New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy egy harmadik körös pick megéri-e ezt a cserét...BostonSzerintem igen, annyira random, h drafton 3. kor vegen ki fog bent maradni elkapo, h megerne elhozni. Evrol evre folyamatosan fejlodik ahogy egyre nagyobb szerepet kap hatarozottan nagyobb upsideja mint Lloydnak, akire raneznek es elfekszik raadasul allitolag az oltozobe se imadjak annyira nem veletlenul isten tudja hanyadik csapata lesz a kovetkezo... + amennyit Lloydnak kellet volna fizetni abbol meglehet nem csak Sanders de Donald Jones is szal anyagilag se veszes. Persze lehet majd jon vissza kedvezmenyes aron, nem biztos, hogy olyan nagy lenne ra a kereslet
“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy egy harmadik körös pick megéri-e ezt a cserét...
Do your job
több mint 13 éve
According to @jeffphowe, the #Patriots will be releasing Brandon Lloyd. No go on the $3m bonus it seems.Mike Loyko
Releasing Brandon Lloyd, could certainly be the precursor of signing Emmanuel Sanders. Definitely still need to draft a WR as well.
megse lesz szerzodesmodositas ugy nez ki
“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
megfejelve azzal, hogy idén mindenkinél elég szűkös a gatya és sehol sem kapott volna nagy lét és úgy gondolják az ügynökével, hogy egy év múlva benyújthatják akárhol a nagylére az igénytTalib-ot nyilvánvalóan Laron Landry példája motiválta, különben nem kockáztatott volna be 1 évet, amikor több éves szerződést is kaphatott volna - nem sokkal kevesebbért. Azaz, a célja az, hogy csináljon egy kiemelkedő idényt, és utána kapjon valahol egy big contractot. Namost, ez jó hír, mert ezek szerint nagyon motivált. Másrészt viszont ha jól játszik és big money-ra megy, akkor nem valószínű, hogy licitháborúban megtartanátok jövőre. Ergo, vagy egy UDFA,-r vagy egy olcsóbb draft picket esetleg lehet értelme rááldozni a posztra, a jövőre való tekintettel. Feltéve persze, ha nincs valahol nagyobb need.peterk2005Én egyébként nem szeretnék több embert a sec-be. Van még szerintem needünk máshol is, ahova nagyobb upgrade-ek jöhetnének szerintem. Egy Talib-Dennard-Arrington CB 3-as és egy Wilson-DMC safety sor szerintem bőven megüti a kellő szintet.SchleckSzerintem nem baj ez, legalább most biztosan motivált lesz az új szerződés miatt és ha valami hülye balhéja lenne, akkor sem lenne az elkövetkező évekre dead money.Nem mondtam, hogy baj, igazad van 😊 Minden esetre én akkor lennék nyugodt, ha hoznánk még egy kezdő kaliberű cornert a piacról. Ott van még Grimes, Gamble...Boston
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Ez a felállás egy sérülésnyire/ítéletnyire/balhényira van attól, hogy Arrington a szélen játszon. Az pedig maga az apokalipszis.BostonHát valahogy én is így vagyok ezzel, lehetne még +1 CB-t hozni (Grimes, Winfield még azért elérhető). Abraham-ról nincs semmi hír, most ennyire nagyok az igényei vagy még mindig megy az alkudozás? Amúgy Israel Idonije-t elvetemült ötlet lenne idecsábítani?! Mindenféleképpp jó lenne tuningolni D falat még FA-ról.
több mint 13 éve
Talib-ot nyilvánvalóan Laron Landry példája motiválta, különben nem kockáztatott volna be 1 évet, amikor több éves szerződést is kaphatott volna - nem sokkal kevesebbért. Azaz, a célja az, hogy csináljon egy kiemelkedő idényt, és utána kapjon valahol egy big contractot. Namost, ez jó hír, mert ezek szerint nagyon motivált. Másrészt viszont ha jól játszik és big money-ra megy, akkor nem valószínű, hogy licitháborúban megtartanátok jövőre. Ergo, vagy egy UDFA,-r vagy egy olcsóbb draft picket esetleg lehet értelme rááldozni a posztra, a jövőre való tekintettel. Feltéve persze, ha nincs valahol nagyobb need.Én egyébként nem szeretnék több embert a sec-be. Van még szerintem needünk máshol is, ahova nagyobb upgrade-ek jöhetnének szerintem. Egy Talib-Dennard-Arrington CB 3-as és egy Wilson-DMC safety sor szerintem bőven megüti a kellő szintet.SchleckSzerintem nem baj ez, legalább most biztosan motivált lesz az új szerződés miatt és ha valami hülye balhéja lenne, akkor sem lenne az elkövetkező évekre dead money.Nem mondtam, hogy baj, igazad van 😊 Minden esetre én akkor lennék nyugodt, ha hoznánk még egy kezdő kaliberű cornert a piacról. Ott van még Grimes, Gamble...Boston

