New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Csak úgy tűnik nem tudom elmagyarázni, pedig tényleg azt hittem, h elsőre sikerülni fog, egyébként nem is vágtam volna beleBlack_Adder
Mert olyat szeretnél megmagyarázni, ami fel sem merült. Nem lett összehasonlítva a Pats-Colts a Broncos-Raiders meccsel.
Megemlített öt esetet ebből az idényből, amikor ugyanaz történt, mint a Pats-Colts-on. Mégis csak a Pats esetén hozakodnak elő alázással, ezzel a jelenséggel alátámasztva. Ő nem azt szeretné bemutatni, hogy a többiek is aláznak, hanem hogy a kezdő QB passzjátéka a meccs utolsó nyolcadában még nagy vezetésnél sem bizonyíték az alázásra.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Csak úgy tűnik nem tudom elmagyarázni, pedig tényleg azt hittem, h elsőre sikerülni fog, egyébként nem is vágtam volna beleBlack_Adder
A szerzett pont, yard és ennek tempója nem kizárólag a támadóktól függ. Akarhatsz te sorozatos középső futásokkal órát pörgetni és negyedikre puntolni, ha az ellenfél 20 yardot enged futásonként. A cikk ezért próbálta arról az oldalról közelíteni, hogy a passz agresszívabb, pontratörőbb játékot jelent alapból, mint a futás. Ezért emelte ki azt a cikkben a szerző, amit kiemelt.

Az, hogy az egyik passzból 60 yardos TD lett, mert elesett a CB, a másikból meg incomplete vagy éppen intercepiton már nem lehet mérvadó ismérv.
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 466
A running up the score számomra azt jelenti, h mikor már rég eldőlt a meccs, az offense nem lassít le, hanem tovább "alázza" az ellenfelet. Ebből a szempontból az számít, h milyen "sebességgel" támad, és hány pontot szerez.Black_Adder
Marad az eredeti kérdés: mekkora pontelőnynél és mennyi hátralévő perctől kezdve kell a támadóknak térdelni?

Ha az eredmény miatt lesz valami alázás, akkor mást nem tehet egy támadó, mint hogy letérdel.DoM
Pont ez az, amibe harmadszor se akarok belemenni, és pont ezért nem mondtam semmit a pats számira.

A cikk összehasonlította a Pats-Coltsot a Broncos-Raiders-szel.
Számokkal alátámasztva reagáltam, h jóval lassabban támadtunk mint ti, és hogy szerintem így nem running up the score, hiába volt 1 passza Manningnek 5:38-cal a vége előtt.

Egyébként ha ennyire kérdezgeted ez egy teljesen szubjektív dolog, h kinek mi a running up the socre, és mi nem. Nekem a
12:56->3:48. 12 play 9:08 41 yard 3 pont //+28nál
nem az.
De ha valakinek igen, akkor logikusan minden ennél "gyorsabb" támadás is az.

És ha valaki erre:
12:32->9:09 7 play 3:23 80 yard 7pont //+21nél
7:37->3:59 7 play 3:38 39 yard 7pont //+28nál
Összesen 14 play 7:01 119 yard 14 pont
azt mondja, h nem az, akkor logikusan minden ennél lassabb támadás se az.

=> A Broncos-Raiders meccs ezek után szerintem elég jó helyzetben van a Pats-Coltshoz képest

Csak úgy tűnik nem tudom elmagyarázni, pedig tényleg azt hittem, h elsőre sikerülni fog, egyébként nem is vágtam volna bele

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
A running up the score számomra azt jelenti, h mikor már rég eldőlt a meccs, az offense nem lassít le, hanem tovább "alázza" az ellenfelet. Ebből a szempontból az számít, h milyen "sebességgel" támad, és hány pontot szerez.Black_Adder
Marad az eredeti kérdés: mekkora pontelőnynél és mennyi hátralévő perctől kezdve kell a támadóknak térdelni?

