New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem is "reklamálás" képpen írtam, csak jeleztem, hogy esélyünk sem volt rá.Ennyit szántunk WR-re, neki inkább kellett a több pénz+Ponder, nekünk meg egy olyan, akinek ennyi elégNem volt valami versenyképes ajánlat 😊BostonBedard szerint mi is tettünk egy ajánlatot Jenningsnek 6 millió/év összegben.BostonNem minden papsajt 😀.Robilluma
Akad most már opció azért, bár ha Sanders nem jön, egy WR még jöjjön a draftrólWyatt
Ha jön is Sanders ez az elkapó garnitúra szerintem megdöbbentően karcsú. Elit TE páros ide vagy oda.
Do your job
több mint 13 éve
Ennyit szántunk WR-re, neki inkább kellett a több pénz+Ponder, nekünk meg egy olyan, akinek ennyi elégNem volt valami versenyképes ajánlat 😊BostonBedard szerint mi is tettünk egy ajánlatot Jenningsnek 6 millió/év összegben.BostonNem minden papsajt 😀.Robilluma
Akad most már opció azért, bár ha Sanders nem jön, egy WR még jöjjön a draftról

több mint 13 éve
Nem volt valami versenyképes ajánlat 😊Bedard szerint mi is tettünk egy ajánlatot Jenningsnek 6 millió/év összegben.BostonNem minden papsajt 😀.Robilluma
Do your job
több mint 13 éve
Ez alapján éppen, hogy nem pontosan ugyanazt kell matchelnie, hanem az ajánlat "Principal Terms"-eit. Ennek definíciója később le van írva, de lényegében a garantált és a "valószínűleg elérhető" nem garantált összegeket, max. az alapfizetésének 15%-áig. Szóval az én olvasatomban egyáltalán nem pontosan ugyanazt.peterk2005A lényeg, és amire eredetileg vonatkozott a kérdés, hogy a Pats össze tud hozni egy olyan front loaded szerződést, aminek az idei cap hitjével nem tudunk mit kezdeni, és kénytelenek lennénk elengedni Sanders-t.
több mint 13 éve
Ez alapján éppen, hogy nem pontosan ugyanazt kell matchelnie, hanem az ajánlat "Principal Terms"-eit. Ennek definíciója később le van írva, de lényegében a garantált és a "valószínűleg elérhető" nem garantált összegeket, max. az alapfizetésének 15%-áig. Szóval az én olvasatomban egyáltalán nem pontosan ugyanazt.nfllabor.files.wordpress.com/2010/01/collective-bargaining-agreement-2011-2020.pdfMatchelésnél pontosan ugyanazt a szerződést kell megadni, és nem jelent semmit, hogy a Patriots még nem ajánlott offer sheetet Sanders-nek.vassadiBiztos ez? Ezt a szabályt simán ki lehet játszani. Rátesznek a totálra egy dollárt és már nem is matchelték, hanem jobbat adtak, és stuktúrálhatják ahova akarják. Akkor meg mi értelme?peterk2005
39. oldalvassadi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Mike LoykoOn John Abraham, I'm told #Patriots and him are set to resume talks on Monday to "work out a few more details". Hope to have deal done then.
The talks will resume monday, because Bill Belichick and many from the #Patriots are traveling to Arizona for the League Meetings today.
“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
Azóta Doom szerződtette Belibá kedvenc ügynökét, Condont 😊.A Baltimore Sun szerint Elvis Dumervil után is érdeklődhet a Patriots.Nem bánnám, de nem hiszem, hogy adunk neki annyi pénzt, amennyit szeretne 😊Wyatt
"Other NFL teams that have expressed interest in Dumervil include the New England Patriots and the Tennessee Titans." (innen)Gogo
Én örülnék ha Sanders-t vinnétek egy 3. körösért. Túl sokat nem tett le eddig az asztalra. 2 sérülésekkel tarkított szezon után tavaly végre egészségesen jól játszott, de őt is utolérte a Young Money Crew-vírus és halomra droppolta a labdákat meg rengeteg mentális hibát vétett. Ügyes gyerek, de nálunk Brown is hasonló típusú WR, csak jobb. Amit viszont nagyon szeretek benne, h lelkes, küzdő típusú WR, a RAvens elleni kulcsfontosságú hibái után talán emlékeztek rá, hogy ott pityergett a padon, aztán visszament és volt elkapása.
