New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
nfllabor.files.wordpress.com/2010/01/collective-bargaining-agreement-2011-2020.pdfMatchelésnél pontosan ugyanazt a szerződést kell megadni, és nem jelent semmit, hogy a Patriots még nem ajánlott offer sheetet Sanders-nek.vassadiBiztos ez? Ezt a szabályt simán ki lehet játszani. Rátesznek a totálra egy dollárt és már nem is matchelték, hanem jobbat adtak, és stuktúrálhatják ahova akarják. Akkor meg mi értelme?peterk2005
39. oldal
több mint 13 éve
Ha nem matchelik, akkor bukják a playát (a pickért cserébe). Nem tudom ebben mi a kijátszás.Matchelésnél pontosan ugyanazt a szerződést kell megadni, és nem jelent semmit, hogy a Patriots még nem ajánlott offer sheetet Sanders-nek.vassadiBiztos ez? Ezt a szabályt simán ki lehet játszani. Rátesznek a totálra egy dollárt és már nem is matchelték, hanem jobbat adtak, és stuktúrálhatják ahova akarják. Akkor meg mi értelme?peterk2005
több mint 13 éve
Matchelésnél pontosan ugyanazt a szerződést kell megadni, és nem jelent semmit, hogy a Patriots még nem ajánlott offer sheetet Sanders-nek.vassadiBiztos ez? Ezt a szabályt simán ki lehet játszani. Rátesznek a totálra egy dollárt és már nem is matchelték, hanem jobbat adtak, és stuktúrálhatják ahova akarják. Akkor meg mi értelme?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Donald Jones contract according to @ESPNBoston 3 yrs. 4.155 million.. cap hit of 1.19 million in 2013...non-guaranteed base salaryGyakorlatilag barmikor kilehet vagni minimalis veszteseggel
“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
Van valami határidő vagy mi, mindjárt megkeresem La Canforra twittjét.szerintem ez nem jelent semmit csak ez a het, de lehet tevedek
Retweeted Jason La Canfora (@JasonLaCanfora):
PIT received no offer sheet on Sanders from Pats as 4pm waiver deadline passed. Waivers exist on Sun this time of year, too. stay tunedpolamaluLehet van valami határidő az interjú után, vagyis azt nem lehet eljátszani, hogy meghívom azt majd 2 hónap múlva adok neki offert. Egyébként nemsokára a cap limit alá kell kerülni, vagyis ezt is figyelembe kell venni! Ezért sem lehet már sokáig húzni. Az amerikaiak, szurkolók már arról számolnak be, hogy marad.dbo
több mint 13 éve
Matchelésnél pontosan ugyanazt a szerződést kell megadni, és nem jelent semmit, hogy a Patriots még nem ajánlott offer sheetet Sanders-nek.
több mint 13 éve
Van valami határidő vagy mi, mindjárt megkeresem La Canforra twittjét.szerintem ez nem jelent semmit csak ez a het, de lehet tevedek
PIT received no offer sheet on Sanders from Pats as 4pm waiver deadline passed. Waivers exist on Sun this time of year, too. stay tunedpolamalu
ez nfl.com:
Q. What could restrict the ability of a Restricted Free Agent to sign with a new club?
A. If he has received a "qualifying offer" (a salary tender predetermined by the Collective Bargaining Agreement between the league and its players) from his old club. He can negotiate with any club through April 19. If the Restricted Free Agent signs an offer sheet with a new club, his old club can match the offer and retain him because the qualifying offer entitles it to a "right of first refusal" on any offer sheet the player signs. If the old club does not match the offer, it may receive draft choice compensation depending on the amount of its qualifying offer. If an offer sheet is not executed on or before April 19, the player's negotiating rights revert exclusively to his old club. In addition, a player who would otherwise be a Restricted Free Agent may be designated by his old club as its Franchise Player or Transition Player. No Restricted Free Agents were designated as such this year.
