New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
"Patriots announced that TE Visanthe Shiancoe has been activated to the 53-man roster from the injured reserve list."

jöhetnek a 4 TE-s felállásokAmadeus91
Még nem. Szerintem Hernandez vagy H....manui (a polinéz) nem fog ma játszani. Vagy Shiancoe.tomi-tomi
Hívjuk csak Hómanónak 😊 ! Ha már úgyis polinéz...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
"Patriots announced that TE Visanthe Shiancoe has been activated to the 53-man roster from the injured reserve list."

jöhetnek a 4 TE-s felállásokAmadeus91
Még nem. Szerintem Hernandez vagy H....manui (a polinéz) nem fog ma játszani. Vagy Shiancoe.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Interesting numbers previewing the Patriots vs. Bills

"While the Patriots are tied for the league lead (with the 49ers and Giants) with four touchdowns on their first possession of the second half this season, the Bills have allowed four such touchdowns, tied with the Saints for the most allowed."

"The Patriots went three-and-out only seven times during the season’s first half, easily the fewest such possessions in the league as Denver has the second fewest with 12.
The Bills have forced their opponents into just 14 three-and-outs this season. Only the Saints (13) have forced fewer.
"

"Buffalo’s offense has produced nine touchdowns of 20 or more yards this season (eight passes, one rush).
The Patriots have allowed 10 touchdowns of 20+ yards this season (all passing), the most in the league
"

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549

jöhetnek a 4 TE-s felállások
több mint 13 éve
triangle 1 283
Majd tomi-tomi jöna a számokkal, de félpálya környékén második és 1-2-re lehet nagyon szépen eladni egy hosszabb play action passzt a három tight endes futóformációból. Elég tipikus Pats játék lett az elmúlt években, de érzésre inkább első és 10-re szokott érkezni.

Tanulságos cikk a Falcons idei tendenciáiról off. playcalling szempontjából, amit ebben a képes elemzésben említettek.

Idén annak örültem legjobban, amikor pulling guardot is bevetette a csapat a futás eladásánál a play action során. Már nem emlékszem melyik meccsen láttam, de mintha TD is lett volna belőle. Még éppen friss volt az élmény, mert nem sokkal korábban találkoztam vele a smartfootballon.

Ezek miatt is sokkal jobban szeretem, ha under center van többet Brady. Onnan is lehet pörgetni a játékot és a no-huddle, hurry-up módot. Főleg egy olyan futóval mint Ridley.DoM
denver ellen volt pl., Welker TD-je
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Majd tomi-tomi jöna a számokkal, de félpálya környékén második és 1-2-re lehet nagyon szépen eladni egy hosszabb play action passzt a három tight endes futóformációból. Elég tipikus Pats játék lett az elmúlt években, de érzésre inkább első és 10-re szokott érkezni.

Tanulságos cikk a Falcons idei tendenciáiról off. playcalling szempontjából, amit ebben a képes elemzésben említettek.

Idén annak örültem legjobban, amikor pulling guardot is bevetette a csapat a futás eladásánál a play action során. Már nem emlékszem melyik meccsen láttam, de mintha TD is lett volna belőle. Még éppen friss volt az élmény, mert nem sokkal korábban találkoztam vele a smartfootballon.

