New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Hogy csak egy példát mondjak, hogy miért nem tudtunk volna ilyen csapatot Brady alá rakni: Grokowski.Ha Gronk tavaly úgy dönt, hogy visszatér, akkor ki tudja meddig jutottunk volna. De ő úgy döntött, hogy a Patsbe nem akar visszatérni. Én sejtem, hogy miért, de a lényeg, hogy ehhez természetesen minden joga megvolt. A magam részéről az egyetlen érzés, amit irányában táplálok, az az öröm és a hála, hogy ilyen sokáig tette naggyá azt a csapatot, aminek szurkolok.
Aminek kicsit örülök, hogy még mindig a Pats az a csapat, amelyik utoljára duplázni tudott és hát ahogy Mahomes bére emelkedik, úgy fog ettől egyre messzebb kerülni a Chiefs. Bár ahogy nézem, jövőre a Tampa ezt a rekordot is elveheti előlünk 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Most már nyugodtan ellovagolhat a naplementébe (heroikus zene mellett), annak tudtával, hogy a teljesítményének nem mostanában lesz párja.Bár, őszintén szólva, én még nézném. Igen, a Tampában is.
több mint 5 éve
Szerintem sokkal jobb csapatot tudtunk volna alá rakni, hisz akkor nem lett volna tavaly 15milla dead capünk illetve több lett volna a cap x összeggel, amit a szerződéséből osztottak volna le.Igen,olyan csapatot tudtunk volna,mint tavaly,ami arra elég hogy a PO-ba jussunk és ennyi,másra nem.Én személy szerint nagyon örülök hogy Brady nyert,de ne legyenek kétségeink,mi nem tudtunk volna ilyen csapatot alárakni,ha itt marad megint one and done lett volna a PO-ban. Jól tette hogy váltott (így meg pláne),nekünk meg csapat nélkül nem lett volna értelme megtartani. Grat Neki és a Tampának,Gronknak különösen.Sztem tudtunk volna alátenni csapatot, csak ahhoz az kellett volna, hogy 2 évvel ezelőtt ne ilyen 1-2 éves kontraktust kössünk vele, hanem ahogy kérte 4 éveset, egyből lett volna cap.
kolok1972
Ja meg az, hogy Kraft kitetette AB-t, az se segített.
Mindegy, ez van, BB és Kraft hoztak egy döntést, ezzel kell továbbélni.
Solymi
Azért nézd meg,hogy ebben a Tampaban hány bluechip játékos van a labda mindkét (!) oldalán,nálunk ennek a töredéke van. Olyan szerződést nem tudtál volna TB-vél kötni,ami akkora capet teremt,hogy ilyen minőségű rostert alakíts ki köré.
A Tampának vitán felül a leggyöngébb pontja a HC volt.
kolok1972
Ráadásul ha hosszabb távra tervezett volna BB, akkor tudott volna olyan játékosokat is ide csábítani.
De az se tett jót, hogy nem volt tiszta, hogy TB itt fog-e játszani vagy sem.
több mint 5 éve
TB velünk miért nem tudott soha ilyen nyugis SB-t jàtszani? 😊 Tuti kevesebb ősz hajszàlam lenne.De erre a kutya sem fog emlékezni. A Butler interceptionre meg a Falcons elleni comebackre mindenki.
NB2
több mint 5 éve
TB velünk miért nem tudott soha ilyen nyugis SB-t jàtszani? 😊 Tuti kevesebb ősz hajszàlam lenne.
több mint 5 éve
Igen,olyan csapatot tudtunk volna,mint tavaly,ami arra elég hogy a PO-ba jussunk és ennyi,másra nem.Én személy szerint nagyon örülök hogy Brady nyert,de ne legyenek kétségeink,mi nem tudtunk volna ilyen csapatot alárakni,ha itt marad megint one and done lett volna a PO-ban. Jól tette hogy váltott (így meg pláne),nekünk meg csapat nélkül nem lett volna értelme megtartani. Grat Neki és a Tampának,Gronknak különösen.Sztem tudtunk volna alátenni csapatot, csak ahhoz az kellett volna, hogy 2 évvel ezelőtt ne ilyen 1-2 éves kontraktust kössünk vele, hanem ahogy kérte 4 éveset, egyből lett volna cap.
kolok1972
Solymi
Azért nézd meg,hogy ebben a Tampaban hány bluechip játékos van a labda mindkét (!) oldalán,nálunk ennek a töredéke van. Olyan szerződést nem tudtál volna TB-vél kötni,ami akkora capet teremt,hogy ilyen minőségű rostert alakíts ki köré.
