegeti

Szerk.: sőt, mintha a gyilkos ösztönt eddig pozitívumnak tartottuk volna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
felmerülhetnek problémák karakterével jjncaa
Azért ez elég tág megfogalmazás.
En inkább értenék bele ittas vezetést, egy-két spanglit, garázdaságot, stb. mint gyilkosságot / abban bűnrészességget.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
Az FO részéről mit néztek? Persze utólag könnyű már okosnak lenni, nem is kellett volna draftolni gondolom. Gondolom azért a csapat vezetőség nem figyelteti minden játékosa minden lépését. És AH-zel látszólag semmi gond nem volt. Ha igazak amiket feltételeznek most, akkor nagyon ügyesen titkolta ezt eddig. Ez viszont ellent mond annak, ahogy ezt a mostani dolgot intézte, márha ő volt.GRAFI
ezért lett csak negyedik körös

Aaron Hernandez

Poszt: TE
Egyetem: Florida
Előrejelzés: 2-3. kör

Szül: 1989. november 6. (Bristol, Connecticut)
Magasság: 188 cm (6-2)
Súly: 113 kg (250 font)

erősségei:
Remek atléta - sebessége és gyorsasága is kiváló - finom, megbízható kéz - kitűnő labdaérzék és súlypontemelkedés - agilis, kiegyensúlyozott és jól használja ki erényeit - ügyes route futó, aki tudja hogyan játssza magát tisztára és szakadjon el emberétől - erőteljes, nehezen megfogható futó elkapás után - okos, jó érzékekkel bír, magas a futballintelligenciája - szívós, fizikális és agresszív - az ereje is megvan - versenyző típus - biztos választás - eredményes, produktív

gyengeségei:
Nincsenek meg a poszthoz az ideális méretei - különösen gyenge blokkoló, főleg a vonalon verhető - nem elég robbanékony - olykor megzavarja a jam - fizikai ereje inkább a konditeremben mutatkozik meg, nem pedig a pályán - felmerülhetnek problémák karakterével

megjegyzések:
Két évig kezdett a Gators-ben - 2009-ben SEC és országos válogatott - John Mackey díjas 2009-ben, amit a legjobb tight end kap az országban - apja, Dennis az 1970-es évek végén a UConn defensive back-je volt, míg testvére, DJ szintén a Huskies-ban játszott QB-t és WR-t - profihoz illő képzést kapott már gyerekkorától kezdve, és megkérdőjelezhetetlenül a legjobb TE volt korosztályában, mikor elhagyta a középiskolát - ő tartja a floridai rekordot a TE-k közt legtöbb elkapással egy szezonban illetve pályafutás alatt - egy dimenziós elkapó fegyver, de abban zseniális - H-Back prototípus, Chris Cooley-ra emlékeztet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nem vagyok benne biztos. Azért ez igencsak kirívó eset. És Hernandeznek sem voltak azért olyan óriási ügyei egyetem alatt. Persze egy profi karrierre vágyó egyetemistának ilyenek sem kellenének.
több mint 12 éve
Erdekes lesz mindenestre figyelni, hogy mostantol mennyire valtozik meg a Pats es a tobbi csapat nezopontja a drafton a balhes jatekosokkal szembe. Azt hiszem, hogy mostantol meginkabb reszeltek annak, aki mar az egyetemen is belekeveredik majd valamibe, mostantol kettozott figyelmet kap majd minden balhes jatekos. Es ugye is sok csapat van, amelynel azonnal lekerulnek a boardrol ezek a jatekosok. Gondolom BB is meggondolja, hogy vallaljak-e a kockazatot.

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Az FO részéről mit néztek?GRAFI
Draftolás előtt a character issues-t biztosan... vagy mégsem.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Az FO részéről mit néztek? Persze utólag könnyű már okosnak lenni, nem is kellett volna draftolni gondolom. Gondolom azért a csapat vezetőség nem figyelteti minden játékosa minden lépését. És AH-zel látszólag semmi gond nem volt. Ha igazak amiket feltételeznek most, akkor nagyon ügyesen titkolta ezt eddig. Ez viszont ellent mond annak, ahogy ezt a mostani dolgot intézte, márha ő volt.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na az a két ember hogyan tűnt csak úgy el ne mondják hogy nem figyelték őket..... bár lehet nekik sem jön rosszul kitudja 😛 amellett, hogy sajnos! nem gondolom az alapján ami eddig lejött, hogy AH ártatlan lenne a dologban
több mint 12 éve
A LK chicagoi elég aktív és brutális a keleti részen, ami a lényeg, hogy otthonról hozta s az LK egy része kimodottan ricoi és utcai, az meg hogy Valderrama nagybácsi is hogynem, hogyhogynem pont arra van ahun keresni kell az anonimokat, pfüüü

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
ÉRdekes. Nem gondoltam volna,hogy Boston-area is ennyire érintett a latino bandák tevékenységével...
Ez a másik eset tavaly történt, szóval akkormár befutott NFL játékos volt. Ennek tükrében az is érdekes,hogy még így sem sikerült kiszakadnia ebből a közegbőlundisputedly
páran eltévedtek és odáig eveztek.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ma volt egy újabb óvadékmeghallgatás, de ismét elutasították, mert tényleges életfogytiggal is büntethetik és fennáll a menekülés veszélye. Annyi újdonság van, hogy az ügyész azt állította, hogy a két férfi - aki Hernandezzel volt az autóban - felszívódott (going ghost) és ezt Hernandez intézte el (aided). Plusz valami vidéki kunyhóját kutatták át Hernandeznek még tegnap, ahol találtak olyan .45-ös töltényeket, mint ami a gyilkosság helyszínén is volt.

A védelem szerint: okkal tartanak tárgyalást és nem óvadékmeghallgatás alapján hoznak ítéletet. A vádnak nincs indítéka. A felhozott érvek nem emberölésre, hanem igazságszolgáltatás akadályozására utalnak.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
ÉRdekes. Nem gondoltam volna,hogy Boston-area is ennyire érintett a latino bandák tevékenységével...
Ez a másik eset tavaly történt, szóval akkormár befutott NFL játékos volt. Ennek tükrében az is érdekes,hogy még így sem sikerült kiszakadnia ebből a közegbőlundisputedly
 www.streetgangs.com/cities/boston

Az Ms13 inkább LA meg Frisco-ból híres hispanic gang (Oooooakland 😊 ) de ezen a listán is rajta van.
több mint 12 éve
Százmérföld csak Bristol, inkább az, hogy nézték ezt ennyire be a vezetőség részéről, vagy ennyire ravasz, de ezek után ez ki van csukva.

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ez a másik eset tavaly történt, szóval akkormár befutott NFL játékos volt. Ennek tükrében az is érdekes,hogy még így sem sikerült kiszakadnia ebből a közegből
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 275 — Bears & Illinois fan
nekem az tetszik a legjobban, hogy mindenki képzett gyilkos, mert megnézett egy CSI részt, remek 😀sapka
A gyilkoláshoz nem kell képzettnek lenni. Elég hozzá pl. egy kés meg egy elborult elme.

A csi-t kikérem magamnak 😀 én Ross Kemp-en meg a Counter strike-on szocializálódtam 😀 😀toxique
Engem? 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png