Ezek miatt is sokkal jobban szeretem, ha under center van többet Brady. Onnan is lehet pörgetni a játékot és a no-huddle, hurry-up módot. Főleg egy olyan futóval mint Ridley.
több mint 13 éve
Tavaly egyébként a 2nd&1-ek megoldásának fő felelőse TB volt. 😀 11-szer "futott" a 32 lehetőségből.
Ja, és tavaly 68-32 volt a futás-passz aránya második és rövidnél (Érdekességképpen pont a duplája az idei nyolc meccses 39-nek; 78 ilyen lehetőségünk volt. Mint egy Doxa óra, olyan az Off. 😀 )tomi-tomi
Na igen, az ember egyszerűen tudta, hogy Brady „megkígyózza” 😀Wyatt
A 3rd&1-et már nem olyan gyakran. (Akkor BJGE-t tolták be a darálóba (15/31).) Nyomták a no huddle-ban zsinórban a meglepi "kígyót" másodikra.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én már a 2 és 1-2-3 körül is idegrohamot akartam mindig kapni, hogy nincs fent futó, pont ezért, legalább egy picit kelljen arra is figyelni, mert oké, hogy Wes, Gronko meg Herni megoldja bent is gond nélkül, de csak jobb, ha a futóra is kell figyelni, és szabadabban maradnak az elkapókWyatt
2&1 és hasonló szituációkban - a meccs végi órapörgetés kivételével - érzésem szerint az esetek 90%-ban passzolunk.Jó lenne erről statisztikát látni.
Az a O mentalitása, hogy ilyen rövidyardos 2nd downoknál be lehet próbálkozni közepes, hosszabb passzal... amivel többet haladunk. Max ha nem jön össze, akkor még mindig ott van a 3rd down arra, h egy kevésbé rizikós passzal vagy futással meglegyen az a pár yard. Gyulus
Csak Nektek, a kedvetekért!

2nd&1 összesen 11-szer volt, hétszer futottunk - ötször sikeresen (egy TD és egyet TB futott meg), négy passz - kettő sikeres (az egyik büntetés miatt).
2nd&2 és 3-nak 28-szor veselkedtek neki. 20 futásból 13 1st down lett (2 TD), a nyolc passzból 3 ért 1st downt.
A 39 2nd&short esetből 27 futás és 12 passz. Az érzett 90% helyett 30%. 😀. A sikerességi arány összesen 59%.

Tavaly egyébként a 2nd&1-ek megoldásának fő felelőse TB volt. 😀 11-szer "futott" a 32 lehetőségből.
Ja, és tavaly 68-32 volt a futás-passz aránya második és rövidnél (Érdekességképpen pont a duplája az idei nyolc meccses 39-nek; 78 ilyen lehetőségünk volt. Mint egy Doxa óra, olyan az Off. 😀 )tomi-tomi
Na igen, az ember egyszerűen tudta, hogy Brady „megkígyózza” 😀

több mint 13 éve
Én már a 2 és 1-2-3 körül is idegrohamot akartam mindig kapni, hogy nincs fent futó, pont ezért, legalább egy picit kelljen arra is figyelni, mert oké, hogy Wes, Gronko meg Herni megoldja bent is gond nélkül, de csak jobb, ha a futóra is kell figyelni, és szabadabban maradnak az elkapókWyatt
2&1 és hasonló szituációkban - a meccs végi órapörgetés kivételével - érzésem szerint az esetek 90%-ban passzolunk.Jó lenne erről statisztikát látni.
Az a O mentalitása, hogy ilyen rövidyardos 2nd downoknál be lehet próbálkozni közepes, hosszabb passzal... amivel többet haladunk. Max ha nem jön össze, akkor még mindig ott van a 3rd down arra, h egy kevésbé rizikós passzal vagy futással meglegyen az a pár yard. Gyulus
Csak Nektek, a kedvetekért!

2nd&1 összesen 11-szer volt, hétszer futottunk - ötször sikeresen (egy TD és egyet TB futott meg), négy passz - kettő sikeres (az egyik büntetés miatt).
2nd&2 és 3-nak 28-szor veselkedtek neki. 20 futásból 13 1st down lett (2 TD), a nyolc passzból 3 ért 1st downt.
A 39 2nd&short esetből 27 futás és 12 passz. Az érzett 90% helyett 30%. 😀. A sikerességi arány összesen 59%.

Ja, és tavaly 68-32 volt a futás-passz aránya második és rövidnél (Érdekességképpen pont a duplája az idei nyolc meccses 39-nek; 78 ilyen lehetőségünk volt. Mint egy Doxa óra, olyan az Off. 😀 )

több mint 13 éve
Guytont viszont most olvastam,h leigazolta vki.kolok1972
cowboyszinedine5
Sokáig húzta ott
The Cowboys released linebacker Gary Guyton and signed cornerback Vince Agnew from their practice squad to their active roster.