Mindent egybevetve én örülnék, ha egy magasabb, erősebb, jobb RZ célpont jönne a helyére hozzánk a hátsó körökben.
Ráadásul most azért jó esély van egy Davone Bess release-re is, és akkor talán draft pick nélkül is lehetne pótolni.
Nálatok ugyanakkor nem lenne rossz Sanders, mert jó a 10-15 yardos passzoknál, oldalvonal mellett is használható, sebessége is van és nem rookie, aki első évében azt se tudja hol van.
Akire még nagyon kíváncsi vagyok, az Vollmer. Ha Long leszerződik a RAms/Dolphins valamelyikéhez, remélem a másik megkínálja egy szaftos szerződéssel. A Dolphins csak nyerhetne az ügyön. ZBS-t tud játszani, illene hozzájuk ráadásul ha nem is sikerül szerződtetni, akkor is minimum feljebbviszik a szerződés végösszegét (A Pats-es Wallace pletykák is csak emiatt voltak sztem).
Minél előbb le kellene szerződtetnetek, de Vollmer stábja sem hülye, kell nekik a lóvé, pláne egy Cherilus 7m/év után...
Bedard szerint mi is tettünk egy ajánlatot Jenningsnek 6 millió/év összegben.BostonNem minden papsajt 😀.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Bedard szerint mi is tettünk egy ajánlatot Jenningsnek 6 millió/év összegben.
Do your job
több mint 13 éve
Nem bánnám, de nem hiszem, hogy adunk neki annyi pénzt, amennyit szeretne 😊

több mint 13 éve
A Baltimore Sun szerint Elvis Dumervil után is érdeklődhet a Patriots."Other NFL teams that have expressed interest in Dumervil include the New England Patriots and the Tennessee Titans." (innen)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
nfllabor.files.wordpress.com/2010/01/collective-bargaining-agreement-2011-2020.pdfMatchelésnél pontosan ugyanazt a szerződést kell megadni, és nem jelent semmit, hogy a Patriots még nem ajánlott offer sheetet Sanders-nek.vassadiBiztos ez? Ezt a szabályt simán ki lehet játszani. Rátesznek a totálra egy dollárt és már nem is matchelték, hanem jobbat adtak, és stuktúrálhatják ahova akarják. Akkor meg mi értelme?peterk2005
39. oldal
több mint 13 éve
Ha nem matchelik, akkor bukják a playát (a pickért cserébe). Nem tudom ebben mi a kijátszás.Matchelésnél pontosan ugyanazt a szerződést kell megadni, és nem jelent semmit, hogy a Patriots még nem ajánlott offer sheetet Sanders-nek.vassadiBiztos ez? Ezt a szabályt simán ki lehet játszani. Rátesznek a totálra egy dollárt és már nem is matchelték, hanem jobbat adtak, és stuktúrálhatják ahova akarják. Akkor meg mi értelme?peterk2005
több mint 13 éve
Matchelésnél pontosan ugyanazt a szerződést kell megadni, és nem jelent semmit, hogy a Patriots még nem ajánlott offer sheetet Sanders-nek.vassadiBiztos ez? Ezt a szabályt simán ki lehet játszani. Rátesznek a totálra egy dollárt és már nem is matchelték, hanem jobbat adtak, és stuktúrálhatják ahova akarják. Akkor meg mi értelme?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Donald Jones contract according to @ESPNBoston 3 yrs. 4.155 million.. cap hit of 1.19 million in 2013...non-guaranteed base salaryGyakorlatilag barmikor kilehet vagni minimalis veszteseggel
“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
Van valami határidő vagy mi, mindjárt megkeresem La Canforra twittjét.szerintem ez nem jelent semmit csak ez a het, de lehet tevedek
Retweeted Jason La Canfora (@JasonLaCanfora):
PIT received no offer sheet on Sanders from Pats as 4pm waiver deadline passed. Waivers exist on Sun this time of year, too. stay tunedpolamaluLehet van valami határidő az interjú után, vagyis azt nem lehet eljátszani, hogy meghívom azt majd 2 hónap múlva adok neki offert. Egyébként nemsokára a cap limit alá kell kerülni, vagyis ezt is figyelembe kell venni! Ezért sem lehet már sokáig húzni. Az amerikaiak, szurkolók már arról számolnak be, hogy marad.dbo
több mint 13 éve
Matchelésnél pontosan ugyanazt a szerződést kell megadni, és nem jelent semmit, hogy a Patriots még nem ajánlott offer sheetet Sanders-nek.