A Tampának vitán felül a leggyöngébb pontja a HC volt.
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Én személy szerint nagyon örülök hogy Brady nyert,de ne legyenek kétségeink,mi nem tudtunk volna ilyen csapatot alárakni,ha itt marad megint one and done lett volna a PO-ban. Jól tette hogy váltott (így meg pláne),nekünk meg csapat nélkül nem lett volna értelme megtartani. Grat Neki és a Tampának,Gronknak különösen.Sztem tudtunk volna alátenni csapatot, csak ahhoz az kellett volna, hogy 2 évvel ezelőtt ne ilyen 1-2 éves kontraktust kössünk vele, hanem ahogy kérte 4 éveset, egyből lett volna cap.
kolok1972
több mint 5 éve
Én személy szerint nagyon örülök hogy Brady nyert,de ne legyenek kétségeink,mi nem tudtunk volna ilyen csapatot alárakni,ha itt marad megint one and done lett volna a PO-ban. Jól tette hogy váltott (így meg pláne),nekünk meg csapat nélkül nem lett volna értelme megtartani. Grat Neki és a Tampának,Gronknak különösen.
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Tessék adj neki fegyvereket és íme
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Hát legalább a mi fiaink nyertek. Azért nehéz lesz ilyen vezért újra találni.
több mint 5 éve
Seymour megint nem lett HoF tag...😑
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
Jogos, rosszul emlékeztem.mint pinyő meg az eb csapat? 😀Feltételezem itt a Ravensre gondolt, ami később valóban SB-t nyert. És talán (nagy talán) a kultúra kiépítésében részt vett.BB: Jó, hát aki már gyerekkorától kezdve a játék elemzésével kel-fekszik, annak behozhatatlan előnye van, főleg ha esze is van hozzá. Ékes példája mindaz amit elért a Giantsnél, a Patsnél első ittlétekor vagy amit elkezdett felépíteni a Brownsnál (az a csapat az utána levő évben SB-t nyert és már a kirúgása évében is SB esélyes csapatnak tartották, csak ugye jött a költözés).Nem nyert a Browns SB-t soha.
Solymi
Egyike a 4 csapatnak, aki még be se jutott a Super Bowlba.
(Browns, Jax, Lions, Texans)
Sobri Jóska
zinedine5
nyilván túlzok de 95ben baszták ki bellichicket clevelandből, 2000ben nyertek SB-t mint baltimore ravens ez sok idő nfl-ben. Ha jól emlékszem 1 darab clevelandi kezdő volt kezdő a ravens SB idényes rosterén, talán Burnett?
össz roster terén talán larry webster dereng még akit még a miami választott ősidőkben eredetileg.
teljesen más csapat, teljesen más kultúra
briareos
Az megvolt, hogy a váltás előtti évben 11-5-tel végzett a csapat és PO-ba is jutottak, ahol a Parcells vezette Patriots ütötték ki a Wild Card körben.
Ekkor volt az, hogy SB esélyesnek mondták a csapatot.
Newsome játszott a Brownsban meg dolgozott is ott 91-96 között mint FO exec.
több mint 5 éve
mint pinyő meg az eb csapat? 😀Feltételezem itt a Ravensre gondolt, ami később valóban SB-t nyert. És talán (nagy talán) a kultúra kiépítésében részt vett.BB: Jó, hát aki már gyerekkorától kezdve a játék elemzésével kel-fekszik, annak behozhatatlan előnye van, főleg ha esze is van hozzá. Ékes példája mindaz amit elért a Giantsnél, a Patsnél első ittlétekor vagy amit elkezdett felépíteni a Brownsnál (az a csapat az utána levő évben SB-t nyert és már a kirúgása évében is SB esélyes csapatnak tartották, csak ugye jött a költözés).Nem nyert a Browns SB-t soha.
