New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
peterk, nem Te akadtál Dom vagy a többiek torkán. S az a poén, hogy nem is egy Colts fan.
Btw a DoM által linkelt, idézett dolgokon érdemes elgondolkodni.tomi-tomi
Hé, Colts fanként kezdtem NFL néző karrieremet 😀
Egyébként jó DoM cikke, csak nem értek vele egyet. Kb. mintha Soldi írt volna egyet a Steelersről.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
peterk, nem Te akadtál Dom vagy a többiek torkán. S az a poén, hogy nem is egy Colts fan.
Btw a DoM által linkelt, idézett dolgokon érdemes elgondolkodni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nagyon a torkodon akadt ez a running up the score dolog ahogy látom. 😊 Pedig nincs jelentősége, szvsz a Colts fanok többsége (magamat is beleértve) lesz*rja, hogy mikor dobott Brady utoljára a meccsen. Jobbak voltatok sokkal, és kész. A döntő különbséget úgysem az az utolsó pár pont okozta, hanem a 3 visszahordott TD, ill. a saját RZ közelében elbukott fumble.

Amúgy sincs jelentősége a konkrét adatoknak, mert ez a dolog nem konkrétumokról szól, hanem benyomásról. Belichick ideje alatt volt pár meccs, ahol hajazott a történet a running up the score-ra, és ez rajta maradt a csapaton, mint egy bélyeg. Kb. úgy, ahogy a Steelers defense-re kenődött rá a durvaság az elmúlt évek 1-2 emlékezetes ügye miatt. Innentől kezdve lehet, hogy az adott esetben már szó nincs se running up the score-ról, se durvaságról (Steelers esetén), de a média mégis ráugrik. Ilyen a bélyeg, ha rákerül egy csapatra, nehéz levakarodni róla.

Belichick magyarázata egyébként szerintem médiának szóló álmagyarázat. Az NFL pont arról híres, hogy a játékosok azt is lehetőségnek tekintik, ha beküldik őket garbage time-ban, úgyhogy kizártnak tartom, hogy ebből morális gond lenne a locker roomban. Egyszerűen szerintem a dolog Belichick egyéniségéből fakad, és kész. Nem muszáj szeretni, de a kvalitásaiból sem von le semmit.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Belichick:

I think you've got to be careful when you're trying to run a team, to go up to one guy and say, 'Michael, we're going to leave you in the game because we care about you, but Glenn, we're going to take you out because you're really important. You other guys go in there because if something happens to you, we don't really care.

Footballoutsiders cikk:

But is he the only coach who would dare risk his quarterback's health just so he could "run up the score" that late in the game, with such a big lead? Or is he just the only coach who gets criticized for such things?

Tom Brady threw his final pass with 5:32 left in the game, hitting Wes Welker for a first down at the Indianapolis 12-yard line.

In Week 4, John Fox still had Peyton Manning on the field in the fourth quarter with a 28-point lead, and Manning was still throwing from a shotgun set with 5:58 left in the game.

In Week 6, Mike McCarthy still had Aaron Rodgers on the field in the fourth quarter with a 25-point lead, and Rodgers was still throwing from a shotgun set with 5:39 left in the game.

In Week 10, Pete Carroll still had Russell Wilson on the field in the fourth quarter with a 21-point lead. That's smaller than the 28-point lead the Patriots had, but Wilson was still in the game in the last two minutes, in the shotgun and passing the ball on fourth-and-3.

Just yesterday, both Drew Brees and Robert Griffin were still in the game late in the fourth quarter. Brees was still passing the ball with a 28-point lead and six minutes left. Griffin was still passing the ball with a 25-point lead and five minutes left.

deadspin.com/5961892/dear-insane-patriots-haters-its-not-bill-belichicks-fault-that-rob-gronkowski-broke-his-arm
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Legalább meglátjuk, hogy Scottban/Bequette-ben van-e lehetőség, vagy alapvetően elszámoltuk velük magunkat
Túl sokat nem hinném, hogy ki kéne hagynia (bár Broncoséknál is így voltak McGahee-vel...), mondjuk ráfért már a pihenés, csak nem így kellett volna Wyatt
Francis kaphat komolyabb szerepet. Már az is fura volt, hogy inaktív lett a Colts ellen. A Bills ellen jól mozgott.