“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
Van valami határidő vagy mi, mindjárt megkeresem La Canforra twittjét.valaki kijavit majd ha nem igy lenne de szerintem a pontos szerzodest kell matchelni vagy valasztjatok a draft picket ami jelen esetben ugye az eredeti 3. kor. Az meg nem jelent semmit, hogy meg nem kaptatok offer sheetet nyilvan csak utolso pillanatba fogja benyujtani a pats ha akarja sanderst, h minnel kevesebb penzetek legyen mozognidboAzért mert ti front loaded szerződést kínáltok muszáj nekünk is ugyanolyat? Nem csak a végösszegnek kell egyeznie?Ha nem adtok neki nagy lóvét, akkor simán matcheljük az ajánlatotokat.ShilkorAnnyira siman biztos nem, ha front loaded szerzodest kot a csapat anelkul h jo par ember szerzodeset modositanatok kizart dolog vagy total elusztok meg jobban mint most. Ketchuppal meg mindig nem lehet fizetni a jatekosokat...dbo
szerk.: közben már tárgytalanLa Canfora azt twittelte, hogy E nem kapott offer sheet-et ezért marad nálunkpolamalu a Steelers topikbande azért érdekel a válasz, ha tudja vki.Shilkor
PIT received no offer sheet on Sanders from Pats as 4pm waiver deadline passed. Waivers exist on Sun this time of year, too. stay tuned
több mint 13 éve
valaki kijavit majd ha nem igy lenne de szerintem a pontos szerzodest kell matchelni vagy valasztjatok a draft picket ami jelen esetben ugye az eredeti 3. kor. Az meg nem jelent semmit, hogy meg nem kaptatok offer sheetet nyilvan csak utolso pillanatba fogja benyujtani a pats ha akarja sanderst, h minnel kevesebb penzetek legyen mozogniAzért mert ti front loaded szerződést kínáltok muszáj nekünk is ugyanolyat? Nem csak a végösszegnek kell egyeznie?Ha nem adtok neki nagy lóvét, akkor simán matcheljük az ajánlatotokat.ShilkorAnnyira siman biztos nem, ha front loaded szerzodest kot a csapat anelkul h jo par ember szerzodeset modositanatok kizart dolog vagy total elusztok meg jobban mint most. Ketchuppal meg mindig nem lehet fizetni a jatekosokat...dbo
szerk.: közben már tárgytalanLa Canfora azt twittelte, hogy E nem kapott offer sheet-et ezért marad nálunkpolamalu a Steelers topikbande azért érdekel a válasz, ha tudja vki.Shilkor
több mint 13 éve
Azért mert ti front loaded szerződést kínáltok muszáj nekünk is ugyanolyat? Nem csak a végösszegnek kell egyeznie?Ha nem adtok neki nagy lóvét, akkor simán matcheljük az ajánlatotokat.ShilkorAnnyira siman biztos nem, ha front loaded szerzodest kot a csapat anelkul h jo par ember szerzodeset modositanatok kizart dolog vagy total elusztok meg jobban mint most. Ketchuppal meg mindig nem lehet fizetni a jatekosokat...dbo
szerk.: közben már tárgytalan
La Canfora azt twittelte, hogy E nem kapott offer sheet-et ezért marad nálunkpolamalu a Steelers topikbande azért érdekel a válasz, ha tudja vki.
több mint 13 éve
ebbe a sanders gyerekbe nem tudom mivel láttok több fantáziát hogy még picket is áldozzunk rá
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Ha nem adtok neki nagy lóvét, akkor simán matcheljük az ajánlatotokat.ShilkorAnnyira siman biztos nem, ha front loaded szerzodest kot a csapat anelkul h jo par ember szerzodeset modositanatok kizart dolog vagy total elusztok meg jobban mint most. Ketchuppal meg mindig nem lehet fizetni a jatekosokat...
