New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Nagyon kockázatos volt elengedni, sajnos nem segített, hogy csütörtökön történt. Vége a BB-Reid barátságnak. 😀Salas már Philiben van. Hát ezért még a mostani Branchet sem érte meg kirakni.SchleckHát, nem ő lett az új Eric Decker. 😕DoM
Btw tényleg nem sokat lehet kihámozni a Jets elleni meccsből, de néhány gondolat szilánk, ahogy eszembe jut.
Hernandez sokkal jobban mozog, mint az első visszatérésekor. Megint puha, macskaszerű léptekkel közlekedett.
BabyVince bepöccenhetett, hogy a PFF külön cikkben elemezte, hogy mennyire rossz idén.
Arrington-nak lehet, hogy a kevesebb snap szám kellett, hogy jól játsszon? Elég jó slot CB-nek tűnt most.
Remélem, nemcsak Ryan-ék fogják ennyire tisztelni Talib-ot, a félig TD-n kívül alig mertek felé dobni.
Ebből az OL-ből tényleg csak egy jó RG hiányzik, hogy mélységében is teljesen komplett legyen. Korukat tekintve TB pályafutása végéig rendben is vagyunk. (Vollmer nagyon kell!)
Lassan megbarátkozom a gondolattal, hogy DMC-ből FS-t faragnak.
JMD egyre jobban keveri a kártyákat. Meccsről meccsre más kap nagyobb szerepet a kiegészítő emberekből. Fells két meccse még a depth chart alján volt és Woodhead volt a király. A Jets ellen (végre) Vereen mutatta meg és Fells volt a stabil 2. TE.
3rd&1-re zseniális volt a fake FB futás.
Edelman minden jó megmozdulása csökkenti a Welker szerződésen szereplő számot.
Hol van egy jó cover LB?
Hej, azok a goal line stop-ok!!!
Két meccsen egymás után kétszer nem tudott elmozdulni az Off. a saját 1 yard-ról.
TB 30 yard-nál messzebb olyan, mint az egyszeri tüzér. Vagy talál vagy nem. Inkább nem.
Gostkowski, Gostkowski ...
Turnover gyár. Lassan beérik a Bears védelmet visszahordott TD-kben is.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Salas már Philiben van. Hát ezért még a mostani Branchet sem érte meg kirakni.SchleckHát, nem ő lett az új Eric Decker. 😕
több mint 13 éve
Salas már Philiben van. Hát ezért még a mostani Branchet sem érte meg kirakni.
több mint 13 éve

Mint egy Predator!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Akkor rosszul emlékeztem, de a 22 is jól hangzik 😀
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
A 22 meccset nem Gregory INT-je előtt írták ki?GogoKözvetlen utána.
több mint 13 éve
A 22 meccset nem Gregory INT-je előtt írták ki?GogoNekem úgy rémlik, hogy azzal lett 22., de meglessük
Na, ezen a meccsen se int, se fumble, úgyhogy 22 lesz az 😊

több mint 13 éve
A 22 meccset nem Gregory INT-je előtt írták ki?
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
22.-et írtak este – leghosszabb aktív sorozatA védelemtől a pozitívumokat, azért lehet értékelni. 😊23
pl: a 2x meccs sorozatban szerzett labdával.
Sinisa
Gogo
Két meccs 5 ret td – holtversenyben ligarekord
Létezik, hogy nem lett megemlítve, hogy BB 200. sikerét aratta?