Jones meg a második félidőben mintha ott álldogált volna a pálya szélén.DoM
Azért írtam, mert mindkettejüket beelőzte Francis, ha most nem tudnak villantani, akkor könnyen hamar vége lehet a liezonnak

több mint 13 éve
Jones bokasérüléséről van valami hír?Gyulus
Szerintem szerdáig semmit nem fogunk megtudni.
Megnéztem a 11 snap-jét. Szerintem nem volt eltitkolt sérülése, jól mozgott. Többször duplázták, kétszer így is a LoS mögött érte el a RB-et, más kérdés, hogy mistackle lett mindkettő. Egy tök ártatlan helyzetben sérült meg, előrelépés során valami éles fájdalom hasíthatott belé (felkapta a lábát hirtelen).
Engem sokkal jobban aggaszt az ő sérülése, Gronk kevésbé fog hiányozni és ő belátható időn belül (december második fele) rendben lesz.
Btw a Colts Jones sérülése után is előszeretettel futott balra.tomi-tomi
Legalább meglátjuk, hogy Scottban/Bequette-ben van-e lehetőség, vagy alapvetően elszámoltuk velük magunkat
Túl sokat nem hinném, hogy ki kéne hagynia (bár Broncoséknál is így voltak McGahee-vel...), mondjuk ráfért már a pihenés, csak nem így kellett volna Wyatt
Én még Cunningham-et is idevenném. Neki kéne nagyot mutatnia, mert akkor jövőre egy Jones, Cunningham, Ninkovich, Bequette döntően fiatal négyessel már elég jól lehetne keverni a kártyákat DE poszton. Scott csak hab lenne a tortán.
Vagy tényleg jól szimulált 😀, vagy valami érdekes baja lehet - ahogy letette a lábát, már kapta is fel. Nagyon remélem, hogy nem a kifáradásos törés, ami tavaly óta több NFL játékosnál is előjött, mert akkor az szinte tuti IR.

Francis kaphat szerepet komolyabb szerepet. Már az is fura volt, hogy inaktív lett a Colts ellen. A Bills ellen jól mozgott.

Jones meg a második félidőben mintha ott álldogált volna a pálya szélén.DoM
Na, róla el is felejtkeztünk!

Az első félidőben álldogált Brady előtt.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Francis kaphat komolyabb szerepet. Már az is fura volt, hogy inaktív lett a Colts ellen. A Bills ellen jól mozgott.

Jones meg a második félidőben mintha ott álldogált volna a pálya szélén.
több mint 13 éve
Megnéztem a 11 snap-jét. Szerintem nem volt eltitkolt sérülése, jól mozgott. Többször duplázták, kétszer így is a LoS mögött érte el a RB-et, más kérdés, hogy mistackle lett mindkettő. Egy tök ártatlan helyzetben sérült meg, előrelépés során valami éles fájdalom hasíthatott belé (felkapta a lábát hirtelen).
Engem sokkal jobban aggaszt az ő sérülése, Gronk kevésbé fog hiányozni és ő belátható időn belül (december második fele) rendben lesz.
Btw a Colts Jones sérülése után is előszeretettel futott balra.tomi-tomi
Túl sokat nem hinném, hogy ki kéne hagynia (bár Broncoséknál is így voltak McGahee-vel...), mondjuk ráfért már a pihenés, csak nem így kellett volna

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Fura sérülés volt... nyugodtan, komolyabb "fájdalmas fetrengés" nélkül üldögélt és várta az orvosi stábot. Őszintén szólva elsőre azt hittem, h szimulál (mosolygott) s nyer a D-nek egy kis időt, h kifújják magukat.

Aztán meg vissza sem jött az öltözőből... ha szimulált, akkor irtó profin csinálta😀
több mint 13 éve
Btw a Colts Jones sérülése után is előszeretettel futott balra.

több mint 13 éve
Branch nem kellett senkinek, majd visszajöhet, meg hoztunk egy WR-t PS-be

több mint 13 éve
Trollkodás a Pats topicban... ne csináljátok már.
Sobri Jóska
Lopják a szerepedet! 😀

tenorx, szerintem minden egyes újabb hozzászólásoddal csak mélyíted a saját magad ásta gödrödet. A viccbéli héberül tanuló cigány jut eszembe most Rólad. Ne tetézd, öcsém, ne tetézd! 😀tomi-tomi
Továbbra se érzem jogosnak a dolgot 😀tenorx
Ki a f@szom mondta, hogy minket érdekel, hogy Te minek érzed! 😀
Ahogy Te nem törődtél a mi érzékeny lelkünkkel, úgy nem foglalkoztat minket a Te igazságérzeted. Ha valaki egy költői kérdésre válaszol (már ez felesleges), akkor csak a nyilvánvalóan helyes választ adhatja. Különben számoljon a lírikus(ok) kiborulásával.
Btw a tavalyi 2-14-es Colts egy ukrán ürge vezetésével a 4. negyedben 28 pontos hátrányból feljött hétre és vazze, még onside kick-et rúgtak a végén, hogy kiegyenlítsenek. S akkor egy szót nem írtam arról, hogy a tegnapi meccsnek szerintem BB szemében több évre szóló jelentősége is volt.