Ha az eredmény miatt lesz valami alázás, akkor mást nem tehet egy támadó, mint hogy letérdel.
több mint 13 éve
Nézd, ha nem olvasol, akkor bármit ki lehet hozni bármiből.
Én leírom, hogy miért volt fontos a cikk írójának a passz. ("a játékának a jele, hogy passzol is, nemcsak handoff-ot ad") Erre Te levonod a következtetést: "Ha a kezdő irányító kitérdeli az e szerint az elmélet szerint running up the score, de ha a csere irányító további 21 pontot termel az nem. Na ebben aztán van logika." Tényleg nincs benne egy szikra logika sem. De rajtad kívül senki nem írta, mondta ezt.

Egyelőre az a feltételezésem ennek alapján, hogy tök felszínes voltál, amikor elolvastad a válaszom. Ezért a többire még nem válaszolok.tomi-tomi
Valóban szándékos sarkítás volt, sajnálom. Annyit akartam vele mondani, j h nem attól lesz valami running up the score, hogy fenn marad a kezdő QB és játszik, hanem attól hogy hogyan, milyen módon támad a meccs végén egy CSAPAT.Black_Adder
Nos, pont ezt írta a cikk is. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Én leírom, hogy miért volt fontos a cikk írójának a passz. ("a játékának a jele, hogy passzol is, nemcsak handoff-ot ad") Erre Te levonod a következtetést: "Ha a kezdő irányító kitérdeli az e szerint az elmélet szerint running up the score, de ha a csere irányító további 21 pontot termel az nem. Na ebben aztán van logika." Tényleg nincs benne egy szikra logika sem. De rajtad kívül senki nem írta, mondta ezt.

Egyelőre az a feltételezésem ennek alapján, hogy tök felszínes voltál, amikor elolvastad a válaszom. Ezért a többire még nem válaszolok.tomi-tomi
Valóban szándékos sarkítás volt, sajnálom. Annyit akartam vele mondani, j h nem attól lesz valami running up the score, hogy fenn marad a kezdő QB és játszik, hanem attól hogy hogyan, milyen módon támad a meccs végén egy CSAPAT.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve

Egyelőre az a feltételezésem ennek alapján, hogy tök felszínes voltál, amikor elolvastad a válaszom. Ezért a többire még nem válaszolok.

több mint 13 éve
Nem akartam 1nél többet írni ide, de mégse tudom megállni
A Pats és BB ellen azt szokták felhozni az eredmény hajszolás bizonyítékaként, hogy a végsőkig játszatja Brady-t, kockáztatva a sérülését. Azt a vádat szeretné cáfolni a cikk írója, hogy ez a jelenség (nagy előny birtokában is játszik az első számú irányító és a játékának a jele, hogy passzol is, nemcsak handoff-ot ad) egyáltalán nem egyedi, sőt inkább ez a jellemző.
Ebből a szempontból semmi jelentősége nincs, hogy a drive(-ok) mennyit haladt(ak), hány pontot ért(ek) el.
Nagy előny birtokában, mélyen a negyedik negyedben sok kezdő irányító passzol, tehát a "vádlók" szerint az egészségét "kockáztatják" az edzők.
tomi-tomi
Ha a kezdő irányító kitérdeli az e szerint az elmélet szerint running up the score, de ha a csere irányító további 21 pontot termel az nem. Na ebben aztán van logika.
A running up the score számomra azt jelenti, h mikor már rég eldőlt a meccs, az offense nem lassít le, hanem tovább "alázza" az ellenfelet. Ebből a szempontból az számít, h milyen "sebességgel" támad, és hány pontot szerez. Fontos lehet a yardok száma, mert az ellenfél 2 yardosáról nehéz 5 percet lepörgetni az órából pontszerzés nélkül, vagy legalábbis nehezebb, mint a saját 20-ról indulva.
Btw eddig majd minden egyes csapat szurkolója meg tudta magyarázni, hogy az ő csapata miért is nem csinálja ezt.
De az ugye kizárt, h azért tudja megmagyarázni, mert tényleg nem csinálják. 1. axióma: A Broncos running uppolja a score-t. Na az ilyenre alapozott vitákat szeretem. NEM.
De a nyilvánvaló párhuzamokat nem veszitek észre. A Broncos lehozza a numero egy RB-t, tehát ne is beszéljünk eredményhajszolásról, a Pats lehozza a numero egy TE-jét, de kit érdekel.
Hibás! Nem arra alapoztam a felvetésemet, h lehoztuk McG, csupán a cikk még egy hiányosságára mutattam rá amivel nem is foglalkoztam, mégpedig h attól h az irányító marad még akár a teljes csapatot le lehet cserélni. Magát az indoklást a saját képességeimhez mérten a lehető legkorrektebb módon próbáltam levezetni, úgy tűnik teljesen fölöslegesen, az 1. akxióma miatt teljesen fölöslegesen.
A Patset éppen ezért most fölösleges is idekeverni. Csak találtál egy mellékszálat egy elejtett félszót, amire rá lehetett ugrani.
Kurva gyorsan támadnak akkor is. Kielemzed a saját csapatodat, hogy miért "hibás, félrevezető és hülyeség" az összehasonlítás, de arra nem veszed a fáradságot, hogy esetleg utánanézz, hogyan zajlott le a két Pats drive. Tényleg Edelman nem bírt magával, rohadjon meg, hogy mert 47 yard-ot futni.
Hibás! Én vettem a fáradságot h utánanézzek a dolgoknak, te nem vetted a fáradságot, h értelmezd amit írtam. Ahogy azt explicit leírtam, én csak a Broncossal foglalkoztam, a Patscel nem. Most ha Edalman a Pats-Coltson fut 47 yardot, akkor a Bronos egy hónappal korábban a Raiders ellen runninguppolta a score-t. Mi köze a mi támadásunk sebességéhez Edelman 47 yardos futásának. Direkt leírtam, h csak Broncoszal kapcsolatban foglalok állást, és azért a Patscel hasonlítom össze mert így volt a cikkben. A cikkben amit nem én linkeltem be.