Solymi
Sobri Jóska
zinedine5
nyilván túlzok de 95ben baszták ki bellichicket clevelandből, 2000ben nyertek SB-t mint baltimore ravens ez sok idő nfl-ben. Ha jól emlékszem 1 darab clevelandi kezdő volt kezdő a ravens SB idényes rosterén, talán Burnett?
össz roster terén talán larry webster dereng még akit még a miami választott ősidőkben eredetileg.
teljesen más csapat, teljesen más kultúra
több mint 5 éve
Feltételezem itt a Ravensre gondolt, ami később valóban SB-t nyert. És talán (nagy talán) a kultúra kiépítésében részt vett.BB: Jó, hát aki már gyerekkorától kezdve a játék elemzésével kel-fekszik, annak behozhatatlan előnye van, főleg ha esze is van hozzá. Ékes példája mindaz amit elért a Giantsnél, a Patsnél első ittlétekor vagy amit elkezdett felépíteni a Brownsnál (az a csapat az utána levő évben SB-t nyert és már a kirúgása évében is SB esélyes csapatnak tartották, csak ugye jött a költözés).Nem nyert a Browns SB-t soha.
Solymi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
BB: Jó, hát aki már gyerekkorától kezdve a játék elemzésével kel-fekszik, annak behozhatatlan előnye van, főleg ha esze is van hozzá. Ékes példája mindaz amit elért a Giantsnél, a Patsnél első ittlétekor vagy amit elkezdett felépíteni a Brownsnál (az a csapat az utána levő évben SB-t nyert és már a kirúgása évében is SB esélyes csapatnak tartották, csak ugye jött a költözés).Nem nyert a Browns SB-t soha.
Solymi
több mint 5 éve
Számomra ez az egész sokkal összetettebb dolog minthogy BB, TB vagy Kraft képviseli-e jobban a Patriot Wayt.Lehet így is gondolkodni. De azért meg is indoklom, hogy mire gondolok: Kraft nem "csak" tulajdonos, hanem CEO is. A legtöbb franchise tulaj nem vesz részt az ügyvitelben. Ők a tulajdonosok és vigyáznak a befektetésükre, de az ügyvitelt a GM-re hagyják. Kraft úr minden meccs előtt és után ott van az öltözőben. Melegítésnél a sideline-nál. Ő nem csak a páholyból követi a meccseket. Aktívan részt vesz a keret kialakításában is. A Nagy Bill nem is tudott vele harmonikusan dolgozni, bántotta az önérzetét, hogy a tulaj beleszól a napi munkájába. Ezért gondolom, hogy ő a Patriots way. Mindig övé az utolsó szó, akár JG sorsáról van, akár Bradyről.Mindenkinek szíve joga véleményt alkotni. Én viszont úgy gondolom, hogy a Patriots way az nem Tom Brady, de még csak nem is Bill Belichick. A forrása Robert Kraft, ezt ő építette fel ilyenre.Az én verziómban Kraft csak biztosította az utat. Azt Belichick építette ki és Tom Brady volt a legnagyobb sztár aki képviselte ezt jó hosszan.
Kollega
topin
Bradyről sokáig képviselte ezt. De már jó ideje hallani lehetett, hogy a kevesli a rászabott keretet. Nagyobb beleszólást szeretett volna. Nincs ezzel baj, mert a hihetetlen tapasztalata és a fantasztikus képességei elvitték őt egy másik csapatban is a döntőig. De az már egy másik rendszer.
Kollega
Ha a külön életutakat vizsgáljuk akkor nagyon zanzásítva az alábbi tulajdonságok, viselkedésformák a szembeötlőek abból amit eddig összeolvastam:
Kraft: Kb. mindent elkövetett, hogy legyen egy csapata és elkezdte felépíteni, mondjuk úgy, jó szemmel választva ki hozzá a megfelelő HC-kat, viszont nem kiengedve az irányítást a kezéből, amiből lettek is konfliktusok. Aktívan részt vesz a csapat életében, meetingeken(!) és vétójoga van BB döntéseivel kapcsolatban.
