New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
FaFej nekem is az egyik kedvencem, kár érte... bár Vereen mellett szvsz felesleges lett volna megtartani, az idei szezon végére nagyon beindult a fiatal. Gondolom Washington lesz a csere 3rd down, s sokat dob a dolgon, hogy ő érdemi ST-értékkel is bír, visszahordóként fog funkcionálni.
Azért kíváncsi vagyok, hogy FaFej 1. mekkora fizut kapott végül 2. mit fog produkálni a Chargersnél. Nagyon kevés O-ban tud akkora szerepet vállalni, mint nálunk.

Az Arrington-újraigazolás számai eddig qrvára nem viccesek, remélem gyorsan tisztázza valaki, hogy ennek az összegnek csak a 2/3-át kapta meg. Minimális ráfizetéssel ezért a pénzért S. Smith-t kaptuk volna, aki mégiscsak egy korrekt #2 CB.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Doom-ot nem lehetne gyorsan megszerezni, ha már így felszabadult?
Tudom, hogy a DE nem a legsürgősebb hiányposzt, de BPA alapon?Sinisa
Ezerszer inkább, mint a másik két említettet 😊

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Doom-ot nem lehetne gyorsan megszerezni, ha már így felszabadult?
Tudom, hogy a DE nem a legsürgősebb hiányposzt, de BPA alapon?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Közben a Phins behúzta Brandon Gibsont is Wallace, Hartline és Bess mellé. Kíváncsi vagyok mekkorára nyúlna az arcunk, ha Talib aláírna a Redskinshez. Ja nem baj, szereztünk már egy PR/KR-t...

Do your job
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Glenn Dorsey két évre 6 milliót kapott a 49erstől. Lassan kezd úgy alakulni a helyzet, hogy drafton "kötelező" lesz a 3tech legkésőbb a második körben. Mindenképpen csalódás, hogy ennyire nyomott árak mellett sem volt az aktív az első napokban a Pats, de még nem osztottak ki minden lapot. Idonije még mindig jöhet, de a 3tech/pass rusher DT mezőny már eltűnt.

Úgy tűnik állagmegóvás van folyamatban, azért küzd a vezetőség, hogy megtartsák a tavalyi csapatot. Az erősítés majd csak ezután jön.DoM
Glenn Dorsey két évre 6 milliót kapott a 49erstől. Lassan kezd úgy alakulni a helyzet, hogy drafton "kötelező" lesz a 3tech legkésőbb a második körben. Mindenképpen csalódás, hogy ennyire nyomott árak mellett sem volt az aktív az első napokban a Pats, de még nem osztottak ki minden lapot. Idonije még mindig jöhet, de a 3tech/pass rusher DT mezőny már eltűnt.

Úgy tűnik állagmegóvás van folyamatban, azért küzd a vezetőség, hogy megtartsák a tavalyi csapatot. Az erősítés majd csak ezután jön.DoM
Hát az eddig nagyon jól sikerült! Welker el, Fafej el, Thomas el, van egy topfizetéses nickelback-ünk.... A tavalyi csapat sem volt elég a sikerhez, ez egyértelmű volt, most csak egyre gyengülünk. Vollmer, Talib - semmi hír, de ezt is gyanúsnak tartom, gondolom, ezerrel próbálkoznak máshova igazolni.

Gronk üvegből van, Hörni szintén sérülékeny, Lloyd-al idén sem volt meg a chemistry, Amendolával is össze kell szokni, ha menni fog egyáltalán (és nem sérül le rögtön.) A védelemben pedig nem látok szignifikáns erősítést (Abrahams vagy Freeny talán az lenne, de a sec. akkor sem erősödne.)

Nem emlékszem, mikor láttam ilyen pesszimistán a szezont.Burkus
+1. 2005-óta követem az off-seasont komolyabban, de ennyire még nem voltam csalódott, mint most.
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Ekkora cap space mellett ez nem vállalható célkitűzés.Boston
... és mire jöhetne az erősítés fázis, már nem lesz kivel.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Ekkora cap space mellett ez nem vállalható célkitűzés.

Do your job
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 482 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Hát az eddig nagyon jól sikerült! Welker el, Fafej el, Thomas el, van egy topfizetéses nickelback-ünk.... A tavalyi csapat sem volt elég a sikerhez, ez egyértelmű volt, most csak egyre gyengülünk. Vollmer, Talib - semmi hír, de ezt is gyanúsnak tartom, gondolom, ezerrel próbálkoznak máshova igazolni.

Gronk üvegből van, Hörni szintén sérülékeny, Lloyd-al idén sem volt meg a chemistry, Amendolával is össze kell szokni, ha menni fog egyáltalán (és nem sérül le rögtön.) A védelemben pedig nem látok szignifikáns erősítést (Abrahams vagy Freeny talán az lenne, de a sec. akkor sem erősödne.)

Nem emlékszem, mikor láttam ilyen pesszimistán a szezont.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Úgy tűnik állagmegóvás van folyamatban, azért küzd a vezetőség, hogy megtartsák a tavalyi csapatot. Az erősítés majd csak ezután jön.
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Egyelőre elég szarul festenek ezek a lépések. Végre bevásárolhatnánk minőségi CB-ket így, hogy áron alul megy el mindegyik, erre Arringtonnak ennyit fizetünk...És tutira veszem, hogy jönnek majd megint a sérülések és kurvaanyázhatunk, mikor Arrington kikerül a szélre.
több mint 13 éve
És még Donald Jones szerződéséről semmit nem tudni. Ki ne derüljön, h többet kap majd mint Lloyd...Boston
Furcsa lenne, ha pár százezres aláírás pénz, esetleg roster bónusz mellett tartalmazna garantált összeget.
több mint 13 éve
És még Donald Jones szerződéséről semmit nem tudni. Ki ne derüljön, h többet kap majd mint Lloyd...