több mint 13 éve
Welker és Lloyd helyett Amendola és Sanders, nem vagyok teljesen meggyőzve. (Bár dbo érvelése logikus.)Stallworth meg állítólag összeégette magát valami hőlégballonon.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Ha nem adtok neki nagy lóvét, akkor simán matcheljük az ajánlatotokat.Nem tudom, hogy egy harmadik körös pick megéri-e ezt a cserét...BostonSzerintem igen, annyira random, h drafton 3. kor vegen ki fog bent maradni elkapo, h megerne elhozni. Evrol evre folyamatosan fejlodik ahogy egyre nagyobb szerepet kap hatarozottan nagyobb upsideja mint Lloydnak, akire raneznek es elfekszik raadasul allitolag az oltozobe se imadjak annyira nem veletlenul isten tudja hanyadik csapata lesz a kovetkezo... + amennyit Lloydnak kellet volna fizetni abbol meglehet nem csak Sanders de Donald Jones is szal anyagilag se veszes. Persze lehet majd jon vissza kedvezmenyes aron, nem biztos, hogy olyan nagy lenne ra a keresletdbo
több mint 13 éve
oks, meggyőztél 😉Nem tudom, hogy egy harmadik körös pick megéri-e ezt a cserét...BostonSzerintem igen, annyira random, h drafton 3. kor vegen ki fog bent maradni elkapo, h megerne elhozni. Evrol evre folyamatosan fejlodik ahogy egyre nagyobb szerepet kap hatarozottan nagyobb upsideja mint Lloydnak, akire raneznek es elfekszik raadasul allitolag az oltozobe se imadjak annyira nem veletlenul isten tudja hanyadik csapata lesz a kovetkezo... + amennyit Lloydnak kellet volna fizetni abbol meglehet nem csak Sanders de Donald Jones is szal anyagilag se veszes. Persze lehet majd jon vissza kedvezmenyes aron, nem biztos, hogy olyan nagy lenne ra a keresletdbo
Do your job
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy egy harmadik körös pick megéri-e ezt a cserét...BostonSzerintem igen, annyira random, h drafton 3. kor vegen ki fog bent maradni elkapo, h megerne elhozni. Evrol evre folyamatosan fejlodik ahogy egyre nagyobb szerepet kap hatarozottan nagyobb upsideja mint Lloydnak, akire raneznek es elfekszik raadasul allitolag az oltozobe se imadjak annyira nem veletlenul isten tudja hanyadik csapata lesz a kovetkezo... + amennyit Lloydnak kellet volna fizetni abbol meglehet nem csak Sanders de Donald Jones is szal anyagilag se veszes. Persze lehet majd jon vissza kedvezmenyes aron, nem biztos, hogy olyan nagy lenne ra a kereslet
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy egy harmadik körös pick megéri-e ezt a cserét...
Do your job
több mint 13 éve
According to @jeffphowe, the #Patriots will be releasing Brandon Lloyd. No go on the $3m bonus it seems.Mike Loyko
Releasing Brandon Lloyd, could certainly be the precursor of signing Emmanuel Sanders. Definitely still need to draft a WR as well.
megse lesz szerzodesmodositas ugy nez ki
több mint 13 éve
megfejelve azzal, hogy idén mindenkinél elég szűkös a gatya és sehol sem kapott volna nagy lét és úgy gondolják az ügynökével, hogy egy év múlva benyújthatják akárhol a nagylére az igénytTalib-ot nyilvánvalóan Laron Landry példája motiválta, különben nem kockáztatott volna be 1 évet, amikor több éves szerződést is kaphatott volna - nem sokkal kevesebbért. Azaz, a célja az, hogy csináljon egy kiemelkedő idényt, és utána kapjon valahol egy big contractot. Namost, ez jó hír, mert ezek szerint nagyon motivált. Másrészt viszont ha jól játszik és big money-ra megy, akkor nem valószínű, hogy licitháborúban megtartanátok jövőre. Ergo, vagy egy UDFA,-r vagy egy olcsóbb draft picket esetleg lehet értelme rááldozni a posztra, a jövőre való tekintettel. Feltéve persze, ha nincs valahol nagyobb need.peterk2005Én egyébként nem szeretnék több embert a sec-be. Van még szerintem needünk máshol is, ahova nagyobb upgrade-ek jöhetnének szerintem. Egy Talib-Dennard-Arrington CB 3-as és egy Wilson-DMC safety sor szerintem bőven megüti a kellő szintet.SchleckSzerintem nem baj ez, legalább most biztosan motivált lesz az új szerződés miatt és ha valami hülye balhéja lenne, akkor sem lenne az elkövetkező évekre dead money.Nem mondtam, hogy baj, igazad van 😊 Minden esetre én akkor lennék nyugodt, ha hoznánk még egy kezdő kaliberű cornert a piacról. Ott van még Grimes, Gamble...Boston
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Ez a felállás egy sérülésnyire/ítéletnyire/balhényira van attól, hogy Arrington a szélen játszon. Az pedig maga az apokalipszis.BostonHát valahogy én is így vagyok ezzel, lehetne még +1 CB-t hozni (Grimes, Winfield még azért elérhető). Abraham-ról nincs semmi hír, most ennyire nagyok az igényei vagy még mindig megy az alkudozás? Amúgy Israel Idonije-t elvetemült ötlet lenne idecsábítani?! Mindenféleképpp jó lenne tuningolni D falat még FA-ról.