több mint 13 éve
Van valami határidő vagy mi, mindjárt megkeresem La Canforra twittjét.szerintem ez nem jelent semmit csak ez a het, de lehet tevedek
PIT received no offer sheet on Sanders from Pats as 4pm waiver deadline passed. Waivers exist on Sun this time of year, too. stay tunedpolamalu
ez nfl.com:
Q. What could restrict the ability of a Restricted Free Agent to sign with a new club?
A. If he has received a "qualifying offer" (a salary tender predetermined by the Collective Bargaining Agreement between the league and its players) from his old club. He can negotiate with any club through April 19. If the Restricted Free Agent signs an offer sheet with a new club, his old club can match the offer and retain him because the qualifying offer entitles it to a "right of first refusal" on any offer sheet the player signs. If the old club does not match the offer, it may receive draft choice compensation depending on the amount of its qualifying offer. If an offer sheet is not executed on or before April 19, the player's negotiating rights revert exclusively to his old club. In addition, a player who would otherwise be a Restricted Free Agent may be designated by his old club as its Franchise Player or Transition Player. No Restricted Free Agents were designated as such this year.
több mint 13 éve
Van valami határidő vagy mi, mindjárt megkeresem La Canforra twittjét.valaki kijavit majd ha nem igy lenne de szerintem a pontos szerzodest kell matchelni vagy valasztjatok a draft picket ami jelen esetben ugye az eredeti 3. kor. Az meg nem jelent semmit, hogy meg nem kaptatok offer sheetet nyilvan csak utolso pillanatba fogja benyujtani a pats ha akarja sanderst, h minnel kevesebb penzetek legyen mozognidboAzért mert ti front loaded szerződést kínáltok muszáj nekünk is ugyanolyat? Nem csak a végösszegnek kell egyeznie?Ha nem adtok neki nagy lóvét, akkor simán matcheljük az ajánlatotokat.ShilkorAnnyira siman biztos nem, ha front loaded szerzodest kot a csapat anelkul h jo par ember szerzodeset modositanatok kizart dolog vagy total elusztok meg jobban mint most. Ketchuppal meg mindig nem lehet fizetni a jatekosokat...dbo
szerk.: közben már tárgytalanLa Canfora azt twittelte, hogy E nem kapott offer sheet-et ezért marad nálunkpolamalu a Steelers topikbande azért érdekel a válasz, ha tudja vki.Shilkor
PIT received no offer sheet on Sanders from Pats as 4pm waiver deadline passed. Waivers exist on Sun this time of year, too. stay tuned
több mint 13 éve
valaki kijavit majd ha nem igy lenne de szerintem a pontos szerzodest kell matchelni vagy valasztjatok a draft picket ami jelen esetben ugye az eredeti 3. kor. Az meg nem jelent semmit, hogy meg nem kaptatok offer sheetet nyilvan csak utolso pillanatba fogja benyujtani a pats ha akarja sanderst, h minnel kevesebb penzetek legyen mozogniAzért mert ti front loaded szerződést kínáltok muszáj nekünk is ugyanolyat? Nem csak a végösszegnek kell egyeznie?Ha nem adtok neki nagy lóvét, akkor simán matcheljük az ajánlatotokat.ShilkorAnnyira siman biztos nem, ha front loaded szerzodest kot a csapat anelkul h jo par ember szerzodeset modositanatok kizart dolog vagy total elusztok meg jobban mint most. Ketchuppal meg mindig nem lehet fizetni a jatekosokat...dbo
