New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Törpe cutWyatt
Kellett a hely Talib-nak, ő meg PS képes még.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Törpe cut

több mint 13 éve
tamssss 31
A térdszalagsérüléssel végigjátszott tavalyi évnek lehet köze Mankins idei sérülékenységének? Vagy egyszerűen anélkül küldik rendre vissza a pályára, hogy rendesen felépülne?

NFL játékosok sora játszik kisebb-nagyobb sérüléssel hétről-hétre és ha minden apró probléma miatt nem vállalnák a meccset hosszútávú biztos nem fizeti meg őt egy csapat sem az aktuális új szerződéssel. Ezzel együtt olyan érzése van az embernek, hogy Mankinsszel mindig történik valami mostanában a pályán.DoM
Térdszalagsérüléssel vissza lehet térni "viszonylag" hamar, de én kizártnak tartom, hogy ez ne hatna ki a játékára. Sajnos engem mostanában műtöttek ezzel(fél éve), emiatt talán tudok pár dolgot róla. Persze az NFL más kávéház, és ugye a játékosok talán még "űrtechnikai" szereket is kapnak, de a szalag az szalag. Mankins-t ugye februárban műtötték, több mint erőteljes az a rehabilitáció ami mögötte van. Reméljük nem üt vissza. de, hogy nem 100% az a térd abban biztos vagyok 😕
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Ráadásul kezd éledezni az AFC, a Ravens kiheverte Ray Lewis elvesztését és a többi csapást a védelemben; a Steelers összeállt és BigBen karrier szezont fut; Manning előtt jobb fal, mögötte jobb védelem áll, mint bármikor; a Texans meg annyira egyben van, hogy fogás sincs rajtuk. Szóval ismételem magam, ilyen pass védekezéssel nem juthatunk messze.LordTamas
A div. roundig, azért szerintem el tudunk jutni.
Amúgy egyetértek minden észrevételeddel, de a Pats O-line és DEF is amikor nagyon kell, akkor 1-1 meccsre össze tud állni. Ld. tavalyi konferencia-döntő, amelyhez nagyon-nagyon kellett a DEF.

-->
- ha a csoportot behúzzuk (amihez a 3 fentmaradó div.meccsből 2-t szerintem elég lesz nyerni), akkor az elég lehet a PO-hoz; ott pedig jöhet az előbb említett győzelem, amikorra az O és a D is összekapja magát;
- tavaly ugyanígy szidtük a D-t, egész szezon során, amikor nem voltunk képben pl. a Steelers ellen. Aztán Coach BB csak hozzá tett egy AFC Championship-et

Szal a lényeg, h amellett, h nem esünk SB hangulatba egy W-n után, azért a koporsót se vegyük meg a csapatnak. Semmi nincs még veszve, egy kisebb javulással akár a wild card hétvége is elkerülhető (a home fieldre idén nem látok esélyt). Ez persze nem lesz könnyű, mivel a HOU/BAL duó valamelyikét le kell előznünk...

Meg arról sem szabad elfeledkezni, h a vereségek mind-mind 1 hajszálon múltak. Most INT lett a vége, azokon a meccseken nem sikerült feltenni az i-re a pontot.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A térdszalagsérüléssel végigjátszott tavalyi évnek lehet köze Mankins idei sérülékenységének? Vagy egyszerűen anélkül küldik rendre vissza a pályára, hogy rendesen felépülne?

NFL játékosok sora játszik kisebb-nagyobb sérüléssel hétről-hétre és ha minden apró probléma miatt nem vállalnák a meccset hosszútávú biztos nem fizeti meg őt egy csapat sem az aktuális új szerződéssel. Ezzel együtt olyan érzése van az embernek, hogy Mankinsszel mindig történik valami mostanában a pályán.
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Lehet hihetetlenül hangzik, de én a gyenge szezon kezdés után, 2-2 körül komolyabban hittem a SB-ben, mint most. Akkor úgy tűnt, hogy a védelem terén van fejlődés, van fény az alagút végén. Az O meg úgyis összeszedi magát.

