New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Ne haragudj Sobri,de szerintem ez úgy hülyeség ,ahogy van!Engem viszont éppen TB önmagához mérten kibaxott gyenge teljesítménye aggaszt. Mert én eddig akkor voltam nyugodtabb, ha a 12-és kezében van a sorsunk és nem mondjuk a linebackereinkében. Gordon meg egyszerűen tényleg kurva jó.Eddig 7 SB-on szurkoltam Bradynek.
Boston
Ebből kettőn, a két Giants ellenin múlt rajta, volt az ő kezében a sorsunk a többin a védelmen, az Atlanta ellenin meg a kis Shannyn.
Nem azt a kettőt nyerte a New England.
Csak mondom.
Sobri Jóska
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Engem viszont éppen TB önmagához mérten kibaxott gyenge teljesítménye aggaszt. Mert én eddig akkor voltam nyugodtabb, ha a 12-és kezében van a sorsunk és nem mondjuk a linebackereinkében. Gordon meg egyszerűen tényleg kurva jó.Eddig 7 SB-on szurkoltam Bradynek.
Boston
Ebből kettőn, a két Giants ellenin múlt rajta, volt az ő kezében a sorsunk a többin a védelmen, az Atlanta ellenin meg a kis Shannyn.
Nem azt a kettőt nyerte a New England.
Csak mondom.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Egy kis előretekintés. Azt várják, hogy Michel a Titans ellen visszatér. Még azt sem biztosan erőltetném, de ha TELJESEN egészséges, akkor egy picit játszhat, mert utána úgyis pihenő jön. Ha nem az, akkor inkább még két hét pihi lenne nálam, aztán utána mehet a mészárlás 😀A szezon előtt itt várt 7–2 valóban megvan, az egymást követő hetedik idényünk legalább ilyen jó rajttal
Ha nyerünk a Tennessee ellen, akkor már biztosan nem lesz negatív a mérlegünk. Amint megvan a nyolcadik győzelem, a 18. egymást követő idényben zárunk legalább 50 százalékos mérleggel, és ezzel letaszítanánk a Cleveland Brownst (17) az örökranglista második helyéről. Az elsőhöz még kell egy kicsit gyúrni (Dallas Cowboys, 21).
Szerkesztette: Wyatt
több mint 6 éve
Abban jó csak ne Ő draftolja őket 😀Ja, BB legendásan jó az 1-2. körös DB-k teljesítményének maximalizálásában... 😀6'4" magas safety, az öreg megmondja mit csináljon és jövőre pro bowler lesz.én már olvastam olyat, hogy practice squadba jó lesz kb.Jó ez nekünk? Milyen kaliber?BB rendbeszedi és van egy jó safetynk
ParadSEC
ThundersNFL
ezen mondjuk kicsit meglepődtem
vpi
winston
somoskovig
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Ja, BB legendásan jó az 1-2. körös DB-k teljesítményének maximalizálásában... 😀6'4" magas safety, az öreg megmondja mit csináljon és jövőre pro bowler lesz.én már olvastam olyat, hogy practice squadba jó lesz kb.Jó ez nekünk? Milyen kaliber?BB rendbeszedi és van egy jó safetynk
ParadSEC
ThundersNFL
vpi
winston
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ez világos. Csak mindig mosolyogva fogadom, amikor minden héten kritizálja valaki a tight end elleni védekezésünket, mintha kb a liga alján lennénk. Pedig erről szó sincs. Erre kb minden csapat panaszkodhat minden meccs után, amíg egy Rodgers, Graham meccsről jön 55 yard és egy (azért nem sima) TD, addig szerintem ez nem ANNYIRA rossz, bőven lehetett volna ez a két játékosból és a vélt TE elleni védekezésünkből kiindulva 100+, 2 TD-s meccs is
több mint 6 éve
Hát igen. És akkor soroljuk azokat a csapatokat, amelyeknek megy.Nem arról van szó, hogy másnak se megy. Nekünk nem megy és megpróbálunk ez ellen tenni. Ennyi.
Chargers?