Do your job
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Lassan Pollard fan klub alakul itt!! 😊 Bár ő tényleg jöhetne

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 607 — Patriots fan
hát ez még viccnek is rossz, biztos nem keverték össze Talibbal?! 😊
FA piac lúzerei címre esélyesek vagyunk eddig, nehéz lesz innen pozitív irányba mozdítani a pats szurkolók hangulatát. Pollard (bár ő azért érdekes lenne pats mezben)-Wilson-Grimes hármasból jöhetne azért valaki...

több mint 13 éve
Reed olyan messze van "bohóc" Ochotól, mint Arrington az elit CB #1-től 😊Bruschi85
Reed érkezésével megint mehetne vissza CB-nek McCourty, aztán 1-2 év után megint free safetynek. Ennyit szerintem nem ér, plusz már nem a Texans a tuti befutó nála?

Pollard vajon mennyit kérhet éves szinten? McCourty mellé ő lenne az ideális kiegészítő safety. Csak TC-ben ne tegye IR-re a fél csapatot. 😛
több mint 13 éve
De sajna Reed is távolodik szépen az elit safetytől 😊 Csak azt mondom, a kölcsönös tisztelet blabla, még nem számít semmit

több mint 13 éve
Tényleg jól beindultunk ma. Reiss most boldog gondolom. Hoztunk egy Greg Lewis 2.0-át 3 évre, és majdnem sikerült annyit fizetnünk egy slot CB-nek, amennyiért Sean Smith talált csapatot magának...

Do your job
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Minden nap kell valami rossz üzletet kötni, ma Arrington lett túlfizetve
Nevetséges és komolytalan, jöjjön már Reed, Wilson bejelentés, mert ez roppant sovány eddig.
Ráadásul Fafej is elment.Bruschi85
Na mondjuk Reeddel olyan jól járnánk? Bár, ha van fasza FS, akkor DMC-nek is könnyebb, és jobban tolja, de olyan faszán bevált ott, hogy inkább CB kéne, nem egy lassan 35 éves safety... Freeney meg ha vállalja a Neo szerepkört, akkor fasza, ha kezdőnek, akkor majd akkor örülök, ha olyan szezont hoz (kár, hogy erre nem látok sok sanszot 😊)Wyatt
Szerintem vezér lenne simán, nagyon jól járnánk vele, szimpatikus, szeretne is itt játszani BB-vel kölcsönös tisztelet, és győztes típus, egyértelmű erősítés lenne, főleg akkor amikor ilyen "fogalmatlan" Arringtonok kapnak 4 éves fizut, óriási garantálttal.
De felőlem jöhet Wilson és Grimes is, csak minőségi erősítés legyen, mert az idei offseasonra a pocsék a legjobb jelző sajnos, még jó, hogy lesz egy draft is kompenzálni.Bruschi85
Szevasz Ocho 😊Wyatt
Reed olyan messze van "bohóc" Ochotól, mint Arrington az elit CB #1-től 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Nevetséges és komolytalan, jöjjön már Reed, Wilson bejelentés, mert ez roppant sovány eddig.
Na mondjuk Reeddel olyan jól járnánk? Bár, ha van fasza FS, akkor DMC-nek is könnyebb, és jobban tolja, de olyan faszán bevált ott, hogy inkább CB kéne, nem egy lassan 35 éves safety... Freeney meg ha vállalja a Neo szerepkört, akkor fasza, ha kezdőnek, akkor majd akkor örülök, ha olyan szezont hoz (kár, hogy erre nem látok sok sanszot 😊)Wyatt
Szerintem vezér lenne simán, nagyon jól járnánk vele, szimpatikus, szeretne is itt játszani BB-vel kölcsönös tisztelet, és győztes típus, egyértelmű erősítés lenne, főleg akkor amikor ilyen "fogalmatlan" Arringtonok kapnak 4 éves fizut, óriási garantálttal.
De felőlem jöhet Wilson és Grimes is, csak minőségi erősítés legyen, mert az idei offseasonra a pocsék a legjobb jelző sajnos, még jó, hogy lesz egy draft is kompenzálni.Bruschi85
Szevasz Ocho 😊

több mint 13 éve
De felőlem jöhet Wilson és Grimes is, csak minőségi erősítés legyen, mert az idei offseasonra a pocsék a legjobb jelző sajnos, még jó, hogy lesz egy draft is kompenzálni.

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Yates ennyit írt még FA piac előtt Arringtonra... 😀 akkor majdnem leestem a székről a röhögéstől. Ez szánalmas. Lewis, Houston, Smith ? csámpioncsipsz

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Na mondjuk Reeddel olyan jól járnánk? Bár, ha van fasza FS, akkor DMC-nek is könnyebb, és jobban tolja, de olyan faszán bevált ott, hogy inkább CB kéne, nem egy lassan 35 éves safety... Freeney meg ha vállalja a Neo szerepkört, akkor fasza, ha kezdőnek, akkor majd akkor örülök, ha olyan szezont hoz (kár, hogy erre nem látok sok sanszot 😊)

több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Hát dögöljek meg, ha értem a FA ügyködésünket. Szerintem Brady haza sem jön a nyaralásából.LordTamas
Őszintén szólva én sosem értettem az offseason ügyködésünket! 😛

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Ráadásul Fafej is elment.

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Hát dögöljek meg, ha értem a FA ügyködésünket. Szerintem Brady haza sem jön a nyaralásából.