Most teljesen elkeserítő, hogy nem, hogy javulnánk, de a Rams meccset kivéve (ahol Bradford completion rate-je azért nem volt rossz), zuhanórepülésben vagyunk a védelem tekintetében. Idén másfél jó QB-val játszottunk (Flacco és Manning), ráadásul úgy, hogy Peyton még nem volt formában. Ehhez képest az ellenfelek irányítóinak átlagos mutatói jobbak, mint minden idők egyik legnagyon QBjának, aki megint hihetetlen szezont produkál. Ezzel nem lehet SB-t nyerni, szinte biztos. Talán PO meccset sem.

Most jön Luck, boritékolható a 120 körüli rating. Aztán Sancsó, mondjuk 100, Tannehill 110, Schaub 140, stb. Jobb, ha összekapja magát Brady...

Ráadásul kezd éledezni az AFC, a Ravens kiheverte Ray Lewis elvesztését és a többi csapást a védelemben; a Steelers összeállt és BigBen karrier szezont fut; Manning előtt jobb fal, mögötte jobb védelem áll, mint bármikor; a Texans meg annyira egyben van, hogy fogás sincs rajtuk. Szóval ismételem magam, ilyen pass védekezéssel nem juthatunk messze.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 438 — Ajmo Vatreni
Oké, hogy a passz ellen szinte egész évben szívott a védelem. Sőt, évek óta szív. De annyi rossz rontott szerelési kísérletet és pocsék szöget az LB-ktől, safetyktől én még nem láttam. Nem akartam hinni a szememnek.

Beszédes, hogy Tavon Wilson nem maradt a kezdőben Gregory visszatérésével (aki egyébként vállalhatatlan volt), hanem McCourty lépett fel megint, aki sajnos ma azt sem tudta hol van. Most hogy újra megtalálta a formáját, önbizalmát CB-ként lehet inkább ott kellene hagyni, még Talib érkezésével is. Legalább a két szél okés lenne és mindenki más koncentrálhatna a pálya közepére.

Mayot nem rég dicsértem meg, erre ilyen produkcióval képes előállni a védelem vezéreként. Spikesből is előjött az rakétamérnök. Hightower meg labdás emberrel ma nem is tudott találkozni. 😕DoM
A D-lineon kívűl (ez nem feltétlenül az ő dicséretük) a sec és az LB sor botrányos volt. Ahogy Spiller és Jaxon futkosott az LB-k elött keresztbe...
Az kinek a remek ötlete volt a végén, hogy Spiller után Ninko rohangásszon?
McC meg amilyen jó cornerként futás ellen, annyira nem müködik ez nála safetyként. Állandóan csak állva várta a futót.

Az az érdekes, hogy itt most nem csak rosszak voltak, hanem hülyék is. Ennyire szarok, szerintem többet nem lesznek. Kicsit az volt az érzésem, hogy azt gondolták ez a meccs úgyis megvan.
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
manuszka, ebből az egy meccsből még ne vonjunk le egész idényre vonatkozó következtetéseket. Szörnyű volt, amit ma láttunk. Egyelőre maradjunk ennyinél. 😀tomi-tomi
Persze egyértelmű, de ha pl majd megnézzük az egész éves tavalyit,tavalyelőttit meg majd az ideit, a tendencia nem feltétlen annyira pozitív, én így gondoltam a mondanivalóm. Lényeg ezt nagyon gyorsan el kell felejteni mert tényleg szörnyű volt, 30+ pontot nem mindig lehet termelni azért a W-hez, uhogy remélem majd visszazökken a D valami jobb mederbe 😊

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Oké, hogy a passz ellen szinte egész évben szívott a védelem. Sőt, évek óta szív. De annyi rossz rontott szerelési kísérletet és pocsék szöget az LB-ktől, safetyktől én még nem láttam. Nem akartam hinni a szememnek.