Továbbá, ha már így felhoztad: az egy percre eső playek számát miben befolyásolja egy 47 yardos futás??? Miben? Semmiben, sőt ott maga a play tartama hosszabb volt, szóval a play/perc mutatót kedvező irányba kellett volna befolyásolnia.
Ha négy falemberrel, két olyan elkapóval és egy olyan futóval, akik aznap még még nem szereztek yard-ot és a csere irányítóval állunk fel, akkor már elég sportszerűek leszünk?
Hol mondtam h sportszerűtlenek vagytok? HOL, HOL, HOL???? Ez már mindennek a legeslegalja. Ha nem írtam volna le explicit, h csak a Broncos runninguppolja a score-t részre szűrök le tanúságot... Áhhh. Olyan állításokat cáfolsz meg nagyon ügyesen amit nem mondtam. Gratulálok.
Már csak azt határozzátok meg, hogy hány pontos előnynél kell ezt csinálnunk és a térdelésen kívül még milyen játékok férnek bele a sportszerű, nem alázós viselkedésbe.
Aztán besértődsz azok miatt az állítások miatt amit nem mondtam. Egyre jobb. Akkor most megragadom az alkalmat és én is besértődök.
Egy a lényeg, (tök mindegy, hogy senki nem is írt ilyet!) MI NEM követtünk el soha, nem is fogunk ilyen aljasságot, mint a running up the score. A Pats? Hát, abban nem foglalunk állást.
Szóval ha nem foglalok állást mert ki akarok maradni a vitából, akkor köcsög vagyok, vagy mi. Ha úgy gonolom h nem runninguppoljátok a scoret akkor is, ha úgy gonolom igen, akkor is.
Sok választási lehetőséget adtál köszi.
Viszont a lehetőség adott, h ne osszam meg a véleményemet. Ha minden témában minden gondolatomat megsztanám, egész nap 24 órában itt irogatnám a hszeket, ezt kéne?
Az egész Gronko, Pats threadből kimaradtam, pusztán arra az egy dologra akartam reagálni, ami a Broncosra vonatkozott egy belinkelt cikkben. Ez is hiba volt. Nagy.

Igazából az se érdekel, ha úgy tartják, h szükségtelenül megaláztuk akkor a Raiderst, csak azt nem a kezdő Qb által adott utolsó passzra alapozzák, mert az úgy pontatlan és hülyeség.

De tudod mit, többé az se érdekel. Bárkit bármivel vádolnak hadd mutogasson ránk, hasonlóan megalapozott statisztikák alapján.