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát igen. És akkor soroljuk azokat a csapatokat, amelyeknek megy.Chargers?
több mint 6 éve
BB nek nem tetszik a TE-k elleni védekezés. Mondjuk nem csodálom...
több mint 6 éve
6'4" magas safety, az öreg megmondja mit csináljon és jövőre pro bowler lesz.én már olvastam olyat, hogy practice squadba jó lesz kb.Jó ez nekünk? Milyen kaliber?BB rendbeszedi és van egy jó safetynk
ParadSEC
ThundersNFL
vpi
több mint 6 éve
én már olvastam olyat, hogy practice squadba jó lesz kb.Jó ez nekünk? Milyen kaliber?BB rendbeszedi és van egy jó safetynk
ParadSEC
ThundersNFL
több mint 6 éve
Jó ez nekünk? Milyen kaliber?BB rendbeszedi és van egy jó safetynk
ParadSEC
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Jó ez nekünk? Milyen kaliber?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Obi a fedélzeten!"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 025
Úgy nehéz támadni ha nincs erőfutó, nincs elkapó TE.Hiába próbálod megjátszani a rövid passzos játékokat, rajta vannak az embereden folyamatosan, Jules-on is nem egyszer ketten voltak.
Egy-két egyéni hiba miatt akadozott az RZ támadás, Brady is hibázott párszor a nyomás alatt, ettől függetlenül ebből a minimális O-ból kihozták a maximumot, Allennek volt elkapása.
Illetve köszönhető ez a GB védelemnek is, külföldi közvetítésben nem egyszer kiemelték, hogy összezavarták Bradyt a változtatásokkal és trükkökkel.
A védelem jól odatette magát, folyamatosan nyomás alatt tartották Rodgerst és jól fogták az embereket is.
Ha jól emlékszem egyszer verték meg igazán JMC-t és Chungot is, előbbi egy hosszú elkapás lett, amaz meg TD.
Kiemelték JMC-t is, hogy milyen jól játszik.
Szóval lehet, hogy a GB védelme nem volt teljes és Rodgers se volt egészséges, de a Pats is limitálva volt, nálam ez kvázi egyenrangú felek küzdelme volt.
Hiába volt a negyedik negyed elején is 17-17 az állás, nem éreztem azt, hogy ne tudná a csapat megnyerni, inkább attól féltem, hogy a playcall az középszer lesz, de megcáfoltak, mert előhúztak a kalapból egy-két trükkös playt és már vége is volt a meccsnek.
Plusz lehetett a védelemben bízni, hogy lehozzák nagyobb betli nélkül.
több mint 6 éve
Engem viszont éppen TB önmagához mérten kibaxott gyenge teljesítménye aggaszt. Mert én eddig akkor voltam nyugodtabb, ha a 12-és kezében van a sorsunk és nem mondjuk a linebackereinkében. Gordon meg egyszerűen tényleg kurva jó.Szerintem a 12-es még mindig el tudja dobni a labdát. Inkább úgy látom, hogy meccsről-meccsre más elkapó csomaggal és emiatt felforgatott playbookkal kell játszanunk. De talán a végén ebből is jól jövünk ki. Főleg, ha Gronk, Edelman, Michel és White is hadra fogható lesz decemberben és reméljük, hogy szükség lesz rá, januárban is.
Boston
Jelzem: általánosságban beszélek, mert a mai meccsből csak fél órát láttam.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Aki csak az eredményt látja, azt gondolhatja, hogy gáláztunk. Ehhez képest. Brady (és JMD is) eléggé ergya volt most is. A védelem viszont többször is szép dolgokat művelt.Lehet más meccset láttam, de szerintem nem voltunk rosszak. A D-nek ne legyen soha rosszabb teljesítménye, mint egy Rogers féle GB-t 17 ponton tartani. Az O pedig minden probléma ellenére ( és ebből a legkisebb probléma, hogy Patterson volt a power RB-nk(!!!), ) 31 pontot felrakott. Szóval én az amcsi közvetítést néztem és ők el voltak ájulva, hogy ilyen játékot tudtunk letenni - és hát én is így voltam vele.
zinedine5
Szóval minden szempontból jó volt ez, csak így tovább.
Persze nyilván tök jó lenne 59-0-ra nyerni a Titans ellen, de az csak hóesésben működik és mivel 10-12 fok lesz, ez nem valószínű.
több mint 6 éve
Engem viszont éppen TB önmagához mérten kibaxott gyenge teljesítménye aggaszt. Mert én eddig akkor voltam nyugodtabb, ha a 12-és kezében van a sorsunk és nem mondjuk a linebackereinkében. Gordon meg egyszerűen tényleg kurva jó.