több mint 13 éve
Jones bokasérüléséről van valami hír?
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
kicsit Mos Eisley szaga van ennek a topiknak 😀
több mint 13 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Sobri Jóska
Lopják a szerepedet! 😀

tenorx, szerintem minden egyes újabb hozzászólásoddal csak mélyíted a saját magad ásta gödrödet. A viccbéli héberül tanuló cigány jut eszembe most Rólad. Ne tetézd, öcsém, ne tetézd! 😀tomi-tomi
Továbbra se érzem jogosnak a dolgot 😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
alig várom a következő kört, Tebowék megcsapkodják a Pats-t és itt kitör az Armageddon.
több mint 13 éve
Sobri Jóska
Lopják a szerepedet! 😀

tenorx, szerintem minden egyes újabb hozzászólásoddal csak mélyíted a saját magad ásta gödrödet. A viccbéli héberül tanuló cigány jut eszembe most Rólad. Ne tetézd, öcsém, ne tetézd! 😀

több mint 13 éve
Sziasztok!
A múlt heti Ravens meccs meg a mostani Saints meccs után (az azt megelőző 10 évről szót sem ejtek) a szezon végéig felcsapok bandwagonek, de nagyban inkább amolyan értelmes hozzászóló szerepkört szeretnék betölteni itt a Pats topicban! Először igyekszem megtanulni a rostert.
Ez a Talib gyerek már most megérte azt a 7. kört. Amm a fizujáról nem sokat tudok, de szép lassan ahogy időm engedi visszaolvasok és próbálok a csapatról a Tuck Ruleon kívül többet is megtudni(azért nem mind az 522 oldalt 😊 ).TST
Teljes tisztelet, nem is tudom, hogy jött-e hozzánk bevallottan bandwagon szurkoló ilyen hosszú időre!

Talib olcsóért jött, az újonc szerződésének utolsó évében jár, ennek a szűk felét kell fizetnünk.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 255 — #NoStress

több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
tenorx
általánosítás
több mint 13 éve
Csupán arra céloztam, hogy ti mentek a legvégsőkig akkor is, ha már az ellenfélnek esélye sincs a győzelemre, akkor számoljatok azzal, hogy növelitek az esélyét a sérüléseknek, ami meg is történt.tenorx
Természetesen kifejtheted a véleményedet.
Én meg nyugodtan minősíthetünk trollnak, provokátornak. Ugyanarról a tőröl fakad mind2.

Btw, ezen az alapon a topD-k is rohadékok, hiszen 15-20 pontos
vezetésnél még mindig 10 pont alatt tartják az ellenfelet és ne adj isten blitzelni is mernek, ahelyett hogy sima prevent D-vel még benyeljenek 1-2 TD-t, nehogy már rosszul aludjon az ellenfél támadóegysége.
Aki top5 O ellen játszik idegenben, számítson arra, hogy kitömik.
Aki meg top5 D ellen játszik és gyengus támadósora van, az számítson arra, hogy biza könnyen szophat 14 pont alatt. Ezen a héten a KC és a Philly is két FG-gel végezte, ők mit szóljanak?

Egész évben az volt a probléma az O-val, hogy képtelenek voltak 4 negyedig jól teljesíteni. Tessék, ez ma kivételesen sikerült... a végén így is csak 3rd downra dobáltak.
Btw, ez ellen a D ellen a 38 O által szerzett pont még nem is sok, képtelenek voltak megállítani Tomékat.
több mint 13 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
több mint 13 éve
Továbbra sem látok sehol sem örömködést illetve hisztit. Ja de hisztit igen, itt 😊
tenorx
OFF
Hát, ha erre áll fel... akkor remélem jó napod volt😊
A szintedre lesüllyedve mehetnénk a következő Big Ben sérülésnél örömködni, csöndesen utalva a nemi erőszakos ügyére, csak úgy megemlítve, hogy őt is utolérte a karma... szerencsére nem érzek rá szükséget.