több mint 13 éve
A védelemtől a pozitívumokat, azért lehet értékelni. 😊23
Sinisa
több mint 13 éve
Nehéz értékelni a meccset a második negyed bohócsorozata miatt. Azoknak lett igaza, akik több futást vizionáltak, és ameddig szoros volt a meccs, ezzel is tudott előrehaladni a csapat inkább, mint a passzokkal, ahol minden lényegi történés Welkeren keresztül folyt. Ahogy Hernandez egészségesebb lesz, az talán változni fog.A védelemtől a pozitívumokat, azért lehet értékelni. 😊
Pozitívum:
Vereen egyre inkább részese a támadójátéknak; Cannon beugróként végre NFL játékosra emlékeztetett RT-ként. DoM
Spikes 5. FF
Bemutatásnál vicces volt, hogy a két "sittes" CB volt sapkában. 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Nehéz értékelni a meccset a második negyed bohócsorozata miatt. Azoknak lett igaza, akik több futást vizionáltak, és ameddig szoros volt a meccs, ezzel is tudott előrehaladni a csapat inkább, mint a passzokkal, ahol minden lényegi történés Welkeren keresztül folyt. Ahogy Hernandez egészségesebb lesz, az talán változni fog.Pozitívum:
Vereen egyre inkább részese a támadójátéknak; Cannon beugróként végre NFL játékosra emlékeztetett RT-ként.
több mint 13 éve
Nagyszerű csoportgyőzelem, amolyan igazi erődemonstráció idegenben, ahol nekünk minden sikerült a Jetsnek pedig semmi sem. Rég volt ilyen érzésem főleg a zöldekkel szemben, de már azért szurkoltam, hogy ezen az ünnepen legyen pontjuk a félidőben.Külön dícséret jár, mert Gronkot, Mankinst és Vollmert is sikerült pótolni, pedig a felsoroltak roppant fontos elemek főleg a szépen fogyatkozó falból. Edelman parádé, Vereen & Ridley futószörny páros, Tom pedig vezér volt, de ahogy a közvetítésben is hallható volt, tőle mindig ezt várjuk.
A védelem Baby Vince vezérletével megint kitett magáért, Spikes és Mayo ficánkolt, Gregory pedig a legjobb Pats meccsét játszotta.
De az általam is sokat kritizált Arrington DMC duó is remekelt. Jó lenn ha Chung egészséges maradna és a secondary is stabilizálódna.
De akit ki kell emelni az O# fal, ahol Tom lassan a pulyka mellett el is sörözhet kedvére, mert annyira jól megvédik, nagy gratuláció Scarnecchiának, akiről kevés szó esik.
Összességében remek Hálaadás napi meccs volt mindenben jobbak voltunk mint a Jets!
Kérvényezni kell, hogy a Sporttv-n többször legyünk, mert kabalának sem utolsó, ahogy Sanyi közvetítése sem.
Szép volt Fiúk!
u.i: A meccs jelenete volt, hogy Baby Vince már evett volna, de akkor még a riporter kérdezett 😀
Hiába na a 6 lábú pulyka by Sanyi a legjobb helyre került. 😀
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
twitter.com/FiremanEd42The game was so bad that super-fan Ed Anzalone, known as Fireman Ed, left the game at halftime and deleted his Fireman Ed Twitter account. That about says it all. That's the football equivalent of Walter Cronkite saying the Vietnam War is lost.Így igaz Ed valóban elhagyta a stadiont, de h az accját törölte-e, megérteném...:/Beki
Érzésem szerint a szezon végével komoly változások lesznek NY-ban..Gyulus
több mint 13 éve
Akkor te sem vagy túl nagy Jets-fan. 😊Ja, és én sem. Nem is értem, miért gondolják egyesek, hogy a Jetsnél nem Szancsó a megfelelő irányító . 😊 Elnézést kérek mindenkitől, akinek sértem az érzékenységét, de ettől a meccstől kicsit fel vagyok dobva, minden olyan káros mellékhatás, mint az álmosság ellenére. Mert az egy dolog, hogy győzött, hogy a Pats, de az a hab a tortán, hogy:No, ez egy tipikusan olyan meccs volt, amelyet a Patriots-fanokon kívül senki nem szeret nézni. Szóval emberek, ne nézzétek az ismétlést, nem nektek való. Ez a meccs lucaskának való, és én imádtam is (főleg a 2. negyedet.) 😊lucasNem igaz, én marha jól szórakoztam rajta 😀Hanni
"Jetset verve látni élvezet,
pláne hogy ez való, nem képzelet"
(A dallamot tessék hozzágondolni!)
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
No, ez egy tipikusan olyan meccs volt, amelyet a Patriots-fanokon kívül senki nem szeret nézni. Szóval emberek, ne nézzétek az ismétlést, nem nektek való. Ez a meccs lucaskának való, és én imádtam is (főleg a 2. negyedet.) 😊lucasNem igaz, én marha jól szórakoztam rajta 😀
több mint 13 éve
No, ez egy tipikusan olyan meccs volt, amelyet a Patriots-fanokon kívül senki nem szeret nézni. Szóval emberek, ne nézzétek az ismétlést, nem nektek való. Ez a meccs lucaskának való, és én imádtam is (főleg a 2. negyedet.) 😊
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
The game was so bad that super-fan Ed Anzalone, known as Fireman Ed, left the game at halftime and deleted his Fireman Ed Twitter account. That about says it all. That's the football equivalent of Walter Cronkite saying the Vietnam War is lost.Így igaz Ed valóban elhagyta a stadiont, de h az accját törölte-e, megérteném...:/
Érzésem szerint a szezon végével komoly változások lesznek NY-ban..Gyulus
több mint 13 éve
nekem ez egyre jobban kezd tetszeni, hogy mindenkit ilyen szinten bevonunk a játékba és nem csak a welker-gronk tengely működik.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
The game was so bad that super-fan Ed Anzalone, known as Fireman Ed, left the game at halftime and deleted his Fireman Ed Twitter account. That about says it all. That's the football equivalent of Walter Cronkite saying the Vietnam War is lost.Érzésem szerint a szezon végével komoly változások lesznek NY-ban..
több mint 13 éve
Julian Edelman @Edelman11Great team win! Happy thanksgiving! #gopats
Csak nincs nagy baj 😊

több mint 13 éve
Gone in 53 seconds
több mint 13 éve
Hihetetlen, hogy az OL bármilyen felállásban ilyen magabiztosan hozza le a meccseket. Le a kalappal előttük. Remélem Juliant sikerül megtartani év végén valami nagyon team friendly szerződéssel.
több mint 13 éve
Jó meccs volt, sajna túl korán elkezdtünk pihenni, de szerencsére amikor 23 pontra csökkent az előny, észbe kaptunk (amúgy szemét Jets a végén is támadott)

több mint 13 éve
Akkor most akkor leszünk korrektek, ha a második félidőben csak futunk és térdelünk? 😉Amilyen jó ma a Jets, abból is születik két-három Pats TD.
Egon