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy benyomásokra alapozott jelenségnél is elvárható, hogy el tudd mondani, mi alapján született a benyomás.tomi-tomi
Adott esetben szívesen el is mondom, bár ne várd, hogy statisztikákkal támasszam alá. 😊 A benyomás éppen attól benyomás, hogy számokkal, statisztikákkal, tényekkel nem feltétlenül tudja az ember alátámasztani.

Ha tavaly szeptemberben a Colts topic-ban elhintem, hogy nekem az a benyomásom, hogy PM nem érdemelte meg a négy MVP címet, s én a nyaksérülésében karmikus bizonyítékot látok, hogy igazam van, akkor szerinted fake mennyire (megérdemelten) küld el a kurva anyámba?tomi-tomi
Én nem küldenélek el az biztos. Bár ha apropó nélkül csak úgy felhoznád a témát, valószínűleg azt gondolnám, hogy összevesztél az asszonnyal, vagy a főnököddel, és éppen leereszted a gőzt. 😀 De ha mondjuk PM esetleges 5. MVP címe apropóján hoznád fel a témát, én nem látnék benne semmi rendkívülit. Ez is egy népszerű vitatéma, ahogy pl. az is, hogy Manning vs. Brady közül ki a "GOAT-abb" (sic). Az is előjön, amint van rá egy kis apropó. Sőt, mostanság már a Rodgers, Brees fanok is beleszólnak, a maguk szempontjából. 😊

A running up the score téma is nyilván idiótán néz ki, ha csak úgy durrbele valaki előjön vele. De egy ilyen meccs kapcsán, mint a vasárnapi, látod, hogy odakint is előjött. És nem azért jött elő, mert a magyar eredménykövetőben valaki felhozta. Odakint is fight van belőle, mitől lenne ez másként idehaza? Itt is vannak akik így gondolják és vannak akik úgy. Én csak annyiban szóltam hozzá, hogy számomra felesleges statisztikázni ebben a kérdésben, mert nem ez alapján alakítom ki a véleményemet. 😊

(Egyébként is, kb. harmadszor írom le, hogy vasárnap én nem éreztem ennek a jelét, de ha éreztem volna, nekem akkor se lett volna vele problémám. Nem emiatt nem szeretem Belichick-et. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Követni próbálom a kialakult csapdahelyzet. Tehát igazából a patriots megítélés jottányit sem mozdult el az évekkel ezelőtti állapotról, nálam igen. A Sobri féle kiégett téma körbekerülése elmaszkolta azt, hogy a szupergruppon lehet kárörvendezni, mert a hajtóerő beteg. Ám mihelyst Bredicsek kimutatja a harminckét fogát visszazuhan az egész a hű de szemét banda alaptételébe.
Sportszerűtlen-e a ponthajtás? Nem. Sportszerűtlen-e ha egy csapat pszichésen akar megtörni egy másik gárdát? Főleg azzal a sajtóbevezetővel, hogy egy tojáshéjjas rúkit egy az egyben hasonlítgatják a klub legnagyobb ikonjához. Meg tényleg már Arians megistenesedett Polisban? El tud adni jónehány drájvot, azt utána megfogják simán. Há minek lett kirakva tőlünk?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Egy benyomásokra alapozott jelenségnél is elvárható, hogy el tudd mondani, mi alapján született a benyomás. Az egyik ilyen sokszor emlegetett tény, hogy Brady milyen sokáig fennmarad nagy előnynél. Erre a konkrétumra született a cikk, hogy ez teljesen megszokott - tök mindegy milyen egyéb feltételek mellett, miatt.
Érdekes módon Te is a Pats-nél több ilyen esetet fel tudsz idézni, a másik 31 csapatnál összesen egyet, de az sem az igazából. A múlt héten a Ravens 41-17-es állásnál fake FG-ből futott TD-t. Senkinek nem jutott eszébe running up the score-t emlegetni. Nekem meg az a benyomásom, hogy ha BB, JMD, SOB hívja be ezt a játékot, akkor évekig hallgathatjuk, hogy milyen mocskos, sportszerűtlen állatok vagyunk.
Mi hat éve hallgathatjuk a kamera ügyet bármilyen eset kapcsán. (Most is feljött, valaki feltétlen szükségét érezte, hogy kinyilatkozza, hogy a spygate miatt BB soha nem lesz HoF.) A Saints-nél, ha atáék nem emlegetik fel, mára már senki nem foglalkozik a bounty esettel. Ott mindenki elfogadta azt az érvet (más is csinálja, csak mi buktunk meg vele), amit a Pats esetében jó esetben is csak gyenge, nevetséges mentegetőzésnek tartanak. Az senkit nem zavar, hogy a Saints-nél ez csak következtetés, a Pats-nél pedig edzők, bennfentesek konkrét nyilatkozatain alapuló tények.