Beszédes, hogy Tavon Wilson nem maradt a kezdőben Gregory visszatérésével (aki egyébként vállalhatatlan volt), hanem McCourty lépett fel megint, aki sajnos ma azt sem tudta hol van. Most hogy újra megtalálta a formáját, önbizalmát CB-ként lehet inkább ott kellene hagyni, még Talib érkezésével is. Legalább a két szél okés lenne és mindenki más koncentrálhatna a pálya közepére.

Mayot nem rég dicsértem meg, erre ilyen produkcióval képes előállni a védelem vezéreként. Spikesből is előjött az rakétamérnök. Hightower meg labdás emberrel ma nem is tudott találkozni. 😕
több mint 13 éve
Nincs mit szépíteni ezen, Gyulus már megírta: ez volt az idei legszarabb teljesítménye a Def-nek.
Mielőtt nekilátnánk ismét a Sec-et gyalázni, ma középen szedtek szét apró darabokra, screen-ekkel, TE-passzokkal; a három LB-nk nulla volt passz ellen. Pass rush az 1. negyed után eltűnt.
A futás ellen gyalázatosak voltunk.
A három szerzett labda és a nagyon jó RZ Off. miatt nyertünk. Nagyon csücskös volt.tomi-tomi
Ha a redzone O olyan nagyon jó lett volna, akkor simán lehozzák az utolsó támadást TD-vel és nem lett volna izgalomra ok az utolsó két percben.
A győzelemhez kellett a Bills 148 yardnyi büntetése is...Gogo
Ötből négy TD és egy FG, az nagyon jó RZ teljesítmény. Én hajlamos vagyok elővenni a támadókat, de ha 37 szerzett pont mellett kikapunk, akkor ott csak a védelemmel történik valami ijesztő. (Másképp: Nehogy már 41 szerzett pont kelljen egy győzelemhez!)
Valóban, a Bills büntetéseiből "szerzett" 148 yard volt a harmadik döntő tényező.

manuszka, ebből az egy meccsből még ne vonjunk le egész idényre vonatkozó következtetéseket. Szörnyű volt, amit ma láttunk. Egyelőre maradjunk ennyinél. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Nincs mit szépíteni ezen, Gyulus már megírta: ez volt az idei legszarabb teljesítménye a Def-nek.
Mielőtt nekilátnánk ismét a Sec-et gyalázni, ma középen szedtek szét apró darabokra, screen-ekkel, TE-passzokkal; a három LB-nk nulla volt passz ellen. Pass rush az 1. negyed után eltűnt.
A három szerzett labda és a nagyon jó RZ Off. miatt nyertünk. Nagyon csücskös volt.tomi-tomi
Igen egy meccsre kivetítve ez igaz is, de ha megnézzük évről évre az egész szezon alatt mit nyújt a pats D hát foghatjuk a fejünket bőségesen (nem csak a sec-el van gond azért)....nem feltétlen a játékosaink hurkák talán, csak a jó edzők hiányoznak. Na majd Talib játékára leszek kíváncsi, egy fecske vajon csinál nyarat?😊

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ha a redzone O olyan nagyon jó lett volna, akkor simán lehozzák az utolsó támadást TD-vel és nem lett volna izgalomra ok az utolsó két percben.
A győzelemhez kellett a Bills 148 yardnyi büntetése is...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
A három szerzett labda és a nagyon jó RZ Off. miatt nyertünk. Nagyon csücskös volt.