ON
Miért, az Indy lehozta Mathiséket a pályáról?

Hazai pályán a közönség kiszolgálása is cél, magam emlékszem a Tampa elleni londoni meccsről arra, hogy indult meg a nép az utolsó két drivenál,amikor már Hoyer vezényelte a támadásokat.

A sok sérülés következtében gyakorlatilag csak TE poszton tudtuk volna lehozni a "legjobbunkat", amit megtettünk, csak az XP-re jött vissza a szerencsétlen. OL és WR depth a sérülések miatt a béka segge alatt van.

Örömködés meg max Edelman miatt van, mert Gronk és Jones kiesésével két top8 játékosát vesztette el a csapat és nem látom, hogy kikkel pótoljuk őket.Gyulus
Köszönöm a személyeskedést, én is rögtön azzal indítottam.
Sehol nem írtam, hogy örülök a sérülésének, sőt azt se, hogy mennyire undorítóak vagytok, erre érdemes visszaolvasni, hogy a tiszteletreméltó Pats drukkerek mit írtak vissza az utóbbi egy oldalban.
Csupán arra céloztam, hogy ti mentek a legvégsőkig akkor is, ha már az ellenfélnek esélye sincs a győzelemre, akkor számoljatok azzal, hogy növelitek az esélyét a sérüléseknek, ami meg is történt.tenorx
Csakhogy kurvára nem ezt írtad 😀
De mindegy, PAT-nál nem sokan szoktak megsérülni, ahogy előtte ő már elvileg fent sem volt (oda minek megy vissza, az mondjuk teljesen más kérdés), de pár hét múlva játszik majd, az a lényeg

több mint 13 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Továbbra sem látok sehol sem örömködést illetve hisztit. Ja de hisztit igen, itt 😊
tenorx
OFF
Hát, ha erre áll fel... akkor remélem jó napod volt😊
A szintedre lesüllyedve mehetnénk a következő Big Ben sérülésnél örömködni, csöndesen utalva a nemi erőszakos ügyére, csak úgy megemlítve, hogy őt is utolérte a karma... szerencsére nem érzek rá szükséget.

ON
Miért, az Indy lehozta Mathiséket a pályáról?

Hazai pályán a közönség kiszolgálása is cél, magam emlékszem a Tampa elleni londoni meccsről arra, hogy indult meg a nép az utolsó két drivenál,amikor már Hoyer vezényelte a támadásokat.

A sok sérülés következtében gyakorlatilag csak TE poszton tudtuk volna lehozni a "legjobbunkat", amit megtettünk, csak az XP-re jött vissza a szerencsétlen. OL és WR depth a sérülések miatt a béka segge alatt van.

Örömködés meg max Edelman miatt van, mert Gronk és Jones kiesésével két top8 játékosát vesztette el a csapat és nem látom, hogy kikkel pótoljuk őket.Gyulus
Köszönöm a személyeskedést, én is rögtön azzal indítottam.
Sehol nem írtam, hogy örülök a sérülésének, sőt azt se, hogy mennyire undorítóak vagytok, erre érdemes visszaolvasni, hogy a tiszteletreméltó Pats drukkerek mit írtak vissza az utóbbi egy oldalban.
Csupán arra céloztam, hogy ti mentek a legvégsőkig akkor is, ha már az ellenfélnek esélye sincs a győzelemre, akkor számoljatok azzal, hogy növelitek az esélyét a sérüléseknek, ami meg is történt.
több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Sziasztok!
A múlt heti Ravens meccs meg a mostani Saints meccs után (az azt megelőző 10 évről szót sem ejtek) a szezon végéig felcsapok bandwagonek, de nagyban inkább amolyan értelmes hozzászóló szerepkört szeretnék betölteni itt a Pats topicban! Először igyekszem megtanulni a rostert.
Ez a Talib gyerek már most megérte azt a 7. kört. Amm a fizujáról nem sokat tudok, de szép lassan ahogy időm engedi visszaolvasok és próbálok a csapatról a Tuck Ruleon kívül többet is megtudni(azért nem mind az 522 oldalt 😊 ).TST
4. körért jött, mellé kaptunk vissza egy 7. kört
Dennard jött 7. körben, miután megütött egy rendőrt
Amúgy a két „jógyerek” CB-nk egyaránt szerzett int ret TD-t az 1/1-es jófiú ellen :dWyatt
Értem, köszönöm. Látszik milyen felületes a tudásom de majd igyekszem! 😛 😀