Én nagyon szeretek megbeszélni dolgokat. A Pats topic-ban rengeteg jó vitánk volt-van, hogy miért kaptunk annyi pontot, mennyire szar a Sec. stb. Arról viszont nagyon megterhelő még csak olvasni is, hogy ha a csapatunk alapértékét jelentő Off. teszi a dolgát hatékonyan, akkor az miért szemét dolog. (S bassza meg, a többi 31 Off. nyugodtan megteheti.) Sőt, ha az oviban lópatkó volt a jelem, akkor jogot formálok arra, hogy a ligaelit TE kartörését jól megérdemelt, karmikus büntetésnek láttassam, mert így jár minden gonosz. Minden más (elit) játékosnál eddig mindig az volt a mondás, hogy hát ezt nem kívánom neki, nem nálunk játszik, de nagyon fog hiányozni. Ha tavaly szeptemberben a Colts topic-ban elhintem, hogy nekem az a benyomásom, hogy PM nem érdemelte meg a négy MVP címet, s én a nyaksérülésében karmikus bizonyítékot látok, hogy igazam van, akkor szerinted fake mennyire (megérdemelten) küld el a kurva anyámba?
Az utolsó meccsnél maradva. 45-17-nél Arians mit mondott Luck-nak? Jól van fiú, mára elég volt, dobtál két INT-t, elhagytad egyszer a labdát, hazamegyünk szépen és kielemezgetjük? Lóf@szt! Bő két perc alatt, mint kés a vajon, nyomtatok egy TD-t. Nagyon helyes! Ha ezek után az a jogos elvárás, hogy Mallett adjon három handoff-ot középső futásokhoz, akkor nyittassatok egy Miért geci a Pats-topic-ot. De ne vegyétek el az örömünket és az aggódásunkat! Főleg azután ne, hogy a meccset megelőző héten mekkora arccal latolgatták néhányan, hogyan fogjátok kipicsázni a Pats seggét. Így összességében van benne némi gyerekes viselkedés.

Btw szívesen diskurálok arról, hogy mi lehetett a valódi oka, hogy BB és a Pats ennyire kihasználta a lehetőségeit a Colts ellen.

több mint 13 éve
Az a benyomásom, hogy ha nincs a 2007-es alapszakasz és a spygate, akkor ma nem beszélnénk olyan jelenségről ami kizárólag és fenntartások nélkül csak a Patriots koordináta-rendszerben értelmezhető, hogy running up the score.

Ennek kapcsán csak egyetlen költői kérdésem maradt: vajon miért adott ki 2006-ban az NFL egy emlékeztetőt minden klub számára, hogy a stadionok melyik részeiről és pontosan mit szabad filmezni (ennek a figyelmen kívül hagyása volt az alapja Belichick és a Pats megbüntetésének)?
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
2 Pats drive volt a 4. negyedben Bradyvel. 5 passz (1 sikertelen, 2 3rd & long), 9 futás. Utána jött Mallett és 3 futás. Ez lenne a running up to score?

Általánosságban feltennék egy kérdést: ki tiltja meg, hogy a D tegye a dolgát és védekezzen? Vagy csak akkor nem szabad, ha nagy a hátrány?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az a helyzet, hogy egy benyomásokra alapozott jelenséget akar a Pats fan statisztikákkal cáfolni, de kihagy pár apróságot, amire Adder felhívja a figyelmet, majd ő is kihagy pár apróságot. Nem tételezem fel sem a cikk íróról, sem Adderről, hogy szándékosan hagyta ki az adott esetben esetleg fontos apróságokat, de mivel kihagyták, ez alapot ad a vitapartnernek arra, hogy belekössön. Ez a jó statisztikákban, mindent alá lehet bizonyos statisztikával támasztani, és mindennek a cáfolatára is lehet statisztikát találni. 😊