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Egy sima meccsből lett egy görcsös, izzadságos győzelem, de a lényeg a W.
Pozitívum, hogy Faulk köszöntését győzelemmel tudtuk ünneplelni hazai pályán.
Negatívum a D# Baby Vince-t, Cunit kivéve, amely ma nemcsak a passz ellen, hanem a futás ellen is borzasztó sebezhető volt. Itt a secondary edzőnek jó lenne megköszönni az eddigieket és változtatni.
Nem tudom McCourtyt, is csak az Int-je mentette meg safetyként továbbra sem meggyőző számomra.
Ezen kívül a sok buta szabálytalanság.
A Bills viszont nagyon felszívta magát és a 2. félidőben Mario és Kyle Williams is nagy nyomást helyezett Tomra.
Jövő héten a Kóc ellen győzni kell, legalább ellenük a futás elleni védelmünk ismét előre léphet és a Ridley - Fafej duó is villoghat.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
1. Ez a D messze nem playoff ready. Nem is NFL ready...
2. Most sok mindent visszakaptunk a bíróktól.
3. Nagyon fontos győzelem volt (illetve nagyon rossz vereség lett volna.)
4. Mi lesz itt Manning, Schaub vagy BigBen ellen a PO-ban? LordTamas
Eddig még legalább azt hittem hogy a futás ellen relatíve jók vagyunk, de sajnos a valóság az hogy még mindig a bányászbéka segge alatt van ez a jelenlegi D...legszívesebben minden D edzőt elküldenék jó messzire, csak tudnám mire készültünk az elmúlt 2 hétben.manuszka86
Azért ez a Bills futójáték nem olyan gyenge amúgy, a fal is jó hozzá, a futók is, persze jó gyengénk voltunk, de hát még gyengén is megvolt a W, minimum kétmeccses előny, csak azok a fájdalmas dropok esnének már kiWyatt
Ez rendben van Wyatt,de kik passzolnak ellenünk 300 yardokat? Wilson,Sanchita (!), Fitz... 337(!!) yardot passzolt ellenünk ,úgy hogy futottak 150-et is...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
jó az oké hogy nem gyenge az a futójáték, de ahhoz már hozzá vagyunk szokva hogy az elkapók 15 méteres körzetében nincs DB, de az hogy még szarrá is futnak az már picit sokkkkk volt, még akkoris ha tényleg jó futók vannak túloldalt.

több mint 13 éve
1. Erre a meccsre az első mondat 100%-ig igaz. A Bills idén másodszorra mutatta meg az egész ligának, hogy kell ellenünk támadni. Nagyon jók voltak.
2. Egy nagyon könnyen bedobott DPI-en kívül szerintem rendben voltak a Bills elleni ítéletek.
3. Nincs mit hozzátenni.
4. A jóég tudja. Bár ott tartanánk már! 😀

több mint 13 éve
Eddig még legalább azt hittem hogy a futás ellen relatíve jók vagyunk, de sajnos a valóság az hogy még mindig a bányászbéka segge alatt van ez a jelenlegi D...legszívesebben minden D edzőt elküldenék jó messzire, csak tudnám mire készültünk az elmúlt 2 hétben.manuszka86
Azért ez a Bills futójáték nem olyan gyenge amúgy, a fal is jó hozzá, a futók is, persze jó gyengénk voltunk, de hát még gyengén is megvolt a W, minimum kétmeccses előny, csak azok a fájdalmas dropok esnének már ki

több mint 13 éve
Eddig még legalább azt hittem hogy a futás ellen relatíve jók vagyunk, de sajnos a valóság az hogy még mindig a bányászbéka segge alatt van ez a jelenlegi D...legszívesebben minden D edzőt elküldenék jó messzire, csak tudnám mire készültünk az elmúlt 2 hétben.

több mint 13 éve
W, L, W

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
4. Mi lesz itt Manning, Schaub vagy BigBen ellen a PO-ban?
több mint 13 éve
Sima volt, kár azért, hogy nem lett meg a 350+ 😕

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
A D idén ilyen szörnyű még nem volt...
több mint 13 éve
Guggenheim 38
Hangolódásként hangulatos reklám Brady-vel.

www.youtube.com/watch?v=vDzaxT90pas
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Hunnanvalói vagy Májköl?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak