New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Albert Breer
Niko Koutouvides is signing a 1-year deal with the Patriots.dbo
Egész héten erre a hírre vártam...

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
dbo 81 — hater
abrahamről nincs hír? vhol olvastam hogy aláírt ideghstzR
Semmi hír, valószínűleg eléggé elszállt igényei lehetnek.. mi vagyunk a 4. csapat, ahol vizitált.Gyulus
valoszinuleg azert nincs egyikukrol sem semmi hir, mert targyalnak. ha elszallt igenyek es hasonlok lennenek tele lenne a media, hogy vegzett tovabb allt es megy mashova visitre imho, de majd kiderul

Albert Breer
Niko Koutouvides is signing a 1-year deal with the Patriots.

“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
abrahamről nincs hír? vhol olvastam hogy aláírt ideghstzR
Semmi hír, valószínűleg eléggé elszállt igényei lehetnek.. mi vagyunk a 4. csapat, ahol vizitált.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Sanders még nem biztos:
"Patriots still mulling whether to sign Steelers WR Emmanuel Sanders to an offer sheet. So far, no decision made and no offer sheet signed." (Schefter, twitter)

Abrahamról a vizitje óta nem láttam hírt.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
abrahamről nincs hír? vhol olvastam hogy aláírt ide

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Én nem látom sajnos, hogy pass coverage terén előrelépést jelentene. Talán cover LB-ként, de safetyként nem hiszem...Boston
Ha McCourty marad leghátul, akkor csak lehet olyan zónákat felépíteni, hogy Wilsont mélységben ne tudja szétszívatni az ellenfél koordinátora játékról-játékra (mert oké, hogy az alaptétel, hogy mindkét safety mindkét posztot játssza, de talán lehet a játékosok erőssége irányába igazítani egy picit a rendszeren - Reed/Pollard, Clark/Polamalu szereposztás). Az a fizikális jelenlét, amit a boxban tud okozni a rövid passzoknál, és a keresztbe futó elkapóknál érhet annyit, hogy látható javulás legyen a passz elleni védelem évek óta látványosan leggyengébb pontján (5-8 yard a pálya közepén).
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
ezzel eldőlt hogy Pollardnak valószínűleg nem teszünk ajánlatot.

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ambivalens érzéseim vannak Adrian Wilson szerződtetésével kapcsolatban is. Olyan játékos, akinek akkor is örülnék, ha nem lenne rá szükségünk. Másrészt viszont ennek a védelemnek eddig sem a futás megállítása okozta a legnagyobb problémát, hanem a passz elleni védekezés. Én nem látom sajnos, hogy pass coverage terén előrelépést jelentene. Talán cover LB-ként, de safetyként nem hiszem...

Do your job
több mint 13 éve
dbo 81 — hater
Mike Loyko
According to Gerry Dulac of the Pittsburgh-Post Gazette Steelers WR Emmanuel Sanders HAS signed an offer sheet with the #Patriots
 www.post-gazette.com/stories/sports/steelers/steelers-wr-sanders-could-be-headed-to-new-england-679537/

“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Na végre valami jó hír! 😊
Mivel Wilsont korábban is vártam, egyértelmű erősítés a secondarybe, DMC mellett.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
dbo 81 — hater
Adrian Wilson has signed w/ the New Englanddbo
4 éve a s...-et vertem volna a földhöz örömömben. De még így is nagyon hasznos igazolás, feltéve, hogy legalább a tavalyi szintet hozni tudja😊 DMC ezzel gondolom visszakerül CB posztra.

Lloyddal meddig kell megegyezni a fizucsökkentésről?Gyulus
Elvileg Wilson szerzodese 3 eves ami valosagba valoszinuleg 1+1 max, Lloydnal a deadline meg March 17, 4 p.m. ET

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
4 éve a s...-et vertem volna a földhöz örömömben. De még így is nagyon hasznos igazolás, feltéve, hogy legalább a tavalyi szintet hozni tudja😊 DMC ezzel gondolom visszakerül CB posztra.

Lloyddal meddig kell megegyezni a fizucsökkentésről?Gyulus
Miért? Wilson lehet SS, ő meg FS, ezzel én még nem zárnék ki semmit (mondjuk Wilson sem egy hosszú távú megoldás 😊)

több mint 13 éve

Lloyddal meddig kell megegyezni a fizucsökkentésről?
több mint 13 éve
dbo 81 — hater
Adrian Wilson has signed w/ the New England

több mint 13 éve
Taylor Love-hoz és Deadrickhez képest upgrade lenne, passz szituban meg úgyis jönne Armstead és a várva várt UT-nk.
Ez a csere azért is érdekes lenne, mert Taylor 3-4re is alkalmas, NT és DE poszton is...
több mint 13 éve
dbo 81 — hater
Az milyen pletyka már, hogy állítólag szó van egy Mallett Phil Taylor cseréről a Clevelanddel. 😮DoM
Ha figyelembe vesszuk, h meddig van Bradynek szerzodese es, h Mallett 2 ev mulva tuti lelep ingyen. Hulyenek is megerne szerintem😀

több mint 13 éve
Jó kis hústenger lenne az tuti

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Az milyen pletyka már, hogy állítólag szó van egy Mallett Phil Taylor cseréről a Clevelanddel. 😮DoM
bebaszna 😀

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Az milyen pletyka már, hogy állítólag szó van egy Mallett Phil Taylor cseréről a Clevelanddel. 😮
több mint 13 éve
Csak nálunk ne fetrengjen, amúgy fasza lehet 😊

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 824
Confirmed: Sanders has an offer sheet from the Patriots, meetings concluded for the day.
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Doom is jó erősítés lenne, de a két öreg együttes fizetése is kevés lenne neki, ráadásul a fél liga fog érdeklődni iránta 😛

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
A 49ers meg állítólag közel van a megegyezéshez Woodson-al és Asomoghua-val. Asszem, akkor a secondary-t is rendbe tették, az utolsó hiányzó láncszem is a helyén.

Vannak akik jobban csinálják, csak nem tudom hogyan. Mondjuk Kaep és TB pénze nyilván nem ugyanannyi. Vagy ennyivel vonzóbb csapatok vannak nálunk? Pár éve mindenki nálunk akart játszani, most meg mintha inkább menekülnének a fedélzetről. 😕Burkus
Úgy, hogy rajta ülünk kábé 20 milla cap spacen amit 48 fő ST játékosra, valamint azokra a khm középszerű WR-ekre költünk, akik életükben legalább egyszer szétszopatták a liga legdrágább slot CB-jét ellenünk.

Do your job
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 482 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Colts CB @DariusJButler got $1M bonus, $2M guaranteed. Bases of $1 M this year (cap $1.5M) and $2M (cap $2.5M) in 2014.

Na kb. ezt ajánlottam volna meg Arringtonnak, nem 16 misit 4 évre
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 482 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A 49ers meg állítólag közel van a megegyezéshez Woodson-al és Asomoghua-val. Asszem, akkor a secondary-t is rendbe tették, az utolsó hiányzó láncszem is a helyén.

Vannak akik jobban csinálják, csak nem tudom hogyan. Mondjuk Kaep és TB pénze nyilván nem ugyanannyi. Vagy ennyivel vonzóbb csapatok vannak nálunk? Pár éve mindenki nálunk akart játszani, most meg mintha inkább menekülnének a fedélzetről. 😕