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Jó döntés, Wilson után ismét egy örömteli bejelentés. Alakul a D# és a secondary. Most jöhet Vollmer és Edelman szerződtetése.
Grimes mondjuk ettől még bőven elférne, hogy mélység is legyen ne csak emberanyag, mert Arringtont senki nem akarja széleken látni, még kényszerből sem. 😛
Bostonnal egyetértek meg is előzött. 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Én egyébként nem szeretnék több embert a sec-be. Van még szerintem needünk máshol is, ahova nagyobb upgrade-ek jöhetnének szerintem. Egy Talib-Dennard-Arrington CB 3-as és egy Wilson-DMC safety sor szerintem bőven megüti a kellő szintet. SchleckEz a felállás egy sérülésnyire/ítéletnyire/balhényira van attól, hogy Arrington a szélen játszon. Az pedig maga az apokalipszis.
Szerk.: Köszi JJ és Bazzani
Do your job
több mint 13 éve
Na, örülök, hogy más is így látja ^^Csak azért idéztelek téged, mert te írtad be a hírt. 😊Nem mondtam, hogy baj, igazad van 😊 Minden esetre én akkor lennék nyugodt, ha hoznánk még egy kezdő kaliberű cornert a piacról. Ott van még Grimes, Gamble...Bostongsn twitteréről:Szerintem nem baj ez, legalább most biztosan motivált lesz az új szerződés miatt és ha valami hülye balhéja lenne, akkor sem lenne az elkövetkező évekre dead money.Schleck
Talib nemet mondott a Patriots három és ötéves szerződésajánlatára is. Előbbi 4,5, utóbbi 4,3 milliós átlagot fizetett volna.Boston
Én egyébként nem szeretnék több embert a sec-be. Van még szerintem needünk máshol is, ahova nagyobb upgrade-ek jöhetnének szerintem. Egy Talib-Dennard-Arrington CB 3-as és egy Wilson-DMC safety sor szerintem bőven megüti a kellő szintet.
Az már nagyon jó hír számomra, hogy elől valószínűleg nem fogunk CB-t vagy S-t húzni, ez nagyon nem tartozik az erősségeink közé. 😀Schleck

több mint 13 éve
Csak azért idéztelek téged, mert te írtad be a hírt. 😊Nem mondtam, hogy baj, igazad van 😊 Minden esetre én akkor lennék nyugodt, ha hoznánk még egy kezdő kaliberű cornert a piacról. Ott van még Grimes, Gamble...Bostongsn twitteréről:Szerintem nem baj ez, legalább most biztosan motivált lesz az új szerződés miatt és ha valami hülye balhéja lenne, akkor sem lenne az elkövetkező évekre dead money.Schleck
Talib nemet mondott a Patriots három és ötéves szerződésajánlatára is. Előbbi 4,5, utóbbi 4,3 milliós átlagot fizetett volna.Boston
Én egyébként nem szeretnék több embert a sec-be. Van még szerintem needünk máshol is, ahova nagyobb upgrade-ek jöhetnének szerintem. Egy Talib-Dennard-Arrington CB 3-as és egy Wilson-DMC safety sor szerintem bőven megüti a kellő szintet.
Az már nagyon jó hír számomra, hogy elől valószínűleg nem fogunk CB-t vagy S-t húzni, ez nagyon nem tartozik az erősségeink közé. 😀
több mint 13 éve
Nem mondtam, hogy baj, igazad van 😊 Minden esetre én akkor lennék nyugodt, ha hoznánk még egy kezdő kaliberű cornert a piacról. Ott van még Grimes, Gamble...gsn twitteréről:Szerintem nem baj ez, legalább most biztosan motivált lesz az új szerződés miatt és ha valami hülye balhéja lenne, akkor sem lenne az elkövetkező évekre dead money.Schleck
Do your job
több mint 13 éve
gsn twitteréről:Szerintem nem baj ez, legalább most biztosan motivált lesz az új szerződés miatt és ha valami hülye balhéja lenne, akkor sem lenne az elkövetkező évekre dead money.
több mint 13 éve
gsn twitteréről:Ergo nekünk évi fél misivel ér többet ő, mint a liga legjobban kereső slot cb-je.
több mint 13 éve
gsn twitteréről:Talib nemet mondott a Patriots három és ötéves szerződésajánlatára is. Előbbi 4,5, utóbbi 4,3 milliós átlagot fizetett volna.
Do your job
több mint 13 éve
Az rendben van, a lényege Gogo mondandójának az volt, hogy ne az 1. kör menjen WR-re 😊DL vagy OL, WR-re inkább szánják a 3. kört (ha nem adják oda a Steelers-nek Sandersért)GogoHa odaadják akkor is WR-re szánják 😛Shilkor

több mint 13 éve
DL vagy OL, WR-re inkább szánják a 3. kört (ha nem adják oda a Steelers-nek Sandersért)GogoHa odaadják akkor is WR-re szánják 😛
több mint 13 éve
DL vagy OL, WR-re inkább szánják a 3. kört (ha nem adják oda a Steelers-nek Sandersért)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Na akkor még legyen meg Vollmer is és akkor nem is annyira vészes az FA tevékenységünk. Így akkor nagyon úgy néz ki, hogy az 1. kör D-line vagy Wr lesz. Remélem előbbi.
több mint 13 éve
Éljen, éljen, már csak Dennardot ne sitteljék le, és a secondary pipa 😊

több mint 13 éve
Breaking:Talib újabb egy évig Patriot (Schefter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
ez lehet csak az 53-as roster szűkítésig tartAlbert BreerEgész héten erre a hírre vártam...Proxi
Niko Koutouvides is signing a 1-year deal with the Patriots.dbo
:: HIBÁS KÉP ::