Persze nem mindig dönt jól vagy érzelmek nélkül, de ez van, ezzel együtt kell élni.
TB: Nem hiába volt az egyetemen a neve Comeback Kid. Már ott is kiemelték a munkabírását, a győzni akarását és azt, hogy mindent ennek rendel alá.
BB: Jó, hát aki már gyerekkorától kezdve a játék elemzésével kel-fekszik, annak behozhatatlan előnye van, főleg ha esze is van hozzá. Ékes példája mindaz amit elért a Giantsnél, a Patsnél első ittlétekor vagy amit elkezdett felépíteni a Brownsnál (az a csapat az utána levő évben SB-t nyert és már a kirúgása évében is SB esélyes csapatnak tartották, csak ugye jött a költözés).
Szóval Kraft kiválasztotta BB-t azok alapján amit látott benne, BB elfogadta az ajánlatot, mert megkapta azt amit akart (GM+HC poszt) és draftolta TB-t, mert látta benne azokat a játékhoz és jellemhez kötődő tulajdonságokat ami alapján esélye lehetett az NFL-ben.
Az, hogy ez a három ember, ráadásul egy csapat irányításának legfontosabb területein így összeálltak, az azért nem sűrűn esik meg. Főleg ha hozzávesszük azt, hogy a Salary Cap érában történt mindez.
TB az itt töltött idejének köszönhetően tökéletes megtestesítője a Patriot Waynek, de ez ugyanúgy bárkire elmondható aki beállt a sorba és mindent a győzelemnek rendelt alá, nem foglalkozva azzal, hogy hány snapet kap, milyen pozícióban játszik és mennyi a fizetése.
több mint 5 éve
Lehet így is gondolkodni. De azért meg is indoklom, hogy mire gondolok: Kraft nem "csak" tulajdonos, hanem CEO is. A legtöbb franchise tulaj nem vesz részt az ügyvitelben. Ők a tulajdonosok és vigyáznak a befektetésükre, de az ügyvitelt a GM-re hagyják. Kraft úr minden meccs előtt és után ott van az öltözőben. Melegítésnél a sideline-nál. Ő nem csak a páholyból követi a meccseket. Aktívan részt vesz a keret kialakításában is. A Nagy Bill nem is tudott vele harmonikusan dolgozni, bántotta az önérzetét, hogy a tulaj beleszól a napi munkájába. Ezért gondolom, hogy ő a Patriots way. Mindig övé az utolsó szó, akár JG sorsáról van, akár Bradyről.Mindenkinek szíve joga véleményt alkotni. Én viszont úgy gondolom, hogy a Patriots way az nem Tom Brady, de még csak nem is Bill Belichick. A forrása Robert Kraft, ezt ő építette fel ilyenre.Az én verziómban Kraft csak biztosította az utat. Azt Belichick építette ki és Tom Brady volt a legnagyobb sztár aki képviselte ezt jó hosszan.
Kollega
topin
Bradyről sokáig képviselte ezt. De már jó ideje hallani lehetett, hogy a kevesli a rászabott keretet. Nagyobb beleszólást szeretett volna. Nincs ezzel baj, mert a hihetetlen tapasztalata és a fantasztikus képességei elvitték őt egy másik csapatban is a döntőig. De az már egy másik rendszer.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Mindenkinek szíve joga véleményt alkotni. Én viszont úgy gondolom, hogy a Patriots way az nem Tom Brady, de még csak nem is Bill Belichick. A forrása Robert Kraft, ezt ő építette fel ilyenre.Az én verziómban Kraft csak biztosította az utat. Azt Belichick építette ki és Tom Brady volt a legnagyobb sztár aki képviselte ezt jó hosszan.
Kollega
több mint 5 éve
Mindenkinek szíve joga véleményt alkotni. Én viszont úgy gondolom, hogy a Patriots way az nem Tom Brady, de még csak nem is Bill Belichick. A forrása Robert Kraft, ezt ő építette fel ilyenre.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Én köszönöm neki, hogy minden évben belement a fizetése csökkentésébe is, még az utolsó évében is. Valamint a rengeteg clutch elkapást a rájátszásban, amik a győzelmekig vezettek.De bizony ám. Ki tudja, hogy a 49., 51., SB meglett volna e nélküle (erősen kérdéses), vagy bejutottunk e volna az 52.-be?