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Based on practice this past week, anticipating an activation for Shiancoe today. Got a lot of reps." (Reiss, twitter)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Persze, ez is igaz, van is benne valami, de akkor is 😊

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Az a O mentalitása, hogy ilyen rövidyardos 2nd downoknál be lehet próbálkozni közepes, hosszabb passzal... amivel többet haladunk. Max ha nem jön össze, akkor még mindig ott van a 3rd down arra, h egy kevésbé rizikós passzal vagy futással meglegyen az a pár yard.
több mint 13 éve
A futóátlag romlásáról...

Szerintem a futójátékunk nagyságrendekkel jobb, mint pl. tavaly.
Jönnek a nagy játékok, a 10-15-20 yardos futások és lassacskán csökkentek a minuszos futások száma (bár sajnos még mindig előfordulnak). Respektálni kell a futójátékot, épp ezért működik a play-action.

Az átlag szvsz azért rosszabb, mert idén az RZ-ben és a rövidyardos szituknál is sokat futunk. Olyankor meg sokszor a 2, max 3 yardos futások is sikeresnek számítanak. Végre 3rd downnál még 4-5 yardnál is tartania kell az ellenfélnek attól, hogy ne adj isten futunk egyet középen(!)... s nem azt csináljuk, h 3&1ra 3 WR 2TE shotgun, empty backfield...amitől mindig kikészültem, mondván, legalább tettessük, hogy futni akarunk.

Japp, Ridley-Vereen-FaFej.
Bolden egyébként is sérült, ilyen szempontból nem nagyon veszteség az eltiltása.Gyulus
Én már a 2 és 1-2-3 körül is idegrohamot akartam mindig kapni, hogy nincs fent futó, pont ezért, legalább egy picit kelljen arra is figyelni, mert oké, hogy Wes, Gronko meg Herni megoldja bent is gond nélkül, de csak jobb, ha a futóra is kell figyelni, és szabadabban maradnak az elkapók

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
A futóátlag romlásáról...

Szerintem a futójátékunk nagyságrendekkel jobb, mint pl. tavaly.
Jönnek a nagy játékok, a 10-15-20 yardos futások és lassacskán csökkentek a minuszos futások száma (bár sajnos még mindig előfordulnak). Respektálni kell a futójátékot, épp ezért működik a play-action.

Az átlag szvsz azért rosszabb, mert idén az RZ-ben és a rövidyardos szituknál is sokat futunk. Olyankor meg sokszor a 2, max 3 yardos futások is sikeresnek számítanak. Végre 3rd downnál még 4-5 yardnál is tartania kell az ellenfélnek attól, hogy ne adj isten futunk egyet középen(!)... s nem azt csináljuk, h 3&1ra 3 WR 2TE shotgun, empty backfield...amitől mindig kikészültem, mondván, legalább tettessük, hogy futni akarunk.

Japp, Ridley-Vereen-FaFej.
Bolden egyébként is sérült, ilyen szempontból nem nagyon veszteség az eltiltása.
több mint 13 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Akkor Ridley-Vereen-Woodhead trió szaladgál a Bills ellen?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Aki szereti a PFF cikkeket, ajánlom a következő elolvasását is:

www.profootballfocus.com/blog/2012/11/10/patriots-offense-revisited/

Az írás egyik konklóziója, hogy Lloyd érkezése után sem javult, sőt romlott a középhosszú, számokon kívüli passzjátékunk. Ez azért érdekes, mert sokan vártak inkább ebben komoly javulást, mint a valódi mélységi passzjátékban.