Do your job
több mint 6 éve
FunHun
1 493
Mindennel egyetértek, mindennel is! Azért ettől függetlenül nem bánnám, ha a Titans ellen nem kellene túlizgulnom magam 😊Dettó 😊
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ja, és emeljük ki szépen csendben Gordont is, aki a második negyedben mutatott egy egész pofás elkapást, sajnos elvettek tőle egy még nagyobbat, pedig az is megvolt, de aztán ezt „kompenzálta” egy lepördülős, 55 yardos TD-vel.Amióta itt van, 6 meccsen hozott 396 yardot, de ha úgy szebb, akkor 6 meccsen átlagban 66 yardos :d
Benne van ugyanaz a playmakerség, ami Cooksban volt, nyilván sokkal veszélyesebb a pályán kívüli ügyei miatt, de eddig az 5. kör érte gyakorlatilag két ingyen évért (idén 700 ezerbe sem kerül, jövőre RFA lesz, ahogy nézem, az pedig ilyen produktumért elenyésző), nem tűnik rossz biznisznek.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mindennel egyetértek, mindennel is! Azért ettől függetlenül nem bánnám, ha a Titans ellen nem kellene túlizgulnom magam 😊
több mint 6 éve
FunHun
1 493
Ezen gondolkodok pár forduló óta: Az ilyen nyögvenyelős, nehezen kiszenvedett novemberi meccsek szoktak kisznevedett januári meccsekhez vezetni. Szerencsére az utolsó 6 meccsen mindig elő tudott valaki lépni és hozzá tudott tenni annyit, amennyi a győzelemhez kell. Az egészben azt találom a legmegnyugtatóbbnak, hogy ennek a valakinek nem "már megint" Bradynek, vagy Gronknak kellett lennie.Pont ugyanezen gondolkodtam én is!!!
Így nyugodtabban várom az alapszakasz végét és nagyon remélem, hogy újabb sérülések nem súlytják a csapatot és a forma is kitart addig! Ha pedig így lesz, ismét izgulhatunk a csapatért januárban is.
Kollega
A play-off vereségeink esetében mindig volt egy olyan érzésem, hogy az volt a baj, hogy nem tanultunk meg a szezon során szoros meccseket úgy megnyerni, hogy nem TB (vagy Gronk vagy esetleg JE) hozza a csodát, hanem valaki más(ok)nak kellett volna előlépni.
Olyan meccsek kínkeserves megnyerése, ahol az O és TB nem gálázva megy végig minden driveban a pályán, hanem esetleg szarul játszanak, na azok erősítik meg igazán a csapatot és hitetik el minden tagjával, hogy bárki ellen, bármilyen körülmények között képesek leszünk nyerni majd.
Szóval egy-egy ilyen győzelem szerintem hosszútávon jobb mint a tükörsima gálameccsek.
több mint 6 éve
Ezen gondolkodok pár forduló óta: Az ilyen nyögvenyelős, nehezen kiszenvedett novemberi meccsek szoktak kisznevedett januári meccsekhez vezetni. Szerencsére az utolsó 6 meccsen mindig elő tudott valaki lépni és hozzá tudott tenni annyit, amennyi a győzelemhez kell. Az egészben azt találom a legmegnyugtatóbbnak, hogy ennek a valakinek nem "már megint" Bradynek, vagy Gronknak kellett lennie.Így nyugodtabban várom az alapszakasz végét és nagyon remélem, hogy újabb sérülések nem súlytják a csapatot és a forma is kitart addig! Ha pedig így lesz, ismét izgulhatunk a csapatért januárban is.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Kókusz8
89
Én akkor egy másik adóra kapcsoltam, mint néhányan. Sztem szenzációs védelemmel, jó közepes támadással, sok, fontos hiányzó ellenére is remek játékkal vertük a Packerst. Tudomásul kell venni, hogy ellenfél is van a pályán, ráadásul most talán minden idők legtehetségesebb irányítóját sikerült szépen limitálni. JMD gyönyörűen belelapozott a playbookba, régen látott parádés passrush, stabil támadók és Gordon. Egy 5.kör komp pickért... 😀
több mint 6 éve
Tipikusan az a meccs, hogy mentalitástól függ, hogy félig tele vagy félig üres pohár az ember😊Bennem is fogalmazódott már, hogy azért kapunk ki mert... De inkább azért nyertünk, mert a mi védelmünk jobb volt. Azért ezt leírni elég wtf, ezt sem gondoltam volna😊 Azért is örülök a W-nek, mert az O az kórház válogatott.... Titanst verjük amink van, utána egy hét pihi jó lesz a regenerálódásra.
Pittsburgh-öt ütni kéne, mert ha nem, könnyen akár a 4. helyre is zuhanhatunk...