Wyatt
Hihetetlen mit tett hozzá a playoff runoknál.
több mint 5 éve
Én köszönöm neki, hogy minden évben belement a fizetése csökkentésébe is, még az utolsó évében is. Valamint a rengeteg clutch elkapást a rájátszásban, amik a győzelmekig vezettek.

több mint 5 éve
Nem ő az első, akinek a torkán akadt Bill Belichick a GM.Ahogy ahogy Ti is kifejtitek, ha nincs a Pats és nincs BB, visszavonulása után legfeljebb a szomszédjai suttogtak volna a háta mögött, hogy játszott az NFL-ben.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Most vitatkozhatunk azon, hogy a 4-5. célpont az kiegészítő személynek számít-e vagy sem, de felesleges, értetted te mit akartam írni 😉A Lionsban meg megint megkapja az evi 4 millajat meg az allando kezdesi lehetoseget, NE-ben meg valszeg rotacios jatekos lett volna.Korábban volt itt ezer yardos Gronk, Edelman és Cook, egy csomó elkapást elvittek a futók. Nem kiegészítő ember volt, hanem 4.-5 célpont. Azért az a 600 yard több, mint kiegészítő... A Lionsban is az volt egyébként Golladay és Marvin Jones mögött.
Azt neztem h korabban se volt nalunk instant kezdo, mert kiegeszito szerepkore volt, ettol fuggetlenul kihozta belole a maximumot.Solymi
Most szerintem itt nem 4. célpont lenne lenne .... ééés a Stafford trade után a Lionsban sem lesz könnyebb dolga. Főleg, ha Golladay és Jones is mennek.
peterk2005
Nálunk nem tudta azt hozni amiért eredetileg szerződtettük, ezért lett folyamatosan módosítva a szerződése.
Ettől függetlenül átlagosan a snapek több mint 50%-ában pályán volt.
több mint 5 éve
A Lionsban meg megint megkapja az evi 4 millajat meg az allando kezdesi lehetoseget, NE-ben meg valszeg rotacios jatekos lett volna.Korábban volt itt ezer yardos Gronk, Edelman és Cook, egy csomó elkapást elvittek a futók. Nem kiegészítő ember volt, hanem 4.-5 célpont. Azért az a 600 yard több, mint kiegészítő... A Lionsban is az volt egyébként Golladay és Marvin Jones mögött.
Azt neztem h korabban se volt nalunk instant kezdo, mert kiegeszito szerepkore volt, ettol fuggetlenul kihozta belole a maximumot.Solymi
Most szerintem itt nem 4. célpont lenne lenne .... ééés a Stafford trade után a Lionsban sem lesz könnyebb dolga. Főleg, ha Golladay és Jones is mennek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Persze, ezt o is tudja.Megerkezett a pontositas, ahogy vartam 😊Vagy inkább a valós magyarázat a kirohanásra. Amúgy van valami igazsága, de amikor leigazolták, durván túlfizették. Attól még kulcsjátékos volt jár sikernél, csak a szépre emlékezünk.
www.instagram.com/p/CKzm2VxhJRn/?igshid=pz2o7elpnxlv
Solymi
Burkus
Valszeg azert volt duli-fuli, mert megint talalkozott BB-vel a GM-mel, h egyeztessenek egy lehetseges szerzodesrol, erre BB eletolt megint egy arcatlan szerzodest.
A Lionsban meg megint megkapja az evi 4 millajat meg az allando kezdesi lehetoseget, NE-ben meg valszeg rotacios jatekos lett volna.
Azt neztem h korabban se volt nalunk instant kezdo, mert kiegeszito szerepkore volt, ettol fuggetlenul kihozta belole a maximumot.
Pont a Patspulpiton volt most egy cikk h ki a Patriot Way, gondolom ennek kapcsan is, de kb. az a konszenzus, h BB meg TB ketten hoztak ossze, persze TB az aki a legjobban megjeleniti hisz megiscsak 19 evet huzott le a csapatnal.