több mint 13 éve
Talib-ot nyilvánvalóan Laron Landry példája motiválta, különben nem kockáztatott volna be 1 évet, amikor több éves szerződést is kaphatott volna - nem sokkal kevesebbért. Azaz, a célja az, hogy csináljon egy kiemelkedő idényt, és utána kapjon valahol egy big contractot. Namost, ez jó hír, mert ezek szerint nagyon motivált. Másrészt viszont ha jól játszik és big money-ra megy, akkor nem valószínű, hogy licitháborúban megtartanátok jövőre. Ergo, vagy egy UDFA,-r vagy egy olcsóbb draft picket esetleg lehet értelme rááldozni a posztra, a jövőre való tekintettel. Feltéve persze, ha nincs valahol nagyobb need.Én egyébként nem szeretnék több embert a sec-be. Van még szerintem needünk máshol is, ahova nagyobb upgrade-ek jöhetnének szerintem. Egy Talib-Dennard-Arrington CB 3-as és egy Wilson-DMC safety sor szerintem bőven megüti a kellő szintet.SchleckSzerintem nem baj ez, legalább most biztosan motivált lesz az új szerződés miatt és ha valami hülye balhéja lenne, akkor sem lenne az elkövetkező évekre dead money.Nem mondtam, hogy baj, igazad van 😊 Minden esetre én akkor lennék nyugodt, ha hoznánk még egy kezdő kaliberű cornert a piacról. Ott van még Grimes, Gamble...Boston

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Jó döntés, Wilson után ismét egy örömteli bejelentés. Alakul a D# és a secondary. Most jöhet Vollmer és Edelman szerződtetése.
Grimes mondjuk ettől még bőven elférne, hogy mélység is legyen ne csak emberanyag, mert Arringtont senki nem akarja széleken látni, még kényszerből sem. 😛
Bostonnal egyetértek meg is előzött. 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Én egyébként nem szeretnék több embert a sec-be. Van még szerintem needünk máshol is, ahova nagyobb upgrade-ek jöhetnének szerintem. Egy Talib-Dennard-Arrington CB 3-as és egy Wilson-DMC safety sor szerintem bőven megüti a kellő szintet. SchleckEz a felállás egy sérülésnyire/ítéletnyire/balhényira van attól, hogy Arrington a szélen játszon. Az pedig maga az apokalipszis.
Szerk.: Köszi JJ és Bazzani
Do your job
több mint 13 éve
Na, örülök, hogy más is így látja ^^Csak azért idéztelek téged, mert te írtad be a hírt. 😊Nem mondtam, hogy baj, igazad van 😊 Minden esetre én akkor lennék nyugodt, ha hoznánk még egy kezdő kaliberű cornert a piacról. Ott van még Grimes, Gamble...Bostongsn twitteréről:Szerintem nem baj ez, legalább most biztosan motivált lesz az új szerződés miatt és ha valami hülye balhéja lenne, akkor sem lenne az elkövetkező évekre dead money.Schleck
Talib nemet mondott a Patriots három és ötéves szerződésajánlatára is. Előbbi 4,5, utóbbi 4,3 milliós átlagot fizetett volna.Boston
Én egyébként nem szeretnék több embert a sec-be. Van még szerintem needünk máshol is, ahova nagyobb upgrade-ek jöhetnének szerintem. Egy Talib-Dennard-Arrington CB 3-as és egy Wilson-DMC safety sor szerintem bőven megüti a kellő szintet.
Az már nagyon jó hír számomra, hogy elől valószínűleg nem fogunk CB-t vagy S-t húzni, ez nagyon nem tartozik az erősségeink közé. 😀Schleck