szerk.: közben már tárgytalanLa Canfora azt twittelte, hogy E nem kapott offer sheet-et ezért marad nálunkpolamalu a Steelers topikbande azért érdekel a válasz, ha tudja vki.Shilkor
több mint 13 éve
Azért mert ti front loaded szerződést kínáltok muszáj nekünk is ugyanolyat? Nem csak a végösszegnek kell egyeznie?Ha nem adtok neki nagy lóvét, akkor simán matcheljük az ajánlatotokat.ShilkorAnnyira siman biztos nem, ha front loaded szerzodest kot a csapat anelkul h jo par ember szerzodeset modositanatok kizart dolog vagy total elusztok meg jobban mint most. Ketchuppal meg mindig nem lehet fizetni a jatekosokat...dbo
szerk.: közben már tárgytalan
La Canfora azt twittelte, hogy E nem kapott offer sheet-et ezért marad nálunkpolamalu a Steelers topikbande azért érdekel a válasz, ha tudja vki.
több mint 13 éve
ebbe a sanders gyerekbe nem tudom mivel láttok több fantáziát hogy még picket is áldozzunk rá
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Ha nem adtok neki nagy lóvét, akkor simán matcheljük az ajánlatotokat.ShilkorAnnyira siman biztos nem, ha front loaded szerzodest kot a csapat anelkul h jo par ember szerzodeset modositanatok kizart dolog vagy total elusztok meg jobban mint most. Ketchuppal meg mindig nem lehet fizetni a jatekosokat...
több mint 13 éve
Welker és Lloyd helyett Amendola és Sanders, nem vagyok teljesen meggyőzve. (Bár dbo érvelése logikus.)Stallworth meg állítólag összeégette magát valami hőlégballonon.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Ha nem adtok neki nagy lóvét, akkor simán matcheljük az ajánlatotokat.Nem tudom, hogy egy harmadik körös pick megéri-e ezt a cserét...BostonSzerintem igen, annyira random, h drafton 3. kor vegen ki fog bent maradni elkapo, h megerne elhozni. Evrol evre folyamatosan fejlodik ahogy egyre nagyobb szerepet kap hatarozottan nagyobb upsideja mint Lloydnak, akire raneznek es elfekszik raadasul allitolag az oltozobe se imadjak annyira nem veletlenul isten tudja hanyadik csapata lesz a kovetkezo... + amennyit Lloydnak kellet volna fizetni abbol meglehet nem csak Sanders de Donald Jones is szal anyagilag se veszes. Persze lehet majd jon vissza kedvezmenyes aron, nem biztos, hogy olyan nagy lenne ra a keresletdbo
több mint 13 éve
oks, meggyőztél 😉Nem tudom, hogy egy harmadik körös pick megéri-e ezt a cserét...BostonSzerintem igen, annyira random, h drafton 3. kor vegen ki fog bent maradni elkapo, h megerne elhozni. Evrol evre folyamatosan fejlodik ahogy egyre nagyobb szerepet kap hatarozottan nagyobb upsideja mint Lloydnak, akire raneznek es elfekszik raadasul allitolag az oltozobe se imadjak annyira nem veletlenul isten tudja hanyadik csapata lesz a kovetkezo... + amennyit Lloydnak kellet volna fizetni abbol meglehet nem csak Sanders de Donald Jones is szal anyagilag se veszes. Persze lehet majd jon vissza kedvezmenyes aron, nem biztos, hogy olyan nagy lenne ra a keresletdbo
Do your job