Eközben szerintem továbbra is a benyomás a lényeg. Ami nem Pats fanság vs. nem Pats fanság kérdése. Sok éve nézek focit, és ezalatt az évek alatt több Pats meccs utolsó szakaszában volt olyan benyomásom, hogy éppen running up the score-t látok. Ilyen érzésem sem a saját csapatom, sem egyetlen másik csapat esetén sem volt még. Illetve, helyesbítek, tavaly a Saints esetén, az idény végén volt valami hasonló érzésem, de ott úgy éreztem nem is a score a lényeg, hanem a passzolt yard, a 2 top QB között folyó yard-rekord verseny miatt. Egyik esetben sem kerestem és nem is akarok keresni a benyomásom igazolására statisztikákat, mert feleslegesnek tartom. Úgyis lenne "ellen-statisztika", de ez nem változtatná meg azt amit láttam, illetve amit éreztem azokon a meccseken. Sem a Pats meccsek sem az említett Saints meccsek esetén.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
A Pats és BB ellen azt szokták felhozni az eredmény hajszolás bizonyítékaként, hogy a végsőkig játszatja Brady-t, kockáztatva a sérülését. Azt a vádat szeretné cáfolni a cikk írója, hogy ez a jelenség (nagy előny birtokában is játszik az első számú irányító és a játékának a jele, hogy passzol is, nemcsak handoff-ot ad) egyáltalán nem egyedi, sőt inkább ez a jellemző. Ebből a szempontból semmi jelentősége nincs, hogy a drive(-ok) mennyit haladt(ak), hány pontot ért(ek) el.
Nagy előny birtokában, mélyen a negyedik negyedben sok kezdő irányító passzol, tehát a "vádlók" szerint az egészségét "kockáztatják" az edzők.

Btw eddig majd minden egyes csapat szurkolója meg tudta magyarázni, hogy az ő csapata miért is nem csinálja ezt. De a nyilvánvaló párhuzamokat nem veszitek észre. A Broncos lehozza a numero egy RB-t, tehát ne is beszéljünk eredményhajszolásról, a Pats lehozza a numero egy TE-jét, de kit érdekel. Kurva gyorsan támadnak akkor is. Kielemzed a saját csapatodat, hogy miért "hibás, félrevezető és hülyeség" az összehasonlítás, de arra nem veszed a fáradságot, hogy esetleg utánanézz, hogyan zajlott le a két Pats drive. Tényleg Edelman nem bírt magával, rohadjon meg, hogy mert 47 yard-ot futni.
Ha négy falemberrel, két olyan elkapóval és egy olyan futóval, akik aznap még még nem szereztek yard-ot és a csere irányítóval állunk fel, akkor már elég sportszerűek leszünk?
Már csak azt határozzátok meg, hogy hány pontos előnynél kell ezt csinálnunk és a térdelésen kívül még milyen játékok férnek bele a sportszerű, nem alázós viselkedésbe.

Egy a lényeg, (tök mindegy, hogy senki nem is írt ilyet!) MI NEM követtünk el soha, nem is fogunk ilyen aljasságot, mint a running up the score. A Pats? Hát, abban nem foglalunk állást.

több mint 13 éve
Footballoutsiders cikk:

But is he the only coach who would dare risk his quarterback's health just so he could "run up the score" that late in the game, with such a big lead? Or is he just the only coach who gets criticized for such things?

In Week 4, John Fox still had Peyton Manning on the field in the fourth quarter with a 28-point lead, and Manning was still throwing from a shotgun set with 5:58 left in the game.
DoM
Szóval mert McG-t ugyan lehoztuk 10 perccel a vége előtt, de mivel Manningnek volt 2db passza az utolsó driveban runninguppoltuk a score-t?

Ha már a Colts@Pats meccsel lett összehasonlítva naggggyon körültekintő szempontok alapján:

A mi utolsó támadásunk a Raiders ellen
12:56->3:48. 12 play 9:08 41 yard 3 pont //+28nál

A Pats a Colts ellen a meccsnek ezen szakaszában 2 különböző támadásban:
12:32->9:09 7 play 3:23 80 yard 7pont //+21nél
7:37->3:59 7 play 3:38 39 yard 7pont //+28nál
Összesen 14 play 7:01 119 yard 14 pont

Ha jól számoltam: A Pats kevesebb idő alatt is több playt játszott, tehát gyorsabb tempóban támadott, több yardot is haladt és sokkal több pontot szerzett.