A másik, hogy annak ellenére, hogy sokkal többet futunk, mint tavaly, még kevesebbet állnak fel ellenünk base-ben az ellefél védelmei, mint egy éve (igaz több nickel van, mint dime és quarter). Ami nekem már a kiváló Pats.hu-s cikkben is meglepetés volt, itt is megerősítést nyert, hogy a yard/futás átlagunk romlott, pedig nézőként nagyon úgy tűnik, mintha jobban futnánk. Hozzá kell tenni, hogy most akkor is tudunk futni, amikor "akarunk", és a rossz átlaghoz inkább hozzájárulnak a kötelezőnek számító 1 yardos Woodhead draw-k, ami miatt sokat gondolnak McDaniels szegény felmenőire.
több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Patriots RB Brandon Bolden has been suspended 4 games without pay for violating the NFL's policy on performance enhancing substances.empty taxi
Biztos a disco-ban belekevertek valamit az italába.zinedine5
Tutira így volt, bár az sem kizárt, hogy túl sok mákos tésztát evett 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Patriots RB Brandon Bolden has been suspended 4 games without pay for violating the NFL's policy on performance enhancing substances.empty taxi
Biztos a disco-ban belekevertek valamit az italába.zinedine5
Jó sok anyagot nyomhattak bele abba a piába, ha még az NFL policy-ját is megsérti. 😀
Ettől függetlenül jó hülye volt, az biztos és sajnálatos is.

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 438 — Ajmo Vatreni
Biztos a disco-ban belekevertek valamit az italába.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
Patriots RB Brandon Bolden has been suspended 4 games without pay for violating the NFL's policy on performance enhancing substances.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Butler 2 int-et és fumble recovery-t írhat fel magának a hajnali meccsen. Persze ez még nem jelent semmit, de bár nálunk lett volna legalább egy ilyen meccse...

Talib idehozásának én nem örülök, de arra nagyon jó lesz, hogy kiderüljön, mennyiben a sec védekezési sémájával és mennyire játékosokkal van a baj. Ha Talibbal sem javul a védekezés, el lehet komolyan gondolkodni, hogy sémát és/vagy sec edzőt váltson a csapat.LordTamas
S akkor még mindig itt kísérletezgetnénk vele. Btw tényleg nem jelent semmit.

A Sec-ban nálunk tavaly óta külön edzik a S-ket és a CB-ekeket. Patricia tavaly éppen S coach volt 5 évnyi LB edzősködés után. Tehát Boyer szerepe már eddig is csökkent.
Másrészt a védelem szerintem BB szoros felügyelete alatt működik. Nem lehet csak úgy előállni saját ötletekkel, sokkal inkább BB elképzeléseit kell megvalósítani. Például ami miatt sokan ki vannak akadva, hogy nem fordulnak a labda felé a CB-k. BB pár hete mondta erről, hogy van amikor meg kell fordulni, s van amikor nem kell. (Nála ez azt jelenti, hogy tilos.) S mostanában linkeltek egy elemzését a 2007-es Steelers elleni meccsről, ahol Harrison pont tök háttal állva védekezett ki egy EZ passzt. Az egekbe magasztalta Rodney-t, hogy milyen jól csinálta.
Szóval, Boyer lehet, hogy megy a levesbe, de nem hinném, hogy sémát (technikát) váltanánk. Úgy tűnik nekem, hogy BB így szereti. Ha nem működik, akkor az eddigiekhez hasonlóan játékos fog menni.

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Butler 2 int-et és fumble recovery-t írhat fel magának a hajnali meccsen. Persze ez még nem jelent semmit, de bár nálunk lett volna legalább egy ilyen meccse...

Talib idehozásának én nem örülök, de arra nagyon jó lesz, hogy kiderüljön, mennyiben a sec védekezési sémájával és mennyire játékosokkal van a baj. Ha Talibbal sem javul a védekezés, el lehet komolyan gondolkodni, hogy sémát és/vagy sec edzőt váltson a csapat.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Hörni apuka lett, ráadásul a kislánya pont az Ő születésnapján látta meg a napvilágot.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 438 — Ajmo Vatreni
Guytont viszont most olvastam,h leigazolta vki.kolok1972
cowboys