Innentől kezdve az összehasonlítás szerintem hibás, félrevezető és hülyeség, aki nem látta csak ezt a meccset az ez alapján téves, pontatlan következtetésre jutna a mi meccsünkkel kapcsolatban. Nem tartom magam szakértőnek, én ennél jobbat nem tudok, de laikusként ezt sokkkal jobban mérvadónak tartom mint az utolsó shotgunpassz időpontját...

Én most egy dolgot szűrök le, a fenti statisztikából, és semmi mást: Mi (a divízió rivális ellen annak ellenére hogy megtehettük volna) NEM runninguppoltuk a score-t.

A statisztika másik oldalával és a cikk többi részével kapcsolatban nem foglalok állást, azért a Pats-cel hasonlítottam össze, mert a cikk írója is így tett.

több mint 13 éve
Egyébként az egészről Julian tehet. Volt pofája 47 yard-ot rohangászni egy békés endaround-ból, utána meg a punt-ot visszahordani 49 yard-on keresztül. Már mindenki leállt volna (sőt, a Colts már le is állt!), de ez az ördögfattyú belerántotta őket az alázás mocsarába. Ez az önfényező majom okozta szegény ártatlan Gronk sérülését!tomi-tomi
Áh, azt te csak hiszed. Valójában az egészről Manning tehet. "Haza" telefonált Irsay-nek, hogy ha már volt képük kib*szni a csapattól, akkor tegyenek meg egy utolsó szívességet és iktassák ki Brady-t az idei szezonra, ne kelljen vele bajlódnia a PO-ban. De Bradyhez sajnos egész meccsen nem értek oda, így jobb híján, ha már Irsay megígérte, lecsapták Gronk alkarját. És, hogy ne derüljön ki a háttéralku, Brown-al végeztették el a piszkos munkát. Rá ugyanis nem gyanakszik senki, mert azt hiszik, csak túlbuzgó volt a régi csapata ellen.peterk2005
Mire beírtam volna, hogy ne konteózz, mert egyből itt lesz suti, már meg is érkezett. 😀
S mivel, Jézus ereje, ne hagyj el! 😀

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Egyébként az egészről Julian tehet. Volt pofája 47 yard-ot rohangászni egy békés endaround-ból, utána meg a punt-ot visszahordani 49 yard-on keresztül.tomi-tomi
Zsulien megdolgozott érte úgyhogy kap egy számot akár karma, akár nem akarna.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Egyébként az egészről Julian tehet. Volt pofája 47 yard-ot rohangászni egy békés endaround-ból, utána meg a punt-ot visszahordani 49 yard-on keresztül. Már mindenki leállt volna (sőt, a Colts már le is állt!), de ez az ördögfattyú belerántotta őket az alázás mocsarába. Ez az önfényező majom okozta szegény ártatlan Gronk sérülését!tomi-tomi
Áh, azt te csak hiszed. Valójában az egészről Manning tehet. "Haza" telefonált Irsay-nek, hogy ha már volt képük kib*szni a csapattól, akkor tegyenek meg egy utolsó szívességet és iktassák ki Brady-t az idei szezonra, ne kelljen vele bajlódnia a PO-ban. De Bradyhez sajnos egész meccsen nem értek oda, így jobb híján, ha már Irsay megígérte, lecsapták Gronk alkarját. És, hogy ne derüljön ki a háttéralku, Brown-al végeztették el a piszkos munkát. Rá ugyanis nem gyanakszik senki, mert azt hiszik, csak túlbuzgó volt a régi csapata ellen.

több mint 13 éve
Azért rohadtul remélem, hogy a Jets ellen visszatér a Mankins, Connoly páros. Pass block terén jól muzsikált a fal közepe, de futásban ez édeskevés volt (főleg RG poszton), Ryanék ellen meg futkározni kellene tisztességgel.Gyulus
Szerintem Mankins-ben hiába reménykedsz. Kiadtak egy "mintha edzettünk volna" sérültlistát, azon Mankins DNP.
Inkább Connoly a fontosabb, Thomas elég jó volt eddig is LG-ban.
Nekem egész meccsen úgy tűnt, hogy az OL tűzoltásban elsőrendű fontosságú volt, hogy TB seggét megvédjék, futni csak azért futottunk, hogy a play action működjön. Bíztak abban, hogy tiszta zsebből a passzjátékkal szétszedhető a Colts Def.
Ilyen rövid idő alatt nem hiszem, hogy sokat fog változni a dolog, inkább Gronk kiesése és Hernandez visszatérése(?) miatti feladatokkal fognak foglalkozni. Ha Connoly tud játszani, akkor meg megy a régebbi futásblokkolás Fells/Shiancoe vagy Hóember beépítésével.

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Azért rohadtul remélem, hogy a Jets ellen visszatér a Mankins, Connoly páros. Pass block terén jól muzsikált a fal közepe, de futásban ez édeskevés volt (főleg RG poszton), Ryanék ellen meg futkározni kellene tisztességgel.
több mint 13 éve
Egyébként az egészről Julian tehet. Volt pofája 47 yard-ot rohangászni egy békés endaround-ból, utána meg a punt-ot visszahordani 49 yard-on keresztül. Már mindenki leállt volna (sőt, a Colts már le is állt!), de ez az ördögfattyú belerántotta őket az alázás mocsarába. Ez az önfényező majom okozta szegény ártatlan Gronk sérülését! Jegyzem meg, ő ficamította ki Hernandez bokáját is. Ha ez nem karma, akkor semmi.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Komolyan nem értem, miről is szól ez a vita. Van egy special team, amely meghatározott emberekből áll a különböző feladatoknál. Gronk a tagja volt a kicking unitnak a szezon eleje óta. Az utolsó drive-ban már nem játszott, Shianco volt a pályán helyette,tehát kímélték, de a special teambe felment mivel minden egyes rúgásánál a pályán szokott lenni, mert ez is a dolga, így gyakorolták be. Azt miért nem kérdezi meg senki, hogy az 59. pontnál mi a csudának rontott neki a Colt CB-je,hogy eltörjön e keze, neki mi múlott már ezen? Végezte a dolgát, ahogy Gronk is, egy szerencsétlen véletlen az egész. lucas
Az megvan, hogy amúgy az az ember a drága jó Sergio Brown barátunk volt? Mondjuk legalább hajtott, hogy 58–24-nél legyen egy kivédekezett XP
 blog.masslive.com/patriots/2012/11/rob_gronkowski_injury_former_n.html

SPOILER JÖN!
| Amúgy mekkora egy köcsög csapat ez a 49ers, hogy a 4. negyedben is a kezdő D-vel álltak fel 27 pontos előnynél is, sőt, 7–30-nál még challengeltek is egyet, hogy meglegyen a safety, mocskos eredményfuttatók, pfej. A legnagyobb köcsög persze Aldon Smith, aki az ellenfél megalázásával hajt rá mindenféle sackrekordra. 5.5-szer levinni a QB-t, ekkora egy ordas nagy parasztot |

több mint 13 éve
Hé, Colts fanként kezdtem NFL néző karrieremet 😀
Egyébként jó DoM cikke, csak nem értek vele egyet. Kb. mintha Soldi írt volna egyet a Steelersről.tenorx
Nekem Te Steelers fan voltál és vagy. (Fogalmam nem volt róla, hogy ezzel kezdted. Ebből hogy lehet Steelers imádat?)
Annyiban stimmel a hasonlatod, hogy az outsiders-es srác azzal kezdi, hogy róla mindenki tudhatja, hogy Pats fan.

több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Komolyan nem értem, miről is szól ez a vita. Van egy special team, amely meghatározott emberekből áll a különböző feladatoknál. Gronk a tagja volt a kicking unitnak a szezon eleje óta. Az utolsó drive-ban már nem játszott, Shianco volt a pályán helyette,tehát kímélték, de a special teambe felment mivel minden egyes rúgásánál a pályán szokott lenni, mert ez is a dolga, így gyakorolták be. Azt miért nem kérdezi meg senki, hogy az 59. pontnál mi a csudának rontott neki a Colt CB-je,hogy eltörjön e keze, neki mi múlott már ezen? Végezte a dolgát, ahogy Gronk is, egy szerencsétlen véletlen az egész.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!